#listra

16664 posts

TOP POSTS

Bom dia lindas!!! Olha que tudo essa blusa linda #LANCAPERFUME na loja online www.exbou.com.br .
.Short Alfaiataria cós alto pra valorizar o look!
.
.Clique no link da Biografia pra ver valores e vendas .
.#lplovers #lpwinter17 #moda #estilo #lookofthedaybrasil #blusacomgola #listra #fashion #style #lookdodia #party #inverno17 #OutonoInverno17 #morenarosa #MRwinter17 #ilovehandbook #handbook #myfavorite #myfavoritethings

Um mix de estampas que eu adoro➡️listrado+xadrez!!! Não tem erro!!! #mixdeestampas #listra#xadrez#sextou

Short alfaiataria 2 x de 49,90 / cinto 39,97 www.espacolz.com.br .
. Dúvidas ao efetuar sua compra , chama a gente no chat online, que fica no nosso site .
#fashion#winter17 #espacolz #streetstyle#tricotlistra#listra#short#cinto

Meninas olha que lindo esse #conjunto super tendência#listra
Apenas 64,00
Aceitamos todos os cartões 💳💳
Venha você também fazer parte dos look da #purpurinamodaoutonoinverno 🌧🌧🌧🌧⛄⛄⛄😘😘😘

Listras e mais listras pra deixar qualquer produçãoultra estilosa!
#TaNaLoja #Listrado #Listra #Mercatto

Allah selamat kan kamu.. Allah selamat kan kamu... Allah selamat kn Izhar... Allah selamat kn kamu..
.
.
Hepi bday izhar.. moga sentiasa dlm rahmat Allah dunia n akhirat..
.
Sori sgt2 nk suprise kn awk sgt sampai terjah kat umah awk.. 😋
.
.
#listra
#teambmg

Aquele mix que a gente amaaaa... #Poa #Listra #ElementaisFeira

MOST RECENT

#CortecomStilo Salão do Bira ✂✂💇💇 #listra #Pigmentação #Barba . Ele tem Stilo ele é moderno, pessoa com uma energia bacana,e uma alegria contagiante 😄😄,Valeu meu Amigo pela confiança e pela preferência#ClienteVip✂✂✂💇💇😎😎 @manorub

Saia de Cetim com pregas .
Valor : 60,00
Todos os tamanhos .
Aceitamos todos cartões de crédito .
#sophiamodas #look #flores #listra

Kak Rossey nk bagitau juga ni....
.
Sempena bulan ramadhan ni, setiap pembelian 1 produk #listra:
👉 RM1 akan disalurkn ke LISTRACARE😍...kita bantu pada yang memerlukan ya. InshaAllah, ada doa diselitkan utk kita juga nanti. Mudah2an ada juga doa yang diangkat dan termakbul..Aamiin
.
Jom beli listra!
.
MEMBELI SAMBIL BERSEDEKAH😊
#1listra1ringgitsejutasinar #listracare #rezekidikongsibersama

" DISKAUN PENJIMATAN & PILIHAN BONUS SEMPENA PROMOSI RAMADHAN LISTRA "
.
.
Akk bgtau kt adik2 je tau. Kt sini je pun. Jangan bising2 eh. Nanti kena kecam! Bukan apa, akk nak bg harga kurang ni. Adik2 pun tau kan, listra ni produk terkawal dgn harga tetap. Tu psl akk srh diam2 je. Bisik telinga ke telinga xpe. Selebihnya, PM akk tau..t akk bgtau detail harganya😎
.
Eh2...xsabar ke? Pic yg akk bg ni HARGA ASAL utk PAKEJ AYAH IBU & PAKEJ BOOSTER LISTRA. Blm harga diskaun lagi. Akk bg hint skt la...
...
...
PROMOSI RAMADHAN LISTRA
.......................................................
Sah sehingga 24 Jun 2017 dengan pembelian PAKEJ AYAH IBU / PAKEJ BOOSTER
👉 Adik2 hanya perlu hubungi kak rossey di https://hi.jomwasap.my/habbasaudakl [👉👉👉 +6 019 363 4404] dan..... DAPATKAN DISKAUN PENJIMATAN HARGA beserta PILIHAN BONUS A atau B !
.
.
BONUS A (FREEGIFT BERNILAI RM40)
👉 Easy Pack Listra 👉 KAD CABUTAN BERTUAH EXTRAVAGANZA LISTRA
.
Atau .
BONUS B (NILAI PENJIMATAN KOS POS/PENGHANTARAN)
👉 FREE COD
👉 FREE POSTAGE = Semenanjung atau 👉 (- 50%) POSTAGE = Sabah/Sarawak
👉 KAD CABUTAN BERTUAH EXTRAVAGANZA LISTRA
....
....
Jom dapatkan info lebih lanjut ? Ketahui RAHSIA 👉SIHAT, SUBUR DAN MENAWAN👈
...
Leraikan kekusutan anda bersama #kakrossey😎
.
RESPON PANTAS! Klik link kt bwh👇🏻
https://hi.jomwasap.my/habbasaudakl [👉👉👉 +6 019 363 4404]
CEPAT & MUDAH. Tak perlu susah payah save no. dulu. KLIK je, dah boleh sembang kat wasap dengan Kak Rossey😘
.
Atau
.
TINGGALKAN NO. WHATSAPP UNTUK KAMI HUBUNGI.
🎯LEBIH MUDAH | LEBIH PANTAS | LEBIH MESRA🎯
🎯KAMI SEDIA MEMBANTU! 🎯KONSULTASI diberikan secara PERCUMA utk lovers Kak Rossey😉
.
=============================
👣COD✔
📮POSLAJU SELURUH MALAYSIA✔
=============================
...
#rossey #projekberbadandua #agenkl #kualalumpur #habbasaudakl #makanansunnah #habbatussauda #listra #sihatsuburmenawan #sunnahmuamalanku #1rumah1listra #solusikesuburan #ttc #habbasauda #habbazuriat #beecoffee
-------
INGAT !
☡Dapatkan yg ORIGINAL dari Kak Rossey !!!
☡Jangan BELI atau edarkan PRODUK TIRUAN tau😉

Nak kekal energy di bulan puasa ni??
.
.
AROMA YANG MEMIKAT SIAPA YANG TAK JATUH CINTA DENGAN BC LISTRA NII 😍😍😍 Jom bekalkan tenaga dgn Bee Coffee dah la sedap banyak pulak khasiat nyaa.. .
.
MACAM MANA NAK ORDER?? Boleh klik link ni utk behubung dgn kami .
.
http://www.wasap.my/60125134413
http://www.wasap.my/60125134413
.
.

#listra
#sunnahmuamalanku
#sihatsuburmenawan

"PAHALA ISTERI AJAK SUAMI JIMAK ! "
.
Oops! Well, dalam kehidupan masyarakat Melayu, adalah sesuatu yg tabu bagi kaum perempuan membicarakan atau meminta hubungan suami isteri. Betul ke? Isk!
.
Perhatian buat anda yg memiliki suami yang kurang berghairah di ranjang,sangat penting untuk mencuba tips ini! 💏⬇️
.
💏 Semangat gairah seorang suami ibarat minuman panas,bila diletak ais batu minuman itu tentu akan menjadi dingin, kira kira seperti itulah gambaran nafsu seorang suami.
.
💏 Semangat gairah itu akan sejuk dengan sikap dingin dan rasa malu yg menguasai anda yg sebenarnya berkeinginan merasakan kehangatan cinta yg memuaskan dari suami.
.
💏 Dalam hubungan suami isteri amatlah penting utk bertoleransi dlm hubungan intim, apabila seorang suami memiliki kegairahan yg sukar untuk bangkit, disinilah peranan isteri sangat diperlukan utk melakukan sesuatu yg menumbuhkan ketertarikan suami pada anda dlm bahasa mudah.. SILA GODA SUAMI ANDA! Auchh 👄👙
.
💏 Buanglah rasa malu yang menghalangi untuk memberi kebahagiaan pada suami, dan rasakanlah keindahan nikmat berdekatan suami,kerana keindahan dalam hubungan intim suami isteri adalah keindahan yang di redha oleh Allah SWT.
.
.
.
Jika anda seorang isteri yang belum pernah mengajak suami untuk berhubungan intim, cubalah!! Temukan sesuatu yang berbeza, yg luar biasa dan mengasyikkan.. sesuatu yg paling indah. Kak Eaisyah timing sesuai utk korang ehem ehem okey 😉
.
.
Selamat malam sayang,
Tutup lampu,
Assalamualaikum ❤
.
.
.
#listra
#sunnahmuamalanku
#sihatsuburmenawan
#solusikesuburan
#malamjumaat
#cahayamatasyawal
#projekberbadandua
#tipslistra

🍃🌼 Que tal começar o sábado com um look alegre e descontraído? 🍂🌻 Blusas ➡️98,00 Short jeans ➡️109,00 ✔️🔝😍 BOM DIA!!
.
.
.
.
.
.
.
#inspire #bela #jeans #amojeans #listra #bordados #amo #amigas #migasualoka #bela #jeans #closet #temqueter #tendencia #bela #romantica #vinho #amamosvinho #amigonas #invermo #euquero #noite #boanoite #namoda #fashionistas #clientes #queridas #mamaetop 😉

Stripes ♥️ Blusa Ombro a Ombro Listrada Cinza #bmstorebr
Tam P, M e G
R$ 48,00

PROMOSI #CAHAYAMATASYAWAL 🌸
Tawaran harga potong! Terhad sepanjang Ramadhan. First come forae serve. More gift! Penjimatan berganda! Berminat utk dapatkan harga promosi ini?
.
MUDAH! ➡️➡️Taip "PROMOSI CAHAYA MATA SYAWAL" dan whatsapp secara terus ke link whatsapp di profile kami 👆.
.
Harga istimewa utk anda yg sentiasa istimewa di hati kami. Dan sempena bulan Ramadan ni juga setiap pembelian 1 produk Listra, RM1 akn di salur kn ke LISTRA CARE.. Insya-Allah akan di agihkn kpd mereka yg memerlukan.
.
.
#listra
#cahayamatasyawal
#boosterterawih
#1listra1ringgitsejutasinar
#sunnahmuamalanku
.
.
#sihatsuburmenawan #listramalaysia #listralover #habbasauda #habbazuriat #beecoffee #tryingtoconceive #ttcmalaysia #makanansunnahno1 #habbasaudalistra #habbazuriatlistra #projekberbadandua #1rumah1listra #misihamil2017 #jomhamil #solusikesuburan #solusihamil
.
.
⚠ DAPATKAN YANG 💯ORIGINAL

"PAKEJ BOOSTER TERAWIKH KHAS UNTUK MEREKA NAK NAMPAK HEBAT, KEKAL BERTENAGA DAN KELIHATAN POWER DIBULAN RAMADHAN NI !! SIAPA NAK ?"
.
.
.
Bulan puasa telah kembali dan pastinya kesempatan yang ada di bulan mulia ni perlu di manfaatkan sebaiknya untuk mendapatkan keampunan dan keredhaan Allah. Dan salah satu perkara yg kita tunggu2 adalah ibadah solat tarawikh. Namun Kak Eaisyah tahu bila nak solat pasti akan rse letih bila dah terrrover kenyang kan. Sebab tu ada PAKEJ KHAS untuk anda hanya di bulan Ramadhan. Pakej ape?
.
🌸PAKEJ BOOSTER TARAWIKH🌸
.
✔ 2 botol HABBASAUDA LISTRA (RM40x2)
✔ 2 kotak BEE COFFEE (RM26x2)
.
.
Hanya RM130!!! ➡️belum masuk harga postage tau!
.
-----------------------
Camna nak amalkan Kak?
-----------------------
.
Sebiji Habbasauda Listra dan secawan Bee Coffee, diamalkan semaaa bersahur dan selepas berbuka. Ahhh, nikmatnya terasa. Khusyuknya menghadap yg Maha Esa. 😊
.
.
Dapatkan sekarang!

Hubungi 👇
📲📲📲📲📲
017-7090713

#sihatsuburmenawan #listramalaysia #listralover #listra #kualalumpur #habbasauda #habbazuriat #beecoffee #tryingtoconceive #ttcmalaysia #makanansunnahno1 #habbasaudalistra #habbazuriatlistra #projekberbadandua #1rumah1listra #misihamil2017 #jomhamil #sunnahmuamalanku #solusikesuburan #solusihamil
.
.
⚠ DAPATKAN YANG 💯ORIGINAL

PROMOSI #CAHAYAMATASYAWAL 🌸
Tawaran harga potong! Terhad sepanjang Ramadhan. First come forae serve. More gift! Penjimatan berganda! Berminat utk dapatkan harga promosi ini?
.
MUDAH! ➡️➡️Taip "PROMOSI CAHAYA MATA SYAWAL" dan whatsapp secara terus ke link whatsapp di profile kami 👆.
.
Harga istimewa utk anda yg sentiasa istimewa di hati kami. Dan sempena bulan Ramadan ni juga setiap pembelian 1 produk Listra, RM1 akn di salur kn ke LISTRA CARE.. Insya-Allah akan di agihkn kpd mereka yg memerlukan.
.
.
#listra
#cahayamatasyawal
#boosterterawih
#1listra1ringgitsejutasinar
#sunnahmuamalanku
.
.
#sihatsuburmenawan #listramalaysia #listralover #habbasauda #habbazuriat #beecoffee #tryingtoconceive #ttcmalaysia #makanansunnahno1 #habbasaudalistra #habbazuriatlistra #projekberbadandua #1rumah1listra #misihamil2017 #jomhamil #solusikesuburan #solusihamil
.
.
⚠ DAPATKAN YANG 💯ORIGINAL

PROMOSI RAMADHAN LISTRA🎗
.
Anda sudah bersedia? Tawaran harga potong. Special booster utk kekal fresh sepanjang Ramadhan. Abang cergas adik tak lesu. Barulah ibadah fokus dan mudah.
.
.
Stay tune bersama kami. Hanya yang terbaik utk pencinta makanan sunnah.

#ramadhantiba
#ramadhan2017
#listra
#sunnahmuamalanku
#sihatsuburmenawan
#solusikesuburan
#cahayamatasyawal
#keranamahkotakubegituberharga
#comingsoon

Most Popular Instagram Hashtags