[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#lenganbesar

2768 posts

TOP POSTS

Karena kita semua suka seafood, mari memilih sendiri dulu seafood hidup yang mau kita makan!
.
Ternyata penting memilih dan memastikan bahan makanan kita segar dan berkualitas, enak dimulut, berasa sehat ditubuh..
.
Proses memilih disebuah pasar seafood lokal, membawanya ke restoran terdekat, sampai menunggu satu demi satu bagaimana jadinya masakan seafood itu, menarik hati dok..
.
Indahnya budaya makan bersama keluarga, larut dalam manisnya kesederhanaan, menikmati seafood sehat disuatu senja, di pinggir kota Hongkong
.
.
Video soon in my IG *yuk sembari kita bahas bersama cara memilih udang segar, ikan segar, kerang segar dan rasanya dimulut saat sudah jadi masakan 😘
.
.
.
#liburanseru #droliviaong #recommendedplace #seafoodlover #seafoodsegar #udangrebus #kerapusteam #abalone #kerangalam #masakansederhana #masakansehat #resepmasakan #kulinerenak #hongkongfood #seafoodmarket #masakapa #idemasak #makananbumil #makanananak #makananuntukotak #resepmasakan #happytummy #makansecukupnya #kurusinstan #kurustanpadiet #doublechin #lenganbesar #coolsculptingjakartaselatan #jakartaaestheticclinic

Jika perpisahan adalah tentang melupakan, aku adalah satu dari sekian yang gagal dalam melakukannya.
#lenganbesar

Senyummu menggembirakan yang melihatmu 😊
#matasipit #pipioutofcontrol #lenganbesar

Salam jumaatπŸ•Œ Moga iman harini lebih sado dari semalamπŸ’ͺπŸ½πŸ‘ŒπŸΌ #lenganbesar

Happy sweet17 lavi ! πŸ’• .
.
.
.
.
.
.
.
.
#latepost #ilooksogendats #lenganbesar

MOST RECENT

Karena kita semua suka seafood, mari memilih sendiri dulu seafood hidup yang mau kita makan!
.
Ternyata penting memilih dan memastikan bahan makanan kita segar dan berkualitas, enak dimulut, berasa sehat ditubuh..
.
Proses memilih disebuah pasar seafood lokal, membawanya ke restoran terdekat, sampai menunggu satu demi satu bagaimana jadinya masakan seafood itu, menarik hati dok..
.
Indahnya budaya makan bersama keluarga, larut dalam manisnya kesederhanaan, menikmati seafood sehat disuatu senja, di pinggir kota Hongkong
.
.
Video soon in my IG *yuk sembari kita bahas bersama cara memilih udang segar, ikan segar, kerang segar dan rasanya dimulut saat sudah jadi masakan 😘
.
.
.
#liburanseru #droliviaong #recommendedplace #seafoodlover #seafoodsegar #udangrebus #kerapusteam #abalone #kerangalam #masakansederhana #masakansehat #resepmasakan #kulinerenak #hongkongfood #seafoodmarket #masakapa #idemasak #makananbumil #makanananak #makananuntukotak #resepmasakan #happytummy #makansecukupnya #kurusinstan #kurustanpadiet #doublechin #lenganbesar #coolsculptingjakartaselatan #jakartaaestheticclinic

Nak kurus tak susah
Perlukan tekad & nekad
Kalo malas semuanya tak jadi

Nak lebih menjadi-jadi
Sentiasa ada #SecretCorrea disisi
Sapu 2 kali sehari pun jadi

Testimoni kami menjadi-jadi
Memang dah terbukti

Yang masih menanti?
Mmg rugi
Yang lain semua dh jadi

Jom whatApps utk promosi
+01127606695
Kami menanti

#TeamJutawanIslam
#SecretCorreaAsia
#terapiinstagram
#buncit
#perutbuncit
#lenganbesar
#pehabesar
#selulit
#KurusTanpaBerlapar
#StokisSecretCorrea
#PengedarWanted
#agentSecretCorrea
#singaporeinsta
#brunei_ig
#bruneishop
#malaysiainstashop
#ig_sokongan
#bersalin
#berpantang
#pama
#igsokongan
#terapiinstagram

SalamSuhoor ❀❀
29 Ramadhan
The Struggle is Real πŸ’‹
56kg πŸ’ͺπŸ’ͺ
Lose weight tanpa diet 😱
The only one Supplement No.1 Malaysia
CurvaliciousTeaMalaysia 🎈🎈
.
Hebatnya produk ini bukan kerana namanya & bukan kerana foundernya tapi dengan keberkesanannya
Maka lahirlah teatox tersebut
Semoga namamu gah di serata dunia
Inshaallah
❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀
.
#CurvaliciousTeaMalaysia
#Gymshark
#Slimmingtea
#milkbooster
#pehabesar
#lenganbesar
#kurustanpadiet
#6pack
#fitness

I heard you have problem darling ??
Why you don't try teatox ??
.
Teatox is No 1. Choice for Rakyat Malaysia
Semua masalah dapat diatasi
.
Kini tidak lagi khasiatnya sudah diketahui ramai ❀❀
Kehebatan nya membuka mata semua orang πŸ’‹
Perisanya yang menambat hati si peminumnya untuk terus minum lagi & lagi πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹
.
Kini dapatkan dengan harga promo raya hanya dengan serendah
Myr30 sahaja
Myr30 sahaja
15 sachet Γ— 30 cawan 🍡
.
Kami akan guide anda cara minum yang betul dan Inshaallah berkesan
Rasai kesannya seawal 5hari penggunaan ❀❀❀❀❀
.
Order sekarang πŸ‘‡
πŸ“±017-9057102
πŸ“±017-9057102
.
#CurvaliciousTeaMalaysia
#Slimmingtea
#teatoxbyfasha
#premiumquality
#importoversea
#milkbooster
#healthydrink
#detoxwater
#naturalorganic
#pehabesar
#lenganbesar
#kempiskanperut
#cacing

Teatox Promo Raya πŸ“£πŸ“’πŸ“’
Dapatkan segera dengan harga serendah Myr30 sahaja πŸ™ŒπŸ™Œ
.
Postage harini masih dibuka bagi mengelakkan Tuan Puan Cik dapat parcel before raya ❀❀
1001 khasiat di dalam satu sachet
CurvaliciousTeaMalaysia πŸ’‹
.
Jom shaping raya πŸ’ͺ
Lost 3-5kg per weeks
Bahan Premium
Import dari Oversea
.
#CurvaliciousTeaMalaysia
#Slimmingtea
#teadetox
#teatox
#milkbooster
#kurustanpadiet
#pehabesar
#lenganbesar
#detoxwater
#6pack
#flattenbelly

Seronok pakai PREMIUM BEAUTIFUL ni. Makin di pakai, makin kecil badan. Makin cun jadi nya.

Cun la raya nanti. Pakai baju-baju rtw yang cantik-cantik tu.

Pakai di badan, tapi lengan pun mengecil jugak. Itu disebabkan Far Infrared Rays yang membantu kecil kan bahagian lengan jugak tau.

Jom pakai PB nak raya ni. Takut nya bulan ramadhan ni iya-iya berat badan turun. Tapi lepas raya je naik balik berkilo-kilo. Tak best la camtu, kan?

Nak maintain, pakai PB jer.

#hanaradzi #TDC #thediamondcircle #tdcroadto50k #promosirayatdc #promosiraya #promopremiumbeautiful #promopb #lenganmengecil #bajulonggar #tanpadietkejam #farinfraredrays #sinarinframerah #premiumbeautiful #selamatkanharirayamu #lenganbesar #korsetperampingbadan #perutbuncit #pehabesar

Kipidap ye πŸ’‹πŸ’‹
Minum CurvaliciousTeaMalaysia secara consistant jangan pelik seluar lama dah boleh pakai
Baju jadi longgar
.
Berpeluh je lepas minum 😱😱
Tanda toksin tgah dinyahkan
Lemak dah dibakar habis habisan
.
Flavour yang sedap memikat hati ❀
Dapatkan harga promo raya sekarang
Serendah Myr 30 sahaja
15 hari teatox program
Kesan seawal 5hari
.
Boleh bergojes gojes pagi raya
Makan lemak & rendang tanpa mengucap panjang
Hebat ke Hebat
.
Do your orders now
Whatsapp me 017-9057102
Jom shaping raya πŸ’ͺ
.
#Curvaliciousteamalaysia
#Slimmingtea
#teatox
#teadetox
#kurustanpadiet
#flattenbelly
#gymshark
#dietatkins
#healthyfood
#pehabesar
#lenganbesar

Masalah perut buncit & selulit

DMS BODY CONTOUR CREAM 100ML - Losen luaran yang mengatasi masalah lemak
berlebihan di lengan, punggung lebar, perut boyak dan lipatan lemak di belakang badan. - Memecahkan bonjolan serta ikatan lemak yang degil & mengurangkan selulit. - Melembutkan kulit kasar serta menghilangkan kesan mengelambir / kendur selepas kurus. - Menghalang pembentukan lemak yang berlebihan.
Menegangkan tekstur kulit yang kendur selepas kurus. - Kesan mampu bertahan sehingga 12 jam. Boleh digunakan semasa dalam pantang untuk kesan lebih cepat.

Cara Guna: - Sapu pada bahagian berlemak 2 kali sehari selepas mandi - Urut secara bulatan sebanyak 10 kali hingga losyen meresap ke dalam kulit dan kering - Basuh tangan dengan bersih selepas menyapu losyen.

HARGA RM99.90 shj "Pastikan Original Baru Beli"

#Dms360original #Motifviral #LosyenKurus #Sapu2Kurus #JomKurus #PehaBesar #LenganBesar #perutbuncit #promosiraya2017 #jomcantik #heroseorangcinderella #Fazura #fattah #kukirimcinta #binibinikuninja #kurusdengansihat

KATANYA SEKARANG CUSTOMER DAH XNAK BELI 1 TUBE LOSYEN SC πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
Semua customer pilih 6 tubes dan 9 tubes terus 😱😱
.
Katanya sempena #KempenKempisPerut
harga memang x masuk dek akal😎😎😎
Nak tahu kenapa?
.
Sebab kami nak guide anda
kurang dari 1 bulan,
sebulan turun minimum 10 KILO 😱
bagi yang berat 60 kg ke atas 😎😎😎
.
Siapa yang rasa nak "HARGA BAHAGIA"
kami sedaya upaya bantu uolls
kempis sebelum Raya
minimum 10 KILO TAU,
anda nak tahu rahsia?
.
Yang serius nak CANTIK, SOLID
& nak dapat sempena PROMOSI #kempenkempisperut
Boleh komen terus dibawahπŸ‘‡
.
Ingat.. jangan tunggu minit kedua utk pm sebab promosi ni LIMITED SANGATΒ²
cukup sahaja Kuota Kami terus tutup😊😊😊
.
Boleh komen "SAYA NAK" dibawahπŸ‘‡πŸ‘‡
Atau whatsapp terus ke 013-6354632 πŸ˜‰
.
#SecretCorrea #LosyenKurusSejuk
#KurusSebelumRaya #kurusselamat
#tijmkb #ukhwahti
#terapiinstagram #kitagunani
#kurus #slim #langsing
#ramping #PerutGeleber #perutbuncit
#pahabesar #lenganbesar
#kuruscepat #kuruspantas

KATANYA SEKARANG CUSTOMER DAH XNAK BELI 1 TUBE LOSYEN SC πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
Semua customer pilih 6 tubes dan 9 tubes terus 😱😱
.
Katanya sempena #KempenKempisPerut
harga memang x masuk dek akal😎😎😎
Nak tahu kenapa?
.
Sebab kami nak guide anda
kurang dari 1 bulan,
sebulan turun minimum 10 KILO 😱
bagi yang berat 60 kg ke atas 😎😎😎
.
Siapa yang rasa nak "HARGA BAHAGIA"
kami sedaya upaya bantu uolls
kempis sebelum Raya
minimum 10 KILO TAU,
anda nak tahu rahsia?
.
Yang serius nak CANTIK, SOLID
& nak dapat sempena PROMOSI #kempenkempisperut
Boleh komen terus dibawahπŸ‘‡
.
Ingat.. jangan tunggu minit kedua utk pm sebab promosi ni LIMITED SANGATΒ²
cukup sahaja Kuota Kami terus tutup😊😊😊
.
Boleh komen "SAYA NAK" dibawahπŸ‘‡πŸ‘‡
Atau whatsapp terus ke 013-6354632 πŸ˜‰
.
#SecretCorrea #LosyenKurusSejuk
#KurusSebelumRaya #kurusselamat
#tijmkb #ukhwahti
#terapiinstagram #kitagunani
#kurus #slim #langsing
#ramping #PerutGeleber #perutbuncit
#pahabesar #lenganbesar
#kuruscepat #kuruspantas

Badan kurus
Muka V Shape
Dagu runcing
Cantik dan sihat
Wow..semua dalam 1 losyen
Si tiub biru yang ajaib dan unik

Jom kurus tanpa ubat. Sapu2 saja

Nak tips klik sini‡⏬
www.wasap.my/+60176227083

.
Dah lost 4KG. Cus ni mai repeat orderr..
.
Yg wajib follow ig sis, korang yg ade masalah:- #beratbadan #gemuk #perutbuncit #buncit #pehabesar #nakkurus #gemukair #gemuklemak #nakslim #betisbesar #lenganbesar
.
------------------------------------------
CONFIRM SLIM :- Ada 30biji untuk sebulan. Sehari hanya sebiji. Makan sebiji 3jam sebelum sarapan. Air sekurangnya 3liter sehari. Sebulan boleh lost 7 - 8kg jika ikot cara pengambilan dgan betul 😍..
.
πŸ’΅ PRICE :- Rm58 exc postage.
Pos +RM8sm RM10ss
.
🎁**Pembelian 2 botol keatas akan dapat Free gift 😘😘**
.
πŸ“±Whtsap 0109203371 (faezah)
.
#confirmslim #confirmslimmurah #confirmslimmalaysia #confirmslimnegerisembilan
#testimoniconfirmslim #cs #csmurah #feedbackcs #feedbackconfirmslim #feedbackubatkurus #testimoniubatkurus

Most Popular Instagram Hashtags