[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#little_tots

1631 posts

TOP POSTS

Yeay..New Zealand Imported Original Haakaa Silicone Breast Pump available dah..
.
Baru restock dah nak.sold out..
.
Haaka ni kat LAZADA pun RM79 ye..kami OFFER RM60 saje ye..
.
Postage tak boleh nak kasik free dah..sebab ni ORIGINAL HAAKAA tau..
.
#Free Cover
#Free 1 pair Breastpad
.
Whatsapp 0102322373 cepat.
.
==============================
No Warranty -
Perfect for traveling ,Office and night us
.
Yield more milk in short period
.
Especially soft and comfortable - made from 100% food grade silicone
.
Fits perfectly into any handbag or baby bag
.
Dishwasher safe - also can be sterilised and left to sit in boiling water
.
Easy to use, easy to clean.
.
BPA, PVC and Phthalate free.
.
No cords, batteries or assembly required.
.
#haaka #siliconebreastpump #haakaoriginal #breastpumpterbaik #trustedseller #trustedonlineseller #kedaiibumengandung #breastpumpelektrik #halford #breastpumpmurah #autumnzmurah #barangbabymurah #kedaionlinemalaysia #putrajaya #kajang #bangicentral #serikembangan #sriserdang #breastpum #sayajualbarangbaby #sayajualmurah #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualbreastpumpmurah #breastfeeding #barangbayi #babyshopmalaysia #little_tots #littletotsbabyshop #kedaibayi

SALE SALE πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ !!!
====================
.
Harga pelbagai barangan ibu dan bayi yang semestinya menjanjikan penjimatan yang berganda bagi anda.
.
Kongsikan kegembiraan bersama keluarga dan rakan anda untuk penjimatan yang lebih hebat.
.
Tunggu apa lagi mommy ?? 0102322373

#kedaibabymurah. #diapersbag #simpledimple #malishmurah #breastpumpterbaik #trustedseller #trustedonlineseller #kedaiibumengandung #breastpumpelektrik #halford #breastpumpmurah #autumnzmurah #barangbabymurah #kedaionlinemalaysia #putrajaya #kajang #bangicentral #serikembangan #sriserdang #breastpum #sayajualbarangbaby #sayajualmurah #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualbreastpumpmurah #breastfeeding #barangbayi #babyshopmalaysia #little_tots #littletotsbabyshop #kedaibayi

MOST RECENT

Summer camp with Cylindiballmr 😊😊😊😊
#bee_happy #frozen #little_tots #mind_valley #familitopia #steppingstones #uc_kindies #i_can_academy #kids_camp #moroog #yippee #small_steps and more 😊😊 😊😊 😊😊 😊 thank you for your trust in us it's our pleasure

MamaGlow Skincare now sah ada di Little Tots
Safe for Preggy dan Breasfeeding Mums tau...Material 100% selamat yang akan buat routine pembersihan wajah ibu boleh diteruskan masa pregnant dan breastfeed baby..tayah takut dengan bahan kimia yang boleh terkena pada bayi macam produk lain.

RM 99 ..prom sekarang hanya RM76.50 tau

Whatsapp 0102322373
kedaibabymurah #malishmurah #aishahdhiarana #mamaglow #bajuraya2016murah #breastpumpterbaik #trustedseller #trustedonlineseller #kedaiibumengandung #breastpumpelektrik #halford #breastpumpmurah #autumnzmurah #barangbabymurah #kedaionlinemalaysia #putrajaya #kajang #bangicentral #serikembangan #sriserdang #breastpum #sayajualbarangbaby #sayajualmurah #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualbreastpumpmurah #breastfeeding #barangbayi #babyshopmalaysia #little_tots #littletotsbabyshop #kedaibayi

Most Popular Instagram Hashtags