#lipsstick

20366 posts

TOP POSTS

Обожаю смотреть на тех людей, кто в моей жизни пытается ставить палки в колёса... Глупые, мои колёса- гусеницы от бульдозера! ✨
#good #gooddays #nightshot #loveis #followmeto #lipsstick #looksgood #happytimes #verygood #niceplace #instagood #dayparty #follow4follow

Voici mon coup coeur ce rouge a levre *-* rien a dire sur tt la couleur ♡♡ c'est mon préfère du moment #Naked5 *-* #lipsstick #Dz #youtubechanel #Queen #misha #insta #beaty #belles #teaminsta

Essence mat rujlarindan 07 natural beauty❤Kaliciliklari bir dudak balmi gibi renk vermeleri iyi derece ama mat degiller bence saten bitisliler .Eger alcaginiz zaman tester bulamazsaniz halkadaki renkle nerdeyse ayni dudaginiz ustune koyup bi bakin derim😄#uruninceleme #essence #mat #matte #ruj #lipsstick #makeup #makeupartist #insta #blog #blogger #instablog #instablogger #like4like #matruj

Only God can make d impossible possible😇About last year😊makeup by me👸beautiful @sharon_ooja she's so pleasant nd sweet❤️😘 #glitters #weddingnigeria #lipsstick #morphebrushes #morphepalette

Changed my Instagram username :) and here's how I put on my lipstick 👀🍴💄 @lagirlcosmetics @anastasiabeverlyhills

M a girl...i overreact...i over thnk evrythng....i dream big....nd wenn i sae I luv uhh m nt lying.. ❤ #mylips #😍 #lipsstick #throw🔙 #aishu__shk

MOST RECENT

Absolut tolle Lippenstifte, die @theBodyshop anbietet!!! Super einfacher Auftrag und obwohl sie ein mattes Finish haben, sind sie dennoch geschmeidig und angenehm auf den Lippen. Preislich liegen sie bei 12€ und sind es meiner Meinung nach echt auch Wert!!! Links: "Osaka Plum matt
Recht: "Sienna Rose matt

#beautytester #beauty #lipsstick #nude #redlips #thebodyshop #red #instablogger #makeup #tester

Essence mat rujlarindan 07 natural beauty❤Kaliciliklari bir dudak balmi gibi renk vermeleri iyi derece ama mat degiller bence saten bitisliler .Eger alcaginiz zaman tester bulamazsaniz halkadaki renkle nerdeyse ayni dudaginiz ustune koyup bi bakin derim😄#uruninceleme #essence #mat #matte #ruj #lipsstick #makeup #makeupartist #insta #blog #blogger #instablog #instablogger #like4like #matruj

Mary Kay Satin Lips Shea Sugar Scrub & Lips Butter Balm
Ramai diantara kita lupa pentingnya penjagaan bibir. Taksub sgt nak jaga muka, penjagaan bibir diabaikan. Bibir juga aset yang paling berharga kat muka ye because mencerminkan keperibadian dan kesihatan kita.
Bibir yang sihat akan sentiasa lembab dan tidak kering. Mcm mn nak dapatkan bibir yg sihat ni uols kena la rajin pakai scrub bibir dan pelembab bibir Mary Kay.

Scrub bibir Mary Kay ni tujuannya untuk buang kulit mati di bibir kita. Pakai 2x seminggu je pun bukan kena pakai hari2..Perasan tak kalau ada kulit kering kat bibir kita mula la tanggan tu rasa gatal nak tarik kan lepas tu luka berdarah! Ouch! Sakit weyy.. Kalau kita pakai scrub ni kulit mati tu akan tertanggal dgn sendirinya. Bukan saja kulit mati tertanggal, segala kotoran minyak debu chemial lipstick sisa makanan yg terlekat habis semuanya tertanggal sama.. So automatically bibir akan jadi bersih lembut kemerahan semulajadi.. Lepas tu boleh proceed pakai lip balm untuk maintain kelembapan bibir.. Lips balm ni pun u tak payah bawak kehulu kehilir. U cuma perlu pakai pagi sebelum pakai lipstick tu, petang lepas u cuci muka and sebelum tido.
Confirm bibir u moist giler! Tak percaya? Kena la try.. Pm i k.. 💋

#ishareje #lipscare #lips #bibirkering #bibirgelap #bibirhitam #penjagaanbibir #lipsscrub #lipsbalm #sexylips #lipsspa #scrub #lipsstick #lipsproblem

Most Popular Instagram Hashtags