#lembabkankulit

713 posts

TOP POSTS

LOVERA GLOW MIST .
1 X RM 36
POSTAGE RM 7 SM RM 11 SS ➡ *APAKAH #LoveraGlowMist ?* 💧Semburan air vitamin yang menyegarkan, menyihatkan & mencantikkan kulit muka ➡ *KEBAIKAN / KHASIAT #LoveraGlowMist* . 💧Melembabkan kulit yang kering secara mendalam 💧Memberi kesegaran serta-merta kepada kul 💧Membekalkan vitamin untuk kulit muka sentiasa sihat & cantik 💧Menghilangkan jerawat 💧Anti-penuaan 💧Membuat make-up tahan lama 💧Membunuh kuman di kulit muka 💧Glowkan muka serta-merta . ➡ *#LoveraGlowMist BOLEH DIGUNAKAN SEBAGAI* . 💧Facial Mist 💧Toner 💧Make-up setting spray . ➡ *BAHAN-BAHAN #LoveraGlowMist* 🌹Rosa Damasecena Water 🌱Aloe Extract 🌀Hyaluronic

#spraymist
#viral
#nakcantik
#nakcantik
#lembabkankulit

JANGAN MEMBANzIR!!
.
TIMUN OH TIMUN..tak payah nak potong timun dah malam ni. membanzir je potong baik buat nasi lemak je letak timun lagi bagus ni..DENGAN adanye MOISTURIZER GEL mudah je cuma picit sedikit terus tepek kt muka dan ratakan dah siap..kan senang..mudahkan!!
.
.
berminat wa fiqa
.
017-9365167
#sapumoisturizergel#malam2 #sejuk#kecutkanjerawat#lembabkankulit..

Preorder basic set hanya dengan serendah RM150 sahaja 😊

Preorder until 16/6/2017 sahaja

#maryjardin #jerawat #kulitkusam #lembabkankulit

"KESUKAAN SELBRITI KOREA”
.
.
Sekarang dah tau sebab apa minah-minah korea nampak puteh gebu lain macam sangat. Padahal yg betul2 orang korea xde la puteh macam tu. puteh biasa2 jer.
.
.
Nak tau diorang pakai apa ?
.
.
[ KHAS DARI KOREA ] .
CINDELA - 5 in 1 EGF Complexion Skin Whitening
.
.
6 kali jab membantu memutehkan ku’lit dengan lebih gebu & 3 kali lebih cepat dari pemuteh biasa & uolss dapat memiliki ku’lit seperti selbriti korea pujaan uols.
.
.
So..uolss wajib dapatkan sekarang !
sebelom org lain grab benda ni
.
.
"Harga Diskaun Kaw-Kaw" untuk 30 org terawal .
.
Tinggalkan No Telefon Uolss diruang komen
Dan akak respon dengan segera
.
.
.
Atau whatsapp jer terus ke +60 13-793 1000
.
.
.
Jangan terlepas taw..
Barang Hot cepat habis..
Rugi x grab skrg.. #Igshopmalaysia #sayajual #kisah #esenseuwhite #jalanmudah #beautyskincare #antiaging #hashtag #veniscy #cantik #suppliment #ubat #vitaminc #saloon #spa #pusatkecantikkan #klinik #visitmyig #skincare #collagen #comel #jerawat #jeragat #parut #kulitkering #lembabkankulit #whitening #suntikanvitamincmy #orientalplatinum #evgenis

🌸 Seramai 99.9% individu telah pun berpuas hati dan repeat order sabun Freshie Facial Wash. Ini bukan sebarang fakta tau, tapi antara penyebabnya adalah hasil drpd keberkesanan sabun ini utk merawat kulit wajah lebih2 lagi kulit wajah yg berjerawat dan berminyak. Paling penting, ia juga telah mendapat kelulusan KKM, dan Amalan Pengilangan Yang Baik (GMP), alhamdulillah 😊
.
Maka nya, jauh sekali untuk dikaitkan nama Allure Beauty dgn produk repackaging atau rebranding. Pengasas Allure Beauty dan team HQ telah bertungkus-lumus bagi memastikan penghasilan produk2nya bukan sahaja berkesan dan bermanfaat utk kegunaan ramai, bahkan sentiasa menjaga kualiti produk dan menjamin keselamatan pengguna dari semasa ke semasa.
.
Kalau baca saja tak ada gunanya jgk kan 😉 Jom rasa dan alami sendiri kebaikan sabun ini. Bukan saja jimat pada harga, tapi jgk pada penggunaannya.
.
Jadi jgn dok tertanya2 lg kenapa muka pengasas boleh jadi flawless dan tak kusam, kalau setiap hari beliau dok belai wajahnya dgn membiarkan kandungan vitamin c yg asli dan ekstrak bunga sakura diserap ke dlm kulit muka. 😎🍊🌸😚
.
Cepat grab sblm terlambat ya awak semua. Sementara harga promosi masih sah. Boleh whatsapp atau pm secepat mungkin sbb stok tgh running fast. Serbu +60134194165 / +60134260985 skrg! Jgn terlambat! 😉😘
.
#allurebeauty #allurebeautyseberangperaiutara #allurebeautypadangserai #freecodseberangperai #freecodpadangserai #freepostagesemenanjung #terapiinstagram #kitagunani #sayapakaisayajual #sabunluluskkm #sabunvitaminc #sabunallurebeauty #freshiefacialwash #freshiesoap #sabunfreshie #vitamincasli #ekstraksakura #sabunpencerah #sabunhilangjerawat #sabunhilangminyakmuka #hilangkanjerawat #cerahkankulit #lembabkankulit #hapuskanminyakmuka #agentsahallurebeauty #trustedagent

Ok adik2 n akk2 ku syg....sis ade jual lip bam ni jgk tau...
Murah2 je nk bgi...kalau nk dm sis ok..
#lips#murah#bibirmenggelupas#lembabkankulit

MOST RECENT

Vitamin c untuk dalaman dan luaran. Bantu kecutkan jerawat dan atasi kusam.
Vitamin e dapat melembabkan kulit dan sekatakan tona muka.
Makan dan buat masker secara konsisten.
Hasil gebu gebasss.. You should try and feel it!! Jom borak dengan ika

#vitaminC
#vitaminE
#setkulitcantik
#kecutjerawat
#jerawathilang
#lembabkankulit
#cantik
#gebu
#ctdk
#fazura
#emmamaembong
#mirafilzah

Lets chill out!! Korean beauty skin with Vitamin C, vitamin E and Collagen!! #jomcantik
#banturawatkulit
#lembabkankulit
#cerahkankulit
#iekacutez
#erg
#ctdk
#sariyanti
#emmamaembong
#mirafilzah

BEST SELLER!
Mud Mask nya JAFRA
Kamu mau?
Manfaatnya apa saja?
Mud mask atau masker lumpur hijau yang berasal dari Laut Mati Yordania ini dapat membersihkan kulit secara mendalam, menghilangkan minyak berlebih, kotoran, dan sel-sel kulit mati, banyak mengandung bahan-bahan alami yang dapat meregenerasi dan memelihara kulit menjadi lebih lembab, halus dan lembut. Bisa digunakan di wajah dan di badan lho. Cukup juga digunakan dalam setahun lho gaess, yuks yang mau langsung chat aja yaa ⬇️
Wa/bbm:085246363292/5B9B8ADB
.
.
.
#mudmask #jafraskincarealami #jafraskincaresehat #jafraskincare #jafrabalikpapan #jafrajogja #jafraspa #jafrahalal #jafrabeauty #jafrabandung #amanbumilbusui #ayokbeli #segar #lembabkankulit #jafraindonesia

BEST SELLER!
Mud Mask nya JAFRA
Kamu mau?
Manfaatnya apa saja?
Mud mask atau masker lumpur hijau yang berasal dari Laut Mati Yordania ini dapat membersihkan kulit secara mendalam, menghilangkan minyak berlebih, kotoran, dan sel-sel kulit mati, banyak mengandung bahan-bahan alami yang dapat meregenerasi dan memelihara kulit menjadi lebih lembab, halus dan lembut. Bisa digunakan di wajah dan di badan lho. Cukup juga digunakan dalam setahun lho gaess, yuks yang mau langsung chat aja yaa ⬇️
Wa/bbm:085246363292/5B9B8ADB
.
.
.
#mudmask #jafraskincarealami #jafraskincaresehat #jafraskincare #jafrabalikpapan #jafrajogja #jafraspa #jafrahalal #jafrabeauty #jafrabandung #amanbumilbusui #ayokbeli #segar #lembabkankulit #jafraindonesia

BEST SELLER!
Mud Mask nya JAFRA
Kamu mau?
Manfaatnya apa saja?
Mud mask atau masker lumpur hijau yang berasal dari Laut Mati Yordania ini dapat membersihkan kulit secara mendalam, menghilangkan minyak berlebih, kotoran, dan sel-sel kulit mati, banyak mengandung bahan-bahan alami yang dapat meregenerasi dan memelihara kulit menjadi lebih lembab, halus dan lembut. Bisa digunakan di wajah dan di badan lho. Cukup juga digunakan dalam setahun lho gaess, yuks yang mau langsung chat aja yaa ⬇️
Wa/bbm:085246363292/5B9B8ADB
.
.
.
#mudmask #jafraskincarealami #jafraskincaresehat #jafraskincare #jafrabalikpapan #jafrajogja #jafraspa #jafrahalal #jafrabeauty #jafrabandung #amanbumilbusui #ayokbeli #segar #lembabkankulit #jafraindonesia

🌸 Seramai 99.9% individu telah pun berpuas hati dan repeat order sabun Freshie Facial Wash. Ini bukan sebarang fakta tau, tapi antara penyebabnya adalah hasil drpd keberkesanan sabun ini utk merawat kulit wajah lebih2 lagi kulit wajah yg berjerawat dan berminyak. Paling penting, ia juga telah mendapat kelulusan KKM, dan Amalan Pengilangan Yang Baik (GMP), alhamdulillah 😊
.
Maka nya, jauh sekali untuk dikaitkan nama Allure Beauty dgn produk repackaging atau rebranding. Pengasas Allure Beauty dan team HQ telah bertungkus-lumus bagi memastikan penghasilan produk2nya bukan sahaja berkesan dan bermanfaat utk kegunaan ramai, bahkan sentiasa menjaga kualiti produk dan menjamin keselamatan pengguna dari semasa ke semasa.
.
Kalau baca saja tak ada gunanya jgk kan 😉 Jom rasa dan alami sendiri kebaikan sabun ini. Bukan saja jimat pada harga, tapi jgk pada penggunaannya.
.
Jadi jgn dok tertanya2 lg kenapa muka pengasas boleh jadi flawless dan tak kusam, kalau setiap hari beliau dok belai wajahnya dgn membiarkan kandungan vitamin c yg asli dan ekstrak bunga sakura diserap ke dlm kulit muka. 😎🍊🌸😚
.
Cepat grab sblm terlambat ya awak semua. Sementara harga promosi masih sah. Boleh whatsapp atau pm secepat mungkin sbb stok tgh running fast. Serbu +60134194165 / +60134260985 skrg! Jgn terlambat! 😉😘
.
#allurebeauty #allurebeautyseberangperaiutara #allurebeautypadangserai #freecodseberangperai #freecodpadangserai #freepostagesemenanjung #terapiinstagram #kitagunani #sayapakaisayajual #sabunluluskkm #sabunvitaminc #sabunallurebeauty #freshiefacialwash #freshiesoap #sabunfreshie #vitamincasli #ekstraksakura #sabunpencerah #sabunhilangjerawat #sabunhilangminyakmuka #hilangkanjerawat #cerahkankulit #lembabkankulit #hapuskanminyakmuka #agentsahallurebeauty #trustedagent

"KESUKAAN SELBRITI KOREA”
.
.
Sekarang dah tau sebab apa minah-minah korea nampak puteh gebu lain macam sangat. Padahal yg betul2 orang korea xde la puteh macam tu. puteh biasa2 jer.
.
.
Nak tau diorang pakai apa ?
.
.
[ KHAS DARI KOREA ] .
CINDELA - 5 in 1 EGF Complexion Skin Whitening
.
.
6 kali jab membantu memutehkan ku’lit dengan lebih gebu & 3 kali lebih cepat dari pemuteh biasa & uolss dapat memiliki ku’lit seperti selbriti korea pujaan uols.
.
.
So..uolss wajib dapatkan sekarang !
sebelom org lain grab benda ni
.
.
"Harga Diskaun Kaw-Kaw" untuk 30 org terawal .
.
Tinggalkan No Telefon Uolss diruang komen
Dan akak respon dengan segera
.
.
.
Atau whatsapp jer terus ke +60 13-793 1000
.
.
.
Jangan terlepas taw..
Barang Hot cepat habis..
Rugi x grab skrg.. #Igshopmalaysia #sayajual #kisah #esenseuwhite #jalanmudah #beautyskincare #antiaging #hashtag #veniscy #cantik #suppliment #ubat #vitaminc #saloon #spa #pusatkecantikkan #klinik #visitmyig #skincare #collagen #comel #jerawat #jeragat #parut #kulitkering #lembabkankulit #whitening #suntikanvitamincmy #orientalplatinum #evgenis

🌸 Freshie Facial Wash ialah sabun keluaran Allure Beauty yg kaya dgn kandungan vitamin c asli dan ekstrak bunga sakura. Ia sgt sesuai digunakan oleh sesiapa sahaja lebih2 lagi bagi individu yg mempunyai masalah kulit muka berjerawat dan berminyak. Golongan ini sgt wajib mencuba sbb sabun ni mmg awesome! 😎 Seramai 99.9% individu telah pun berpuas hati dan repeat order.
.
Bagi yg dah mencuba, mereka confirm akan beli byk sekaligus sbb mmg takkan rugi. Sabun yg boleh diguna oleh seisi keluarga ini juga mampu bertahan lama jika dipotong 6 atau 8 drpd saiz asalnya yg berbentuk bulat. Lebih jimat lagi jika dibeli sekarang dgn tawaran harga promosi yg masih berlangsung.
.
Cepat grab sblm terlambat ya awak semua. Boleh whatsapp atau pm secepat mungkin sbb stok tgh running fast. Ini pun baru berkesempatan nak update sbb terlalu sibuk uruskan parcel customers, ada yg perlu diposkan dan ada yg lebih selesa cod. Terpulang asalkan awak semua happy. So thanks a lot my dear customers 😊😘. Surprise gift menanti awak semua yg membuat pembelian 2 unit dan ke atas.
.
P/S:
1 unit FFW soap RM50 (free postage semenanjung)
2 unit FFW soap RM80 (free postage semenanjung)
3 unit FFW soap RM110 (free postage semenanjung)
4 unit FFW soap RM130 (free postage semenanjung)
Apa2 boleh whatsapp/pm for further details di +60134194165 / +60134260985.
.
#allurebeauty #allurebeautyseberangperaiutara #allurebeautypadangserai #freecodseberangperai #freecodpadangserai #freepostagesemenanjung #terapiinstagram #kitagunani #sayapakaisayajual #sabunluluskkm #sabunvitaminc #sabunallurebeauty #freshiefacialwash #freshiesoap #sabunfreshie #vitamincasli #ekstraksakura #sabunpencerah #sabunhilangjerawat #sabunhilangminyakmuka #hilangkanjerawat #cerahkankulit #lembabkankulit #hapuskanminyakmuka #agentsahallurebeauty #trustedagent

Nak tau salah satu MANFAAT #JusSeCantekBidadari..tu tengok video yang ibu upload tu ya.

Sama-sama kita berikhtiar untuk merawat KEPUTIHAN.Jangan dok biar sebab salah satu ia mengganggu kehidupan kita dengan melekit,berbau,basah habis panties lagi satu dia boleh kacau hormon kita juga.

Nota Nak Hilang Keputihan:Ibu cuba upload video yang lain pula lepas ni.Banyak lagi manfaat Jus ni yang ibu nak bagi tau😘

#JusRawatRahim #JusSeCantekBidadari #JusLawas #KempiskanPerutBuncit #KeputihanBusuk #KeputihanMelampau #Senggugut #LancarkanHaid #DarahNifas #LembabkanKulit #HilangkanMigrain #Migrain #HilangkanKelemumur #HilangkanJeragat #KecutkanFibroid #KecutkanCyst #KecutkanJerawat #KuruskanBadan #Selulit
#ajimaura #terapiinstagram

Assalamualaikum dan Selamat Pagi Semua😘

Inilah rutin ibu pagi-pagi ,hat ni dulu kena minum #JusSeCantekBidadari sebelum nak makan atau minum pagi.

Bukan apa,dah umur-umur pelan remaja ni😁 lagilah kena jaga luar dalam kan.Satu lagi bangun pagi ja terus pi bilik air,sangat LAWAS.

Bukan susah pun,buka sachet tu terus masuk mulut.Senang dan lepas tu jangan lupa minum air masak banyak-banyak bagi dia lancarkan proses dalam badan kita dengan cepat.

Nota Ibu Manees:Ada offer la ni,beli 2 botol Jus SeCantek Bidadari RM90...free postage + free Agen lagi..lekaih pm ibu cepat-cepat.

#JusRahimSihat
#JusLawas
#HilangkanKeputihan #KeputihanBusuk #KempiskanPerutBuncit #KeputihanMelampau #Senggugut #LancarkanHaid #Migrain #HilangkanSakitMigrain #KuruskanBadan #LembabkanKulit #KuatkanKuku #SihatkanRambut #HilangkanKelemumur #HilangkanJeragat #KecutkanJerawat #KecutkanFibroid #KecutkanCyst #TakPerluPembedahan
#Ajimaura #terapiinstagram

Hanavera gel spu2 je da cantik hilangkan pelbagai masalah dlm setiap sapuan😘😘 100% produk aloevera asli 💕 selamat digunakan😍 boleh dibawa kemana2 🙈 tekstur yg tidak melekit 😱 ada banyak sangat manfaat tauuuu 😍😍😍 I love hanavera

Ws : 019 5569189 gel#flawlessbydilaquotes😘😘😘 #hanaveramagicsoap #Hanaveragel #uitmarauperlis #cberrysaiyiddah #skinluminous #myleaserum #flawless #flawlessbydila #antijerawat #antilukanparut #antijeragat #antisunburn #antiruam #antirambutgugur #antibibirkering #antieczema #antikulitberminyak #lembabkankulit #antikulitkusam #produkallinone #produkperisaepalhijau #produkterbaik #produktempatan #sayajualmurah #sayajual

Geli geleman tengok!
Testimoni daging hidup ghedi ni keluar masa customer kami minum Jus #CantekManees.
Nak tau tak simptom apa daging ni kalau ada dalam rahim?
#Period #lama.  Customer Ibu ni period #setahun tanpa henti. Ya Allah! Hampa.....kesian tak tau nak kata. Kita yang normal pun rasa sakit badan. Inikan setahun period.
Nasib kawan sekolah dia buka mulut share Jus ini untuk ikhtiar bantu cuci rahim. Asbab nak pulih. Alhamdulillah.
Customer Ibu dah sihat, period pun dah okey mai ikut time dah bulan-bulan. Dulu murung, manjang merap kat rumah.
Bila dah sihat! Yang dulunya customer, sekarang follower tegar pulak dah.

Hampa nak lagi percaya apa Ibu tulis ni betul ke tidak? Pi PM empunya testimoni ni Cik @Norazlina Manaf.

Kot lah kata Ibu ni nak tipu testimoni. Lepas tu tanya kawan yang share produk tu Puan. Zaida Hanim. Mulut dia yang manis asbab kawan sekolah dia sihat.
Dakwah kita ajak kawan-kawan sihat.
#JusSeCantekBidadari
#JusRahimSihat #JusCuciRahim #JusRawatRahim #Senggugut #KempiskanPerutBuncit #Keputihan #KeputihanMelampau #KeputihanBusuk #MissVKetat #MissVLonggar #LegakanSakitMigrain #LembabkanKulit #KuatkanKuku #AnjalkanKulit #KuruskanBadan
#Ajimaura #terapiinstagram

Jerawat berkerumun macam semut kerumun gula.😱
.
Alahai kesian... .
Macam tu lah dia , dilema orang bejerawat. Ira dah rasa..:-)
.
Sapa pernah rasa situasi macam tu?
Apa kata hati u alls masa tu?

#SKIINZSERUM #serumjerawat #serum #antiaging #antiwrinkle #mulus #lembabkankulit #skincare #skinrepair #sk11 #produklokal #mesrasolat #luluskkm #vitamincserum #astro #astrology #bazarpaknilprodukkecantikan #arzu #pakarjerawat #babyskin #family #familyskiinz

Jerawat berkerumun macam semut kerumun gula.😱
.
Alahai kesian... .
Macam tu lah dia , dilema orang bejerawat. Ira dah rasa..:-)
.
Sapa pernah rasa situasi macam tu?
Apa kata hati u alls masa tu?

#SKIINZSERUM #serumjerawat #serum #antiaging #antiwrinkle #mulus #lembabkankulit #skincare #skinrepair #sk11 #produklokal #mesrasolat #luluskkm #vitamincserum #astro #astrology #bazarpaknilprodukkecantikan #arzu #pakarjerawat #babyskin #family #familyskiinz

Jerawat berkerumun macam semut kerumun gula.😱
.
Alahai kesian... .
Macam tu lah dia , dilema orang bejerawat. Ira dah rasa..:-)
.
Sapa pernah rasa situasi macam tu?
Apa kata hati u alls masa tu?

#SKIINZSERUM #serumjerawat #serum #antiaging #antiwrinkle #mulus #lembabkankulit #skincare #skinrepair #sk11 #produklokal #mesrasolat #luluskkm #vitamincserum #astro #astrology #bazarpaknilprodukkecantikan #arzu #pakarjerawat #babyskin #family #familyskiinz

Most Popular Instagram Hashtags