[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#lemonex

74048 posts

TOP POSTS

Sekali rasa sumpah jatuh cinta.. sape belum rasa #LentikDara jangan meroyan kalau lelemaks uols membiak gembira! ๐Ÿ˜œ

โ€œโ€œOverthinking ruins you. Ruins the situation, twists things around, makes you worry and just makes everything much worse than it alreadyโ€ฆโ€ credit: achievetheimpossible
.
Overthinking.. bayangan masa depan yang konon-konon menakutkan, padahal tak lalui pon lagi
.
"Kalau aku buat ni, mesti susah, aku tak boleh, nanti makin teruk.."
" Takut lah, susahlah, kalau tak jadi.."
.
Ramai yang bila nak buat sesuatu tu, fikir sampai overthinking
.
Lepas tu terus tak jadi buat sebab takut sangat takde result
.
Sebelum jadi overthinking, buat keputusan, plan apa nak buat dgn decision kita, and action! so tak sempat nk overthinking๐Ÿ’ญ
.
Sama lah jugak bila nk turun berat badan, banyak sangat fikir, last-last 1 langkah pon tak buat
.
Jangan Give up sebelum cuba
.
3 weeks left before 2๏ธโƒฃ0๏ธโƒฃ1๏ธโƒฃ8๏ธโƒฃ
.
Coach Nurulami tengah set target dengan #teamcoachingnurulami berapa kg nak turun minggu ni!๐ŸŽฏ
.
New Year Body Transformation Challenge! Jom Kasi Jadi!
.
#mudahnyekurusfitbilaadacoach #teamcoachingnurulami

Alhamdulilah tq org SG yg dtg trus jmpa enot untk dptkan #lemonex both of u mmg owesome n sporting ok!! mmg best!! usaha ok setiap kesabaran pasti akan brhasil!! in sha Allah syukur amin!! yg lain mai cpt jmpa enot di suntex city mall booth RF29 ok hall 401-402

So, whilst my sissy is seriously working out to get fit, I am testing out an alternative way to lose weight. Got myself a trial pack from Lemonex - letโ€™s see how this pans out when I start tomorrow! ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚#whenuwannaloseweightbutlazytoworkout #lemonex #sponsoredpost

Standby Esok! Harga BERMULA RM 2.00 pun ada ๐Ÿ˜๐ŸŽ๐ŸŽˆ๐Ÿญstaff bertungkus lumus prepare product promosi ๐Ÿ˜‰
Stok terhad 100 unit sahaja
Untuk outlet Shah Alam kita buka khemah Ada lebih 300 product
JUALAN CUCI GUDANG JIMAT SEHINGGA 90% T&C

Promosi hanya pada daftar ahli sahaja.
We Accept All Credit Card & Debit Card ๐Ÿ’ณ

Alamat Kedai:
1. Outlet Shah Alam HQ:
Kauzs Sdn Bhd
C-3A-Ground Floor, Alam Avenue Jalan Serai Wangi H 16/H Seksyen 16 40200 Shah Alam Selangor. Landmark JPJ Padang Jawa, Belakang Pizza Hut . Sila Hubungi Jika Ada Pertanyaan โ˜Ž๏ธ03-55235406

2. Outlet Johor Bahru:
Kauzs Sdn Bhd
No.34 Jalan Padi Emas 1/7 Bandar Baru Uda 81200 Johor Bahru โ˜Ž๏ธ07-239 6006
Landmark Sederet Dengan Domino Pizza Bandar Baru Uda.

3. Outlet Kuantan:
A-153 Ground Floor Lorong Tun Ismail 6 25000 Kuantan Pahang
Landmark Sederet Oldtown White Coffee Dan Bank MBSB.
โ˜Ž๏ธ 09-5316409

Cara Order: SMS/Whatsapp: #dyxy #dyxybccream #ephyrapremium #hannisgreencoffee#tabita #wargakuantan #bandarbaruuda #beevenomskincare #glowglowing #kauzs #dyxycosmetics #bangi #vcarefoundation#susumaaez #DeejaCosmetic #okayafoundation #tatiskincare #dexandraperfume #qurose #uitm #lemonex #tabita #jamunenek #tudung#dianvitamin #wongi #susukambingkurmamadu
#dianzvitamin #jamunenek #beevenom4in1 #minkaffe #alanakopihijau

๐ŸŽ€MEERACLE GEMSTONE SERUM
Nak dapatkan kulit glowing pinkish cam izreen azminda??? Produk cepat beno habis
Nak jadi Dropship boleh contact iolls ye

Wasap admin 011-11430610

#meeraclegemstone #dropshipmurah #lemonexmurah #lemonex

Okay dah hampir siap. Projek dah boleh start. So, dalam tabung ni nanti, hanya rm5 dan duit syiling emas sahaja akan menghuni kediaman projek kerajaan ini.
.
.
Tabung projek ini akan dibuka semula pada 31 Disember 2018 untuk melihat kemenjadian projek ini.
.
.
Ehh ni bukan azam nak kurus yang tahan 1/2 hari tu je. Jangan salah faham. Projek tabung je sebenarnya. Berlapang dada lah. .
.
Sekian.
#projekbukanazam #projektabung #tabung #lemonex

Yes..she's not lying bout drink this superb SKINNY DETOX GOATMILK to remain her body shape! @fatinafeefa

Get everyone dream body/ body goal here!

Whatsapp us 0169598618

#skinnydetoxgoatmilk
#atkindiet
#lemonex
#qurose
#eatclean

Lemonex...... Kenapa LEMONEX?? Kerana semua yang mencuba seluar baju yang ketat dah longgar dalam masa hanya 14 hari.... Wassup 016-7377237 ... Special diskaun RM40 untuk HARI RAYA... DM DM DM... #ejensahlemonexmalaysia #lemonex

MOST RECENT

Gincu bibir merah : Tinggi plumbum

Sebahagian besar gincu bibir merah yang ada di pasaran mempunyai kandungan plumbum (lead) yang tinggi, melebihi kandungan yang selamat.

Sebagaimana kita tahu, plumbum memberi kesan yang buruk kepada organ-organ vital dalam badan jika kandungannya tinggi.
Sebaik-baiknya, pengumpulan plumbum yang berlebihan di dalam badan dan alam sekitar perlu dielakkan kerana kesannya amat membimbangkan.

Jadi jom beralih pada ๐Ÿ’„#PearlMagicLipstick #Nurraysa ๐Ÿ’„
Bahan2 dalam #LipstikNurraysa tiada plumbum yang memberi kesan negatif pada kulit.
Hanya bahan2 semulajadi yang pastinya dapat membantu masalah bibir kering, bibir sensitif, bibir gelap & sebagainya.
Warna yang terhasil pulak warna asli yang mengikut warna darah kita.
Harga mampu milik tau..
Hanya RM24 sahaja.
.
Jom cuba.. whatsapp ๐Ÿ“ฒ #0148373800

#AgentDropshipNeeded
#TeamCitra
#LuckyDrawEmas916
#YearEndSale

TIADA ALASAN BAGI ALASAN KAK @tasyaayunie TURUN 15.2KG
.
Tahniah Kak Niey dari Gua Musang๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Kak Niey antara coachee yang paling komited dan disiplin dalam #teamcoachimgnurulami
.
Walapon banyak cabaran dari segi pilihan stok makanan sihat yang limited di kawasan Kak Niey dan poslaju tak sampai di rumah
.
Kak Niey tak pernah bagi alasan bila kena pergi ke bandar dalam sejam setengah perjalanan untuk beli stok makanan (itu pon tak semua ada) dan ambil kit program di poslaju
.
Semoga Kak Niey terus konsisten dan capai berat ideal
.
swipe leftโžก๏ธโžก๏ธ
.
Makan nasi hari-hari turun 15.2kg
.
*keputusan tidak tipikal, individu mungkin berbeza*
.
.
.
3 Final weeks before 2๏ธโƒฃ0๏ธโƒฃ1๏ธโƒฃ8๏ธโƒฃ
.
NEW YEAR BODY TRANSFORMATION CHALLENGE
-----------------------------------------
๐Ÿ’ฅ Program Kurus Online
๐Ÿ“ฒ Daftar sekarang!
.
โœ”๏ธMealplan mudah untuk kurus
โœ”๏ธ Online Coaching Group
โœ”๏ธ Daily Meal Check
.
Coach Nurul 013-3116180
Coach Ami 017-2656673
.
#mudahnyekurusfitbilaadacoach #teamcoachingnurulami

Dah lama tak share feedback customer kat sini.. Hehe.. Tengah cuti2 pun postage berjalan seperti biasa.. Happy customer nie tauuu... Kemarin payment rini dah sampai ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Ada lagi nak join order? Sale dah nak abis tau.. Cepat2 uolsss.. ๐Ÿ“ž๐Ÿ“ž0195612550

HARGA GELENG KEPALA!!!:
LEMONEX MERUPAKAN MINUMAN JUS PEMBAKAR LEMAK

Buah limau gedang yang menjadi ramuan utama dalam menghasilkan lemonex & salah satu buah yang mampu membakar lemak & mengurangkan berat badan.
LEMONEX berperisa lemon & rasanya sangat sedap serta kuasa penyerapan 3X lebih pantas dari berbanding pil, tablet.

Kelebihan utama LEMONEX :

1. TIDAK PERLU BERLAPAR
2. TIDAK WAJIB BERSENAM
3. CUCI USUS / DETOX
4. CEPAT MENCAIRKAN LEMAK
5. 3X LEBIH PANTAS MELANGSINGKAN BERAT BADAN
6. TENAGA BERTAMBAH
7. 3X LEBIH PANTAS MENGECILKAN PERUT
8. METABOLISMA CEPAT NAIK
9. KURUS DALAM MASA 14 HARI

Sesuai digunakan untuk semua golongan.
Sesuai juga digunakan kepada :

1. Para atlit ๐Ÿ‹๐Ÿป
2. Ahli sukan ๐Ÿšด๐Ÿผ
3. Orang yang mempunya masalah OBESITI ๐Ÿ™๐Ÿผ
4. Yang ingin kurus
5. Sukar kawal nafsu makan ๐ŸŒญ๐ŸŸ
Cara minum.
1. Minum 1 sachet 15 minit sebelum sarapan
2. Minum air 2-3L sehari
3. Selepas 7 malam jangan minum manis atau bergula.
#lemonex #lemonexmurah #lemonexhq #lemonexmalaysia #lemonexmurahoriginal #lemonexborong #ubatkurus #kurusdengansihat #detoxlemon #lemonexterbaik #susumaaezmurah #susumaaez #figureupmurah #pureslimmurah #minkaffemurah #kopigarambuluh

HARGA GELENG KEPALA!!!:
LEMONEX MERUPAKAN MINUMAN JUS PEMBAKAR LEMAK

Buah limau gedang yang menjadi ramuan utama dalam menghasilkan lemonex & salah satu buah yang mampu membakar lemak & mengurangkan berat badan.
LEMONEX berperisa lemon & rasanya sangat sedap serta kuasa penyerapan 3X lebih pantas dari berbanding pil, tablet.

Kelebihan utama LEMONEX :

1. TIDAK PERLU BERLAPAR
2. TIDAK WAJIB BERSENAM
3. CUCI USUS / DETOX
4. CEPAT MENCAIRKAN LEMAK
5. 3X LEBIH PANTAS MELANGSINGKAN BERAT BADAN
6. TENAGA BERTAMBAH
7. 3X LEBIH PANTAS MENGECILKAN PERUT
8. METABOLISMA CEPAT NAIK
9. KURUS DALAM MASA 14 HARI

Sesuai digunakan untuk semua golongan.
Sesuai juga digunakan kepada :

1. Para atlit ๐Ÿ‹๐Ÿป
2. Ahli sukan ๐Ÿšด๐Ÿผ
3. Orang yang mempunya masalah OBESITI ๐Ÿ™๐Ÿผ
4. Yang ingin kurus
5. Sukar kawal nafsu makan ๐ŸŒญ๐ŸŸ
Cara minum.
1. Minum 1 sachet 15 minit sebelum sarapan
2. Minum air 2-3L sehari
3. Selepas 7 malam jangan minum manis atau bergula.
#lemonex #lemonexmurah #lemonexhq #lemonexmalaysia #lemonexmurahoriginal #lemonexborong #ubatkurus #kurusdengansihat #detoxlemon #lemonexterbaik #susumaaezmurah #susumaaez #figureupmurah #pureslimmurah #minkaffemurah #kopigarambuluh

HARGA GELENG KEPALA!!!:
LEMONEX MERUPAKAN MINUMAN JUS PEMBAKAR LEMAK

Buah limau gedang yang menjadi ramuan utama dalam menghasilkan lemonex & salah satu buah yang mampu membakar lemak & mengurangkan berat badan.
LEMONEX berperisa lemon & rasanya sangat sedap serta kuasa penyerapan 3X lebih pantas dari berbanding pil, tablet.

Kelebihan utama LEMONEX :

1. TIDAK PERLU BERLAPAR
2. TIDAK WAJIB BERSENAM
3. CUCI USUS / DETOX
4. CEPAT MENCAIRKAN LEMAK
5. 3X LEBIH PANTAS MELANGSINGKAN BERAT BADAN
6. TENAGA BERTAMBAH
7. 3X LEBIH PANTAS MENGECILKAN PERUT
8. METABOLISMA CEPAT NAIK
9. KURUS DALAM MASA 14 HARI

Sesuai digunakan untuk semua golongan.
Sesuai juga digunakan kepada :

1. Para atlit ๐Ÿ‹๐Ÿป
2. Ahli sukan ๐Ÿšด๐Ÿผ
3. Orang yang mempunya masalah OBESITI ๐Ÿ™๐Ÿผ
4. Yang ingin kurus
5. Sukar kawal nafsu makan ๐ŸŒญ๐ŸŸ
Cara minum.
1. Minum 1 sachet 15 minit sebelum sarapan
2. Minum air 2-3L sehari
3. Selepas 7 malam jangan minum manis atau bergula.
#lemonex #lemonexmurah #lemonexhq #lemonexmalaysia #lemonexmurahoriginal #lemonexborong #ubatkurus #kurusdengansihat #detoxlemon #lemonexterbaik #susumaaezmurah #susumaaez #figureupmurah #pureslimmurah #minkaffemurah #kopigarambuluh

Nak GIFT KORSET BERNILAI RM100 ๐Ÿ˜ฑ
.
TERHAD 7 hari nie sahaja sehingga 18/12!!
.
.

Mcm mana nk dptkan gift nie?awk buat pembelian bconfidey BELI 2 PERCUMA 1 dan kita akan bg gift bernilai RM100 nie special utk awk. Tp sangat TERHAD!!
.
Dgn kesan bconfident yg buat breast anjal dan tegang serta ditambah dgn korset buat membuatkan kesan dan impak lebih tegang serta anjal ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Best nya dpt gift nie, korset dan pants nie sgt selesa bila pakai. Confirm anda teruja ๐Ÿ˜˜
.
Hanya yg buat pembelian melalui hq saja akan dapat!!
.
.
Whatsapp ke 019-3770047
.

#bconfidentbrunei #serumpayudara #bconfidentmantap #bconfidentlakukeras #breastserum #serumpayudaradanpunggung #originalproduk #sungaibesar #lemonex #dxzy #marykay #tipsmantap #letsdoit #nursajat02 #besarkanpayudara #bconfidentsingapore #bconfidentbrunei #bconfidentjohor #surekencang #tipscantik #hudabeautyproduk #iklanbconfident #bconfidentselangor #bconfidentsale #makeupbellaz #aurawhite #datovida #breastfeedingmom #promosimurah

SELAMAT PETANG. PETANG NI SIS KONGSIKAN MANFAAT KULIT LEMON PADA WAJAH
.
.
macam sis cakap. sis nak bantu guide sampai menjadi sesiapa ada masalah dibawah ini ๐Ÿ‘‡
.
โœ…-Parut Jerawat/Jerawat
โœ…-Parut Jeragat
โœ…-Berlubang
โœ…-Pori-Pori Terbuka
โœ…-Sunburn
โœ…-Resdung
โœ…-Blackhead/Whitehead
โœ…-ChikenPop
โœ…-Parut Kudis
โœ…-Jerawat pasir
โœ…-Kulit muka mengelupas
.
.
untuk order boleh whatsapp sis terus 0196453294 @ click je link kat bio tu ๐Ÿ‘†
.
.
#sayajual#sayajualmurah#bazaarpaknil #visitmyig #jerawatbatu #azanismurah #azanisoriginal#hariraya #jerawat#malaysia#lokalah #lansolo #elyana #azanisscarserum#profixmurah#profix#profixoriginal#lemonex #elyana

LEMONEX DETOX .
Kebaikan Lemonex :
Satu botol tahan sebulan
Perisa grapefruit dan lemon
Sesuai untuk lelaki dan perempuan
Tiada kesan sampingan
Tidak perlu berlapar
Meningkatkan Metabolisma bagi pembakaran kalori yang efektif
Cepat mencairkan lomak
Dijamin berat badan menurun
Pantas melangsingkan badan
Lemak mula cair dari dalam
Perut makin mengecil dan kempiss aje
.
RM139 SM RM144 SS
WhatsApp +60108893472
.
#lemonex #lemonexadvancemurah #lemonexmurah #lemonexkluang #lemonexjohor #lemonextract #lemonexadvance #lemonexborong #lemonexmalaysia #lemonexoriginal #lemonexadvancemalaysia

๐ŸŒบ LEMONEX ADVANCED ๐Ÿ‡
.
Lemonex Advance diformulasikan untuk membantu anda KURUS dan PUTIH pada masa yang sama.
Lemonex Advance juga adalah minuman botani pracampuran Lemon yang telah berjaya menurunkan berat ramai rakyat Malaysia.
.
Kandungan Lemonex Advance telah ditambah dengan BERRY untuk memutih, mencerah dan menggebukan kulit anda. Lemonex biasa tidak mempunyai BERRY ini.
APAKAH KANDUNGAN LEMONEX ADVANCE?
.
Lemonex Advance mempunyai kandungan Grapefruits, Lemon, Acid Citric, Nano Sugar yang telah terbukti berkesan untuk menurunkan berat badan. Kini Lemonex Advance ditambah ramuan khas Blackberry untuk memutih, mencerah dan menggebukan kulit anda pada masa yang sama.
Cara penyediaan Lemonex Advance sama seperti Lemonex biasa iaitu bancuh menggunakan 180-200ml air suam. Minum 15-30 minit sebelum sarapan untuk kesan yang optimum.
Lemonex Advance adalah sejenis detox, bukan ubat kurus ya.. Lemonex Advance adalah minuman kesihatan untuk membantu anda kurus dan putih dengan pantas dan selamat.
Jika anda sudah dapat berat ideal, tiada masalah untuk berhenti dan berat anda tidak akan naik secara mendadak seperti pil-pil kurus yang lain. Cuma perlu jaga makan je
.
RM150 X 1
WhatsApp +60108893472
.
#lemonex #lemonexadvancemurah #lemonexmurah #lemonexkluang #lemonexjohor #lemonextract #lemonexadvance #lemonexborong #lemonexmalaysia #lemonexoriginal #lemonexadvancemalaysia

โ€ข Semua jenis Case, BACKPRINT shj
โ€ข NO REFUND

a) Jenis case: Hardcase (Plastik)
- RM37 inc Postage SM
โ€ข 1alamat tp ada 2order keatas, order ke 2 RM35
- Tab & iPad : RM50 inc pos SM

b) Jenis case: Softcase (Rubber)
๐Ÿ“Œ Sila tanya sy dulu
- RM45 inc Postage SM
- Tab & iPad : TIADA
- LEAGOO MODEL : RM50 inc Pos
(leagoo & ZTE ada Softcase shj)

c) TAB TIADA

d) Glitter Case
- RM50 inc Postage SM
(glitter warna ranbom) ๐Ÿ‘‰๐Ÿฝ Postage ke Sabah & Sarawak add on RM10 utk 1 alamat. ๐Ÿ‘‰๐Ÿฝ Model Phone rujuk list (model yg tiada dlm list, bole tanya sy)
๐Ÿ‘‰๐Ÿฝ Case siap 7-10hari, selepas close order, (Jgn lupa beritahu customer)
๐Ÿ‘‰๐Ÿฝ *Size design hendaklah mengikut size PORTRAIT & JELAS. Make sure gamba customer tidak kene lubang camera. Kalau bagi gamba size 4segi, sy akan edit mgikut kesesuaian gamba.* ๐Ÿ”Š
(Lepas summit order, sertakan sekali payment details)

Note: Model phone yg terbaru, bole tanya sy dulu yea.

#wassap0164915802 #lemonex #perak #onlineshopping #bazaarpaknil #instafamous #insta #vsco #vscocam #vscomalaysia #malaysia #kedah #perlis #pahang #kasutmurahmalaysia #negerisembilan #putrajaya #pulaupinang #melaka #johor #kualalumpur #selangor #sabah #sarawak #mu #liverpool #emirates #customcase #elrahexclusivetiramira #cadarcantik

โ€ข Semua jenis Case, BACKPRINT shj
โ€ข NO REFUND

a) Jenis case: Hardcase (Plastik)
- RM37 inc Postage SM
โ€ข 1alamat tp ada 2order keatas, order ke 2 RM35
- Tab & iPad : RM50 inc pos SM

b) Jenis case: Softcase (Rubber)
๐Ÿ“Œ Sila tanya sy dulu
- RM45 inc Postage SM
- Tab & iPad : TIADA
- LEAGOO MODEL : RM50 inc Pos
(leagoo & ZTE ada Softcase shj)

c) TAB TIADA

d) Glitter Case
- RM50 inc Postage SM
(glitter warna ranbom) ๐Ÿ‘‰๐Ÿฝ Postage ke Sabah & Sarawak add on RM10 utk 1 alamat.

e) case kami edit rm60 ๐Ÿ‘‰๐Ÿฝ Model Phone rujuk list (model yg tiada dlm list, bole tanya sy)
๐Ÿ‘‰๐Ÿฝ Case siap 7-10hari, selepas close order, (Jgn lupa beritahu customer)
๐Ÿ‘‰๐Ÿฝ *Size design hendaklah mengikut size PORTRAIT & JELAS. Make sure gamba customer tidak kene lubang camera. Kalau bagi gamba size 4segi, sy akan edit mgikut kesesuaian gamba.* ๐Ÿ”Š
(Lepas summit order, sertakan sekali payment details)

Note: Model phone yg terbaru, bole tanya sy dulu yea.

#wassap0164915802 #lemonex #perak #onlineshopping #bazaarpaknil #instafamous #insta #vsco #vscocam #vscomalaysia #malaysia #kedah #perlis #pahang #kasutmurahmalaysia #negerisembilan #putrajaya #pulaupinang #melaka #johor #kualalumpur #selangor #sabah #sarawak #mu #liverpool #emirates #customcase #elrahexclusivetiramira #cadarcantik

โ€ข Semua jenis Case, BACKPRINT shj
โ€ข NO REFUND

a) Jenis case: Hardcase (Plastik)
- RM37 inc Postage SM
โ€ข 1alamat tp ada 2order keatas, order ke 2 RM35
- Tab & iPad : RM50 inc pos SM

b) Jenis case: Softcase (Rubber)
๐Ÿ“Œ Sila tanya sy dulu
- RM45 inc Postage SM
- Tab & iPad : TIADA
- LEAGOO MODEL : RM50 inc Pos
(leagoo & ZTE ada Softcase shj)

c) TAB TIADA

d) Glitter Case
- RM50 inc Postage SM
(glitter warna ranbom) ๐Ÿ‘‰๐Ÿฝ Postage ke Sabah & Sarawak add on RM10 utk 1 alamat.
๐Ÿ‘‰๐Ÿฝ Model Phone rujuk list (model yg tiada dlm list, bole tanya sy)
๐Ÿ‘‰๐Ÿฝ Case siap 7-10hari, selepas close order, (Jgn lupa beritahu customer)
๐Ÿ‘‰๐Ÿฝ *Size design hendaklah mengikut size PORTRAIT & JELAS. Make sure gamba customer tidak kene lubang camera. Kalau bagi gamba size 4segi, sy akan edit mgikut kesesuaian gamba.* ๐Ÿ”Š
(Lepas summit order, sertakan sekali payment details)

Note: Model phone yg terbaru, bole tanya sy dulu yea.

#wassap0164915802 #lemonex #perak #onlineshopping #bazaarpaknil #instafamous #insta #vsco #vscocam #vscomalaysia #malaysia #kedah #perlis #pahang #kasutmurahmalaysia #negerisembilan #putrajaya #pulaupinang #melaka #johor #kualalumpur #selangor #sabah #sarawak #mu #liverpool #emirates #customcase #elrahexclusivetiramira #cadarcantik

Jus Kurus Ajaib Viral LENTIK DARA (JLD) dah jadi fenomena, di billboard highway & di dalam majalah dan tahun 2018 bakal keluar TV3 sepanjang tahun!!! Apa yang menjadikan LENTIK DARA begitu menarik??? โœ… JUS PERTAMA DI MALAYSIA bukan saja untuk kurus malah mempunyai pelbagai khasiat โœ… ๐Ÿ’ฏ% SEMULAJADI
- Tiada bahan kimia
- Tidak ada kesan sampingan โœ… PRODUK MUSLIM
- Dikilangkan dari kilang
bertaraf GMP
- Di jamin HALAL โœ… SENANG GUNA
- Tak payah bancuh
- Terus minum โœ… Membakar lemak 8X ganda โœ… Mencerah, menghaluskan dan melembapkan kulit secara semulajadi
- Kulit semakin cantik dan berseri-seri โœ… MEMBUANG TOKSIN dari badan โœ… Mengawal nafsu makan โœ… Rasa kenyang dan bertenaga โœ… Tidak wajib bersenam, tapi kalau bersenam, lagi cepat lemak terbakar โœ… Melancarkan peredaran darah - Boleh di minum ketika datang bulan untuk lancar period โœ… Sesuai untuk lelaki dan perempuan berumur 14 tahun ke atas serta ibu menyusukan bayi (milk booster) โœ… Ada campuran makanan sunnah โœ… Ianya kategori makanan bukan ubatan * Pastikan minum air kosong paling kurang 2-3liter sehari untuk kesan yang cepat

Sebotol boleh hilang 3kg tanpa senaman, kalau bersenam hilang 5-8kg!!! Rugi Kalau Tak Cuba!!! ~ Let's Lentik ๐Ÿ˜š Let's Cantik ๐Ÿ˜

www.wasap.my/0174222812

#lentikdaraoriginal
#jommeroket
#JomSamaSamaLentikDaraCuoll
#RugiKalauTakCuba

โ€ข Semua jenis Case, BACKPRINT shj
โ€ข NO REFUND

a) Jenis case: Hardcase (Plastik)
- RM37 inc Postage SM
โ€ข 1alamat tp ada 2order keatas, order ke 2 RM35
- Tab & iPad : RM50 inc pos SM

b) Jenis case: Softcase (Rubber)
๐Ÿ“Œ Sila tanya sy dulu
- RM45 inc Postage SM
- Tab & iPad : TIADA
- LEAGOO MODEL : RM50 inc Pos
(leagoo & ZTE ada Softcase shj)

c) TAB TIADA

d) Glitter Case
- RM50 inc Postage SM
(glitter warna ranbom) ๐Ÿ‘‰๐Ÿฝ Postage ke Sabah & Sarawak add on RM10 utk 1 alamat.
๐Ÿ‘‰๐Ÿฝ Model Phone rujuk list (model yg tiada dlm list, bole tanya sy)
๐Ÿ‘‰๐Ÿฝ Case siap 7-10hari, selepas close order, (Jgn lupa beritahu customer)
๐Ÿ‘‰๐Ÿฝ *Size design hendaklah mengikut size PORTRAIT & JELAS. Make sure gamba customer tidak kene lubang camera. Kalau bagi gamba size 4segi, sy akan edit mgikut kesesuaian gamba.* ๐Ÿ”Š
(Lepas summit order, sertakan sekali payment details)

Note: Model phone yg terbaru, bole tanya sy dulu yea.

#wassap0164915802 #lemonex #perak #onlineshopping #bazaarpaknil #instafamous #insta #vsco #vscocam #vscomalaysia #malaysia #kedah #perlis #pahang #kasutmurahmalaysia #negerisembilan #putrajaya #pulaupinang #melaka #johor #kualalumpur #selangor #sabah #sarawak #mu #liverpool #emirates #customcase #elrahexclusivetiramira #cadarcantik

Panas ! Panas ! Macam mana akak ni boleh relax je buang lebih dari 10kg dalam masa sebulan ni ? .
.
Lemonex Advance la jawapannya haha ! Testimoni yang sangat proven okay. Takde propa lebih. Siapa beli siapa follow dia lag kurus dulu๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ
.
Klik link di bio untuk Fast Respon ๐Ÿ’•
.
#lemonex #lemonexadvance #visitmyig #sayajual #terkurustanpasengaja #kurus #diet #supplementkurus #kuruscarasihat #villagepeople #bazaarpaknil #produkkurus #supplementgym #gym #produkgym #visitmyig #sayanakkurus #ubatkurus #minumankurus #detoxkurus #swafoto #selfie #teamkakaklemonex #lemonex #fatburner #bakarlemak #sedutlemak #kevinzahritips #jomkurus #zumbamalaysia #jk1m
.

macam sis cakap. sis nak bantu guide sampai menjadi sesiapa ada masalah dibawah ini ๐Ÿ‘‡
.
โœ…-Parut Jerawat/Jerawat
โœ…-Parut Jeragat
โœ…-Berlubang
โœ…-Pori-Pori Terbuka
โœ…-Sunburn
โœ…-Resdung
โœ…-Blackhead/Whitehead
โœ…-ChikenPop
โœ…-Parut Kudis
โœ…-Jerawat pasir
โœ…-Kulit muka mengelupas
. .
#sayajual#sayajualmurah#bazaarpaknil #visitmyig #jerawatbatu #azanismurah #azanisoriginal#hariraya #jerawat#malaysia#lokalah #azanisscarserum#profixmurah#profix#profixoriginal#lemonex - #regrann

PROMOSI YES untuk Aijuice Dossier bakal tamat 4 hari lagi.
.
Tapi sayang seribu kali sayang,
Stok dengan Ina dah licinnn.
.
Takpe sabar sayang,
Ina nak belanja teaser botol baru Aijuice Dossier pada tahun baru yang bakal menjelang tiba.๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
Jangan tergoda ๐Ÿคค
.
๐Ÿ“ฒ+6 017 9577 681
. .
#lemonexmurahgila #lemonex #detox #detoxtea #detoxwater #aijuicedossierdetox #aijuicedossier #kurusputih #kurus7hari #teammarsha #teatox #hamil #kurung #supplements #bellezacollagen #hamil #hamilcepat #ikhtiarhamil #jamunenek #sistholipmatte #sistho #aijuicedossiermurah #borongaijuicedossier #kurussihat #kurussihatcantik #eatclean

SURPRISE UNTUK HUSBAND MENJADI! ๐Ÿ˜

Kalau mommy yang duduk berjauhan dengan suami tu mesti suka kan kalau dapat buat surprise untuk husband. Tapi dah bosan la asyik surprise hadiah je. ๐Ÿ˜…

Nak buat surprise apa lagi ye? Jom surprise kan suami dengan B Confident. Confirm suami perasan terkejut. ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ .
.
Tengok sendiri apa customer cakap. Tak menganggu hormon. Ibu yang bf baby takde masalah pakai B Confident. Malah susu lagi banyak tau. ๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™ .
.
Pm kak ekin kalau nak dapatkan harga promo. .
.
๐Ÿ’ผWHATSAPP Kak ekin 019-3770047
๐Ÿ’ผWHATSAPP Kak ekin 019-3770047
๐Ÿ’ผWHATSAPP Kak ekin 019-3770047

Atau klink link ni ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ http://www.wasap.my/60193770047/
.

#bconfidentbrunei #serumpayudara #bconfidentmantap #bconfidentlakukeras #breastserum #serumpayudaradanpunggung #originalproduk #sungaibesar #lemonex #dxzy #marykay #tipsmantap #letsdoit #nursajat02 #besarkanpayudara #bconfidentsingapore #bconfidentbrunei #bconfidentjohor #surekencang #tipscantik #hudabeautyproduk #iklanbconfident #bconfidentselangor #bconfidentsale #makeupbellaz #aurawhite #tipspengantin #bakalnikah #breastfeedingmom #promosimurah

Alhamdulillah semua pakat dapatkan krim profix. .
.
.
.
macam sis cakap. sis nak bantu guide sampai menjadi sesiapa ada masalah dibawah ini ๐Ÿ‘‡
.
โœ…-Parut Jerawat/Jerawat
โœ…-Parut Jeragat
โœ…-Berlubang
โœ…-Pori-Pori Terbuka
โœ…-Sunburn
โœ…-Resdung
โœ…-Blackhead/Whitehead
โœ…-ChikenPop
โœ…-Parut Kudis
โœ…-Jerawat pasir
โœ…-Kulit muka mengelupas
.
.
untuk order boleh whatsapp sis terus 0196453294 atau malas sangat nak save nombor click je link kat bio tu ๐Ÿ‘†
.

#sayajual#sayajualmurah#profixmurah#azanisscarserum#azanismurah#azanisoriginal#bellezacollagen#babiesviral#susumaaez#susumaaezmurah#bazaarpaknil#parutberlubang#parutjerawat#jerawat#kcolly#lemonexmurah#lemonex#glowglowingmurah#tatiskincare#malaysia#lokalah

PENGUMUMAN PERUBAHAN TEMPAT KELAS ZUMBA FITNESS โค
(Please Share / Tag )

Kelas Zumba malam ini kita ON di DEWAN PENGANKUTAN (GARAJ) Markas FRU PDRM yer ... tidak jauh dari Dewan Perdana Markas FRU ... yg berkelapangan jemput yer malam ini โคโคโคโค
๐Ÿ“ŒZin Rahanum Mohamad
๐Ÿ“Œ11/12/17 (Isnin)
๐Ÿ“Œ9.00 malam ๐Ÿ“ŒDewan Pengangkutan (Garaj)
Markas FRU /PGA PDRM Jalan Cheras
๐Ÿ“ŒOpen To Public - Ladies Only
๐Ÿ“ŒWalk In RM5.00
๐Ÿ“ŒTema Merah
โ˜Ž๏ธ 019 6649337 019 3176445
๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š ORANG AWAM yang tinggal luar kawasan Markas FRU/PGA PDRM, dibenarkan menyertai kelas kecergasan di Markas FRU/PGA PDRM Cheras setiap hari Isnin jam 9.00 malam - terus datang tidak perlu utk membuat pendaftaran awal.
#quputeh #avonmalaysia #beritaharian #maybelline #jominternet #simplysiti #malaysiahariini #herbalifemalaysia #shakleemalaysia #astrooasis #zumbakl #umnotitiwangsa #tvalhijrah #zumbakl #majalahwanita #mcdmalaysia #DatoSrisitinurhaliza #datovida #tv3 #gegarvaganza #putriumno #elken #utusanmalaysia #dherbs #lemonex #harianmetro #umnomalaysia #sinarharian #mingguanwanita #kosmomalaysia #DyAirin

"YANG LAIN BUKAN TAK BAGUS TAPI JUS #LENTIKDARA (JLD) JUGA YANG MENJADI PILIHAN HATI" ๐Ÿ’–
.
Jom cantik,kurus dan sihat semulajadi tanpa diet yang ketat,zaman sekarang ni semuanya perlu berjimat..tak perlu berbelanja lebih..Beli je LENTIK DARA ni tak sampai RM100 pun๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…
.
Hanya dengan mengamalkan JUS LENTIK DARA Awak-awak semua pasti berpuas hati!!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ JUS LENTIK DARA
๐Ÿ‘ menyingkirkan toksin / detox
๐Ÿ‘ mengurangkan berat badan
๐Ÿ‘ mencerahkan kulit
๐Ÿ‘menghapuskan masalah dalaman uolls!
๐ŸŒธRASA JUS BUAH YANG SEDAP
๐ŸŒธTAK PERLU DIET KETAT / TAK WAJIB BERSENAM
๐ŸŒธTAK PERLU BERBELANJA BESAR
.
Tak percaya?? Try lah dulu๐Ÿ˜š Nak rasai keajaiban jus ajaib Lentik Dara?
.
Whatsapp +60192693810 SEKARANG
.
#lentikdara #neelofarhijab #lentikdaramurah #lentikdaraoriginal #lemonex #usahawanmuda #dherbs #kurusdalam2minggu #aaisyahdhiarana #nakcantik #pinggangramping #kaklinapompom #bengkung #dianz
#dropship #dropshipneeded #dexandra #greentea #detox #baazarpaknil #feedback #feedbacklentikdara

AISKRIM โ€ผ๏ธ AISKRIM โ€ผ๏ธ AISKRIM โ€ผ๏ธ ๐Ÿ˜‹
๐Ÿฆ๐Ÿฆ๐Ÿฆ. ๐Ÿฆ๐Ÿฆ๐Ÿฆ. ๐Ÿฆ๐Ÿฆ๐Ÿฆ
.
Aiskrim memang sedap kan โ—๏ธlagi2 dengan cuaca di malaysia yang panas . TETAPI ingat , aiskrim tinggi lemak dan gula serta kalori . Dua scoop aiskrim pun dah 380 kalori uolss .
ALAMAK โ€ผ๏ธ๐Ÿ˜ฑ LEPAS NI DAH TAKBOLEH MAKAN AISKRIM LAA โ—๏ธ๐Ÿ˜” .
.
Mai kami tolong supaya hampa boleh makan aiskrim setiap hari pun boleh ๐Ÿ˜ mai klik link dekat bio kami .
#lemonex #lemonexadvance #visitmyig #sayajual #terkurustanpasengaja #kurus #diet #supplementkurus #kuruscarasihat #villagepeople #bazaarpaknil #produkkurus #supplementgym #gym #produkgym #visitmyig #sayanakkurus #ubatkurus #minumankurus #detoxkurus #swafoto #selfie #teamkakaklemonex #lemonex #fatburner #bakarlemak #sedutlemak #kevinzahritips #jomkurus #zumbamalaysia #jk1m

LEMONEXย adalah minuman campuran botani lemon (Premix Lemon Drink) yang sangat berkesan dalam membantu anda menjadi lebih kurus dan sihat.Lemonex sangat berkhasiat dalamย melancarkan pencernaan,menstabilkan tekanan darah tinggi,detoksifikasi racun dalam tubuh serta vitamin C yang membantu dalam menyingkirkan lemak dan sekaligus menurunkan berat badan.LEMONEXย mengandungiย โ€˜grapefruitโ€™ iaituย buah limau gedang salah satu buah yang mampu mengurangkan berat badan dengan efektif.LEMONEXย membantu anda untuk lebih bertenaga,singkirkan lemak dengan mudah dan membuatkan anda terkurus tanpa sengaja!
Rm139 only!!!
#HappyMonday
#venditoreplacesukma
#kuching
#kuchingvendorboutique
#LEMONEX

HILANG 10KG DENGAN ESP! โค
.
.
Kadang kita ni diet main on off, berat pun malas nak berkurang!
.
.
Cuba kalau korang amalkan ESP macam akak ni, boleh hilang total 10kg kot!!! Banyaaaaakkkk
.
.
And the most amazing, ESP ni bukan untuk kurus semata-mata okay. Ramai customer fatin ikhtiar dengan ESP sebab dioranv nak :
.
.
๐ŸŒธNAK KURUS - ESP ni ada glisemik indeks yang rendah. So sangat membantu korang kekal kenyang dalam tempoh yang lama!
.
.
๐ŸŒธNAK SARAPAN/SAHUR MUDAH - And teramatlah pantas dan mudah untuk prepare ESP ni wak! 3 minit siap macam Maggi tuh, tapi berkhasiat! Hiks ๐Ÿ™ˆ
.
.
๐ŸŒธNAK KULIT CANTIK Nama pun protein. Kulit kita pun protein. So untuk dapat kulit glowing gebu cerah, memang kena cukuplah keperluan protein!
.
.
๐ŸŒธNAK TENAGA EXTRA - Tak kesahlah awak student ke, suri rumah ke, bekerja ke, memang selalu yang mengamalkan ESP ni akan rasa bertenaga sokmo dari pagi sampai ke petang! Fuh
.
.
๐ŸŒธNAK KAWAL KENCING MANIS - ESP ni takde gula tambahan tau! Memang kalau minum naturally cmtu, takde rasa manis pun! Rasa soya original sebab guna soya GMO! So memang elok untuk orang ada kencing manis
.
.
๐ŸŒธNAK SUSU BADAN MERIAH - Untuk ibu breastfeed, selalu gandingkan ESP dengan Alfalfa Complex untuk dapat susu yang meriah plus pekat! Kenyang sokmo la baby ๐Ÿ‘ถ๐Ÿป
.
.
Berminat? Korang boleh direct whatsapp 0178228939 untuk orders and consultation okay!
.
.
KHAS BUAT 10 CUSTOMERS PERTAMA HARI INI, fatin ada something special nak kasi awak semua!
.
.
Your fav SID,
Fatin Nazirah,
0178228939!

#shakleemurah #shakleejohor #shakleesetkurus #kurusbersamashaklee #espshaklee #fattzura #londonslimming #slimming #dits #lemonex #soya #cakenis

Gula Gula Kurus diformulasi khas untuk korang yang berat 60-130 kg, yg nak kurus dengan Cepat, Mudah dan Selamat. Lulus KKM, bebas kesan sampingan ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
๐Ÿ‘‰untuk kawal selera makan
๐Ÿ‘‰kempiskan perut
๐Ÿ‘‰kecilkan lengan dan peha
๐Ÿ‘‰turun berat badan seawal 7 hari
๐Ÿ‘‰HALAL ๐Ÿ‘‰mudah dimakan, hanya kemam-kemam
๐Ÿ‘‰rasa sangat sedap manis-manis masam
๐Ÿ‘‰tanpa perlu bersenam
๐Ÿ‘‰tanpa diet
๐Ÿ‘‰tanpa cirit-birit
.
.
kenapa korang kena try #GulaGulaKurus hebat ni ?
.
๐Ÿ‘guna bahan berkualiti dan selamat
๐Ÿ‘akan diguide sampai korang berjaya slim
๐Ÿ‘contoh 30 hari menu makan diberikan
๐Ÿ‘harga berpatutan
.
.
Awak Dah Ready Nak Slim ?
.
Whatsapp 013-2582878 atau komen PM tauu

HILANG 10KG DENGAN ESP! โค
.
.
Kadang kita ni diet main on off, berat pun malas nak berkurang!
.
.
Cuba kalau korang amalkan ESP macam akak ni, boleh hilang total 10kg kot!!! Banyaaaaakkkk
.
.
And the most amazing, ESP ni bukan untuk kurus semata-mata okay. Ramai customer fatin ikhtiar dengan ESP sebab dioranv nak :
.
.
๐ŸŒธNAK KURUS - ESP ni ada glisemik indeks yang rendah. So sangat membantu korang kekal kenyang dalam tempoh yang lama!
.
.
๐ŸŒธNAK SARAPAN/SAHUR MUDAH - And teramatlah pantas dan mudah untuk prepare ESP ni wak! 3 minit siap macam Maggi tuh, tapi berkhasiat! Hiks ๐Ÿ™ˆ
.
.
๐ŸŒธNAK KULIT CANTIK Nama pun protein. Kulit kita pun protein. So untuk dapat kulit glowing gebu cerah, memang kena cukuplah keperluan protein!
.
.
๐ŸŒธNAK TENAGA EXTRA - Tak kesahlah awak student ke, suri rumah ke, bekerja ke, memang selalu yang mengamalkan ESP ni akan rasa bertenaga sokmo dari pagi sampai ke petang! Fuh
.
.
๐ŸŒธNAK KAWAL KENCING MANIS - ESP ni takde gula tambahan tau! Memang kalau minum naturally cmtu, takde rasa manis pun! Rasa soya original sebab guna soya GMO! So memang elok untuk orang ada kencing manis
.
.
๐ŸŒธNAK SUSU BADAN MERIAH - Untuk ibu breastfeed, selalu gandingkan ESP dengan Alfalfa Complex untuk dapat susu yang meriah plus pekat! Kenyang sokmo la baby ๐Ÿ‘ถ๐Ÿป
.
.
Berminat? Korang boleh direct whatsapp 0178228939 untuk orders and consultation okay!
.
.
KHAS BUAT 10 CUSTOMERS PERTAMA HARI INI, fatin ada something special nak kasi awak semua!
.
.
Your fav SID,
Fatin Nazirah,
0178228939!

#shakleemurah #shakleejohor #shakleesetkurus #kurusbersamashaklee #espshaklee #fattzura #londonslimming #slimming #dits #lemonex #soya #cakenis

HILANG 10KG DENGAN ESP! โค
.
.
Kadang kita ni diet main on off, berat pun malas nak berkurang!
.
.
Cuba kalau korang amalkan ESP macam akak ni, boleh hilang total 10kg kot!!! Banyaaaaakkkk
.
.
And the most amazing, ESP ni bukan untuk kurus semata-mata okay. Ramai customer fatin ikhtiar dengan ESP sebab dioranv nak :
.
.
๐ŸŒธNAK KURUS - ESP ni ada glisemik indeks yang rendah. So sangat membantu korang kekal kenyang dalam tempoh yang lama!
.
.
๐ŸŒธNAK SARAPAN/SAHUR MUDAH - And teramatlah pantas dan mudah untuk prepare ESP ni wak! 3 minit siap macam Maggi tuh, tapi berkhasiat! Hiks ๐Ÿ™ˆ
.
.
๐ŸŒธNAK KULIT CANTIK Nama pun protein. Kulit kita pun protein. So untuk dapat kulit glowing gebu cerah, memang kena cukuplah keperluan protein!
.
.
๐ŸŒธNAK TENAGA EXTRA - Tak kesahlah awak student ke, suri rumah ke, bekerja ke, memang selalu yang mengamalkan ESP ni akan rasa bertenaga sokmo dari pagi sampai ke petang! Fuh
.
.
๐ŸŒธNAK KAWAL KENCING MANIS - ESP ni takde gula tambahan tau! Memang kalau minum naturally cmtu, takde rasa manis pun! Rasa soya original sebab guna soya GMO! So memang elok untuk orang ada kencing manis
.
.
๐ŸŒธNAK SUSU BADAN MERIAH - Untuk ibu breastfeed, selalu gandingkan ESP dengan Alfalfa Complex untuk dapat susu yang meriah plus pekat! Kenyang sokmo la baby ๐Ÿ‘ถ๐Ÿป
.
.
Berminat? Korang boleh direct whatsapp 0178228939 untuk orders and consultation okay!
.
.
KHAS BUAT 10 CUSTOMERS PERTAMA HARI INI, fatin ada something special nak kasi awak semua!
.
.
Your fav SID,
Fatin Nazirah,
0178228939!

#shakleemurah #shakleejohor #shakleesetkurus #kurusbersamashaklee #espshaklee #fattzura #londonslimming #slimming #dits #lemonex #soya #cakenis

APA BEZA MINCE DGN PRODUK KURUS LAIN?
.
โœ… Tak perlu bancuh atau telan ubat pahit. Hanya kemam je tak kira dimana atau bila-bila masa
.
โœ… Rasa seperti gula-gula berperisa oren. Sedap dan tidak muak untuk diamalkan secara konsisten .
.
โœ… Mudah disimpan dalam handbag sebab saiz botol yang kecil mudah untuk dibawa kemana saja
.
โœ… Tiada pantang larang ketat sebab Mince diformulasi untuk memudahkan anda .
.
โœ… Mengandungi bahan-bahan PREMIUM yang membantu beri kesan dalam tempoh yang singkat!
.
โœ… Lebih 600+ testimoni dari pengguna Mince sendiri, nilaikan sendiri tahap keberkesanan produk ini

.
Terima kasih kerana support kami di @lelong_mekap_murah
.
1x #maxxslimori #Rm84
#Postage #poslaju Rm8
Total Rm92 #semenanjung
.
PLEASE PM @ #WHATSAPP 0128175363 DIRECTLY FOR FAST RESPOND. THANK YOU ๐Ÿ˜˜
.
*seandainya barang rosak/pecah/hilang semasa dalam perjalanan pos kami tidak BERTANGGUNGJAWAB, tapi kami akan cuba packing dgn SEBAIKNYA. setiap barang yg di pos ada insuran , jika brg rosak/pecah/hilang semasa dalam perjalanan pos anda boleh membuat tuntutan dan ganti rugi pada pihak courier yang digunakan
.
#mencerah #sihatdankurus #readystock #cerahkulit #putih #beli1hargaborong #hapusjerawat #saynotojerawat #menaikkanseri #masalahwanita #serum #lemonex #lemonexadvance

Most Popular Instagram Hashtags