#lipmask

MOST RECENT

💋Laneige Lip Sleeping Mask 20g. 🌸 ราคา 490 บาท

ลิปมาส์ก เหมาะสำหรับทาก่อนนอน ช่วยบำรุงและฟื้นฟูปาก เรียบเนียน ชุ่มชื้น อวบอิ่ม ดูนุ่มนิ่ม ไม่แห้งกร้าน 💧 📲สั่งทักแชทมาเลยค่ะ
Line:@fpv7301w 💗💋💋
#CuteStyleCute #Laneige #Lipmask #lipsleepingmask #เครื่องสำอางเกาหลีของแท้ #ลิปบำรุง #ลิปมาส์ก #มาส์กข้ามคืน

#Repost @tokomurahbanget
• • •
PURE SOAP by Jellys Thailand Original

IDR 59rb
.
READY YG NEW PACKING. Cek youtube reviewnya banyak banget. Owner uda coba dan memang sekali pakai langsung kerasa bedanya. Langsung cerah 😍 uda gitu busanya banyak & wanginya enakkk 😀
.
Sabun Pemutih Kulit Thailand
Terbuat dari bahan yang aman sehingga tidak akan memberikan efek samping. Sangat aman untuk kulit.

Cocok untuk yang ingin memutihkan kulit tampak sehat dan berseri-seri. Antioxidant, essential vitamin dan mineral yang bermanfaat bagi kulit tanpa bahan kimia.
.
Manfaat:
-Memutihkan serta menghaluskan kulit wajah maupun tubuh
-Menghilangkan bekas jerawat, bintik bintik hitam, luka
-Mengangkat sel kulit mati
-Memutihkan area tubuh yang gelap seperti leher, bokong, selangkangan, ketiak, siku, lutut, dll
-Menghilangkan jamur, panu dan penyakit kulit lainnya
-Memudarkan flek hitam
-Memutihkan dengan cepat dengan hasil pink putih merona, sehat, tidak pucat
-Mengurangi keriput, dan kerutan
-Melindungi kulit dari radikal bebas.
-Menunda penuaan dini
.
Order:
▫LINE: @tokomurahbanget (pakai @)
▫WA: 081390000475 (no CALL)
***(PILIH SALAH 1,DOUBLE CHAT KAMI BLOKIR)***
.
#jualpuresoap #jualjellysoap #puresoap #puresoapmurah #puresoapori #jellysoap #jellysoapmurah #puresoaporiginal #sabunpemutih #glutasoap
#puresoapbyjelly #puresoapjelly #sabunwajah #sabunpemutih #puresoapbyjellys #jellyssoap #jellysoaporiginal #lapunzelslim #glutalapunzel #glutapanacea #fruitaminsoap #fruitamin #fruitaminori #jualfruitamin #fruitaminoriginal #naturgo #eyemask #lipmask #maskeranimal #nosesecret

Alhamdulillah! Feedback #Lipmask kan dah told u... Memang bagus lupmask ani.. Lembab, sexy, lawa tarus bibir after use 😍 hehe tarus membali banyak untuk stock 💕😘 ada jua terselit Doll Eye Mascara atu.. Inda alang2 bali 2 tarus... Booking2 tarus make payment, later ambil 😉 tq so much dear 😘 spotting ni my regular customer ani 😁😂

.
buat uolls yang tak tahu nak pilih masker mana untuk masalah kulit korang, haaa ni alyn nak habaq, alyn dah buat set masker untuk selesaikan masalah kulit korang seperti:
.
✔️Kulit Kering
✔️Kulit Berminyak
✔️Kulit Kusam/Sunburn
✔️Kulit berjerawat/Dark Spot
✔️Kulit Sensitif
.
soo, sekarang korang dah boleh pilih set mana yang korang nak🤗 happy ke happy❓
.
cara pakai:
1) cuci muka dengan air bersih (air suam untuk buka pori-pori)
2) Buka plastik mask dan lekatkan pada wajah (lebihan essence korang boleh sapu dekat tangan, kaki)
3) Biarkan selama 15 - 30 minit atau biarkan sehingga kering
4) cabut mask dari muka dan tepuk dengan lembut supaya essence dapat menyerap ke dalam kulit
.
*Guna secara konsisten (3 kali seminggu, korang tengok sendiri result nya nanti😍👍🏽MELETOPP KEBABOOMM*
.
harga mur mur aje😍 dan paling penting FREE POSTAGE SM❗️❗️
.
🚚FREE POSTAGE SEMENANJUNG
🚚ADD RM5 FOR SABAH/SARAWAK
.
#maskkoreamurah #koreanfacialmask #koreanmask #facemask #maskmurah #maskmukamurah #pemborongmaskkorea #pemborongmaskmurah #lubukmaskmurah #maskwajah #besut #setiu #shiseido #bioaqua #images #rorec #maliemask #innisfreemask #somebymi #lipmask #eyemask

.
buat uolls yang tak tahu nak pilih masker mana untuk masalah kulit korang, haaa ni alyn nak habaq, alyn dah buat set masker untuk selesaikan masalah kulit korang seperti:
.
✔️Kulit Kering
✔️Kulit Berminyak
✔️Kulit Kusam/Sunburn
✔️Kulit berjerawat/Dark Spot
✔️Kulit Sensitif
.
soo, sekarang korang dah boleh pilih set mana yang korang nak🤗 happy ke happy❓
.
cara pakai:
1) cuci muka dengan air bersih (air suam untuk buka pori-pori)
2) Buka plastik mask dan lekatkan pada wajah (lebihan essence korang boleh sapu dekat tangan, kaki)
3) Biarkan selama 15 - 30 minit atau biarkan sehingga kering
4) cabut mask dari muka dan tepuk dengan lembut supaya essence dapat menyerap ke dalam kulit
.
*Guna secara konsisten (3 kali seminggu, korang tengok sendiri result nya nanti😍👍🏽MELETOPP KEBABOOMM*
.
harga mur mur aje😍 dan paling penting FREE POSTAGE SM❗️❗️
.
🚚FREE POSTAGE SEMENANJUNG
🚚ADD RM5 FOR SABAH/SARAWAK
.
#maskkoreamurah #koreanfacialmask #koreanmask #facemask #maskmurah #maskmukamurah #pemborongmaskkorea #pemborongmaskmurah #lubukmaskmurah #maskwajah #besut #setiu #shiseido #bioaqua #images #rorec #maliemask #innisfreemask #somebymi #lipmask #eyemask

.
buat uolls yang tak tahu nak pilih masker mana untuk masalah kulit korang, haaa ni alyn nak habaq, alyn dah buat set masker untuk selesaikan masalah kulit korang seperti:
.
✔️Kulit Kering
✔️Kulit Berminyak
✔️Kulit Kusam/Sunburn
✔️Kulit berjerawat/Dark Spot
✔️Kulit Sensitif
.
soo, sekarang korang dah boleh pilih set mana yang korang nak🤗 happy ke happy❓
.
cara pakai:
1) cuci muka dengan air bersih (air suam untuk buka pori-pori)
2) Buka plastik mask dan lekatkan pada wajah (lebihan essence korang boleh sapu dekat tangan, kaki)
3) Biarkan selama 15 - 30 minit atau biarkan sehingga kering
4) cabut mask dari muka dan tepuk dengan lembut supaya essence dapat menyerap ke dalam kulit
.
*Guna secara konsisten (3 kali seminggu, korang tengok sendiri result nya nanti😍👍🏽MELETOPP KEBABOOMM*
.
harga mur mur aje😍 dan paling penting FREE POSTAGE SM❗️❗️
.
🚚FREE POSTAGE SEMENANJUNG
🚚ADD RM5 FOR SABAH/SARAWAK
.
#maskkoreamurah #koreanfacialmask #koreanmask #facemask #maskmurah #maskmukamurah #pemborongmaskkorea #pemborongmaskmurah #lubukmaskmurah #maskwajah #besut #setiu #shiseido #bioaqua #images #rorec #maliemask #innisfreemask #somebymi #lipmask #eyemask

.
buat uolls yang tak tahu nak pilih masker mana untuk masalah kulit korang, haaa ni alyn nak habaq, alyn dah buat set masker untuk selesaikan masalah kulit korang seperti:
.
✔️Kulit Kering
✔️Kulit Berminyak
✔️Kulit Kusam/Sunburn
✔️Kulit berjerawat/Dark Spot
✔️Kulit Sensitif
.
soo, sekarang korang dah boleh pilih set mana yang korang nak🤗 happy ke happy❓
.
cara pakai:
1) cuci muka dengan air bersih (air suam untuk buka pori-pori)
2) Buka plastik mask dan lekatkan pada wajah (lebihan essence korang boleh sapu dekat tangan, kaki)
3) Biarkan selama 15 - 30 minit atau biarkan sehingga kering
4) cabut mask dari muka dan tepuk dengan lembut supaya essence dapat menyerap ke dalam kulit
.
*Guna secara konsisten (3 kali seminggu, korang tengok sendiri result nya nanti😍👍🏽MELETOPP KEBABOOMM*
.
harga mur mur aje😍 dan paling penting FREE POSTAGE SM❗️❗️
.
🚚FREE POSTAGE SEMENANJUNG
🚚ADD RM5 FOR SABAH/SARAWAK
.
#maskkoreamurah #koreanfacialmask #koreanmask #facemask #maskmurah #maskmukamurah #pemborongmaskkorea #pemborongmaskmurah #lubukmaskmurah #maskwajah #besut #setiu #shiseido #bioaqua #images #rorec #maliemask #innisfreemask #somebymi #lipmask #eyemask

.
buat uolls yang tak tahu nak pilih masker mana untuk masalah kulit korang, haaa ni alyn nak habaq, alyn dah buat set masker untuk selesaikan masalah kulit korang seperti:
.
✔️Kulit Kering
✔️Kulit Berminyak
✔️Kulit Kusam/Sunburn
✔️Kulit berjerawat/Dark Spot
✔️Kulit Sensitif
.
soo, sekarang korang dah boleh pilih set mana yang korang nak🤗 happy ke happy❓
.
cara pakai:
1) cuci muka dengan air bersih (air suam untuk buka pori-pori)
2) Buka plastik mask dan lekatkan pada wajah (lebihan essence korang boleh sapu dekat tangan, kaki)
3) Biarkan selama 15 - 30 minit atau biarkan sehingga kering
4) cabut mask dari muka dan tepuk dengan lembut supaya essence dapat menyerap ke dalam kulit
.
*Guna secara konsisten (3 kali seminggu, korang tengok sendiri result nya nanti😍👍🏽MELETOPP KEBABOOMM*
.
harga mur mur aje😍 dan paling penting FREE POSTAGE SM❗️❗️
.
🚚FREE POSTAGE SEMENANJUNG
🚚ADD RM5 FOR SABAH/SARAWAK
.
#maskkoreamurah #koreanfacialmask #koreanmask #facemask #maskmurah #maskmukamurah #pemborongmaskkorea #pemborongmaskmurah #lubukmaskmurah #maskwajah #besut #setiu #shiseido #bioaqua #images #rorec #maliemask #innisfreemask #somebymi #lipmask #eyemask

A friend recommended me this 💄lipstick, you can use as a lip mask :) just 15 minutes, can give you pretty lips 👄#prettylips #lipmask #1lipstick1000colours #legendage

.
buat uolls yang tak tahu nak pilih masker mana untuk masalah kulit korang, haaa ni alyn nak habaq, alyn dah buat set masker untuk selesaikan masalah kulit korang seperti:
.
✔️Kulit Kering
✔️Kulit Berminyak
✔️Kulit Kusam/Sunburn
✔️Kulit berjerawat/Dark Spot
✔️Kulit Sensitif
.
soo, sekarang korang dah boleh pilih set mana yang korang nak🤗 happy ke happy❓
.
cara pakai:
1) cuci muka dengan air bersih (air suam untuk buka pori-pori)
2) Buka plastik mask dan lekatkan pada wajah (lebihan essence korang boleh sapu dekat tangan, kaki)
3) Biarkan selama 15 - 30 minit atau biarkan sehingga kering
4) cabut mask dari muka dan tepuk dengan lembut supaya essence dapat menyerap ke dalam kulit
.
*Guna secara konsisten (3 kali seminggu, korang tengok sendiri result nya nanti😍👍🏽MELETOPP KEBABOOMM*
.
harga mur mur aje😍 dan paling penting FREE POSTAGE SM❗️❗️
.
🚚FREE POSTAGE SEMENANJUNG
🚚ADD RM5 FOR SABAH/SARAWAK
.
#maskkoreamurah #koreanfacialmask #koreanmask #facemask #maskmurah #maskmukamurah #pemborongmaskkorea #pemborongmaskmurah #lubukmaskmurah #maskwajah #besut #setiu #shiseido #bioaqua #images #rorec #maliemask #innisfreemask #somebymi #lipmask #eyemask

.
buat uolls yang tak tahu nak pilih masker mana untuk masalah kulit korang, haaa ni alyn nak habaq, alyn dah buat set masker untuk selesaikan masalah kulit korang seperti:
.
✔️Kulit Kering
✔️Kulit Berminyak
✔️Kulit Kusam/Sunburn
✔️Kulit berjerawat/Dark Spot
✔️Kulit Sensitif
.
soo, sekarang korang dah boleh pilih set mana yang korang nak🤗 happy ke happy❓
.
cara pakai:
1) cuci muka dengan air bersih (air suam untuk buka pori-pori)
2) Buka plastik mask dan lekatkan pada wajah (lebihan essence korang boleh sapu dekat tangan, kaki)
3) Biarkan selama 15 - 30 minit atau biarkan sehingga kering
4) cabut mask dari muka dan tepuk dengan lembut supaya essence dapat menyerap ke dalam kulit
.
*Guna secara konsisten (3 kali seminggu, korang tengok sendiri result nya nanti😍👍🏽MELETOPP KEBABOOMM*
.
harga mur mur aje😍 dan paling penting FREE POSTAGE SM❗️❗️
.
🚚FREE POSTAGE SEMENANJUNG
🚚ADD RM5 FOR SABAH/SARAWAK
.
#maskkoreamurah #koreanfacialmask #koreanmask #facemask #maskmurah #maskmukamurah #pemborongmaskkorea #pemborongmaskmurah #lubukmaskmurah #maskwajah #besut #setiu #shiseido #bioaqua #images #rorec #maliemask #innisfreemask #somebymi #lipmask #eyemask

Most Popular Instagram Hashtags