#liberal

MOST RECENT

#Repost @profirearm (@get_repost)
・・・
Here is some fast facts for everyone. The 1994-2004 did nothing but essentially ban cosmetic features on firearms. Out of the past 96 mass shootings only 6 where AR-15s.
.
.
Follow @profirearm
———Tags———
#donttreadonme #comeandtakeit #2a #guncontrol #shooting #guns #gun #ar15 #sbr #firearm #firearms #military #freedom #usa #molonlabe #america #godbless #maga #trump #conservative #liberal #guncontrol #libertarian #9mm #762 #glock19 #glock #ak #ak47

A second person, was there ever really any doubt the dems were willing to destroy a mans life!? Where's all the news coverage and the mobs of people beating on doors over this? No laws in satan's kingdom.

That's it, cut em off!!! 🤨🤷‍♂️🤣
🎈
#liberal #number2 #nottoday #logic #fortnite

This seems like a bad deal for NY tax tax payers. Incentives to get individual companies to create jobs almost never work out as a net positive. It would be better to use that money to give everyone in the the state a tax break
.
.
.
.
.
Partner:
@anvol.ism
.
.
.
.
.
#libertarian #republican #democrat #america#capitalism #resist #ronpaul #maga #guns #liberal #conservative #Seattle #Washington #pacificnorthwest #pnw #washington #2a #freedom #legalization #weed #taxationistheft #gun #military #economics #government #freedom

"Problemi i parë i ngritur nga të gjitha sondazhet me të rinjtë në të 12 rrethet e Shqipërisë është mungesa e mundësive të studimit. Ata përfundojnë studimet e tyre duke e kuptuar këtë vështirësi.

Pastaj, kur mbarojnë studimet e tyre, nuk kanë mundësi punësimi për shkak të mungesës së politikave - nga ana e qeverisë - që nxisin punësimin e të rinjve ", - tha Ervjola Osmanaj, drejtore e Rrjetit Rinor Kombëtar.

Për më tepër, shumë anketa tregojnë se të rinjtë përdoren vetëm si një sfond politik dhe se ata nuk kanë pjesëmarrje reale në proceset e vendimmarrjes politike dhe nuk mbështeten prej tyre.

80% e organizatave rinore thonë se nuk kanë mbështetjen e qeverisë për të promovuar punësimin e të rinjve. Raporti i 'Gallup' gjithashtu citon të dhëna nga Organizata Ndërkombëtare e Punës, të cilat tregojnë se Shqipëria zë një nga vendet e para në Evropë sa i përket papunësisë së të rinjve.

Të gjithë këta faktorë janë vullneti i të rinjve shqiptarë që të largohen nga vendi dhe të mos kthehen kurrë më.

#politics #trump #conservative #republican #news #usa #maga #america #freedom #libertarian #patriot #liberal #democrat #memes #meme #donaldtrump #liberty #prolife #military #capitalism #trumptrain #progun #constitution #guns #facts #patriotism #truth #politicalmemes #political #bhfyp
🇦🇱🇪🇺

This is great!
.
Repost from @bitchslap

Most Popular Instagram Hashtags