#lipmattemalaysia

MOST RECENT

ARSYA SWEET LIPMATTE
.
๐Ÿ’‹Tekstur dia pekat tapi soft bila apply dekat bibir. Faham tak dia tak mudah crack walaupun berlapis kita apply.
๐Ÿ’‹Satu calit dah cover seluruh bibir. Ohsem sangat sebab jimat.
๐Ÿ’‹Bila pakai gebus giler dekat bibir.
๐Ÿ’‹Bau buah honeydew.
๐Ÿ’‹Walaupun apply banyak lapis pun dia tak melekat.
๐Ÿ’‹Cepat kering dan meresap.
๐Ÿ’‹Long lasting tapi mudah untuk remove๐Ÿ‘๐Ÿป
.
click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order/info
.
Harga ๐ŸŒธ:
1 PCS RM20 (add postage RM7/SM & RM11/SS)
5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT)
.
#posseluruhmalaysia#feverglamlipmatte#bibir#muamalaysia#ctdk#lipstikmurah#bibirgelap#bibirkering#bibircantik#bazaronline#lipmattemurah#lipmattemalaysia#lipmattecream#lipmatteberl#lipmatteviral#lipmatteberlcosmetics#lipmattehalal#lipmattecantik#lipmattejenamasendiri#lipmattemsglow#lipmattebest#lipmatteliquid#lipmattemurahmalaysia#lipmatteaurabeauty#lipmatteelysian#lipmattetahanlama#lipmattedissy#lipmattekilo#lipmattelovers#arsyabeaute

ARSYA SWEET LIPMATTE
.
๐Ÿ’‹Tekstur dia pekat tapi soft bila apply dekat bibir. Faham tak dia tak mudah crack walaupun berlapis kita apply
๐Ÿ’‹Satu calit dah cover seluruh bibir. Ohsem sangat sebab jimat
๐Ÿ’‹Bila pakai gebus giler dekat bibir
๐Ÿ’‹Bau buah honeydew
๐Ÿ’‹Walaupun apply banyak lapis pun dia tak melekat
๐Ÿ’‹Cepat kering dan meresap
๐Ÿ’‹Long lasting tapi mudah untuk remove๐Ÿ‘๐Ÿป
.
click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order/info
.
Harga ๐ŸŒธ:
1 PCS RM20 (add postage RM7/SM & RM11/SS)
5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT)
.
#JohorBahru#Tebrau#PasirGudang#BukitIndah#Skudai#Kluang#BatuPahat#Muar#UluTiram#Senai#Segamat#Kulai#KotaTinggi#PontianKechil#Tangkak#BukitBakri#YongPeng#PekanNenas#Labis#Mersing#SimpangRenggam#ParitRaja#KelapaSawit#BulohKasap#arsyabeaute#lipmattemurah#lipmattemalaysia#lipmattecream#lipmatteviral#sayajuallipmatte

๐ŸŽŠPrOMOSI RAYA !!!!
๐ŸŽŠBermula 1 Jun - 30 Jun ๐ŸŽŠ
.
Harga ๐ŸŒธ:
1 PCS RM20 (add postage RM7/SM & RM11/SS)
5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT)
.
.
Terdapat 5 shades colour yang menarik๐Ÿ’„
๐Ÿ’‹ Peony
๐Ÿ’‹ Daisy
๐Ÿ’‹ Tulip
๐Ÿ’‹ Ixora
๐Ÿ’‹ Rose
.
๐ŸŽ€Arsya Sweet Lipmatte tahan selama 8 jam
๐ŸŽ€tidak melekat pada cawan
๐ŸŽ€merawat bibir
๐ŸŽ€warna-warna yang terkini yang menarik
.
๐Ÿ˜ BIAR BETUL.. 5 SAAT JE NAK BIBIR JADI CANTIK.. ? ๐Ÿ˜š
.
BIBIR KERING JADI LEMBUT, MEREKAH HILANG , BIBIR HITAM JADI CANTIK...
.
mmg letop habis..yg best nye dah la cantikkan bibir pastu boleh merawat bibir plak tu.. erm.. mana nak cari produk mcm ni.. mmg ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ star la sy bg..
.
click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order/info
.
#uitm#uitmshahalam#uitmpuncakalam#uitmdihatiku#uitmpuncakperdana#uitmlendu#uitmarau#uitmsegamat#uitmmachang#uitmseriiskandar#uitmseremban3#uitmkbm#uitmjasin#uitmpalam#uitmmerbok#uitmperlis#uitmmelaka#uitmjengka#uitmdungun#uitmkedah#uitmraub#uitmjohor#uitmsabah#lipmattemurah#lipmattemalaysia#lipmattecream#lipmatteviral#sayajuallipmatte#arsyabeaute

SALAM RAMADHAN..
.
BIBIR MENAWAN DI PAGI RAYA
- 5 WARNA "TREND" MASA KINI
- RINGAN DI BIBIR
- MUDAH DISAPU DIBIBIR
- TIDAK MELEKIT
- TAHAN LAMA
- BAU HONEYDEW
.
MERIAHNYA SUASANA AIDILFITRI BERSAMA ARSYA SWEET LIPMATTE..
.
Harga ๐ŸŒธ:
1 PCS RM20 (add postage RM7/SM & RM11/SS)
5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT)
.
click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order/info
.
#Johor#Kedah#Kelantan#Melaka#NegeriSembilan#Pahang#Perak#Perlis#PulauPinang#Sabah#Sarawak#Selangor#Terengganu#KualaLumpur#Labuan#Putrajaya#klate#penang#kedahdarulaman#lipmattemurah#lipmattemalaysia#lipmattecream#lipmatteviral#sayajuallipmatte#arsyabeaute

๐ŸŽŠPrOMOSI RAYA !!!!
๐ŸŽŠBermula 1 Jun - 30 Jun ๐ŸŽŠ
.
Harga ๐ŸŒธ:
1 PCS RM20 (add postage RM7/SM & RM11/SS)
5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT)
.
.
Terdapat 5 shades colour yang menarik๐Ÿ’„
๐Ÿ’‹ Peony
๐Ÿ’‹ Daisy
๐Ÿ’‹ Tulip
๐Ÿ’‹ Ixora
๐Ÿ’‹ Rose
.
๐ŸŽ€Arsya Sweet Lipmatte tahan selama 8 jam
๐ŸŽ€tidak melekat pada cawan
๐ŸŽ€merawat bibir
๐ŸŽ€warna-warna yang terkini yang menarik
.
๐Ÿ˜ BIAR BETUL.. 5 SAAT JE NAK BIBIR JADI CANTIK.. ? ๐Ÿ˜š
.
BIBIR KERING JADI LEMBUT, MEREKAH HILANG , BIBIR HITAM JADI CANTIK...
.
mmg letop habis..yg best nye dah la cantikkan bibir pastu boleh merawat bibir plak tu.. erm.. mana nak cari produk mcm ni.. mmg ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ star la sy bg..
.
click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order/info
.
#uitm#uitmshahalam#uitmpuncakalam#uitmdihatiku#uitmpuncakperdana#uitmlendu#uitmarau#uitmsegamat#uitmmachang#uitmseriiskandar#uitmseremban3#uitmkbm#uitmjasin#uitmpalam#uitmmerbok#uitmperlis#uitmmelaka#uitmjengka#uitmdungun#uitmkedah#uitmraub#uitmjohor#uitmsabah#lipmattemurah#lipmattemalaysia#lipmattecream#lipmatteviral#sayajuallipmatte#arsyabeaute

ARSYA SWEET LIPMATTE
.
๐Ÿ’‹Tekstur dia pekat tapi soft bila apply dekat bibir. Faham tak dia tak mudah crack walaupun berlapis kita apply.
๐Ÿ’‹Satu calit dah cover seluruh bibir. Ohsem sangat sebab jimat.
๐Ÿ’‹Bila pakai gebus giler dekat bibir.
๐Ÿ’‹Bau buah honeydew.
๐Ÿ’‹Walaupun apply banyak lapis pun dia tak melekat.
๐Ÿ’‹Cepat kering dan meresap.
๐Ÿ’‹Long lasting tapi mudah untuk remove๐Ÿ‘๐Ÿป
.
click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order/info
.
Harga ๐ŸŒธ:
1 PCS RM20 (add postage RM7/SM & RM11/SS)
5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT)
.
#posseluruhmalaysia#feverglamlipmatte#bibir#muamalaysia#ctdk#lipstikmurah#bibirgelap#bibirkering#bibircantik#bazaronline#lipmattemurah#lipmattemalaysia#lipmattecream#lipmatteberl#lipmatteviral#lipmatteberlcosmetics#lipmattehalal#lipmattecantik#lipmattejenamasendiri#lipmattemsglow#lipmattebest#lipmatteliquid#lipmattemurahmalaysia#lipmatteaurabeauty#lipmatteelysian#lipmattetahanlama#lipmattedissy#lipmattekilo#lipmattelovers#arsyabeaute

ARSYA SWEET LIPMATTE
.
๐Ÿ‘„ Tak Merekah
๐Ÿ‘„ Tahan Lama
๐Ÿ‘„ Tak Melekit Langsung
๐Ÿ‘„ Meresap Sempurna Di Bibir
๐Ÿ‘„ Senang Ditanggalkan (guna wipe tissue saja)
๐Ÿ‘„ Efek Gebuskan Bibir
๐Ÿ‘„ Harga Yang Sangat Berbaloi
.
Harga ๐ŸŒธ:
1 PCS RM20 (add postage RM7/SM & RM11/SS)
5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT)
.
click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order/info
.
#SubangJaya#Klang#AmpangJaya#ShahAlam#PetalingJaya#Cheras#Kajang#SelayangBaru#Rawang#TamanGreenwood#Semenyih#Banting#Balakong#GombakSetia#KualaSelangor#Serendah#BukitBeruntung#PengkalanKundang#Jenjarom#SungaiBesar#BatuArang#Sekinchan#Sabak#lipmattemurah#lipmattemalaysia#lipmattecream#lipmatteviral#sayajuallipmatte#arsyabeaute

๐ŸŽŠPrOMOSI RAYA !!!!
๐ŸŽŠBermula 1 Jun - 30 Jun ๐ŸŽŠ
.
Harga ๐ŸŒธ:
1 PCS RM20 (add postage RM7/SM & RM11/SS)
5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT)
.
.
Terdapat 5 shades colour yang menarik๐Ÿ’„
๐Ÿ’‹ Peony
๐Ÿ’‹ Daisy
๐Ÿ’‹ Tulip
๐Ÿ’‹ Ixora
๐Ÿ’‹ Rose
.
๐ŸŽ€Arsya Sweet Lipmatte tahan selama 8 jam
๐ŸŽ€tidak melekat pada cawan
๐ŸŽ€merawat bibir
๐ŸŽ€warna-warna yang terkini yang menarik
.
๐Ÿ˜ BIAR BETUL.. 5 SAAT JE NAK BIBIR JADI CANTIK.. ? ๐Ÿ˜š
.
BIBIR KERING JADI LEMBUT, MEREKAH HILANG , BIBIR HITAM JADI CANTIK...
.
mmg letop habis..yg best nye dah la cantikkan bibir pastu boleh merawat bibir plak tu.. erm.. mana nak cari produk mcm ni.. mmg ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ star la sy bg..
.
click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order/info
.
#uitm#uitmshahalam#uitmpuncakalam#uitmdihatiku#uitmpuncakperdana#uitmlendu#uitmarau#uitmsegamat#uitmmachang#uitmseriiskandar#uitmseremban3#uitmkbm#uitmjasin#uitmpalam#uitmmerbok#uitmperlis#uitmmelaka#uitmjengka#uitmdungun#uitmkedah#uitmraub#uitmjohor#uitmsabah#lipmattemurah#lipmattemalaysia#lipmattecream#lipmatteviral#sayajuallipmatte#arsyabeaute

Keistimewaan Sweet Lipmatte by Arsya ๐Ÿ’„๐Ÿ’„
.
๐Ÿ’‹ Terdiri daripada 5 warna yang cantik2 dan jika dicampurkan akan menghasilkan beberapa jenis warna lain yg cun
๐Ÿ’‹ Bersifat matte
๐Ÿ’‹ Bau buah honeydew
๐Ÿ’‹ Mudah diblend dan diratakan
๐Ÿ’‹ Melembap dan melindungi bibir anda dari menjadi hitam
๐Ÿ’‹ Tidak melekat pada gelas, cawan atau straw
๐Ÿ’‹ Tahan sehingga berjam jam xperlu tambah
๐Ÿ’‹ Lebih JIMAT dan BERBALOI
.
Sekarang,dengan setiap pembelian ada gift menarik...CEPAT YUNK, gift terhad. Siapa cepat dia dapat naaa ๐Ÿ˜‰
.
Harga ๐ŸŒธ:
1 PCS RM20 (add postage RM7/SM & RM11/SS)
5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT)
.
click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order/info
.
#kolejkomuniti#kolejrisda#kolejkomunitijasin#kolejshahputra#kolejkomunitiselayang#kolejkomunitibukitberuang#kolejvokasional#kolejislam#kolejmarakulim#kolejuniti#kolejmawar#kolejkomunitikulim#kolejjururawat#kolejunikop#kolejkomunitipasirgudang#kolejyayasanmelaka#kolejmatrikulasi#kolejmara#kolejmatrikulasilondang#kolejkomunitikotamelaka#kolejkomunitikepalabatas#kolejmatrikulasiselangor#kolejkomunitimasjidtanah#kolejvakasional#arsyabeaute#sayajuallipmatte#lipmattemurah#lipmattemalaysia#lipmattecream#lipmatteviral

Keistimewaan Sweet Lipmatte by Arsya ๐Ÿ’„๐Ÿ’„
.
๐Ÿ’‹ Terdiri daripada 5 warna yang cantik2 dan jika dicampurkan akan menghasilkan beberapa jenis warna lain yg cun
๐Ÿ’‹ Bersifat matte
๐Ÿ’‹ Bau buah honeydew
๐Ÿ’‹ Mudah diblend dan diratakan
๐Ÿ’‹ Melembap dan melindungi bibir anda dari menjadi hitam
๐Ÿ’‹ Tidak melekat pada gelas, cawan atau straw
๐Ÿ’‹ Tahan sehingga berjam jam xperlu tambah
๐Ÿ’‹ Lebih JIMAT dan BERBALOI
.
Sekarang,dengan setiap pembelian ada gift menarik...CEPAT YUNK, gift terhad. Siapa cepat dia dapat naaa ๐Ÿ˜‰
.
Harga ๐ŸŒธ:
1 PCS RM20 (add postage RM7/SM & RM11/SS)
5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT)
.
click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order/info
.
#kolejkomuniti#kolejrisda#kolejkomunitijasin#kolejshahputra#kolejkomunitiselayang#kolejkomunitibukitberuang#kolejvokasional#kolejislam#kolejmarakulim#kolejuniti#kolejmawar#kolejkomunitikulim#kolejjururawat#kolejunikop#kolejkomunitipasirgudang#kolejyayasanmelaka#kolejmatrikulasi#kolejmara#kolejmatrikulasilondang#kolejkomunitikotamelaka#kolejkomunitikepalabatas#kolejmatrikulasiselangor#kolejkomunitimasjidtanah#kolejvakasional#arsyabeaute#sayajuallipmatte#lipmattemurah#lipmattemalaysia#lipmattecream#lipmatteviral

Code yang paling nurin sukaaaa. Earth brown. Serius guys colour dia nude. Natural. Nampak tak over. Tapi still gojesss!

Hanya RM38 sahaja. Jom whatsapp nurin. ๐Ÿ“ฑ011 3135 9020

Sobella eyeshadow 2 minute. All ready stock.

Whatsapp nurin ๐Ÿ“ฑ011 3135 9020

#sobella #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmatteviral #sobellatumpat #sobellakotabharu #lipmattesobella #sobellalipmatte #sobellacod #agentsobellatumpat #agentsobellakelantan #agentsobellakotabharu #codkotabharu #codtumpat #lipstick #eyeshadowsobella #eyeshadowmurah #eyeshadow #eyeshadowmurahmalaysia #eyeshadow2minit

Bapak laku keras! Tinggal ni je tau, yg lain dh dirembat org. Tula sape suruh lambat sgt booking with payment. Mcm sis ckp, booking air liur sis tak layan. So sorry sgt2 ๐Ÿ™๐Ÿป Sis utamakan yg bt payment dulu โœŒ๐Ÿป๐Ÿ˜ƒ
.
.
Apa yg BEST tentang ARSYA SWEET LIPMATTE :
๐Ÿ’‹ Mudah dipakai
๐Ÿ’‹ Bibir lembap sentiasa
๐Ÿ’‹ Tak melekit
๐Ÿ’‹ 5 warna yang mengikut TREND masa kini
๐Ÿ’‹ Mengandungi SHEA BUTTER yg merawat bibir KERING & MEREKAH
๐Ÿ’‹ Mengandungi "VIT E" yg berfungsi sebagai PELEMBAP BIBIR
.
.
Harga ๐ŸŒธ:
1 PCS RM20 (add postage RM7/SM & RM11/SS)
5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT)
.
click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order/info
.
#uitmbandaraya#uitmselayang#uitmpenang#uitmsriiskandar#uitmpasirgudang#uitmterengganu#uitmstudent#uitmpp#uitmpulaupinang#uitmalorgajah#uitmsarawak#uitmkuantan#uitmperak#uitmdengkil#uitmbandarayamelaka#uitmarkt#uitmpermatangpauh#uitmseremba#uitmkelantan#uitmkualapilah#uitmchendering#uitmpahang#uitmlendumelaka#lipmattemurah#lipmattemalaysia#lipmattecream#lipmatteviral#sayajuallipmatte#arsyabeaute

Yg mana pilihan hati... Ade promotion tu.

Normal price RM45/pcs
Promo buy 2 get RM80.
Save 10.00

#lipmattemalaysia
#lipmakeup
#lipmattemurah
#wawazainal
#wawazainalcosmetic

Most Popular Instagram Hashtags