#lipoinjection

MOST RECENT

今回のモニター様は、「手の甲に脂肪を入れたい」「コンデンスリッチで入れすぎず、やや控えめな程度」と希望されました。
脂肪注入は、吸引した自身の脂肪を脱水し、細い専用の器具で、細かく分散して入れます。

コンデンスリッチ法はウェイトフィルターで細胞数を増やしますが、圧力を避ける方が良いため、一度の変化には限度があります。
>モニター価格 両手の脂肪注入138000円+税 コンデンス加算51000円+税

#あつぎ美容クリニック#厚木#美容#rejuvenation#hand#手#手のしわ#脂肪注入#手の血管#たるみ#lipoinjection#美

Tq order 1 box lipolab. 1 box rm350 ♥
.
The best slimming injection utk part2 yang anda nak kecilkan.. yang ni kalau ada peha besar and nak kecikkan peha je, atau lengan je, boleh guna yang ni ya.
.
.
The Main Injection Site
1. Double chin : Facial layer of fat which makes thick neck and double chin

2. Armpit, forearms : Armpit lines of the front part of arms, forearms around the triceps
3. Back : Brassiere line which gets a style of dressing disheveled

4. Abdominal region, ribs(love handle) : abdominal region and weighty ribs on both sides, love handle on the rear side
5. Hip : Line under a hip which is connected to thighs
6. Thighs : External or internal lines which jiggle due to excessive fatty layers .
.
.
.
Tak perlu bersenam, tak perlu main gym, hanya bwk ubat ke klinik dan cucuk. Semudah ABC!
.
.
🖍CLINIC LIST PROVIDED
🖍 FREE CONSULTATION
🖍FREE POSTAGE
🖍📲 WHATSAPP +601156785458 (MISS K)

#amcslimming #amcslimmingjapan #amcslimmingdrip #slimmingworld #slimminginjection #slimminginjectionsmurah #amcjapan #whiteninginjectionoriginal #japanamcslimming
#cindellaluthione
#cindellainjection
#japanplatinumwhitening
#cindella
#lipolabmalaysia
#japanplatinummalaysia
#snowwhiteinjection
#japansnowhite
#slimminginjection #lcarnitine #liponsaure #lipoinjection
#japanplatinuminjection
#cindella1200mg
#lipolaboriginal
#cindellamurah
#japanplatinum
#lipolab #ppclipolab #lipolabppc #lipolabkr
#snowwhitejapan

Tq order 1 box lipolab. 1 box rm350 ♥
.
The best slimming injection utk part2 yang anda nak kecilkan.. yang ni kalau ada peha besar and nak kecikkan peha je, atau lengan je, boleh guna yang ni ya.
.
.
The Main Injection Site
1. Double chin : Facial layer of fat which makes thick neck and double chin

2. Armpit, forearms : Armpit lines of the front part of arms, forearms around the triceps
3. Back : Brassiere line which gets a style of dressing disheveled

4. Abdominal region, ribs(love handle) : abdominal region and weighty ribs on both sides, love handle on the rear side
5. Hip : Line under a hip which is connected to thighs
6. Thighs : External or internal lines which jiggle due to excessive fatty layers .
.
.
.
Tak perlu bersenam, tak perlu main gym, hanya bwk ubat ke klinik dan cucuk. Semudah ABC!
.
.
🖍CLINIC LIST PROVIDED
🖍 FREE CONSULTATION
🖍FREE POSTAGE
🖍📲 WHATSAPP +601156785458 (MISS K)

#amcslimming #amcslimmingjapan #amcslimmingdrip #slimmingworld #slimminginjection #slimminginjectionsmurah #amcjapan #whiteninginjectionoriginal #japanamcslimming
#cindellaluthione
#cindellainjection
#japanplatinumwhitening
#cindella
#lipolabmalaysia
#japanplatinummalaysia
#snowwhiteinjection
#japansnowhite
#slimminginjection #lcarnitine #liponsaure #lipoinjection
#japanplatinuminjection
#cindella1200mg
#lipolaboriginal
#cindellamurah
#japanplatinum
#lipolab #ppclipolab #lipolabppc #lipolabkr
#snowwhitejapan

Paciente postquirugica de lipoescultura laser y lipoinyeccion glutea.
Post-surgical Patient of liposculpture and lipoinjection.

#plasticsurgery #cirugiaplastica #lipoinjection #lipoinyeccion #cali #colombia #beforeafterpic #antesdespues #cirugiaplasticacolombia #surgery #plastic

Uollsss Mi dah tukar number WhatsApp ye☝🏻☝🏻☝ ramai terlepas pandang...sori uollss🏻 📲 WhatsApp 01128975415 utk sebarang pertanyaan& info serta appointment😉😉 #prpklang #prpshahalam #prpkl #prpmurah #prphair #prpbreast #dermapenprp #prpmalaysia #prpselangor #prpkajang #prpbangi #prpdamansara #prpputrajaya #homespa
#lipolab #lipoinjection #lipoinjectionmurah #vampirefacial #masalahlemak #aesthetic #beautician #trending #lasermurah #buangtahilalat #laserjeragat #bijikolestrol

Alhamdulillah.. Done PRP customer kali ke-2.. perubahan ade lepas buat PRP haritu tp xbyk.. nasib baik pramugari cantik kita ni xputus asa tetap nak buat lg.. InsyaAllah dear pelan2 kita rawat..xsemua org cpt perubahan after buat PRP.. kena sabar.. jerawat ade lg sikit2 n bekas parut jerawat.. hope after 2nd treatment ni akn nmpk perubahan❤❤ 📲 WhatsApp 01128975415 utk sebarang pertanyaan& info serta appointment😉😉 #prpklang #prpshahalam #prpkl #prpmurah #prphair #prpbreast #dermapenprp #prpmalaysia #prpselangor #prpkajang #prpbangi #prpdamansara #prpputrajaya #homespa
#lipolab #lipoinjection #lipoinjectionmurah #vampirefacial #masalahlemak #aesthetic #beautician #trending #lasermurah #buangtahilalat #laserjeragat #bijikolestrol #kutil

Alhamdulillah.. Done PRP customer first time buat PRP.. Customer bgtau kawan dia buat PRP dgn mi..kawan dia la yg rekemen suruh buat PRP dgn mi..tq akak cantik kak faizura rekemen kan mi kt kawan akak😘😘 Customer ni kulit mmg dh cantik cuma ade masalah parut bekas jerawat sikit2 n jeragat.. InsyaAllah kita cuba rawat pelan2 ye😘😘 📲 WhatsApp 01128975415 utk sebarang pertanyaan& info serta appointment😉😉 #prpklang #prpshahalam #prpkl #prpmurah #prphair #prpbreast #dermapenprp #prpmalaysia #prpselangor #prpkajang #prpbangi #prpdamansara #prpputrajaya #homespa
#lipolab #lipoinjection #lipoinjectionmurah #vampirefacial #masalahlemak #aesthetic #beautician #trending #lasermurah #buangtahilalat #laserjeragat #bijikolestrol #kutil

Alhamdulillah.. Done PRP customer first time buat PRP.. Customer bgtau nak jgk buat sebelum raya sebab tgk kulit kawan dia yg jgk customer mi dh buat 2x PRP ngan mi kulit dah makin cantik tu yg Customer ni pun nak buat jgk...hehe.. ok dear hope dpt result yg best after PRP😘😘 tq nurse comey percaya service mi❤❤ 📲 WhatsApp 0193897820 utk sebarang pertanyaan& info serta appointment😉😉 #prpklang #prpshahalam #prpkl #prpmurah #prphair #prpbreast #dermapenprp #prpmalaysia #prpselangor #prpkajang #prpbangi #prpdamansara #prpputrajaya #homespa
#lipolab #lipoinjection #lipoinjectionmurah #vampirefacial #masalahlemak #aesthetic #beautician #trending #lasermurah #buangtahilalat #laserjeragat #bijikolestrol #kutil

Alhamdulillah.. Done PRP customer kali ke-2.. Customer kata byk jgk perubahan after PRP haritu.. kulit lg smooth..kawan Cust pun kata nampk kulit Customer makin cantik bila pakai Foundation lg cantik sbb fd tu mcm meresap masuk kulit jd mcm kulit Kita kann xdela nampk mcm pakai makeup sgt..nampk more natural..mmg ramai customer2 mi bgtau cmni..kalini Cust mintak cucuk PRP lips sekali n mcm biasa mintak cucuk bawah mata jgk..uollsss nak tambah cucuk bawah mata ke lips ke boleh je bgtau je..mi xde caj extra pape taw😘😘 ok dear hope raya ni dpt raya dgn kulit cantik laa kann😘😘 📲 WhatsApp 0193897820 utk sebarang pertanyaan& info serta appointment😉😉 #prpklang #prpshahalam #prpkl #prpmurah #prphair #prpbreast #dermapenprp #prpmalaysia #prpselangor #prpkajang #prpbangi #prpdamansara #prpputrajaya #homespa
#lipolab #lipoinjection #lipoinjectionmurah #vampirefacial #masalahlemak #aesthetic #beautician #trending #lasermurah #buangtahilalat #laserjeragat #bijikolestrol #kutil

Alhamdulillah.. Done PRP customer first time buat PRP.. customer amek pakej 3x treatment PRP.. customer ni dtg jauh2 dr terengganu.. tq dear percaya service mi n amek pakej jgk walaupun jauh😘😘 customer nak hilangkan jerawat,parut bekas jerawat n jeragat.. InsyaAllah kita rawat pelan2 ye😘😘 jmpa next appointment❤ 📲 WhatsApp 0193897820 utk sebarang pertanyaan& info serta appointment😉😉 #prpklang #prpshahalam #prpkl #prpmurah #prphair #prpbreast #dermapenprp #prpmalaysia #prpselangor #prpkajang #prpbangi #prpdamansara #prpputrajaya #homespa
#lipolab #lipoinjection #lipoinjectionmurah #vampirefacial #masalahlemak #aesthetic #beautician #trending #lasermurah #buangtahilalat #laserjeragat #bijikolestrol #kutil

Paciente postquirurgica de lipoescultura laser con mamoplastia.
Post-surgical Patient with mammoplasty.

#plasticsurgery #cirugiaplastica #lipoinjection #lipoinyeccion #cali #colombia #beforeafterpic #antesdespues #cirugiaplasticacolombia #surgery #plastic #mammoplasty #mamoplastia

Yeahh.. done cod @kkplaza. Tdi!! Nda sempat suda sis ambik pic sebab ada baby ikut tengah mengamuk kepanasaan! Wateverrr laa kan.. thank you sis yg beli tadi Gluta Infinty dgn sy.. raya nnti confirm nmpl perubahan... kulit jadi lebih putih kemerah~merahan gaisss... + halus + anjal + berseri... bgi peeps yg ada masalah kulit berminyak try GLUTA Infinity ni sanfat bgus.. u take 2pills bfore bedtime besok bgun suda kurang berminyak di muka gaiss!!😍 Bekas2 jerawat uolls tu akan perlahan2 pudar...plss just keep consume x rugi uolls!😋💕😍😜
#kotakinabalusabah #glutainfinity #glutathione #dripkotakinabalu #whiteninginject #whiteninginjection #slimminginjection #lipinjections #lipoinjection #hormoneinhection #sanenang #sanenangmalaysia #suntikkurus #suntikputihmurah

Alhamdulillah.. Done PRP customer.. customer first time buat PRP ngan mi.. tp penah beberapa Kali buat PRP di klinik.. customer kata kt klinik mahal tu yg try buat ngan mi.. alhamdulillah customer puas hati dgn service mi.. customer dah set appointment lg utk treatment ke-2 nnt 2minggu sebelum raya..mstila nak cantik2 raya nnt kan😍 ok uollss yg nak cantik time raya belum terlambat utk buat treatment PRP😉 📲 WhatsApp 0193897820 utk sebarang pertanyaan& info serta appointment😉😉 #prpklang #prpshahalam #prpkl #prpmurah #prphair #prpbreast #dermapenprp #prpmalaysia #prpselangor #prpkajang #prpbangi #prpdamansara #prpputrajaya #homespa
#lipolab #lipoinjection #lipoinjectionmurah #vampirefacial #masalahlemak #aesthetic #beautician #trending #lasermurah #buangtahilalat #laserjeragat #bijikolestrol #kutil

Alhamdulillah.. Done PRP customer kali ke-2.. customer bgtau byk jgk perubahan.. parut2 bekas jerawat berkurangan.. alhamdulillah😍 ade lg 1 kali treatment sbb customer amek pakej 3x treatment PRP..hope byk perubahan nnt😉 📲 WhatsApp 0193897820 utk sebarang pertanyaan& info serta appointment😉😉 #prpklang #prpshahalam #prpkl #prpmurah #prphair #prpbreast #dermapenprp #prpmalaysia #prpselangor #prpkajang #prpbangi #prpdamansara #prpputrajaya #homespa
#lipolab #lipoinjection #lipoinjectionmurah #vampirefacial #masalahlemak #aesthetic #beautician #trending #lasermurah #buangtahilalat #laserjeragat #bijikolestrol #kutil

Alhamdulillah.. Done PRP Breast Kali ke-2.. ok biasela PRP breast lg kene sabar utk nampk perubahan.. Customer kata belum nampk lg perubahan after 1x PRP breast tp customer xputus asa still terus treatment😁😁 nak buat treatment PRP mmg kena sabar byk2 sbb treatment ni natural..xguna pape ubat.. mmg guna PRP Dr darah kita sendiri..so kena byk2 sabar ok😁 📲 WhatsApp 0193897820 utk sebarang pertanyaan& info serta appointment😉😉 #prpklang #prpshahalam #prpkl #prpmurah #prphair #prpbreast #dermapenprp #prpmalaysia #prpselangor #prpkajang #prpbangi #prpdamansara #prpputrajaya #homespa
#lipolab #lipoinjection #lipoinjectionmurah #vampirefacial #masalahlemak #aesthetic #beautician #trending #lasermurah #buangtahilalat #laserjeragat #bijikolestrol #kutil

Alhamdulillah.. Done PRP Hair kali ke-2.. customer bgtau mmg byk anak2 rambut tumbuh rambut nampk lebat after 4months.. Customer lepas buat PRP customer rajin jgk lumur kepala dgn oil.. virgin coconut oil xsilap mi.. customer puas hati sgt dgn rambut skg.. Customer kata dulu rambut jenis susah panjang.. alhamdulillah skg senang je panjang rambut😍😍 uollss nak buat PRP Hair pun kene sabar taw.. bukan sekali buat terus lebat..uollss pun kene la rajin jaga rambut ok😘 📲 WhatsApp 0193897820 utk sebarang pertanyaan& info serta appointment😉😉 #prpklang #prpshahalam #prpkl #prpmurah #prphair #prpbreast #dermapenprp #prpmalaysia #prpselangor #prpkajang #prpbangi #prpdamansara #prpputrajaya #homespa
#lipolab #lipoinjection #lipoinjectionmurah #vampirefacial #masalahlemak #aesthetic #beautician #trending #lasermurah #buangtahilalat #laserjeragat #bijikolestrol #kutil

Alhamdulillah.. Done PRP customer kali ke-2.. customer mase first buat PRP ngan mi January haritu taw..so dah 4bulan jgkla baru customer repeat.. customer bgtau sekali buat haritu pun mmg dah cantik kulit sebab baru skg repeat of treatment..hehe... Customer kata mmg ramai tegur kulit makin cantik lepas buat PRP dulu.. jerawat still la tumbuh time period or time stress tp xteruk la just 1/2ketoi.. tp texture kulit makin licin n sekata.. Customer ni jgk siap promote kt kawan2 n MUA customer ni pun haritu buat PRP ngan mi..hehe.. tq so much rekemen mi kt kawan2😘😘 📲 WhatsApp 0193897820 utk sebarang pertanyaan& info serta appointment😉😉 #prpklang #prpshahalam #prpkl #prpmurah #prphair #prpbreast #dermapenprp #prpmalaysia #prpselangor #prpkajang #prpbangi #prpdamansara #prpputrajaya #homespa
#lipolab #lipoinjection #lipoinjectionmurah #vampirefacial #masalahlemak #aesthetic #beautician #trending #lasermurah #buangtahilalat #laserjeragat #bijikolestrol #kutil

Alhamdulillah.. Done PRP customer kali ke-2.. ok ni actually buat time sebelum cuti haritu tp tertinggal plak😅😅 sbb customer ni nak edit sendiri pic dia..tu yg mi pun terlupa.. ok Customer bgtau after 1x PRP haritu dah nampk better tp customer kata dia gatal korek2 jerawat2 habis naik merebak lg..utk jerawat mmg amek mase taw nak hilang sepenuhnya n penjagaan after PRP pun penting..jgn suka kacau2 jerawat2 tu mmg senang merebak taw..uollsss ade mslh jerawat don't worry boleh buat PRP..ramai customer mi yg ade mslh jerawat tp after beberapa Kali buat treatment PRP dah cantik kulit..cuma uollsss kene byk2 sabar taw n jgn expect sekali dua buat PRP terus licin muka..pelan2 kita rawat...rawat dr skg ok😉 📲 WhatsApp 0193897820 utk sebarang pertanyaan& info serta appointment😉😉 #prpklang #prpshahalam #prpkl #prpmurah #prphair #prpbreast #dermapenprp #prpmalaysia #prpselangor #prpkajang #prpbangi #prpdamansara #prpputrajaya #homespa
#lipolab #lipoinjection #lipoinjectionmurah #vampirefacial #masalahlemak #aesthetic #beautician #trending #lasermurah #buangtahilalat #laserjeragat #bijikolestrol #kutil

Most Popular Instagram Hashtags