#littledariena

MOST RECENT

Salam Jumaat ❤️ #ldqaseh
#littledariena
#bysyifa

CETUS FENOMENA INSTANT SHAWL LD DUA MUKA
============================ Baru seminggu warna-warna terkini kami keluarkan tp STOK dah LICIN...ALAMAKKK....😲
Jgn risau.. kami restok lagi atas PERMINTAAN YANG SANGAT HOTSSS...JOM DAPATKAN SEKARANG..Warna-warna terbaru dari LITTLE DARIENA🤗

BERMINAT:- BOLEH TERUS WASSAP NA(TEKAN LINK)👇 www.wasap.my/601129455100/LD2Loop

KELEBIHAN SHAWL LD DUA MUKA -----> Material lycra platinum
-----> Dua Loop
-----> Panjang 56" X 19"
-----> Sesuai utk 4-10thn
-----> Kelabuhan boleh adjust ikut kesukaan pemakai.

P/S : SILA TINGGALKAN NO WHATSAP ANDA UTK KAMI HUBUNGI.

#littledariena
#tinieLDteam
#LD2loop2tone
#tudung
#tudungkanakkanakcantik
#hijabforkid
#muslimahkids

Kan dah ckp...setakatni xpernah ada customer yg xsuka tudung budak saya...customer mesti puas hati... #pmuntukorder/tanya
#sayajualtudungdantelekungbudak
#buttoninstantshawl
#juwairiyah
#telekungdwitone
#littledariena

Ajarkan anak-anak berhijab sejak dari kecil,supaya dewasa kelak tidak kekok untuk menutup aurat❤
#ldsport by #littledariena
.
📞 0146065901
.

#tudungraya
#comelpipimerah
#instantkanakkanak

LD SPORT
SENTIASA MENJADI PILIHAN ALEESYA

#Littledariena

TELEKUNG LD DWITONE SIZE M
#littledariena

TELEKUNG LD DWITONE SIZE S
#littledariena

TELEKUNG LD DWITONE SIZE SS
#littledariena

💖LD AUFA & LD SPORT💖
Cantiknya pakai sedondon
Semestinya by Littledariena
Mesti ramai yg mencari Tudung sedondon buat sicomel dihari raya nanti kn?
Jom pm/wassap laju2..
Selesa✔️
Kemas✔️
Cantik✔️
Mudah dicuci✔️
#Littledariena
#TUDUNGKANAK2CANTIK
#HIJABKIDS
#GIRLLOVEIT
#DROPSHIPWANTED

JOM HADIAHKAN BLOUSE UNTUK ANAK MAMA 😃 "Nah hadiah untuk anak mama"
Terkejut dia. Bukan besday. Bukan dapat no 1. Bukan ada apa2 yg hebat dipersembahkan kepada mama. Tup tup je dapat hadiah.

Belum buka lagi dah happy sangat.
Muka happy memang tak leh nak cover2 dah.
.
.
Ini la kan anak kita.
Anak saya.
Anak awak.
Semuanya akan gembira.
Ya sangat gembira bila dapat hadiah.
Terbayang-bayang depan mata saat mereka keriangan dapat hadiah tak diduga.
😊😊😊
.
.
Apa lagi .. jom kita surprise kan anak2 dengan #blousethinkerbell by #littledariena
Nak kami bungkus cantik2 pun boleh.
Nak kami deal dengan #surpriseplanner , kami akan bantu usahakan. .
.
Blouse Thinker Bell - material lycra platinum & lycra mosscrepe yang sangat selesa dan tahan lasak.
Memang sesuai untuk anak2 berumur 1 - 12tahun. Jangan tak tahu, mak2 yang kecil molek pun boleh pakai.
Maklum la kami ada saiz XS - XXL
Hanya RM39 - RM45 sahaja
.
.
Wasap cik Mai untuk booking saiz yang nak dihadiahkan untuk anakanda tersayang.
Nak maklum ni, Saiz M & L paling hot.
Jadi.. jangan tangguh2 order.. klik terus no wasap cik Mai ya

www.wasap.my/60126488097/btb2
www.wasap.my/60126488097/btb2
www.wasap.my/60126488097/btb2

#girldream
#anaksolehah
#blousecantik
#blousethinkerbell
#littledariena_sn9

Kain sejuk, selesa untuk kesayangan anda.
Jangan tunggu lama lama.
Tekan link wasap di bio untuk order.

#bajumuslimahmurahbergaya #telekungdwitone #littledariena #ajimaura #terapiinstagram #sayajual

💖Ld aufa baby💖
8m-2y boleh pakai
Metarial Lycra high quality #softawning
Lembut,selesa & x panas
Berminat jom pm/wassap 01129455100
#Littledariena
#tudungkanak2Cantik
#tudungkanak2termasyur
#hijabkids
#girlloveit
#dropshipwanted

PERHATIAN UNTUK WARGA KOTA BHARU, KUBANG KERIAN, KELANTAN dan kawasan yang sewaktu dengannya.....📢📢📢📢📢📢📢 Assalamualaikum 😍 semua mama-mama dan ayah-ayah di Kota Bharu, Kubang Kerian dan seluruh Kelantan yang duk cari tudung ke telekung ke hok comel comel untuk anak perempuan demo...meh tengok KOLEKSI LITTLE DARIENA

Marilah tengok di kedai LALA LOLA BOUTIQUE

Landmark:
Bangunan seb Pasaraya Nirwana, depan Husm
Atas butik Fareeda

Waktu bisnes: Buka setiap hari kec jumaat
( 10pg - 6ptg)

Macam-macam warna ada tau...Lepas gi soping kat maidin tu bleh la singoh smeta.😍😍😍😍😍😍 Boleh je wasap ..kak Lola 📱www.wasap.my/60196339625/littledariena

#littledariena
#teamlittledariena
#tudungkanak-kanakbest
#Littledarienakelantan
#Littledarienakotabharu#Littledarienakubangkerian
#ajimaura
#terapiinstagram#vendorbutik
#jenamatermashur#shawlbudak#telekungsolat

#Merahnyamakngah
Warna favorite sicomel mummy
Sangat cantik & memukau😘
💖Ld sport💖
Tudung sarung siap
Metarial Lycra high quality
Soft awning
#Littledariena
#tudungkanak2cantik
#tudungkanak2murah
#girlloveit
#01129455100

Assalamualaikum & selamat pagi...kakak2...auntie2 tgh buat apetu???dah breakfast ke???kita nak bgtauni...button instant shawl dah restock tudung baru...yg corak2pun dah ada...berminat boleh pm k

#pmuntukorder/tanya
#sayajualtudungdantelekungbudak
#buttoninstantshawl
#juwairiyah
#delima
#littledariena
#telekungdwitone

PERHATIAN UNTUK WARGA KOTA BHARU, KUBANG KERIAN, KELANTAN dan kawasan yang sewaktu dengannya.....📢📢📢📢📢📢📢 Assalamualaikum 😍 semua mama-mama dan ayah-ayah di Kota Bharu, Kubang Kerian dan seluruh Kelantan yang duk cari tudung ke telekung ke hok comel comel untuk anak perempuan demo...meh tengok KOLEKSI LITTLE DARIENA

Marilah tengok di kedai LALA LOLA BOUTIQUE

Landmark:
Bangunan seb Pasaraya Nirwana, depan Husm
Atas butik Fareeda

Waktu bisnes: Buka setiap hari kec jumaat
( 10pg - 6ptg)

Macam-macam warna ada tau...Lepas gi soping kat maidin tu bleh la singoh smeta.😍😍😍😍😍😍 Boleh je wasap ..kak Lola 📱www.wasap.my/60196339625/littledariena

#littledariena
#teamlittledariena
#tudungkanak-kanakbest
#Littledarienakelantan
#Littledarienakotabharu#Littledarienakubangkerian

Semoga segala yg berlaku hari ini terima dgn redha & sentiasa berfikiran positive
Assalamualaikum
Selamat pagi sahabat cantik🌹😘
#littledariena
#tudungkanak2CANTIK
#tudungkanak2comey
#tudungkanakkanakmurah
#hijabforkis #niqabkids
#girlloveit💖
#01129455100

Most Popular Instagram Hashtags