[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#littlerarastories

110 posts

TOP POSTS

Sambung throwback. Date 25 Mei 2015. Umur dalam 3 bulan lebih gitu ❤️
.
.
#littlerarastories #yumnainara #ayasamkids #ayachalodotcom #ayachalostories

Kisah si makcik rara 😂
.
.
#yumnainara #littlerarastories

Pingsan bapanya tgk anak. Mau ikut jalan pi amik abang pun mcm2 dia bawa 😂😂😂😂. Dah la porch kena renovate, kereta parking jauh, kikikikik. Bertabahlah papa. Gendong ja sumandak ko tu 🤣
.
.
#littlerarastories #ayasamkids #ayachalostories #girlsangats

Selepas berhempas pulas di dapur, inilah hasilnya 😂. Acar tu hari tu lagi buat, ready suda dlm esbok 😂
.
.
#ayachalostories #ayachalodotcom #littlerarastories #dapurkakaya

Makan durian crepe. Lepas tu abg Awal ckp, "eee, rara makan comot!", lepas tu budak kecik ni jawab "manada anya (saya) comot". LOL sangat rara, trus mama amik gambar kasi bukti sama dia. Trus senyum2 😂😂😂
.
.
#yumnainara #littlerarastories #ayasamkids #ayachalodotcom #ayachalostories

Lucu pula bila dia mengadu biskut dia kena makan oleh abang 😂😂😂
.
.
#yumnainara #littlerarastories #ayasamkids #ayachalodotcom #ayachalostories

Agak2 ada bakat jadi MasterCher ka ni? 😂😂
.
.
#yumnainara #littlerarastories #littlechef #sabahanbakers #callebautmalaysia #cookies

Marah abg sebab nda mau kasi kawan dia main masak2 🤣🤣
.
.
#yumnainara #ayasamkids #littlerarastories #ayachalostories #ayachalodotcom #mainmasakmasak #masak #main

MOST RECENT

Menikmati biskut kapal jepun green tea terakhir. Fav si budak kecikkk 🙄
.
.
#littlerarastories #yumnainara #hantucoklat #ayasamkids #biskutkapal #jepun #jejakjepunpollux

Thai Bread.
.
Lunch kamiurang hari ni. Faeq makan berbiji-biji macam biasa 🤤🤤
.
Burger cute comel rasa mcm ni 1st time kak makan.
.
Rotinya lembut, intinya cream cheese, dilapik dengan chicken slice, rasa segar bau lemon. Guna apa bahan2 dalam esbok jak. Membuatnya 2 jam (kaa 3 jam) 😂😂
.
Kalau tabah bole la try buat. Anak-anak mesti suka.
.
#siscuba #moduleExtraPjj
#dapurkakAya #sabaheats #thaibread #homemade #poweredbyshaklee #shakleesabah #vivixsabah #shakleevivix #yumnainara #littlerarastories #sabahanbakers #hobby #baking

Bila jam 12.30am baru ko tidur, pepagi trus moody aaa 😂😂. Sabauuuu ja laaaaa...
.
.
#wahmlife #wahm #makanak4 #littlerarastories #yumnainara #rara #2y7bulan #ayasamkids #shakleebaby

Agak2 ada bakat jadi MasterCher ka ni? 😂😂
.
.
#yumnainara #littlerarastories #littlechef #sabahanbakers #callebautmalaysia #cookies

Bebudak masi request bun. So mama menguli tadi malam supaya pagi ni laju sikit siap. Pastu kali ni sempat posing2 supaya kalau datang malas tu bolelah tengok2 gambar bun dan cookies ni kan. Kalau mak-mak faham sgt tu. Kalau rajin mmg rajin gila. Bila datang malas, masak air pun malas 🤣🤣
.
Hari ni hari khamis, ada few days lagi sebelum sekolah. Agaknya brapa kali lagi kena meroti ni 🤧. Kalau rajin buat la. Kalau datang malas suda kita suh ja papa beli di kadai 😂
.
Ok, sekian bebelan di Hari Merdeka. Malas pula mau masak lunch 😌
.
.
#ayachalostories #dapurkakaya #ayachalodotcom #littlerarastories #yumnainara #sabahanbakers #sabaheats #homemadebun #homemadecookies #cookies #beefbun #bluberrybun #chickenflossbun #kotakinabalu #hobby

Bila ko mau tidur nak??? .
.
#yumnainara #littlerarastories #ayachalostories

Kisah si makcik rara 😂
.
.
#yumnainara #littlerarastories

Pingsan bapanya tgk anak. Mau ikut jalan pi amik abang pun mcm2 dia bawa 😂😂😂😂. Dah la porch kena renovate, kereta parking jauh, kikikikik. Bertabahlah papa. Gendong ja sumandak ko tu 🤣
.
.
#littlerarastories #ayasamkids #ayachalostories #girlsangats

Makan durian crepe. Lepas tu abg Awal ckp, "eee, rara makan comot!", lepas tu budak kecik ni jawab "manada anya (saya) comot". LOL sangat rara, trus mama amik gambar kasi bukti sama dia. Trus senyum2 😂😂😂
.
.
#yumnainara #littlerarastories #ayasamkids #ayachalodotcom #ayachalostories

Time ni baru mau belajar merangkak. 8 bulan. Dia ni lambat sket, 6 bulan baru bertiarap, 12 bulan baru tumbuh gigi terus 4 batang 😅😂
.
.
#yumnainara #littlerarastories #ayasamkids #ayachalodotcom #ayachalostories #babygirl #babyshaklee #shakleebaby #shakleesabah #sabah

Ya rabbi ni anak, habis dia punya, pindah kerusi lagi makan abangnya punya 😂😂😂. Sedap sgt ka nak? 😂
.
.
#ayachalostories #ayachalodotcom #ayasamkids #yumnainara #littlerarastories #laksam #homemade #dapurkakaya #homecooking #sabaheats #sabahanblogger #kakilaksam

Ni umur sebulan 8 hari ❤️
Rindu pula ada baby kecik ni 🤦🏻‍♀️
.
.
#yumnainara #littlerarastories #1months #throwback #ayasamkids #ayachalodotcom #ayachalostories

Most Popular Instagram Hashtags