[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#lemonexmalaysia

9737 posts

TOP POSTS

Esok kita nak pos Lemonex. Yang mana tak payment lagi , lekas2 la payment naa. Boleh join postage esok.
#kakaklemonex
#kurusdenganLemonex
#programkurus30hari
#LemonexMalaysia

TERKURUS TANPA SENGAJA ‼️ Lemonex 🍋
Bukan untuk kurus semata taw, tapi untuk detox jugak.
Anis ambil untuk detox. Nak harga member member boleh whatsapp anis 0176790461 atau klik je https://www.wasap.my/60176790461

Produk LEMONEX ni ada semua fungsi 👇 ✔Turunkan berat badan ✔Bantu kawal selera makan
✔ Mempunyai fungsi detoks yang sangat membantu kalau ada masalah perut..
✔Bagi kita tenaga untuk badan kita
✔Bertindak sebagai agen pembakar lemak

Berat turun banyak tu dalam masa singkat 😍

Bahan utama yang terkandung dalam LEMONEX

GRAPEFRUITS (Buah limau Gedang)
✔Grapefruits atau buah limau gedang ini sangat dalam menyingkirkan berat badan yang tidak diperlukan oleh badan.
✔Komponen dalam grapefruits ini membantu untuk mengaktifkan enzim AMPK yang menggalakkan pembakaran lemak dengan meningkatkan kadar metabolisme badan.

LEMON
✔Lemon membantu membakar kalori dalam badan melalui peningkatan metabolisme badan.
✔Ia meningkatkan kadar percernaan karbohidrat dalam badan dan seimbangkan kadar gula dalam darah

Smlm ada meeting, so bila meeting ni mesti ada mkn2 kan 😁
.
Dulu risau nk mkn bnyk, skrg tidak lg sbb dh ada lemonex
.
Kalau ada yg nk try bgtau la eh 💋
📲016 335 6706

#lemonex
#lemonexmalaysia
#detox

selamat pagi korang semua dah minum lemonex ke belum pagi ni?

#lemonex #lemonexmalaysia #lemonexklang

Lemonex ready stok 😍😍😍😍...Set trial pon kita buka yea.. jom2 kita bom produk viral nih 💪💪💪👏
Berminat? Dm sy laju². Harga murah² sahaja yunk. X rugi.
#lemonexmalaysia #lemonexmurah

Lemonex mendapat pensijilan halal dari jakim
#lemonex #lemonexhq #lemonexmalaysia

INI LAGI MEMBAKAR SEMANGAT NI!! 🔥🔥🔥TERASA TERCABAR TAK DENGAN TESTIMONI LEMONEX DARI ENOT SENDIRI 😱😱😱 ENOT SUDAH BERJAYA UNTUK KURUS. ANDA PON BOLEH BERJAYA KURUS 💪💪 💪💪 Nak kurus dengan selamat dan berkesan?
Anda wajib cuba LEMONEX. Belum cuba belum tahu 💕

Click link pada bio
ATAU
WHATSAPP "LEMONEX" DI 016-6306690

#LEMONEX #terkurustanpasengaja
#lemonexmalaysia
#lemonexoriginal

MOST RECENT

*LEMONEX*😊 kebaikan lemonex : ❤️ Satu botol tahan sebulan
❤️ Perisa grapefruit dan lemon
❤️ Sesuai untuk lelaki dan perempuan
❤️ Tiada kesan sampingan
❤️ Tidak perlu berlapar
❤️ Meningkatkan Metabolisma bagi pembakaran kalori yang efektif
❤️Cepat mencairkan lomak
❤️ Dijamin berat badan menurun
❤️ Pantas melangsingkan badan
❤️ Lemak mula cair dari dalam ❤️Perut makin mengecil dan kempiss aje
Harga pasaran *RM179* add postage rm10sm *BERITA BAIK!!* 😃 👉*Tawaran istimewa untuk new customer *Lemonex*

Ada *30sachet* tahan sebulan 🔴LEMONEX
🙅Siapa yang tidak boleh minum LEMONEX🙅

1.Mengandung
2.Menyusu bayi (selagi belom campur)
3.Darah tinggi ( dah boleh minum)
4.Kencing Manis (dah boleh minum)
5.Jantung --------------------------------- LOOSE SACHET

10 SACHET RM 35
1 BOTOL RM 125

FREE POSTAGE

WHATAPP 0175565984

#lemonexmurah
#lemonex
#lemonexhq
#lemonexmalaysia #lemonexberkesan #jomkurus
#kurusdenganlemonex #bazar #bazarpaknil #bazarpaknilmurah

Maafla. Bukan nak lokek ilmu ke ape.

Adik dah cakap, beli dari Master Agent yang sah. Sebab bila uols beli dengan diorang, diorang yang akan guide uols.

Segala tips dan guide hanya diberikan pada customer2 adik sahaja. P klinik pun kena bayar Seringgit kan?

So, duhai customer buatlah pilihan yang bijak. Bukan sekali dua adik dapat customer2 tergantung tak bertali ni, BANYAK kali dah dapat.

Jangan sebab murah, uols serbu beli berkotak2. Last2 uols sendiri yang kena minum semua. 😉

#lemonexmalaysia #visitmyig #sayajual #terkurustanpasengaja #kurus #diet #supplementkurus #kuruscarasihat #villagepeople #bazaarpaknil #produkkurus #supplementgym #gym #produkgym #atkinsmalaysia #sayanakkurus #minumankurus #detoxkurus #lazada #amazon #lemonexoriginal #protienmurah #lemonexhq #fatburner #bakarlemak #zalora #kevinzahritips #jomkurus #zumbamalaysia #lemonexutara

Sape cakap gemuk is awesome?
.
Gemuk is not awesome gais. .
Gemuk is tak sihat!!!jom checkit out punca anda boroi...
.
6 PUNCA PERUT BOROI
.
•Suka makan lewat malam
•Makan makanan tinggi kolestrol
•Kurang minum air putih
•Kandungan toksin dalam badan
•Kurang bersenam
•Minum air berkarbonat
.

Anda ada masalah perut boroi??? ✔Tahukah anda perut boroi adalah sumber penyakit?
.
✔Dengan hanya 1 sachet LEMONEX setiap hari mampu kempiskan perut anda.
.
✔Ingin dapatkan perut idaman anda,Lemonex penyelesaiannye..
.
📳Wasap 019.6987897 utk order/details
.
#lemonexmalaysia #lemonexselangor #lemonexshahalam #lemonexklang #lemonexkajang #lemonexsemenyih #lemonexnilai #kurus #petuakuruscepat #tipskurus #detoks #airdetoks #kurustanpasenam #kurustanpadiet

Kalau amanah HQ pun susah nak jaga, apatah lagi amanah nak jaga customer. Kan?

Propa sangatt bila ada seller yang cakap minum lemonex tak boleh minum air kelapa. Haiyoo.

Ingat lemonex ni ubat ke apa? Manala dia dapat info ni. Sadissss kakak. Tah dia minum ke tidak main cakap je ni. 😯

Dengan kakak boleh minum air kelapa tau. 😉

#lemonexmalaysia #visitmyig #sayajual #terkurustanpasengaja #kurus #diet #supplementkurus #kuruscarasihat #villagepeople #bazaarpaknil #produkkurus #supplementgym #gym #produkgym #zalora #sayanakkurus #ubatkurus #minumankurus #detoxkurus #galeriariani #lemonexoriginal #lemonex #fatburner #bakarlemak #sedutlemak #kevinzahritips #jomkurus #zumbamalaysia #jk1m

TRIAL PACK pun ada!

Tapi limited ja tau. Boleh pilih nak 10 sachets atau 15 sachets.

Kebanyakkan customer yang beli trial pack, mesti akan repeat sebotol terus. Sungguh nih!

Lebih murah dan jimat kalau beli botol terus. Nak order, klik link di bio. Special price adik bagi. ☺

#lemonexmalaysia #visitmyig #sayajual #terkurustanpasengaja #kurus #diet #supplementkurus #kuruscarasihat #villagepeople #bazaarpaknil #produkkurus #supplementgym #gym #produkgym #atkinsmalaysia #sayanakkurus #minumankurus #detoxkurus #lazada #amazon #lemonexoriginal #protienmurah #lemonexhq #fatburner #bakarlemak #zalora #kevinzahritips #jomkurus #zumbamalaysia #lemonexjohor

💥💥💥2 BULAN GHAIB 20KG!!!!!
.
mne perginye lemak degil tu???
.
✔kan hakak dah cakap Lemonex ni mmg power tau👍👍👍
.
✔Tgok habang ni ,20kg lemak degil dh ghaib
.
✔tp kene ingt ye gais,kesan mungkin berbeza utk setiap individu..yela badan pn lain2 kan,kesan pn mst la lain...
.
.
📌kalau seminggu xde perubahan,jgn la giveup ye
📌mungkin badan anda perlukan sedikit mase lg utk bg reaction
📌tapi yg pasti,pakai 1 botol mst nampak kesan ..tu pun kalau uoll follow guide yg hakak bg☺☺
.
Meh wasap utk hapuskan lemak degil tu 019.6987897

#lemonexmalaysia #lemonexselangor #lemonexshahalam #lemonexklang #lemonexkajang #lemonexnilai #lemonexsemenyih #senanglawas #petuakurus #tipkuruscepat #detoks #airdetoks #kurusmacamenot

Lemonex ready stok 😍😍😍😍...Set trial pon kita buka yea.. jom2 kita bom produk viral nih 💪💪💪👏
Berminat? Dm sy laju². Harga murah² sahaja yunk. X rugi.
#lemonexmalaysia #lemonexmurah

Lemonex mendapat pensijilan halal dari jakim
#lemonex #lemonexhq #lemonexmalaysia

"POSTAGE PADU SETIAP HARI"
.
Sering diejek gemuk,doraemon dan mcm2 lagi..tkpe jangan sedih2 lagi..kita buat dia terbeliak biji mata nanti☺️
.
Beralihlah kepada LEMONEX
.
10 KELEBIHAN LEMONEX YG KORANG WAJIB TAHU‼️ .
1. Tidak perlu berlapar
2. Tidak wajib bersenam
3. Metabolisma cepat naik
4. Detox
5. Cepat mencairkan lemak
6. 3x lebih pantas melangsingkan berat badan
7. Tenaga bertambah
8. 3x lebih pantas kecilkan perut
9. Kurus dalam masa 7-14 hari
10. Sesuai utk lelaki & perempuan
.
CARA MINUM
1. Minum lemonex 1 sechet 15 minit sebelum sarapan

2. Minum air 2-3L sehari

3. Selepas 7 malam kurangkan minum manis atau bergula

CARA 3X LEBIH PANTAS DAN BERKESAN
1. Minum lemonex 1 sechet 15 minit sebelum sarapan

2. Air 2-3L
3. Jangan minum atau makan makanan manis
4. Jangan makan makanan berminyak
5. Senaman ringan 10-15 minit sahaja
6. Kerap melakukan kerja2 yang mengeluarkan peluh.
.
Comfirm korang akan tersenyum lebar lepas ni
.
BERMINAT??
.
Whatsapp [LEMONEX] ke 0196871111
Whatsapp [LEMONEX] ke 0196871111
.
Psst!!.sehari saya cuma boleh bantu 50 org terawal sahaja yg betul2 dah lama berazam nk kurus..
.
Special promo dan freegift menanti anda
Stock sngat terhad..lambat memang melepas😊
Whatsapp sekarang ke 0196871111.tq😊
.
#lemonex #codlemonex #lemonexmalaysia #terkurustanpasengaja #lemonexkajang #lemonexbangi #lemonexputrajaya #lemonexkl #lemonexpuchong #lemonexcyberjaya #lemonexserdang #lemonexampang #lemonexcheras #lemonexsemenyih

"POSTAGE PADU SETIAP HARI"
.
Sering diejek gemuk,doraemon dan mcm2 lagi..tkpe jangan sedih2 lagi..kita buat dia terbeliak biji mata nanti☺️
.
Beralihlah kepada LEMONEX
.
10 KELEBIHAN LEMONEX YG KORANG WAJIB TAHU‼️ .
1. Tidak perlu berlapar
2. Tidak wajib bersenam
3. Metabolisma cepat naik
4. Detox
5. Cepat mencairkan lemak
6. 3x lebih pantas melangsingkan berat badan
7. Tenaga bertambah
8. 3x lebih pantas kecilkan perut
9. Kurus dalam masa 7-14 hari
10. Sesuai utk lelaki & perempuan
.
CARA MINUM
1. Minum lemonex 1 sechet 15 minit sebelum sarapan

2. Minum air 2-3L sehari

3. Selepas 7 malam kurangkan minum manis atau bergula

CARA 3X LEBIH PANTAS DAN BERKESAN
1. Minum lemonex 1 sechet 15 minit sebelum sarapan

2. Air 2-3L
3. Jangan minum atau makan makanan manis
4. Jangan makan makanan berminyak
5. Senaman ringan 10-15 minit sahaja
6. Kerap melakukan kerja2 yang mengeluarkan peluh.
.
Comfirm korang akan tersenyum lebar lepas ni
.
BERMINAT??
.
Whatsapp [LEMONEX] ke 0196871111
Whatsapp [LEMONEX] ke 0196871111
.
Psst!!.sehari saya cuma boleh bantu 50 org terawal sahaja yg betul2 dah lama berazam nk kurus..
.
Special promo dan freegift menanti anda
Stock sngat terhad..lambat memang melepas😊
Whatsapp sekarang ke 0196871111.tq😊
.
#lemonex #codlemonex #lemonexmalaysia #terkurustanpasengaja #lemonexkajang #lemonexbangi #lemonexputrajaya #lemonexkl #lemonexpuchong #lemonexcyberjaya #lemonexserdang #lemonexampang #lemonexcheras #lemonexsemenyih

"POSTAGE PADU SETIAP HARI"
.
Sering diejek gemuk,doraemon dan mcm2 lagi..tkpe jangan sedih2 lagi..kita buat dia terbeliak biji mata nanti☺️
.
Beralihlah kepada LEMONEX
.
10 KELEBIHAN LEMONEX YG KORANG WAJIB TAHU‼️ .
1. Tidak perlu berlapar
2. Tidak wajib bersenam
3. Metabolisma cepat naik
4. Detox
5. Cepat mencairkan lemak
6. 3x lebih pantas melangsingkan berat badan
7. Tenaga bertambah
8. 3x lebih pantas kecilkan perut
9. Kurus dalam masa 7-14 hari
10. Sesuai utk lelaki & perempuan
.
CARA MINUM
1. Minum lemonex 1 sechet 15 minit sebelum sarapan

2. Minum air 2-3L sehari

3. Selepas 7 malam kurangkan minum manis atau bergula

CARA 3X LEBIH PANTAS DAN BERKESAN
1. Minum lemonex 1 sechet 15 minit sebelum sarapan

2. Air 2-3L
3. Jangan minum atau makan makanan manis
4. Jangan makan makanan berminyak
5. Senaman ringan 10-15 minit sahaja
6. Kerap melakukan kerja2 yang mengeluarkan peluh.
.
Comfirm korang akan tersenyum lebar lepas ni
.
BERMINAT??
.
Whatsapp [LEMONEX] ke 0196871111
Whatsapp [LEMONEX] ke 0196871111
.
Psst!!.sehari saya cuma boleh bantu 50 org terawal sahaja yg betul2 dah lama berazam nk kurus..
.
Special promo dan freegift menanti anda
Stock sngat terhad..lambat memang melepas😊
Whatsapp sekarang ke 0196871111.tq😊
.
#lemonex #codlemonex #lemonexmalaysia #terkurustanpasengaja #lemonexkajang #lemonexbangi #lemonexputrajaya #lemonexkl #lemonexpuchong #lemonexcyberjaya #lemonexserdang #lemonexampang #lemonexcheras #lemonexsemenyih

Alhamdulillah. Para wanita pun ramai dah berjaya untuk mendapatkan bentuk badan yang ideal. Anda bila lagi? Lets terkurus tanpa sengaja dengan LEMONEX.

Click link pada bio atau Whatsapp 016-6306690 sekarang untuk dapatkan harga istimewa. Stock free gift terhad. Jom jom selit order💕💕 #terkurustanpasengaja
#lemonex
#lemonexoriginal
#lemonexmalaysia
#lemonexhq

Alhamdulillah. Para wanita pun ramai dah berjaya untuk mendapatkan bentuk badan yang ideal. Anda bila lagi? Lets terkurus tanpa sengaja dengan LEMONEX.

Click link pada bio atau Whatsapp 016-6306690 sekarang untuk dapatkan harga istimewa. Stock free gift terhad. Jom jom selit order💕💕 #terkurustanpasengaja
#lemonex
#lemonexoriginal
#lemonexmalaysia
#lemonexhq

Most Popular Instagram Hashtags