#lifeskill

11702 posts

TOP POSTS

Oom tante selamat masak, selamat siap2 buat sahur pertama yaa.. #anakbelajarmasak #anakpintar #bukananaknakal #lifeskill

Buka puasa hari pertama kali ini dipersembahkan oleeeh... Ziaaa !! Ini cordon bleu ala ala, dada ayam gortep isi keju dan sosis cacah (kalo sebutannya dia sih chicken katsu isi ๐Ÿ˜‚) Dia bikin sendiri hampir semuanya mulai dr cuci dada ayam, marinasi dagingnya, sampe membuat dan mengisi isiannya, membalut ayam dengan tepung roti dan menggoreng sampai matang. Masih dibantu utk membuat irisan kantong pd dada ayamnya.
Keseluruhan sih udah oke, enak, layak makan banget. Keep up the good work ya mas zia ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ #lifeskill #homecooking #homemade #cordonbleu

When #wcw also falls on her birthday.. happy birthday to the woman that taught me so many important life skills and more! At least I taught you one thing: how to take a flabongo.. ๐Ÿ™Œ๐Ÿผ๐ŸŽ‰ #lifeskill #shecanoutdrinkmeanyday #proudofyou #notadayover30

Gambar apabee... kita mah ini yakkkk.

#potodulu #lifeskill #art #gambar

|SWIM SCHOOL| It's Memorial Day weekend, but I'm working. Thrilled to have a long time friend as my new swim student today. Yes, SHEro Athletics takes heroes as clients as well. He is a very active outdoor adventurer, so his objective is to simply be a more confident swimmer for vacation purposes primarily.
We worked on breathing, a basic front crawl, and treading comfortably. We have several lessons coming up with an ultimate goal of swimming a full 50 meters. Today? We made it more than halfway down the pool on the first try. Fantastic work, Vacation Hero! #swimschool #lifeskill #propel

(PLEASE LIKE + SPAM COMMENT)

Keep your dreams alive. Understand to achieve anything requires faith and belief in yourself, vision, hard work, determination, and dedication. Remember all things are possible for those who believe.
-Gail Devers-
My vision is to be a successful rubber entrepreneurs or work on a big company.
.
.
.
.
Matthew 7:12
So whatever you wish that others would do to you, do also to them, for this is the Law and the Prophets.
#vision #lifeskill

You are never too old to set another goal or to dream a new dream... -C.S. Lewis .
.
Dare to dream! ๐Ÿ™‹๐Ÿ™†
๐Ÿ“ท: @henricohendrawan
.
.
#visionboard #lifeskill #instagram #dreams #daretodream

ICYMI- the Terps were live with @briancainpeak yesterday! #Boom #Leadership #Lifeskill #Development

MOST RECENT

Fieldtrip kali ini
Alula belajar ttg proses pembuatan sakoteng
Di rumah yuyut

#fieldtrip #toddleractivity #belajardanbermain #montessoridirumah #montessoriathome #lifeskill #memotong #sakoteng #ramadhanactivity

Y'all, these ties were in my husband's closet like this! ๐Ÿ˜‚ he rarely wears ties and I have to tie them for him so he just loosens them and hangs them up!

Take a look at this little TADPOLE! ๐ŸฆŽ A smile like that will surely brighten up your Memorial Day weekend! ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ #tadpole #beginner #swimming #memorialday #weekend #smile #happybaby #instakids #momsofinsta #dad #coach #superstar #submersion #local #aquacard #kidslife #love #enroll #lifeskill #safety #baby #pooltime

#Repost @allisonrenee23 (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป

Memasak itu salah satu kemampuan dasar manusia, dan merupakan salah satu life-skill yg harus dimiliki anak. Bagi yg berbakat tentunya skill itu bisa di-improve secara maksimal. Sisi positif bagi yg kurang berbakat, memasak itu salah satu cara bertahan hidup.
.
Kelak mungkin keadaan yg kita jumpai tidak selalu ideal dimana menu tinggal beli atau dibikinin ahlinya. Misalnya ketika terjadi bencana alam, situasi perang, sedang camping, di hutan, sedang tak ada siapapun yg dapat diandalkan atau dlm kondisi sakit shg harus membuat menu khusus sendiri. Maka andalkanlah diri sendiri. Okay, vroh? ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
Belajar apapun itu asal bermanfaat bagi kebertahanan hidupmu kelak tidak akan mjd sia-sia. Justru jika kamu belajar untuk goals yg salah dengan mendewakan angka-angka yg akan mengubur kelebihanmu, siap2lah kecewa untuk tahun-tahun yg mubazir. .
.
#lifeskill #cooking #kitchen #parenting #lovelykid #tobesurvivor #survive #survival #survivalkit #loveyouson

|SWIM SCHOOL| It's Memorial Day weekend, but I'm working. Thrilled to have a long time friend as my new swim student today. Yes, SHEro Athletics takes heroes as clients as well. He is a very active outdoor adventurer, so his objective is to simply be a more confident swimmer for vacation purposes primarily.
We worked on breathing, a basic front crawl, and treading comfortably. We have several lessons coming up with an ultimate goal of swimming a full 50 meters. Today? We made it more than halfway down the pool on the first try. Fantastic work, Vacation Hero! #swimschool #lifeskill #propel

Buka puasa hari pertama kali ini dipersembahkan oleeeh... Ziaaa !! Ini cordon bleu ala ala, dada ayam gortep isi keju dan sosis cacah (kalo sebutannya dia sih chicken katsu isi ๐Ÿ˜‚) Dia bikin sendiri hampir semuanya mulai dr cuci dada ayam, marinasi dagingnya, sampe membuat dan mengisi isiannya, membalut ayam dengan tepung roti dan menggoreng sampai matang. Masih dibantu utk membuat irisan kantong pd dada ayamnya.
Keseluruhan sih udah oke, enak, layak makan banget. Keep up the good work ya mas zia ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ #lifeskill #homecooking #homemade #cordonbleu

This morning's cluttered desktop which is a reflexion of my mind right now. There are so many things in my head and I am feeling overwhelmed by all the things I want to do or "should" do. Priotizing is hard but this is really what I have to do at the moment. What are your tips?
.
.
#clutter #desk #mind #books #journals #prioritizing #lifeskill #overwhelmed #coffee #goodmorning #help #selfimprovement #productivity

Empowerment! Empowerment!! Empowerment!!!
Acquire a skill of a lifetime.
This is an Opportunity to get a Full Scholarship to master chosen skills and make money.
#empowerment #caketraining #photographytraining #musictraining #computertraining #ITtraining #skillacquisation #skill #training #lifeskill #photography #sugarcraft #microsoft

Short courses available in Liverpool, Warrington and Wigan. Spaces filling quickly!! Call 01925 243643. #joinusnow #babyswimming #waterconfidence #lifeskill #ilovemyjob

She's been helping a lot ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ *wipe tears*. I just finished Ladies meeting and she tidied up (voluntarily). #lifeskill #MiraiAnakBaik #beberes #TidyUp #PostMeeting #IIPTangsel #emakTerharu #TibatibaAnakkuSudahbesar #homeschoolingmirai #unschooling #PascaKonMari

Dona boleh nonton Youtube kalau sudah latihan sepatu roda

Itu salaah satu cara yg saya pakai supaya anak saya gigih usaha dulu untuk mendapat apa yg dia mau... Awalnya nangis2 tantrum, tapi teteeep emak harus konsisten. Kalau asal dituruti, hasilnya bisa bahaya
Lagipula saya memang tergolong ibu2 kejam kalau untuk melatih life skillnya dia.
Stelah main sptu rodanya, taraaaaa... Ga mau selesai mainnya.. Good job @donada

Abaikan stand partitur yg jadi gantungan handuk ya.. #lifeskill @dorenada #3y9m #inlineskate

"Tell me & I forget. Teach me & I may remember. Involve me & Ill learn." - #BenjaminFranklin ๐Ÿ‘ท๐Ÿ‘ณ๐Ÿ‘ฒ๐Ÿ‘ฎ Give them the opportunity & watch them flourish.
Weekend responsibilities are always fun with them. ๐Ÿšœ โค my #ATeam
#SaturdayDuties #Boys #6yearsold #Dedication #YardWork #NeverToYoungToMowTheLawns #ILoveHowHeMakesItFun #Responsibility #Dedication #MomLife #TeamWork #Sons #HardWork #LifeLesson #LifeSkill

Most Popular Instagram Hashtags