#lengan

MOST RECENT

KEBARUNG MANJE
#KebarungManje

#Size S,M,L dan XL (Ukuran rujuk gambar carta)
#Material: Moss crepe
#tidak jarang dan tak perlu lining
#leher baju bentuk V, zip bahagian depan baju (dada), friendly breastfeed
#dihiasi dokoh plat aluminium bahagian dada (tak boleh buka, dah dijahit)
#lengan baju sedikit kembang, friendly wudhuk
#potongan kebarung moden utk tampil elegant
#skirt cutting duyung
#bahagian hujung skirt dijahit lapisan organza yg memberi alunan kepok2 pada skirt
#pinggang skirt half getah dan ada zip sisi utk mudah pakai (tiada hook)
Warna asal mgkin tidak sama 100% atas faktor pencahayaan dan lensa kamera❗

HATI BERKENAN SUDAH?
PRICE: RM105 SM & RM109 SS
PROCEED ODER 2-3 DAYS❗

MACAMANA NAK ORDER?
www.wasap.my/601110101859

Tips olahraga untuk mengencangkan lengan
Simple tapi cukup menguras keringat
Lakukan saja
Bisa dirumah atau dimana saja

Coach rahmah
081350047419

#olahragaindonesia #olahragaplank#olahragamalam #olahragayuks #kencangkanlengan#lengan

Ukur Lilit & Penimbang Digital ada lah alat2 yang sangat penting semasa join Program Kurus Fit Online....
.
Hari tu Coach dah bagi tau cara Timbang yang betul kan...
.
So hari ni Coach nak bagi tau Cara Ukur lilit yang betul pula ya...
.
Just ikut part2 yang perlu di ukur yang di dlm gambar tu ya...
.
.
Coach Fion 0123088348
.
#dietatkins #tipskurus #syoknyakurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #tipskurus #jk1m #gemokisawesome #gemuk #zalora #astro #janganbencicintaku #dramasangat #igshop #uitm #akunakkurus #ubatkurus #baby #ibubaby
#ZinZumbakepalabatas #kenduri
#kuruscepat #perutbuncit
#caracepatkurus
#pehamelimpah
#Makannasi
#cheatday
#cheatmeal
#lengan

Jika anda sudah target 2018 nk turun berat badan...adakah anda berjaya dgn target anda?
.
Dah brp kilo turun berat badan anda?
.
Puas hati x dgn keputusan diet anda tu?
.
Success x cara diet pilihan anda?
.
Pm sy jika anda hendak turun 3~10kg dlm masa sebulan dgn diet sihat..seimbang n bernutrisi..
. .
Click link di bio IG Coach untuk dapatkan detail Coaching
.
.
Coach Fion 0123088348
.
#dietatkins #tipskurus #syoknyakurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #tipskurus #jk1m #gemokisawesome #gemuk #zalora #astro #janganbencicintaku #dramasangat #igshop #uitm #akunakkurus #ubatkurus #baby #ibubaby
#ZinZumbakepalabatas #kenduri
#kuruscepat #perutbuncit
#caracepatkurus
#pehamelimpah
#Makannasi
#cheatday
#cheatmeal
#lengan

Ramai orang rasa nak diet tak blh makan nasi.
.
So ramai orang bila nak diet pilih makan sayur, makan buah, biskut, roti, mihun.... Dll....tapi adakah anda semua tahu semua2 👆👆juga adalah karbohidrat.
. .
Hati ni Coach nak bagi tau kat korang semua, nasi tu adalah karbohidrat, tapi nasi tu adalah karbohidrat sumber tenaga yang penting untuk anda kekalkan tenaga harian anda semasa anda nak diet....
.
So nasi tak akan jadi kan anda gemuk Jikalao anda makan dengan portion yang betul ya😍
.
Coach Fion 0123088348
.
#dietatkins #tipskurus #syoknyakurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #tipskurus #jk1m #gemokisawesome #gemuk #zalora #astro #janganbencicintaku #dramasangat #igshop #uitm #akunakkurus #ubatkurus #baby #ibubaby
#ZinZumbakepalabatas #kenduri
#kuruscepat #perutbuncit
#caracepatkurus
#pehamelimpah
#Makannasi
#cheatday
#cheatmeal
#lengan

TAK PAYAH PENING2 cari tailor lagi! Sangat mudah!
# Pilih design mana suke (ada code pada setiap corak)
# Tengok carta ukuran size DinDa Kurung yg kami sertakan.
# Ukurlah size badan anda. Nengok mana size yg sesuai.
# Pastu apa lagi! Terus contact STOKIS dan AGENT serta DROPSHIP kami segera

KAMI HANYA JUAL YG BERKUALITI SAHAJA
Exclusive dari DinDa KURUNG PREMIUM Cotton Korea

NAK CANTIK??? Biar kalah membeli TAPI menang MEMAKAI!
Dengan harga cantik, quality superb lebih menarik dan terpesona.
Cepat!!! Stok LIMITED and RARE!
Ciri-ciri KURUNG MODEN dan MINI DinDa:
#Jahitan kemas. PASTI! Standard butik2 class jah!
#Selesa pakai. Cutting cantik.Bukan jenis ketat sendat. YAKIN!
#Zip kat belakang baju (zip jenis sorok dalam)
#Span dibahu tak besar sangat dan tak kecik sangat
#Dart kat belakang. Untung ada dart kalau badan gemuk sikit, dart bole buka😬
#kain shape "A" (duyung). Bila pakai lagi nmpk tinggi kecik dan kurus. Baru lah modern look kan!
#kain bergetah bole xtand size kat pinggang.
#material cotton korea lembut. Pasti tak gatal bila pakai. Sedap je kene kulit. Bila berpeluh sngt serap peluh.
#lengan pun just nice loose tak sendat. Selesa!

HARGA KAMI
BUKAN rm169
BUKAN rm 149
BUKAN rm119

HARGA PROMO DINDA KURUNG (RTW)
HANYA RM99/pasang!
HANYA RM99/pasang!

#malaysian #bajukurung #bujukurungmoden #bajukurungmurah

#repost @lsfc_cb150r

LSFC NEWS
Assalamualaikum Wr.Wb.
Salam sejahtera

Open Pre Order OFFICIAL Merchandise 5th ANNIVERSARY
LUMAJANG STREET FIRE COMMUNITY.

Amreta Brata, Wira Bhakti

Kami, Panitia PELAKSANA Anniversary 5th LSFC membuka Pre Order Paket
OFFICIAL MERCHANDISE.

Untuk:
#Lengan pendek :
IDR : 95k (size S-XL)
IDR : 100k (size XXL-XXXXL). Untuk:
#Lengan panjang :
IDR : 105k (size S-XL)
IDR : 110k (size XXL-XXXXL)

Harga blm termasuk ongkir

1 Paket OFFICIAL MERCHANDISE berisi * Kaos * Gantungan Kunci * Stiker
Bahan Kaos Cotton Combat 30s.
Sablon Plastisol

Pemesanan dibuka 09 Oktober 2018 - 10 Desember 2018
(ketentuan pemesanan tertera pada gambar). *Pemesanan bisa melalui:
DWI IDHA
Contact Person :
0852-3063-5128

No. Rek BRI :
6326-01-015444-53-4
A/N. AKHMAD RAVI
(kirim bukti transfer) *Format Pemesanan :
- Nama + (Club/Umum) :
- Ukuran Panjang = Jumlah
- Ukuran Pendek = Jumlah
- Alamat (jika dikirim)

Silahkan dulur2 untuk memesan OFFICIAL MERCHANDISE 5th ANNIVERSARY LSFC _jangan sampai terlambat_ *NB :*
* OFFICIAL MERCHANDISE 5th Anniversary LSFC
yg resmi dan asli adalah merchandise yang dijual dan dipublish oleh panitia. Kami tdk melakukan kerjasama dgn pihak manapun dlm produksi merchandise tsb.
*Merchandise dijual untuk umum
*Merchandise tidak dijual terpisah
*Harga belum termasuk ongkos kirim
*Bagi Komunitas/Club pemesanan merchandise disarankan kolektif per club 1 koordinator.
*OFFICIAL Merchandise 5th Anniversary LSFC dikirim melalui jasa ekspedisi dg biaya DITANGGUNG PEMESAN

SALAM GAK BUTUH WONG EGOIS
Wassalamualaikum Wr.Wb.

#5th_Anniversary_Lsfc
#AmretaBrata,WiraBhakti
#PHSJT_GuyubRukun
#ASFI_SangPemersatu
#boncengers_LSFC
#lsfc_kanjengratu
#boncengers

1.) Jual akun @soulmateorionpanel 500RB net.
Followers akun 16.000+

Informasi followers :
Followers Indonesia Aktif 85%
Followers Asia Aktif 15%

2.) Jual akun @prawiraxv 1jt net.
Followers akun 48.100+

Informasi followers :
Followers Indonesia Aktif 80%
Followers Asia Aktif 20%

3.) (Sold Out) Jual akun catar_akpol_akmil 500rb net.
Followers akun 24.000+

Informasi followers :
Followers Indonesia Aktif 75%
Followers Asia Aktif 25%

Pembayaran dapat dilakukan pertemuan dimelak Kalimantan timur

Atau

Pembayaran bisa di transfer ke bank BCA .

Hubungi Telp / Whatapps 0812 2429 8227

#transstudio#transmart #kiaracondong #buahbatu #kerja #tegalega #progammer #informatika #administrasi #uang #dana #muka #rambut #kepala #lengan #tangan #hidung #telinga #mulut #mata #lemari #meja #bangku #pintu #rim #kopel #operasi

Portion snack yang betul.
.
Nuts memang bagus untuk snack time...
.
Tapi perlu tau berapa biji yang kita blh makan....
.
Ingat nut memang bagus untuk jadi snack tapai kalori juga sangat tinggi ya😍
.
Coach Ika Rosli 0178894770
.
#dietatkins #tipskurus #syoknyakurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #tipskurus #jk1m #gemokisawesome #gemuk #zalora #astro #janganbencicintaku #dramasangat #igshop #uitm #akunakkurus #ubatkurus #baby #ibubaby
#ZinZumbakepalabatas #kenduri
#kuruscepat #perutbuncit
#caracepatkurus
#pehamelimpah
#Makannasi
#cheatday
#cheatmeal
#lengan

Hi.... u olls nak makan apa esok pagi ?
.
Favourite saya lah semua 👆👆.
.
Dulu sekali hadap 3 biji jer sekali dengan teh tarik...
.
Patut lah tak kurus2, pagi2 loading karbo masuk perut...
.
Nasib baik join program kurus Fit Online baru dapat ilmu yang betul...
.
Coach Fion 0123088348
.
#dietatkins #tipskurus #syoknyakurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #tipskurus #jk1m #gemokisawesome #gemuk #zalora #astro #janganbencicintaku #dramasangat #igshop #uitm #akunakkurus #ubatkurus #baby #ibubaby
#ZinZumbakepalabatas #kenduri
#kuruscepat #perutbuncit
#caracepatkurus
#pehamelimpah
#Makannasi
#cheatday
#cheatmeal
#lengan

Portion snack yang betul.
.
Nuts memang bagus untuk snack time...
.
Tapi perlu tau berapa biji yang kita blh makan....
.
Ingat nut memang bagus untuk jadi snack tapai kalori juga sangat tinggi ya😍
.
Coach Fion 0123088348
.
#dietatkins #tipskurus #syoknyakurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #tipskurus #jk1m #gemokisawesome #gemuk #zalora #astro #janganbencicintaku #dramasangat #igshop #uitm #akunakkurus #ubatkurus #baby #ibubaby
#ZinZumbakepalabatas #kenduri
#kuruscepat #perutbuncit
#caracepatkurus
#pehamelimpah
#Makannasi
#cheatday
#cheatmeal
#lengan

Class body shaping setiap jumat jam 19.00 bersama ina di Argon Fitness Jatiwaringin, yuk gabung mumpung harga promo bayar membership 1 bln + dapat free 1bln. Buruan deh Promo terbatas ya.
#bodyshaping adalah gerakan senam didominasi dengan pembentukan #perut #paha
#pinggul #pinggang #punggung dan #lengan
#fit #ideal #bugar #jatiwaringin #turunberatbadan

Most Popular Instagram Hashtags