#lipmatte

MAIS RECENTES

Hayooo siapa yg lagi nyari lipstick matte yg tahan lama, tahan air, dan gak bikin kering dibibir ?
Yuuuuk cobain liquid matte lipsticknya jafra aja shay 😍😍😍 Konsultasi/order/join member
📲WA 087824117352 atau klik dibio yaaa
.
.
.
.
.
.
.
#jafra #jafraskincare #jafracosmetic #royaljelly #serum #mudmask #masker #jafrabandung #jafracianjur #jafraindonesia #bekasjerawat #flekhitam #jerawat #bopeng #poriporibesar #kulitberminyak #kulitberjerawat #kulitsensitif #kulitkering #kulitnormal #makeup #kosmetik #promojafra #joinjafra #dessynoerteam #backtojafrabusiness #makeupjafra #lipmatte #lipmattejafra

Serum ajaib ni mampu membuat kulit menjadi bersih , Anjal , Tegang , Flawless, Glowing, cerah & berseri seawal 7 hari
.
Diperbuat daripada Aloevera, Chamomile flower, Apple Stemcell , Vitamin C & Vitamin E satu formula yang mampu merawat pelbagai masalah kulit anda
.
Ada masalah kulit seperti dibawah ini pasti membuatkan kita kurang keyakinan & rendah diri bila nak berhadapan dengan kawan-kawan mahupun saudara mara kan ?
.
❌Jerawat
❌Jeragat
❌Parut
❌Kulit Kusam
❌Kulit Kering
❌Kulit yang breakout
.
H a r g a : RM 8
.
Harga yang korang tak perlu tunggu gaji pon boleh beli
.
Untuk pertanyaan/info/oder click whatsapp link di bio @arsyabeaute99 / link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( jangan dm ye sayang.. whatsapp only )
.
Boleh juga didapati di SHOPEE akak yer untuk korang yang was-was nak beli dalam insta.. bit.ly/arsyaserum ( ada jaminan/free shipping shopee tau )
.
#jerawat#tudung#kurung#kurungmoden#blousemurah#blouse#kosmetikmurahmalaysia#kosmetikwanita#jualkosmetik#kosmetikkoreamurah#kosmetikpku#kosmetiksuper#kosmetikimpor#kosmetiketude#kosmetikkoreaoriginal#kosmetikwajah#setbaby#bajubaby#romperbayi#lipmatteviral#lipmatte#hjabmurah#hattadolmat#rizmanruzaini#rizalman#bellaamara#jovianmandagie#zangtoi#chefwan#krimmalam

cari #mungilteam dekat MITC MELAKA 21 - 23 OKTOBER 2018 ni ok ?? Jangan lupa bawak bibir sebab kami nak sapu #mungilLips secara PERCUMA dekat bibir bibir awak semua !! 💋💋

Been into @bu.beauty.ks lately? If the answer is “no” you’re missing out! Come see what everyone is talking about! Wichita has its own LOCALLY owned cosmetic line and B U Beauty is the ONLY place to get it! All this plus our top quality 💯% remy hair wigs and extensions! See you today!
#makeup #remyhair #remyhairextensions #remyhairwigs #fullcoveragefoundation #eyeshadow #glitterpalette #lipmatte #lipgloss #highlighter #cosmetics #wichitamua #mua #makeupartist #cosmetology

ทินท์.... แมท....
แบบไหนที่ชอบคะ...
ถ้าชอบทั้ง​2 มิกซ์​กันได้น้าาาาา
ราคาปกติ​ 310​ บาท
เหลือเพียง​ 190​บาท​เท่านั้น....
ด่วน​ ❗❗❗ จำนวนจำกัด

#soyoumattelip190​ #soyoumattelips​ #soyou190bht​ #newmattecolor​ #newcolor​ #beauty​ #metallic​ #Metalliclips​ #makeup​ #lips​ #lipmatte​ #lipstick #lipscolors#SOYOUBELOVEDTINT120​ #Soyou #Tint​ #Lip​ #ลิปเด็กใช้ได้​ #SoyouTint​ #ทินท์​ #ลิปถูก​ #เครื่องสำอางเด็ก​

.
STEP PEMAKAIAN PAKET PERAWATAN B ERL INTENSE LIGHTENING SERIES
.
Step 1:
Bersihkan Wajah dengan B ERL INTENSE MOISTURIZING FACIAL WASH
Sabun cuci muka yang memiliki formula sangat lembut sehingga aman dipakai semua jenis kulit bahkan yg sensitif sekalipun. Efektif mengangkat semua kotoran, minyak berlebih yang menyumbat pori dan bekas make up dari wajah. Dengan tekstur creamy yang terasa ringan di kulit, busanya sangat gampang dibilas tanpa membuat kulit kering.
.
B ERL Cosmetics
Beautiful | Confident | You
.
#berlcosmetics #berl #lipstikberl
#facialserum #facialserumberlcosmetics
#paketpencerah
#bodyserum #bodyserumberl
#bodyserumberlcosmetics #liptreatment
#liptreatmentberl #lipmatte
#lipmatteberl #lipberl
#lipmatteberlcosmetics #lighteningseriesberl
#lighteningfaceserum #lighteningfacialserum
#creamberl #makeupremover
#makeupremoverberl #berlmakeupremover
#removerberl #lipstik #creampemutih
#Produkberl #facialwashlightening #kosmetiklokal

.
STEP PEMAKAIAN PAKET PERAWATAN B ERL INTENSE LIGHTENING SERIES
.
Step 2:
Seimbangkan pH Wajah dengan B ERL INTENSE MOISTURIZING FACIAL TONER
Agar kadar ph wajah kembali normal dan kesegaran serta kelembabannya terjaga, gunakan toner di wajah sehabis cuci muka. Tuang beberapa tetes ke kapas lalu tepuk-tepuk secara perlahan ke seluruh wajah dan leher.
.
B ERL Cosmetics
Beautiful | Confident | You
.
#berlcosmetics #berl #lipstikberl
#facialserum #facialserumberlcosmetics
#paketpencerah
#bodyserum #bodyserumberl
#bodyserumberlcosmetics #liptreatment
#liptreatmentberl #lipmatte
#lipmatteberl #lipberl
#lipmatteberlcosmetics #lighteningseriesberl
#lighteningfaceserum #lighteningfacialserum
#creamberl #makeupremover
#makeupremoverberl #berlmakeupremover
#removerberl #lipstik #creampemutih
#Produkberl #facialwashlightening #kosmetiklokal

haii haii hallo.. Berbagai review Liquid Matte Lipstick 😍😍😍 Semua sukaa.. Semua puasss 😍😍 Lip Matte JAFRA emang juaraa 😍 Nggak bikin bibir kering, ringan banget kayak nggak pake lipstick, wangi, warnanya cantik2 😍
.
.

Yang mau tanya2 dan coba gratis dulu silakan ke WA 0858-1058-4872 atau langsung klik link yang ada di bio IG ya kak 😉

#jafra #testimonimakeupjafra #firstkiss #lipmatte #lipmatteliquid #liquidmattelipstick #liquidmattelipstickjafra #longkissjafra #lipmattejafra #longkisslipstickmatte #lipstickmatte #lipstickmattejafra #lipmattefirstkiss #firstkisslipmatte #juallipstick #juallipmatte #juallipmattejakarta #juallipmattejafra #jualjafrajakarta #jualmakeupjafra #health_beautyskincare #kosmetikdpk_murah

APA YANG BEST SANGAT DGN WAWALIPMATTE ? 🤔
✅ Harga ofcourse lah lebih murah. 2KALI GANDA LEBIH MURAH! Sis beli 2 wawalipmatte pun baru RM80. Lagi syokk dpt tukar2 warna 😱
.
✅ Tekstur wawalipmatte 3KALI GANDA LEBIH RINGAN! Bila pakai kat bibir, tak melekat dan melekit 😍
.
✅ wawalipmatte 3KALI GANDA LEBIH RINGAN dan tak terasa berat bila pakai di bibir 😎
.
✅ wawalipmatte SENANG DICUCI. Jimat wet tisu/make up remover 😉
.
✅ BAU wawalipmatte sumpah sedappp dan best. Bau cookies! Nyummmy!
.
.
Berminat?
WhatsApp atau DM Nana:
📲012-9115732
📲012-9115732
📲012-9115732
Atau klik link pada bio ❤️
.
.
#wawamascara #wawalipmatte #wawafoundation #wawacosmetics #wawacosmeticskualalumpur #sayajual #sayajualkosmetik #sayajualwawalipmatte #lipmatte ##lipmatteviral #mua #muakl #muamalaysia

APA YANG BEST SANGAT DGN WAWALIPMATTE ? 🤔
✅ Harga ofcourse lah lebih murah. 2KALI GANDA LEBIH MURAH! Sis beli 2 wawalipmatte pun baru RM80. Lagi syokk dpt tukar2 warna 😱
.
✅ Tekstur wawalipmatte 3KALI GANDA LEBIH RINGAN! Bila pakai kat bibir, tak melekat dan melekit 😍
.
✅ wawalipmatte 3KALI GANDA LEBIH RINGAN dan tak terasa berat bila pakai di bibir 😎
.
✅ wawalipmatte SENANG DICUCI. Jimat wet tisu/make up remover 😉
.
✅ BAU wawalipmatte sumpah sedappp dan best. Bau cookies! Nyummmy!
.
.
Berminat?
WhatsApp atau DM Nana:
📲012-9115732
📲012-9115732
📲012-9115732
Atau klik link pada bio ❤️
.
.
#wawamascara #wawalipmatte #wawafoundation #wawacosmetics #wawacosmeticskualalumpur #sayajual #sayajualkosmetik #sayajualwawalipmatte #lipmatte ##lipmatteviral #mua #muakl #muamalaysia

Aquele Lip Matte de qualidade e com uma excelente durabilidade vc também encontra aqui na @mariavaidosaparacambi.
Gostou ? Peça o seu!
Aceito cartão e entrego.
R$ 25,00
#Latika #lipmatte #vocêmaisbonita #paranauê #makeup

Banyak warna lipmatte yang da nak sold out. Viral la katakan.. Jom dapat kan kesemua produk wawa cosmetics. Ke semua produk wawa cosmetics mempunyai kebaikan merawat dan melindungi kulit dari cela. 😃

Make up essential beauty kit. Get your now ladies ❤️
.
Wawa Serum Skin Booster - RM69
Wawa Serum Foundation - RM59
Wawa 3D Mascara - RM59
Wawa Lipmatte - RM45
Wawa Softlens - RM59
.
WhatsApp atau DM Nana:
📲012-9115732
📲012-9115732
📲012-9115732
Atau klik link pada bio ❤️
.
.
#wawamascara #wawalipmatte #wawafoundation #wawacosmetics #wawalipmatteKL #wawalipmattekualalumpur #wawalipmatte #lipmattewawazainal #lipmattewawa #makeupartist #makeuptutorial #tutorialmakeup #tutorialmekap #mekaptutorial #makeuplookinspiration #wawacosmeticskualalumpur #sayajual #sayajualkosmetik #sayajualwawalipmatte #lipmatte ##lipmatteviral #mua #muakl #muamalaysia

8 Sebab kenapa #wawalipmatte
ni best sangat😊:
.
💋MENGANDUNGI VIT A, B DAN C SERTA PENUH MINERAL UTK MENJADIKAN BIBIR LEBIH MUNGIL, FRESH & PINK NATURAL.
💋 SANGAT RINGAN
💋 CEPAT KERING
💋 BAU WANGI 💋 TAHAN LAMA
💋 MELEMBAPKAN BIBIR
💋 MERAWAT BIBIR KERING, MENGGELUPAS DAN PECAH2
💋 MEMELIHARA KELEMBAPAN BIBIR SEPANJANG HARI
.
TERDAPAT 11 PILIHAN WARNA MEMIKAT KALBU DENGAN HARGA RM45 SAHAJA. 😱
.
🔥Promo Price
BELI 2 RM80‼️
+ FREE GIFT‼️
.
BERMINAT?
Whatsapp 📲012-9115732
Whatsapp 📲012-9115732
Whatsapp 📲012-9115732
Atau DM atau klik terus link pada bio ❤️
.
.
.
#wawalipmatte
#wawacrushlipmatte #crushlipmatte #wawalipmattekl #wawalipmattekualalumpur #wawacosmeticskualalumpur #wawacosmetics #liquidlipstick #lipmatte #lipmatteviral #lipmattewawa #wawazainal #mua #muakl #muamalaysia #sayajual

Batom Latika Líquido Cobre Metálico 💄alta cobertura e ótima pigmentação tornam desnecessária a aplicação de várias camadas. Além disso não transfere 💕 adeus marquinhas de batom por todos os lados #latika #lipmatte #metalico #cobre

.
STEP PEMAKAIAN PAKET PERAWATAN B ERL INTENSE LIGHTENING SERIES
.
Step 2:
Seimbangkan pH Wajah dengan B ERL INTENSE MOISTURIZING FACIAL TONER
Agar kadar ph wajah kembali normal dan kesegaran serta kelembabannya terjaga, gunakan toner di wajah sehabis cuci muka. Tuang beberapa tetes ke kapas lalu tepuk-tepuk secara perlahan ke seluruh wajah dan leher.
.
B ERL Cosmetics
Beautiful | Confident | You
.
#berlcosmetics #berl #lipstikberl
#facialserum #facialserumberlcosmetics
#paketpencerah
#bodyserum #bodyserumberl
#bodyserumberlcosmetics #liptreatment
#liptreatmentberl #lipmatte
#lipmatteberl #lipberl
#lipmatteberlcosmetics #lighteningseriesberl
#lighteningfaceserum #lighteningfacialserum
#creamberl #makeupremover
#makeupremoverberl #berlmakeupremover
#removerberl #lipstik #creampemutih
#Produkberl #facialwashlightening #kosmetiklokal

Hashtags mais populares do Instagram