[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#lemonex

24964 posts

TOP POSTS

Salam semua slmt ptg!! Ok nmpk x kulit akk smakin flawless mnm #lemonex ni bnyk khasiat dia..pastu pakai plak dgn serum @celebrityserumbywowwalah lagi meletop muka! Alhamdulilah syukur dgn apa yg Allah beri skrg ni!! Yg nak order lemonex bole Dm atau wassap 0196849178 ok cpt klu nak bdn cntk kulit cntk cpt order ok!! Nak msk magrib dah nnt smbv lg k !! Love u All

Tudia tudia. Mekasih la abam citylink. Sama2 la kita lencun angkat kotak tadi ⚡

#kakakjuailemonex
#lemonex

TERKURUS TANPA SENGAJA ‼️ Lemonex 🍋
Bukan untuk kurus semata taw, tapi untuk detox jugak.
Anis ambil untuk detox. Nak harga member member boleh whatsapp anis 0176790461 atau klik je https://www.wasap.my/60176790461

Produk LEMONEX ni ada semua fungsi 👇 ✔Turunkan berat badan ✔Bantu kawal selera makan
✔ Mempunyai fungsi detoks yang sangat membantu kalau ada masalah perut..
✔Bagi kita tenaga untuk badan kita
✔Bertindak sebagai agen pembakar lemak

Berat turun banyak tu dalam masa singkat 😍

Bahan utama yang terkandung dalam LEMONEX

GRAPEFRUITS (Buah limau Gedang)
✔Grapefruits atau buah limau gedang ini sangat dalam menyingkirkan berat badan yang tidak diperlukan oleh badan.
✔Komponen dalam grapefruits ini membantu untuk mengaktifkan enzim AMPK yang menggalakkan pembakaran lemak dengan meningkatkan kadar metabolisme badan.

LEMON
✔Lemon membantu membakar kalori dalam badan melalui peningkatan metabolisme badan.
✔Ia meningkatkan kadar percernaan karbohidrat dalam badan dan seimbangkan kadar gula dalam darah

Yg tanya rupa #LEMONEX tu..Nie hah rupa dia.. Pati lemon tulin ni jadi detox cuci perut yg dah mcm2 masuk tu..sye pon dah cuba alhamdulillah mcm nie..mane yg nak boleh dm ye..👍 😙😘✌ #jomkurustanpasengaja

💕 Nak Comei & body pewiittt!!! Cubalah LEMONEX 🍋 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
Selalu kena ejek gemok??? dan macam2 lagi??? Sampai bila nak biar org ejek kita kan??? Jangan sedih sedih, dengan LEMONEX kita buat dia terbeliak biji mata 👀👀 #lemonex #lemonex #lemonex #lemonex #murah #murah #ajee 🍋 LEMONEX 🍋
10x kelebihan wajib anda tahu😱😱😍😍
1. X perlu berlapar
2. X perlu bersenam
3. Metabolisma Up
4. Detox out
5. Burn Fat
6. Mudah langsing
7. Tenaga bertambah
8. Mengempiskan perut
9. Kurus dlm masa 7 - 14 hari
10. Utk lelaki & perempuan

Harga ?? Bagi RM 140 ajee 😍😍😍 Berminat ??? PM/DM/Whatapps ☎ 013-6735189 😍
☎ 011-11555745 😘
@lazy_brosisterz

Misiku kurus bersama #lemonex.

LEMONEX READY STOKKK... #KA

RM100x1
RM98 x3

POS RM11SM/17SS
HARGA PASARAN RM170+

LEMONEX MALAYSIA:
Ingredients lemonex "grapefruit" ialah buah limau gedang salah satu buah yang mampu mengurangkan berat badan.

Formular Lemonex
tidak perlu diet ketat
Tidak wajib bersenam
Lepas jam 7malam dilarang minum atau makan manis
Lemonex tiada side efect
Tiada ciri biri
Lawas membuang
Melancarkan darah
Memberi tenaga

Lemonex ada 30 sachet dan setiap hari minum satu sachet sahaja bermakna boleh tahan satu bulan

LEMONEX berperisa 🍋 LEMON yang sangat sedap.
Itu saja dah boleh kurus.

Aslm semua!! Dah lunch ke? Mkn apa hr ni u all? Akk mkn sup soon kentang hr ni dgn nasi heheheh so nak takut apa #lemonex adakan? So klu nak dptkan lemonex ori dari hq bolelah order dgn hakak!! Dm atau wassap 0196849178 harga kasih syg akk bg lg ok!! Cpt stock sentiasa ada ok!!

Terpulanglah lah mau pilih apa mau pilih lemonex atau pilh cupcake!! Hehhehehe slm selmt pagi sume!! Hope hr ni sentiasa ceria selalu!! Yg x sihat smoga cpt sihat anggap jer semua ni penghapus dosa kecil gitew! Ok korg dah try #lemonex sesuatu yg magical sngt air lemon yg sdp bole menurunkan berat bdn! Cpt atau x brgantung pada bdn ada yg blum hbs sbtl turun bnyknada yg msk btl kedua baru trn n mcm2 lagi! Bdn kt lain2 n kt x tau apa yg awk mkn seharian jd jgn lah tanya sy mkn apa sbb sy mkn sume tp cpt kenyang! Agen tlg guide ye cust korg hrp akk sorg meninggal akk!! Bg akk mnm ni bole mkn apa sj tp sendiri akan rasa kenyang jd jgn lah tanya pagi mkn apa tghri mkn apa sbb akk klu x lalu sngt nak mkn akk mkn bubur jer benda senang nak telan mls kunyah ehhehehe!! Satu lg nak bg tau yg mane jual harga bwh 139 tp mngaku beli kat hq pls ikut harga yg hq letakkan n pls respect agen lain jgn nak suka2 dropkan harga,klu korg still jual brg bwh 139 jg fefeeling nak mngaku ori tu FAKE!! Klu akk nak boke jer akk bg harga rm80 tp tu bunuh agen lain n bunuh market sndiri so pls meniaga dgn berhemah respect hq respect agen lain!! Yg jual fake x apa trus kan Allah ada ok! Yg nak order tggu apa lg order wassap 0196849178 atau Dm ok harga masih syg mnyayang!

MOST RECENT

Kurus untuk sihat. Kurus untuk jaga penampilan. . . .
Awak terutama yang selalu perlu berdepan dengan pelanggan, atau orang ramai, sangat sangat penting untuk menjaga penampilan. Orang kata, dari mata turun ke hati. Omputih kata, first impression. . . .
Kurus yang sihat ni juga untuk tambah keyakinan pada kita taw. Cari baju yang smart bergaya pun senang. Kan? . .
Nak kurus pantas dengan selamat, wasap akak segera!
0142263967
#testimonilemonex
#lemonex
#grapefruit
#limaugedang
#enot
#enotdahkurus
#misirampingcheta
#cheta
#ctdk
#mencintaimumrphotographer
#fattzura
#wanitaterindah
#lemaktepu
#lemakgoaway
#gemuk
#gemukisnotawesome
#sihat
#fatburner
#bakarlemak
#inchloss
#weightloss
#ramping
#lemonexnurain

LEMONEX
RM115
POSTAGE RM11sm/RM17ss

30sachet

9 kelebihan jus LEMONEX untuk anda kurus atau kurangkan berat badan.
Tidak perlu berlapar
Tidak wajib bersenam
Metabolisma cepat naik
Detox
Cepat mencairkan lemak
Tiga kali lebih pantas melangsingkan berat badan
Tenaga bertambah
Tiga kali lebih pantas kecilkan perut
Kurus dalam masa 14 hari
CARA MINUM LEMONEX

Minum lemonex 1 sechet 15 minit sebelum sarapan
Minum air 2-3L sehari
Selepas 7 malam jangan minum manis atau bergula
CARA 3X LEBIH PANTAS DAN BERKESAN

Minum Lemonex 1 sachet 15 minit sebelum sarapan
Minum air putih sekurangnya 3L
Jangan minum atau makan makanan manis
Jangan makan makanan berminyak
Senaman ringan 10-15 minit sahaja
Kerap melakukan kerja2 yang mengeluarkan peluh.

Order whatsapp nani 0176044268

#lemonex #lemonexmurah #lemonexkualaselangor

NAK LEMONEX?

Kami terima payment :
Cash
Credit card
Debit card
Online transfer
Atm bank in

WHATSAPP 011-33408954 YANA
WHATSAPP 011-33408954 YANA
WHATSAPP 011-33408954 YANA

COD SELURUH MALAYSIA,BRUNEI,SINGAPORE.

POSLAJU SELURUH MALAYSIA - SINGAPURA - BRUNEI - INDONESIA

WWW.LEMONEX.MY

#lemonex #lemonexmalaysia #lemonexhq #sayanakkurus
#ubatkurus #nakkurus #kevinzahri #jk1m #herbalife #sayajual #buanglemak
#gemukisawesome #gcxfactor #kevinzahritips
#jomkurus #qurose
#fatburnermurah #fatburnermega
#fatburnermegashahalam #coddamansara #codpuchong  #codbangsar #zumbamalaysia
#bakarlemak #lemonexkedah #lemonexpuchong #codpuchong #lemonexalorstar

Cantiknya kakak ni, semua hanya "Konsisten" consume #Lemonex 😍

Suami uollss suka pandang perempuan lain??
.
Tak perlu mangga solex mahupun tali kapal nak ikat suami kita..😋😋
.
Nah, sapu Love Potion secara konsisten je terus suami volunteer ikat diri sendiri untuk kita..hehe 😍Love Potion kami menggunakan 100% bahan premium yang selamat tanpa paraben dan diluluskan KKM
Khasiat dalam kandungan Love Potion
Papaya Extract
✔Merangsang pembentukan hormon estrogen, progesteron dan juga prolaktin ✔Membantu pertumbuhan dan pembesaran payudara dan punggung
✔Menghaluskan kulit dan membuatkan payudara dan punggung sentiasa awet muda

Pueraria Mirifica
✔Herba semulajadi terbaik untuk pembesaran serta menganjalkan payudara dan punggung
✔Menambah tisu-tisu lemak di sekitar payudara dan punggung
✔Menyokong kolagen yang memberikan bentuk payudara yang cantik dan anjal secara semulajadi
✔Memaksimumkan pengaliran darah dan peredaran estrogen sekitar tisu-tisu payudara dan punggung

Almond Oil
✔Kaya dengan asid lemak dan protein ✔Melembapkan dan menghaluskan kulit ✔Menembusi lapisan kulit yang paling dalam untuk membekalkan segala khasiat ke sel-sel payudara dan punggung
✔Melambatkan proses penuaan dan menghilangkan kedutan kerana bersifat antioxidant

Olive Oil
✔Mengandungi pelbagai phytochemical yang dapat mencegah terjadinya kanser payudara.
✔Melembapkan dan menanggalkan sel-sel mati pada kulit
✔Membantu menguatkan otot-otot yang kendur dan menjadikan payudara dan punggung kembali anjal dan mantap

Vitamin E
✔Merawat dan menghilangkan stretchmark
✔Anti penuaan dan agen pelembap terbaik untuk kulit.
✔Tinggi antioksidan

Jom Order Sekarang untuk Harga JIMAT!!
.
📱Whatsapp "Hush" ke 0138528584
📱Whatsapp "Hush" ke 0138528584
#lemonex #keklapissarawak #krimbesarkanpayudara #serumbesarkanpayudara #serumberas #jamutradisional #jamuhomemadebysuzyhoney #jamuhomemade #tipstambathatisuami #tipskurus #dietatkins

Kurus seawal 14 hari,
Lemonex ni tahan selama sebulan dan mengandungi 30 sachet.
.
100% original direct daripada HQ
.
#lemonade #lemonex #lemonexmurah #lemonexborongmurah #boronglemonex #lemon

10 KELEBIHAN UTAMA LEMONEX! 👍Tidak perlu berlapar 👍 Tidak wajib bersenam 👍 Metabolisma cepat naik 👍 Detox 👍 Cepat mencairkan lemak 👍 3x lebih pantas melangsingkan badan 👍 Tenaga bertambah 👍 3x lebih pantas kecilkan perut 👍 Kurus dalam masa 14 hari 👍 Sesuai untuk lelaki dan perempuan
.
.
untuk lebih detail sila wasap.my/60136431191/lemonex
.
.

#lemonex

Ramai mempunyai masalah membuang, eeuuww takutnya bila nampak usus sendiri bermasalah 😱

Usus KOTOR mengakibatkan pelbagai penyakit menyerang tubuh badan.

Paling DAHSYAT bila berdepan dengan masalah OBES! Bila nak mulakan hidup sihat tu?

LEMONEX bahan natural penyelamat usus terunggul & membantu menurunkan berat seawal 4 MINGGU 😱

Berminat selamatkan USUS anda?

#lemonex

The big secret is that there's no big secret.Whatever your goal you can get it if you willing to work..-oprah...dia pun boleh kurus.... MAN JADDA WA JADDA...............
PEOPLE DONT CHEAT BY CHOICE , THEY CHEAT BY CHANCE.... BANTU saya utk membantu ANDA hidup lebih sihat dan mudah... #jomkurus #jomdiet #fatburnner #trimmax #lemonex #secretcorea #eatclean #gym #dherba #detoxtea #slimmaxjuice #jamunenek #datoserivida #hijabista
#hiking #xtrimslim

LEMONEX
.
RM 139 SM RM 144 SS
RM 139 SM RM 144 SS
RM 139 SM RM 144 SS
.
.
- TIDAK PERLU BERLAPAR - TIDAK WAJIB BERSENAM - METABOLISMA CEPAT NAIK - DETOX - CEPAT MENCAIRKAN LEMAK - 3X LEBIH PANTAS MELANGSINGKAN BERAT BADAN - TENAGA BERTAMBAH - 3X LEBIH PANTAS KECILKAN PERUT - KURUS DALAM MASA 14 HARI

#lemonex #lemonexoriginal #lemonexmurahoriginal #lemonexmurah #lemonexdetoks #detok #kurus #lemonexpenang #lemonexkepalabatas #lemonexori

Dah kuruz blh try HERMONEX pula. C@ntik luar dalam untuk su@mi tercint@ 😀😀😀 .
.
🌹❤HERMONEX! 🌹❤
🌹❤HERMONEX! 🌹❤
🌹❤HERMONEX! 🌹❤.
.
Apa benda nie Kak Husna?? Haaaa sini akak nak cerita! Pada w@nita di luar sana yang bergelar IST3RI! .
.
Nak tengok testimoni ?? Follow @hermonex_rahsiawanita
@hermonex_rahsiawanita
@hermonex_rahsiawanita

Semua testimoni aummmm kat sana k 😀😀😀.
.
.
Ingin menjadi IST3RI DAMBAAN SU@MI?? b@dan dah c@ntik sebab minum #Lemonex Sekarang nak c@ntik dan bertenaga pula dengan #Hermonex
.
. ❤KELEBIHAN HERMONEX❤ ⤵⤵⤵ .
.
1. Membangkitkan n@fsu ghai-rah untuk bersama dengan pasangan.
2. Mengetatkan Miss-V.
3. Menegangkan pay*d*ra.
4. Menganjalkan pungg*ng.
5. Menyelesaikan mas@lah kepvtihan Miss-V.
6. Memulihkan kvlit yang ke-ring & merekah.
7. Menjadikan kvlit semakin gebus & lembutt.
8. Menghilangkan jer@gat & jer@wat.
9. Memberi tenaga d@l@man w@nita sepanjang hari
10. B@dan lebih segar & ring@n.
11. Menghilangkan kesan p@rut kecil & hit@m dicelah bad@n.
.
Ada berani nak cuba HERMONEX??. Whatsap Kak Husna lelaju ke 0175248479 @
.
.
🌹❤klik link wasap di profile .
🌹❤klik link wasap di profile .
🌹❤klik link wasap di profile .

FENOMENA LEMONEX!!! *9 KELEBIHAN LEMONEX*
⊗ Tidak perlu berlapar
⊗ Tidak wajib bersenam
⊗ Metabolisma cepat naik
⊗ Detox
⊗ Cepat mencairkan lemak
⊗ 3x lebih pantas melangsingkan berat badan
⊗ Tenaga bertambah
⊗ 3x lebih pantas kecilkan perut
⊗ Kurus dalam masa 14 hari *CARA MINUM LEMONEX*
1. Minum lemonex 1 sachet 15 minit sebelum sarapan
2. Minum air 2-3L sehari
3. Selepas 7 malam jangan minum manis atau bergula

Berminat ??? 🌸Harga RM139/30 sachet incl pos 🌸set trial 10 sachet/RM60 incl pos 🌸0162390281 🌸dakangah@yahoo.com 🌸penghantaran 3-5 hari bekerja 🌸payment:Transfer/bank in

#lemonex #lemonextract #lemonexhq #lemonexkl #lemonextrial #lemonexviral #lemonexsedap

💘💘Soalan tentang Lemonex.....💘💘 1) 1 botol boleh tahan brp lama?

2) Cara minum Lemonex?
Amik 1 sachet tuang dlm gelas dan campur dengan 180 ml air suam. Perlu diambil ketika perut kosong. Disarankan amik selepas bgn dari tidur. Minum segelas air suam kemudian minum air masak

3) Perisa?
Perisa lemon yg sgt best. Rasa masam2 manis. Rasa mcm honey lemon pun ya jugak.

4) Ada side effect tak?
InsyaAllah takde sbb bahan yg digunakan adalah 100% semulajadi daripada buah buahan terpilih.

5) Kalau da stop minum Lemonex berat badan akan naik tak?
Nope. Boleh stop klu da dpt berat badan ideal.
Di sarankan ambik juga seminggu 2 x atau sekali utk maintain. Makan tetap makan kan.

6) Ada pantang larang? Coffee?
Pengguna Lemonex tak perlu berpantang sbb Lemonex adalah sejenis minuman bukan ubat.

7) Perlu bersenam tak?
Terpulang….klu bersenam or jogging is a bonus…lg cepat pembakan lemak berlaku dan sgt membantu. Tapi Elite Lemonex diformulasikan utk mereka yang sibuk & takde masa nk exercise. Tak bersenam pun boleh turun 10kg dgn Lemonex. 😎 Kerap membuang air kecil diawal pengambilan Lemonex?
Tanda yang bagus kerana Lemonex membantu melancarkan system perkumuhan. Pastikan amik 2/3 liter air putih setiap hari bagi mengelakkan terhidrat.

9) Boleh ke campur Lemonex dgn supplement lain?
Yes boleh tapi pastikan ada jarak masa sekurang-kurangnye 1 jam.

10) Pregnant boleh amik x?
Ibu mengandung dilarang daripada mengambil sebarang produk kurus.

11) Ibu menyusu boleh amik x?
Ibu menyusu boleh amik selepas baby sekurang kurangnya 6 bulan.

12) Pesakit darah tinggi, gastrik, kencing manis?
Pesakit darah tinggi , gastrik, diabetes (jika belom insulin) boleh ambik.
Sakit jantung, kanser tak digalakkan

13) Klu amik Lemonex pastu berat makin naik cmne?
Ingredients ni semua menguruskan. Kalo naik tu maybe sbb terlampau byk makan dari biasa. Ada jugak yg ingat bila guna fat burner jadi lesen utk makan lagi byk. Mkn mcm biasa tapi takleh ubah pemakanan berganda2

Readystok
Rm139
Jangan risau, no fake. Original dari HQ
#trustedsellermalaysia #lemonexkualaterengganu #lemondetox #lemonexhq #lemonex #enot #tipskurus #jomkurus #dietatkins #diet #unisza #binaotot #

10 KELEBIHAN LEMONEX

1. Tidak berlapar
2. Tidak wajib bersenam
3. Metabolisma cepat naik
4. Detox
5. Cepat mencairkan lemak
6. 3x lebih pantas melangsingkan berat badan
7. Tenaga bertambah
8. 3x lebih pantas kecilkan perut
9. Kurus dalam masa 14 hari
10. Sesuai untuk diminum oleh semua *PERUT BUNCIT? LEMAK DI PERUT MENGGELEBEH*

Minumlah LEMONEX, ANDA pasti terkezut buncit/boroi hilang dengan pantas!
www.wassap.my/60139970089

Harga pasaran RM179
Harga offer RM100

#lemonex #lemonexmurah #lemonexkuantan #lemonexpahang #lemonexoriginal

10 KELEBIHAN LEMONEX

1. Tidak berlapar
2. Tidak wajib bersenam
3. Metabolisma cepat naik
4. Detox
5. Cepat mencairkan lemak
6. 3x lebih pantas melangsingkan berat badan
7. Tenaga bertambah
8. 3x lebih pantas kecilkan perut
9. Kurus dalam masa 14 hari
10. Sesuai untuk diminum oleh semua *PERUT BUNCIT? LEMAK DI PERUT MENGGELEBEH*

Minumlah LEMONEX, ANDA pasti terkezut buncit/boroi hilang dengan pantas!
www.wassap.my/60139970089

Harga pasaran RM179
Harga offer RM100

#lemonex #lemonexmurah #lemonexkuantan #lemonexpahang #lemonexoriginal

RM139
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
WWW.LEMONEX.MY .
"NAK CUN MELECUN DAN BODY MANTAP‼️.cubalah lemonex"
.
Sering diejek gemuk,doraemon dan mcm2 lagi..tkpe jangan sedih2 lagi..kita buat dia terbeliak biji mata nanti
.
Beralihlah kepada LEMONEX
.
10 KELEBIHAN LEMONEX YG KORANG WAJIB TAHU‼️ .
1. Tidak perlu berlapar
2. Tidak wajib bersenam
3. Metabolisma cepat naik
4. Detox
5. Cepat mencairkan lemak
6. 3x lebih pantas melangsingkan berat badan
7. Tenaga bertambah
8. 3x lebih pantas kecilkan perut
9. Kurus dalam masa 7-14 hari
10. Sesuai utk lelaki & perempuan
.
CARA MINUM
1. Minum lemonex 1 sechet 15 minit sebelum sarapan
.
2. Minum air 2-3L sehari
.
3. Selepas 7 malam kurangkan minum manis atau bergula
.
CARA 3X LEBIH PANTAS DAN BERKESAN
1. Minum lemonex 1 sechet 15 minit sebelum sarapan
.
2. Air 2-3L
3. Jangan minum atau makan makanan manis
4. Jangan makan makanan berminyak
5. Senaman ringan 10-15 minit sahaja
6. Kerap melakukan kerja2 yang mengeluarkan peluh.
.
Comfirm korang akan tersenyum lebar lepas ni
.
#terkurustanpasengaja #lemonexkl
#lemonexmurah #lemonexmurahgila #lemonextract #lemonexnakberatidealbymrideal
#lemonex #lemonexmalaysia #lemonexhq #sayanakkurus #ubatkurus #nakkurus #herbalife #sayajual #buanglemak #gemukisawesome #Mtmalaysia #gcxfactor #jomkurus #qurose #fatburnermurah #fatburnermega #zumbamalaysia
#bakarlemak #buanglemak #sedutlemak #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme #bazarpaknil

Most Popular Instagram Hashtags