[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#lipstickmesrasolat

276 posts

TOP POSTS

Thank you MUA @fadzilah.fadzil makeup kan kita hari ni..cantik sngt.. #kaaymattecreamy #lipstickmesrasolat #basicmakeupclass2.0

Palinggg suke tengok kaler bibir customer ni pkai baby ZB๐Ÿ’„saya. Tipulah kalau u olls ckp TAK CANTIK! Memang sah LAWA pinkish lips dia.

Yang dia pegang tu Limited Edition punya.
Jgn main2 taw. Baby ZB๐Ÿ’„ pun ada L.E punya๐Ÿ˜Š
#zbayvionhq #lipstickMesraSolat #cosmetics

๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃRESSTOCK AGAIN!!!berpeluh haqak tggu order uuolls sampai tau๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ..UTK PEMINAT2 LIPSTICK BATANG& TRIAL LIPSTICK NIE...TGGU EAAAโœŒโœŒโœŒโœŒโœŒhaqak dh packing siap2 uollss punye order tuh๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘tggu siang esok..haqak cod kan aje๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Sementara tggu stock ##JAMU XXS sampai...haqak layankan si cinonet dlu nie...utk uuuolllsss semua..sape lg nk rebut harga PROMO CNY DGN HAQAK.. Pm@waksep haqak cepat2...
๐Ÿ“ฑ0197134882
๐ŸŒธMM0109A-snsh๐ŸŒธ

##nampakbyktptinggalcikitlgxberpunye
##lipstickmesrasolat
##haida_maliamelliaganu

Ney nak habaq kat hampa.. Lani hakak nak pomot ADELE matte lip creme yang THORBAIKKK dan MESRA SOLAT.. Ringan di bibir oiii.. Macam xpakai apa.. Dah la long lasting.. Tapi #mesrasolat pulak tuuu.. Syok baq hanggg.. Lagi best sebab dia MERAWAT bibir.. Bebas bahan kimia tawww.. Penggunaan yang kerap boleh jadikan bibir mungil n merah2 gitteww.. SYOK ka SYOK? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #adelemattelipcreme
#authorisedagentAdele
#lipstickmesrasolat
#mesrasolatlipcreme
#mesrasolat
#weareAdele

Yang ditunggu dah tiba, jom cantik-cantik....๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Wsap 019-2159579
#lipstickmesrasolat #fameproduk #produkmalaysia

#lipstickmesrasolat
#tanpaplumbum
#cantikmudahselamat

Inginkan bibir kelihatan menawan dan sexy sepantas 5 saat?
Nak bibir berseri bak delima merekah?

Memperkenalkan produk terbaru keluaran NURRAYSA BEAUTY, PEARL MAGIC LIPSTICK WITH COLLAGEN PLUS.

Ianya dirumus khas menggunakan formula bahan terbaik, mesra solat, warna ikut darah pengguna dan yang penting TANPA PLUMBUM!!! KANDUNGAN BAHAN DALAM NURRAYSA PEARL MAGIC LIPSTICK WITH COLLAGEN PLUS โœ” Collagen
โœ” Vitamin E
โœ” Pearls
โœ” Olive fruit oil
โœ” Sunflower seed oil
โœ” Virgin coconut oil

KELEBIHAN NURRAYSA PEARL MAGIC LIPSTICK WITH COLLAGEN PLUS โœ” Tidak menghitamkan bibir โœ” Tanpa plumbum โœ” Mesra solat
โœ” Melembabkan bibir terutamanya untuk bibir kering dan mengelupas
โœ” Mengandungi vitamin E serta bahan treatment yang berkualiti
โœ” Sesuai digunakan oleh semua golongan masyarakat

ANDA BERMINAT??
JOM ORDER.

HARGA PASARAN
RM 30.00

HARGA KAMI!! KINI PROMOSI:
RM 24.00

POSTAGEย 
RM 6.00 SM / RM 10.00 SS

SMS/WHATSAPP KEย 013-9271369

Owh my Cranberry Blush.
Crush terbaru Kok Na. Sumpah cun dan best lipmatte ni.
.
Apa best sangat Lip matte ni? ๐Ÿ‘„Ringan
๐Ÿ‘„Tidak menghitamkan bibir
๐Ÿ‘„Memelihara bibir
๐Ÿ‘„Mesra Solat
๐Ÿ‘„Tahan lama
๐Ÿ‘„Pigmented
.
Berminat meh whatsapp cepat
.
Eyna Enjah | 0162367067
.
#cranberryblush
#cliquecosmetics
#cliquelipmatte
#lipmatte
#lipstick
#cosmeticshalal
#halalcosmetics
#halallipmatte
#lipstickmesrasolat
#blusher
#lipbalm
#cccushion
#cccushionclique

๐ŸŒน๐ŸŒธ
KELEBIHAN LIPMATTE GETSHERA BERBANDING YANG LAIN. ๐ŸŒน๐ŸŒธ ๐Ÿ’„Jangan compare lipmatte Getshera dengan yg berharga RM 20,30. ๐Ÿ™…๐Ÿผ ๐Ÿ’„Lipmatte Getshera berkualiti gred A dan setanding international. ๐Ÿ’„100% positive feedback and repeat order ๐Ÿ’„Bibir tak kering, menggelupas or merekah or jadi hitam ๐Ÿ™…๐Ÿผ ๐Ÿ’„ Tidak mudah tanggal ketika makan dan minum ๐Ÿ’„Shhhhh...ada yg bagitau lagi better dari International brand yang harga ratus ratus tu tau. ๐Ÿ˜ฑ ๐Ÿ’„Diformulasi drpa Olive Oil, Grape seed Oil, Vitamin E dan Wild Rose Extract ๐ŸŒน ๐Ÿ’„Bau wangi. ๐Ÿ’„No bad chemicals/ lead seperti plumbum dan parabens. ๐Ÿ’„Selamat utk wanita mengandung, menyusu dan kanak kanak ๐Ÿ’„Mudah dicuci dan sah dibawa solat. Halal. ๐Ÿ’„8 ml - Banyakkkk seyhh...tahun depan tak habis lagi ๐Ÿ˜‰

#getshera
#lipstickmesrasolat
#ws0148183005

MOST RECENT

Owh my Cranberry Blush.
Crush terbaru Kok Na. Sumpah cun dan best lipmatte ni.
.
Apa best sangat Lip matte ni? ๐Ÿ‘„Ringan
๐Ÿ‘„Tidak menghitamkan bibir
๐Ÿ‘„Memelihara bibir
๐Ÿ‘„Mesra Solat
๐Ÿ‘„Tahan lama
๐Ÿ‘„Pigmented
.
Berminat meh whatsapp cepat
.
Eyna Enjah | 0162367067
.
#cranberryblush
#cliquecosmetics
#cliquelipmatte
#lipmatte
#lipstick
#cosmeticshalal
#halalcosmetics
#halallipmatte
#lipstickmesrasolat
#blusher
#lipbalm
#cccushion
#cccushionclique

KENAPA ANDA HARUS MEMILIH #gincugetshera? ๐Ÿ’„๐Ÿ’„
.
๐Ÿ’ Jangan compare lipmatte Getshera dengan yg berharga RM 20, RM 30. ๐Ÿ™…
.
๐Ÿ’Lipmatte Getshera berkualiti gred A dan setanding international.
.
๐Ÿ’100% positive feedback and repeat order
.
๐Ÿ’Bibir tak kering, menggelupas or merekah.
Shhhhh...ada yg bagitau lagi better dari INTERNATIONAL BRAND. ๐Ÿค— But harga mampu milik.
.
๐Ÿ’Bau wangi.
.
๐Ÿ’No bad chemicals/ lead seperti plumbum dan parabens.
.
๐Ÿ’Selamat utk wanita mengandung, menyusu dan kanak kanak. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
#resellersahgetshera #teamgetshera #getsheracosmetics #getsherasoftmattelipstick #getshera #lipmattemalaysia #makeupessential #muamalaysia #lipstickmesrasolat #halalcosmetic #halal #hijabi #lipstickmurah #sayajual #lipmattebest #mattelipstick #sensitivelips #lipstreatment #igshopmalaysia

KENAPA ANDA HARUS MEMILIH #gincugetshera? ๐Ÿ’„๐Ÿ’„
.
๐Ÿ’ Jangan compare lipmatte Getshera dengan yg berharga RM 20, RM 30. ๐Ÿ™…
.
๐Ÿ’Lipmatte Getshera berkualiti gred A dan setanding international.
.
๐Ÿ’100% positive feedback and repeat order
.
๐Ÿ’Bibir tak kering, menggelupas or merekah.
Shhhhh...ada yg bagitau lagi better dari INTERNATIONAL BRAND. ๐Ÿค— But harga mampu milik.
.
๐Ÿ’Bau wangi.
.
๐Ÿ’No bad chemicals/ lead seperti plumbum dan parabens.
.
๐Ÿ’Selamat utk wanita mengandung, menyusu dan kanak kanak. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
#resellersahgetshera #teamgetshera #getsheracosmetics #getsherasoftmattelipstick #getshera #lipmattemalaysia #makeupessential #muamalaysia #lipstickmesrasolat #halalcosmetic #halal #hijabi #lipstickmurah #sayajual #lipmattebest #mattelipstick #sensitivelips #lipstreatment #igshopmalaysia

6JAM DH CUCI MUKA PUN TK TANGGAL!!!! Dah makan Dah Minum !! Kekal merah ikut darah .. Tak Comot ..
Tak berminyak.. Bibir jadi Lembap ...
Colour pun Cantik !!! Sngt berbaloi ...
Kualiti terbaekk!! Berminat??? PN NOW !! #NewQueenMagicLip
www.wasap.my/60164420700

#QueenOfMutiara
#StokistSahQm
#LipstickMesraSolat

GOOD NEWS! 'GETSHERA Travel Kit Set' - 3ml
.
STOCK VERY LIMITED โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
.
Untuk keadilan semua #GetsheraLovers kita guna
konsep 'siapa cepat dia dapat' ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
#GetsheraBabyLipstick boleh jadi milik sesiapa sahaja dgn harga super baby๐Ÿ’“๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ
.
Berminat mehh lekass PM/WA ๐ŸŒน๐ŸŒน
.
๐ŸŒท 01127819550 ๐ŸŒท
.
#resellersahgetshera #teamgetshera #getsheracosmetics #getsherasoftmattelipstick #getshera #lipmattemalaysia #makeupessential #muamalaysia #lipstickmesrasolat #halalcosmetic #halal #hijabi #lipstickmurah #sayajual #lipmattebest #mattelipstick #sensitivelips #lipstreatment #igshopmalaysia

KENAPA ANDA HARUS MEMILIH #gincugetshera? ๐Ÿ’„๐Ÿ’„
.
๐Ÿ’ Jangan compare lipmatte Getshera dengan yg berharga RM 20, RM 30. ๐Ÿ™…
.
๐Ÿ’Lipmatte Getshera berkualiti gred A dan setanding international.
.
๐Ÿ’100% positive feedback and repeat order
.
๐Ÿ’Bibir tak kering, menggelupas or merekah.
Shhhhh...ada yg bagitau lagi better dari INTERNATIONAL BRAND. ๐Ÿค— But harga mampu milik.
.
๐Ÿ’Bau wangi.
.
๐Ÿ’No bad chemicals/ lead seperti plumbum dan parabens.
.
๐Ÿ’Selamat utk wanita mengandung, menyusu dan kanak kanak. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
#resellersahgetshera #teamgetshera #getsheracosmetics #getsherasoftmattelipstick #getshera #lipmattemalaysia #makeupessential #muamalaysia #lipstickmesrasolat #halalcosmetic #halal #hijabi #lipstickmurah #sayajual #lipmattebest #mattelipstick #sensitivelips #lipstreatment #igshopmalaysia

#SALE #SALE #SALE #SALE โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
.
Lip liquid matte yang tidak berminyak. Tahan lama dan langsung tak keringkan bibir!! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ
.
Diformulasi daripada Olive Oil, Aloe Vera, Vitamin E, and rose extract. Tiada plumbum dan tiada parabens ๐Ÿ™…๐Ÿ™…
.
Dapatkan 5 warna - warna syurga ๐ŸŒธ
๐Ÿ’„Getshera 'Adn
๐Ÿ’„Getshera Firdaus
๐Ÿ’„Getshera Na'im
๐Ÿ’„Getshera Ma'wa
๐Ÿ’„Getshera Khuldi
.
Dan 2 warna terbaruuu!! ๐ŸŒธ
๐Ÿ’„ Getshera Eshal
๐Ÿ’„ Getshera Leia
.
Berminat?! Pm/wa segera. Sementara stok masih ada ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
#resellersahgetshera #teamgetshera #getsheracosmetics #getsherasoftmattelipstick #getshera #lipmattemalaysia #makeupessential #muamalaysia #lipstickmesrasolat #halalcosmetic #halal #hijabi #lipstickmurah #sayajual #lipmattebest #mattelipstick #sensitivelips #lipstreatment #igshopmalaysia

Lip liquid matte yang tidak berminyak. Tahan lama dan langsung tak keringkan bibir!! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ
.
Diformulasi daripada Olive Oil, Aloe Vera, Vitamin E, and rose extract. Tiada plumbum dan tiada parabens ๐Ÿ™…๐Ÿ™…
.
Dapatkan 5 warna - warna syurga ๐ŸŒธ
๐Ÿ’„Getshera 'Adn
๐Ÿ’„Getshera Firdaus
๐Ÿ’„Getshera Na'im
๐Ÿ’„Getshera Ma'wa
๐Ÿ’„Getshera Khuldi
.
Dan 2 warna terbaruuu!! ๐ŸŒธ
๐Ÿ’„ Getshera Eshal
๐Ÿ’„ Getshera Leia
.
KENAPA ANDA HARUS MEMILIH #gincugetshera? ๐Ÿ’„๐Ÿ’„
.
Jangan compare lipmatte Getshera dengan yg berharga RM 20, RM 30. ๐Ÿ™…๐Ÿผ
.
Lipmatte Getshera berkualiti gred A dan setanding international.
.
100% positive feedback and repeat order
.
Bibir tak kering, menggelupas or merekah.
Shhhhh...ada yg bagitau lagi better dari INTERNATIONAL BRAND. ๐Ÿค— But harga mampu milik.
.
Bau wangi.
.
No bad chemicals/ lead seperti plumbum dan parabens.
.
Selamat utk wanita mengandung, menyusu dan kanak kanak. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
#resellersahgetshera #teamgetshera #getsheracosmetics #getsherasoftmattelipstick #getshera #lipmattemalaysia #makeupessential #muamalaysia #lipstickmesrasolat #halalcosmetic #halal #hijabi #lipstickmurah #sayajual #lipmattebest #mattelipstick #sensitivelips #lipstreatment #igshopmalaysia

Assalamualaikum & Selamat pagi!! ๐ŸŒน๐ŸŒน
.
Jangan lupa ceriakan hari uolls harini dengan calit2 sikit #gincugetshera ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Baru muka nampak berseri dan ceria! Ada 7 warna semuanya. Uolls boleh pilih nak mana satu.
.
Yang paling bestnya setiap warna dari #gincugetshera ni boleh pakai campur dengan warna yang lain!! Yeayyyy!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Semoga semuanya dipermudahkan untuk harini dan moga hari ini lebih baik dari semalam ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
#resellersahgetshera #teamgetshera #getsheracosmetics #getsherasoftmattelipstick #getshera #lipmattemalaysia #makeupessential #muamalaysia #lipstickmesrasolat #halalcosmetic #halal #hijabi #lipstickmurah #sayajual #lipmattebest #mattelipstick #sensitivelips #lipstreatment #igshopmalaysia

Lip liquid matte yang tidak berminyak. Tahan lama dan langsung tak keringkan bibir!! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ
.
Diformulasi daripada Olive Oil, Aloe Vera, Vitamin E, and rose extract. Tiada plumbum dan tiada parabens ๐Ÿ™…๐Ÿ™…
.
Dapatkan 5 warna - warna syurga ๐ŸŒธ
๐Ÿ’„Getshera 'Adn
๐Ÿ’„Getshera Firdaus
๐Ÿ’„Getshera Na'im
๐Ÿ’„Getshera Ma'wa
๐Ÿ’„Getshera Khuldi
.
Dan 2 warna terbaruuu!! ๐ŸŒธ
๐Ÿ’„ Getshera Eshal
๐Ÿ’„ Getshera Leia
.
Berminat?! Pm/wa segera. Sementara stok masih ada ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
#resellersahgetshera #teamgetshera #getsheracosmetics #getsherasoftmattelipstick #getshera #lipmattemalaysia #makeupessential #muamalaysia #lipstickmesrasolat #halalcosmetic #halal #hijabi #lipstickmurah #sayajual #lipmattebest #mattelipstick #sensitivelips #lipstreatment #igshopmalaysia

๐ŸŒน๐ŸŒธ
KELEBIHAN LIPMATTE GETSHERA BERBANDING YANG LAIN. ๐ŸŒน๐ŸŒธ ๐Ÿ’„Jangan compare lipmatte Getshera dengan yg berharga RM 20,30. ๐Ÿ™…๐Ÿผ ๐Ÿ’„Lipmatte Getshera berkualiti gred A dan setanding international. ๐Ÿ’„100% positive feedback and repeat order ๐Ÿ’„Bibir tak kering, menggelupas or merekah or jadi hitam ๐Ÿ™…๐Ÿผ ๐Ÿ’„ Tidak mudah tanggal ketika makan dan minum ๐Ÿ’„Shhhhh...ada yg bagitau lagi better dari International brand yang harga ratus ratus tu tau. ๐Ÿ˜ฑ ๐Ÿ’„Diformulasi drpa Olive Oil, Grape seed Oil, Vitamin E dan Wild Rose Extract ๐ŸŒน ๐Ÿ’„Bau wangi. ๐Ÿ’„No bad chemicals/ lead seperti plumbum dan parabens. ๐Ÿ’„Selamat utk wanita mengandung, menyusu dan kanak kanak ๐Ÿ’„Mudah dicuci dan sah dibawa solat. Halal. ๐Ÿ’„8 ml - Banyakkkk seyhh...tahun depan tak habis lagi ๐Ÿ˜‰

#getshera
#lipstickmesrasolat
#ws0148183005

BEST LIP MATTE EVER!! ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
.
Lip liquid matte yang tidak berminyak. Tahan lama dan langsung tak keringkan bibir!! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ
.
Diformulasi daripada Olive Oil, Aloe Vera, Vitamin E, and rose extract. Tiada plumbum dan tiada parabens ๐Ÿ™…๐Ÿ™…
.
Dapatkan 5 warna - warna syurga ๐ŸŒธ
๐Ÿ’„Getshera 'Adn
๐Ÿ’„Getshera Firdaus
๐Ÿ’„Getshera Na'im
๐Ÿ’„Getshera Ma'wa
๐Ÿ’„Getshera Khuldi
.
Dan 2 warna terbaruuu!! ๐ŸŒธ
๐Ÿ’„ Getshera Eshal
๐Ÿ’„ Getshera Leia
.
KENAPA ANDA HARUS MEMILIH #gincugetshera? ๐Ÿ’„๐Ÿ’„
.
Jangan compare lipmatte Getshera dengan yg berharga RM 20, RM 30. ๐Ÿ™…๐Ÿผ
.
Lipmatte Getshera berkualiti gred A dan setanding international.
.
100% positive feedback and repeat order
.
Bibir tak kering, menggelupas or merekah.
Shhhhh...ada yg bagitau lagi better dari INTERNATIONAL BRAND. ๐Ÿค— But harga mampu milik.
.
Bau wangi.
.
No bad chemicals/ lead seperti plumbum dan parabens.
.
Selamat utk wanita mengandung, menyusu dan kanak kanak. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
#resellersahgetshera #teamgetshera #getsheracosmetics #getsherasoftmattelipstick #getshera #lipmattemalaysia #makeupessential #muamalaysia #lipstickmesrasolat #halalcosmetic #halal #hijabi #lipstickmurah #sayajual #lipmattebest #mattelipstick #sensitivelips #lipstreatment #igshopmalaysia

Saja nak bagi uolls terbayang - bayang warna2 #gincugetshera yang super cantik ni! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Lip liquid matte yang tidak berminyak. Tahan lama dan langsung tak keringkan bibir!! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ
.
Diformulasi daripada Olive Oil, Aloe Vera, Vitamin E, and rose extract. Tiada plumbum dan tiada parabens ๐Ÿ™…๐Ÿ™…
.
Dapatkan 5 warna - warna syurga ๐ŸŒธ
๐Ÿ’„Getshera 'Adn
๐Ÿ’„Getshera Firdaus
๐Ÿ’„Getshera Na'im
๐Ÿ’„Getshera Ma'wa
๐Ÿ’„Getshera Khuldi
.
Dan 2 warna terbaruuu!! ๐ŸŒธ
๐Ÿ’„ Getshera Eshal
๐Ÿ’„ Getshera Leia
.
KENAPA ANDA HARUS MEMILIH #gincugetshera? ๐Ÿ’„๐Ÿ’„
.
Jangan compare lipmatte Getshera dengan yg berharga RM 20, RM 30. ๐Ÿ™…๐Ÿผ
.
Lipmatte Getshera berkualiti gred A dan setanding international.
.
100% positive feedback and repeat order
.
Bibir tak kering, menggelupas or merekah.
Shhhhh...ada yg bagitau lagi better dari INTERNATIONAL BRAND. ๐Ÿค— But harga mampu milik.
.
Bau wangi.
.
No bad chemicals/ lead seperti plumbum dan parabens.
.
Selamat utk wanita mengandung, menyusu dan kanak kanak. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
#resellersahgetshera #teamgetshera #getsheracosmetics #getsherasoftmattelipstick #getshera #lipmattemalaysia #makeupessential #muamalaysia #lipstickmesrasolat #halalcosmetic #halal #hijabi #lipstickmurah #sayajual #lipmattebest #mattelipstick #sensitivelips #lipstreatment #igshopmalaysia

Most Popular Instagram Hashtags