[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#littlerarastories

129 posts

MOST RECENT

Wean-off journey. Rara nangis luar, mama nangis dalam 😭
.
#almost3 #littlerarastories #yumnainara #bfbaby #weanoffprocess #weanoff

β€œMama suda kenyang?????” Bila mama cakap suda, punya dia happy πŸ˜‚πŸ˜‚
.
#bfjourney #bfmom #ayasamkids #littlerarastories #yumnainara

Anak2 ni kejap ja besar. Hari ni amik gambar kecik gini, besok2 muka suda lain. Tu sebab kak suka amik gambar. Nanti datang rindu, kita skroll sampai ke 1st posting IG ni. Huhuhu... so, selagi ada kesempatan, jangan sia2kan masa, capture that moment.
.
#ayasamkids #yumnainara #2y9m #littlerarastories

Baby Girl mama β€οΈβ€οΈπŸ§’πŸ»
.
#yumnainara #littlerarastories #ayasamkids #2y9bulan

That face πŸ’πŸ»β€β™€οΈ
.
#yumnainara #ayasamkids #littlerarastories #dapurkakaya

Bila dia bagitau mama dia kenyang walhal sarapan cam nda berkurang pun, pastu mama jawab β€œmembazir amalan....??”, terus dia tegamam gini πŸ˜‚πŸ˜‚
.
Membazir amalan syaitooooon nakkk... ingat tu πŸ˜…
.
.
#littlerarastories #ayasamkids #weekend #wahmlife

Sungguh2 betul juga baca doa tu ba πŸ˜‚πŸ˜‚ Gitu ka rupa mamanya baca doa πŸ™ŠπŸ™Š
.
.
#littlerarastories #ayasamkids #yumnainara

Homemade Manggo Yogurt Icecream. 2 bahan ja:- Frozen Manggo & Yogurt Asli. Blend. Siap 😍
.
Oh i loveeee my panasonic food processor ❀️🌷
.
Rara & abang2 suka icecreamnya πŸ˜‚
.
#dapurkakaya #homamadeicecream #manggo #mangga #manggoyogurticecream #yumnainara #ayasamkids #littlerarastories

Untunglaaa ada oppa πŸ˜…

Saranghae oppaaa πŸ˜‚πŸ˜‚ #littlerarastories
#yumnainara
#ayasamkids

Budak ni sebut RRRRR nda lepas. Hahaha πŸ˜‚πŸ˜‚
.
.
#littlerarastories #ayasamkids #yumnainara #bacalahanakku

Pizza for lunch. Tapi sebab masak 1 ja trus nda kenyang πŸ˜‚πŸ˜‚. Baki 3 keping for dinner. Tunggu piranha balik sekolah dulu πŸ˜…
.
.
#homemadepizza #pizzaathome #sabahea #dapurkakaya #wahmlife #sabahanbakers #pizza #beefpizza #hobby #ayachalostories #littlerarastories #yumnainara

Hari2 ini saja kerja budak ani. Pening kepala mamanya πŸ˜‚πŸ˜‚
.
.
#babyshaklee #babyshark #babysharkdance #littlerarastories #ayasamkids #yumnainara

Yang ni pula siap ada NGAPP macam shark πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
.
#babyshark #babyshaklee #littlerarastories #ayasamkids #yumnainara

Amboi. Bz betul si bos kicik πŸ˜‚πŸ˜‚
.
.
#yumnainara #ayasamkids #littlerarastories

Kegiatan si makcik petang tadi. Haha. Lain kali mama mau bancuh bubbles sendiri la baru puas main 🀣
.
.
#yumnainara #ayasamkids #weekend #littlerarastories #ayachalostories #awalsyahmi #faeqmuazzam #khairrizqi #tanjunglipat #kotakinabalu

Orang lain beranak, terus kita #throwback beranak anak bungsu πŸ˜…
.
Ni budak 1x push keluar. Semangat gila mamanya mau jumpa baby girl 🀣
.
.
#13022015 #yumnainara #babygirl #littlerarastories #babyshaklee #ayasamkids #ayachalostories

Menikmati biskut kapal jepun green tea terakhir. Fav si budak kecikkk πŸ™„
.
.
#littlerarastories #yumnainara #hantucoklat #ayasamkids #biskutkapal #jepun #jejakjepunpollux

Thai Bread.
.
Lunch kamiurang hari ni. Faeq makan berbiji-biji macam biasa 🀀🀀
.
Burger cute comel rasa mcm ni 1st time kak makan.
.
Rotinya lembut, intinya cream cheese, dilapik dengan chicken slice, rasa segar bau lemon. Guna apa bahan2 dalam esbok jak. Membuatnya 2 jam (kaa 3 jam) πŸ˜‚πŸ˜‚
.
Kalau tabah bole la try buat. Anak-anak mesti suka.
.
#siscuba #moduleExtraPjj
#dapurkakAya #sabaheats #thaibread #homemade #poweredbyshaklee #shakleesabah #vivixsabah #shakleevivix #yumnainara #littlerarastories #sabahanbakers #hobby #baking

Bila jam 12.30am baru ko tidur, pepagi trus moody aaa πŸ˜‚πŸ˜‚. Sabauuuu ja laaaaa...
.
.
#wahmlife #wahm #makanak4 #littlerarastories #yumnainara #rara #2y7bulan #ayasamkids #shakleebaby

Agak2 ada bakat jadi MasterCher ka ni? πŸ˜‚πŸ˜‚
.
.
#yumnainara #littlerarastories #littlechef #sabahanbakers #callebautmalaysia #cookies

Bebudak masi request bun. So mama menguli tadi malam supaya pagi ni laju sikit siap. Pastu kali ni sempat posing2 supaya kalau datang malas tu bolelah tengok2 gambar bun dan cookies ni kan. Kalau mak-mak faham sgt tu. Kalau rajin mmg rajin gila. Bila datang malas, masak air pun malas 🀣🀣
.
Hari ni hari khamis, ada few days lagi sebelum sekolah. Agaknya brapa kali lagi kena meroti ni 🀧. Kalau rajin buat la. Kalau datang malas suda kita suh ja papa beli di kadai πŸ˜‚
.
Ok, sekian bebelan di Hari Merdeka. Malas pula mau masak lunch 😌
.
.
#ayachalostories #dapurkakaya #ayachalodotcom #littlerarastories #yumnainara #sabahanbakers #sabaheats #homemadebun #homemadecookies #cookies #beefbun #bluberrybun #chickenflossbun #kotakinabalu #hobby

Bila ko mau tidur nak??? .
.
#yumnainara #littlerarastories #ayachalostories

Kisah si makcik rara πŸ˜‚
.
.
#yumnainara #littlerarastories

Pingsan bapanya tgk anak. Mau ikut jalan pi amik abang pun mcm2 dia bawa πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚. Dah la porch kena renovate, kereta parking jauh, kikikikik. Bertabahlah papa. Gendong ja sumandak ko tu 🀣
.
.
#littlerarastories #ayasamkids #ayachalostories #girlsangats

Makan durian crepe. Lepas tu abg Awal ckp, "eee, rara makan comot!", lepas tu budak kecik ni jawab "manada anya (saya) comot". LOL sangat rara, trus mama amik gambar kasi bukti sama dia. Trus senyum2 πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
.
#yumnainara #littlerarastories #ayasamkids #ayachalodotcom #ayachalostories

Time ni baru mau belajar merangkak. 8 bulan. Dia ni lambat sket, 6 bulan baru bertiarap, 12 bulan baru tumbuh gigi terus 4 batang πŸ˜…πŸ˜‚
.
.
#yumnainara #littlerarastories #ayasamkids #ayachalodotcom #ayachalostories #babygirl #babyshaklee #shakleebaby #shakleesabah #sabah

Ya rabbi ni anak, habis dia punya, pindah kerusi lagi makan abangnya punya πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚. Sedap sgt ka nak? πŸ˜‚
.
.
#ayachalostories #ayachalodotcom #ayasamkids #yumnainara #littlerarastories #laksam #homemade #dapurkakaya #homecooking #sabaheats #sabahanblogger #kakilaksam

Ni umur sebulan 8 hari ❀️
Rindu pula ada baby kecik ni πŸ€¦πŸ»β€β™€οΈ
.
.
#yumnainara #littlerarastories #1months #throwback #ayasamkids #ayachalodotcom #ayachalostories

Sambung throwback. Date 25 Mei 2015. Umur dalam 3 bulan lebih gitu ❀️
.
.
#littlerarastories #yumnainara #ayasamkids #ayachalodotcom #ayachalostories

Di disneyland pula. Nda sabar cuti2 family tahun depan pula. Harap2 murah rezeki kita nak ❀️❀️
.
.
#yumnainara #littlerarastories #ayachalostories #ayachalodotcom #ayasamkids #disneyland #disneylandhongkong #disneylandhotel #disney

Ni satu video Rara yg setiap kali mama tgk mmg terketawa. Minta maaf awal2 sebab ada wording kontroversi di situ. Org sabah maksudkan punggung πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚. Dia tgh berimaginasi mandikan baby la tu πŸ˜‚πŸ˜‚
.
.
#yumnainara #littlerarastories #ayasamkids #ayachalodotcom #ayachalostories #proudtobesabahan #anaksabah

#throwback si budak kicik bantu mama lap piring 😍. Rajin ooo si sumandak πŸ˜‚πŸ˜‚
.
.
#yumnainara #littlerarastories #ayachalostories #ayachalodotcom #ayasamkids #babygirl #babyshaklee #shakleebaby #shakleekids #shakleesabah

Marah abg sebab nda mau kasi kawan dia main masak2 🀣🀣
.
.
#yumnainara #ayasamkids #littlerarastories #ayachalostories #ayachalodotcom #mainmasakmasak #masak #main

Kena paksa ba kita main chess. Walhal mamanya mengantuk suda ni oii Rara! .
.
#littlerarastories #yumnainara #ayasamkids #ayachalodotcom #ayachalostories #chess #catur #shakleekids #shakleebaby #shakleesabah #sabah

Selepas berhempas pulas di dapur, inilah hasilnya πŸ˜‚. Acar tu hari tu lagi buat, ready suda dlm esbok πŸ˜‚
.
.
#ayachalostories #ayachalodotcom #littlerarastories #dapurkakaya

Lucu pula bila dia mengadu biskut dia kena makan oleh abang πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
.
#yumnainara #littlerarastories #ayasamkids #ayachalodotcom #ayachalostories

Alhamdulillah Birthday Party Faeq lancar. 😍 Thanks kawan2 yg datang memeriahkan. Jumpa next birthday πŸ˜‚πŸ˜‚ (anak-anak lain menagih sudah) πŸ˜…
.
.
#littlerarastories #ayasamkids #ayachalostories #ayachalodotcom #dapurkakaya #DIY #disneycarstheme #mcqueen #cars #disney #birthdayparty #faeqmuazzam

Alhamdulillah Birthday Party Faeq lancar. 😍 Thanks kawan2 yg datang memeriahkan. Jumpa next birthday πŸ˜‚πŸ˜‚ (anak-anak lain menagih sudah) πŸ˜…
.
.
#littlerarastories #ayasamkids #ayachalostories #ayachalodotcom #dapurkakaya #DIY #disneycarstheme #mcqueen #cars #disney #birthdayparty #faeqmuazzam

Kekadang, syiok juga melayan benda ni πŸ˜‚. DIY jakkk amik feel dan test bole buat ka nda. Muahahah πŸ˜…
Nda sabar malam ni 😁
.
.
#littlerarastories #faeqmuazzam #9thbirthday #carstheme #disneycarstheme #030308 #birthdayparty #DIY #backdrop #harijadi

Konon mau jalan pi kedai depan rumah jak, sekali kedai masi tutup. End up pi kedai jauh sikit dan budak ni masih "terlepas". Ampun nak. Nasib sampai dgn selamat. πŸ˜…
.
.
#littlerarastories #yumnainara #2yrs6months #ready #birthdayparty #faeqmuazzam #ayasamkids #ayachalodotcom #ayachalostories #kotakinabalu #kemasrumah

Most Popular Instagram Hashtags