#lipmatte

422922 posts

TOP POSTS

Woo!! Cantik kn 😍😍
Sekali calit sure jatuh cinta💋Siap ada collagen yg dapt membantu melembapkan bibir.Rugi siapa tak grab lagi💄
.
So jom dapatkan SND Lipstick. Dapatkan Segera selagi stock masih ada 💋"
.
Nana pakai 💄Honeylatte
.
💰Price: RM49 excluded postage .
SND lipstick bole didapati di HQ (whatsapp : +6017 3135114) dan semua authorized agent kami di Malaysia,Singapore & Brunei ‼️
.
MALAYSIA 🇲🇾
💄@sndlipstickjohor (+6017-7755746)
💄@izzanazura ( +6013-2360747)
💄@sndlipstickputrajaya ( +6013-5674965)
💄@pengantinmusimsalju_ (+6017-9773382)
💄@by_mamaadam (+6010-3713170)
💄@aziemyname (+6012-3489725)
💄@lingaihwa_sndlipsticksabah ( +6013-8930908)
💄@anika.beauty (+6019-3953020)
💄@sndlipstick.kl.n9 (+6012-3561412)
💄@elyssazreen ( +6011-33345816)
💄@maigads_mye_razak . (+6012-2968846)
💄@sndlipstick_n.9 . (+6019-4604069)
💄@atien_ain .( +6014-8294790)
💄@ida_famz (+6013-2967556)
💄@maira.kl (+6012-6421640)
💄@nanarayyanhijabs_sndlipstickjb ( +60 16-715 5746)
💄@rosmawati.othman (+60 12-636 6227)
💄@sndlipstick_serikembangan (+60 11-2200 9535)
💄@sndlipstick_syeera (+6017-7828185) .
💄@noorazlizasulaiman (+60 17-433 1911)
💄@ielajalil (+60 19-281 0035)
💄 @sndlipstick_sarawak_ (+60 14-604 0915)
💄@sndlipstick_10 (+6011-14801977)
💄@sndlipstickkedah ( +60 17-509 7267)
💄@wan_nursaadah ( +60 12-369 2583)
.
.

SINGAPORE🇸🇬
💄@thesweetattic (+6597943947)
.
BRUNEI 🇧🇳 .
💄@naindah_bisai ( +673 867 3006)
.
AGENT WANTED‼️‼️
for details just whtsapp 📲+6010 8919520
#sndlipstick
#sitinordiana
#lipmatte #sndlipstickjohor
#sndlipstickn9 #sndlipstickputrajaya #sndlipstickKL #sndlipstickselangor #sndlipstickKelantan #sndlipstickCheras #sndlipstickSabah
#sndlipstickterengganu -#sndlipstickpenang #sndlipsticksrikembangan #sndlipsticksarawak #sndlipstickkedah #sndlipsticksingapore #sndlipstickbrunei
#sitinordiana
#sndlipstick
#honeylatte #honeybee @sndlipstick

I use this account @xolovelyayana only. If you see some fake accounts, you don't need to tell me. Just report and Ignore. We have no time for people who don't have own lives. Just pray for them. How pity they are.!
The most important part is that my lipmatte is @gwiyomi.beaute 😜 hehehe. Good night.

ง้ออนี่แม่หรือพี่สาวเนี่ยยย ทาลิปสี #P1Innocent เหมือนกันเลย คนนี้พลอยรักที่สุดอ่ะ <3

#Keasy #Keasy_cosmetics #Innocent #YourLips #YourEmotions #LipMatte #LiquidMatteLip #วันแม่ # MotherDay

NYX lingerie สี Seduction สีที่ lily maymac ทา ดีงาม ส้มอมน้ำตาล แพงสุดอะไรสุด ควรมีนะสีนี้️ ❤
แท่งละ 320฿
#3แท่งคละสีได้ส่งฟรีems
📱line : @pgj7797c (มี@) / nutjarin6186 หรือจิ้มลิงค์บนไอจี

#nyxsoftmattelipcream #nyxthailand #nyx
#nyxlingerie #cosmetics #lip #lipmatte
#lipstick #nyxsoftmatte #howtoperfect #howtobeauty #beautiful
# #beautycottagethailand #beautycottageclub #howtoperfect #ลิปในตำนาน

Wah diskon 17an besok terakhir dear, sebelum berakhir yuk diorder.. Kalian menghemat 100rb lebih loh😘😘 WA: 082260600740 -------------------------------------------- #bodylotion #kosmetikmurah #beautycare #glowskinasli #msglowjakarta #redjelly #lipmatte #creammuka #creampemutih #creamcantikoriginal #msglowjakartapusat #msglowpusat @msglowjakartapusat #msglowmember #msglowcantikskincare

Hai kenalin, ini semua produk MSGLOW. Ternotifikasi oleh BPOM jadi aman dan sehat jauh dari bahan kimia yg berbahaya. MSGLOW terobosan skincare terbaru masa kini, bisa dipakai dari umur 17 tahun sampai lanjut usia. Bisa datang langsung ke klinik untuk melakukan treatment dan konsultasi dengan dokter secara langsung, tempatnya di kota Bali dan Malang. Atau FREE konsul melalui kita (baca : @cms_malang) dengan pembelian secara online😍 ------------------------------------------
Contact admin :
📱LINE : @osz4258i (using "@")
📱 BBM : D66F9DD2 (SLOW RESPON)
📱 WA 1 : 081-232-618-920 (FAST RESPON)
📱 WA 2 : 081-331-093-189 (FAST RESPON)
.
Cek ▶[ www.pom.go.id ] ◀ Untuk mengetahui nomor BPOM setiap pada produk MSGLOW by cantikskincare
.
Menerima sistem ➡Grosir ➡ Ecer ➡ Dropship ➡ Reseller ⚠ [syarat dan ketentuan berlaku] ⚠
.

#agenmsglow
#pusatmsglow
#msglow
#msglowmalang
#msglowsurabaya
#msglowbandung
#msglowjakarta
#msglowindonesia
#msglowbycantikskincare
#flawlessredjelly
#perfectglowloosepowder
#perfectglow
#antisebum
#lipmatte
#perawatanmalang
#perawatanacne
#perawatanjerawat
#perawatanflek

Real 1 hari resi pengiriman kemarin. Silahkan cek 🙏

Geser 👉🏻 untuk pindah ke halaman resi 👉🏻👉🏻 Kamu harus upgrade IG kamu ke versi yang paling baru untuk bisa geser halaman ya 😘
Tercantum adalah resi J&T. Jika ingin menanyakan status paket, silahkan langsung hubungi no hotline J&T di atas. Atau klik web site di bio.
Buat kamu yang trf kemarin sebelum jam 3 dgn J&T tapi namanya tidak ada di list. SEGERA HUBUNGI ADMIN 😘
Buat pengiriman via cargo dan JNE bisa langsung chat WA / line. pemesanan lewat toko pedia resi akan di upload langsung di form pengiriman toko pedia. terima kasih sudah order @msglowjkt 😎 💋 -------------------------WA 0811231030

#msglowjakarta #msglowmember #msglowagen #msglowbandung #msglowcantikskincare #msglowskincare #jualkosmetik #creampemutih #creammuka #creamcantikoriginal #bodylotion @msglowjkt #msglow #creamwajah #msglowmurah #msgloworiginal #beautycare #redjelly #lipmatte #kosmetikmurah #cantikskincareasli #cantikskincarepusat #suppliercantikskincare #loosepowder #msglowpusat #cantikskincare #msglowjkt

VIDEO PART II 💋BERLAKON sebagai @sabatinidzue YG HAMIL #binikuninja, RUPE2 JIHAN MMG HAMIL.. 😎
..
..
TAHNIAH kepada @jihanmuse & @ungkuhariz atas kehamilan Jihan.. Dah 4 bulan.. Tahniah.. (PART II)
..
..
🔥🔥🔥🔥
PROMOTE :
=========
FREE GIFT CD SINGLE TERUS MENCINTAI SITI NORDIANA? BKN SNG TU.. 1ST COME 1ST SERVE!! 🔥🔥
..
..
💋SHOP NOW 💄 SND Lipstick by Siti Nordiana..
..
..
😉
Makin ramai yang sudah cuba SND Lipstick by @sitinordiana ni.. Walaupun masih baru, semua berpuas hati dengan kualiti dan ciri2nya.. Alhamdulillah..
..
..
Masih dibuka untuk tempahan.. Tapi kena cepat sementara stok masih available ok..
..
..
Special dengan kami?? Ada FREE GIFT la kawan.. Kalau beli dua, boleh dapat FREE GIFT CD SINGLE #terusmencintai lagi.. Siap tandatangan.. Bukan senang tu..
..
..
Boleh dapatkan sekarang.. Ada dua pilihan.. .
💄Honeybee ✅
💄Honeylatte ✅
..
..
Untuk details, boleh whatsapp 017-977 3382 sekarang!! Harga hanya RM 49 sahaja + RM 7 postage utk 1 pcs.. Selain tu akan dapat FREE GIFT 🎁 juga..
..
..
Kalau beli 2 pcs, hanya RM 100 termasuk postage!! Ada free gift berganda!! 🎁🎁
..
..
www.wasap.my/60179773382/SNDLipstick
www.wasap.my/60179773382/SNDLipstick
www.wasap.my/60179773382/SNDLipstick
..
..
Same2 pakai lipstick 💄mcm @sitinordiana ok!!
..
..
#sitinordiana
#diasemanishoney
#pengantinmusimsalju
#sndlipstick
#cekelatsemanishoney
@sndlipstick
#lipmatte
#honeybee
#honeylatte
#jihanmuse
#ungkuhariz

MOST RECENT

.
"AWW SIS HANA, CANTIKNYA BIBIR!....PAKAI LIPSTICK APA TUU..?😍 😍 😍 .
.
.
Serius sis, sekali pandang terus jatuh cinta...dari jauh tadi dah nampak dengan KAAY, tak perlu ragu2 untuk oles warna2 yg sangat cun! 💄💄💄
.
So, macamna nk menyerikan bibir munggil macam sis..??? 😗 .
.
ala, senang je...sis suggest cuma perlu oles2 Lip Creamy Mattes by Kaay Cosmetics… zassssssttt!!!! confirm terus cantiks & gojes uolls! .
.
.
========================= .
KELEBIHAN CREAMY MATTES =========================
.
💋 Bau harum coklat+ sher butter + mint .
.
💋Memberi kesan lembab dan tahan lama .
.
💋 Tak mengeringkan / Tak berkerak .
.
💋Merawat bibir merekah dan sensetif .
.
💋Wudhu Friendly &amp; Mudah dibersihkan. (Hanya guna wet tissue ) .
.
💋 Tiada Alkohol &amp; pewangi kimia .
.
💋Terdiri daripada bahan semulajadi seperti Sher butter , VCO , Argan Oil , Seed Oil &amp; Peppermint .
.
💋 4 pilihan warna : Red Velvet / Caramel / Roseberry/ Honey Toffee .
.
💋 Lulus KKM dan Halal . .
.
.
Best kan? Sape dh try confirm tak nyesal tau. Color sangat cantik. Texture sangat2 memuaskan hati. Casing dia senang untuk carry ke mana2 😘😘 😘 . .
.
Hrga mampu milik sangat tau, dgn kualiti setanding jenama antarabangsa, mesti puas hati! Ada hrga PROMOSI khas untuk yang Whatsapp iolls skrg!. .
.
Harga : Rm 35.00
Postage : Rm8 / Rm12 SS . .
Whatsaap >>> 011 2881 1281 . .
.
#LipCreamyMattes
#lipmattemalaysia
#lipmattemesrasolat
#lipmatte
#lipmattechoclate
#lipmattechocmint

MUA Fie Ramat so pretty with Dusty Rose lipmatte from Amoura Cosmetics 😘
.
.
Normal price RM49
Promotion price RM39
Save RM10! .
.
Redeem your special gift 🎁by whatsapp to 0129765186 .
.
Why so special? .
.
🎉High quality with reasonable price
🎉KKM approved
🎉Pigmented and light texture. . .
🎉Wudhu friendly
.
.
#amouracosmetics

Mau muka putih bersih glowinh?
Pake aja paket whitening series+serum brightening aja kak😍 dengan tambahan serum brightening complex yg berfungsi sebagai whitening booster agar krim malam bekerja 2x lipat untuk hasil kulit cerah lebih maximal. Dijamin deh muka kalian jadi putih,kenyal dan glowing✨
Udah banyak testi yg membuktikan lhooo😍
#msglow -------------------------- WA 085876025528
.
#msglow#msglowpusat#msglowcantikskincare#msglowbeauty#cantikskincare#cantikskincarepusat#cantikskincareoriginal#cantikskincarebali#cantikskincarejogja#cantikskincareklaten#cantikskincaresolo#urbanbali#msglowbpom#msglowjogja#msglowklaten#msglowsolo#creamglowing#ceamcantik#creamcantikskincare#creamoriginal#lipmatte#redjellymsglow#redjellyori#creambpom#creamglowing#creamkinclong#perawatanwajah#creamampuh

Red Jelly MS Glow merupakan Gel lembut yang diaplikasikan ke wajah dan memiliki kandungan skin conditioning untuk membantu mengencangkan wajah dan membuat wajah tampak bersinar dan cerah ✨
flawless glow red jelly
harga 300.000
.
.
Ordernya hanya di @msglowpekanbaruaesthetic yahh dears trusted dan Original 👍
. . .
Order, konsul, hubungi admin
👇👇👇👇👇 Fast Respon & Ramah.
💌LINE ADMIN 1 : Rita_dita18
💌LINE ADMIN 2 : Ayual2198
.
.

Cek ▶[ www.pom.go.id ] ◀ Untuk mengetahui nomor BPOM setiap pada produk MSGLOW by cantikskincare
.
.
#msglowpekanbaruaesthetic
#pusatmsglowpekanbaru
#agenmsglowpekanabaru
#msglowstockistpekanbaru
#stockistpekanbaru
#msglowpekanbaru
#pusatmsglow
#msglow
#msglowmalang
#msglowsurabaya
#msglowbandung
#msglowjakarta
#msglowindonesia
#msglowbycantikskincare
#flawlessredjelly
#perfectglowloosepowder
#perfectglow
#antisebum
#lipmatte
#perawatanpekanbaru
#perawatanacne
#perawatanjerawat
#perawatanflek
#perawatanwajahnormal

Sweetnya Founder kami, Pn Amiza bila gunakan EPHYRA LIPS AMBER ROSE. .
.
Amber Rose antara warna meletop sepanjang zaman tau! 😍😍😍
.
.
RM30 je sebatang. Tak mahal kan? .
.
Whatsapp Erd www.wasap.my/60178925257 utk pertanyaan.
.
#ephyralips #lipmatte #lipmattemalaysia #longlastinglipmatte #creamtomattelipcolor
#codtawau
#posseluruhsabah

Mau muka putih bersih glowinh?
Pake aja paket whitening series+serum brightening aja kak😍 dengan tambahan serum brightening complex yg berfungsi sebagai whitening booster agar krim malam bekerja 2x lipat untuk hasil kulit cerah lebih maximal. Dijamin deh muka kalian jadi putih,kenyal dan glowing✨
Udah banyak testi yg membuktikan lhooo😍
#msglow -------------------------- WA 085876025528
.
#msglow#msglowpusat#msglowcantikskincare#msglowbeauty#cantikskincare#cantikskincarepusat#cantikskincareoriginal#cantikskincarebali#cantikskincarejogja#cantikskincareklaten#cantikskincaresolo#urbanbali#msglowbpom#msglowjogja#msglowklaten#msglowsolo#creamglowing#ceamcantik#creamcantikskincare#creamoriginal#lipmatte#redjellymsglow#redjellyori#creambpom#creamglowing#creamkinclong#perawatanwajah#creamampuh

.
Treatment Lipcream 💋💄
.
💄Buy 1 at rm59 (less rm3)
.
💄Combo set: Colours of your own choice
.
👄Buy 3 colours at rm165 (less rm21) (per pcs rm55)
.
👄Buy 6 colours at rm 300 (less rm72) (per pcs rm50)
.
Pssstt....belian 6 warna combo melayakkan anda mendapat harga dropship.
.
.
Whatsapp : 017-2654034

We have the Amoura Mascara and Amoura Eyeliner as well!!!
----------------
✨AMOURA MASCARA✨
.
💋Classic brush giving that au natural effect!
.
💋Fiber yang sedikit tidak merengsakan mata
.
💋Semi waterproof and sweat proof formula making it easy to remove with your fav cleanser or Hermosa Cleansing Water! 💖
----------------- .
✨AMOURA EYELINER✨
.
💋Semi waterproof and sweat proof formula also!
.
💋Pointy tip making it easy for you to draw either the classic winged or the straight line.
.
💋Matte effect! So tak nampak berkilat shiny shiny 🌞
.
Amoura Mascara RM49
Amoura Eyeliner RM39
.
Get a discount when you purchase both as one set:
‼️RM69‼️
.
DM ME NOW GIRLSS!
.
#amouraombretto
#amouracosmetics #amourasemenyih
#amourakajang
#STRATEGIZEandSLAY
#WANITAmeraikanWANITA
#kecantikan #muamalaysia #muakl #muaselangor #lofattah #terlajaklaris #lipstickmurah #lipcream #lipmatte #lipstickmatte #lokalah #lokalahmy #lokalbrand #sayajual #sayajualmurah #sayajualkosmetik #sayajualmakeup #kedaionlinemalaysia #eyemakeup #amourashahalam

Inilah antara warna mica yang dicampur2 kedalam Lipcare kami. Mica ni tergolong dalam color selamat lagi natural tau.
.
Yang paling penting dia memang tak hitamkan bibir macam color dari chemical tu. .
.
Color pulak memang long lasting. Secret recipe homemade tanpa bantuan chemical ok.
.
.
Memang renyah sangat nak campur2 color untuk dapat 7 color yang kak buat sekarang. Sebelum buat memang banyak study pasal combination color. Contoh nak hasilkan color orange macamana, nak color peach macamana. Sukatan memang kena telus. Kalau tak habis semua melingkup. Memang nanges tepi tong sampahla jawabnya.
.
.
Buat lipstick paling renyah. Belum bab membasuh bekas yang melekit2 lagi. Makan masa, makan tenaga.
.
.
Patutlah organic lipstick memang mencecah ratusan ringgit. Ni kak buat Lips Repair Rm35 shj tahan 3-4bulan tau. Korang rasa murah banyak ke murah giler? 😎😎 .
.
.
..
.
.
#liptint#lipscrub#organicliptint#homemadeliptint#lipmatte#lipsrepair#bodyscrub#liptintmurah#liptintkorea#organickosmetik#lipbum#lipstain#benetint#myhoneylips#serum#lipscrubsemulajadi#lipcare#jelliytint#liptintviral#liptintmurah#rawatbibirkering#libscruborganic#bibirsihat#bibirpinkish#beautylips#naturalproduct#honeylips#madukelulut#organicbysyeedaali

จะดีแค่ไหนถ้าลิปแท่งเดียวทำให้คุณมีสีสันได้ทั้งวัน 💋สีชัด ติดทนยาวนานทั้งวัน
💋ไม่ตกร่อง แห้งแตกเป็นขุย
💋 3 in 1 ทาได้ทั้ง ตา แก้ม ปาก แท่งเดียวครบ!!
💋กับส่วนผสมนำเข้าจาก USA 💋เม็ดสีนำเข้าจากฝรั่งเศส
💋มีผลการวิจัยรองรับการันตีด้วย อย.
Promotion วันนี้ 🔥🔥🔥
1-2 แท่งๆ ละ 189฿
3แท่ง 500฿
5แท่ง 800฿
10 แท่งเรทราคาตัวแทน พร้อมรับบัตรตัวแทน
#butaematteandlastlip #lipmatte #butae #รับสมัครตัวแทนจำหน่ายทั่วประเทศ
addline : jaikojunk

🦄💋ลิปโบก้า Boca Lip Matte 🦄💋 .
⭐️ สามารถ mix สีได้นะคะ .
⭐️ สีสวยแน่น เนื้อแมท ติดทนค่ะ .
⭐️ ดื่มน้ำ กินข้าว ได้อย่างสบายใจ ไม่เลอะแน่นอน 💋
.
⭐️ ไม่มีสารอันตรายอันตรายและสารที่เป็นพิษต่อร่างกายใดๆ 🎈 .
⭐️ ผู้คิดค้นสูตรชาวสวิสเซอร์แลนด์ ผลิตที่เกาหลีนะคะ 🎈
. ⭐️ ผ่านการตรวจสอบจาก FDA (อย.) องค์การที่เป็นที่ยอมรับในระดับ"สากล"
ด้านการกำกับดูแลผลิตภัณฑ์สุขภาพ
.
.
🔺🔺🔺 👉🏻MADE IN KOREA👈🏻 🔺🔺🔺 .
.
.🦄💄🦄 ราคาน่ารักน่าคบ 189 บาทเท่านั้น 🦄💄🦄
.
@boca_lipmatt
#lipmatte #lipboca #bocalipmatte #ลิปแมท #ลิปโบก้า
#นมผอม #slimmilk #lipstick #ลิปสติกราคาถูก #ลิปจูบไม่หลุด #ลิปจิ้มจุ่ม #lipliquid #promotion #โปรโมท #โปรโมชั่นวันนี้ #โปรโมชั่นสุดคุ้ม #motherday #วันแม่แห่งชาติ#โบก้า #ลิปโบก้า

Most Popular Instagram Hashtags