[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#lipmattekualitiantarabangsa

73 posts

TOP POSTS

Sebelum tido mlm ni..layanla dulu sobella lipmatte ni dulu..
Harga die 32hinggit je seketoi..
Benefit dia?kalau nk rase bibir mcm angelina jolie..pakaila lipmatte ni 😂

#sobella #agentshahalam #teamdada #lipmattekualitiantarabangsa

LIPMATTE LAIN DARI YANG LAIN! TAK PERCAYA CUBA DULU!
.
Apa yg best Fever Glam Lipmatte ni??
✅ Tahan lama walaupun makan
✅ Tak keringkan bibir
✅ Tak melekit mcm gam
✅ Tak bersepah lepas makan
✅ Takde bau kimia
✅ Bau vanilla
✅ Tak tinggalkan kesan lepas makan atau minum
✅ Lipmatte paling ringan..mcm tak pakai lipstik!
✅ Bibir tak merekah
✅ Sesuai semua warna kulit
✅ Melembap & melindungi bibir
✅ Tak buat bibir hitam/lebam .
Fuhh...mmg best uolls! Jgn risau bibir kering ke hitam ke..sbb Fever Glam Lipmatte ada Vitamin E, Argan Oil & Shea Butter. Sbb tu bibir uolls terlindung & dirawat sesambik cantik tu! Hihi. ======
6 warna paling #MERECIKS
======
💄Amour 💄Good Lady
💄Rouge Red
💄Insatiable
💄The Artist
💄Dolce Glam .

Murah tau uollsss..RM36 jerr tahan 6 bulan! Jadi sebulan uolls spend RM6 je tau (RM36/6 bulan) jauh lagi jimat dr beli brand omputih! Huhu..
Harga: RM36 SAHAJA 📱013 4765110 (Natrah)
📱013 4765110 (Natrah)
📱013 4765110 (Natrah)

#FeverGlam
#FeverGlamBff
#BibirGlamMereciks
#AkakChantekGlam
#Dropshipdiperlukan
#LipmatteViral
#LipmatteKualitiAntarabangsa
#Lipmatte
#Lipmattemurah
#FeverGlamPutrajaya
#FeverGlamPuchong
FeverGlamCyberjaya

Hye sayangs . Bagi uolls yg belum cuba #FeverGlam lipmatte ney , uolls patut grab 1 . Make it as ur self reward . Sambil2 cantik sambil2 merawat . Say no to bibir kering dan merekah .

Tak sabarnya nak tunggu new shades release , soon !! Stay tuned with #FeverGlam girls ... #FeverGlam
#FeverGlamBFF
#BibirGlamMereciks
#lipmattekualitiantarabangsa #lipmattemampumilik #sayajuallipmatte #malaysianproduct #malaysia #malaysiaku #sihatsambilmerawat #bibirglam #liquidmatte #feverglamlipmatte #lipmattecream #creamlipmatte #mattelipstick #lipmattemurah

LIPMATTE LAIN DARI YANG LAIN! TAK PERCAYA CUBA DULU!
.
Apa yg best Fever Glam Lipmatte ni??
✅ Tahan lama walaupun makan
✅ Tak keringkan bibir
✅ Tak melekit mcm gam
✅ Tak bersepah lepas makan
✅ Takde bau kimia
✅ Bau vanilla
✅ Tak tinggalkan kesan lepas makan atau minum
✅ Lipmatte paling ringan..mcm tak pakai lipstik!
✅ Bibir tak merekah
✅ Sesuai semua warna kulit
✅ Melembap & melindungi bibir
✅ Tak buat bibir hitam/lebam .
Fuhh...mmg best uolls! Jgn risau bibir kering ke hitam ke..sbb Fever Glam Lipmatte ada Vitamin E, Argan Oil & Shea Butter. Sbb tu bibir uolls terlindung & dirawat sesambik cantik tu! Hihi. ======
6 warna paling #MERECIKS
======
💄Amour 💄Good Lady
💄Rouge Red
💄Insatiable
💄The Artist
💄Dolce Glam .

Murah tau uollsss..RM36 jerr tahan 6 bulan! Jadi sebulan uolls spend RM6 je tau (RM36/6 bulan) jauh lagi jimat dr beli brand omputih! Huhu..
Harga: RM36 SAHAJA

Meh whatsapp cepat2, jgn memaluu 📱013 4765110 (Natrah)

#FeverGlam
#FeverGlamBff
#BibirGlamMereciks
#AkakChantekGlam
#Dropshipdiperlukan
#LipmatteViral
#LipmatteKualitiAntarabangsa
#Lipmatte
#Lipmattemurah

RAMAI YANG MENGAKU FEVER GLAM LIPMATTE RINGAN DAN TAK MELEKIT

Memang tak menyesal wey beli lipmatte yg murah, tp kualiti best gila bab!

Sekarang pulak ada harga promosi RM60 untuk 2 biji lipmatte, lagi la org berebut nak beli. Sebab ape? Sebab semua nak bibir merecik sepanjang hari di HARI RAYA nanti.

Lagi merecik kalau korang grab 11 warna semua sekali!
💄Amour
💄Dolce Glam
💄Good Lady
💄Insatiable
💄The Artist
💄Rouge Red
💄Ariana
💄Kiss Me
💄Unicorn
💄Cherry Bomb
💄Big Bang

Pssst! Korang bukan je boleh beli combo 2 biji lipmatte, tp korang blh mix dengan PEEL-OFF BLACK LINER.
Ni satu lagi produk eyeliner yg tak wujud lagi kt Malaysia ni. So, why don't korang jd orang pertama yg guna eyeliner jenis KOPEK-TANGGAL-BUANG. Mesti org lain tengok teruja wey!

Tunggu apa lagi? Whatsapp sekarang cepat2..lambat2 nanti, lepas raya la baru korang dapat bibir merecik 😜😜
. +6011-33130682
+6011-33130682
+6011-33130682
.
www.wasap.my/601133130682
.
#teamfeverglam
#teamfina
#FeverFlam
#FeverGlamBFF
#SisSisGlam
#BibirGlamMereciks
#lipmattekualitiantarabangsa #lipmattemampumilik #sayajuallipmatte #malaysianproduct #malaysia #malaysiaku #sihatsambilmerawat #bibirglam #liquidmatte #feverglamlipmatte #lipmattecream #creamlipmatte #mattelipstick #lipmattemurah #kerjakahwin #bazaarpaknil #bisnesinsta #muabellaz #ferrarossa #muamalaysia #instashop

MOST RECENT

Baju, handbag, kasut raya semua dah beli ! Tapiii tak lengkap kalau bibir masih pucat takde Fever Glam Liquid Matte menemani hari ! 😝⠀⠀
⠀⠀
*PROMO RAYA FEVER GLAM* ✨⠀⠀
⠀⠀
🔥Harga Asal: RM36.00⠀⠀
⠀⠀
🔥PROMO:⠀⠀
1pcs - RM33⠀⠀
2pcs - RM60⠀⠀
⠀⠀
11 warna merecikss untuk digayakan di Hari Raya ini! ⠀⠀
⠀⠀
💄1. ARIANA (🔥NEW!)⠀⠀
💄2. DOLCE GLAM ⠀⠀
💄3. GOOD LADY⠀⠀
💄4. BIG BANG (🔥NEW!)⠀⠀
💄5. THE ARTIST⠀⠀
💄6. INSATIABLE⠀⠀
💄7. UNICORN (🔥NEW!)⠀⠀
💄8. KISS ME (🔥NEW!)⠀⠀
💄9. ROUGE RED⠀⠀
💄10. AMOUR ⠀⠀
💄11. CHERRY BOMB (🔥NEW!)⠀
⠀⠀
"Fever Glam: Harga MURAH Kualiti Premium"⠀⠀
⠀⠀
Nak harga promo ? Wasap Mas FEVER GLAM sekarang !⠀
⠀⠀
🌹Promo Sah Sehingga : 1 Julai 2017🌹

www.wasap.my/601133130682
.
#teamfeverglam
#teamfina
#FeverFlam
#FeverGlamBFF
#SisSisGlam
#BibirGlamMereciks
#lipmattekualitiantarabangsa #lipmattemampumilik #sayajuallipmatte #malaysianproduct #malaysia #malaysiaku #sihatsambilmerawat #bibirglam #liquidmatte #feverglamlipmatte #lipmattecream #creamlipmatte #mattelipstick #lipmattemurah #kerjakahwin #bazaarpaknil #bisnesinsta #muabellaz #ferrarossa #muamalaysia #instashop

RAMAI YANG MENGAKU FEVER GLAM LIPMATTE RINGAN DAN TAK MELEKIT

Memang tak menyesal wey beli lipmatte yg murah, tp kualiti best gila bab!

Sekarang pulak ada harga promosi RM60 untuk 2 biji lipmatte, lagi la org berebut nak beli. Sebab ape? Sebab semua nak bibir merecik sepanjang hari di HARI RAYA nanti.

Lagi merecik kalau korang grab 11 warna semua sekali!
💄Amour
💄Dolce Glam
💄Good Lady
💄Insatiable
💄The Artist
💄Rouge Red
💄Ariana
💄Kiss Me
💄Unicorn
💄Cherry Bomb
💄Big Bang

Pssst! Korang bukan je boleh beli combo 2 biji lipmatte, tp korang blh mix dengan PEEL-OFF BLACK LINER.
Ni satu lagi produk eyeliner yg tak wujud lagi kt Malaysia ni. So, why don't korang jd orang pertama yg guna eyeliner jenis KOPEK-TANGGAL-BUANG. Mesti org lain tengok teruja wey!

Tunggu apa lagi? Whatsapp sekarang cepat2..lambat2 nanti, lepas raya la baru korang dapat bibir merecik 😜😜
. +6011-33130682
+6011-33130682
+6011-33130682
.
www.wasap.my/601133130682
.
#teamfeverglam
#teamfina
#FeverFlam
#FeverGlamBFF
#SisSisGlam
#BibirGlamMereciks
#lipmattekualitiantarabangsa #lipmattemampumilik #sayajuallipmatte #malaysianproduct #malaysia #malaysiaku #sihatsambilmerawat #bibirglam #liquidmatte #feverglamlipmatte #lipmattecream #creamlipmatte #mattelipstick #lipmattemurah #kerjakahwin #bazaarpaknil #bisnesinsta #muabellaz #ferrarossa #muamalaysia #instashop

RAMAI YANG MENGAKU FEVER GLAM LIPMATTE RINGAN DAN TAK MELEKIT

Memang tak menyesal wey beli lipmatte yg murah, tp kualiti best gila bab!

Sekarang pulak ada harga promosi RM60 untuk 2 biji lipmatte, lagi la org berebut nak beli. Sebab ape? Sebab semua nak bibir merecik sepanjang hari di HARI RAYA nanti.

Lagi merecik kalau korang grab 11 warna semua sekali!
💄Amour
💄Dolce Glam
💄Good Lady
💄Insatiable
💄The Artist
💄Rouge Red
💄Ariana
💄Kiss Me
💄Unicorn
💄Cherry Bomb
💄Big Bang

Pssst! Korang bukan je boleh beli combo 2 biji lipmatte, tp korang blh mix dengan PEEL-OFF BLACK LINER.
Ni satu lagi produk eyeliner yg tak wujud lagi kt Malaysia ni. So, why don't korang jd orang pertama yg guna eyeliner jenis KOPEK-TANGGAL-BUANG. Mesti org lain tengok teruja wey!

Tunggu apa lagi? Whatsapp sekarang cepat2..lambat2 nanti, lepas raya la baru korang dapat bibir merecik 😜😜
. +6011-33130682
+6011-33130682
+6011-33130682
.
www.wasap.my/601133130682
.
#teamfeverglam
#teamfina
#FeverFlam
#FeverGlamBFF
#SisSisGlam
#BibirGlamMereciks
#lipmattekualitiantarabangsa #lipmattemampumilik #sayajuallipmatte #malaysianproduct #malaysia #malaysiaku #sihatsambilmerawat #bibirglam #liquidmatte #feverglamlipmatte #lipmattecream #creamlipmatte #mattelipstick #lipmattemurah #kerjakahwin #bazaarpaknil #bisnesinsta #muabellaz #ferrarossa #muamalaysia #instashop

Letup tak letup ? Haa . Konpem glamereciks uolls raya nanti . Lipmatte yg takkan keringkan bibir uolls . Tahan lama . Tak melekit . Jgn risau bibir kering ok . .
Ehh jgn lupe tau , masih ad harga promosi . Belum terlewat lg kalau nk grab 💋 .
Meh wasap sis glam . www.wasap.my/601133130682
.
#teamfeverglam
#teamfina
#FeverFlam
#FeverGlamBFF
#SisSisGlam
#BibirGlamMereciks
#lipmattekualitiantarabangsa #lipmattemampumilik #sayajuallipmatte #malaysianproduct #malaysia #malaysiaku #sihatsambilmerawat #bibirglam #liquidmatte #feverglamlipmatte #lipmattecream #creamlipmatte #mattelipstick #lipmattemurah #kerjakahwin #bazaarpaknil #bisnesinsta #muabellaz #ferrarossa #muamalaysia #instashop

Aduhh . Kelas gitu packaging baru #FEVERGLAM kali ney !
Dh la packaging baru , warna lipstik pun dah tambah 5 warna yg baru . Yg pasti merecik semuanya uolls !

Bukan tu je tau . Harga lipmatte yg sebelum ni RM36 , dengan #promosiramadan pulak bole dapat serendah RM30 je tau !
1pc: RM33
2pcs: RM60 ( set combo )

Harga dah murah, kualiti pulak taraf antarabangsa . Tak best ke tu ? Yg lagi best , uolls akan dapat FREE GIFT SAMPUL DUIT RAYA dengan setiap pembelian lipmatte /eyeliner FG ney .

Tak nak ke bibir merecik raya nanti ? Meh whatsapp sis Mas FEVER GLAM cepat2 sebab dgr cite stock warna baru dah surut uolls 😱😱 +601133130682
www.wasap.my/601133130682

#teamFeverGlam
#teamfina
#teamfeverglam
#teamfina
#FeverFlam
#FeverGlamBFF
#SisSisGlam
#BibirGlamMereciks
#lipmattekualitiantarabangsa #lipmattemampumilik #sayajuallipmatte #malaysianproduct #malaysia #malaysiaku #sihatsambilmerawat #bibirglam #liquidmatte #feverglamlipmatte #lipmattecream #creamlipmatte #mattelipstick #lipmattemurah #kerjakahwin #bazaarpaknil #bisnesinsta #muabellaz #ferrarossa #muamalaysia #instashop

Promosi !! Jom dapatkan sekarang . Konpem2 mereciks raya nanti . Makan ketupat , lemang n rendang pun xyah gisau nk tacap2 😂😂 .

Harga mampu milik uolls . Mana nk dpt ? Bukan selalu nk dpt promosi gini .

#teamfeverglam
#teamfina
#FeverFlam
#FeverGlamBFF
#SisSisGlam
#BibirGlamMereciks
#lipmattekualitiantarabangsa #lipmattemampumilik #sayajuallipmatte #malaysianproduct #malaysia #malaysiaku #sihatsambilmerawat #bibirglam #liquidmatte #feverglamlipmatte #lipmattecream #creamlipmatte #mattelipstick #lipmattemurah #kerjakahwin #bazaarpaknil #bisnesinsta

FEVER GLAM x FERRA ROSSA !

Wajib tonton kalau uolls nak look yg gojes + mereciks d hati Lebaran nanti .

Esok tau , esok Datin Rosak Ferra Rossa akan selesaikan masalah uolls yang dalam kebuntuan tak tau nak makeup macam mana dihari Lebaran nanti !

#SHARE , #KOMEN & #TAG sebab Datin Rossa akan pilih pemenang untuk menang NEW SHADES FEVER GLAM & PEEL OFF BLACK LINER !

Tonton sehingga ke penghujung siaran tau ! 😝💄 #FeverGlamBff
#BibirGlamMereciks
#SisGlam
#FeverGlamXFerraRossa

#teamfeverglam
#teamfina
#FeverFlam
#FeverGlamBFF
#SisSisGlam
#BibirGlamMereciks
#lipmattekualitiantarabangsa #lipmattemampumilik #sayajuallipmatte #malaysianproduct #malaysia #malaysiaku #sihatsambilmerawat #bibirglam #liquidmatte #feverglamlipmatte #lipmattecream #creamlipmatte #mattelipstick #lipmattemurah #kerjakahwin #bazaarpaknil #bisnesinsta

KOPEK . TARIK . BUANG
1st in Malaysia uolls !

Ramadhan nanti #FEVERGLAM nak launch produk baru ! Liquid eyeliner yg hanya perlu kopek , tarik dan buang . So tak perlu risau laa kalau eyeliner korang tu comot ke cair dek menangis ke .
Semestinya harga yg sangat mampu milik tau . Kalau combine dengan #feverglamlipmatte , lagi dapat murah !

#teamfeverglam
#teamfina
#FeverFlam
#FeverGlamBFF
#SisSisGlam
#BibirGlamMereciks
#lipmattekualitiantarabangsa #lipmattemampumilik #sayajuallipmatte #malaysianproduct #malaysia #malaysiaku #sihatsambilmerawat #bibirglam #liquidmatte #feverglamlipmatte #lipmattecream #creamlipmatte #mattelipstick #lipmattemurah #kerjakahwin #bazaarpaknil #bisnesinsta

Hai uolls .

Fever Glam HQ dah announced Harga Promosi sempena RAMADHAN tau . Yg pasti , uolls bole jimat banyak plus cantik untuk lebaran nanti .
Kalau RM36 pun dah cukup murah untuk lipmatte setanding kualiti antarabangsa , uolls try teka berapa jimat & murah lg #FEVERGLAMHQ nak bg untuk harga promosi ney ?

Nak tahu harga promosi ? Meh wasap sis glam 💋 .

Oh ye , #FeverGlam pun bakal keluarkan BABY baru tau . Stay tuned girls 💄

#FeverFlam
#FeverGlamBFF
#SisSisGlam
#BibirGlamMereciks
#lipmattekualitiantarabangsa #lipmattemampumilik #sayajuallipmatte #malaysianproduct #malaysia #malaysiaku #sihatsambilmerawat #bibirglam #liquidmatte #feverglamlipmatte #lipmattecream #creamlipmatte #mattelipstick #lipmattemurah #kerjakahwin #bazaarpaknil #bisnesinsta

Bau vanilla buat kita rasa nak gigit bibir!
🌹Kandungan bahan utama mampu melindungi bibir dari sinaran UV , merawat bibir yg rosak , kering atau hitam serta melembapkan bibir walaupun ianya MATTE !!
➡ Tidak melekit
➡ Tidak merekah
➡ Bibir tidak mengelupas
➡ Tahan sepanjang hari

Hanya RM36 , tahan 6 bulan penggunaan .

#FeverFlam
#FeverGlamBFF
#SisSisGlam
#BibirGlamMereciks
#lipmattekualitiantarabangsa #lipmattemampumilik #sayajuallipmatte #malaysianproduct #malaysia #malaysiaku #sihatsambilmerawat #bibirglam #liquidmatte #feverglamlipmatte #lipmattecream #creamlipmatte #mattelipstick #lipmattemurah #kerjakahwin #bazaarpaknil #bisnesinsta #teamroketjuju #makeupartist #mua #MakeUpCollection

 Bau vanilla buat kita rasa nak gigit bibir!
 Kandungan bahan utama mampu melindungi bibir dari sinaran UV , merawat bibir yg rosak , kering atau hitam serta melembapkan bibir walaupun ianya MATTE !!
 Tidak melekit
 Tidak merekah
 Bibir tidak mengelupas
 Tahan sepanjang hari

Hanya RM36 , tahan 6 bulan penggunaan .

#FeverFlam
#FeverGlamBFF
#SisSisGlam
#BibirGlamMereciks
#lipmattekualitiantarabangsa #lipmattemampumilik #sayajuallipmatte #malaysianproduct #malaysia #malaysiaku #sihatsambilmerawat #bibirglam #liquidmatte #feverglamlipmatte #lipmattecream #creamlipmatte #mattelipstick #lipmattemurah #kerjakahwin #bazaarpaknil #bisnesinsta

Bila nak raya semua fikir baju raya baru , handbag baru , langsir baru . Macam2 baru laa .

Tapi yang pasti #FeverGlam pun akan release 5 warna baru ramadhan ney 😍 . Tergoda hakak tengok dik non . Opkos bibir mereciks raya ney . Angelina Jolie pun kalah uolls .
Bukan tu je , akan ada produk baru nak release jugak tau . 1ST IN MALAYSIA uolls .

Kalau dh berkenan d mata , kot2 nak risik merisik bole direct whatsapp ye .
📲 +601133130682

#FeverFlam
#FeverGlamBFF
#SisSisGlam
#BibirGlamMereciks
#lipmattekualitiantarabangsa #lipmattemampumilik #sayajuallipmatte #malaysianproduct #malaysia #malaysiaku #sihatsambilmerawat #bibirglam #liquidmatte #feverglamlipmatte #lipmattecream #creamlipmatte #mattelipstick #lipmattemurah #kerjakahwin #bazaarpaknil #bisnesinsta

Sis pakai nufaz lipmatte code crush blend dgn lipmatte merah. Smbil pgang kek batik sis jual.. haha. Nk order dua2 boleh whtsapp sis skrg. Lagi2 pulak lipmatte tgh promosi 20%!!! #whtsapp0179206209 #itsmellowtime #mellowkekbatik #kekbatikKb #kekbatiksedap #kekKb #nufazLover #lipmatteRingan #lipmatteBest #lipmatteHalal #lipmattekualitiantarabangsa

She's really in love with our AMOUR shades !
.
💄GOOD LADY
💄AMOUR
💄INSATIABLE
💄DOLCE GLAM
💄ROUGE RED
💄THE ARTIST
.
💵: RM36
📦: RM8 SM / RM10 SS
🎁: FREE GIFT ( makeup brush ) definately is a MUST HAVE !
.
A MUST HAVE shades for a makeup junkie! Whatsapp +601133130682 now !

#FeverFlam
#FeverGlamBFF
#SisSisGlam
#BibirGlamMereciks
#lipmattekualitiantarabangsa #lipmattemampumilik #sayajuallipmatte #malaysianproduct #malaysia #malaysiaku #sihatsambilmerawat #bibirglam #liquidmatte #feverglamlipmatte #lipmattecream #creamlipmatte #mattelipstick #lipmattemurah #kerjakahwin #bazaarpaknil #bisnesinsta

Fever Glam Lipmatte will never go wrong with your makeup! 😍
Also your skin tone! 😘
.
Harga: RM36 ( +RM8 SM / +RM10 SS) + FREE GIFT
.
Code warna: 💄Dolce Glam 💄The Artist 💄Amour 💄Good Lady 💄Insatiable 💄Rouge Red .
K skrg ni whatsapp akak glam cecepat!
http://www.wasap.my/601133130682
.
#FeverGlam
#FeverGlamBFF
#BibirGlamMereciks
#lipmattekualitiantarabangsa #lipmattemampumilik #sayajuallipmatte #malaysianproduct #malaysia #malaysiaku #sihatsambilmerawat #bibirglam #liquidmatte #feverglamlipmatte #lipmattecream #creamlipmatte #mattelipstick #lipmattemurah #kerjakahwin #bazaarpaknil #bisnesinsta

Never let your lips naked . Colour them!
.
💄GOOD LADY
💄AMOUR
💄INSATIABLE
💄DOLCE GLAM
💄ROUGE RED
💄THE ARTIST
.
💵: RM36
📦: RM8 SM / RM10 SS
🎁: FREE GIFT definately is a MUST HAVE !
.
A MUST HAVE shades for a makeup junkie ! Whatsapp +601133130682 now! .

#FeverGlam
#FeverGlamBFF
#BibirGlamMereciks
#lipmattekualitiantarabangsa #lipmattemampumilik #sayajuallipmatte #malaysianproduct #malaysia #malaysiaku #sihatsambilmerawat #bibirglam #liquidmatte #feverglamlipmatte #lipmattecream #creamlipmatte #mattelipstick #lipmattemurah #kerjakahwin #bazaarpaknil #bisnesinsta

Never let your lips naked . Colour them!
.
💄GOOD LADY
💄AMOUR
💄INSATIABLE
💄DOLCE GLAM
💄ROUGE RED
💄THE ARTIST
.
💵: RM36
📦: RM8 SM / RM10 SS
🎁: FREE GIFT definately is a MUST HAVE !
.
A MUST HAVE shades for a makeup junkie ! Whatsapp +601133130682 now! .

#FeverGlam
#FeverGlamBFF
#BibirGlamMereciks
#lipmattekualitiantarabangsa #lipmattemampumilik #sayajuallipmatte #malaysianproduct #malaysia #malaysiaku #sihatsambilmerawat #bibirglam #liquidmatte #feverglamlipmatte #lipmattecream #creamlipmatte #mattelipstick #lipmattemurah #kerjakahwin #bazaarpaknil #bisnesinsta

Swipe , swipe , swipe uolls . Fever Glam Lipmatte ney memang terbaik tau . Why sis cakap terbaik ? Sebab kandungan ARGAN OIL , SHEA BUTTER n VIT E yg terkandung dalam lipmatte ney mampu membantu merawat bibir uolls tu dr masalah merekah dan kering . Yg penting , long lasting . Tak perlu touchup2 banyak kali tau . Sepadan dengan harga RM36 tu . Worth it !!
.
Code :
💄THE ARTIST
💄ROUGE RED
💄INSATIABLE
💄DOLCE GLAM
💄GOOD LADY
💄AMOUR

www.wasap.my/601133130682 for more details 💕

#FeverGlam
#FeverGlamBFF
#BibirGlamMereciks
#lipmattekualitiantarabangsa #lipmattemampumilik #sayajuallipmatte #malaysianproduct #malaysia #malaysiaku #sihatsambilmerawat #bibirglam #liquidmatte #feverglamlipmatte #lipmattecream #creamlipmatte #mattelipstick #lipmattemurah

Most Popular Instagram Hashtags