#lienaracing

MOST RECENT

timeline hari ni semua syahdu tgk membe pki kete baru,skrg nak bgtaw kete ni xnaik enjin lagi syadu beb,raya xlama lagi 😭😭😭😭 hari ke6 🤙🏻 kite berpuasa.. selamat berbuka😘😘 #KILL #alwayskill #evoshopmalaysia #evofighters #goldmember #agt #evo8 #ce28n #linkecu #hks #osgiken #trust #awd #fulltime #threediamondmembers #tdm199 #rimau #199performance #199garage #lienaracing #mdtuner #hooligan #hoonigan #brembo #evolution

alhamdulillah 2nd place..tq pada semua yg support PDX...
#M.I.Ablasting #mechaniqracingteam #megnalubricants #lienaracing #msafoodproducts

selamat pengantin baru zaharudin and mira lps xde da meroyan masing2 wakakakakak #KILL #tilljannah #friends #evo #centraldivision #puncakalam #evolution #199performance #199garage #lienaracing #mdtuner #muahciked💋 #awd #fulltime

parking yang sama,rumah sama,warna silver sama,jenis enjin pun sama #4G63 cuma satu je yang berbeza #kerajaan mattt🤣🤣🤣 rakyat malaysia mmg kali ni kite #KILL #alwayskill #pakatanharapan #evoshopmalaysia #satria #satriagti #evo8 #evo9 #evolution #awd #fulltime #subangjaya #shahalam #putraheights #carbonfiber #rimau199 #hoonigan #hooligan #nogst #noaes #199garage #199performance #lienaracing #mdtuner

steady pakatan,steady tun M,steady rakyat malaysia ni kali KILL💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼 #KILL #alwayskill #pakatanharapan #tunmahathir #xr650 #kawkaw #motocross #honda #putrajaya #wangsamaju #199garage #199performance #lienaracing #mdtuner #awesome #fight

buat keputusan yang betul,pangkah mana yg terbaik..tapi kalau bole tuka lah,pening skali beli brg mmg da siap add on 6% gst,koyak matt🤣🤣🤣,pape pun hood honda ni belanja,bole nmpk enjin k series beliau 🤣🤣..mok selesa kau ye,owner bme kerja nak masuk hotel je ko.. haha #KILL #alwayskill #evo #evo8 #evoshopmalaysia #evo6 #coupe #tommimakinen #carbonfiber #awd #fulltime #te37 #regamaster #hks #linkecu #galerikereta #shooting #launch #antilag #kualalumpur #racing #boosting #199garage #199performance #lienaracing #mdtuner

smlm event infest meet dekat lrt glenmarie..disebabkan demi mencari sesuap nasi,rimau terpaksa dtg lambat.tapi bile dtg kene paksa buat launch control..🤣🤣🤣🤣kepada owner evo varis harap bertabahlah..🤣🤣🤣 #KILL #alwayskill #rimau199 #silverunit #carbonfiber #linkecu #g4+ #extremetuners #evo8 #awd #fulltime #te37 #pontenza #event #infestmeet #antilag #199garage #199performance #lienaracing #mdtuner

Resepi 202 hp Mivec 4G93 🇲🇾 ✅ 81.5mm forged pistons
✅ K1 forged conrods
✅ Jun 304 cams & Jun springs
✅ modd oem oil pump with oem oil pump gear
✅ arp head stud
✅ Mmc metal head gasket
✅ ported head
✅ B16A vtec intake
✅ S90 70mm t.body
✅ coil on plug
✅ Ptt super single racing clutch with clutch masters hydraulic bearing
✅ mugen air box kit
✅ Ron 95 fuel
✅ Mivec ecu + emanage

Tq owner for ur support 😁

#proton
#protonsatria
#satriagti
#c99
#mivec
#4G93
#ca4a
#allmotor
#dynojet
#lienaracing
#zakispec
#zlraceworks
#pejuangkelajuan

2:30 a.m 🇲🇾
Alhamdulillah power dah keluar 😘
✅ 202hp
✅ 20.7 torque
✅ Ron 95
✅ Mivec ecu + emanage
✅ Jun 304 1st model
✅ B16A intake
✅ Mivec ON 5500 rpm

#proton
#protonsatria
#satriagti
#c99
#mivec
#4G93
#ca4a
#allmotor
#dynojet
#lienaracing
#zakispec
#zlraceworks
#pejuangkelajuan

Most Popular Instagram Hashtags