[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#letshare

1269 posts

TOP POSTS

Yuk Shalat Tarawih bareng ❤Moms, penting lo untuk memperkenalkan amalan ibadah selama Ramadhan kepada anak sejak dini. Saya dan suami belum pede untuk ajak anak-anak tarawih di masjid karena masih suka pada rewel kalau diajak sholat agak lamaan. Hehehe jadi daripada di Masjid minta pulang ditengah sholat, akhirnya kami memutuskan untuk Sholat berjamaah di rumah. Lumayan lah dapet dua rakaat agak jenak terus dilanjutkan dengan drama2 diantara mereka yang abis itu bubar sendiri2. Hehehe ✌🏻 Boleh dong share disini buat para mama hebat gimana caranya mengenalkan puasa dan amalan Ramadhan pada anak dibawah lima tahun? #letshare #curhatanmamaana #sharingiscaring

Power is gained by sharing knowledge, not hoarding it #letshare

Sukses adalah ketika kita berhenti memikirkan kepentingan diri sendiri dan mulai berkontribusi bagi org lain yang membutuhkan..Apa definisi sukses buatmu?? @lets_share.id

Так-от про конференцію, згадану в попередньому пості - Students for liberty, Prague, CzR.
Only 10 days left before the biggest event of the year - LibertyCon!

WHY LIBERTYCON?
It's the perfect place to meet pro-liberty students and young professionals from all over the world.

INSPIRING
SPEECHES
World-class speakers, lectures, workshops, roundtables and discussions.

INTERNATIONAL
NETWORKING
And meet-ups with more than 900 students and partner organisations from all around the world.

STARTUP
OPPORTUNITIES
For young entrepreneurial minds willing to make make the world a freer place.

AMAZING
ATMOSPHERE
With two parties, concerts, DJs and even a shooting range.
.
#poland #polishstudent #letshare #studentsforliberty #conference

Preparing a goodie bag to be shared with unfortunate children at Panti Asuhan Boncel (orphenage) #letshare

Aku termenung
Bukan tanpa alasan
Tuhan ciptakan
Sebuah kata "jarak"
.
Jarak
Spasi antara hamba dengan Tuhan nya
Hamba dengan kekasih nya
.
Namun,
Jarak bukan sekedar spasi yang hampa tanpa makna
Ada rindu yang menggebu
Ada iman yang memuja
.
Meski rupa tak nampak
Namun, hadir-Mu selalu dirasa
Dalam hati yang bertasbih
Lebih dekat daripada urat nadi
.
By @ummabaheera
@pathdailyquote
#reminder #tausiyahku #letshare

Let’s Shared ID & Cilandak Town Square presents “ Batik Charity “ Photo Exhibition at Cilandak Town Square main Atrium from 1 Dec - 31 Dec 2016 :
Photographer : @alfredlilipaly
Stylist : @alvasus
.
.
All batik scarves in this photo exhibition is available for pre-order at info@letsshare.or.id for 250K and all the proceeds will go for educational charity purposes
.
.
#letshare #townsquare #citosjkt #photoexhibit #photoexhibition #cilandaktownsquare #alfredlilipaly #alvasusilo #collaboration #charity #batik #batikscarves #csr #education #ollaramlan #ollaramlanstyle #alvastyle #allemanagement

#Life is fill with Great #People.

#LetShare

All what I want for x-mas is this :) merry xmas everyone #joyful #happiness #letshare #abuelitos #friends

MOST RECENT

CUCKOOMYY: Let’s celebrate as one today, tomorrow and for all the days that come.
Today we celebrate Hari Raya as one nation. As Malaysians, we are blessed with a life of peace, prosperity and well-being as we draw strength from diversity.
This Raya, let’s take the opportunity to improve our ties with each other and continue to celebrate harmoniously.
This is what makes us unique, and what makes every festivity so beautiful and special. This is a symbol of pride for all Malaysians.
Selamat Hari Raya Aidilfitri.

#aidilfitri #celebrationtime #cuckooraya #harirayadgnpenapisaircuckoo #keluargasihat #keluargabahagia #letshare #happiness #cuckoofriend #cuckoomalaysia #miri #sarawak #limbang #lawas #sabah #batuniah #bekenu #marudi #bintulu #labuan

All my favourites on one table 😍
••••
#beautifuleveningforit #italian #greekfood #lightbits #letshare

Some see the sadness, some see a wish.
Sometimes we just need to see with the eyes of another ❤
.
Gak berasa tinggal 4 hari lagi kita menunaikan ibadah puasa di bulan Ramadhan tahun ini 😲😲
.
Bulan Ramadhan merupakan bulan yg tepat mengenalkan anak tentang masjid dan adab2 berada di masjid.
Bagi yg punya anak balita pasti ngalamin perasaan was-was atau gak pede bawa anak ke masjid
.
Berdasarkan pengalaman saya, sebelum membawa anak balita ke masjid, saya mencoba membekali anak dengan kegiatan yg fun, seperti menggambar masjid dan menceritakan kegiatan apa saja yg bisa dilakukan di masjid.
.
Tapi sekarang sudah banyak masjid ramah anak di Surabaya, lumayan lah bisa dapat 4 rakaat tarawih agak jenak, meskipun tetap riweh dengan pertanyaan2 seperti : "kok sholatnya lama Ma?" dan "Kok nggak selesai2 Ma?" atau "Kapan pulangnya Ma?" dsb 😓😓
.
Saat mulai bosan, kreatifnya mulai muncul dehh... dari yg tarik2 mukena mamanya lah, terus naik2 ke punģgung mamanya saat sujud lah, lalu jalan2 di sajadah orang lah, sampai lari2an di sekitar masjid lah 😇😇
.
Awalnya sih sungkan dgn jamaah lain krn khawatir mengganggu kekhusyukan sholat, tapi namanya juga anak2. Mau dibilangin suruh duduk diam jgn lari2 ya gak mempan 😥 wong banyak temannya. Yaa sudah saya biarkan 😊 Kalo weekend biasanya saya ajak ke masjid2 yg agak jauh dari rumah, cari suasana baru aja sih.
.
Dannn sampai hari ini pun saya masih tetap belum tenang saat tarawih, tapi sudah ada kemajuan dibanding saat awal2 diajak tarawih. 😥 Point pentingnya sih memberikan pelajaran dan pengalaman utk anak, bukan menghindari konflik dgn cara 'mengekang' mereka.
.
Karena proses belajar itu baru akan dimulai jika kita membuka pintu kesempatan utk anak2. Mungkin efeknya gak nyata terlihat saat itu juga, tapi suatu saat akan terasa. Termasuk cerita masa kecil bermain di masjid/musholla, akan menjadi kenangan yg akan diingat sampai dia besar. .
.
#letshare
#curhatceritanya
#sharingiscaring

Tea time....🍌🍐🍋🍏
Eat healthy
To be happy 😁😁
#healthyfood
#fruitstime
#foreveryoungiwanttobe
#eathealthy
#letshare
#teatime

I'm not a big fans of orange, but I'll always support this kind of Oranye.
Goodluck and safe drive all. Hopefully everything will as smooth as possible😘 @KotakOranye @hestysyah
#aksikotakoranye #letshare #ramadhan

Food For Thought Friday's!!! This weeks discussion, Women seeing one another as COMPETITION! Part 1 and 2 SWIPE @elliebeltran #foodforthought
#friday #comeptition #womenempowerment #linkup

Buka bersama anak-anak hebat Panti Asuhan Muslimat NU "Budi Mulia"
God Bless You Guys 😇

#pertiwi #amp #benihpertiwi #pare #orphan #letshare #bukber #pantiasuhanbudimulia #berbagiituindah #puasa #kedirilagi #ramadhanmubarok #berkahramadhan #NU #nahdatululama

Definitely, yours truly cannot be the only 'bush' person here.This is a sort of ritual performed before adding milk to my Kelloggs Fruits and Fibre Cereal. I painstakingly remove the currants before settling down for business anytime I feel like taking it. Oh and I expunge currants from my cakes too. Old habits they say, die hard. I just do not like currants! You must be wondering why I don't buy the plain cereal instead, well, the truth is, I love the taste of this particular flavour sans the currants. Although, it can never take the place of my Nasco cornflakes, it is still the best, if you ask me.
So, who else removes currants like me? Please I don't want to believe I am the only one. #food #flakes #cornflakes #fruitandfibre #kellogs #weird #currants #cakes #cereals #foods #foodblogs #bibiirechicmusings #bibiiresblog #randomsmusings #seeastoryineverything #thoughts #letshare #thanksforreading #igblogs #naijablogs #africanblogs #contentcreator

yeah 終於等到 Minions 期間限定店喺The One 開張啦,快點係FACEBOOK打咭(Check in)就會送禮品一份,送完即止!

店舖地址:
Minions精品期間限定店 by Shuffle
尖沙咀彌敦道100號 The ONE L1 Kiosk 1D

@SHOWTIMEPR
#minions一族 #全部都係minions #識揀一定揀shuffle #唔帶佢地走對唔住自己 #theone #tst
#點解咁卡娃依嘅 #記得開心些牙 #letshare #shuffle
#hkig#hkgirls #hk #ig .
.
#unchudiary#like#instagramers#love#realfollower #following #followforfollow#like4like#likes
#photooftheday#instagoods#picofthedays


Maryam Series
_
2 pcs. Colors : Peach and Green
Buy 1 : IDR 289.900,-
Buy Maryam Series (2 colors) : IDR 520.000,- ; Fatima-series or maha-series (3 colors)
IDR 750.000,-
_
It's time to give Eid Al Fitr gift for friends and families. 🛍🎁🎁🎁
_
visit our website : ⬇️
www.minitikofficial.com/
or LINE : @ minitik (with@,no space).
_
#minitikofficial x #ramadhankareem


Touch of Ramadhan.
_
Choice of Series :

Fatima-Series
Maryam-Series
Maha-Series_
_
Scarf design by @minitikofficial
IDR 289.900,- / pc
_
#scarfcollection
_
#minitikofficial x #ramadhankareem

Most Popular Instagram Hashtags