#lencun

MOST RECENT

bru lepas abis kelas strong zumba..sapa nak join come on la... #lencun ari ni

#projectlencun
.
.
Preparation mental and fizikal utk ke ABC october 2018.

Apabila kita bersedia menyahut cabaran mencabar fizikal kita ke arah yang lebih mencabar sebelum ini apa yang di perlukan selain semangat ialah konsisten training program yang betul.

Kita bukan menjadi pelancong bukit atau gunung ganang yang memikul kamera hp untuk kita selfie menjadi bukti di social media sambil menungu komen dan like yang beribu.

Sebaliknya kita memikul tanggungjawab bersama rakan2 yang lain supaya impian kita di kecapi bersama. Menikmati segala kehebatan ciptaan NYA sambil bersyukur atas kehidupan yang di kurniakan.

Fahami apa erti Tanggung apa erti Jawab usahlah jadi manusia yang hanya pandai menjawab tak pandai menanggung.

Jadi lah pengembara mahupun penakluk puncak yang berilmu dan merendah diri. Jika itu tidak pernah kita ada sepanjang kita terlibat di dalam aktiviti ini maka sebaiknya berehat seketika dan renungkan apa sebenarnya yang telah kita pelajari dalam nikmat hidup kita ketika ini.

Perbanyakkan memberi dari memiliki kerna memiliki itu bersifat sementara.

Next Lencun Program

Bukit Bendera 8 Sept 2018

Gopeng Water Rafting 15 Sept 2018.

PROJECT LENCUN
019.484.51.70

#lencun
#memanglencun

12th August 2018.
.
2nd piloxing session with Piloxing Elite Star Instructor @adiraffy 💪💪💪💪
.
Kak yong rasa i am #enjoying #piloxing after #zafinafitness
.
Really enjoy it dan the #lemakdegilcair after each session tu sungguh #recikss #lencun .
The #feeling was soooo #ohsem .
1st piloxing and #introduction session to me was last week 5th August 2018.
.
Sorry adi kak yong baru nak up gambor kite last week.
.
I had so much #fun and i feel that i want #tolearnmore .
In shaa Allah will enroll on more #piloxingsession dengan adi nanti.
.
Nice knowing you and really had #alotoffuntogether 😊😊😊😊

#projectlencun
.
.
Yang penting kita happy.
Superb quality weekend semua.

Jumpa next week di GUS sebelum kita berehat seketika memberi laluan Raya Qurban.

PROJECT LENCUN
019.484.51.70

#lencun
#memanglencun
#jomaktif
#milobreakfastday2018

Zumba#lencun

#projectlencun
.
.
Dah Jumaat dah ini. So kemana esok kita hujung minggu nie beriadah.

Masih buntu tiada aktiviti, tidak mengapa kami cuba bantu dengan a few aktiviti sampai bulan sept ni ok.

AUG-SEPT
OPEN FOR ALL

Gap Ulu Semangkuk 18.8.18

Penang hill 18.9.18

Gopeng Water Rafting 15.9.18

So bagi yang ingin berkongsi minat dan pengalaman indah bersama kami boleh direct whatsapp ok.

PROJECT LENCUN
019.484.51.70

#lencun
#memanglencun

Done!
Class Stick.

#lencun

#projectlencun
.
.
2019 pembuka bicara. Menjadi santapan tenaga luar biasa. Kita mulakan langkah meneroka indah Medan Indonesia.

Open For All.

Medan Mt Sibayak +Kolam Abadi.
29-31 March 2019
3D2N

RM550

Jadikan satu perjalanan kita penuh pengalaman yang mengajar kita kedewasaan.
PROJECT LENCUN
019.484.51.70

#lencun
#memanglencun

Sambil lewa jaga dalaman sebab ( AMBIL MUDAH )
#sentap❗❗ ➡Selagi #keputihan tak berlambak
➡Selagi spenda tak #lencun duk pakai 28 jam panti
➡Selagi tak #berbau

Paling win⤵ ➡Selagi suami tak #tegur

Hm...buat tak tau je..diam2 dah la.. Adik kak,,ni bukan kisah kecik2 nak diam2😂 soalnya,,cuma nak bagitau je..hat tu la kene jaga..gamak nak suami berkepit sokmo,, Tapi tak pe..sekarang #JamuAsmara boleh selesaikan semua tu,..yg mana duk senarai tadi tu,,ada tak dikalagan kita2 tu yg bàca tu....ha...tak yah tunggu terus tekan link www.wasap.my/601111017761/jamua_smàra

#projectlencun
.
.
Nabalu menjadi saksi kami pernah di sini. Kini kami kembali bersama hati yang cekal dan bercita tinggi.

Usah berbicara tinggi andai hati kalian kecil bak bidadari menari di pagi hari.

Jom bersama kami realisasikan impian setiap pendaki malaysia menawan puncak tertinggi di asia tenggara sekali lagi bersama kami.
Bagi yang bercita-cita tinggi boleh terus whatsapp kami pada sessi pendakian march 2019.

PROJECT LENCUN
019.484.51.70

#lencun
#memanglencun

#projectlencun
.
.
Isnin orang kata monday blues. Kami kata karut suma tu.

Semua bermula dengan kita.
Apa yang kita fikirkan.
Apa yang kita mahukan.

Dan segala yang terjadi hari isnin adalah hasil dari fikiran kita.
Jika tiada apa yang di cari dalam kehidupan maka terjadi lah ruang2 kosong dalam minda menjadikan kita hanyut di buai mimpi.

Penuhkan aktiviti kita jom hujung minggu dengan penuh aktiviti yang bermanfaat.

PROJECT LENCUN
019.484.51.70

#lencun
#memanglencun

Sweat Glands..activated! 💦

#mereciks #lencun #banjir

#projectlencun
.
.
Cerita semalam team botak hill menjengah ke Puncak Alam.

Alhamdulilah segalanya di permudahkan pergi dan balik dengan selamat.

Botak hill trek dia sesuai untuk segala lapisan umur. Di antara kem paet ker botak hill trek dia best and cantik. Secantik kita menjaga hubugan silaturahim antara kita.

Tahniah di ucapkan pada team botak hill semalam semangat berpasukan membantu di antara satu sama lain ketika memerlukan merupakan nilai murni tertinggi di pangil manusia.
Di situ lah perbezaan antara human or humanity.

Bagi yang berminat turut serta next aktivity kami boleh direct whatsapp kami ok.

Gap Ulu Semangkok
18.8.2018

Penang Hill
8.9.2018

Gopeng Water Rafting
15.9.2018

PROJECT LENCUN
019.484.51.70

#lencun
#memanglencun

Most Popular Instagram Hashtags