#lelakimacho

6546 posts

TOP POSTS

Hanya 2 minggu!!!πŸ“£πŸ“£πŸ“£ Selepas menggunakan Naini Vitamin C pure, remaja ini sudah nampak perubahan yg jelas!!! Alhamdulillah... Dia sgt gembira dgn perubahan kulit nya...
#nainivitcpure #kacak #lelakimacho #lelakiperempuan

Sekarang dah mula lembaran baru .. 4 orang je yang tinggal .. lepas bulan 12 aku pulak tinggal kan diorang :') selama lepas memember semua gi study kite je yang hambar sesorang .. aku ucapkan goodluck utk korang nak exam f6 tu .. #lelakimacho #lelakiterakhir #jejakamaskulin #teamrayajepun #teamrayahensem

Kami semua bakal jadi imam awk satu hari nanti...hehe
#rayakansebulan
#lelakisejati
#lelakimacho

#throwback
not sngle ... not taken ... jst waitg for something real 😬😬😬😬 #lelakisejati #lelakimacho #lelakimaskulin

Nak tahu tak siapa lelaki yang macho? Lelaki macho ni ialah orang yang solat lima waktu je... #lelakimacho #beaman

MOST RECENT

Sabun Sado ialah sabun khusus utk lelaki2 di luar sana... Sudah pasti setiap lelaki inginkan zakar yang hebat untuk tampil lebih yakin..Anda tidak perlu malu lagi dengan zakar anda.

Dengan itu kami berbesar hati ingin membantu anda mendapatkan saiz zakar idaman anda supaya anda lebih yakin dan hebat ketika di ranjang. Isteri anda pasti tersenyum gembira selepas anda menggunakan sabun sado.

Sebelum itu jom berkenalan dengan sabun sado ini. Sabun sado di rumus khas dengan pati gambir sarawak untuk memberi effect tahan lama serta membesarkan di samping membersih dan menjaga kesihatan alat kelamin anda..Kegunaannya hanya sapu di zakar ketika mandi.

Kandungan
Kegilia Africana
Pueraria Mirifica
Pati Gambir Sarawak

Khasiat sabun sado
1. membersih celah kangkang yg hitam
2. Menganjalkan zakar
3. membesarkan/menambahkan saiz zakar
4. membasmi kuman dan bertindak sebagai anti bakteria.
5. menghindarkan kegatalan pada zakar dan kawasan sekitarnya
6. amat sesuai utk yg aktif bersukan dan main gym
7. dgn gabungan pati gambir sarawak menjadikan anda lelaki hebat ketika di ranjang.
8. Boleh di gunakan semasa mencukur ari2 kerana ia dpt mencegah iritasi kulit dan terasa sejuk.
Cara guna
2x sehari ketika mandi. Gosok pada alat sulit anda perlahan lahan.

LULUS KKM

whatsapp/sms 0134209281
whatsapp/sms 0134209281
whatsapp/sms 0134209281
#sabunsado#lelakimacho#lelakisado#besarkanzakar#afifabeautycentre#superking

sling bag gred

Harga βœ’ RM 79
βœ…free postage
βœ… the best material βœ…khas untuk abg2 hansem n macho2 😍
βœ… kalau akak2 rare pun boleh
whatssap only πŸ“² 019-6862780 πŸ“² 019-6862780
πŸ“² 019-6862780

Or you can click this link πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
http://0196862780.wasap.my

#jam #jammurahmalaysia #couplejam #handbagmurah
#hargapromosi
#jammurah #kasutmurah #begmurah #bajumurah #topimurah #kasutsukan
#hiking #sport #hargamurah #hargamurahgiler #clockwise #unisel #student #studentmalaysia #budak #lelakimacho #tudungcantik #budakbijak
#jamsmart #kasutmurahmalaysia
#kasut #kasutmurahonline #kasutperempuan #kasutsukanmurahmalaysia #kasutsukanmalaysia

TERCARI-CARI PELUANG NAK TAMBAH PENDAPATAN??
.
NAK BISNES TAPI TAK TAHU NAK JUAL APA??
.
NAK CARI DUIT LEBIH UNTUK KELUARGA??
.
Peluang untuk anda menjadi Rakan Niaga HEBAKBOH Men Serum.
.
Kenapa HEBAKBOH Men Serum?
.
- Produk laku keras / permintaan tinggi.
- Margin keuntungan yang tinggi.
- Modal bisnes yang sangat rendah.
- Latihan dan bimbingan jualan disediakan.
- Support dari WhatsApp Group dan rakan niaga lain.
.
Best kan?
.
Nak apa lagi??
.
Pm cepat atau whatsapp terus 013-3619868
.
JANGAN BERTANGGUH LAGI!
.
Peluang dibuka kepada 5 orang yang terawal sahaja.
.
Siapa cepat, dia dapat.
.

#rumahtangga#lelaki#tenaga#herba#tongkatali#tenagabatin#lelakigagah#lelakikuat#lelakimacho#lelakimaskulin#isteri#perempuan#wanita#wanitakuat#isterisolehah#lelakihebat

ζ‚ͺい態度
#lelakimacho

handbag rantai emas
harga : Rm 69 shj!!! warna :
βœ…brown, βœ…darkbrown, βœ…red, βœ…black

ukuran : 40x32x8

material : pu leather/canvas
Nmd r2 black
100% copy ori
Harga βœ’ RM 230
βœ…size 40-44
βœ… free postage

whatssap only πŸ“² 019-6862780 πŸ“² 019-6862780
πŸ“² 019-6862780

Or you can click this link πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
http://0196862780.wasap.my

#jam #jammurahmalaysia #couplejam #handbagmurah
#hargapromosi
#jammurah #kasutmurah #begmurah #bajumurah #topimurah #kasutsukan
#hiking #sport #hargamurah #hargamurahgiler #clockwise #unisel #student #studentmalaysia #budak #lelakimacho #tudungcantik #budakbijak
#jamsmart #kasutmurahmalaysia
#kasut #kasutmurahonline #kasutperempuan #kasutsukanmurahmalaysia #kasutsukanmalaysia

Nmd r2 black
100% copy ori
Harga βœ’ RM 230
βœ…size 40-44
βœ… free postage

whatssap "Now" ⚑⚑⚑⚑⚑⚑
πŸ“² 019-6862780 πŸ“² 019-6862780
πŸ“² 019-6862780

Or you can click this link πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
http://0196862780.wasap.my

#jam #jammurahmalaysia #couplejam
#jammurah #kasutmurah #begmurah #bajumurah #topimurah #kasutsukan
#hiking #sport #hargamurah #hargamurahgiler #clockwise #unisel #student #studentmalaysia #budak #lelakimacho #tudungcantik #budakbijak
#jamsmart #kasutmurahmalaysia
#kasut #kasutmurahonline #kasutperempuan #kasutsukanmurahmalaysia #kasutsukanmalaysia

Sekarang dah mula lembaran baru .. 4 orang je yang tinggal .. lepas bulan 12 aku pulak tinggal kan diorang :') selama lepas memember semua gi study kite je yang hambar sesorang .. aku ucapkan goodluck utk korang nak exam f6 tu .. #lelakimacho #lelakiterakhir #jejakamaskulin #teamrayajepun #teamrayahensem

Bila nmpk awek lawa be likeπŸ˜…πŸ˜³
#lelakikacak#lelakimacho#allblack
Cc by @akmlzayn

OFFER clear stock !!
GRAB NOW !! dw couple
HARGA ✏ Rm 80 shj!! βœ… free 1 perfume lelaki (sesuai untuk abg2 macho n handsome)
βœ… free postage
βœ… great material πŸ‘

This promotion until 31/07/2017 πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹
whatssap "Now" ⚑⚑⚑⚑⚑⚑
πŸ“² 019-6862780 πŸ“² 019-6862780
πŸ“² 019-6862780

Or you can click this link πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
http://0196862780.wasap.my

#jam #jammurahmalaysia #couplejam
#jammurah #kasutmurah #begmurah #bajumurah #topimurah #kasutsukan
#hiking #sport #hargamurah #hargamurahgiler #clockwise #unisel #student #studentmalaysia #budak #lelakimacho #tudungcantik #budakbijak
#jamsmart

OFFER clear stock !!
GRAB NOW !! dw couple
HARGA ✏ Rm 79 βœ… free 1 perfume perempuan
βœ… free postage
βœ… great material πŸ‘

This promotion until 31/07/2017 πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹
whatssap "Now" ⚑⚑⚑⚑⚑⚑
πŸ“² 019-6862780 πŸ“² 019-6862780
πŸ“² 019-6862780

Or you can click this link πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
http://0196862780.wasap.my

#jam #jammurahmalaysia #couplejam
#jammurah #kasutmurah #begmurah #bajumurah #topimurah #kasutsukan
#hiking #sport #hargamurah #hargamurahgiler #clockwise #unisel #student #studentmalaysia #budak #lelakimacho #tudungcantik #budakbijak
#jamsmart

Hari mesra ibubapaπŸ’€πŸ’•
#lelakikacak#lelakimacho

Sabun Sado ialah sabun khusus utk lelaki2 di luar sana... Sudah pasti setiap lelaki inginkan zakar yang hebat untuk tampil lebih yakin..Anda tidak perlu malu lagi dengan zakar anda.

Dengan itu kami berbesar hati ingin membantu anda mendapatkan saiz zakar idaman anda supaya anda lebih yakin dan hebat ketika di ranjang. Isteri anda pasti tersenyum gembira selepas anda menggunakan sabun sado.

Sebelum itu jom berkenalan dengan sabun sado ini. Sabun sado di rumus khas dengan pati gambir sarawak untuk memberi effect tahan lama serta membesarkan di samping membersih dan menjaga kesihatan alat kelamin anda..Kegunaannya hanya sapu di zakar ketika mandi.

Kandungan
Kegilia Africana
Pueraria Mirifica
Pati Gambir Sarawak

Khasiat sabun sado
1. membersih celah kangkang yg hitam
2. Menganjalkan zakar
3. membesarkan/menambahkan saiz zakar
4. membasmi kuman dan bertindak sebagai anti bakteria.
5. menghindarkan kegatalan pada zakar dan kawasan sekitarnya
6. amat sesuai utk yg aktif bersukan dan main gym
7. dgn gabungan pati gambir sarawak menjadikan anda lelaki hebat ketika di ranjang.
8. Boleh di gunakan semasa mencukur ari2 kerana ia dpt mencegah iritasi kulit dan terasa sejuk.
Cara guna
2x sehari ketika mandi. Gosok pada alat sulit anda perlahan lahan.

LULUS KKM

whatsapp/sms 0134209281
whatsapp/sms 0134209281
whatsapp/sms 0134209281
#sabunsado#lelakimacho#lelakisado#besarkanzakar#afifabeautycentre#superking

Bergaya seperti seorang lanun dengan Lanun Pomade. Hubungi kami utk tempahan.. borong juga available untuk menambah pendapatan..
.
Whatsapp 0127607221
.
#lanunpomade #piratespomade #pomade #pomademalaysiamurah #pomademalaysia #gayarambutlelaki #lelakikacak #lelakihebat #lelakimacho

Most Popular Instagram Hashtags