[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#lidahgoyang

152 posts

TOP POSTS

Fanta nyatanya nggemesin. 😁

#lidahgoyang

Sunset di Tanah Anarki

DAY 2
Kitorang lunch dekat sini. Seriously if korang pergi #bali kena cuba makan kat sini. Yeahh agak pricy but berbaloi dengan pemandangannya 😍

#sawahindahresto #lidahgoyang

Pasar kuliner CEPLAK GARUT ini buka setiap sore disini banyak sekali aneka kuliner yg bikin ketagihan apalagi saat Ramadhan banyak sekali orang yg bukber disini#bikinngiler#lidahgoyang#maknyos#mantaf

SejukSegerAnyesss..#esgrim #lidahgoyang #dingin #manis

Rentetan dari kisah 'bag kami terlebih sudah'. Bag kawan-kawan saya memang tak boleh nak repack untuk buang mana-mana yang patut. Even nak bukak pon tidak dibenarkan. Macam-macam sinetron dah kami persembahkan, tapi tak berjaya. Yang mereka tahu hanyalah BAYARAN sahaja. Even ada 2 orang kawan saya masih ada hand carry eligibility of 7kg/each, dia tetap tahan bag kami sehinggalah kami bayar RM240. Mampu? Malas nak bisin-bisin, kita bayar sahaja. Kami hulurkan wang pembayaran dan ambil receipt sebab mereka akan check-in bag kami di kargo. Receipt tu kena bawak untuk redeem bag anda semula di kaunter Bagasi Lebih Saiz. Tapi yang penting, lepas dapat bayaran, cenggini abang tu posing. Takpelah, rezeki Pak Tony harinie. Kesimpulannya, jika naik AirAsia, silalah book sekali luggage anda. Harga murah sedikit bila book sekali dengan tiket. Bila nak check in, harga naik sikit. Bila dah kena timbang kati camtu? Alamatnya RM240 melayang! Terima kasih kerana memberikan kami satu pengalaman baru yang sangat bermakna. Kami ingat sampai bila-bila. Timbang ikan tu, dah boleh siap-siap beli letak kat rumah. Before travel, boleh dah timbang dulu. Only with #airasia #baggage #airport #jogjakarta #indonesia #malaysia #cumi #lidahgoyang #goyangbag

Setiap hari belum tentu seperti yang kita harapkan , tapi selalu ada harapan setiap hari!
Semoga terkabul semua harapan kita hari ini, Bro & Sis!
πŸ˜ŠπŸ‘πŸ‘ Santap Siap Saji
KEDAI ANGGUN
Jln. Limau No.8
Kramat Pela, Kby. Baru
Jakarta Selatan 12130
Dekat Kampus UHAMKA Muhammadiyah
Seberang KB / TK Indonesia Playschool (Komimo)

Buka Senin s.d. Sabtu, pukul 10.00 s.d. 18.00.

Tersedia beku isi @ 25 siomay / otak-otak
Pesan antar langsung dengan Go-Jek
Whatsapp Hotline: 0857 74 7000 24

Foto oleh @urban_culinaire

#lidahgoyang #perutkenyang #hatitenang #santapsedapmantap #mantapuntukdisantap #siomaymbakmenik #siomay #siomayenak #siomayjakarta #siomaytenggiri #otakotak #otakotaktenggiri #dimsum #makanan #kuliner #makananenak #makanannikmat #makananbeku #makanansehat #esteler #siapsantap #siapsaji #jakarta #jakartaselatan #inplays #kampus #uhamka #gojek #gofood

MOST RECENT

Tumpah ruah bumbunya berlimpah!

https://www.tokopedia.com/siomaymbakmenik/siomay-ikan-tenggiri-beku-frozen?utm_source=Copy&utm_campaign=Product&utm_medium=Android%20Share%20Button

Tersedia beku isi @ 25 siomay
Pesan antar langsung dengan Go-Jek
Whatsapp Hotline: 0857 74 7000 24

@tokopediaseller #tokopedia #cashbackpasti #pemberiharapanpasti #lidahgoyang #perutkenyang #hatitenang #santapsedapmantap #mantapuntukdisantap #siomaymbakmenik #siomay #siomayenak #siomayjakarta #siomaytenggiri #otakotak #otakotaktenggiri #dimsum #makanan #kuliner #makananenak #makanannikmat #makananbeku #makanansehat #esteler #escincau #siapsantap #siapsaji #jakarta #jakartaselatan #gojek #gofood

Siap untuk santapan akhir pekan!
Pesan via Tokopedia ada cashback hingga Rp 100.000!!
Ayo, buruan sikat sebelum masa promonya lewat!!! https://www.tokopedia.com/siomaymbakmenik/siomay-ikan-tenggiri-beku-frozen?utm_source=Copy&utm_campaign=Product&utm_medium=Android%20Share%20Button

Tersedia beku isi @ 25 siomay
Pesan antar langsung dengan Go-Jek
Whatsapp Hotline: 0857 74 7000 24

@tokopediaseller #tokopedia #cashbackpasti #pemberiharapanpasti #lidahgoyang #perutkenyang #hatitenang #santapsedapmantap #mantapuntukdisantap #siomaymbakmenik #siomay #siomayenak #siomayjakarta #siomaytenggiri #otakotak #otakotaktenggiri #dimsum #makanan #kuliner #makananenak #makanannikmat #makananbeku #makanansehat #esteler #escincau #siapsantap #siapsaji #jakarta #jakartaselatan #gojek #gofood

.
.
The making of opak gulung ala Thailand.
.

Booth booth seperti ini dapat ditemukan di airport di Bangkok.
Ini di airport Suvarnabhumi.
Kebetulan saya agak lapar dan makanan ini gratis untuk dicicip. Mango sticky rice juga gratis dicicip lho, Lumayan sih jadi kenyangπŸ˜‚πŸ˜.
.
.
.
#bangkok #thailand #thailandculinary #culinary #trip #foody #laperbaper #laperbener #lidahgoyang #fulltummy #dietmulaibesok #adventure #mytripmyadventure
@dietmulaibesok
@laperbaper

#Repost @siomaymbakmenik (@get_repost)
・・・
Cek toko kami di Tokopedia!
Mudah pesan, transaksi aman!
Lapar? Biar Go-Jek yang antar!

https://www.tokopedia.com/siomaymbakmenik/siomay-ikan-tenggiri-beku-frozen?utm_source=Copy&utm_campaign=Product&utm_medium=Android%20Share%20Button

Tersedia beku isi @ 25 siomay
Pesan antar langsung dengan Go-Jek
Whatsapp Hotline: 0857 74 7000 24

#tokopedia #lidahgoyang #perutkenyang #hatitenang #santapsedapmantap #mantapuntukdisantap #siomaymbakmenik #siomay #siomayenak #siomayjakarta #siomaytenggiri #otakotak #otakotaktenggiri #dimsum #makanan #kuliner #makananenak #makanannikmat #makananbeku #makanansehat #esteler #escincau #siapsantap #siapsaji #jakarta #jakartaselatan #gojek #gofood

Cek toko kami di Tokopedia!
Mudah pesan, transaksi aman!
Lapar? Biar Go-Jek yang antar!

https://www.tokopedia.com/siomaymbakmenik/siomay-ikan-tenggiri-beku-frozen?utm_source=Copy&utm_campaign=Product&utm_medium=Android%20Share%20Button

Tersedia beku isi @ 25 siomay
Pesan antar langsung dengan Go-Jek
Whatsapp Hotline: 0857 74 7000 24

#tokopedia #lidahgoyang #perutkenyang #hatitenang #santapsedapmantap #mantapuntukdisantap #siomaymbakmenik #siomay #siomayenak #siomayjakarta #siomaytenggiri #otakotak #otakotaktenggiri #dimsum #makanan #kuliner #makananenak #makanannikmat #makananbeku #makanansehat #esteler #escincau #siapsantap #siapsaji #jakarta #jakartaselatan #gojek #gofood

Siomay Mbak Menik kini hadir di Tokopedia!
Gratis ongkir sampai akhir September 2017!!
Ayo, pesan sebelum kehabisan!!! https://www.tokopedia.com/siomaymbakmenik/siomay-ikan-tenggiri-beku-frozen?utm_source=Copy&utm_campaign=Product&utm_medium=Android%20Share%20Button

Tersedia beku isi @ 25 siomay
Pesan antar langsung dengan Go-Jek
Whatsapp Hotline: 0857 74 7000 24

#tokopedia #lidahgoyang #perutkenyang #hatitenang #santapsedapmantap #mantapuntukdisantap #siomaymbakmenik #siomay #siomayenak #siomayjakarta #siomaytenggiri #otakotak #otakotaktenggiri #dimsum #makanan #kuliner #makananenak #makanannikmat #makananbeku #makanansehat #esteler #escincau #siapsantap #siapsaji #jakarta #jakartaselatan #gojek #gofood

terima kasih ya mbag @tahubaksopalembang , mav ya kalo dapat customer rempong kayak aku, tahu bakso dan bakso pedas nya. bikin greget deh di lidah, pedasnya poollll. suami juga suka sama pedas nya. semoga bisa buka booth ya mbag diluar.#amin #tahubaksopalembang #baksopedas #palembang #kuliner #mantap #pedasnya #maknyos #lidahgoyang πŸ˜πŸ˜˜πŸ™

DAY 2
Kitorang lunch dekat sini. Seriously if korang pergi #bali kena cuba makan kat sini. Yeahh agak pricy but berbaloi dengan pemandangannya 😍

#sawahindahresto #lidahgoyang

Pasar kuliner CEPLAK GARUT ini buka setiap sore disini banyak sekali aneka kuliner yg bikin ketagihan apalagi saat Ramadhan banyak sekali orang yg bukber disini#bikinngiler#lidahgoyang#maknyos#mantaf

Fanta nyatanya nggemesin. 😁

#lidahgoyang

Cheese cake blueberry dari @sugarohsugar_ di jamin bikin lidah kamu bergoyang...yuk jgan sampai kehabisan udah bisa order dr skrg yaa gaiiissss dan masih promo ongkir sampai besok yaaa.. #kuliner #cipanas #cheese #cake #enak #lidahgoyang #murahmeriah #happy #weekend

Most Popular Instagram Hashtags