#lipscrubmy

1044 posts

TOP POSTS

LIP SCRUB 90's BEAUTY .
.
💖Melembutkan bibir
💖Menganjalkan tekstur bibir
💖Bibir lebih merah/cerah - jika ada masalah bibir gelap/hitam punca rokok/kusam
💖Merawat pecah/rekahan bibir
💖Memberi vitamin E kepada bibir
💖Mencantikkan bibir
.
.
• Sesuai utk lelaki dan perempuan
• Natural dan tanpa kimia
• Dengan 5 perasa berbeza, fungsi lip scrub sama.
• Best result pakai lip scrub 90's Beauty (RM9 each) + Lip balm 90's (RM12) utk dapatkan bibir yang cerah, pink dan lembut!
.
.
👉🏻Whatsapp 010-2210861 utk ORDER ! .
.
#90s #90sbeauty #90sbeautymalaysia #lipscrub #lipscrubmurah #lipscrubmy #lipscrubmalaysia #lipscrub90s #lipscrub90sbeauty #lipbalm #lipscrubmurah #lipbalmmalaysia #scrub #lipbalmmy #bibirpink #lipspink #exfoliatelips #cerah #gebu

Risau muka naik jerawat? boleh try MACKINZBOTOXSERUM✨tau. Sapu sapu cantik uollss. Pakai sekali terus nampak perubahan pada kulit wajah! 🙆🙆Ws 0110302929 untuk order.📱 Serum terlajak laku abad ini! Zaman sekarang, semua nak cantik FLAWLESS tau!!!!💐💐 Thanks awak-awak yang support. Harga RM45 30ML.
Ws cepat +601110302929!📱
Ws cepat +601110302929!📱
Ws cepat +601110302929!📱
#mackinz #mackinzbotoxserum #miracleserum #serum #serumcantik
#detoxteamalaysia #detoxteamy #skinnyteatox #organicbeautycare #teatox #teatoxmalaysia #coffeescrub #coffeescrubkl #coffeescrubmy #coffeescrubipoh #coffeescrubpenang #coffeescrubjb #lipscrub #lipscrubmy #lipscrubmurah #lipscrubnatural #lipscrubmy #sayajualonline #organicbeautycare #naturalbeauty

Don't worry about having dry, dark and cracked lips. My lips scrub can help u 😍RM15 ONLY
WhatsApp 019-267-9759❤
#lipscrubmy

Ada masalah bibir yang gelap , rekah , kering ? Boleh la try lip scrub by @90sbeauty_my . Dengan penggunaan madu asli yang boleh memberi effect menakjubkan walaupun sekali cuba! 😍😍😍 .
.
.
⭐ KELEBIHAN LIP SCRUB 90's BEAUTY ⭐
.
.
🌷 Menyingkirkan sel kulit mati dan kering
🌷 Mencerahkan bibir
🌷 Melembutkan kulit bibir
🌷 Merawat masalah kulit bibir merekah dan terkoyak
🌷 Merawat masalah bibir hitam dan kusam akibat pigment lipstick atau merokok
🌷 Memudahkan pemakaian lipstick atau matte lipstick
🌷 Melembapkan dan memberi vitamin kepada bibir
🌷 Bibir lebih gebu dan anjal /plumpy .
.
⭐Flavor:⭐
.
🍠 YAM
🍏 APPLE
🍋 MANGO
❄ MINT SEA
🍒 RASPBERRY .
.
LIP SCRUB 90's BEAUTY diperbuat dari bahan yang selamat digunakan dan tiada kimia! Jom scrub bibir korang, kita kena amal kan proses scrub dekat kulit kita kalau boleh 2-4 kali seminggu supaya kita boleh singkirkan kulit mati yg berada di atas lapisan kulit, lepastu barulah kulit baru boleh tumbuh dan jangan lupa apply LIP BALM SOFTLIPS (RM12) lepas scrub, memang best dan sgt sgt sgt lembut lepastu bibir pinkish tauu takde bibir gelap lagi! .
.
LAKU KERAS😱😍
WHATSAPP 011-16460128
RM 7 per pcs
.
.
#90s #90sbeauty #organicbeauty #handmade #lip #scrub #lipscrub #lipscrubmurah #lipscrubmalaysia #lipscrubmy #shahalam #sale

Ramai yang tanya apa bezanya coffee soap 90sbeauty dan sabun kopi yang lain?🤔 Ni nak share apa berbezaannya 😍😍
1. Tgk size saja da tau yang mana besar , yang mana kecil.
2. Sabun 90sbeauty menggunakan kopi jenis grade arabica medium roast import dari Ethiopia . Of cos , dengan profile ini memang sesuai digunakan untuk kulit . Manakala kopi yang lain guna KOPI TENUM grade C . Untuk bancuh nescafe punya . 😅
3. Base sabun pula , 90sbeauty menggunakan pure soap base yang khas untuk sensitive skin , even normal skin pun boleh guna . Untuk sabun kopi yang lain hanya menggunakan glycerin sahaja.
4. Tgk colour saja da tau , yang legam tu bermaksud sabun tersebut dimasak terlalu lama dan mengakibatkan hangus sedikit.
5. Sabun 90sbeauty juga mengandungi ascorbic acid iaitu agen memutih .
6. Nak tau betul betul menjadi ke tak ? Boleh la try dulu 😆😆 So far inilah perbezaan antara coffee soap 90sbeauty dan sabun kopi lain . Nak tau betul betul ada perubahan ke tak ? Order la sebiji tgk 😏😏whatsapp 019-980-4324 sekarang !! #organicbeautycare #coffeescrub #coffeescrubmurah #coffeescrubmalaysia #detoxtea #skinnydetoxtea #skinnydetox #skinnytea #skinnyteamy #coffeescrubkl #coffeescrubmy #coffeescrubjb #coffeescrubmalaysiamurah #lipscrub #lipscrubmy #lipscrubrm7 #lipscrubmurah #sayajualscrub #sayajualcoffeescrub #seasaltscrub #uitmshahalam #uitmpalam #ums #utm #lofattah #uitmkotabharu #umk

LIP SCRUB 90's BEAUTY .
.
💖Melembutkan bibir
💖Menganjalkan tekstur bibir
💖Bibir lebih merah/cerah - jika ada masalah bibir gelap/hitam punca rokok/kusam
💖Merawat pecah/rekahan bibir
💖Memberi vitamin E kepada bibir
💖Mencantikkan bibir
.
.
• Sesuai utk lelaki dan perempuan
• Natural dan tanpa kimia
• Dengan 5 perasa berbeza, fungsi lip scrub sama.
• Best result pakai lip scrub 90's Beauty (RM9 each) + Lip balm 90's (RM12) utk dapatkan bibir yang cerah, pink dan lembut!
.
.
👉🏻Whatsapp 012-4632250 utk ORDER ! .
.
#90s #90sbeauty #90sbeautymalaysia #lipscrub #lipscrubmurah #lipscrubmy #lipscrubmalaysia #lipscrub90s #lipscrub90sbeauty #lipbalm #lipscrubmurah #lipbalmmalaysia #scrub #lipbalmmy #bibirpink #lipspink #exfoliatelips #cerah #gebu - #regrann #sayajuallipscrub

MACKINZBOTOXSERUM✨
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
Untuk awak-awak yang ada masalah seperti:👇👇👇👇👇
💁bekas jerawat tak hilang
💁jeragat / jerawat
💁kulit sensitif/kering
💁liang pori terbuka (whitehead)
💁eyebag berkilo-kilo
💁kulit rasa kedut
MACKINZBOTOXSERUM mampu merawat masalah-masalah kulit wajah korang! 💄💄💄
💰RM45 RM45 RM45 🚚🚚💨💨
ORDER CEPAT SEMENTARA STOK MASIH ADA.
👇
WHATSAPP : 01110302929📱

#mackinz #mackinzbotoxserum #miracleserum #serum #serumcantik
#detoxteamalaysia #detoxteamy #skinnyteatox #organicbeautycare #teatox #teatoxmalaysia #coffeescrub #coffeescrubkl #coffeescrubmy #coffeescrubipoh #coffeescrubpenang #coffeescrubjb #lipscrub #lipscrubmy #lipscrubmurah #lipscrubnatural #lipscrubmy #sayajualonline #organicbeautyjcare #naturalbeauty

PENIPU betol lahh!!!! 😡😡😡😡😡😡
Kenapa semua cantik cantik ni???? 😹😹😹😹Tengok orang cantik-cantik tapi kau meratip jeles!! hahaha.
Hidup jangan busuk hati nanti pintu rezeki tertutup sendiri.
Meh nak share MACKINZBOTOXSERUM
Jom sama-sama cantik flawless. Tak mahal pon.
RM45 je haa....!🚚🚚🚚
ORDER CEPAT SEMENTARA STOK MASIH ADA.
👇
WHATSAPP : 01110302929

#miracleserum #serum #serumcantik
#detoxteamalaysia #detoxteamy #skinnyteatox #organicbeautycare #teatox #teatoxmalaysia #coffeescrub #coffeescrubkl #coffeescrubmy #coffeescrubipoh #coffeescrubpenang #coffeescrubjb #lipscrub #lipscrubmy #lipscrubmurah #lipscrubnatural #lipscrubmy #sayajualonline #organicbeautycare #naturalbeauty

MOST RECENT

LIP SCRUB 90's BEAUTY .
.
💖Melembutkan bibir
💖Menganjalkan tekstur bibir
💖Bibir lebih merah/cerah - jika ada masalah bibir gelap/hitam punca rokok/kusam
💖Merawat pecah/rekahan bibir
💖Memberi vitamin E kepada bibir
💖Mencantikkan bibir
.
.
• Sesuai utk lelaki dan perempuan
• Natural dan tanpa kimia
• Dengan 5 perasa berbeza, fungsi lip scrub sama.
• Best result pakai lip scrub 90's Beauty (RM9 each) + Lip balm 90's (RM12) utk dapatkan bibir yang cerah, pink dan lembut!
.
.
👉🏻Whatsapp 010-2210861 utk ORDER ! .
.
#90s #90sbeauty #90sbeautymalaysia #lipscrub #lipscrubmurah #lipscrubmy #lipscrubmalaysia #lipscrub90s #lipscrub90sbeauty #lipbalm #lipscrubmurah #lipbalmmalaysia #scrub #lipbalmmy #bibirpink #lipspink #exfoliatelips #cerah #gebu

.
LIP SCRUB 90's BEAUTY .
.
💖Melembutkan bibir
💖Menganjalkan tekstur bibir
💖Bibir lebih merah/cerah - jika ada masalah bibir gelap/hitam punca rokok/kusam
💖Merawat pecah/rekahan bibir
💖Memberi vitamin E kepada bibir
💖Mencantikkan bibir
.
.
• Sesuai utk lelaki dan perempuan
• Natural dan tanpa kimia
• Dengan 5 perasa berbeza, fungsi lip scrub sama.
• Best result pakai lip scrub 90's Beauty (RM9 each) + Lip balm 90's (RM12) utk dapatkan bibir yang cerah, pink dan lembut!
.
.
👉🏻Whatsapp 010-5796148 utk ORDER ! .
.
#90s #90sbeauty #90sbeautymalaysia #lipscrub #lipscrubmurah #lipscrubmy #lipscrubmalaysia #lipscrub90s #lipscrub90sbeauty #lipbalm #lipscrubmurah #lipbalmmalaysia #scrub #lipbalmmy #bibirpink #lipspink #exfoliatelips #cerah #gebu

LIP SCRUB 90's BEAUTY .
.
💖Melembutkan bibir
💖Menganjalkan tekstur bibir
💖Bibir lebih merah/cerah - jika ada masalah bibir gelap/hitam punca rokok/kusam
💖Merawat pecah/rekahan bibir
💖Memberi vitamin E kepada bibir
💖Mencantikkan bibir
.
.
• Sesuai utk lelaki dan perempuan
• Natural dan tanpa kimia
• Dengan 5 perasa berbeza, fungsi lip scrub sama.
• Best result pakai lip scrub 90's Beauty (RM9 each) + Lip balm 90's (RM12) utk dapatkan bibir yang cerah, pink dan lembut!
.
.
👉🏻Whatsapp 012-4632250 utk ORDER ! .
.
#90s #90sbeauty #90sbeautymalaysia #lipscrub #lipscrubmurah #lipscrubmy #lipscrubmalaysia #lipscrub90s #lipscrub90sbeauty #lipbalm #lipscrubmurah #lipbalmmalaysia #scrub #lipbalmmy #bibirpink #lipspink #exfoliatelips #cerah #gebu - #regrann #sayajuallipscrub

Risau muka naik jerawat? boleh try MACKINZBOTOXSERUM✨tau. Sapu sapu cantik uollss. Pakai sekali terus nampak perubahan pada kulit wajah! 🙆🙆Ws 0110302929 untuk order.📱 Serum terlajak laku abad ini! Zaman sekarang, semua nak cantik FLAWLESS tau!!!!💐💐 Thanks awak-awak yang support. Harga RM45 30ML.
Ws cepat +601110302929!📱
Ws cepat +601110302929!📱
Ws cepat +601110302929!📱
#mackinz #mackinzbotoxserum #miracleserum #serum #serumcantik
#detoxteamalaysia #detoxteamy #skinnyteatox #organicbeautycare #teatox #teatoxmalaysia #coffeescrub #coffeescrubkl #coffeescrubmy #coffeescrubipoh #coffeescrubpenang #coffeescrubjb #lipscrub #lipscrubmy #lipscrubmurah #lipscrubnatural #lipscrubmy #sayajualonline #organicbeautycare #naturalbeauty

Risau muka naik jerawat? boleh try MACKINZBOTOXSERUM✨tau. Sapu sapu cantik uollss. Pakai sekali terus nampak perubahan pada kulit wajah! 🙆🙆Ws 0110302929 untuk order.📱 Serum terlajak laku abad ini! Zaman sekarang, semua nak cantik FLAWLESS tau!!!!💐💐 Thanks awak-awak yang support. Harga RM45 30ML.
Ws cepat +601110302929!📱
Ws cepat +601110302929!📱
Ws cepat +601110302929!📱
#mackinz #mackinzbotoxserum #miracleserum #serum #serumcantik
#detoxteamalaysia #detoxteamy #skinnyteatox #organicbeautycare #teatox #teatoxmalaysia #coffeescrub #coffeescrubkl #coffeescrubmy #coffeescrubipoh #coffeescrubpenang #coffeescrubjb #lipscrub #lipscrubmy #lipscrubmurah #lipscrubnatural #lipscrubmy #sayajualonline #organicbeautycare #naturalbeauty

Risau muka naik jerawat? boleh try MACKINZBOTOXSERUM✨tau. Sapu sapu cantik uollss. Pakai sekali terus nampak perubahan pada kulit wajah! 🙆🙆Ws 0110302929 untuk order.📱 Serum terlajak laku abad ini! Zaman sekarang, semua nak cantik FLAWLESS tau!!!!💐💐 Thanks awak-awak yang support. Harga RM45 30ML.
Ws cepat +601110302929!📱
Ws cepat +601110302929!📱
Ws cepat +601110302929!📱
#mackinz #mackinzbotoxserum #miracleserum #serum #serumcantik
#detoxteamalaysia #detoxteamy #skinnyteatox #organicbeautycare #teatox #teatoxmalaysia #coffeescrub #coffeescrubkl #coffeescrubmy #coffeescrubipoh #coffeescrubpenang #coffeescrubjb #lipscrub #lipscrubmy #lipscrubmurah #lipscrubnatural #lipscrubmy #sayajualonline #organicbeautycare #naturalbeauty

✨MELETOPSSS UOLSS✨
Siapa tak nak cantik FLAWLESS dgn secalit SERUM?? Nak cantik janganlah malas. Mana yang jenis tak suka heavy mekap boleh lah apply MACKINZBOTOXSERUM✨
💰HARGA
rm45 sm / Rm50 ss (30ml)
postage rm8 sm / rm10 ss
Ws cepat +601110302929📱
Ws cepat +601110302929📱
Ws cepat +601110302929📱
#mackinz #mackinzbotoxserum #miracleserum #serum #serumcantik
#detoxteamalaysia #detoxteamy #skinnyteatox #organicbeautycare #teatox #teatoxmalaysia #coffeescrub #coffeescrubkl #coffeescrubmy #coffeescrubipoh #coffeescrubpenang #coffeescrubjb #lipscrub #lipscrubmy #lipscrubmurah #lipscrubnatural #lipscrubmy #sayajualonline #organicbeautycare #naturalbeauty

Risau muka naik jerawat? boleh try MACKINZBOTOXSERUM✨tau. Sapu sapu cantik uollss. Pakai sekali terus nampak perubahan pada kulit wajah! 🙆🙆Ws 0110302929 untuk order.📱 Serum terlajak laku abad ini! Zaman sekarang, semua nak cantik FLAWLESS tau!!!!💐💐 Thanks awak-awak yang support. Harga RM45 30ML.
Ws cepat +601110302929!📱
Ws cepat +601110302929!📱
Ws cepat +601110302929!📱
#mackinz #mackinzbotoxserum #miracleserum #serum #serumcantik
#detoxteamalaysia #detoxteamy #skinnyteatox #organicbeautycare #teatox #teatoxmalaysia #coffeescrub #coffeescrubkl #coffeescrubmy #coffeescrubipoh #coffeescrubpenang #coffeescrubjb #lipscrub #lipscrubmy #lipscrubmurah #lipscrubnatural #lipscrubmy #sayajualonline #organicbeautycare #naturalbeauty

PENIPU betol lahh!!!! 😡😡😡😡😡😡
Kenapa semua cantik cantik ni???? 😹😹😹😹Tengok orang cantik-cantik tapi kau meratip jeles!! hahaha.
Hidup jangan busuk hati nanti pintu rezeki tertutup sendiri.
Meh nak share MACKINZBOTOXSERUM
Jom sama-sama cantik flawless. Tak mahal pon.
RM45 je haa....!🚚🚚🚚
ORDER CEPAT SEMENTARA STOK MASIH ADA.
👇
WHATSAPP : 01110302929

#miracleserum #serum #serumcantik
#detoxteamalaysia #detoxteamy #skinnyteatox #organicbeautycare #teatox #teatoxmalaysia #coffeescrub #coffeescrubkl #coffeescrubmy #coffeescrubipoh #coffeescrubpenang #coffeescrubjb #lipscrub #lipscrubmy #lipscrubmurah #lipscrubnatural #lipscrubmy #sayajualonline #organicbeautycare #naturalbeauty

GAIS!!! 📢📢📢📢📢
SET COMBO MACKINZ MASIH LAGI ON GOING!!🙀🙀🙀
NP: RM77.00
👇🏼
Promo Raya : RM75.00 sajo😍😍😍 Risau muka naik jerawat? boleh try MACKINZBOTOXSERUM✨tau. Sapu sapu cantik uollss. Pakai sekali terus nampak perubahan pada kulit wajah! 🙆🙆Ws 0110302929 untuk order.📱 Serum terlajak laku abad ini! Zaman sekarang, semua nak cantik FLAWLESS tau!!!!💐💐 Thanks awak-awak yang support. Harga RM45 30ML.
Ws cepat +601110302929!📱
Ws cepat +601110302929!📱
Ws cepat +601110302929!📱
#mackinz #mackinzbotoxserum #miracleserum #serum #serumcantik
#detoxteamalaysia #detoxteamy #skinnyteatox #organicbeautycare #teatox #teatoxmalaysia #coffeescrub #coffeescrubkl #coffeescrubmy #coffeescrubipoh #coffeescrubpenang #coffeescrubjb #lipscrub #lipscrubmy #lipscrubmurah #lipscrubnatural #lipscrubmy #sayajualonline #organicbeautycare #naturalbeauty

MACKINZBOTOXSERUM✨
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
Untuk awak-awak yang ada masalah seperti:👇👇👇👇👇
💁bekas jerawat tak hilang
💁jeragat / jerawat
💁kulit sensitif/kering
💁liang pori terbuka (whitehead)
💁eyebag berkilo-kilo
💁kulit rasa kedut
MACKINZBOTOXSERUM mampu merawat masalah-masalah kulit wajah korang! 💄💄💄
💰RM45 RM45 RM45 🚚🚚💨💨
ORDER CEPAT SEMENTARA STOK MASIH ADA.
👇
WHATSAPP : 01110302929📱

#mackinz #mackinzbotoxserum #miracleserum #serum #serumcantik
#detoxteamalaysia #detoxteamy #skinnyteatox #organicbeautycare #teatox #teatoxmalaysia #coffeescrub #coffeescrubkl #coffeescrubmy #coffeescrubipoh #coffeescrubpenang #coffeescrubjb #lipscrub #lipscrubmy #lipscrubmurah #lipscrubnatural #lipscrubmy #sayajualonline #organicbeautyjcare #naturalbeauty

PENIPU betol lahh!!!! 😡😡😡😡😡😡
Kenapa semua cantik cantik ni???? 😹😹😹😹Tengok orang cantik-cantik tapi kau meratip jeles!! hahaha.
Hidup jangan busuk hati nanti pintu rezeki tertutup sendiri.
Meh nak share MACKINZBOTOXSERUM
Jom sama-sama cantik flawless. Tak mahal pon.
RM45 je haa....!🚚🚚🚚
ORDER CEPAT SEMENTARA STOK MASIH ADA.
👇
WHATSAPP : 01110302929

#miracleserum #serum #serumcantik
#detoxteamalaysia #detoxteamy #skinnyteatox #organicbeautycare #teatox #teatoxmalaysia #coffeescrub #coffeescrubkl #coffeescrubmy #coffeescrubipoh #coffeescrubpenang #coffeescrubjb #lipscrub #lipscrubmy #lipscrubmurah #lipscrubnatural #lipscrubmy #sayajualonline #organicbeautycare #naturalbeauty

Siapa tak nak cantik FLAWLESS dgn secalit SERUM?? Nak cantik janganlah malas. Mana yang jenis tak suka atau suka heavy mekap boleh lah apply MACKINZBOTOXSERUM! Harga RM45 untuk 30ML tau, cepat order sebelom kehabisan stok! 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Ws cepat +601110302929📱
Ws cepat +601110302929📱
Ws cepat +601110302929📱
Ws cepat +601110302929📱
Ws cepat +601110302929📱

#miracleserum #serum #serumcantik
#detoxteamalaysia #detoxteamy #skinnyteatox #organicbeautycare #teatox #teatoxmalaysia #coffeescrub #coffeescrubkl #coffeescrubmy #coffeescrubipoh #coffeescrubpenang #coffeescrubjb #lipscrub #lipscrubmy #lipscrubmurah #lipscrubnatural #lipscrubmy #sayajualonline #organicbeautycare #naturalbeauty

PENIPU betol lahh!!!! 😡😡😡😡😡😡
Kenapa semua cantik cantik ni???? 😹😹😹😹Tengok orang cantik-cantik tapi kau meratip jeles!! hahaha.
Hidup jangan busuk hati nanti pintu rezeki tertutup sendiri.
Meh nak share MACKINZBOTOXSERUM
Jom sama-sama cantik flawless. Tak mahal pon.
RM45 je haa....!🚚🚚🚚
ORDER CEPAT SEMENTARA STOK MASIH ADA.
👇
WHATSAPP : 01110302929

#miracleserum #serum #serumcantik
#detoxteamalaysia #detoxteamy #skinnyteatox #organicbeautycare #teatox #teatoxmalaysia #coffeescrub #coffeescrubkl #coffeescrubmy #coffeescrubipoh #coffeescrubpenang #coffeescrubjb #lipscrub #lipscrubmy #lipscrubmurah #lipscrubnatural #lipscrubmy #sayajualonline #organicbeautycare #naturalbeauty

YOUNG, FRESH , FLAWLESS!!! 😍😍😍
Kau mampu??? haa.. 500+ feedback pasal SERUM ni tau! 💄💄💄Hari-hari ada testimoni!! 📢📢 OMG!!😱😱i
Zaman sekarang, semua nak cantik FLAWLESS tau!!!!💐💐 Thanks awak-awak yang support. Harga RM45 30ML tau! ☄️✨✨💦💦
Ws cepat +601110302929!📱u
Ws cepat +601110302929!📱
Ws cepat +601110302929!📱
Ws cepat +601110302929!📱 #mackinz #mackinzbotoxserum #miracleserum #serum #serumcantik
#detoxteamalaysia #detoxteamy #skinnyteatox #organicbeautycare #teatox #teatoxmalaysia #coffeescrub #coffeescrubkl #coffeescrubmy #coffeescrubipoh #coffeescrubpenang #coffeescrubjb #lipscrub #lipscrubmy #lipscrubmurah #lipscrubnatural #lipscrubmy #sayajualonline #organicbeautycare #naturalbeauty

Hi uolss yang mana nak COD tu boleh lah WHATSAPP ERNI ye. Tak yah lew malu malu, ERNI boleh usahakan dekat area TTDI/KELANA JAYA/SHAH ALAM.🤗🤗🤗
Apa yang bagusnya MACKINZBOTOZSERUM ni? 🤔🤔🤔 MACKINZBOTOXSERUM✨
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
Untuk awak-awak yang ada masalah seperti:👇👇👇👇👇
💁bekas jerawat tak hilang
💁jeragat / jerawat
💁kulit sensitif/kering
💁liang pori terbuka (whitehead)
💁eyebag berkilo-kilo
💁kulit rasa kedut
MACKINZBOTOXSERUM mampu merawat masalah-masalah kulit wajah korang! 💄💄💄
💰RM45 RM45 RM45 🚚🚚💨💨
ORDER CEPAT SEMENTARA STOK MASIH ADA.
👇
WHATSAPP : 01110302929📱

#mackinz #mackinzbotoxserum #miracleserum #serum #serumcantik
#detoxteamalaysia #detoxteamy #skinnyteatox #organicbeautycare #teatox #teatoxmalaysia #coffeescrub #coffeescrubkl #coffeescrubmy #coffeescrubipoh #coffeescrubpenang #coffeescrubjb #lipscrub #lipscrubmy #lipscrubmurah #lipscrubnatural #lipscrubmy #sayajualonline #organicbeautyjcare #naturalbeauty

ROSE LIP SCRUB #littleira 😍😍😍 Kenapa ROSE Lip Scrub Little Ira berbeza?
-
✔️ mempunyai effect moisturising
✔️ wangi and rasa macam bunga mawar!
✔️ boleh bagi effect plump lips macam Kylie Jenner!
-
Sekarang anda boleh menikmati lip scrub yang bukan sahaja sedap tapi efektif!
-
Dapatkan segera:
WhatsApp 0149561864
-
RM13 untuk 30g (tidak termasuk postage)! Kalau beli 4 ke atas free postage. Kalau beli 10 ke atas tolong pm, ada special price tau huhu!
-
#littleira #lipscrubira #lipscrublittleira #lipscrub #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah #lipscrubborong #lipscrubmalaysia #lipscrubnatural #lipscrubmy #lipscrubhandmade #lipscrubhomemade #lipscrubmalaysiamurah #lipscruborganic #lipscruborganik #lipscruborganic #lipscrubkilo #lipscrubmurahmalaysia #produktanpakimia

Most Popular Instagram Hashtags