[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#lipstickmesrasolat

352 posts

TOP POSTS

Thank you MUA @fadzilah.fadzil makeup kan kita hari ni..cantik sngt.. #kaaymattecreamy #lipstickmesrasolat #basicmakeupclass2.0

Palinggg suke tengok kaler bibir customer ni pkai baby ZB๐Ÿ’„saya. Tipulah kalau u olls ckp TAK CANTIK! Memang sah LAWA pinkish lips dia.

Yang dia pegang tu Limited Edition punya.
Jgn main2 taw. Baby ZB๐Ÿ’„ pun ada L.E punya๐Ÿ˜Š
#zbayvionhq #lipstickMesraSolat #cosmetics

๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃRESSTOCK AGAIN!!!berpeluh haqak tggu order uuolls sampai tau๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ..UTK PEMINAT2 LIPSTICK BATANG& TRIAL LIPSTICK NIE...TGGU EAAAโœŒโœŒโœŒโœŒโœŒhaqak dh packing siap2 uollss punye order tuh๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘tggu siang esok..haqak cod kan aje๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Sementara tggu stock ##JAMU XXS sampai...haqak layankan si cinonet dlu nie...utk uuuolllsss semua..sape lg nk rebut harga PROMO CNY DGN HAQAK.. Pm@waksep haqak cepat2...
๐Ÿ“ฑ0197134882
๐ŸŒธMM0109A-snsh๐ŸŒธ

##nampakbyktptinggalcikitlgxberpunye
##lipstickmesrasolat
##haida_maliamelliaganu

Pom pom bibir seksi nak lalu ni ๐Ÿ˜˜
.
.
Cun tak warna?๐Ÿ˜’
.
Haaa lagi cun kat bibir uols ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š
.
Harga mampu milik ๐Ÿ’‹
.
Bukan lipsmatte jenis GRED โŽ
.
Ni lipsmatte yang boleh rawat bibir skali โœ…
.
=============================
โ™ฅKELEBIHAN LIPSMATTE ROMIEZ โ™ฅ
=============================
โœ…Isipadu: 3ML
โœ…Mengandungi Vitamin A & E utk membekalkan lembapan kpd bibir โœ…Menghalang lapisan bibir daripada menjadi hitam dan mengelupas
โœ…Tekstur MATTE yg menjadi kegilaan pd solekan lipstik masa kini
โœ…Tidak melekit dan berbau wWANGI
โœ…Tidak mudah tanggal ketika makan dan mudah di bersihkan untuk solat โœ…Keluaran Bumiputera
.
.
HARGA ASAL : RM 39
PROMOSI SKRG : RM 29 SAHAJA โ—โ—โ— ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘
JIMAT RM10๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
๐Ÿš—COD area Kuala Terengganu POSTAGE seluruh Malaysia ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
.
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60143116089
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60143116089

#cunncantikk #cunncantikkenterprise #cunncantikklovers #lipsticklovers #lilstickcunncantikk #lipstickcodkualaterengganu #Romiezlipsmatte #Romiez #lipstick #lipstickromiez #romiezlipsmattecodkualaterengganu #lipstickviral2017romiez #lipsticklovers #lipstickmesrasolat #lipstickviral

Ney nak habaq kat hampa.. Lani hakak nak pomot ADELE matte lip creme yang THORBAIKKK dan MESRA SOLAT.. Ringan di bibir oiii.. Macam xpakai apa.. Dah la long lasting.. Tapi #mesrasolat pulak tuuu.. Syok baq hanggg.. Lagi best sebab dia MERAWAT bibir.. Bebas bahan kimia tawww.. Penggunaan yang kerap boleh jadikan bibir mungil n merah2 gitteww.. SYOK ka SYOK? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #adelemattelipcreme
#authorisedagentAdele
#lipstickmesrasolat
#mesrasolatlipcreme
#mesrasolat
#weareAdele

Yang ditunggu dah tiba, jom cantik-cantik....๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Wsap 019-2159579
#lipstickmesrasolat #fameproduk #produkmalaysia

#lipstickmesrasolat
#tanpaplumbum
#cantikmudahselamat

Inginkan bibir kelihatan menawan dan sexy sepantas 5 saat?
Nak bibir berseri bak delima merekah?

Memperkenalkan produk terbaru keluaran NURRAYSA BEAUTY, PEARL MAGIC LIPSTICK WITH COLLAGEN PLUS.

Ianya dirumus khas menggunakan formula bahan terbaik, mesra solat, warna ikut darah pengguna dan yang penting TANPA PLUMBUM!!! KANDUNGAN BAHAN DALAM NURRAYSA PEARL MAGIC LIPSTICK WITH COLLAGEN PLUS โœ” Collagen
โœ” Vitamin E
โœ” Pearls
โœ” Olive fruit oil
โœ” Sunflower seed oil
โœ” Virgin coconut oil

KELEBIHAN NURRAYSA PEARL MAGIC LIPSTICK WITH COLLAGEN PLUS โœ” Tidak menghitamkan bibir โœ” Tanpa plumbum โœ” Mesra solat
โœ” Melembabkan bibir terutamanya untuk bibir kering dan mengelupas
โœ” Mengandungi vitamin E serta bahan treatment yang berkualiti
โœ” Sesuai digunakan oleh semua golongan masyarakat

ANDA BERMINAT??
JOM ORDER.

HARGA PASARAN
RM 30.00

HARGA KAMI!! KINI PROMOSI:
RM 24.00

POSTAGEย 
RM 6.00 SM / RM 10.00 SS

SMS/WHATSAPP KEย 013-9271369

MOST RECENT

KELEBIHAN PEARL MAGIC LIPSTICK

Siapa kat sini pakai lipstick angkat tangan โœ‹

Mana-mana perempuan pun memang suka pakai lipstick, betul tak?

Lipstick ni berfungsi memberi seri wajah kepada wanita sebab tanpa lipstick, muka nampak kusam tak bermaya.

Apa yang best dan menarik #PearlMagicLipstick sebab lipstick ni tak ada PLUMBUM. Plumbum ni bahan kimia yang menghitamkan bibir.

Orang ingat kita merokok, sebenarnya kesan daripada pakai lipstick yang ada plumbum ni. Jadi kita sebagai orang perempuan kena bijak pilih lipstick yang selamat untuk bibir kita.

Selain tu, bila kita apply lipstick ni kat bibir, automatik dia akan merah ikut suhu badan dan warna darah kita. Jangan tanya lipstick ni ada berapa color, lipstick ni ada 1 je colour ya sayang-sayang.

Yang penting lipstick ni juga membantu melembapkan bibir yang kering dan boleh dibawa solat.

WhatsApp +6010-7790237 ๐Ÿ˜

#lipsticknurraysa #magiclipstick #Mekap #bazarpaknilprodukkecantikan #BazarOnline #pearlmagiclipstick #lipstickmesrasolat #LipstickMesraWudhuk #nurraysabeauty #TipsCantik

Pearl Magic Lipstick/Lipstick Nurraysa

Fungsi *Mesra solat
*Mengikut warna darah si pemakai
*Membuatkan bibir menjadi lembap dan sentiasa segar
*Tidak menyebabkan bibir kering
*Tidak mengandungi Plumbum yang boleh menghitamkan bibir
*Tidak melekat ketika makan & minum๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ
*Merawat bibir

Kandungan

Collagen, Pearls, Vitamin E, Olive Fruit Oil, Sunflower Seed Oil, Virgin Coconut Oil.

Selamat Utk ibu Hamil & menyusu

Harga asal RM30(belum termasuk postage)

Harga promo RM24(belum termasuk postage)

Utk order,WhatsApp "Lipstick" ke 010-7790237 ๐Ÿ˜Š

#magiclipstick #mekap #Lipstick #lipstickmesrasolat #lipstickmesrasolatdanwuduk #NurraysaBeauty #bazarpaknilprodukkecantikan
#LipstickNurraysa #trustedseller
#lipsticknurraysa
#pearlmagiclipstik

Assalamualaikum & Salam Jumaat semuanya๐ŸŒน๐ŸŒน
.
Ceriakan hari2 uolls dengan #gincugetshera ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ SALES masih berjalan. Go grab yours now! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Semoga hari ini lebih baik dari semalam insyaAllah. Dan jangan lupa baca Al-Kahf juga ya โค๏ธโค๏ธ
.
#gincugetsherasalesraya
#resellersahgetshera #teamgetshera #getsheracosmetics #getsherasoftmattelipstick #getshera #lipmattemalaysia #makeupessential #muamalaysia #lipstickmesrasolat #halalcosmetic #halal #hijabi #lipstickmurah #sayajual #lipmattebest #mattelipstick #sensitivelips #lipstreatment #igshopmalaysia

Meriel matte lipstick ๐ŸŒน10 warna cantik cantik
Manfaat;
๐ŸŒนMerawat bibir kering dan lingkaran hitam
๐ŸŒนHalal & lulus under kkm
๐ŸŒนMesra solat
๐ŸŒนTekstur yang ringan
๐ŸŒนInspirasi dari korea
๐ŸŒนBau buah buahan

Price rm 35
Ss Rm 45

Ws:0193136500

#lipstickmatte #lipstickmesrasolat #lipstickbuatanMalaysia #lipstick

Meriel matte lipstick ๐ŸŒน10 warna cantik cantik
Manfaat;
๐ŸŒนMerawat bibir kering dan lingkaran hitam
๐ŸŒนHalal & lulus under kkm
๐ŸŒนMesra solat
๐ŸŒนTekstur yang ringan
๐ŸŒนInspirasi dari korea
๐ŸŒนBau buah buahan

Price rm 35
Ss Rm 45

Ws:0193136500

#lipstickmatte #lipstickmesrasolat #lipstickbuatanMalaysia #lipstickmurah

Meriel matte lipstick ๐ŸŒน10 warna cantik cantik
Manfaat;
๐ŸŒนMerawat bibir kering dan lingkaran hitam
๐ŸŒนHalal & lulus under kkm
๐ŸŒนMesra solat
๐ŸŒนTekstur yang ringan
๐ŸŒนInspirasi dari korea
๐ŸŒนBau buah buahan

Price rm 35
Ss Rm 45

Ws:0193136500

#lipstickmatte #lipstickmesrasolat #lipstickbuatanMalaysia #lipstick

Morning๐ŸŒท
Bulan2 puasa ni sesuai pakai lipstick Sugarbelle sebab ada argan oil,so bibir akan rasa lembap je,tak lah kering sangat bibir๐Ÿ˜Š
.
Picture from left: exposed,cerise,bewitching,bittersweet
Harga : RM49

Ada 5 color(satu takde dalam gambar ni)
Order/info/dropship whatsapp zati ๐Ÿ“ฒ011.1896.6156

#lipstick#lipsticksugarbelle#lipstickmurah #lipstickmesrasolat #makeup #raya #raya2017#sugarbellemelaka #sugarbellesarawak#agentsugarbelle #agentsugarbellemelaka#codmelakatengah #codmelaka #sugarbellelovers #sugarbellecosmetic #bazar #bazarpaknilprodukkecantikkan #melaka#bukitberuang #mmu #kolejkomunitibukitberuang #utem #dropshipmalaysia

Morning๐ŸŒท
Bulan2 puasa ni sesuai pakai lipstick Sugarbelle sebab ada argan oil,so bibir akan rasa lembap je,tak lah kering sangat bibir๐Ÿ˜Š
.
Picture from left: exposed,cerise,bewitching,bittersweet
Harga : RM49

Ada 5 color(satu takde dalam gambar ni)
Order/info/dropship whatsapp zati ๐Ÿ“ฒ011.1896.6156

#lipstick#lipsticksugarbelle#lipstickmurah #lipstickmesrasolat #makeup #raya #raya2017#sugarbellemelaka #sugarbellesarawak#agentsugarbelle #agentsugarbellemelaka#codmelakatengah #codmelaka #sugarbellelovers #sugarbellecosmetic #bazar #bazarpaknilprodukkecantikkan #melaka#bukitberuang #mmu #kolejkomunitibukitberuang #utem #dropshipmalaysia

Morning๐ŸŒท
Bulan2 puasa ni sesuai pakai lipstick Sugarbelle sebab ada argan oil,so bibir akan rasa lembap je,tak lah kering sangat bibir๐Ÿ˜Š
.
Picture from left: exposed,cerise,bewitching,bittersweet
Harga : RM49

Ada 5 color(satu takde dalam gambar ni)
Order/info/dropship whatsapp zati ๐Ÿ“ฒ011.1896.6156

#lipstick#lipsticksugarbelle#lipstickmurah #lipstickmesrasolat #makeup #raya #raya2017#sugarbellemelaka #sugarbellesarawak#agentsugarbelle #agentsugarbellemelaka#codmelakatengah #codmelaka #sugarbellelovers #sugarbellecosmetic #bazar #bazarpaknilprodukkecantikkan #melaka#bukitberuang #mmu #kolejkomunitibukitberuang #utem #dropshipmalaysia

KENAPA ANDA HARUS MEMILIH #gincugetshera? ๐Ÿ’„๐Ÿ’„
.
Jangan compare lipmatte Getshera dengan yg berharga RM 20, RM 30. ๐Ÿ™…๐Ÿผ
.
Lipmatte Getshera berkualiti gred A dan setanding international.
.
100% positive feedback and repeat order
.
Bibir tak kering, menggelupas or merekah.
Shhhhh...ada yg bagitau lagi better dari INTERNATIONAL BRAND. ๐Ÿค— But harga mampu milik.
.
Diformulasi drpa Olive Oil, Grape seed Oil, Vitamin E dan Wild Rose Extract ๐ŸŒน
.
Bau wangi.
.
No bad chemicals/ lead seperti plumbum dan parabens.
.
Selamat utk wanita mengandung, menyusu dan kanak kanak. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
#resellersahgetshera #teamgetshera #getsheracosmetics #getsherasoftmattelipstick #getshera #lipmattemalaysia #makeupessential #muamalaysia #lipstickmesrasolat #halalcosmetic #halal #hijabi #lipstickmurah #sayajual #lipmattebest #mattelipstick #sensitivelips #lipstreatment #igshopmalaysia

KENAPA ANDA HARUS MEMILIH #gincugetshera? ๐Ÿ’„๐Ÿ’„
.
Jangan compare lipmatte Getshera dengan yg berharga RM 20, RM 30. ๐Ÿ™…๐Ÿผ
.
Lipmatte Getshera berkualiti gred A dan setanding international.
.
100% positive feedback and repeat order
.
Bibir tak kering, menggelupas or merekah.
Shhhhh...ada yg bagitau lagi better dari INTERNATIONAL BRAND. ๐Ÿค— But harga mampu milik.
.
Diformulasi drpa Olive Oil, Grape seed Oil, Vitamin E dan Wild Rose Extract ๐ŸŒน
.
Bau wangi.
.
No bad chemicals/ lead seperti plumbum dan parabens.
.
Selamat utk wanita mengandung, menyusu dan kanak kanak. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
#resellersahgetshera #teamgetshera #getsheracosmetics #getsherasoftmattelipstick #getshera #lipmattemalaysia #makeupessential #muamalaysia #lipstickmesrasolat #halalcosmetic #halal #hijabi #lipstickmurah #sayajual #lipmattebest #mattelipstick #sensitivelips #lipstreatment #igshopmalaysia

KENAPA ANDA HARUS MEMILIH #gincugetshera? ๐Ÿ’„๐Ÿ’„
.
Jangan compare lipmatte Getshera dengan yg berharga RM 20, RM 30. ๐Ÿ™…๐Ÿผ
.
Lipmatte Getshera berkualiti gred A dan setanding international.
.
100% positive feedback and repeat order
.
Bibir tak kering, menggelupas or merekah.
Shhhhh...ada yg bagitau lagi better dari INTERNATIONAL BRAND. ๐Ÿค— But harga mampu milik.
.
Diformulasi drpa Olive Oil, Grape seed Oil, Vitamin E dan Wild Rose Extract ๐ŸŒน
.
Bau wangi.
.
No bad chemicals/ lead seperti plumbum dan parabens.
.
Selamat utk wanita mengandung, menyusu dan kanak kanak. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
#resellersahgetshera #teamgetshera #getsheracosmetics #getsherasoftmattelipstick #getshera #lipmattemalaysia #makeupessential #muamalaysia #lipstickmesrasolat #halalcosmetic #halal #hijabi #lipstickmurah #sayajual #lipmattebest #mattelipstick #sensitivelips #lipstreatment #igshopmalaysia

Most Popular Instagram Hashtags