#lipwear

MOST RECENT

Koleksi ZarraB’Joy Cosmetics ni tak pernah tak cantik. Ikutkan semua warna pun cantik. Ada 7 warna mengikut hari. Yang hakak ni pakai ialah kod Zaftiq Carnation memang suwit soft soft pink.
Kalau order tak tengok depan mata pun gerenti jatuh suka punya lah. Yang best lip matte ni tak keringkan bibir dan bertahan lama. Ada Shea Butter, Argan Oils dan Vit E untuk menjaga dan memulihkan bibir yang ada problem tu.
Sapa elergik pakai gincu boleh je pakai matte lipstik Zarrabjoy ni uols.

JOM PM KAT WASAP CIK REENA

Klik www.wasap.my/60193447788
Klik www.wasap.my/60193447788
Klik www.wasap.my/60193447788
#lipwear #lipmatte #lipbalm #lipstick #zamzarinazambri #adrianaadnan #zarrasinarputeri #lipviral #beautiful #pretty #fabulous #colours ##zarrabjoy #zarrasinarputeri #zarra #mua #lipwearmatte #gincu #lips #malaysia #asia #brunei #singapore #agent #dropship #sideincome #sideincomemalaysia

Koleksi ZarraB’Joy Cosmetics ni tak pernah tak cantik. Ikutkan semua warna pun cantik. Ada 7 warna mengikut hari. Yang hakak ni pakai ialah kod Zaftiq Carnation memang suwit soft soft pink.
Kalau order tak tengok depan mata pun gerenti jatuh suka punya lah. Yang best lip matte ni tak keringkan bibir dan bertahan lama. Ada Shea Butter, Argan Oils dan Vit E untuk menjaga dan memulihkan bibir yang ada problem tu.
Sapa elergik pakai gincu boleh je pakai matte lipstik Zarrabjoy ni uols.

JOM PM KAT WASAP CIK REENA

Klik www.wasap.my/60193447788
Klik www.wasap.my/60193447788
Klik www.wasap.my/60193447788
#lipwear #lipmatte #lipbalm #lipstick #zamzarinazambri #adrianaadnan #zarrasinarputeri #lipviral #beautiful #pretty #fabulous #colours ##zarrabjoy #zarrasinarputeri #zarra #mua #lipwearmatte #gincu #lips #malaysia #asia #brunei #singapore #agent #dropship #sideincome #sideincomemalaysia

Which color to wear?! 💄💄💄It’s giveaway time!💄💄💄 Choose a color, any color by looking at my COLORS chart found in my highlights and if I happen to be wearing the one you chose I will send you one of these 💋 clear pouches! I’m not doing color combinations so it’ll be easier ;) -must be following me
-tag a few friends
-max three guesses per person -can’t mention the same color that was already mentioned by someone
-open to distributors!
Happy guessing!! I’ll announce a winner tonight! .
.
.
.
.
.
.
#lipsense #lipsensegiveaway #lipstick #lipwear #lipgloss #senegence #lipsensedistributor #waterproof #smudgeproof #kissproof #kissable #lunchproof #girlpower #lipboss #girlboss #mamabear #cosmetics #makeup #slay #bossbabe #mompreneur #busymomstyle #momlife #health #beauty #beautiful #lipstickjunkie #lipcolor #sahm

PRODUK ZARRA PUN BOLE DIDAPATI DI TRUCK NI TAU!! Penah dengar tak Fashion On Wheel?? Baru je launch tapi kalau uols nak tau ada macam-macam produk dan brand ternama ada dijual di truck termasuk produk skincare ZARRA dan ZarraB’Joy Cosmetics... Wuuuu... bestnya bestnya!! Sekarang da bole beli terus dan tengok sendiri depan mata!!! 😱😱😱 So uols tengok tarikh dan masa kat jadual tu dan jangan lupa bawak duit cukup-cukup untuk beli baju dan persiapan raya di Fashion Om Wheel!! 🚚💨💨💨 #lipwear #lipmatte #lipbalm #lipstick #zamzarinazambri #adrianaadnan #zarrasinarputeri #lipviral #beautiful #pretty #fabulous #colours ##zarrabjoy #zarrasinarputeri #zarra #mua #lipwearmatte #gincu #lips #malaysia #asia #brunei #singapore #agent #dropship #sideincome #sideincomemalaysia

WOW CANTIKNYA LIPMATTE KOD ZAZZY VERBENA NI

Siapa pakai masa Hari Raya nanti, memang gorgeous dan anggun! Best tau lipmatte ni.. Tahan lama tak tak kering atau rekahkan bibir.. Pakai sekali je dah tak payah 'tachap-tachap' lagi walaupun dah makan rendang ketupat bagai berkali-kali sampai ke malam. Macam tak caya kan? Tapi dah cuba baru tau..💄 PM Cik Reena kalau nak tengok semua 7 warna lipmatte ZarraB'Joy tau. Sempena Promosi Ramadhan beli produk ZARRA jumlah RM150 terus dapat 30% DISKAUN! Yayyy..🤗 JOM PM KAT WASAP CIK REENA

Klik www.wasap.my/60193447788
Klik www.wasap.my/60193447788
Klik www.wasap.my/60193447788
#lipwear #lipmatte #lipbalm #lipstick #zamzarinazambri #adrianaadnan #zarrasinarputeri #lipviral #beautiful #pretty #fabulous #colours ##zarrabjoy #zarrasinarputeri #zarra #mua #lipwearmatte #gincu #lips #malaysia #asia #brunei #singapore #agent #dropship #sideincome #sideincomemalaysia

WOW CANTIKNYA LIPMATTE KOD ZAZZY VERBENA NI

Siapa pakai masa Hari Raya nanti, memang gorgeous dan anggun! Best tau lipmatte ni.. Tahan lama tak tak kering atau rekahkan bibir.. Pakai sekali je dah tak payah 'tachap-tachap' lagi walaupun dah makan rendang ketupat bagai berkali-kali sampai ke malam. Macam tak caya kan? Tapi dah cuba baru tau..💄 PM Cik Reena kalau nak tengok semua 7 warna lipmatte ZarraB'Joy tau. Sempena Promosi Ramadhan beli produk ZARRA jumlah RM150 terus dapat 30% DISKAUN! Yayyy..🤗 JOM PM KAT WASAP CIK REENA

Klik www.wasap.my/60193447788
Klik www.wasap.my/60193447788
Klik www.wasap.my/60193447788
#lipwear #lipmatte #lipbalm #lipstick #zamzarinazambri #adrianaadnan #zarrasinarputeri #lipviral #beautiful #pretty #fabulous #colours ##zarrabjoy #zarrasinarputeri #zarra #mua #lipwearmatte #gincu #lips #malaysia #asia #brunei #singapore #agent #dropship #sideincome #sideincomemalaysia

Guess what two colors I used to recreate this unicorn/discontinued color, Brick?! And I can’t believe it still looks this good even after eating a bagel and fettuccine! 😱😜
.
.
.
.
.
#lipsense #lipstick #lipwear #lipgloss #senegence #lipsensedistributor #waterproof #smudgeproof #kissproof #kissable #lunchproof #girlpower #lipboss #girlboss #mamabear #cosmetics #makeup #slay #bossbabe #mompreneur #busymomstyle #momlife #health #beauty #beautiful #lipstickjunkie #lipcolor #sahm

@shannonjenningsmakeup bringing the goods with this fierce look featuring our CHA CHA Lipstick 💋
Repost from @shannonjenningsmakeup ; How to clean glitter:

1) Burn down your house
2) Move
3) The glitter followed you. There is no escape.

@kimmie__k__ new to the @busymodels fam, photography by @katrienaemmanuel
Lips are @pout_cosmetics Chacha, glitter is @itsinyourdreams in Gold Lilith

#goldcoastmakeupartist #goldcoast #glitter #orangelipstick #naturalhair #photography #beautyphotography #makeupartist

Need a new book? Read “Girl, wash your face.” Swipe to see the cover. The introduction had me crying. This book is already so amazing and powerful and I’ve just started it! 💛🧡💚 .
.
.
.
.
.
#Lipsense #lipboss #senegence #alldaymakeup #bblogger #beauty #makeup #magicinatube #lipstick #bb #lipbabe #lipwear #lips #pretty #girlwashyourface #amazonprime #audiblebooks #girlpower #boymom #boymum #fitnessgirl #kateco #fitnesschick

⚡️RESTOCKED⚡️
Our bestselling SECONDSKIN PRIMER is now back in stock! All pre-orders have been shipped and are on their way👌🏻 If you haven’t got your hands on our little magic gel, head to our website to order yours now so you don’t miss out!

NAK NAMPAK MUDA KENALAH PAKAI ZENIA DAISY

Siapa penggemar nude color angkat tangan. Adriana suka nude color dari ZarraB’Joy...soft je kan... High Pigment Matte Liquid ada 7 color yang menawan.

Ladies kena try lipstick dari ZarraB’Joy ni, konphem lepas ni tak cari yang lain dah.

Sebabnya matte lipstick ni sangat smooth dibibir dan yang paling penting tahan lama.
JOM PM KAT WASAP CIK REENA

Klik www.wasap.my/60193447788
Klik www.wasap.my/60193447788
Klik www.wasap.my/60193447788

#lipwear #lipmatte #lipbalm #lipstick #zamzarinazambri #adrianaadnan #zarrasinarputeri #lipviral #beautiful #pretty #fabulous #colours ##zarrabjoy #zarrasinarputeri #zarra #mua #lipwearmatte #gincu #lips #malaysia #asia #brunei #singapore #agent #dropship #sideincome #sideincomemalaysia

NAK NAMPAK MUDA KENALAH PAKAI ZENIA DAISY

Siapa penggemar nude color angkat tangan. Adriana suka nude color dari ZarraB’Joy...soft je kan... High Pigment Matte Liquid ada 7 color yang menawan.

Ladies kena try lipstick dari ZarraB’Joy ni, konphem lepas ni tak cari yang lain dah.

Sebabnya matte lipstick ni sangat smooth dibibir dan yang paling penting tahan lama.
JOM PM KAT WASAP CIK REENA

Klik www.wasap.my/60193447788
Klik www.wasap.my/60193447788
Klik www.wasap.my/60193447788

#lipwear #lipmatte #lipbalm #lipstick #zamzarinazambri #adrianaadnan #zarrasinarputeri #lipviral #beautiful #pretty #fabulous #colours ##zarrabjoy #zarrasinarputeri #zarra #mua #lipwearmatte #gincu #lips #malaysia #asia #brunei #singapore #agent #dropship #sideincome #sideincomemalaysia

CUCI MATA SIKIT TENGOK MATTE GINCU RAYA

Ya Allah lawa-lawa lah koleksi gincu berkabut daripada ZarraB’Joy Cosmetics ni lah. Naik rambang mata nak pilih.. isk isk isk.. 😱

Raya ni kalau melaram tak complete kalau tak pakai Matte Lipstik ni sis. 😍

JOM PM KAT WASAP CIK REENA

Klik www.wasap.my/60193447788
Klik www.wasap.my/60193447788
Klik www.wasap.my/60193447788
#lipwear #lipmatte #lipbalm #lipstick #zamzarinazambri #adrianaadnan #zarrasinarputeri #lipviral #beautiful #pretty #fabulous #colours ##zarrabjoy #zarrasinarputeri #zarra #mua #lipwearmatte #gincu #lips #malaysia #asia #brunei #singapore #agent #dropship #sideincome #sideincomemalaysia

CUCI MATA SIKIT TENGOK MATTE GINCU RAYA

Ya Allah lawa-lawa lah koleksi gincu berkabut daripada ZarraB’Joy Cosmetics ni lah. Naik rambang mata nak pilih.. isk isk isk.. 😱

Raya ni kalau melaram tak complete kalau tak pakai Matte Lipstik ni sis. 😍

JOM PM KAT WASAP CIK REENA

Klik www.wasap.my/60193447788
Klik www.wasap.my/60193447788
Klik www.wasap.my/60193447788
#lipwear #lipmatte #lipbalm #lipstick #zamzarinazambri #adrianaadnan #zarrasinarputeri #lipviral #beautiful #pretty #fabulous #colours ##zarrabjoy #zarrasinarputeri #zarra #mua #lipwearmatte #gincu #lips #malaysia #asia #brunei #singapore #agent #dropship #sideincome #sideincomemalaysia

ASSALAMUALAIKUM HAPPY TUESDAY UOLS!! 😍

Jangan lupa dapatkan produk ZARRA Sinar Puteri di Fashion On wheels bermula 22nd May 2018 di Menara TM, Bangsar.

Fashion on wheels akan berada di sana dari pukul 10pagi sehingga 5 petang uols.
Jangan lupa dapatkan produk kami di sana dan untuk maklumat lanjut boleh follow ig @fowheel18.

Vrommmmm 💨💨💨 #lipwear #lipmatte #lipbalm #lipstick #zamzarinazambri #adrianaadnan #zarrasinarputeri #lipviral #beautiful #pretty #fabulous #colours ##zarrabjoy #zarrasinarputeri #zarra #mua #lipwearmatte #gincu #lips #malaysia #asia #brunei #singapore #agent #dropship #sideincome #sideincomemalaysia

ASSALAMUALAIKUM HAPPY TUESDAY UOLS!! 😍

Jangan lupa dapatkan produk ZARRA Sinar Puteri di Fashion On wheels bermula 22nd May 2018 di Menara TM, Bangsar.

Fashion on wheels akan berada di sana dari pukul 10pagi sehingga 5 petang uols.
Jangan lupa dapatkan produk kami di sana dan untuk maklumat lanjut boleh follow ig @fowheel18.

Vrommmmm 💨💨💨 #lipwear #lipmatte #lipbalm #lipstick #zamzarinazambri #adrianaadnan #zarrasinarputeri #lipviral #beautiful #pretty #fabulous #colours ##zarrabjoy #zarrasinarputeri #zarra #mua #lipwearmatte #gincu #lips #malaysia #asia #brunei #singapore #agent #dropship #sideincome #sideincomemalaysia

Most Popular Instagram Hashtags