#lencun

MOST RECENT

#projectlencun
.
.
Abe nak p mana tu. Kata si isteri pada suaminya. "Biasa la dah pakai baju ninja nie kita ragaih la Mt. Fuji". Ishkk tak mau la pakai baju nie. "Ok kalau tak mau pakai baju nie. Lepas Hiking Mt Fuji kita singgah shopping kat Gotemba Premium Outlet la ok". Ha kalau yg tu nak.

Jom bersama kami ke Mt Fuji 6h5m pada 26 july hingga 31 july 2019.

Bagi yang berminat boleh PM kami rapat2 ok.

PROJECT LENCUN
019.484.51.70

#lencun
#memanglencun
#mtfuji

#sundayactivity #Zumba with Coach Syomell @ema_ross5677 yg energetic..Thanks ticer ajar step2 baru.. #exersice #Zumbaecopark #zumbafitness #zumbamalaysia #Zumbalover #zumbakl #zumbacommunity #positive_vibes #lencun #Happy #enjoys ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹

#projectlencun
.
.
2019 repeat balik Tanah Jawa layan combo Peak pun osem gak nie. Merapi and Merbabu kita sapu.

Coming Soon Aug 2019.

Jogja Never Ending Asikkknyaa... Sesiapa nak layan explorasi kota Cinta Rangga boleh DM kami.

PROJECT LENCUN
019.484.51.70

#lencun
#memanglencun
#merbabu

Aku cakap dah jangan snap dulu tak ready lagi, dia bantai tangkap pula hahahah.... Yg merah gelap tu bkn peluh tp mmg design baju mcm tu hahaha.
.
.
.
.
#itikbakalbertelur #itikbelumbertelur #ketibas #lencun #tb #konvoupnm

#projectlencun
.
.
Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Salam Jumaat for everyone.

PROJECT LENCUN
019.484.51.70

#lencun
#memanglencun
#malayatohimalaya

#projectlencun
.
.
Choosing to be positive and having a grateful attitude is going to determine how you're going to live your life. - Joel Osteen-

PROJECT LENCUN
019.484.51.70

#lencun
#memanglencun
#malayatohimalaya

#projectlencun
.
.
13 NOV 2017 kami pernah menawan Gunung Tertinggi di banjaran Crocker Asia Tenggara.

Genap setahun Nabalu di tawan dan hati kami terhadapnya tidak pernah pudar.

2019 kita up Trip ker Nabalu. Jom jom Nabalu 2019.

PROJECT LENCUN
019.484.51.70

#lencun
#memanglencun
#familynabalu

#projectlencun
.
. "You never climb the same mountain twice, not even in memory. Memory rebuilds the mountain, changes the weather, retells the jokes, remakes all the moves" .
.

Lito Tejada-Flores .
.
PROJECT LENCUN
019.484.51.70

#lencun
#memanglencun
#malayatohimalaya

Alhamdulillah, nangis bila sampai kat atas bukit ni. Last hiking at 2002 kot.. Lupa dah. Masa tu keding. Skrg masyaAllah.. Seksanya nak sampai.. Terima kasih Allah, coach @ahbmzhadi And team #boosteralpha #teamshahalam and #teambangi
#pewaiteruk #thanks #icandothis
#korangbilapulak #daretostart seronok dikelilingi manusia positif. #alhamdulillah ๐Ÿ˜Š after 16years weyhhh.. #lencun #gigil #naksihat

Bersalsation malam ni ... ๐Ÿ˜ enjoy sesekali berlagu ๐Ÿ’ƒ๐Ÿฟ๐Ÿ’ƒ๐Ÿฟ
.
Kita pakai redah je wlau pon g sorang ,, smp saner dpt laa kawan ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ sporting semua ๐Ÿคฉ .
#salsationfitness #carinafas #misimenurunkanberat #makantetapmakan
#cellitemagic #peluhsakan #lencun

#projectlencun
.
.
Setiap perjalanan pasti ada cerita dan setiap cerita pasti ada pengajaran yang boleh di kongsikan bersama.

PROJECT LENCUN
019.484.51.70

#lencun
#memanglencun
#malayatohimalaya

#projectlencun
.
.
Bila kata kat mak "minggu nie nak pergi Nepal panjat gunung la mak".
.
.
Mak pun jawab "giler apa nak wei. Kat malaysia nie dah habis ker kau panjat sampai nak ker sana".
.
.
Hahaha jawapan dia hanya orang gila yang boleh paham orang gila.

PROJECT LENCUN
019.484.51.70

#lencun
#memanglencun
#malayatohimalaya

Seghonokkkk beronok ronok malamni ๐Ÿ”ฅ tq for comin ladies ๐Ÿ’•.
.
#lencun #aerodance #aerodancesemenyih #aerodanceinstara #instara #favpeople #favplace

Sekian lama x maen badminton#lencun#

#projectlencun
.
.
Tips supaya kekal maintain mental supaya tak koyak.

1. Enjoy ur Journey. Angkat camera and posing puas2.

So bila balik tak rasa menyumpah sangat penat dia sebab gambar best-best.

PROJECT LENCUN
019.484. 51.70

#lencun
#memanglencun
#malayatohimalaya

3 hari jln2 cari pasal.. mmg mendapat sungguh akhirnya keta x leh start kat rnr dengkil.. bateri kong.. dlm ujan ribut.. kilat sabung menyabung.. dlm basah kuyup, sempat google cara2 nk start enjin dan matikan alarm bagai... n semuanya... gagallll... kat sejam menggigil.. ๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ akhirnya panggil plus peronda utk tolong.. huhuhu.. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜†๐Ÿ˜… #lencun #whatanexperience

decided to walk in the beginning to exercise (ehem) but the sun was scorching, we ended up renting an electrical bike. #bolehla #happydeepavali #pulauketam #lencun #vsco

Most Popular Instagram Hashtags