#lenganbesar

3059 posts

TOP POSTS

Tiang Sadar Tiang tho Ink MenarikπŸ˜πŸƒ!!!! Ne Menarik Ink Lakar Bertahan MekeloπŸ‘ŽπŸ»πŸ‘πŸ»!!!! #lenganbesar 😭

Too shy to look at you.
.
.
.
πŸ“· Taken by @dewmast
#maksacandid #kok #lenganbesar #efeksweatertebel

Sekarang ni Cikfatt sedang mencari orang yang ada MASALAH LENGAN BESAR

Tinggalkan No Telefon πŸ“²
atau bole direct whatsapp cikfatt

Klik www.wasap.my/60127020930

Cikfatt akan berikan INFO SECARA PERCUMA

#rezekidikongsibersama
#IMJSC
#teamcikfatt
#LenganBesar
#LenganGeleber

Mengagumi mu dari jauh ❀

#TipsKurus #TipsSihat #TipsCantik CHIA SEED
.
Chia Seed ni sgt bagus utk kurus sihat cantik 😍
.
Chia Seed ni merupakan "whole grain" food. Walaupun kecik, nutrisi dia masyaAllah! Rendah kalori, sangat padat dengan fiber, protein, omega 3 & pelbagai nutrisi lain yg sangat-sangat membantu proses turun berat
.
Paling best! Kaya dengan anti-oksida buat kulit makin elok, makin cantik
.
Macam mana nak pakai ni? Sy beli brand #PocketChia mudah sebab da siap dalam botol comel ni mudah dibawa kemana-mana. Hanya pakai sedikit saja tuang dlm minuman atau masakan. Kalau letak dalam minuman, nanti dia akan kembang. So minum je 😊
.
#Tips #TipsDiet #TipsKurus #NakDiet #NakKurus #TipsCantik #Kecantikan #Makan #HealthyLifestyle #Sihat #Obese #Obesity #PehaBesar #KakiBesar #LenganBesar #TipsPerutBuncit #PerutBuncit #KulitCantik #KulitGebu #AtkinsDiet #JubahBesar #JubahXXL #BajuRenangXXL #TeamNickhinHussien #TipsKecilkanPerut #TipsKecilkanPeha #TipsKecilkanLengan #TipsKecilkanPinggang

Jika perpisahan adalah tentang melupakan, aku adalah satu dari sekian yang gagal dalam melakukannya.
#lenganbesar

Menunggu itu membosankan, tetapi berbuah sangat manis ;) #lenganbesar

Duo gendud πŸ‘―βœ¨

happy sunday β˜€
.
.
#lenganbesar πŸ˜‚

MOST RECENT

Jum dapatkan set combo merdeka untuk kurus..ada free gift tau😍.. Nak kurus dengan kos yg murah cepat oder mari beli kat akk ye..bole whhp 01123226539.. 🍑teh detox rm15
🍑kaki cantiq tea rm25
🍑losyen maryam rm35

#teamkaktila
#detoxtea
#kurussebelumraya
#detoxteamurah
#perutkempis
#perutbuncit
#pehabesar
#lenganbesar
#kulitsihat
#tunkutunaminah
#kakishoppingmalaysia

5 MINIT HILANG INCHI

Dulu 3 HARI HILANG INCHI
Kini 5 MINIT!!😱 Terkejutkan.. Kami sendiri terpingga-pingga bila dengar 5 MINIT HILANG INCHI .
Setelah Cuba #UrutanKejutLemak baru tahu hasilnya😍

Bukan itu Sahaja

TESTIMONI KAMI TERBUKTI KESAN SEAWAL 5 MINIT

#SecretCorrea bukan sekadar hilang inci tetapi pelbagai fungsi 🀰#PerutBuncit Jadi #Kempis 🀒#PipiTembam Jadi #Cantik
πŸ•Ί#PehaBesar Jadi #Kecil
😢#DaguBerlapis Jadi #Runcing
πŸ’ͺ#LenganBesar Jadi #Kecil
β›°#Stretchmark Berpeta jadi Rata
πŸ‘΄#SakitLutut Jadi Lega
πŸ’ƒπŸΌ#Sengugut Hilang Ntah Kemana
πŸ‘€#ParutJerawat Dah Tiada
πŸ‘Ά#Ekzema Say Bye Begitu Sahaja

Bestnya Lagiii ❌Panas πŸ”₯ Sejuk jer❄️
❌Perlu Pil Kurus πŸ’Š
❌Perlu Diet Ketat Sampai Tengok Nasi Masam Mencuka😡 πŸ‘‰Jangan lepaskan peluang promosi diskaun hebat SEMPENA MERDEKA! 😍😍😍 Nak?

Direct Whatsapp πŸ“² http://www.wasap.my/+60176011803/SecretCorreaMultifungsi

Tiang Sadar Tiang tho Ink MenarikπŸ˜πŸƒ!!!! Ne Menarik Ink Lakar Bertahan MekeloπŸ‘ŽπŸ»πŸ‘πŸ»!!!! #lenganbesar 😭

DEFLEX
.
Sejenis minuman detox yang semestinya sedap diminum, tak seksa tekak nak telan. Rasa epal.
.
Minum deflex, clear terus usus uols. Badan jadi ringan jerr.
.
Harga Rm100

Perut mana perut? Tulahh sape suruh minum carboflex?
.
Apa yang uols kena terima bila consune carboflex πŸ’‹ πŸ‘„ Badan susut
🍭 Berat badan berkurangan
πŸ‘„ Selera makan berkurangan
🍭 Kena beli baju baru
.
Hoooorayyy!

Amazing! Hebat! Terbaik!
.
Dari 74kg turunnnnmnn 57kg
.
Dari mak-mak bertukar ke anak dara.
.
Melentiksss uols. .

Kadang-kadang bila tengok je makanan depan mata, memang nafsu makan makin bergelora.
.
Yelahhh nak-nak waktu hari raya. Kalau boleh semua benda nak dijamahnya.
.
That's why uols perlukan bantuan Deflex. .
Deflex ni bertindak sebagai detox yang boleh flush segala lebihan-lebihan makanan yang tak diperlukan dalam usus.
.
Minum waktu malam, pagi esok get ready la nak berdating dengan Mr Toilet. Kihkih .

Harga - Rm100ss | Rm110sm
15 Sachet .
πŸ“±016 - 3225218

TESTIMONI CARBOFLEX
.
Dari 90kg turun ke 61.9kg
.
Carboflex ni minuman kesihatan yang boleh membakar lemak secara efektif. .
Dahlahh sedap!
.
Harga - Rm128sm | Rm138ss
.
πŸ“±016 - 3225218

Haluuuu awak2 sekalian.. ☺️☺️
:
Kami ade Ladies Night Workout taw tadi.. Khas untuk kaum wanita sahaja taw.. So, jom kami kongsikan sedikit sebanyak workout yang telah kami lakukan tadi..
:
☘️☘️☘️☘️☘️Lower Body Workout☘️☘️☘️☘️☘️
:
Orait, so senaman ni sangat2 sesuai untuk sesiapa yang mempunyai bahagian bawah badan yang agak lebar/ besar... Sebabnye, ia banyak tertumpu dibahagian bawah badan sahaja.. Meh aku explain ye...
:
A) Squat
- Squat ni dapat melatih otot2 di sekitar pinggul & peha.. If korang nak your bum looks like πŸ‘.. Please do this workout ya 😊😊😊
:
B) Lunges
- Memberi impak yang sangat2 bagus dalam proses menguatkan, membentuk & membina otot di sekitar punggung & peha.. :
:
C) Sumo Squat
- Sama seperti squat tetapi lebih ' intense' disebabkan kedudukan kaki kita yang lebih lebar... :
:
D) Side Lunges
- Senaman ini memberi kesan yg sangat best daripada lunges biasa sebab ia lebih tertumpu kepada membentuk tubuh badan korang disebabkan movement ke kiri dan ke kanan tersebut...
:
So untuk memberi impak yang maksimum.. Lakukan 4 pergerakan ni untuk 3 set sebagai permulaan.. 30 saat setiap pergerakan..
:
P/S : Mohon Warm Up ye sebelum Workout. Kang keras badan ko kang esoknye tu 😬😬 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
Jom sertai Premium Weight Loss Challange ( Cabaran 30Hari Turun Berat Badan )
Whatsapp πŸ“² 0193351988 for more info ---------------------------------------------------------- Pencarian Peserta Premium Weight Loss Challange ( Turun 3-10kg Sebulan )
:
Apa yang anda akan dapat;
:
πŸ’ Personal Coaching
πŸ’ Meal Plan selama sebulan
πŸ’ Tips Kurus Mudah
πŸ’ Panduan senaman yang sesuai untuk lelaki & wanita
πŸ’ Whatsapp Group yg Osem
πŸ’ Percuma Makanan Gantian selama Sebulan
:
Apa yang anda perlukan;
πŸ‰ Penimbang Digital ( Boley dibeli Di MrDIY )
πŸ‰ Video anda Sebelum & Selepas ( Kami akan ajar )
πŸ‰ Hantarkan gambar sebelum & selepas
:
#mimikhalid #misikurus #mitogettinghealthy #mimitoweightlossjourney #senam #jomkurus #jomkurus1malaysia #sayabantu #turun10kg #tipsbakalpengantin #kurussebelumkahwin #bakalpengantin #celcom #shawl #kurus #pehabesar #lenganbesar

BAHAN-BAHAN DEFLEX β™₯ CHITOSAN (Pembakar Lemak) β™₯ CITRUS AURANTIUM (Merangsang Pembakaran Lemak) β™₯ ALOE VERA (Pembersih Usus, Menyingkir Lendir & Lemak) β™₯ FIBER GUM (Serat yang Tinggi dan menurunkan Paras
Kolestrol β™₯ PSYLIUM HUSK (Membersihkan Usus & menjaga Penyerapan Air Pada Kotoran, Berfungsi Sebagai Span Untuk Menyerap Racun & Toksin) β™₯ APPLE FIBER (Menyerap Lemak, Memberi Rasa Kenyang & mengawak obesiti) β™₯ WHEAT GRASS (Mengurangkan Angin Dalam Usus & Melancarkan Perkumuhan) β™₯ RASPERRY POWDER β™₯ CITRIC ACID β™₯ FRUCTOSE

Harga - Rm100sm | Rm110ss
.
Wasap - 016 3225218

ADAVE CARBOFLEX
πŸ“Ž Burn
πŸ“Ž Slim
πŸ“Ž Fat Loss
πŸ“Ž Carbo Blocker
πŸ“Ž Muscle Tone

FUNGSI CARBOFLEX
πŸ‘‰ Singkir lemak berlebihan pada perut, lengan, paha, muka & punggung.
πŸ‘‰ Menguraikan lemak lama & tukarkannya kpd tenaga.
πŸ‘‰ Singkirkan & musnahkan lemak jahat, elak drpd memasuki salur darah.
πŸ‘‰ Halang penyerapan lemak & karbo yg berlebihan.
πŸ‘‰ Mampu kurangkan rasa lapar / sentiasa kenyang.
πŸ‘‰ Mengempiskan bhgian perut, kecilkan paha & lengan.
πŸ‘‰ Baiki dan tingkatkan metabolisme tubuh.
πŸ‘‰ Lebih energetik, aktif & bertenaga.
πŸ‘‰ Kurangkan berat badan.
πŸ‘‰ Bantu stabilkan bacaan kolesterol dalam darah.

CADANGAN PENGAMBILAN.
➑ Bancuh 1 cawan dgn air panas/suam (80ml).
➑ Diambil seelok-eloknya sblm sarapan/semasa sarapan pagi.
➑ Konsisten setiap pagi. Insha-Allah hasil pasti memuaskan.

INDIVIDU TIDAK DIGALAKKAN AMBIL CARBOFLEX.
❎ Ibu hamil.
❎ Ibu yg menyusukan bayi (Bayi 6 bln ke bwh)
❎ Kanser.

SET KURUS SEBULAN
.
2 CARBOFLEX + 1 DEFLEX
.
Lepas sebulan, jangan terkejut sekiranya angka penimbang makin berkurangan. .

Whatsapp untuk order - 016 3225218

SET KURUS BERKEMBAR
.
2 CARBOFLEX .

Rm230

KEISTIMEWAAN CARBOFLEX?
------------------------------------------
1. Menghuraikan lemak lama dan menukarkannya kepada tenaga

2.Menyingkirkan lemak 2 lama yg menempel di dalam tubuh dan mengelakkannya drp memasuki salur darah

3.Mengurang penyerapan lemak dan karbohidrat yang berlebihan

4.Mengurangkan selera makan dan memberi rasa kekenyangan

5. Individu digalakkan makan acapkali dan pada kuantiti yg sedikit, dan ini lah yg akan berlaku apabila megamalkan carboflex.

6.Membaiki dan meningkatkan METABOLISME tubuh serta
meningkatkan lagi kecekapan metabolisme

7. Energetik, aktif, dan bertenaga
.
Jika anda rasa Carboflex memenuhi keperluan anda untuk kurus dengan berkesan, bolehlah Cuba Carboflex sekarang dan lihatlah keberkesannya... .

Wasap - 016 3225218 untuk order

SHARING DARI JR COACH DAYAH yang bermula dari Season 17. Antara peserta obese tahap 3 memang betul-betul besar. Berjaya transform jadi orang baru. Dagu pun nampak runcing, muka melonjong, nampak tinggi
.
Hye aslkm semua. Sy hidayah. Bermula WLC season 17 sebagai pserta obese level 3
.
Alhamdulillah. First week berjaya hilang kan 7.3kg & total lost semusim 13.7 kg. Masyaallah 😍
.
Terima kasih pd WLC. Banyak ilmu yg sy dpt sekaligus memudah kn proses lose weight
.
Sebelum ni buat macam-macam. Telan pil kurus berbotol2 😭
.
Now total lost almost 23 kg n still counting. InsyaAllah
.
Kalau anda rasa anda layak untuk berubah jadi orang baru, penampilan baru, nak mudah bergerak, nak mudah solat, nak rasa bertenaga
.
#Tips #TipsDiet #TipsKurus #NakDiet #NakKurus #TipsCantik #Kecantikan #Makan #HealthyLifestyle #Sihat #Obese #Obesity #PehaBesar #KakiBesar #LenganBesar #TipsPerutBuncit #PerutBuncit #KulitCantik #KulitGebu #AtkinsDiet #JubahBesar #JubahXXL #BajuRenangXXL #TeamNickhinHussien #TipsKecilkanPerut #TipsKecilkanPeha #TipsKecilkanLengan #TipsKecilkanPinggang

Nak kurus makan 5 kali sehari lebih effective
.
3 main meals & 2 snacking. Utk increase metabolisma utk bakar kalori lebih effective
.
Ingat formula 80/20. 80% pemakanan & 20% exercise baru lag diet yg betul
.
Nak tahu diet cara betul supaya u kurus, sihat & cantik? Boleh whatsapp Dy +6013 7676 796 atau klik link di bio utk details tentang program #WLC #WLConline yg kita tawarkan
.
#Tips #TipsDiet #TipsKurus #NakDiet #NakKurus #TipsCantik #Kecantikan #Makan #HealthyLifestyle #Sihat #Obese #Obesity #PehaBesar #KakiBesar #LenganBesar #TipsPerutBuncit #PerutBuncit #KulitCantik #KulitGebu #AtkinsDiet #JubahBesar #JubahXXL #BajuRenangXXL #TeamNickhinHussien #TipsKecilkanPerut #TipsKecilkanPeha #TipsKecilkanLengan #TipsKecilkanPinggang

Ramai suka skip dinner dengan alasan nak kurus
.
Utk kurus sihat u kene makan 5kali sehari (3 main meals & 2 snacking) utk meningkatkan metabolisma supaya badan boleh bakar kalori dengan baik .
Bila u skip makan malam, badan akan mula masuk mode "reserve" yg mana badan akan start simpan kalori
.
Sampai satu masa, u makan pun berat naik, u tak makan pun berat tetap naik sebab badan tak bakar kalori dengan baik da
.
Follow @dy_azman @dy_azman utk tips kurus sihat setiap hari
.
#Tips #TipsDiet #TipsKurus #NakDiet #NakKurus #TipsCantik #Kecantikan #Makan #HealthyLifestyle #Sihat #Obese #Obesity #PehaBesar #KakiBesar #LenganBesar #TipsPerutBuncit #PerutBuncit #KulitCantik #KulitGebu #AtkinsDiet #JubahBesar #JubahXXL #BajuRenangXXL #TeamNickhinHussien #TipsKecilkanPerut #TipsKecilkanPeha #TipsKecilkanLengan #TipsKecilkanPinggang

Most Popular Instagram Hashtags