#lensx9

2 posts

MOST RECENT

ni contact lens X9 baru je restock.laku keras lens ni. ada yang selit order lg tak? meh la pm sis laju2.boleh sis ws semua gambar lens yang sis ada 😊.
-
lens cantik ni sesuai untuk dipakai masa raya/ majlis tunang/ kahwin/atau nak date dgn bf/gf.
-
baik proceed order sekarang sbelum pos laju jem nak raya nanti 😁
-
pm ws/ tele sis 0146074598.

#raya2017 #bajuraya #lensraya #lensrayamurah #lensmurah #lenshydrocor #lensx9 #lenshitam #lenscantik #lenscoklat #contactlens #contactlensmurah #contactlensmalaysia #contactlensraya #sayajual #sayajuallens #hydrocorlens #nobluk

ada yg ingat x lagi lens legend ni .. ramai sangat cust duk cari dulu . sebabkan susah nak dapat sampai setahun lebih haa nk ke boleh dapat hampa dah peminat lens si hybrid ni ehee .. comel sangat bile pakai warna mcm watery gitu ... harga rm15 . ada grey , brown n violet sahaja :-) . ada power sehingga 650 .korang berminat boleh ws dora 014-8111599 .
.
.
.
#lensx9 #lenshydbrid #makeupengantin #muapenang #makeupartispenang #lensuntukrabun #lenspower #rabunjauh #softlens #lensoriginal #rabunteruk #rabun #lenslembut #lensoriginal #lenskorea #lenskoreaoriginal #korealensoriginal #lenskoreamurah #lensthailand #lensrabunjauh #lensrabuntinggi #sellerlenskemaman #pejuallenskemaman #originallens #lensmurah #lenspower #rabunjauh #bridetobe #tipspenjagaanlens #lenscolorless #lenstranparents #naturallens #lensnatural

Most Popular Instagram Hashtags