[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#lipcandy

MOST RECENT

Ooops! Remover ~ Try this tip โžก๏ธ My lips ๐Ÿ‘„ donโ€™t lie ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ #lipsense #lipsensedistributor #senegencedistributor
#senegence #skincare
#cosmetics #loveyourskin #loveyourlips #ooopsremover
#seneplexcomplex #bossbabe
#lipcandy #lipcolor #glamboss
#glamlife #glamgirl
#glamminitup
#lipstickaddition #willnotbudge #longlasting #moreforyourmoney #kissproof #smudgeproof #waterproof
#leadfree #waxfree #glutenfree
#nongmo #nottestedonanimals
#madeinamerica DM for ordering or ๐Ÿ“๐Ÿ“ฌโ˜Ž๏ธ๐Ÿ’ป๐Ÿ“ฑ AND stop by my FB group : Glammin' It Up With Mel **link in bio**

BIBIR KERING?MEREKAH?MENGELUPAS? ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Hello uolls. Nak tahu tak? Bibir kering ni bukan bibir idaman perempuan tau. Nak pakai apa-apa dekat bibir memang tak best. Lipstick ke lipmatte ke memang tak nampak cantik. Pucat lesi je muka tu.Nak tengok pon alahaaaiiii sendu rasa ๐Ÿ™„
.
Dah cuba Fever Glam Liquid Matte yang meletop sangat tu? Tak cuba lagi? Hmphhhh memang rugi sesangat. Dah lah ringan je bila pakai,tak melekit and color pon ermmm tak perlu ceritalah. Memang WOW!! Mereciks sangatlah uolls color dia. Apa yang best lagi?
.
Kelebihan Liquid Matte Fever Glam
๐Ÿ’‹Shea butter
Merawat dan melindungi bibir dari kekeringan atau merekah.
๐Ÿ’‹Argan oil
Membantu merawat bibir yang rosak.
๐Ÿ’‹Vitamin E
.
Bertindak sebagai antioksidan yang mencegah bibir rosak disebabkan radikal bebas. Radikal bebas ni darang dari sinaran UV yang boleh merosakkan bibir. .
Harga RM36 exc postage
.
Whatsapp Aniq untuk order
0172906179

BIBIR KERING?MEREKAH?MENGELUPAS? ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Hello uolls. Nak tahu tak? Bibir kering ni bukan bibir idaman perempuan tau. Nak pakai apa-apa dekat bibir memang tak best. Lipstick ke lipmatte ke memang tak nampak cantik. Pucat lesi je muka tu.Nak tengok pon alahaaaiiii sendu rasa ๐Ÿ™„
.
Dah cuba Fever Glam Liquid Matte yang meletop sangat tu? Tak cuba lagi? Hmphhhh memang rugi sesangat. Dah lah ringan je bila pakai,tak melekit and color pon ermmm tak perlu ceritalah. Memang WOW!! Mereciks sangatlah uolls color dia. Apa yang best lagi?
.
Kelebihan Liquid Matte Fever Glam
๐Ÿ’‹Shea butter
Merawat dan melindungi bibir dari kekeringan atau merekah.
๐Ÿ’‹Argan oil
Membantu merawat bibir yang rosak.
๐Ÿ’‹Vitamin E
.
Bertindak sebagai antioksidan yang mencegah bibir rosak disebabkan radikal bebas. Radikal bebas ni darang dari sinaran UV yang boleh merosakkan bibir. .
Harga RM36 exc postage
.
Whatsapp Aniq untuk order
0172906179

BIBIR KERING?MEREKAH?MENGELUPAS? ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Hello uolls. Nak tahu tak? Bibir kering ni bukan bibir idaman perempuan tau. Nak pakai apa-apa dekat bibir memang tak best. Lipstick ke lipmatte ke memang tak nampak cantik. Pucat lesi je muka tu.Nak tengok pon alahaaaiiii sendu rasa ๐Ÿ™„
.
Dah cuba Fever Glam Liquid Matte yang meletop sangat tu? Tak cuba lagi? Hmphhhh memang rugi sesangat. Dah lah ringan je bila pakai,tak melekit and color pon ermmm tak perlu ceritalah. Memang WOW!! Mereciks sangatlah uolls color dia. Apa yang best lagi?
.
Kelebihan Liquid Matte Fever Glam
๐Ÿ’‹Shea butter
Merawat dan melindungi bibir dari kekeringan atau merekah.
๐Ÿ’‹Argan oil
Membantu merawat bibir yang rosak.
๐Ÿ’‹Vitamin E
.
Bertindak sebagai antioksidan yang mencegah bibir rosak disebabkan radikal bebas. Radikal bebas ni darang dari sinaran UV yang boleh merosakkan bibir. .
Harga RM36 exc postage
.
Whatsapp Aniq untuk order
0172906179

Lime Crime Diamond Crushers sรฃo Lip Toppers para serem usados sozinhos ou sobre seu batom preferido.
Essa cor รฉ Trip
Valor 129,00
Compre no site www.shopgloss.com.br
Ou pelo Whatsapp 43 996388703 #shopgloss #temnashopgloss #shopglossano3 #maquiagem #makeup #Repost @kayla_vegas
ใƒปใƒปใƒป
โค๏ธ @limecrimemakeup diamond crushers so much need to collect them all #limecrime #diamondcrushers #mua #makeuplover #makeupaddict #makeupjunkie #lipcandy #lipstickjunkie #tripdiamondcrusher #sparkly

This one time ONLY offer expires tomorrow at 2pm EST ๐Ÿ’‹โœจ DM me for details, too good to post publicly and is limited to 5 spots ONLY!!! You wonโ€™t be sorry-and if youโ€™ve been on the fence now is the time to let go of those worries and switch to real kiss Proof lipstick!๐Ÿ’„

Hello Fri-yay! The PS Collection by Sociably Yours. ๐Ÿ“ทTory Bass Photography .
.
.
#Fbf #weekendbehavior #SociablyYours #PSCollection #bellini #cocktails #cosmetics #lipcandy #Minklipstick #trendinglipcolors #certifiedeventplanner #lips #kisses

Napalm on the half shell! We love these lip, cheek, and eye duals, Available in over 12 shades each! $20. You can find them at The Guava ๐Ÿญ#teamguava #guavateam #guavajellyboutique #beachlife #shopsmall #lipcandy #cheekcandy #eyecandy

#LIPCANDY ๐Ÿ‘…
Dropping soon www.TheNudeCollection.com

#lipcandy from @smithandcult this gloss is Not tacky, sheer color perfect for anytime #colormehappy #lipgloss #makeupjunkie #beauty #beautytips

Most Popular Instagram Hashtags