#ligasuper

45981 posts

TOP POSTS

seleksi foto perlawanan Liga Super : Pulau Pinang (0) vs Kedah (2).
Gol Jaringan Ken Ilso dan Baddrol Bakhtiar
#arenahijaukuning #kedah #ligasuper #penang #pulunkedahpulun

Kesebelasan utama PSG season depan ? Kalau PSG berjaya mengikat Neymar dan Sanchez,meletup tu gandingan mereka !
.
.
--------------------------------------
#Follow Instagram Kami @garisangol.my
Facebook -Garisan Goal
Partner : @ligabolasepakmalaysia
@malayanarena
(visit ig jualan jersi menarik dari @Shukzjersi)

#GarisanGol2017 #LigaKita #2017 #bola #Malaysia #LigaMalaysia #MSL #LigaSuper #pialaMalaysia #pialaPresiden #pialafam #Support #kedah #penang #perlis #perak #selangor #pahang #kelantan #terengganu #johor #melaka #negerisembilan #sarawak #sabah #kl #football #local

Persaraan Lahm menjadikan pengurusan Bayern Munich melantik Manual Neuer sebagai kapten pasukan baru mereka dan Thomas Muller sebagai vice captain.
_______________________________
Ikuti kami di Insta, Fb & Twiter
#Be⚽Sepak 🔥🔥🔥
#footballfact #faktabola #bola #bolamalaysia #bolasepak #fam #ligasuper #pialamalaysia #pialafam #harimaumalaya #ligaperdana #soccer #futboll

Tatkala kemenangan yang dicipta aku teringat kata-kata daripada Khalid Al-Walid "Kekuatan sebuah pasukan tidak dinilai dari jumlahnya, tetapi dinilai dari pertolongan Allah padanya, dan kelemahan pasukan ada pada saat Allah meninggalkannya". Walau apa pun kelihatan mereka puas walaupun keletihan yang jelas terpancar di wajah kejantanan mereka.

Kepercayaan adalah aspek penting di dalam sesebuah pasukan, tanpa kepercayaan kemungkinan tercetusnya konflik dan ketidakkefahaman di antara satu sama lain. Kepercayaan ini juga adalah kunci untuk menjaga hubungan kerja yang baik antara rakan-rakan.

Biarpun pelbagai masalah dan isu digembar gemburkan tetapi fokus kesemua pemain dan kejurulatihan membuahkan hasil yang lumayan walaupun nun sayup di atas untuk meniti rapat mata yang dicicirkan. Aku percaya kepada qada dan qadar, tiada yang mustahil di dalam dunia ini pokok pangkalnya doa sebagai harapan.
#bayualamfoto #gawangdotmy #sportphotographer #sportphoto #sport #photo #canon #photooftheday #ligamalaysia2017 #ligamalaysia #ligasuper #ligapremier #pialafam #skuadpresiden #photographer #official #fotografersukan #sukan #training #footballmalaysia #sangsperma #bicaradarihati #advertising #digitalmedia #passion #inilahaku #kuasapenyokong #bangkitbersama #mohbuatbalik

dpt sekeping ni ja sebelum luppp

#sukanmalaysia #arenahijaukuning #kedah #ligasuper

Mohamad Ghaddar Goal | T-Team 1-6 JDT | Malaysian #LigaSuper

Yeay pasukan botak menang lagi malam ni..dengan jaringan yang agk besar 6 berbalas 1...harimau selatan mengaum di bumi terengganu
.
.
~apa macam?oky x?😎juara dah jadi milik johor ke?
.
.
~sorry admin x dapat update lebih awal dan x update selalu pasal JDT..bzy uii
.
.
#johor#johordt#johordt2013#permatajohor#ligasuper#win#champions#ligaM#harimauselatan#johorsoutherntiger#johordarultazim

MOST RECENT

.
==============
Cadenza CZ-10
==============
.
💥Pakej A:
Baju siap nama nom -> RM25
.
💥Pakej B:
Baju siap nama nom & seluar -> RM35
.
💥Pakej C:
Baju siap nama nom, seluar & stokin -> RM45

Jom dapatkan utk team anda dgn kadar segera

untuk tempahan/pertanyaan:↩
0 1 7 - 9 3 2 6 1 2 6
🏪 (WhatsApp/Line/Telegram/Call/Msg)

#jersibola #jersi #jersifutsal #jersey #jerseyfutsal #kedai #kedaikasut #kedaijersi #kedaijersibola #jersionline #onlinejersi #kedaisukan #lelong #pakaiansukan #pasarpayang #original #malaysia #kelantan #selangor #eureka #tempahanpasukan #teamorder #ligasuper #kipidap #dongibab #real #warrix #zealver #caldina #cadenza

Kelayakan AFC U22 Championship

FT: Malaysia 2-0 Mongolia

Malaysia layak atau tidak, kita akan tahu malam ini. Bergantung pada keputusan perlawanan Thailand vs Indonesia dan kedudukan top 6 tempat kedua terbaik.

Malam ini kena sokong Indonesia. Indonesia kalahkan Thailand, Malaysia layak...
Akhyar Rashid sudah mendapat tempat dlm bola sepak Malaysia!!🔰🔰🔰🔰🔰🔰 #boskermalaysia #boskerkedah #kedah #pulunkedahpulun #kedahan #kedahdarulaman #kedahpantangkalah #kedahfa #thisisdarulaman #darulaman #helangmerah #ligasuper #pialafa #pialamalaysia

NIKE MERCURIAL SUPERFLY V FG
.
READY STOCK:
UK5.5
.
HARGA:-
RM599 FREE POSTAGE
.
COD PUCHONG PERDANA
+60102544382 - Admin

Full Time
Selangor (1)-(0) Kelantan

#gomokelategomo
#kelantan
#theredwarriors
#ligasuper

gamers again 😀 ada pertandingan pukul 21:20wib
.
.
#topeleven #MadridClub #ligasuper #footballmanager

@futty98 jelas kecewa selepas terlepas peluang untuk menyamakan kedudukan bagi membantu pasukan meraih sekurang-kurang 1 mata di tempat lawan.

#selangorvskelantan
#ligasuper
#gomokelategomo
#kelantan

Kedudukan terkini...
#ligasuper

Time lawan Pahang boleh laa buat...😅nii masa lawan Kedah tak jadi dh laa😂
Apa2 pon tahniah @faiz_subri13 sebab mencuba nasib kt Kedah semalam😂..kalaw jadi pon rasanya @frhnbkr boleh save kot💪🏻😅 #ligasuper#puskas#kedahvspenang#penyokongkedah#anakkedah🔰 #ultraskedah #salam0-2

#LigaSuper #JDTDAY
#Moraisday 26/7
JDT vs Perak
9pm LIVE @tv9malaysia

Mohamad Ghaddar Goal | T-Team 1-6 JDT | Malaysian #LigaSuper

Most Popular Instagram Hashtags