#lelakimacho

MOST RECENT

Dah banyk makan semasa raya hari tu..perut naik tak perasan pun kan.
.
Haa..org dah tegur perut dan badan naik..
.
Tp jangan susah hati, meh guna korset slim utk lelaki ni, berkesan untuk masalah perut anda.
.
Ada hrga promosi skrg, klu nak blh wasap saya www.wasap.my/60103967697/korsetlelaki
.
#sayajualprodukkecantikan #korsetlelaki #lelakicantik #machoman #lelakimacho #perutbuncit #kempisperut #kempiskanperut #jualanmurah #murah #murahmurahmurah #jualanku #selamathariraya #salamaidilfitri #raya2018collection #sayajualmurah #bisnesonline #onlineshopping

Dah banyk makan semasa raya hari tu..perut naik tak perasan pun kan.
.
Haa..org dah tegur perut dan badan naik..
.
Tp jangan susah hati, meh guna korset slim utk lelaki ni, berkesan untuk masalah perut anda.
.
Ada hrga promosi skrg, klu nak blh wasap saya www.wasap.my/60103967697/korsetlelaki
.
#sayajualprodukkecantikan #korsetlelaki #lelakicantik #machoman #lelakimacho #perutbuncit #kempisperut #kempiskanperut #jualanmurah #murah #murahmurahmurah #jualanku #selamathariraya #salamaidilfitri #raya2018

Duo ganteng😍😆 #lelakimacho #son #uncle

AURAMEN HYDRA SERIES
SKINCARE KHUSUS UNTUK LELAKI
ORDER: MSG WECHAT KAKSHA: @klik jer LINK KE WHTAPP: http://www.wasap.my/601118630686

FACEBOOK PAGE SILA LIKE 》SEE FIRST
https://www.facebook.com/kedaikaksha/
==============.
.
BRO NAK TAHU PRODUK YANG BETUL EFEKTIF UNTUK KULIT LELAKI?

Set Lengkap Basic Step dapat atasi masalah kulit Kusam, Jerawat, Bintik hitam & berminyak dengan cepat AURAMEN SKINCARE TERBAIK BRO

Ok bro ni cara penggunaan yang betul untuk Auramen Skincare set.

Day / Siang
1. Auramen Face Soap
Pembersih dan skrub membersihkan wajah secara mendalam.
2. Day Cream
Sapu secara nipis seluruh wajah. Melembap serta mencerahkan kulit. Mengandungi SPF35 sebagai pelindung UV Malam/Night
1. Auramen Face Soap
Pembersih dan skrub membersihkan wajah secara mendalam.
2. Night Cream
Sapu secara nipis seluruh wajah. Merawat masalah kulit seperti jerawat, kulit kusam dan bintik hitam.
3. Acnoskin cream
Mengecutkan jerawat dalam 24jam. Sapu pada bahagian berjerawat atau bintik hitam.

KEBAIKKAN PRODUK AURAMEN SKINCARE
➡ boleh hilangkan jerawat
➡ boleh hilangkan kesan parut jerawat
➡ boleh mencerahkan kulit
➡ semua jenis kulit sesuai
➡ kesan yang cepat
➡ kulit kembali normal
➡ menutup liang-liang pori
➡ mencerahkan kulit

Kesan seawal 1-2 minggu permulaan adalah proses menyingkirkan sel kulit mati dan menghasilkan sel kulit baru.Untuk info kulit lelaki lebih tebal dari wanita oleh itu inovasi terkini Auramen Skincare memberikan anda kulit yang lebih bersih sihat dan tampak lebih tampan.

#auramenskincare #auramenhydraseries #skincarekhususuntuklelaki# #setjeragatjerawat #setnormal #lelakimacho #kakshabeautyhouse #kaksha2

Kalau korang sedang mencari wallet panjang yg besar sikit. Admin cadangkan korang amik yg ni. .
Design pun simple je.
Macam-macam barang boleh sumbat ni.. Termasuk lah henpon, kotak rokok vape pun muat bro.. .
.
Nak tengok pilihan warna dan gambar lain utk wallet ni sila tekan hastag dibawah : 👇👇 #baellerySA417bfs .
.
Amacam, cun kan. ?
Harga dia admin kasi baek punya
Rm60 shaja Postage ikut tempat.. Berminat boleh PM bro cepat ye.. Stok x banyak takut korang nangis plak bila abis nnt.
Wasap bro sekarang 0135951358
Wasap bro cepat 0135951358

#walletmurah #koleksibaellery #walletbeallary #walletlelaki #walletpanjang #lelakikacak #lelakimacho #ajimaura #terapiinstagram #fattahaminz #aimantino #sufiansuhaimi #meletopera #bazaarpaknil #teknikinstagram #sifufbads #hantaranlelaki #bergayadihariraya

TEAM NL Beauty - Makeup/Stock Clearance/Set combo/promosi, [06.05.18 12:48]
CANDY B BARU
HOLO BARU.

RM72 x1
RM68 x3
RM67 x5
RM63 x10

harga tidak termasuk postage ... #produkuntuklelaki #kualakrai #klantan #lelakimacho

Alhamdulillah lain macam penangan kurta hamzah kalini.

Kurta hamzah banyak yang dah sold out. Boleh dikatakan rata2 warna tinggal saiz XL je.

Tapi jangan risau, kita ada adik kepada Hamzah pulak.

Haa gittew. So korang yang belum ada baju raya jangan risau ye.
Esok kita release 3000 pcs adik kurta hamzah ni.

Excited ke excited?

#kurta

Nak fikir pasal masalah memang tak akan pernah selesai. Jadi enjoy je hidup ni asalkan perintah yang disuruh oleh Maha Kuasa dilaksanakan. Simplekan?
#lelakimacho #lelakikacak #lelakimelayu #simple #ramadan2018 #degilkahaku #senyumselalu #instapic #instaselebriti #instafamous #instaseleb

Korang jom berbuka puasa di @slimpizzabuffet Serius weii mmg best.... Boleh bakar pizza sendiri tau.. Jom jom berbuka di sini...
#slimpizza #ipromotje
#lelakimacho #ramadan2018 #jomberbukapuasa #herlysa #reviews #instaselebriti

Makan 7 kapsul kulit dah CERAH‼️‼ ✔putih! ✔pinkis! ✔Gebu! ✔Glowing!
.
👉 Bebas kimia 👉 Halal 👉 Tiada kesan sampingan . . ❌ .
KESAN #BoosterWhitening!!!
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••☆
💋 Perubahan tona kulit sehingga 5× lebih putih.
💋 Lebih gebu, lembap & TEGANG!!!
💋 Menaikkan seri rona merah jambu pada wajah.
💋 Menghilangkan parut 5× lebih cepat.
💋 Menhecutkan jerawat.
💋 Menyingkirkan toksin dalam badan.
💋 Memberikan tenaga.
💋 Menghilangkan jeragat yg hitam serta eyebag.
. .
Jika anda ingin memiliki kulit yang #Putih #Gebu #glowing ... Jom dapatkan yg Original sekarang!!!
.
WHATSAPP "BW" ke 0149666528
WHATSAPP "BW" ke 0149666528
WHATSAPP "BW" ke 0149666528
WHATSAPP "BW" ke 0149666528
.
.
#nurfazura #fattahamin#lelakikacak #handsome #suamikupalingsweet #melayuhandsome #cute #igersmalaya #instafamous #mawarrashid #syafiqkyle #aaronaziz #miaahmad #uqashasenrose #neelofa #fattahamin #zulariffin #jrevolusi #lelakibergaya #lelakimacho #abangsado #alifaziz #gambitsaifullah #aimanhakimredza #noradanish #nenosaysido #mirafilzah

Makan 3 botol kulit dah CERAH‼️‼ ✔putih! ✔pinkis! ✔Gebu! ✔Glowing!
.
👉 Bebas kimia 👉 Halal 👉 Tiada kesan sampingan . . ❌ .
KESAN #BoosterWhitening!!!
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••☆
.
.
HARGA PROMOSI HANYA RM 55
HARGA PROMOSI HANYA RM 55
HARGA PROMOSI HANYA RM.55
.
.
💋 Perubahan tona kulit sehingga 5× lebih putih.
💋 Lebih gebu, lembap & TEGANG!!!
💋 Menaikkan seri rona merah jambu pada wajah.
💋 Menghilangkan parut 5× lebih cepat.
💋 Menhecutkan jerawat.
💋 Menyingkirkan toksin dalam badan.
💋 Memberikan tenaga.
💋 Menghilangkan jeragat yg hitam serta eyebag.
. .
Jika anda ingin memiliki kulit yang #Putih #Gebu #glowing ... Jom dapatkan yg Original sekarang!!!
.
WHATSAPP "BW" ke 0149666528
WHATSAPP "BW" ke 0149666528
WHATSAPP "BW" ke 0149666528
WHATSAPP "BW" ke 0149666528
.
.
#nurfazura #fattahamin#lelakikacak #handsome #suamikupalingsweet #melayuhandsome #cute #igersmalaya #instafamous #mawarrashid #syafiqkyle #aaronaziz #miaahmad #uqashasenrose #neelofa #fattahamin #zulariffin #jrevolusi #lelakibergaya #lelakimacho #abangsado #alifaziz #gambitsaifullah #aimanhakimredza #noradanish #nenosaysido #mirafilzah

Makan 7 kapsul kulit dah CERAH‼️‼ ✔putih! ✔pinkis! ✔Gebu! ✔Glowing!
.
👉 Bebas kimia 👉 Halal 👉 Tiada kesan sampingan . . ❌ .
KESAN #BoosterWhitening!!!
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••☆
💋 Perubahan tona kulit sehingga 5× lebih putih.
💋 Lebih gebu, lembap & TEGANG!!!
💋 Menaikkan seri rona merah jambu pada wajah.
💋 Menghilangkan parut 5× lebih cepat.
💋 Menhecutkan jerawat.
💋 Menyingkirkan toksin dalam badan.
💋 Memberikan tenaga.
💋 Menghilangkan jeragat yg hitam serta eyebag.
. .
Jika anda ingin memiliki kulit yang #Putih #Gebu #glowing ... Jom dapatkan yg Original sekarang!!!
.
WHATSAPP "BW" ke 0149666528
WHATSAPP "BW" ke 0149666528
WHATSAPP "BW" ke 0149666528
WHATSAPP "BW" ke 0149666528
.
.
#nurfazura #fattahamin#lelakikacak #handsome #suamikupalingsweet #melayuhandsome #cute #igersmalaya #instafamous #mawarrashid #syafiqkyle #aaronaziz #miaahmad #uqashasenrose #neelofa #fattahamin #zulariffin #jrevolusi #lelakibergaya #lelakimacho #abangsado #alifaziz #gambitsaifullah #aimanhakimredza #noradanish #nenosaysido #mirafilzah

Most Popular Instagram Hashtags