[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#letours

751 posts

TOP POSTS

Die Farbe unterschreicht unsere Autorität.
#Letours #wasisteigpetting #sonBetreuerding

Glück ist, wenn man im Heide Park die größten Preise abstaubt 💪⚾ #alternativjobgefunden#hathandballspielenwohldochgeholfen#letours

who is your daddy? #letours #pettingtours #team #inteam

enjoy your job 😇😇 #letours#betreuer

Weil es einfach eine tolle Woche war. 🔥❤ #letours #istdasschonpetting #liebe #bistdudumm

ELEGANT LOOK WITH PRINCESS SKIRT, $19 saja after 50% off 😨😨😨 Letoursis pun tekajut sudah tau harganya murahhhh berabis!! Dimana jua lagi kan dapat harga murah utk skirt yg elegant ani...DM us for BOOKSIS 😚
.
.
Assalamualaikum semuaaa...huh hari ni disambung lagi #letourGOODBYESALE , Everything must go! 😃 Dah sedia??? 🚥 Ada yg masih inda pecaya dgn promosi yg kami berikan. Untuk membuktikannya, kita dtg ke butik, milih2 tah, lapas atu bayar. Grenti terbukti tu sudah membayar. Pasal beli banyak, dapat harga murah 😍😍😍
.
.
Kpd yg masih belum tau, #letourteams dgn senang hati menyampaikan berita ani, BERMULA 18hb OKTOBER sehingga PENGHUJUNG NOVEMBER 2017, akan mengadakan 🎉 GOODBYE SALE, EVERYTHING MUST GO! 🎉Jadinya kami berbesar hati, #letours sudilah menghabiskan semua stocks di butik 😄 boleh? Kami menawarkan harga yang sangattttt murahhhh untuk #letourGOODBYESALE ani kepada biskita untuk SEMUA STOCK yg ada di butik UP to 70% off !!! 😲😲😲 .
.
HINT : INCLUDE NEW ITEMS 😎 .
.
Beri gatal hati membaca post ani kan. Pasal kami tau, #letours pasti inda mau ketinggalan dgn promosi ani. Kami bagi kita menangis lagi membaca post ani aa 😂😂😂 👇
.
.
📍 All stationaries 50% off
📍 All pen & pencil $1 each
📍 Notebooks 50% off
📍 Qur'an Tafsir 50% off
📍 Pendrive 50% off
📍 Shabby socks & korean socks 50% off
📍 Polkadot socks $1 only
📍 Bungajamal skirt 50% off
📍 Princess skirt 50% off
📍 Plain skirt 70% off
📍 Tunic blouse 3 for $80 only .
📍 Pinstick as low as 40cent each .
📍 All handsocks (mix) 4 for $10
📍 Ipin tudung 5 for $2
📍 Swarovski pins 20% off
📍 Islamic books 10% off
📍 Baby / kids socks $1 only
📍 Inspirational slingbag 2 for $30 .
📍 Mens apparel 20% off
....... anddddd many moreeeee
.
.
Baiktah singgah walk-in mulai HARI INI. Inda ampit, menangis krg 😭😭😭 TAG family atau kawan2 biskita, suruh dtg ke LETOUR BOUTIQUE, Kiulap. Boleh jua ONLINE PURCHASE (DM) with full payment to secure your items. .
.
[NOTICE] Open hours Monday-Sunday 2PM till 8PM, Friday CLOSED. .
.
#letourGOODBYESALE , Everything must go! 😙😙😙 Like & Share this post 😊
Jzkk all 💕 LETOUR BOUTIQUE

MOST RECENT

BACA SAMPAI HABIS 👇😊 (bagi mengelakkan biskita frust kalau text DM lambat direply 😅) .
.
Assalamualaikum dan selamat pagi.. Alhamdulillah, semoga hari ni lebih baik dari semalam 😊
.
.
Alhamdulillah & terima kasih diatas sokongan yg diberikan oleh #letours. Baru saja #letourGOODBYESALE bermula 2 hari lepas, boutique meriah didatangi oleh #letours yg sgt supportive inda henti2. Sampai ada yg frust pasal inda ampit brg yg ditarget 😣. Kami memohon maaf. Untuk promosi ni, kami dahulukan yg first come first 😁 Dan jua, barang2 di kedai pun sudah tuhus. Sampai ada yg borong pen&pensil lebih 30pcs 😲 (pasal lawa2 semua) Inda pecaya cek @katalog_letourboutique Baiktah capat bertindak.
.
.
Untuk pengetahuan biskita jua, kami akan reply text DM biskita satu persatu mengikut giliran text masuk. Dan sebarang pertanyaan melalui DM hanya akan dibalas bermula Jam 2ptg sehingga 8mlm. Sebab atu adalah waktu #letourteams dpt memenuhi & mencarikan apa brg yg biskita mau 😊 get it 😎 Kami berbesar hati sekiranya biskita bersabar menunggu balasan text dri #letourteams 😊 .
.
Ok jgn lupa hari ni. #letourGOODBYESALE akan disambung. Datanglah beramai-ramai bersama keluarga & kawan-kawan. Berbelanja secara berjemaah 😍😍😍 Untuk yg online purchase jua, kita jumpa jam 2ptg ye. InsyaAllah. Mohon doa kebaikan untuk #letourboutique & teams dari biskita semua 😘💕 Jzkk, LETOUR BOUTIQUE.

UPDATED. Ramai yg DM betanya pendrive tinggal apa saja. Yatah saja tinggal ni. Siapa jua inda mau beli dgn hrga $5 saja. Oh iya, BURGER pd sudah di BOOKSIS 😀. So ada 3 saja lagi. Bah laju DM us for BOOKSIS 😚
.
.
Assalamualaikum semuaaa...huh hari ni disambung lagi #letourGOODBYESALE , Everything must go! 😃 Dah sedia??? 🚥 Ada yg masih inda pecaya dgn promosi yg kami berikan. Untuk membuktikannya, kita dtg ke butik, milih2 tah, lapas atu bayar. Grenti terbukti tu sudah membayar. Pasal beli banyak, dapat harga murah 😍😍😍
.
.
Kpd yg masih belum tau, #letourteams dgn senang hati menyampaikan berita ani, BERMULA 18hb OKTOBER sehingga PENGHUJUNG NOVEMBER 2017, akan mengadakan 🎉 GOODBYE SALE, EVERYTHING MUST GO! 🎉Jadinya kami berbesar hati, #letours sudilah menghabiskan semua stocks di butik 😄 boleh? Kami menawarkan harga yang sangattttt murahhhh untuk #letourGOODBYESALE ani kepada biskita untuk SEMUA STOCK yg ada di butik UP to 70% off !!! 😲😲😲 .
.
HINT : INCLUDE NEW ITEMS 😎 .
.
Beri gatal hati membaca post ani kan. Pasal kami tau, #letours pasti inda mau ketinggalan dgn promosi ani. Kami bagi kita menangis lagi membaca post ani aa 😂😂😂 👇
.
.
📍 All stationaries 50% off
📍 All pen & pencil $1 each
📍 Notebooks 50% off
📍 Qur'an Tafsir 50% off
📍 Pendrive 50% off
📍 Shabby socks & korean socks 50% off
📍 Polkadot socks $1 only
📍 Bungajamal skirt 50% off
📍 Princess skirt 50% off
📍 Plain skirt 70% off
📍 Tunic blouse 3 for $80 only .
📍 Pinstick as low as 40cent each .
📍 All handsocks (mix) 4 for $10
📍 Ipin tudung 5 for $2
📍 Swarovski pins 20% off
📍 Islamic books 10% off
📍 Baby / kids socks $1 only
📍 Inspirational slingbag 2 for $30 .
📍 Mens apparel 20% off
....... anddddd many moreeeee
.
.
Baiktah singgah walk-in mulai HARI INI. Inda ampit, menangis krg 😭😭😭 TAG family atau kawan2 biskita, suruh dtg ke LETOUR BOUTIQUE, Kiulap. Boleh jua ONLINE PURCHASE (DM) with full payment to secure your items. .
.
[NOTICE] Open hours Monday-Sunday 2PM till 8PM, Friday CLOSED. .
.
#letourGOODBYESALE , Everything must go! 😙😙😙 Like & Share this post 😊
Jzkk all 💕 LETOUR BOUTIQUE

UPDATED. SOCKS POLKADOT tinggal warna JubliEmas saja 😁 Baru 2 hari #letourGOODBYESALE , tuhus tia sudah. NO RESTOCK. Kami kn pesan sja, walaupun promosi ani sampai END NOVEMBER, tapi kami inda menjanjikan brg yg biskita mau atu masih ada. Sapa lambat, inda ampit 😢. DM us for BOOKSIS 😚
.
.
Assalamualaikum semuaaa...huh hari ni disambung lagi #letourGOODBYESALE , Everything must go! 😃 Dah sedia??? 🚥 Ada yg masih inda pecaya dgn promosi yg kami berikan. Untuk membuktikannya, kita dtg ke butik, milih2 tah, lapas atu bayar. Grenti terbukti tu sudah membayar. Pasal beli banyak, dapat harga murah 😍😍😍
.
.
Kpd yg masih belum tau, #letourteams dgn senang hati menyampaikan berita ani, BERMULA 18hb OKTOBER sehingga PENGHUJUNG NOVEMBER 2017, akan mengadakan 🎉 GOODBYE SALE, EVERYTHING MUST GO! 🎉Jadinya kami berbesar hati, #letours sudilah menghabiskan semua stocks di butik 😄 boleh? Kami menawarkan harga yang sangattttt murahhhh untuk #letourGOODBYESALE ani kepada biskita untuk SEMUA STOCK yg ada di butik UP to 70% off !!! 😲😲😲 .
.
HINT : INCLUDE NEW ITEMS 😎 .
.
Beri gatal hati membaca post ani kan. Pasal kami tau, #letours pasti inda mau ketinggalan dgn promosi ani. Kami bagi kita menangis lagi membaca post ani aa 😂😂😂 👇
.
.
📍 All stationaries 50% off
📍 All pen & pencil $1 each
📍 Notebooks 50% off
📍 Qur'an Tafsir 50% off
📍 Pendrive 50% off
📍 Shabby socks & korean socks 50% off
📍 Polkadot socks $1 only
📍 Bungajamal skirt 50% off
📍 Princess skirt 50% off
📍 Plain skirt 70% off
📍 Tunic blouse 3 for $80 only .
📍 Pinstick as low as 40cent each .
📍 All handsocks (mix) 4 for $10
📍 Ipin tudung 5 for $2
📍 Swarovski pins 20% off
📍 Islamic books 10% off
📍 Baby / kids socks $1 only
📍 Inspirational slingbag 2 for $30 .
📍 Mens apparel 20% off
....... anddddd many moreeeee
.
.
Baiktah singgah walk-in mulai HARI INI. Inda ampit, menangis krg 😭😭😭 TAG family atau kawan2 biskita, suruh dtg ke LETOUR BOUTIQUE, Kiulap. Boleh jua ONLINE PURCHASE (DM) with full payment to secure your items. .
.
[NOTICE] Open hours Monday-Sunday 2PM till 8PM, Friday CLOSED. .
.
#letourGOODBYESALE , Everything must go! 😙😙😙 Like & Share this post 😊
Jzkk all 💕 LETOUR BOUTIQUE

ELEGANT LOOK WITH PRINCESS SKIRT, $19 saja after 50% off 😨😨😨 Letoursis pun tekajut sudah tau harganya murahhhh berabis!! Dimana jua lagi kan dapat harga murah utk skirt yg elegant ani...DM us for BOOKSIS 😚
.
.
Assalamualaikum semuaaa...huh hari ni disambung lagi #letourGOODBYESALE , Everything must go! 😃 Dah sedia??? 🚥 Ada yg masih inda pecaya dgn promosi yg kami berikan. Untuk membuktikannya, kita dtg ke butik, milih2 tah, lapas atu bayar. Grenti terbukti tu sudah membayar. Pasal beli banyak, dapat harga murah 😍😍😍
.
.
Kpd yg masih belum tau, #letourteams dgn senang hati menyampaikan berita ani, BERMULA 18hb OKTOBER sehingga PENGHUJUNG NOVEMBER 2017, akan mengadakan 🎉 GOODBYE SALE, EVERYTHING MUST GO! 🎉Jadinya kami berbesar hati, #letours sudilah menghabiskan semua stocks di butik 😄 boleh? Kami menawarkan harga yang sangattttt murahhhh untuk #letourGOODBYESALE ani kepada biskita untuk SEMUA STOCK yg ada di butik UP to 70% off !!! 😲😲😲 .
.
HINT : INCLUDE NEW ITEMS 😎 .
.
Beri gatal hati membaca post ani kan. Pasal kami tau, #letours pasti inda mau ketinggalan dgn promosi ani. Kami bagi kita menangis lagi membaca post ani aa 😂😂😂 👇
.
.
📍 All stationaries 50% off
📍 All pen & pencil $1 each
📍 Notebooks 50% off
📍 Qur'an Tafsir 50% off
📍 Pendrive 50% off
📍 Shabby socks & korean socks 50% off
📍 Polkadot socks $1 only
📍 Bungajamal skirt 50% off
📍 Princess skirt 50% off
📍 Plain skirt 70% off
📍 Tunic blouse 3 for $80 only .
📍 Pinstick as low as 40cent each .
📍 All handsocks (mix) 4 for $10
📍 Ipin tudung 5 for $2
📍 Swarovski pins 20% off
📍 Islamic books 10% off
📍 Baby / kids socks $1 only
📍 Inspirational slingbag 2 for $30 .
📍 Mens apparel 20% off
....... anddddd many moreeeee
.
.
Baiktah singgah walk-in mulai HARI INI. Inda ampit, menangis krg 😭😭😭 TAG family atau kawan2 biskita, suruh dtg ke LETOUR BOUTIQUE, Kiulap. Boleh jua ONLINE PURCHASE (DM) with full payment to secure your items. .
.
[NOTICE] Open hours Monday-Sunday 2PM till 8PM, Friday CLOSED. .
.
#letourGOODBYESALE , Everything must go! 😙😙😙 Like & Share this post 😊
Jzkk all 💕 LETOUR BOUTIQUE

THE PRETTY AND FAVORITE BUNGAJAMAL SKIRT, $14 saja after 50% off 😨😨😨 ... makin tuhus sudah. Letoursis yg masuk kedai inda dpt tahan tgk apatah lagi tau harganya murahhhh berabis!! Dimana jua lagi kan dapat harga murah utk skirt yg fenomena ani...DM us for BOOKSIS 😚
.
.
Assalamualaikum semuaaa...huh hari ni disambung lagi #letourGOODBYESALE , Everything must go! 😃 Dah sedia??? 🚥 Ada yg masih inda pecaya dgn promosi yg kami berikan. Untuk membuktikannya, kita dtg ke butik, milih2 tah, lapas atu bayar. Grenti terbukti tu sudah membayar. Pasal beli banyak, dapat harga murah 😍😍😍
.
.
Kpd yg masih belum tau, #letourteams dgn senang hati menyampaikan berita ani, BERMULA 18hb OKTOBER sehingga PENGHUJUNG NOVEMBER 2017, akan mengadakan 🎉 GOODBYE SALE, EVERYTHING MUST GO! 🎉Jadinya kami berbesar hati, #letours sudilah menghabiskan semua stocks di butik 😄 boleh? Kami menawarkan harga yang sangattttt murahhhh untuk #letourGOODBYESALE ani kepada biskita untuk SEMUA STOCK yg ada di butik UP to 70% off !!! 😲😲😲 .
.
HINT : INCLUDE NEW ITEMS 😎 .
.
Beri gatal hati membaca post ani kan. Pasal kami tau, #letours pasti inda mau ketinggalan dgn promosi ani. Kami bagi kita menangis lagi membaca post ani aa 😂😂😂 👇
.
.
📍 All stationaries 50% off
📍 All pen & pencil $1 each
📍 Notebooks 50% off
📍 Qur'an Tafsir 50% off
📍 Pendrive 50% off
📍 Shabby socks & korean socks 50% off
📍 Polkadot socks $1 only
📍 Bungajamal skirt 50% off
📍 Princess skirt 50% off
📍 Plain skirt 70% off
📍 Tunic blouse 3 for $80 only .
📍 Pinstick as low as 40cent each .
📍 All handsocks (mix) 4 for $10
📍 Ipin tudung 5 for $2
📍 Swarovski pins 20% off
📍 Islamic books 10% off
📍 Baby / kids socks $1 only
📍 Inspirational slingbag 2 for $30 .
📍 Mens apparel 20% off
....... anddddd many moreeeee
.
.
Baiktah singgah walk-in mulai HARI INI. Inda ampit, menangis krg 😭😭😭 TAG family atau kawan2 biskita, suruh dtg ke LETOUR BOUTIQUE, Kiulap. Boleh jua ONLINE PURCHASE (DM) with full payment to secure your items. .
.
[NOTICE] Open hours Monday-Sunday 2PM till 8PM, Friday CLOSED. .
.
#letourGOODBYESALE , Everything must go! 😙😙😙 Like & Share this post 😊
Jzkk all 💕 LETOUR BOUTIQUE

BACA SAMPAI HABIS 👇😊 (bagi mengelakkan biskita frust kalau text DM lambat direply 😅) .
.
Assalamualaikum dan selamat pagi.. Alhamdulillah, semoga hari ni lebih baik dari semalam 😊
.
.
Alhamdulillah & terima kasih diatas sokongan yg diberikan oleh #letours. Baru saja #letourGOODBYESALE bermula kemarin, sudah tia ada yg frust pasal inda ampit brg yg ditarget 😣. Kami memohon maaf. Untuk promosi ni, kami dahulukan yg first come first 😁
.
.
Baru jua kemarin, #letours keep on text us on DM. Banyak text masuk sehingga #letourteams pun lambat reply 😭 Maafkan kami ye. Anyway Thank you for your support 😙 Untuk pengetahuan biskita, kami akan reply text DM biskita satu persatu mengikut giliran text masuk. Dan sebarang pertanyaan melalui DM hanya akan dibalas bermula Jam 2ptg sehingga 8mlm. Sebab atu adalah waktu #letourteams dpt memenuhi & mencarikan apa brg yg biskita mau 😊 get it 😎 Kami berbesar hati sekiranya biskita bersabar menunggu balasan text dri #letourteams 😊
.
.
Ok jgn lupa hari ni. #letourGOODBYESALE akan disambung. Datanglah beramai-ramai bersama keluarga & kawan-kawan. Berbelanja secara berjemaah 😍😍😍 Untuk yg online purchase jua, kita jumpa jam 2ptg ye. InsyaAllah. Mohon doa kebaikan untuk #letourboutique & teams dari biskita semua 😘💕 Jzkk, LETOUR BOUTIQUE.

THE FAMOUS KOREAN SOCKS at Letourboutique. Beri rambang mata memilih. Ramai dah grab kemarin lapas sudah tau harga 50% jadi $2.50 sepasang saja!!! 😨😨😨 Dimana jua lagi kan dapatkan stokin korea yang murah ani, kannn.. DM us for BOOKSIS 😚
.
.
Assalamualaikum semuaaa...huh hari ni disambung lagi #letourGOODBYESALE , Everything must go! 😃 Dah sedia??? 🚥 Ada yg masih inda pecaya dgn promosi yg kami berikan. Untuk membuktikannya, kita dtg ke butik, milih2 tah, lapas atu bayar. Grenti terbukti tu sudah membayar. Pasal beli banyak, dapat harga murah 😍😍😍
.
.
Kpd yg masih belum tau, #letourteams dgn senang hati menyampaikan berita ani, BERMULA 18hb OKTOBER sehingga PENGHUJUNG NOVEMBER 2017, akan mengadakan 🎉 GOODBYE SALE, EVERYTHING MUST GO! 🎉Jadinya kami berbesar hati, #letours sudilah menghabiskan semua stocks di butik 😄 boleh? Kami menawarkan harga yang sangattttt murahhhh untuk #letourGOODBYESALE ani kepada biskita untuk SEMUA STOCK yg ada di butik UP to 70% off !!! 😲😲😲 .
.
HINT : INCLUDE NEW ITEMS 😎 .
.
Beri gatal hati membaca post ani kan. Pasal kami tau, #letours pasti inda mau ketinggalan dgn promosi ani. Kami bagi kita menangis lagi membaca post ani aa 😂😂😂 👇
.
.
📍 All stationaries 50% off
📍 All pen & pencil $1 each
📍 Notebooks 50% off
📍 Qur'an Tafsir 50% off
📍 Pendrive 50% off
📍 Shabby socks & korean socks 50% off
📍 Polkadot socks $1 only
📍 Bungajamal skirt 50% off
📍 Princess skirt 50% off
📍 Plain skirt 70% off
📍 Tunic blouse 3 for $80 only .
📍 Pinstick as low as 40cent each .
📍 All handsocks (mix) 4 for $10
📍 Ipin tudung 5 for $2
📍 Swarovski pins 20% off
📍 Islamic books 10% off
📍 Baby / kids socks $1 only
📍 Inspirational slingbag 2 for $30 .
📍 Mens apparel 20% off
....... anddddd many moreeeee
.
.
Baiktah singgah walk-in mulai HARI INI. Inda ampit, menangis krg 😭😭😭 TAG family atau kawan2 biskita, suruh dtg ke LETOUR BOUTIQUE, Kiulap. Boleh jua ONLINE PURCHASE (DM) with full payment to secure your items. .
.
[NOTICE] Open hours Monday-Sunday 2PM till 8PM, Friday CLOSED. .
.
#letourGOODBYESALE , Everything must go! 😙😙😙 Like & Share this post 😊
Jzkk all 💕 LETOUR BOUTIQUE

HOT SELLING PENDRIVE DESIGN CAMERA 8gb 📷 LATEST UPDATE, tinggal 8 saja masa ni. Ramai dah grab kemarin. Pasal 50% jadi $5 each saja!!! 😨😨😨 DM us for BOOKSIS 😚
.
.
Assalamualaikum semuaaa...huh hari ni disambung lagi #letourGOODBYESALE , Everything must go! 😃 Dah sedia??? 🚥 Ada yg masih inda pecaya dgn promosi yg kami berikan. Untuk membuktikannya, kita dtg ke butik, milih2 tah, lapas atu bayar. Grenti terbukti tu sudah membayar. Pasal beli banyak, dapat harga murah 😍😍😍
.
.
Kpd yg masih belum tau, #letourteams dgn senang hati menyampaikan berita ani, BERMULA 18hb OKTOBER sehingga PENGHUJUNG NOVEMBER 2017, akan mengadakan 🎉 GOODBYE SALE, EVERYTHING MUST GO! 🎉Jadinya kami berbesar hati, #letours sudilah menghabiskan semua stocks di butik 😄 boleh? Kami menawarkan harga yang sangattttt murahhhh untuk #letourGOODBYESALE ani kepada biskita untuk SEMUA STOCK yg ada di butik UP to 70% off !!! 😲😲😲 .
.
HINT : INCLUDE NEW ITEMS 😎 .
.
Beri gatal hati membaca post ani kan. Pasal kami tau, #letours pasti inda mau ketinggalan dgn promosi ani. Kami bagi kita menangis lagi membaca post ani aa 😂😂😂 👇
.
.
📍 All stationaries 50% off
📍 All pen & pencil $1 each
📍 Notebooks 50% off
📍 Qur'an Tafsir 50% off
📍 Pendrive 50% off
📍 Shabby socks & korean socks 50% off
📍 Polkadot socks $1 only
📍 Bungajamal skirt 50% off
📍 Princess skirt 50% off
📍 Plain skirt 70% off
📍 Tunic blouse 3 for $80 only .
📍 Pinstick as low as 40cent each .
📍 All handsocks (mix) 4 for $10
📍 Ipin tudung 5 for $2
📍 Swarovski pins 20% off
📍 Islamic books 10% off
📍 Baby / kids socks $1 only
📍 Inspirational slingbag 2 for $30 .
📍 Mens apparel 20% off
....... anddddd many moreeeee
.
.
Baiktah singgah walk-in mulai HARI INI. Inda ampit, menangis krg 😭😭😭 TAG family atau kawan2 biskita, suruh dtg ke LETOUR BOUTIQUE, Kiulap. Boleh jua ONLINE PURCHASE (DM) with full payment to secure your items. .
.
[NOTICE] Open hours Monday-Sunday 2PM till 8PM, Friday CLOSED. .
.
#letourGOODBYESALE , Everything must go! 😙😙😙 Like & Share this post 😊
Jzkk all 💕 LETOUR BOUTIQUE

Assalamualaikum dan selamat pagi.. Alhamdulillah, semoga hari ni lebih baik dari semalam 😊
.
.
Alhamdulillah & terima kasih diatas sokongan yg diberikan oleh #letours. Baru saja #letourGOODBYESALE bermula kemarin, sudah tia ada yg frust pasal inda ampit brg yg ditarget 😣. Kami memohon maaf. Untuk promosi ni, kami dahulukan yg first come first 😁
.
.
Baru jua kemarin, #letours keep on text us on DM. Banyak text masuk sehingga #letourteams pun lambat reply 😭 Maafkan kami ye. Anyway Thank you for your support 😙 Untuk pengetahuan biskita, kami akan reply text DM biskita satu persatu mengikut giliran text masuk. Dan sebarang pertanyaan melalui DM hanya akan dibalas bermula Jam 2ptg sehingga 8mlm. Sebab atu adalah waktu #letourteams dpt memenuhi & mencarikan apa brg yg biskita mau 😊 get it 😎 Kami berbesar hati sekiranya biskita bersabar menunggu balasan text dri #letourteams 😊
.
.
Ok jgn lupa hari ni. #letourGOODBYESALE akan disambung. Datanglah beramai-ramai bersama keluarga & kawan-kawan. Berbelanja secara berjemaah 😍😍😍 Untuk yg online purchase jua, kita jumpa jam 2ptg ye. InsyaAllah. Mohon doa kebaikan untuk #letourboutique & teams dari biskita semua 😘💕 Jzkk, LETOUR BOUTIQUE.

Qur'an Tafser tinggal SATU saja. Sekelip mata saja kana beli sudah tau harganya 50% off 😍😍😍 Baik tah capatttt, krg menangis inda ampit 😢😢😢
.
.
Assalamualaikum semuaaa...huh hari ni bermula #letourGOODBYESALE , Everything must go! 😃 Dah sedia??? 🚥
.
.
Oh iya, sebelum tu, kami memohon maaf. Buat masa ni, sebarang pertanyaan atau ONLINE PURCHASE boleh DM kami sahaja for fast reply. Maaf atas kesulitan ani. 😔 Sebarang text melalui WA, mungkin lambat dibalas (atas sebab2 tertentu). Kalau mau fast reply lagiii, walk-in to our boutique 😙 Lagiii puas hati memilih. Bah jom siinggah! .
.
#letourteams dgn senang hati menyampaikan berita ani, BERMULA HARI INI 18hb OKTOBER sehingga PENGHUJUNG NOVEMBER 2017, akan mengadakan 🎉 GOODBYE SALE, EVERYTHING MUST GO! 🎉Jadinya kami berbesar hati, #letours sudilah menghabiskan semua stocks di butik 😄 boleh? Kami menawarkan harga yang sangattttt murahhhh untuk #letourGOODBYESALE ani kepada biskita untuk SEMUA STOCK yg ada di butik UP to 70% off !!! 😲😲😲 .
.
HINT : INCLUDE NEW ITEMS 😎 .
.
Beri gatal hati membaca post ani kan. Pasal kami tau, #letours pasti inda mau ketinggalan dgn promosi ani. Kami bagi kita menangis lagi membaca post ani aa 😂😂😂 👇
.
.
📍 All stationaries 50% off
📍 All pen & pencil $1 each
📍 Notebooks 50% off
📍 Qur'an Tafsir 50% off
📍 Pendrive 50% off
📍 Shabby socks & korean socks 50% off
📍 Polkadot socks $1 only
📍 Bungajamal skirt 50% off
📍 Princess skirt 50% off
📍 Plain skirt 70% off
📍 Tunic blouse 3 for $80 only .
📍 Pinstick as low as 40cent each .
📍 All handsocks (mix) 4 for $10
📍 Ipin tudung 5 for $2
📍 Swarovski pins 20% off
📍 Islamic books 10% off
📍 Baby / kids socks $1 only
📍 Inspirational slingbag 2 for $30 .
📍 Mens apparel 20% off
....... anddddd many moreeeee
.
.
Baiktah singgah walk-in mulai HARI INI. Inda ampit, menangis krg 😭😭😭 TAG family atau kawan2 biskita, suruh dtg ke LETOUR BOUTIQUE, Kiulap. Boleh jua ONLINE PURCHASE (DM) with full payment to secure your items. .
.
[NOTICE] Open hours Monday-Sunday 2PM till 8PM, Friday CLOSED. .
.
#letourGOODBYESALE , Everything must go! 😙😙😙 Like & Share this post 😊
Jzkk all 💕 LETOUR BOUTIQUE

POLKADOT SOCKS $1/PAIR ONLYYYY 😍😍😍
.
.
Assalamualaikum semuaaa...huh hari ni bermula #letourGOODBYESALE , Everything must go! 😃 Dah sedia??? 🚥
.
.
Oh iya, sebelum tu, kami memohon maaf. Buat masa ni, sebarang pertanyaan atau ONLINE PURCHASE boleh DM kami sahaja for fast reply. Maaf atas kesulitan ani. 😔 Sebarang text melalui WA, mungkin lambat dibalas (atas sebab2 tertentu). Kalau mau fast reply lagiii, walk-in to our boutique 😙 Lagiii puas hati memilih. Bah jom siinggah! .
.
#letourteams dgn senang hati menyampaikan berita ani, BERMULA HARI INI 18hb OKTOBER sehingga PENGHUJUNG NOVEMBER 2017, akan mengadakan 🎉 GOODBYE SALE, EVERYTHING MUST GO! 🎉Jadinya kami berbesar hati, #letours sudilah menghabiskan semua stocks di butik 😄 boleh? Kami menawarkan harga yang sangattttt murahhhh untuk #letourGOODBYESALE ani kepada biskita untuk SEMUA STOCK yg ada di butik UP to 70% off !!! 😲😲😲 .
.
HINT : INCLUDE NEW ITEMS 😎 .
.
Beri gatal hati membaca post ani kan. Pasal kami tau, #letours pasti inda mau ketinggalan dgn promosi ani. Kami bagi kita menangis lagi membaca post ani aa 😂😂😂 👇
.
.
📍 All stationaries 50% off
📍 All pen & pencil $1 each
📍 Notebooks 50% off
📍 Qur'an Tafsir 50% off
📍 Pendrive 50% off
📍 Shabby socks & korean socks 50% off
📍 Polkadot socks $1 only
📍 Bungajamal skirt 50% off
📍 Princess skirt 50% off
📍 Plain skirt 70% off
📍 Tunic blouse 3 for $80 only .
📍 Pinstick as low as 40cent each .
📍 All handsocks (mix) 4 for $10
📍 Ipin tudung 5 for $2
📍 Swarovski pins 20% off
📍 Islamic books 10% off
📍 Baby / kids socks $1 only
📍 Inspirational slingbag 2 for $30 .
📍 Mens apparel 20% off
....... anddddd many moreeeee
.
.
Baiktah singgah walk-in mulai HARI INI. Inda ampit, menangis krg 😭😭😭 TAG family atau kawan2 biskita, suruh dtg ke LETOUR BOUTIQUE, Kiulap. Boleh jua ONLINE PURCHASE (DM) with full payment to secure your items. .
.
[NOTICE] Open hours Monday-Sunday 2PM till 8PM, Friday CLOSED. .
.
#letourGOODBYESALE , Everything must go! 😙😙😙 Like & Share this post 😊
Jzkk all 💕 LETOUR BOUTIQUE

ALL PEN & PENCIL $1 EACH ONLYYYY!!!! 😍😍😍
.
.
Assalamualaikum semuaaa...huh hari ni bermula #letourGOODBYESALE , Everything must go! 😃 Dah sedia??? 🚥
.
.
Oh iya, sebelum tu, kami memohon maaf. Buat masa ni, sebarang pertanyaan atau ONLINE PURCHASE boleh DM kami sahaja for fast reply. Maaf atas kesulitan ani. 😔 Sebarang text melalui WA, mungkin lambat dibalas (atas sebab2 tertentu). Kalau mau fast reply lagiii, walk-in to our boutique 😙 Lagiii puas hati memilih. Bah jom siinggah! .
.
#letourteams dgn senang hati menyampaikan berita ani, BERMULA HARI INI 18hb OKTOBER sehingga PENGHUJUNG NOVEMBER 2017, akan mengadakan 🎉 GOODBYE SALE, EVERYTHING MUST GO! 🎉Jadinya kami berbesar hati, #letours sudilah menghabiskan semua stocks di butik 😄 boleh? Kami menawarkan harga yang sangattttt murahhhh untuk #letourGOODBYESALE ani kepada biskita untuk SEMUA STOCK yg ada di butik UP to 70% off !!! 😲😲😲 .
.
HINT : INCLUDE NEW ITEMS 😎 .
.
Beri gatal hati membaca post ani kan. Pasal kami tau, #letours pasti inda mau ketinggalan dgn promosi ani. Kami bagi kita menangis lagi membaca post ani aa 😂😂😂 👇
.
.
📍 All stationaries 50% off
📍 All pen & pencil $1 each
📍 Notebooks 50% off
📍 Qur'an Tafsir 50% off
📍 Pendrive 50% off
📍 Shabby socks & korean socks 50% off
📍 Polkadot socks $1 only
📍 Bungajamal skirt 50% off
📍 Princess skirt 50% off
📍 Plain skirt 70% off
📍 Tunic blouse 3 for $80 only .
📍 Pinstick as low as 40cent each .
📍 All handsocks (mix) 4 for $10
📍 Ipin tudung 5 for $2
📍 Swarovski pins 20% off
📍 Islamic books 10% off
📍 Baby / kids socks $1 only
📍 Inspirational slingbag 2 for $30 .
📍 Mens apparel 20% off
....... anddddd many moreeeee
.
.
Baiktah singgah walk-in mulai HARI INI. Inda ampit, menangis krg 😭😭😭 TAG family atau kawan2 biskita, suruh dtg ke LETOUR BOUTIQUE, Kiulap. Boleh jua ONLINE PURCHASE (DM) with full payment to secure your items. .
.
[NOTICE] Open hours Monday-Sunday 2PM till 8PM, Friday CLOSED. .
.
#letourGOODBYESALE , Everything must go! 😙😙😙 Like & Share this post 😊
Jzkk all 💕 LETOUR BOUTIQUE

Assalamualaikum semuaaa...huh hari ni bermula #letourGOODBYESALE , Everything must go! 😃 Dah sedia??? 🚥
.
.
Oh iya, sebelum tu, kami memohon maaf. Buat masa ni, sebarang pertanyaan atau ONLINE PURCHASE boleh DM kami sahaja for fast reply. Maaf atas kesulitan ani. 😔 Sebarang text melalui WA, mungkin lambat dibalas (atas sebab2 tertentu). Kalau mau fast reply lagiii, walk-in to our boutique 😙 Lagiii puas hati memilih. Bah jom siinggah! .
.
#letourteams dgn senang hati menyampaikan berita ani, BERMULA HARI INI 18hb OKTOBER sehingga PENGHUJUNG NOVEMBER 2017, akan mengadakan 🎉 GOODBYE SALE, EVERYTHING MUST GO! 🎉Jadinya kami berbesar hati, #letours sudilah menghabiskan semua stocks di butik 😄 boleh? Kami menawarkan harga yang sangattttt murahhhh untuk #letourGOODBYESALE ani kepada biskita untuk SEMUA STOCK yg ada di butik UP to 70% off !!! 😲😲😲 .
.
HINT : INCLUDE NEW ITEMS 😎 .
.
Beri gatal hati membaca post ani kan. Pasal kami tau, #letours pasti inda mau ketinggalan dgn promosi ani. Kami bagi kita menangis lagi membaca post ani aa 😂😂😂 👇
.
.
📍 All stationaries 50% off
📍 All pen & pencil $1 each
📍 Notebooks 50% off
📍 Qur'an Tafsir 50% off
📍 Pendrive 50% off
📍 Shabby socks & korean socks 50% off
📍 Polkadot socks $1 only
📍 Bungajamal skirt 50% off
📍 Princess skirt 50% off
📍 Plain skirt 70% off
📍 Tunic blouse 3 for $80 only .
📍 Pinstick as low as 40cent each .
📍 All handsocks (mix) 4 for $10
📍 Ipin tudung 5 for $2
📍 Swarovski pins 20% off
📍 Islamic books 10% off
📍 Baby / kids socks $1 only
📍 Inspirational slingbag 2 for $30 .
📍 Mens apparel 20% off
....... anddddd many moreeeee
.
.
Baiktah singgah walk-in mulai HARI INI. Inda ampit, menangis krg 😭😭😭 TAG family atau kawan2 biskita, suruh dtg ke LETOUR BOUTIQUE, Kiulap. Boleh jua ONLINE PURCHASE (DM) with full payment to secure your items. .
.
[NOTICE] Open hours Monday-Sunday 2PM till 8PM, Friday CLOSED. .
.
#letourGOODBYESALE , Everything must go! 😙😙😙 Like & Share this post 😊
Jzkk all 💕 LETOUR BOUTIQUE

Bismillahirrahmannirrahim. PENGUMUMAN 📣📣📣
.
Assaalamualaikum all 😁 Semoga sentiasa ceria & happy selalu. Letour Boutique kan menambah lagi kegembiraan biskita. Hahh nampak tak apa yg baru di post ni 😉 Pengumuman yg dinanti2kan sudah pun dibongkar 😆
.
Awu BANARRR. #letourteams dgn senang hati menyampaikan berita ani, BERMULA ESOK 18hb OKTOBER sehingga PENGHUJUNG NOVEMBER 2017, akan mengadakan 🎉 GOODBYE SALE, EVERYTHING MUST GO! 🎉Jadinya kami berbesar hati, #letours sudilah menghabiskan semua stocks di butik 😄 boleh? Kami menawarkan harga yang sangattttt murahhhh untuk #letourGOODBYESALE ani kepada biskita untuk SEMUA STOCK yg ada di butik UP to 70% off !!! 😲😲😲 .
.
HINT : INCLUDE NEW ITEMS 😎 .
.
Beri gatal hati membaca post ani kan. Pasal kami tau, #letours pasti inda mau ketinggalan dgn promosi ani. Kami bagi kita menangis lagi membaca post ani aa 😂😂😂 👇
.
.
📍 All stationaries 50% off
📍 All pen & pencil $1 each
📍 Notebooks 50% off
📍 Qur'an Tafsir 50% off
📍 Pendrive 50% off
📍 Shabby socks & korean socks 50% off
📍 Polkadot socks $1 each
📍 Bungajamal skirt 50% off
📍 Princess skirt 50% off
📍 Plain skirt 70% off
📍 Tunic blouse 3 for $80 only .
📍 Pinstick as low as 40cent each .
📍 All handsocks (mix) 4 for $10
📍 Ipin tudung 5 for $2
📍 Swarovski pins 20% off
📍 Islamic books 10% off
📍 Inspirational slingbag 2 for $30 .
📍 Mens apparel 20% off
....... anddddd many moreeeee
.
.
Baiktah singgah walk-in mulai ESOK. Inda ampit, menangis krg 😭😭😭 TAG family atau kawan2 biskita, suruh dtg ke LETOUR BOUTIQUE, Kiulap. Boleh jua ONLINE PURCHASE (WA/DM) with full payment to secure your items. .
.
[NOTICE] Open hours Monday-Sunday 2PM till 8PM, Friday CLOSED. .
.
#letourGOODBYESALE , Everything must go! 😙😙😙 Like & Share this post 😊
Jzkk all 💕

Most Popular Instagram Hashtags