#lipstickmesrasolat

402 posts

TOP POSTS

Thank you MUA @fadzilah.fadzil makeup kan kita hari ni..cantik sngt.. #kaaymattecreamy #lipstickmesrasolat #basicmakeupclass2.0

Morning๐ŸŒท
Bulan2 puasa ni sesuai pakai lipstick Sugarbelle sebab ada argan oil,so bibir akan rasa lembap je,tak lah kering sangat bibir๐Ÿ˜Š
.
Picture from left: exposed,cerise,bewitching,bittersweet
Harga : RM49

Ada 5 color(satu takde dalam gambar ni)
Order/info/dropship whatsapp zati ๐Ÿ“ฒ011.1896.6156

#lipstick#lipsticksugarbelle#lipstickmurah #lipstickmesrasolat #makeup #raya #raya2017#sugarbellemelaka #sugarbellesarawak#agentsugarbelle #agentsugarbellemelaka#codmelakatengah #codmelaka #sugarbellelovers #sugarbellecosmetic #bazar #bazarpaknilprodukkecantikkan #melaka#bukitberuang #mmu #kolejkomunitibukitberuang #utem #dropshipmalaysia

Palinggg suke tengok kaler bibir customer ni pkai baby ZB๐Ÿ’„saya. Tipulah kalau u olls ckp TAK CANTIK! Memang sah LAWA pinkish lips dia.

Yang dia pegang tu Limited Edition punya.
Jgn main2 taw. Baby ZB๐Ÿ’„ pun ada L.E punya๐Ÿ˜Š
#zbayvionhq #lipstickMesraSolat #cosmetics

๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃRESSTOCK AGAIN!!!berpeluh haqak tggu order uuolls sampai tau๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ..UTK PEMINAT2 LIPSTICK BATANG& TRIAL LIPSTICK NIE...TGGU EAAAโœŒโœŒโœŒโœŒโœŒhaqak dh packing siap2 uollss punye order tuh๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘tggu siang esok..haqak cod kan aje๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Sementara tggu stock ##JAMU XXS sampai...haqak layankan si cinonet dlu nie...utk uuuolllsss semua..sape lg nk rebut harga PROMO CNY DGN HAQAK.. Pm@waksep haqak cepat2...
๐Ÿ“ฑ0197134882
๐ŸŒธMM0109A-snsh๐ŸŒธ

##nampakbyktptinggalcikitlgxberpunye
##lipstickmesrasolat
##haida_maliamelliaganu

Yang ditunggu dah tiba, jom cantik-cantik....๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Wsap 019-2159579
#lipstickmesrasolat #fameproduk #produkmalaysia

Cantiknya๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Customer ni pakai Honey Lipbalm dari Emma Maembong. Code no 06. Hanya Rm29. Beli 5 free postage. Cepat ws/tele 0183204228 untuk order ๐Ÿ˜Š

#myhoneylipbalm #emmamaembong #emmavengers #lipbalm #lipbalmmurah #lipstickmatte #lipstickmattemurah #lipstickmurah #lipstickhalal #lipbalmhalal #lipstickmesrawudhuk #lipbalmmesrawudhuk #lipstickmesrawuduk #lipbalmmesrawuduk #lipstickmesrasolat #lipbalmmesrasolat

MOST RECENT

Morning๐ŸŒท
Bulan2 puasa ni sesuai pakai lipstick Sugarbelle sebab ada argan oil,so bibir akan rasa lembap je,tak lah kering sangat bibir๐Ÿ˜Š
.
Picture from left: exposed,cerise,bewitching,bittersweet
Harga : RM49

Ada 5 color(satu takde dalam gambar ni)
Order/info/dropship whatsapp zati ๐Ÿ“ฒ011.1896.6156

#lipstick#lipsticksugarbelle#lipstickmurah #lipstickmesrasolat #makeup #raya #raya2017#sugarbellemelaka #sugarbellesarawak#agentsugarbelle #agentsugarbellemelaka#codmelakatengah #codmelaka #sugarbellelovers #sugarbellecosmetic #bazar #bazarpaknilprodukkecantikkan #melaka#bukitberuang #mmu #kolejkomunitibukitberuang #utem #dropshipmalaysia

Morning๐ŸŒท
Bulan2 puasa ni sesuai pakai lipstick Sugarbelle sebab ada argan oil,so bibir akan rasa lembap je,tak lah kering sangat bibir๐Ÿ˜Š
.
Picture from left: exposed,cerise,bewitching,bittersweet
Harga : RM49

Ada 5 color(satu takde dalam gambar ni)
Order/info/dropship whatsapp zati ๐Ÿ“ฒ011.1896.6156

#lipstick#lipsticksugarbelle#lipstickmurah #lipstickmesrasolat #makeup #raya #raya2017#sugarbellemelaka #sugarbellesarawak#agentsugarbelle #agentsugarbellemelaka#codmelakatengah #codmelaka #sugarbellelovers #sugarbellecosmetic #bazar #bazarpaknilprodukkecantikkan #melaka#bukitberuang #mmu #kolejkomunitibukitberuang #utem #dropshipmalaysia

Morning๐ŸŒท
Bulan2 puasa ni sesuai pakai lipstick Sugarbelle sebab ada argan oil,so bibir akan rasa lembap je,tak lah kering sangat bibir๐Ÿ˜Š
.
Picture from left: exposed,cerise,bewitching,bittersweet
Harga : RM49

Ada 5 color(satu takde dalam gambar ni)
Order/info/dropship whatsapp zati ๐Ÿ“ฒ011.1896.6156

#lipstick#lipsticksugarbelle#lipstickmurah #lipstickmesrasolat #makeup #raya #raya2017#sugarbellemelaka #sugarbellesarawak#agentsugarbelle #agentsugarbellemelaka#codmelakatengah #codmelaka #sugarbellelovers #sugarbellecosmetic #bazar #bazarpaknilprodukkecantikkan #melaka#bukitberuang #mmu #kolejkomunitibukitberuang #utem #dropshipmalaysia

Morning๐ŸŒท
Bulan2 puasa ni sesuai pakai lipstick Sugarbelle sebab ada argan oil,so bibir akan rasa lembap je,tak lah kering sangat bibir๐Ÿ˜Š
.
Picture from left: exposed,cerise,bewitching,bittersweet
Harga : RM49

Ada 5 color(satu takde dalam gambar ni)
Order/info/dropship whatsapp zati ๐Ÿ“ฒ011.1896.6156

#lipstick#lipsticksugarbelle#lipstickmurah #lipstickmesrasolat #makeup #raya #raya2017#sugarbellemelaka #sugarbellesarawak#agentsugarbelle #agentsugarbellemelaka#codmelakatengah #codmelaka #sugarbellelovers #sugarbellecosmetic #bazar #bazarpaknilprodukkecantikkan #melaka#bukitberuang #mmu #kolejkomunitibukitberuang #utem #dropshipmalaysia

Morning๐ŸŒท
Bulan2 puasa ni sesuai pakai lipstick Sugarbelle sebab ada argan oil,so bibir akan rasa lembap je,tak lah kering sangat bibir๐Ÿ˜Š
.
Picture from left: exposed,cerise,bewitching,bittersweet
Harga : RM49

Ada 5 color(satu takde dalam gambar ni)
Order/info/dropship whatsapp zati ๐Ÿ“ฒ011.1896.6156

#lipstick#lipsticksugarbelle#lipstickmurah #lipstickmesrasolat #makeup #raya #raya2017#sugarbellemelaka #sugarbellesarawak#agentsugarbelle #agentsugarbellemelaka#codmelakatengah #codmelaka #sugarbellelovers #sugarbellecosmetic #bazar #bazarpaknilprodukkecantikkan #melaka#bukitberuang #mmu #kolejkomunitibukitberuang #utem #dropshipmalaysia

Morning๐ŸŒท
Bulan2 puasa ni sesuai pakai lipstick Sugarbelle sebab ada argan oil,so bibir akan rasa lembap je,tak lah kering sangat bibir๐Ÿ˜Š
.
Picture from left: exposed,cerise,bewitching,bittersweet
Harga : RM49

Ada 5 color(satu takde dalam gambar ni)
Order/info/dropship whatsapp zati ๐Ÿ“ฒ011.1896.6156

#lipstick#lipsticksugarbelle#lipstickmurah #lipstickmesrasolat #makeup #raya #raya2017#sugarbellemelaka #sugarbellesarawak#agentsugarbelle #agentsugarbellemelaka#codmelakatengah #codmelaka #sugarbellelovers #sugarbellecosmetic #bazar #bazarpaknilprodukkecantikkan #melaka#bukitberuang #mmu #kolejkomunitibukitberuang #utem #dropshipmalaysia

KENAPA ANDA HARUS MEMILIH #gincugetshera? ๐Ÿ’„๐Ÿ’„
.
Jangan compare lipmatte Getshera dengan yg berharga RM 20, RM 30. ๐Ÿ™…๐Ÿผ
.
Lipmatte Getshera berkualiti gred A dan setanding international.
.
100% positive feedback and repeat order
.
Bibir tak kering, menggelupas or merekah.
Shhhhh...ada yg bagitau lagi better dari INTERNATIONAL BRAND. ๐Ÿค— But harga mampu milik.
.
Diformulasi drpa Olive Oil, Grape seed Oil, Vitamin E dan Wild Rose Extract ๐ŸŒน
.
Bau wangi.
.
No bad chemicals/ lead seperti plumbum dan parabens.
.
Selamat utk wanita mengandung, menyusu dan kanak kanak. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
#resellersahgetshera #teamgetshera #getsheracosmetics #getsherasoftmattelipstick #getshera #lipmattemalaysia #makeupessential #muamalaysia #lipstickmesrasolat #halalcosmetic #halal #hijabi #lipstickmurah #sayajual #lipmattebest #mattelipstick #sensitivelips #lipstreatment #igshopmalaysia

KENAPA ANDA HARUS MEMILIH #gincugetshera? ๐Ÿ’„๐Ÿ’„
.
Jangan compare lipmatte Getshera dengan yg berharga RM 20, RM 30. ๐Ÿ™…๐Ÿผ
.
Lipmatte Getshera berkualiti gred A dan setanding international.
.
100% positive feedback and repeat order
.
Bibir tak kering, menggelupas or merekah.
Shhhhh...ada yg bagitau lagi better dari INTERNATIONAL BRAND. ๐Ÿค— But harga mampu milik.
.
Diformulasi drpa Olive Oil, Grape seed Oil, Vitamin E dan Wild Rose Extract ๐ŸŒน
.
Bau wangi.
.
No bad chemicals/ lead seperti plumbum dan parabens.
.
Selamat utk wanita mengandung, menyusu dan kanak kanak. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
#resellersahgetshera #teamgetshera #getsheracosmetics #getsherasoftmattelipstick #getshera #lipmattemalaysia #makeupessential #muamalaysia #lipstickmesrasolat #halalcosmetic #halal #hijabi #lipstickmurah #sayajual #lipmattebest #mattelipstick #sensitivelips #lipstreatment #igshopmalaysia

KENAPA ANDA HARUS MEMILIH #gincugetshera? ๐Ÿ’„๐Ÿ’„
.
Jangan compare lipmatte Getshera dengan yg berharga RM 20, RM 30. ๐Ÿ™…๐Ÿผ
.
Lipmatte Getshera berkualiti gred A dan setanding international.
.
100% positive feedback and repeat order
.
Bibir tak kering, menggelupas or merekah.
Shhhhh...ada yg bagitau lagi better dari INTERNATIONAL BRAND. ๐Ÿค— But harga mampu milik.
.
Diformulasi drpa Olive Oil, Grape seed Oil, Vitamin E dan Wild Rose Extract ๐ŸŒน
.
Bau wangi.
.
No bad chemicals/ lead seperti plumbum dan parabens.
.
Selamat utk wanita mengandung, menyusu dan kanak kanak. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
#resellersahgetshera #teamgetshera #getsheracosmetics #getsherasoftmattelipstick #getshera #lipmattemalaysia #makeupessential #muamalaysia #lipstickmesrasolat #halalcosmetic #halal #hijabi #lipstickmurah #sayajual #lipmattebest #mattelipstick #sensitivelips #lipstreatment #igshopmalaysia

LIPSTIK COLLAGEN NURRAYSA ๐ŸŒธ

Bahan-bahan lipstik:

1. Collagen

2. Vitamin E

3. Pearls

4. Olive fruit oil

5. Sunflower seed oil

6. Virgin coconut oil ๐Ÿ’‹ ย mengandungi vitamin E & pearl serta bahan treatment yg berkualiti ๐Ÿ’‹ ย Tidak menghitamkan bibir ๐Ÿ’‹ ย Tanpa plumbum ๐Ÿ’‹ ย Mesra solat ๐Ÿ’‹ ย Melembabkan bibir terutamanya utk bibir kering dan mengelupas ๐Ÿ’‹ ย Ikut warna darah ๐Ÿ’‹ ย Pearl akn mmbuatkn bibir mnjadi pinkish ๐Ÿ’‹ ย Bukan setakat lipstik, boleh merawat bibir ๐Ÿ’‹ ย Sesuai digunakan oleh semua golongan masyarakat ๐Ÿ’ฅINFO TAMBAHAN โ—

Plumbum ialah bahan yg boleh menyebabkan bibir kita menjadi hitam apabila dipakai lama kerana ia terdiri drpd toksik logam yang boleh menyebabkan penyakit kronik seperti kanser. ๐Ÿ“ฒWhatsapp 019-8844015 (Atul)

#Nurraysa #NurraysaBeauty #NurraysaPearlMagicLipstick #LipstickMesraSolat #MerawatBibirKering

Malam ni saja nak bagi uolls terbayang - bayang warna2 #gincugetshera yang super cantik ni sebelum tidurr! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Lip liquid matte yang tidak berminyak. Tahan lama dan langsung tak keringkan bibir!! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ
.
Diformulasi daripada Olive Oil, Aloe Vera, Vitamin E, and rose extract. Tiada plumbum dan tiada parabens ๐Ÿ™…๐Ÿ™…
.
Dapatkan 5 warna - warna syurga ๐ŸŒธ
๐Ÿ’„Getshera 'Adn
๐Ÿ’„Getshera Firdaus
๐Ÿ’„Getshera Na'im
๐Ÿ’„Getshera Ma'wa
๐Ÿ’„Getshera Khuldi
.
Dan 2 warna terbaruuu!! ๐ŸŒธ
๐Ÿ’„ Getshera Eshal
๐Ÿ’„ Getshera Leia
.
KENAPA ANDA HARUS MEMILIH #gincugetshera? ๐Ÿ’„๐Ÿ’„
.
Jangan compare lipmatte Getshera dengan yg berharga RM 20, RM 30. ๐Ÿ™…๐Ÿผ
. ๐Ÿ‘‰Lipmatte Getshera berkualiti gred A dan setanding international.
.
๐Ÿ‘‰100% positive feedback and repeat order
.
๐Ÿ‘‰Bibir tak kering, menggelupas or merekah.Shhhhh...ada yg bagitau lagi better dari INTERNATIONAL BRAND. ๐Ÿค— But harga mampu milik.
.
๐Ÿ‘‰Bau wangi.
.
๐Ÿ‘‰No bad chemicals/ lead seperti plumbum dan parabens.
.
๐Ÿ‘‰Selamat utk wanita mengandung, menyusu dan kanak kanak. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
#resellersahgetshera #teamgetshera #getsheracosmetics #getsherasoftmattelipstick #getshera #lipmattemalaysia #makeupessential #muamalaysia #lipstickmesrasolat #halalcosmetic #halal #hijabi #lipstickmurah #sayajual #lipmattebest #mattelipstick #sensitivelips #lipstreatment #igshopmalaysia

.
Q & A Produk Nurraysa .

Q: Bagaimana nak jaga lipstik?
.
A:
1. Jangan simpan di tempat panas
2. Jangan bagi jatuh
3. Letak dalam peti ais .
. ๐Ÿ’„Lipstik yang mempunyai bahan semula jadi lebih sensitif dan perlukan special care :D .
.

To purchase this lipstick, kindly whatsapp me at #01129218202 or just klik link di bio. .

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#AgentNurraysa
#TEAMNurraysa
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaPearlMagicLipstick
#PearlMagicLipstick
#Lipstick
#LupstickNurraysa
#GincuNurraysa
#Gincu .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#ProdukKecantikkanMesraSolat
#LipstickMesraWudhu'
#LipstickMesraSolat
#GincuMesraWudhu'
#GincuMesraSolat

KENAPA ANDA HARUS MEMILIH #gincugetshera? ๐Ÿ’„๐Ÿ’„
.
Jangan compare lipmatte Getshera dengan yg berharga RM 20, RM 30. ๐Ÿ™…๐Ÿผ
.
Lipmatte Getshera berkualiti gred A dan setanding international.
.
100% positive feedback and repeat order
.
Bibir tak kering, menggelupas or merekah.
Shhhhh...ada yg bagitau lagi better dari INTERNATIONAL BRAND. ๐Ÿค— But harga mampu milik.
.
Diformulasi drpa Olive Oil, Grape seed Oil, Vitamin E dan Wild Rose Extract ๐ŸŒน
.
Bau wangi.
.
No bad chemicals/ lead seperti plumbum dan parabens.
.
Selamat utk wanita mengandung, menyusu dan kanak kanak. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
#resellersahgetshera #teamgetshera #getsheracosmetics #getsherasoftmattelipstick #getshera #lipmattemalaysia #makeupessential #muamalaysia #lipstickmesrasolat #halalcosmetic #halal #hijabi #lipstickmurah #sayajual #lipmattebest #mattelipstick #sensitivelips #lipstreatment #igshopmalaysia

Most Popular Instagram Hashtags