[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#lipscrubmy

1022 posts

TOP POSTS

Siapa tak nak cantik FLAWLESS dgn secalit SERUM?? Nak cantik janganlah malas. Mana yang jenis tak suka heavy mekap boleh lah apply MACKINZBOTOXSERUM! Harga RM45 untuk 30ML tau, cepat order sebelom kehabisan stok! 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Ws cepat +601110302929πŸ“±
Ws cepat +601110302929πŸ“±
Ws cepat +601110302929πŸ“±
Ws cepat +601110302929πŸ“±
Ws cepat +601110302929πŸ“±

#miracleserum #serum #serumcantik
#detoxteamalaysia #detoxteamy #skinnyteatox #organicbeautycare #teatox #teatoxmalaysia #coffeescrub #coffeescrubkl #coffeescrubmy #coffeescrubipoh #coffeescrubpenang #coffeescrubjb #lipscrub #lipscrubmy #lipscrubmurah #lipscrubnatural #lipscrubmy #sayajualonline #organicbeautycare #naturalbeauty

LIP SCRUB 90sBeauty πŸ’‹ sooo yummyy! check it out!! .

Benefits 🌸
1)menanggalkan sel kulit mati
2)mencerahkan bibir
3)pinkish bibirπŸ’‹
4)melembutkan bibir
5)Healthier lip
6)mengurangkan rekahan bibir
7)memudahkan memakai lipstick , lipgloss, lebih tahan lama
8)melembabkan bibir

Flavour🌸
1)rasberry
2)mango
3)apple
4)mint sea
5)yam

Cara memakai 🌸
1)lembabkan bibir
2)massage scrub di bibir
3)bilas bibir anda 😊
4)happy glowing
.
.
visit and scroll down our ig @naturalview.ss for futher info πŸ˜‰ .

DM/WA 017 - 6095763 to place your order.

#90s #90sbeauty #90sbeautymalaysia #lipscrub #lipscrubmurah #lipscrubmy #lipscrubmalaysia #lipscrub90s #lipscrub90sbeauty #lipbalm #lipscrubmurah #lipbalmmalaysia #scrub #lipbalmmy #bibirpink #lipspink #exfoliatelips #cerah #gebu #naturalviewss

Don't worry about having dry, dark and cracked lips. My lips scrub can help u 😍RM15 ONLY
WhatsApp 019-267-9759❀
#lipscrubmy

Risau muka naik jerawat? boleh try Miracle Serum Aleo Vera Extract ni. Sapu sapu cantik uollss. Pakai sekali terus nampak perubahan pada kulit wajah! πŸ™†πŸ™†Ws 0139185378 untuk order.πŸ“± Serum terlajak laku abad ini! Zaman sekarang, semua nak cantik FLAWLESS tau!!!!πŸ’πŸ’ Thanks awak-awak yang support. Harga RM38 TERMASUK POSTAGE!! Ws cepat +60139185378πŸ“± #miracleserum #serum #serumcantik
#detoxteamalaysia #detoxteamy #skinnyteatox #organicbeautycare #teatox #teatoxmalaysia #coffeescrub #coffeescrubkl #coffeescrubmy #coffeescrubipoh #coffeescrubpenang #coffeescrubjb #lipscrub #lipscrubmy #lipscrubmurah #lipscrubnatural #lipscrubmy #sayajualonline #organicbeautycare #naturalbeauty

.
.
LIP SCRUB 90's BEAUTY ( yam flavor)
.
.
πŸ’–Melembutkan bibir
πŸ’–Menganjalkan tekstur bibir
πŸ’–Bibir lebih merah/cerah - jika ada masalah bibir gelap/hitam punca rokok/kusam
πŸ’–Merawat pecah/rekahan bibir
πŸ’–Memberi vitamin E kepada bibir
πŸ’–Mencantikkan bibir
.
.
β€’ Sesuai utk lelaki dan perempuan
β€’ Selamat dan tiada kimia
β€’ Dengan 5 perasa berbeza, fungsi lip scrub sama.
β€’ Best result pakai lip scrub 90's Beauty (RM7 each) + Lip balm 90's (RM12) utk dapatkan bibir yang cerah, pink dan lembut! .
.
πŸ‘‰πŸ»Whatsapp 010-2210861 utk ORDER !
.
.
#90s #90sbeauty #90sbeautymalaysia #lipscrub #lipscrubmurah #lipscrubmy #lipscrubmalaysia #lipscrub90s #lipscrub90sbeauty #lipbalm #lipscrubmurah #lipbalmmalaysia #scrub #lipbalmmy #bibirpink #lipspink #exfoliatelips #cerah #gebu

Ada masalah bibir yang gelap , rekah , kering ? Boleh la try lip scrub by @90sbeauty_my . Dengan penggunaan madu asli yang boleh memberi effect menakjubkan walaupun sekali cuba! 😍😍😍 .
.
.
⭐ KELEBIHAN LIP SCRUB 90's BEAUTY ⭐
.
.
🌷 Menyingkirkan sel kulit mati dan kering
🌷 Mencerahkan bibir
🌷 Melembutkan kulit bibir
🌷 Merawat masalah kulit bibir merekah dan terkoyak
🌷 Merawat masalah bibir hitam dan kusam akibat pigment lipstick atau merokok
🌷 Memudahkan pemakaian lipstick atau matte lipstick
🌷 Melembapkan dan memberi vitamin kepada bibir
🌷 Bibir lebih gebu dan anjal /plumpy .
.
⭐Flavor:⭐
.
🍠 YAM
🍏 APPLE
πŸ‹ MANGO
❄ MINT SEA
πŸ’ RASPBERRY .
.
LIP SCRUB 90's BEAUTY diperbuat dari bahan yang selamat digunakan dan tiada kimia! Jom scrub bibir korang, kita kena amal kan proses scrub dekat kulit kita kalau boleh 2-4 kali seminggu supaya kita boleh singkirkan kulit mati yg berada di atas lapisan kulit, lepastu barulah kulit baru boleh tumbuh dan jangan lupa apply LIP BALM SOFTLIPS (RM12) lepas scrub, memang best dan sgt sgt sgt lembut lepastu bibir pinkish tauu takde bibir gelap lagi! .
.
LAKU KERAS😱😍
WHATSAPP 011-16460128
RM 7 per pcs
.
.
#90s #90sbeauty #organicbeauty #handmade #lip #scrub #lipscrub #lipscrubmurah #lipscrubmalaysia #lipscrubmy #shahalam #sale

Ramai yang tanya apa bezanya coffee soap 90sbeauty dan sabun kopi yang lain?πŸ€” Ni nak share apa berbezaannya 😍😍
1. Tgk size saja da tau yang mana besar , yang mana kecil.
2. Sabun 90sbeauty menggunakan kopi jenis grade arabica medium roast import dari Ethiopia . Of cos , dengan profile ini memang sesuai digunakan untuk kulit . Manakala kopi yang lain guna KOPI TENUM grade C . Untuk bancuh nescafe punya . πŸ˜…
3. Base sabun pula , 90sbeauty menggunakan pure soap base yang khas untuk sensitive skin , even normal skin pun boleh guna . Untuk sabun kopi yang lain hanya menggunakan glycerin sahaja.
4. Tgk colour saja da tau , yang legam tu bermaksud sabun tersebut dimasak terlalu lama dan mengakibatkan hangus sedikit.
5. Sabun 90sbeauty juga mengandungi ascorbic acid iaitu agen memutih .
6. Nak tau betul betul menjadi ke tak ? Boleh la try dulu πŸ˜†πŸ˜† So far inilah perbezaan antara coffee soap 90sbeauty dan sabun kopi lain . Nak tau betul betul ada perubahan ke tak ? Order la sebiji tgk 😏😏whatsapp 019-980-4324 sekarang !! #organicbeautycare #coffeescrub #coffeescrubmurah #coffeescrubmalaysia #detoxtea #skinnydetoxtea #skinnydetox #skinnytea #skinnyteamy #coffeescrubkl #coffeescrubmy #coffeescrubjb #coffeescrubmalaysiamurah #lipscrub #lipscrubmy #lipscrubrm7 #lipscrubmurah #sayajualscrub #sayajualcoffeescrub #seasaltscrub #uitmshahalam #uitmpalam #ums #utm #lofattah #uitmkotabharu #umk

Rm5 exclude postage

Pm/wsup 0142926152

nak tahu rahsia bibir cantik, mungil dan menawan?

jom dapatkan lipscrub organik ni dengan jaminan 100% berkesan dan selamat serta bebas bahan bahaya. perubahan dalam satu kali pemakaian. memang hebat! .
πŸ’‹ lingkaran bibir hitam hilang
πŸ’‹ bibir yang mengelupas kini lembut
πŸ’‹ bibir pink asli nampak seperti memakai lipstik
.
wowwww!! .
lip scrub: πŸ‘‡
.
kandungan exfoliate berfungsi untuk menanggalkan sel2 kulit mati serta melembutkan bibir dan terasa smooth. biji gula halus bertindak sebagai agen exfoliator. biji2 gula halus 100% jaminan tidak menyakitkan. kandungan minyak bunga matahari terkenal dengan vit E dan antioksida untuk kesihatan bibir.. .
πŸ’„ lip care ini sesuai untuk bibir kering, merekah, pecah2, gelap dan kusam.

#lipscrubmurah
#lipscrubmalaysia
#lipscrubmy
#lipscrubmurahmalaysia
#organiclipbalm
#organiclipscrubmurah
#organiclipscrubmalaysia
#bibirkering
#bibirkeringsgtsesuai
#bibirkeringpecah
#bibirkeringpecahpecah
#aloeveralipbalmmurah
#aloeveralipstickmalaysia
#lofattah

MOST RECENT

MACKINZBOTOXSERUM✨
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
Untuk awak-awak yang ada masalah seperti:πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
πŸ’bekas jerawat tak hilang
πŸ’jeragat / jerawat
πŸ’kulit sensitif/kering
πŸ’liang pori terbuka (whitehead)
πŸ’eyebag berkilo-kilo
πŸ’kulit rasa kedut
MACKINZBOTOXSERUM mampu merawat masalah-masalah kulit wajah korang! πŸ’„πŸ’„πŸ’„
πŸ’°RM45 RM45 RM45 πŸššπŸššπŸ’¨πŸ’¨
ORDER CEPAT SEMENTARA STOK MASIH ADA.
πŸ‘‡
WHATSAPP : 01110302929πŸ“±

#mackinz #mackinzbotoxserum #miracleserum #serum #serumcantik
#detoxteamalaysia #detoxteamy #skinnyteatox #organicbeautycare #teatox #teatoxmalaysia #coffeescrub #coffeescrubkl #coffeescrubmy #coffeescrubipoh #coffeescrubpenang #coffeescrubjb #lipscrub #lipscrubmy #lipscrubmurah #lipscrubnatural #lipscrubmy #sayajualonline #organicbeautyjcare #naturalbeauty

PENIPU betol lahh!!!! 😑😑😑😑😑😑
Kenapa semua cantik cantik ni???? 😹😹😹😹Tengok orang cantik-cantik tapi kau meratip jeles!! hahaha.
Hidup jangan busuk hati nanti pintu rezeki tertutup sendiri.
Meh nak share MACKINZBOTOXSERUM
Jom sama-sama cantik flawless. Tak mahal pon.
RM45 je haa....!🚚🚚🚚
ORDER CEPAT SEMENTARA STOK MASIH ADA.
πŸ‘‡
WHATSAPP : 01110302929

#miracleserum #serum #serumcantik
#detoxteamalaysia #detoxteamy #skinnyteatox #organicbeautycare #teatox #teatoxmalaysia #coffeescrub #coffeescrubkl #coffeescrubmy #coffeescrubipoh #coffeescrubpenang #coffeescrubjb #lipscrub #lipscrubmy #lipscrubmurah #lipscrubnatural #lipscrubmy #sayajualonline #organicbeautycare #naturalbeauty

Siapa tak nak cantik FLAWLESS dgn secalit SERUM?? Nak cantik janganlah malas. Mana yang jenis tak suka atau suka heavy mekap boleh lah apply MACKINZBOTOXSERUM! Harga RM45 untuk 30ML tau, cepat order sebelom kehabisan stok! 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Ws cepat +601110302929πŸ“±
Ws cepat +601110302929πŸ“±
Ws cepat +601110302929πŸ“±
Ws cepat +601110302929πŸ“±
Ws cepat +601110302929πŸ“±

#miracleserum #serum #serumcantik
#detoxteamalaysia #detoxteamy #skinnyteatox #organicbeautycare #teatox #teatoxmalaysia #coffeescrub #coffeescrubkl #coffeescrubmy #coffeescrubipoh #coffeescrubpenang #coffeescrubjb #lipscrub #lipscrubmy #lipscrubmurah #lipscrubnatural #lipscrubmy #sayajualonline #organicbeautycare #naturalbeauty

PENIPU betol lahh!!!! 😑😑😑😑😑😑
Kenapa semua cantik cantik ni???? 😹😹😹😹Tengok orang cantik-cantik tapi kau meratip jeles!! hahaha.
Hidup jangan busuk hati nanti pintu rezeki tertutup sendiri.
Meh nak share MACKINZBOTOXSERUM
Jom sama-sama cantik flawless. Tak mahal pon.
RM45 je haa....!🚚🚚🚚
ORDER CEPAT SEMENTARA STOK MASIH ADA.
πŸ‘‡
WHATSAPP : 01110302929

#miracleserum #serum #serumcantik
#detoxteamalaysia #detoxteamy #skinnyteatox #organicbeautycare #teatox #teatoxmalaysia #coffeescrub #coffeescrubkl #coffeescrubmy #coffeescrubipoh #coffeescrubpenang #coffeescrubjb #lipscrub #lipscrubmy #lipscrubmurah #lipscrubnatural #lipscrubmy #sayajualonline #organicbeautycare #naturalbeauty

YOUNG, FRESH , FLAWLESS!!! 😍😍😍
Kau mampu??? haa.. 500+ feedback pasal SERUM ni tau! πŸ’„πŸ’„πŸ’„Hari-hari ada testimoni!! πŸ“’πŸ“’ OMG!!😱😱i
Zaman sekarang, semua nak cantik FLAWLESS tau!!!!πŸ’πŸ’ Thanks awak-awak yang support. Harga RM45 30ML tau! β˜„οΈβœ¨βœ¨πŸ’¦πŸ’¦
Ws cepat +601110302929!πŸ“±u
Ws cepat +601110302929!πŸ“±
Ws cepat +601110302929!πŸ“±
Ws cepat +601110302929!πŸ“± #mackinz #mackinzbotoxserum #miracleserum #serum #serumcantik
#detoxteamalaysia #detoxteamy #skinnyteatox #organicbeautycare #teatox #teatoxmalaysia #coffeescrub #coffeescrubkl #coffeescrubmy #coffeescrubipoh #coffeescrubpenang #coffeescrubjb #lipscrub #lipscrubmy #lipscrubmurah #lipscrubnatural #lipscrubmy #sayajualonline #organicbeautycare #naturalbeauty

Hi uolss yang mana nak COD tu boleh lah WHATSAPP ERNI ye. Tak yah lew malu malu, ERNI boleh usahakan dekat area TTDI/KELANA JAYA/SHAH ALAM.πŸ€—πŸ€—πŸ€—
Apa yang bagusnya MACKINZBOTOZSERUM ni? πŸ€”πŸ€”πŸ€” MACKINZBOTOXSERUM✨
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
Untuk awak-awak yang ada masalah seperti:πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
πŸ’bekas jerawat tak hilang
πŸ’jeragat / jerawat
πŸ’kulit sensitif/kering
πŸ’liang pori terbuka (whitehead)
πŸ’eyebag berkilo-kilo
πŸ’kulit rasa kedut
MACKINZBOTOXSERUM mampu merawat masalah-masalah kulit wajah korang! πŸ’„πŸ’„πŸ’„
πŸ’°RM45 RM45 RM45 πŸššπŸššπŸ’¨πŸ’¨
ORDER CEPAT SEMENTARA STOK MASIH ADA.
πŸ‘‡
WHATSAPP : 01110302929πŸ“±

#mackinz #mackinzbotoxserum #miracleserum #serum #serumcantik
#detoxteamalaysia #detoxteamy #skinnyteatox #organicbeautycare #teatox #teatoxmalaysia #coffeescrub #coffeescrubkl #coffeescrubmy #coffeescrubipoh #coffeescrubpenang #coffeescrubjb #lipscrub #lipscrubmy #lipscrubmurah #lipscrubnatural #lipscrubmy #sayajualonline #organicbeautyjcare #naturalbeauty

ROSE LIP SCRUB #littleira 😍😍😍 Kenapa ROSE Lip Scrub Little Ira berbeza?
-
βœ”οΈ mempunyai effect moisturising
βœ”οΈ wangi and rasa macam bunga mawar!
βœ”οΈ boleh bagi effect plump lips macam Kylie Jenner!
-
Sekarang anda boleh menikmati lip scrub yang bukan sahaja sedap tapi efektif!
-
Dapatkan segera:
WhatsApp 0149561864
-
RM13 untuk 30g (tidak termasuk postage)! Kalau beli 4 ke atas free postage. Kalau beli 10 ke atas tolong pm, ada special price tau huhu!
-
#littleira #lipscrubira #lipscrublittleira #lipscrub #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah #lipscrubborong #lipscrubmalaysia #lipscrubnatural #lipscrubmy #lipscrubhandmade #lipscrubhomemade #lipscrubmalaysiamurah #lipscruborganic #lipscruborganik #lipscruborganic #lipscrubkilo #lipscrubmurahmalaysia #produktanpakimia

Don't worry about having dry, dark and cracked lips. My lips scrub can help u 😍RM15 ONLY
WhatsApp 019-267-9759❀
#lipscrubmy

-
BEFORE & AFTER -
Lepas menggunakan lip scrub Little Ira, bibir akan lebih licin dan lembut.
TIP: Untuk effect maximum, pakai lip gloss atau moisturiser lepas scrub untuk mengekalkan kelembutan bibir.
-
#littleira #lipscrubira #lipscrublittleira #lipscrub #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah #lipscrubborong #lipscrubmalaysia #lipscrubnatural #lipscrubmy #lipscrubhandmade #lipscrubhomemade #lipscrubmalaysiamurah #lipscruborganic #lipscruborganik #lipscruborganic #lipscrubkilo #lipscrubmurahmalaysia #produktanpakimia

LEMON DELIGHT LIP SCRUB #littleira 😍😍😍 Kenapa LEMON DELIGHT Lip Scrub Little Ira berbeza?
-
βœ”οΈ mempunyai effect moisturising
βœ”οΈ wangi and rasa macam lemon segar!
βœ”οΈ boleh bagi effect plump lips macam Kylie Jenner!
-
Sekarang anda boleh menikmati lip scrub yang bukan sahaja sedap tapi efektif!
-
Dapatkan segera:
WhatsApp 0149561864
-
RM13 untuk 30g (tidak termasuk postage)! Kalau beli 4 ke atas free postage. Kalau beli 10 ke atas tolong pm, ada special price tau huhu!
-
#littleira #lipscrubira #lipscrublittleira #lipscrub #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah #lipscrubborong #lipscrubmalaysia #lipscrubnatural #lipscrubmy #lipscrubhandmade #lipscrubhomemade #lipscrubmalaysiamurah #lipscruborganic #lipscruborganik #lipscruborganic #lipscrubkilo #lipscrubmurahmalaysia #produktanpakimia

Siapa tak nak cantik FLAWLESS dgn secalit SERUM?? Nak cantik janganlah malas. Mana yang jenis tak suka heavy mekap boleh lah apply MACKINZBOTOXSERUM! Harga RM45 untuk 30ML tau, cepat order sebelom kehabisan stok! 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Ws cepat +601110302929πŸ“±

#miracleserum #serum #serumcantik
#detoxteamalaysia #detoxteamy #skinnyteatox #organicbeautycare #teatox #organicbeautycare #teatox #teatoxmalaysia #coffeescrub #coffeescrubkl #coffeescrubmy #coffeescrubipoh #coffeescrubpenang #coffeescrubjb #lipscrub #lipscrubmy #lipscrubmurah #lipscrubnatural #lipscrubmy #sayajualonline #organicbeautycare #naturalbeauty

Get a pinkish lips with our lip scrub and lip balm
.
.
LipScrub for RM9 & LipBalm for RM12
Whatsapp us now at 011-16460128
#90s #90sbeauty #organicbeauty #scrubmalaysia #lips #lipscrub #lipscrubmy #lipbalm

LEMON DELIGHT LIP SCRUB #littleira 😍😍😍 Kenapa Lip Scrub Cappuccino Coffee Little Ira berbeza?
-
βœ”οΈmempunyai effect moisturising
βœ”οΈ wangi and rasa macam LEMON
βœ”οΈ mampu memerahkan bibir (boleh tak pakai tinted lip gloss lepas tu)
βœ”οΈ boleh bagi effect plump lips macam Kylie Jenner!
-
Sekarang anda boleh menikmati lip scrub yang bukan sahaja sedap tapi efektif!
-
Dapatkan segera:
WhatsApp 0149561864
-
RM13 untuk 30g (tidak termasuk postage)! Kalau beli 4 ke atas free postage. Kalau beli 10 ke atas tolong pm, ada special price tau huhu!
-
#littleira #lipscrubira #lipscrublittleira #lipscrub #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah #lipscrubborong #lipscrubmalaysia #lipscrubnatural #lipscrubmy #lipscrubhandmade #lipscrubhomemade #lipscrubmalaysiamurah #lipscruborganic #lipscruborganik #lipscruborganic #lipscrubkilo #lipscrubmurahmalaysia #produktanpakimia

CINNAMON BUN LIP SCRUB #littleira 😍😍😍 Kenapa CINNAMON BUN Lip Scrub Little Ira berbeza?
-
βœ”οΈ mempunyai effect moisturising
βœ”οΈ wangi and rasa macam roti kayu manis!!
βœ”οΈ boleh bagi effect plump lips macam Kylie Jenner!
-
Sekarang anda boleh menikmati lip scrub yang bukan sahaja sedap tapi efektif!
-
Dapatkan segera:
WhatsApp 0149561864
-
RM13 untuk 30g (tidak termasuk postage)! Kalau beli 4 ke atas free postage. Kalau beli 10 ke atas tolong pm, ada special price tau huhu!
-
#littleira #lipscrubira #lipscrublittleira #lipscrub #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah #lipscrubborong #lipscrubmalaysia #lipscrubnatural #lipscrubmy #lipscrubhandmade #lipscrubhomemade #lipscrubmalaysiamurah #lipscruborganic #lipscruborganik #lipscruborganic #lipscrubkilo #lipscrubmurahmalaysia #produktanpakimia

CAPPUCCINO COFFEE LIP SCRUB #littleira 😍😍😍 Kenapa Lip Scrub Cappuccino Coffee Little Ira berbeza?
-
βœ”οΈmempunyai effect moisturising
βœ”οΈ wangi and rasa macam CAPPUCCINO COFFEE
βœ”οΈ mampu memerahkan bibir (boleh tak pakai tinted lip gloss lepas tu)
βœ”οΈ boleh bagi effect plump lips macam Kylie Jenner!
-
Sekarang anda boleh menikmati lip scrub yang bukan sahaja sedap tapi efektif!
-
Dapatkan segera:
WhatsApp 0149561864
-
RM13 untuk 30g (tidak termasuk postage)! Kalau beli 4 ke atas free postage. Kalau beli 10 ke atas tolong pm, ada special price tau huhu!
-
#littleira #lipscrubira #lipscrublittleira #lipscrub #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah #lipscrubborong #lipscrubmalaysia #lipscrubnatural #lipscrubmy #lipscrubhandmade #lipscrubhomemade #lipscrubmalaysiamurah #lipscruborganic #lipscruborganik #lipscruborganic #lipscrubkilo #lipscrubmurahmalaysia #produktanpakimia

RED VELVET CAKE LIP SCRUB #littleira 😍😍😍 Kenapa Red Velvet Cake Lip Scrub Little Ira berbeza?
-
βœ”οΈ mempunyai effect moisturising
βœ”οΈ wangi and rasa macam kek red velvet!
βœ”οΈ mampu memerahkan bibir (boleh tak pakai tinted lip gloss lepas tu)
βœ”οΈ boleh bagi effect plump lips macam Kylie Jenner!
-
Sekarang anda boleh menikmati lip scrub yang bukan sahaja sedap tapi efektif!
-
Dapatkan segera:
WhatsApp 0149561864
-
RM13 untuk 30g (tidak termasuk postage)! Kalau beli 4 ke atas free postage. Kalau beli 10 ke atas tolong pm, ada special price tau huhu!
-
#littleira #lipscrubira #lipscrublittleira #lipscrub #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah #lipscrubborong #lipscrubmalaysia #lipscrubnatural #lipscrubmy #lipscrubhandmade #lipscrubhomemade #lipscrubmalaysiamurah #lipscruborganic #lipscruborganik #lipscruborganic #lipscrubkilo #lipscrubmurahmalaysia #produktanpakimia

NAK BIBIR NATURAL CANTIK, WAJIB CUBA LIP SCRUB LITTLE IRA. -
βœ”οΈ memerahkan bibir secara semula jadi
βœ”οΈ merawat bibir merekah
βœ”οΈ melembutkan bibir
βœ”οΈ menanggalkan sel-sel kulit mati (punca bibir menggelupas)
βœ”οΈ melicinkan bibir
-
-
Lepas tu, pakai lip gloss. And you are ready to pakai lipstick/ lip matte mana mana je.
Ada banyak flavour yang boleh dipilih.
γ€° Red Velvet Cake
γ€° Lemon Delight
γ€° Cappuccino Coffee
γ€° Rose
γ€° Cinnamon Bun
-
-
Boleh order kat WhatsApp 014 956 1864.
-
RM13 untuk 30g (tidak termasuk postage)! Kalau beli 4 ke atas free postage. Kalau beli 10 ke atas tolong pm, ada special price huhu.
#littleira #lipscrubira #lipscrublittleira #lipscrub #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah #lipscrubborong #lipscrubmalaysia #lipscrubnatural #lipscrubmy #lipscrubhandmade #lipscrubhomemade #lipscrubmalaysiamurah #lipscruborganic #lipscruborganik #lipscruborganic #lipscrubkilo #lipscrubmurahmalaysia #produktanpakimia

PENIPU betol lahh!!!! 😑😑😑😑😑😑
Kenapa semua cantik cantik ni???? 😹😹😹😹Tengok orang cantik-cantik tapi kau meratip jeles!! hahaha.
Hidup jangan busuk hati nanti pintu rezeki tertutup sendiri.
Meh nak share MACKINZBOTOXSERUM
Jom sama-sama cantik flawless. Tak mahal pon.
RM45 je haa....!🚚🚚🚚
ORDER CEPAT SEMENTARA STOK MASIH ADA.
πŸ‘‡
WHATSAPP : 01110302929

#miracleserum #serum #serumcantik
#detoxteamalaysia #detoxteamy #skinnyteatox #organicbeautycare #teatox #teatoxmalaysia #coffeescrub #coffeescrubkl #coffeescrubmy #coffeescrubipoh #coffeescrubpenang #coffeescrubjb #lipscrub #lipscrubmy #lipscrubmurah #lipscrubnatural #lipscrubmy #sayajualonline #organicbeautycare #naturalbeauty

Most Popular Instagram Hashtags