#lipstickmesrasolat

MOST RECENT

Code 001 is an orange based color. Perfect for those who love to look natural and sweet πŸ’‹
.
.
PRICE RM48
POSTAGE RM8(SM)/RM12(SS)
.
.
Wassap to 0139111633
.
Follow @xo_cosmetics.feedback

Looks like someone is being pretty with our Rogue Velvet Lipstick CODE 001 Modern Muse !
.
.
❌ Paraben
❌ Sulphates
❌ Phatalates
.
PRICE RM48
POSTAGE RM8(SM)/R12(SS)
.
Wassap to 0139111633 for purchase
.
Follow @xo_cosmetics.feedback

More reason to grab one of our plant based lipsticks today ! Cool colors and top ingredients. Rouge Velvet Lipsticks just won't cheat on you , trusy me πŸ’‹
.
.
For any enquiries wassap to 0139111633
.
.
Follow @xo_cosmetics.feedback

Just some fun with our xoxo swatches ! Which one is your favorite ? .
.
Price RM48
Postage RM8(SM)/RM12(SS)
.
Wassap to 0139111633 for purchaseπŸ’‹
.
Follow @xo_cosmetics.feedback

Scared of choosing the wrong color that doesn't compliment your skintone ? .
Here's some tips ! .
.
If you have a cool undertone , any color would suit you just fine but avoid pale shade cause your face will appear dull ! For warm undertone , it is really recommended for you to try vibrant colors that will give you that bold yet natural looks ! .
.
So what's your skin tone ? 😘
.
For any enquiries wassap 0139111633 πŸ’‹
.
Follow @xo_cosmetics.feedback

This rich shades are pharmacists products ! Formulated with πŸ‘‡
.
.
πŸ’‹ Vitamin C & E
πŸ’‹ Hyaluronic Acid
πŸ’‹ Sunflower Seed Wax
πŸ’‹ Oryza Sativa
πŸ’‹ Berry Wax
.
.
Glide this on your lips and you can see how fine it is when it comes to smoothen your wrinkles and fine lines ! Give the best smile even to your enemy πŸ˜‰
.
.
Price RM48 .
Postage RM8(SM)/RM12(SS) .
Wanna grab yours before Raya ? Wassap 0139111633 to purchase ! .
Follow @xo_cosmetics.feedback πŸ™

This rich shades are pharmacists products ! Formulated with πŸ‘‡
.
.
πŸ’‹ Vitamin C & E
πŸ’‹ Hyaluronic Acid
πŸ’‹ Sunflower Seed Wax
πŸ’‹ Oryza Sativa
πŸ’‹ Berry Wax
.
.
Glide this on your lips and you can see how fine it is when it comes to smoothen your wrinkles and fine lines ! Give the best smile even to your enemy πŸ˜‰
.
.
Price RM48 .
Postage RM8(SM)/RM12(SS) .
Wanna grab yours before Raya ? Wassap 0139111633 to purchase ! .
Follow @xo_cosmetics.feedback πŸ™

In the mood of pink but not that boring pinkish ? SIGNORINA is your best companion ! .
.
Wanna grab yours before Raya ? Wassap 0139111633 to purchase😘
.
.
Price RM48 .
Postage RM8(SM)/RM12(SS) .
Follow @xo_cosmetics.feedback

This color is your perfect fit if you're the girl next door who wanna look natural but just simply sweet ! .
.
πŸ’™ Vitamin C πŸ’š Vitamin E
πŸ’œ Oryza Sativa
πŸ’› Berry Wax
❀ Sunflower Seed Wax .
.
Price RM 48 .
Postage RM8(SM)/RM12(SS) .
Wassap to 0139111633 for purchase πŸ’‹ xoxo

LipcreamyKaay sudah ada 6 colour gais!!! semua colour lawa2 nakmateyyy okey! dua paling bwh kaler baru dan kaler bakal membuat awak2 semua ingin menyapunya setiap hari di bibir..gitewww 😁 #kaaycosmetics #kaaycreamymattes #lipstickmesrasolat

Sambil pakai pada bibir, sambil merawat bibir.
β€’
Ada tak di antara kita, susah nak pilih lipstick, sebab jenis bibir kering and sensitif?
β€’
Pernah someone share dengan kami, dah banyak brands lipstick yang dia pakai, tapi satu pun tak sesuai dengan dia. Sebab bibir dia jenis sensitif.
β€’
Walaupun lipstick Cozuma nie jenis matte, tak shining pun, tapi, Insya Allah, sangat sesuai untuk bibir yang jenis kering.
β€’
Cozuma Mattifying Lipstick mengandungi kolagen dan ekstrak buah betik. Kedua2 bahan ini adalah anti-penuaan dan sangat membantu untuk melembapkan bibir yang kering. Plus, sangat sesuai untuk bibir yang jenis sensitif.
β€’
So, kalau bibir you all jenis sensitif, boleh cuba Cozuma Mattifying Lipstick nie.
β€’
Ada 10 pilihan warna menarik. Ada warna gelap, warna tak terang, nude, pink...πŸ’„πŸ’„πŸ’„
β€’
πŸ’‹ Pandora Red
πŸ’‹ Fantasy Kiss
πŸ’‹ Berry Me
πŸ’‹ Glamour Cherry
πŸ’‹ Lolly Pink
πŸ’‹ Mysterious Rose
πŸ’‹ Nude Pink
πŸ’‹ Red Petal
πŸ’‹ Rose I Love You
πŸ’‹ Sensual Touch
β€’
Satu warna berharga RM44 sahaja. Postage percuma untuk Semenanjung Malaysia. Postage untuk Sabah & Sarawak adalah RM10.
β€’
Memang harga yang berpatutan, sebab Cozuma Mattifying Lipstick nie setanding dengan jenama2 antarabangsa...πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
β€’
Boleh DM kami ataupun click link pada profile untuk nak tengok warna2 lipstick nie yer...😘😘😘
β€’
http://www.izyanliyana.com
#Haura #CozumaMattifyingLipstick #CozumaLipstick #CozumaMakeUp #CozumaSeries #CollagenLipstick #CozumaLipstickMurah #CozumaMattifyingLipstickOriginal #CozumaOriginal #LipstickHalal #LipstickMurah #MatteLipstick #LipstickTanpaPlumbum #LipstickMesraSolat

Keistimewaan product Cozuma adalah, ia bukan sahaja dicipta untuk mencantikkan wanita, tetapi ada juga kandungan dalam product Cozuma yang sememangnya untuk merawat masalah yang dialami wanita.
β€’
Sama juga dengan Cozuma Mattifying Lipstick.
β€’
Di dalam Cozuma Mattifying Lipstick, ada kandungan Vitamin C dan Vitamin E, which are powerful antioxidants.
β€’
Fungsi utama antioxidants ini adalah untuk melambatkan proses penuaan dan untuk melindungi bibir daripada persekitaran.
β€’
Sangat sesuai untuk bibir yang sangat sensitif.
β€’
And of course, pemakaian Cozuma Mattifying Lipstick takkan menjadikan bibir you all jadi hitam. Malah, makin lama pakai, akan menjadikan bibir you all anjal πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ dan bibir semakin lembap.
β€’
Ada 10 pilihan warna menarik. Ada warna gelap, warna tak terang, nude, pink...πŸ’„πŸ’„πŸ’„
β€’
πŸ’‹ Pandora Red
πŸ’‹ Fantasy Kiss
πŸ’‹ Berry Me
πŸ’‹ Glamour Cherry
πŸ’‹ Lolly Pink
πŸ’‹ Mysterious Rose
πŸ’‹ Nude Pink
πŸ’‹ Red Petal
πŸ’‹ Rose I Love You
πŸ’‹ Sensual Touch
β€’
Satu warna berharga RM44 sahaja. Postage percuma untuk Semenanjung Malaysia. Postage untuk Sabah & Sarawak adalah RM10.
β€’
Memang harga yang berpatutan, sebab Cozuma Mattifying Lipstick nie setanding dengan jenama2 antarabangsa...πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
β€’
Boleh DM kami ataupun click link pada profile untuk nak tengok warna2 lipstick nie yer...😘😘😘
β€’
http://www.izyanliyana.com
#Haura #CozumaMattifyingLipstick #CozumaLipstick #CozumaMakeUp #CozumaSeries #CollagenLipstick #CozumaLipstickMurah #CozumaMattifyingLipstickOriginal #CozumaOriginal #LipstickHalal #LipstickMurah #MatteLipstick #LipstickTanpaPlumbum #LipstickMesraSolat

Untuk daily basis, Cozuma Mattifying Lipstick nie memang sesuai. Sebab senang nak ditanggalkan untuk nak solat, and senang nak calit semula. Takder kesan patchy.
β€’
And sesuai untuk bibir jenis sensitif and kering. Sebab ia membantu untuk melembapkan bibir yang kering.
β€’
Ada 10 pilihan warna menarik. Ada warna gelap, warna tak terang, nude, pink...πŸ’„πŸ’„πŸ’„
β€’
πŸ’‹ Pandora Red
πŸ’‹ Fantasy Kiss
πŸ’‹ Berry Me
πŸ’‹ Glamour Cherry
πŸ’‹ Lolly Pink
πŸ’‹ Mysterious Rose
πŸ’‹ Nude Pink
πŸ’‹ Red Petal
πŸ’‹ Rose I Love You
πŸ’‹ Sensual Touch
β€’
Satu warna berharga RM44 sahaja. Postage percuma untuk Semenanjung Malaysia. Postage untuk Sabah & Sarawak adalah RM10.
β€’
Memang harga yang berpatutan, sebab Cozuma Mattifying Lipstick nie setanding dengan jenama2 antarabangsa...πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
β€’
Boleh DM kami ataupun click link pada profile untuk nak tengok warna2 lipstick nie yer...😘😘😘
β€’
http://www.izyanliyana.com
#Haura #CozumaMattifyingLipstick #CozumaLipstick #CozumaMakeUp #CozumaSeries #CollagenLipstick #CozumaLipstickMurah #CozumaMattifyingLipstickOriginal #CozumaOriginal #LipstickHalal #LipstickMurah #MatteLipstick #LipstickTanpaPlumbum #LipstickMesraSolat

Owh my Hot Gossip
Crush terbaru Kok Na. Sumpah cun dan best lipmatte ni.
.
Apa best sangat Lip matte ni? .
πŸ‘„Ringan
πŸ‘„Tidak menghitamkan bibir
πŸ‘„Memelihara bibir
πŸ‘„Mesra Solat
πŸ‘„Tahan lama
πŸ‘„Pigmented
.
Berminat meh whatsapp cepat
.
Eyna Enjah | 0162367067
.
#cranberryblush
#cliquecosmetics
#cliquelipmatte
#lipmatte
#lipstick
#cosmeticshalal
#halalcosmetics
#halallipmatte
#lipstickmesrasolat
#blusher
#lipbalm
#cccushion
#cccushionclique

Owh my Cranberry Blush.
Crush terbaru Kok Na. Sumpah cun dan best lipmatte ni.
.
Apa best sangat Lip matte ni? πŸ‘„Ringan
πŸ‘„Tidak menghitamkan bibir
πŸ‘„Memelihara bibir
πŸ‘„Mesra Solat
πŸ‘„Tahan lama
πŸ‘„Pigmented
.
Berminat meh whatsapp cepat
.
Eyna Enjah | 0162367067
.
#cranberryblush
#cliquecosmetics
#cliquelipmatte
#lipmatte
#lipstick
#cosmeticshalal
#halalcosmetics
#halallipmatte
#lipstickmesrasolat
#blusher
#lipbalm
#cccushion
#cccushionclique

KENAPA ANDA HARUS MEMILIH #gincugetshera? πŸ’„πŸ’„
.
πŸ’ Jangan compare lipmatte Getshera dengan yg berharga RM 20, RM 30. πŸ™…
.
πŸ’Lipmatte Getshera berkualiti gred A dan setanding international.
.
πŸ’100% positive feedback and repeat order
.
πŸ’Bibir tak kering, menggelupas or merekah.
Shhhhh...ada yg bagitau lagi better dari INTERNATIONAL BRAND. πŸ€— But harga mampu milik.
.
πŸ’Bau wangi.
.
πŸ’No bad chemicals/ lead seperti plumbum dan parabens.
.
πŸ’Selamat utk wanita mengandung, menyusu dan kanak kanak. 😍😍
.
#resellersahgetshera #teamgetshera #getsheracosmetics #getsherasoftmattelipstick #getshera #lipmattemalaysia #makeupessential #muamalaysia #lipstickmesrasolat #halalcosmetic #halal #hijabi #lipstickmurah #sayajual #lipmattebest #mattelipstick #sensitivelips #lipstreatment #igshopmalaysia

KENAPA ANDA HARUS MEMILIH #gincugetshera? πŸ’„πŸ’„
.
πŸ’ Jangan compare lipmatte Getshera dengan yg berharga RM 20, RM 30. πŸ™…
.
πŸ’Lipmatte Getshera berkualiti gred A dan setanding international.
.
πŸ’100% positive feedback and repeat order
.
πŸ’Bibir tak kering, menggelupas or merekah.
Shhhhh...ada yg bagitau lagi better dari INTERNATIONAL BRAND. πŸ€— But harga mampu milik.
.
πŸ’Bau wangi.
.
πŸ’No bad chemicals/ lead seperti plumbum dan parabens.
.
πŸ’Selamat utk wanita mengandung, menyusu dan kanak kanak. 😍😍
.
#resellersahgetshera #teamgetshera #getsheracosmetics #getsherasoftmattelipstick #getshera #lipmattemalaysia #makeupessential #muamalaysia #lipstickmesrasolat #halalcosmetic #halal #hijabi #lipstickmurah #sayajual #lipmattebest #mattelipstick #sensitivelips #lipstreatment #igshopmalaysia

6JAM DH CUCI MUKA PUN TK TANGGAL!!!! Dah makan Dah Minum !! Kekal merah ikut darah .. Tak Comot ..
Tak berminyak.. Bibir jadi Lembap ...
Colour pun Cantik !!! Sngt berbaloi ...
Kualiti terbaekk!! Berminat??? PN NOW !! #NewQueenMagicLip
www.wasap.my/60164420700

#QueenOfMutiara
#StokistSahQm
#LipstickMesraSolat

Most Popular Instagram Hashtags