[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#listra

22698 posts

TOP POSTS

Jardineira linda de viver 🦋 apaixonada #VemPraByHay #Moda #Modaparameninas #azul #listra

Macaquito verão 2018!!!!
Super divertido!!!!!
Um misto de cores ❤
✔apaixonada!
Aqui na loja 💃Peças exclusivas ❤
✔numeração p ☏ATENDIMENTO DIRECT OU WHATZAP
_____________________________ 🚚ENVIAMOS PARA TODO BRASIL!!!!!
_____________________________

#macaquito #arrasando #fashion #modaparameninas #multimarcas #lojaonline #lojamultimarcas #modasaopaulo #modaelegante #verao #listra #verao2018 #modasp #varejo #pecasexclusivas #amamoscolotes #arraso #macaquito #moda #viscose #marca #tudolindo #vestep #mundomoda #varejo #bloguer #mulheres

Aquela bolsa linda q a gente ama ...
.
.
😍LOJA ABERTA DAS 9:00 AS 19:30. .
.
🚚 ENTREGAMOS PARA TODO BRASIL
💻COMPRAS PELO NOSSO SITE
www.avenidafeminina.com.br
📲COMPRAS PELO WHATS (11) 96812-3865
🏩COMPRAS LOJA FISICA.
avenida Gaspar Vaz da Cunha 393, Bairro do limão) whats (11) 96812-3865 .
🌻Nossa Nova coleção ta Linda d+ .
💓💓💓💓. .
.
.
.
#lookdehoje #fashiongram #lookdodiabrasil #estilosas #lookinspiraçao #blog #fashion #fashionph #instafashion #beauty #beautiful #beutyful #moda #modaparameninas #modablogueira #fashiongram #hoje #modaparamulheres #girl #girls #fashions #fashionbag #modafeminina #makeup #make #looks #lookupotd #blusa #listra #tendencia

Pantacourt e top MARA! #bygv #pantacourt #listra

Adivinha quem vai voltar com tudo! 😏❤️ A nossa queridinha listra 😍👌❤️ Lembrando que fazemos entregas para todo o Brasil, basta fazer seu pedido por Direct ou WhatsApp (14) 99606-5642
#lemis #outlet #amo #listra #paixao

Dicas de presentes 🎁
Tshirt #listra R$98,99
Short. R$98,90

New In :: O vermelho quebra a a dualidade do preto e branco e finaliza a produção com muito estilo #bobstoresummer18 #newin #listra

Já escolheu o #Look divo para usar no happy hour? Vai de #Listra ou #Xadrez? ♣️ Aposte nos Conjuntos que são pura #tendência 🔹 CONJUNTO @cloudeoficial RAFAELA Ref. 3126LIS PP/P/M $519,00 🔳 CONJUNTO RAFAELA Ref. 3126XAD PP/P/M $519,00. 👉
💄LINK na Bio! @sheilaoliveirastore .
✨ SEJA A SUA PRÓPRIA INSPIRAÇÃO! .
.
✔️Parcelamos em até 6x sem juros
👉 Gostou?💄LINK na Bio!.
.
✔Trocas: Somente pelo mesmo Modelo por tamanhos diferentes.

___________________________ .
.
📱Whats:(17)99663-4516 Melissa
.
📱Whats:(17) 99651-4405 Rubia

MOST RECENT

" SUAMI SENYUM SAMPAI KE TELINGA BILE DOKTOR SAHKAN SAYA BERJAYA HAMIL !! "
....
.
.
Subhan-Allah, Alhamdulillah.. seronok sangat sbb dpt tau Listralover berjaya hamil. tahniah buat Puan Khairani kerana berjaya hamil slpas amalkan Listra.
.
.
Sebelum ni dia ada mslh period tak teratur sejak zaman anak dara lagi. Datang 3 bln skali jerr. Namun berkat sabar dan ikhtiar dgn Listra akhirnya Allah perkenankan pemintaan Puan khairani. Rezeki anak mula melekat. Alhamdulillah~
.
Suami yg mulanya tak percaya akhirnya senyum gembira ble doktor sahkan dia hamil. Kita sama2 doakan puan Khairani dan baby selamat yer.. Aamin~
.
Dia dah amalkan.. anda pula bagaimana?
.
.
-> Dah start ikhtiar dgn LISTRA? Siapa yg nak LISTRA tolong dan yakin bakal jadi ayah ibu cer komen 'saya' .
.
Ps: Jgn lupa LIKE post ni... RESPON PANTAS! Klik link kt bwh👇. Direct blh sembang melalui wasap. Cpt dan mudah🤗
. 👉 www.wasap.my/60178064231 👉 www.wasap.my/60178064231
.
#listra
#sunnahmuamalanku
#ttcjourney
#tiphamil

Habbasauda listra membekalkan tenaga, banyakkan susu ibu, buang toksin dan untuk kekalkan kesihatan pada tahap optimum.
.
Wasap 019 933 0365
.

#habbatussauda #habbasauda #listra

Kesan minum susu formula tiruan.. Sedih, anak anak kecil yang jadi mangsa.. 😔
.
Ibu ibu, cuba ikhtiar banyakkan susu ibu dengan habbatus sauda. InsyaAllah berkesan.

Susu ibu susu terbaik. Komposisi nutrien dalam susu ibu berbeza pada pagi, tengah hari dan malam.. .

Sesuai dengan keperluan dan perkembangan fizikal mental anak kita.
.
Habbasauda listra rm 40 exclude postage.
.
Wasap 019 933 0365
.
#habbatussauda #susuibu #listra

Masalah period tak teratur, keluar hanya setiap tiga bulan berjaya diatasi dengan habba zuriat.
.
Habba zuriat mengandungi habbatus sauda sebagai agen pelancar darah. Ia akan membersihkan darah period yang termendap di dinding uterus.
.
Hasilnya rahim bersih dan subur..😀
.

Wasap 019 933 0365
.

#habbazuriat #habbatussauda #listra

Alhamdulillah, dengan asbab listra berjaya hamil walaupun sebelum ni berkali kali upt negatif..
.
Listra lovers yang lain macam mana? Jom cuba. .
Wasap 019 933 0398
.
#habbatussauda #habbazuriat #ikhtiarhamil #listra

Bismillah. Assalamualaikum. Stop complaining on what we don't have sayang. The time will definitely come or if it don't, put believe that Allah has divert your wish into other meaningful rezki.
.
.
Hidup singkat sangat utk fokus kepada sesuatu yang diluar kawalan kita. Yang penting, usahanya berkadaran dengan kehendak. Doa juga senjata utama.
.
.
Salam kepagian semua. Moga dilimpahi rezeki hari ini. 😊😊
.
#listra
#sunnahmuamalanku
#1asia1listra
#habbazuriat
#habbasauda
#clearancesalelistra

Petite Jolie para todos os gostos!!!👇👇👇
#arthurmodaepresentes #alojaquetemoseuestilo

A espera acabou,chegaram as bolsas tão aguardadas da @petitejolie_ #arthurmodaepresentes

Vem aí o Bazar de Natal do Atelier Real no dia 16/12 das 10: 00 as 19: 00 hs na Real Grandeza 182 casa 04 b! Várias marcas incríveis em um só lugar! Vem, vai ser muito legal! #meninos #meninas #kids #colecaonova #alfaiatariainfantil #alfaiataria #colecaonova #connie #marcaconnie #natal #natal2017 #presente #bazarkids #bazar #xadrez #listra #flores

Macaquito verão 2018!!!!
Super divertido!!!!!
Um misto de cores ❤
✔apaixonada!
Aqui na loja 💃Peças exclusivas ❤
✔numeração p ☏ATENDIMENTO DIRECT OU WHATZAP
_____________________________ 🚚ENVIAMOS PARA TODO BRASIL!!!!!
_____________________________

#macaquito #arrasando #fashion #modaparameninas #multimarcas #lojaonline #lojamultimarcas #modasaopaulo #modaelegante #verao #listra #verao2018 #modasp #varejo #pecasexclusivas #amamoscolotes #arraso #macaquito #moda #viscose #marca #tudolindo #vestep #mundomoda #varejo #bloguer #mulheres

〰 Saia com super fenda e transparência + bikini cortininha 〰
____________________________________________
Compras via direct ou WhatsApp (81) 99999-7566
____________________________________________
📦 Enviamos para todo o Brasil
____________________________________________
#lelu #leluexclusive #verao #saia #listra #saiamidi #fenda #bikini #preto #azulmarinho

Verônica listra Preta. Tecido 100% algodão. #amoblusa #amolistra #blusa #listra #news #summer #verão

Que venham os presentes, as festas, as férias!!! Chegou a Verônica! 🎀🎁🎉🎈 #amoblusa #news #blusa #toptrend #listra #verão #summer #lançamento

Dicas de presentes 🎁
Tshirt #listra R$98,99
Short. R$98,90

Alô, eu to ligando so pra te dizer que esse look é MARAVILHOSO e tem na @fernandalagofl 💕 @lilipaiva #casaco #listra #moda #fashion #style #tricot #texturas ##lilipaiva #lookdodia #verao #ss18 #colecaonova #retro #instagood #love #kinnitty

Vestido Listra com Bolso ❤❤❤ #dress #listra #moda #natal #presenteie #loja #rendarosa #londrinando
⬇ 🚐Rua Sergipe, 1115 - Londrina/ PR
📞(43)3322-0327
Mais informações pelo Whats:
📲(43)98408-8636

Estamos esperando vc aqui em nossa loja,antecipe suas compras de natal e curta o melhor da moda #arthurmodaepresentes

Use e abuse dos nossos modelos de saias da coleção de fim de ano,está um luxo!#arthurmodaepresentes #alojaquetemoseuestilo

Lindo,leve,descontraído e floral...
Se eh isso que vc quer então aqui está,um conjuntinho lindo❤

Que tal um vestido lindo e fluido para esse fim de ano?! 🎄🎁🤩 #dress #navy #listra #vestido #classic #woman #verao18 #fashion #streetstyle #piracicaba

Aquela bolsa linda q a gente ama ...
.
.
😍LOJA ABERTA DAS 9:00 AS 19:30. .
.
🚚 ENTREGAMOS PARA TODO BRASIL
💻COMPRAS PELO NOSSO SITE
www.avenidafeminina.com.br
📲COMPRAS PELO WHATS (11) 96812-3865
🏩COMPRAS LOJA FISICA.
avenida Gaspar Vaz da Cunha 393, Bairro do limão) whats (11) 96812-3865 .
🌻Nossa Nova coleção ta Linda d+ .
💓💓💓💓. .
.
.
.
#lookdehoje #fashiongram #lookdodiabrasil #estilosas #lookinspiraçao #blog #fashion #fashionph #instafashion #beauty #beautiful #beutyful #moda #modaparameninas #modablogueira #fashiongram #hoje #modaparamulheres #girl #girls #fashions #fashionbag #modafeminina #makeup #make #looks #lookupotd #blusa #listra #tendencia

Aquele macaquinho lindo .
R$ 79,9
.
.
Aquela bolsa linda q a gente ama ...
.
.
😍LOJA ABERTA DAS 9:00 AS 19:30. .
.
🚚 ENTREGAMOS PARA TODO BRASIL
💻COMPRAS PELO NOSSO SITE
www.avenidafeminina.com.br
📲COMPRAS PELO WHATS (11) 96812-3865
🏩COMPRAS LOJA FISICA.
avenida Gaspar Vaz da Cunha 393, Bairro do limão) whats (11) 96812-3865 .
🌻Nossa Nova coleção ta Linda d+ .
💓💓💓💓. .
.
.
.
#lookdehoje #fashiongram #lookdodiabrasil #estilosas #lookinspiraçao #blog #fashion #fashionph #instafashion #beauty #beautiful #beutyful #moda #modaparameninas #modablogueira #fashiongram #hoje #modaparamulheres #girl #girls #fashions #fashionbag #modafeminina #makeup #make #looks #lookupotd #blusa #listra #tendencia

Aquele body q a gente ama ...
.
.
😍LOJA ABERTA DAS 9:00 AS 19:30. .
.
🚚 ENTREGAMOS PARA TODO BRASIL
💻COMPRAS PELO NOSSO SITE
www.avenidafeminina.com.br
📲COMPRAS PELO WHATS (11) 96812-3865
🏩COMPRAS LOJA FISICA.
avenida Gaspar Vaz da Cunha 393, Bairro do limão) whats (11) 96812-3865 .
🌻Nossa Nova coleção ta Linda d+ .
💓💓💓💓. .
.
.
.
#lookdehoje #fashiongram #lookdodiabrasil #estilosas #lookinspiraçao #blog #fashion #fashionph #instafashion #beauty #beautiful #beutyful #moda #modaparameninas #modablogueira #fashiongram #hoje #modaparamulheres #girl #girls #fashions #fashionbag #modafeminina #makeup #make #looks #lookupotd #blusa #listra #tendencia

Aquela bolsa linda q a gente ama ...
.
.
😍LOJA ABERTA DAS 9:00 AS 19:30. .
.
🚚 ENTREGAMOS PARA TODO BRASIL
💻COMPRAS PELO NOSSO SITE
www.avenidafeminina.com.br
📲COMPRAS PELO WHATS (11) 96812-3865
🏩COMPRAS LOJA FISICA.
avenida Gaspar Vaz da Cunha 393, Bairro do limão) whats (11) 96812-3865 .
🌻Nossa Nova coleção ta Linda d+ .
💓💓💓💓. .
.
.
.
#lookdehoje #fashiongram #lookdodiabrasil #estilosas #lookinspiraçao #blog #fashion #fashionph #instafashion #beauty #beautiful #beutyful #moda #modaparameninas #modablogueira #fashiongram #hoje #modaparamulheres #girl #girls #fashions #fashionbag #modafeminina #makeup #make #looks #lookupotd #blusa #listra #tendencia

Aquela bolsa linda q a gente ama ...
.
.
😍LOJA ABERTA DAS 9:00 AS 19:30. .
.
🚚 ENTREGAMOS PARA TODO BRASIL
💻COMPRAS PELO NOSSO SITE
www.avenidafeminina.com.br
📲COMPRAS PELO WHATS (11) 96812-3865
🏩COMPRAS LOJA FISICA.
avenida Gaspar Vaz da Cunha 393, Bairro do limão) whats (11) 96812-3865 .
🌻Nossa Nova coleção ta Linda d+ .
💓💓💓💓. .
.
.
.
#lookdehoje #fashiongram #lookdodiabrasil #estilosas #lookinspiraçao #blog #fashion #fashionph #instafashion #beauty #beautiful #beutyful #moda #modaparameninas #modablogueira #fashiongram #hoje #modaparamulheres #girl #girls #fashions #fashionbag #modafeminina #makeup #make #looks #lookupotd #blusa #listra #tendencia

Ready Stock Suplemen terbaik dunia :
☞Paket Peninggi 2-15 cm/bulan
☞Paket pelangsing 5-20 kg/bulan
☞Paket penggemuk 2-15 kg/bulan
☞Paket pemutih alami seluruh tubuh
☞Alat Pembesar / pengencang payudara (MHCA)
☞Masker anti jerawat/komedo/flek dll (Masker spirulina)
☞Kalung Aura Energy Stone
☞Vitamin Mata Minus
☞Nutrisi program Kehamilan

_______________________
Promo "DAHSYAT-2017" hanya di sini !!!
1. Diskon Gede!!
2. Termurah Se-indonesia
3. Free Ongkir setiap hari
4. Promo Event ●Dapatkan berbagai penawaran menarik yg berbeda" untuk setiap event / hari" besar

Pemesanan langsung hubungi :

Bbm DE0396D8
Wa 081220096488
Line salmaputrid

#babyshark #videolucu #gambarlucu #savepalestine #indomusikgram #saverohingya #raisa #iphonex #iphone8 #laki #stamina #perkasa #ginseng #produknasa #alami #subur #natural #herbal #hidupsehat #pasutri #promil #baby #anak #purwaceng #program #keluargaharmonis #pcos #listra #suamiistribahagia #gout

-SHARING INFO-
HARI TERBAIK UNTUK "BERSAMA" suami&isteri 💏. .
.
.
TAHU KAH anda... ?? telur ovum tak bley hidup lama , ia hidup 1-2 hari je dan Allah hanya cipta satu telur ovum dlm setiap cycle period
.
MANAKALA.. sperma lelaki hidup lama dari 3-5 hari dan Allah cipta berjuta juta sperma bila dilepaskan ke faraj isteri .
JADI bila suami buat hubungan intim dgn isteri , pada masa 3 hari sblm hari subur atau 2 hari slps hari subur , inshallah isteri ada peluang yang cerah utk hamil 😍
.
Akak nasihatkn kalau isteri yg cycle period yg tetap 28 hari supaya buat hubungan intim pada hari ke - 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , cycle period utk iktiar hamil ...
Kalau period x tetap, perlu test guna alat test kesuburan tau...untuk tau masa bila sesuai..
.
INGAT ye.. buat hubungan intim kena lakukan pada kitaran yg mendatang dan diteruskan sampai hamil .
.
JANGAN MUDAH PUTUS ASA DENGAN RAHMAT ALLAH 😘🤰🏻
.
.
.
#listra
#sihatsuburmenawan
#sunnahmuamalanku
#1rumah1listra
#asiapacificsuperhealthbrand

KREDIT : DR ZUBAIDI

#throwback LIVE Puan Eaisyah yesterday. Can watch it again on
https://www.facebook.com/LISTRA.SINGAPORE/
.
.
TOPIC :
.
👉MONSTER CYST. Bilamana dlm badan semua manusia dah dicipta adanya Cyst TETAPI sekiranya Cyst itu membesar active di ovary melebihi 5cm ia akan membahayakan kita.
.
👉LELAKI JUGA ADA PERUBAHAN HORMON. jeng jeng jeng... Jgn ingat suami anda mase 1st marriage dia dah pernah ada anak 2 3 jadi dia takkan ada masalah ya.. Nope! Lelaki juga ada perubahan hormon bila usia meningkat. Jadi sebaiknya kedua dua suami dan isteri harus pergi checkup. Nak zuriat sama2 kena bekerjasama. Tak boleh sorang aje yg pegi check up. Atau sorang aje yg usaha. Tak aci hokeyy..!!
.
sihat | subur | menawan
BE HEALTHY. BE FERTILE.
MAINTAIN YOUR INNER BEAUTY WITH LISTRA.

#listra #sunnahmuamalanku #HabbaSaudaListraSG #TWLSG #1rumah1listra #habbasauda #habbazuriat #beecoffee #misshabbagold #ikhtiarhamil #sista #cyst #

sihat | subur | menawan
BE HEALTHY. BE FERTILE.
MAINTAIN YOUR INNER BEAUTY WITH LISTRA.

https://www.facebook.com/LISTRA.SINGAPORE/

#listra #sunnahmuamalanku #HabbaSaudaListraSG #TWLSG #1rumah1listra #habbasauda #habbazuriat #beecoffee #misshabbagold #ikhtiarhamil #coffee #coffeetime #coffeelover #coffeeaddict #jomngopi #kopi

" SIAPA TAK KALOT KAN KALAU SEMUA DAH TANYA BLE NAK ADE ANAK !! "
...
.
.
" Saya Puan Deeba. Yer.. 19 TAHUN memendam rasa yg membuak2 inginkan zuriat sendiri. Seringkali saya diajukan pertanyaan bila lagi? Tak nak anak ke? Apa masalah ko ni sampai ssh sgt nak melekat? Dan macam2 lagi. Sakit nak telan semua soalan tu. Tapi apakan daya, semua itu qada dan qadar yang tertulis buat saya. .
Pernah mencuba produk lain..Tapi trgerak hati nak cbe Listra lepas terbaca berkaitan produk ni mampu membantu untuk kesihatan dan kesuburan, dan yakin dengan makanan sunnah yg diformulasikan...saya terus mencuba. .
Alhamdulillah, sya berjaya hamil selepas mengamalkan 3 botol HL dan selamat melahirkan puteri sulung pada usia 44 tahun. mse awal kandungan mmg susah nak percaya dan suami sendiri pun kurang yakin yg saya bakal lahirkan zuriat ni disebbkan faktor usia dan kata2 org ble dah jangkau usia 40 keatas mudah mengalami keguguran. .
Namun sbb keyakinan yg tinggi dan amalkan Listra sepanjang tempoh hamil spt yg disarankan oleh Puan Suriati.. akhirnya kandungan saya normal dan keyakinan saya dan suami bertambah serta yakin saya akan ada anak sendiri.. Subhan-Allah ! perasaan yg tak dpt nak diungkap saat saya rasai sendiri pengalaman melahirkan zuriat sendiri...
.
Ini gambar sy dan anak kandung saya sendiri. Medina nama dia. Kini usia dah msuk 2 Tahun lbh. .
Nasihat sy pd mereka yg msih TTC.. jgn cpt melatah dan sentap dgn kata2 org. Slagi kita yakin dn percaya yg Allah pasti ciptakan penawar berkesan bagi tiap penyakit. Dan sy dah pun jumpa penawar tu sndiri iaitu Listra. Alhamdulillah~"
.
.
Puan Deeba 44 Tahun Johor Bahru
.
.
Jika Puan Deeba boleh sabar dan percaya dgn ikhtiar Listra.. korang plak bagaimana..? .
.
Siapa yg ada impian ingin ada anak sendiri mcm Puan Deeba cer komen 'saya nak'
.
.
P.s : Jangan lupa LIKE yer syg2 kak eaisyah smua.. .
.
#listra
#sihatsuburmenawan
#sunnahmuamalanku
#SOLUSIKESUBURAN
#1rumah1listra
#powerrangerslistra
#pesankakeaisyah
#LILLAHITAALLAH

[KINI BERMULA !] - PROMOSI JOM NGOPI LISTRA BAKAL BUAT PEMINAT KOPI DAN NAK SIHAT TAK SENANG DUDUK UTK DAPATKANNYE CEPAT !!
.
.
.
Dah tiba masanya utk korang rebut peluang dptkan tawaran promosi istimewa dari Listra ni.. Sebb ape? Dah la PROMOSI SPECIAL, RASA SEDAP dan FREE GIFT pun gempak gilerr weihh..
.
Yang paling penting ! Ramai yang berikan feedback owsem lpas minum kopi ni. Ni bermakna ia terbukti POWER ! Alhamdulillah..
.
PROMOSI APE TU! NAK TAU BLEH ?
.
Boleh sayang !!
.
==================
PROMOSI JOM NGOPI LISTRA
==================
.
(+) Utk promosi ni anda akan dapat 5 kotak BEE COFFEE, promosi ni mmg SESUAI utk anda minum time sarapan, riadah dan menjadi minuman keluarga. Nak jamu tetamu minum pun tak der masalah.
.
Kandungan 17 herba dlm satu minuman ni dpt memberi tenaga utk badan dan membuang toksin dlm badan. Selain sbg agen merawat ia juga baik utk kesihatan sgt sesuai dinikmati oleh semua tak kira jantina. Rse dia sedap aroma pun terpikat .
.
TGGU...
TGGU...
TGGU...
.
.
Bkan tu jer, jika anda beli 5 Kotak BEE COFFEE anda LAYAK dapat SPECIAL GIFT dari Kak Farah..Ape kebende nyer tu kak?
.
...
.
🎁 1 MUG LISTRA PERCUMA !!! .
Atau...
.
🎁 3 sachet Bee Coffee!!!
.
.
.
.
"WOW.. BEST BEST BEST !!.."
.
.
=======
SAPE YG "HARUS" MILIKI PROMOSI NI
=======
.
👉 Mereka yang suka yg amat dgn kopi tapi takut jejaskan kesihatan.
.
👉 Mereka yang sentiasa penat, lesu, tak bermaya dan kurang energi.
.
👉 Bagi mereka yang ada azam dan keinginan nak sihat, bertenaga dan subur sampai bila bila.. Insya-Allah..
.
👉 Bagi mereka yang nak hadiahkan buat keluarga atau kengkawan yang nak sihat subur menawan
.
.
" WAHH.. !! SY LA ORG YG DIMAKSUDKAN TU.."
.
.
CHOPPP!!!
.
.
AMARAN! PROMOSI AKAN TAMAT PADA 31 DISEMBER 2017 NI TAW.. KALO TAK NAK TERLEPAS, KLIK WASSAP KAT BWH NI CPT...
.
-> www.wasap.my/60122059217/jomngopilistra
-> www.wasap.my/60122059217/jomngopilistra
-> www.wasap.my/60122059217/jomngopilistra
.
.
GRAB AND BUY SEKARANG SEBB STOK TAK BANYAK ! JADI SIAPA CEPAT DIA DAPAT !!
.
.
P/s : Sape dh klik link tu dan berminat nak Promosi ni, jgn lupa komen "sy nak"
.
.
#listra
#solusikesuburan
#sunnahmuamalanku
#1rumah1listra

Assalamualaikum kesayangan 😘 Dah menjengah ke 11 Disember 2017 kita harini. Alhamdulillah. Ada yang nak share UPT #babylistra ? Sis doakan ramai berjaya hamil di penghujung tahun ni mudah2an.. Bersalin ramai2 bulan 9 nanti ❤ Ameen...
.
.
**Promosi #habbazuriat #listra masih berjalan. Whatsapp ya 😊

.
😍LOJA ABERTA DAS 9:00 AS 19:30. .
.
🚚 ENTREGAMOS PARA TODO BRASIL
💻COMPRAS PELO NOSSO SITE
www.avenidafeminina.com.br
📲COMPRAS PELO WHATS (11) 96812-3865
🏩COMPRAS LOJA FISICA.
avenida Gaspar Vaz da Cunha 393, Bairro do limão) whats (11) 96812-3865 .
🌻Nossa Nova coleção ta Linda d+ .
💓💓💓💓. .
.
.
.
#lookdehoje #fashiongram #lookdodiabrasil #estilosas #lookinspiraçao #blog #fashion #fashionph #instafashion #beauty #beautiful #beutyful #moda #modaparameninas #modablogueira #fashiongram #hoje #modaparamulheres #girl #girls #fashions #fashionbag #modafeminina #makeup #make #looks #lookupotd #blusa #listra #tendencia

.
.
😍LOJA ABERTA DAS 9:00 AS 19:30. .
.
🚚 ENTREGAMOS PARA TODO BRASIL
💻COMPRAS PELO NOSSO SITE
www.avenidafeminina.com.br
📲COMPRAS PELO WHATS (11) 96812-3865
🏩COMPRAS LOJA FISICA.
avenida Gaspar Vaz da Cunha 393, Bairro do limão) whats (11) 96812-3865 .
🌻Nossa Nova coleção ta Linda d+ .
💓💓💓💓. .
.
.
.
#lookdehoje #fashiongram #lookdodiabrasil #estilosas #lookinspiraçao #blog #fashion #fashionph #instafashion #beauty #beautiful #beutyful #moda #modaparameninas #modablogueira #fashiongram #hoje #modaparamulheres #girl #girls #fashions #fashionbag #modafeminina #makeup #make #looks #lookupotd #blusa #listra #tendencia

Aquela bolsa linda q a gente ama ...
.
.
😍LOJA ABERTA DAS 9:00 AS 19:30. .
.
🚚 ENTREGAMOS PARA TODO BRASIL
💻COMPRAS PELO NOSSO SITE
www.avenidafeminina.com.br
📲COMPRAS PELO WHATS (11) 96812-3865
🏩COMPRAS LOJA FISICA.
avenida Gaspar Vaz da Cunha 393, Bairro do limão) whats (11) 96812-3865 .
🌻Nossa Nova coleção ta Linda d+ .
💓💓💓💓. .
.
.
.
#lookdehoje #fashiongram #lookdodiabrasil #estilosas #lookinspiraçao #blog #fashion #fashionph #instafashion #beauty #beautiful #beutyful #moda #modaparameninas #modablogueira #fashiongram #hoje #modaparamulheres #girl #girls #fashions #fashionbag #modafeminina #makeup #make #looks #lookupotd #blusa #listra #tendencia

Aquela bolsa linda q a gente ama ...
.
.
😍LOJA ABERTA DAS 9:00 AS 19:30. .
.
🚚 ENTREGAMOS PARA TODO BRASIL
💻COMPRAS PELO NOSSO SITE
www.avenidafeminina.com.br
📲COMPRAS PELO WHATS (11) 96812-3865
🏩COMPRAS LOJA FISICA.
avenida Gaspar Vaz da Cunha 393, Bairro do limão) whats (11) 96812-3865 .
🌻Nossa Nova coleção ta Linda d+ .
💓💓💓💓. .
.
.
.
#lookdehoje #fashiongram #lookdodiabrasil #estilosas #lookinspiraçao #blog #fashion #fashionph #instafashion #beauty #beautiful #beutyful #moda #modaparameninas #modablogueira #fashiongram #hoje #modaparamulheres #girl #girls #fashions #fashionbag #modafeminina #makeup #make #looks #lookupotd #blusa #listra #tendencia

Aquela bolsa linda q a gente ama ...
.
.
😍LOJA ABERTA DAS 9:00 AS 19:30. .
.
🚚 ENTREGAMOS PARA TODO BRASIL
💻COMPRAS PELO NOSSO SITE
www.avenidafeminina.com.br
📲COMPRAS PELO WHATS (11) 96812-3865
🏩COMPRAS LOJA FISICA.
avenida Gaspar Vaz da Cunha 393, Bairro do limão) whats (11) 96812-3865 .
🌻Nossa Nova coleção ta Linda d+ .
💓💓💓💓. .
.
.
.
#lookdehoje #fashiongram #lookdodiabrasil #estilosas #lookinspiraçao #blog #fashion #fashionph #instafashion #beauty #beautiful #beutyful #moda #modaparameninas #modablogueira #fashiongram #hoje #modaparamulheres #girl #girls #fashions #fashionbag #modafeminina #makeup #make #looks #lookupotd #blusa #listra #tendencia

Pantacourt e top MARA! #bygv #pantacourt #listra

Coleção #latreire passando pela sua timeline no domingão 👏👏👏👇👇👇
#arthurmodaepresentes

Most Popular Instagram Hashtags