#lelaki

MOST RECENT

Skincare Youth adalah untuk semua
#KekalMudaDanJelita dengan Youth

Shaklee YOUTH skincare ialah set penjagaan kulit muka keluaran Shaklee.. 6 Produk Penjagaan kulit Terbaik dalam Rangkaian Youth Shaklee

1. Luminuous Gel Oil Cleanser
2. Perfecting Skin Toner
3. Radiance C+E
4. Youth Activating Serum
5. Age Defence Mineral Moisturizer SPF 50
6. Advance Renewal Night Cream

#skincare #semulajadi #sihat #wanita #lelaki #collagen #awetmuda #cantik

KRIM XGENE ROYALE
Krim ni bukan ubat kuat..Dr Ismail Tambi buat formulasi guna ekstrak tongkat ali..bagi Menjaga , meremaja dan memantap.. .

Setiap anggota badan kita perlu di jaga..gigi la contoh..kena gosok gigi..Gigi kita biar dah putih perlu di jaga ..kalau sebulan tak gosok gigi..nak jumpa awek baru gosok gigi..korang rasa ?.. .

Contoh lain..sebulan tak mandi..nak jumpa aweks baru nak pakai perfume je..kononnya biar wangi..memang la bole wangi..tapi kulit tu korang rasa ..? .

Camtu la anggota kelamin lelaki..kena jaga..bukan nak pakai mlm ni baru sibuk minum kopi songkok bagai...😊 Kena jaga bang..baru la kulit tu elok , bersih..urat dan darah pun barulah lancar .. .

Akibatnya nanti barulah seperti yg abang idam2 kan..😉 Maaf cakap..orang perempuan lebih baik kesedaran bab penjagaan ni..mereka ada bahan khusus utk mencuci .. So abang2.. Sape lom jaga tu faham2 la..
meh saya bantu.. Pm tepi .

RM100 SM / RM110 SS
Postage RM8 SM / RM12 SS

Wasap +60139719150

Wicet ID : fateeh07

#xgeneroyale #sex #abamsado #lelaki #men #young #husband #cockring #cincinzakar #drmit #loving #pencuci #bersih #segar #ubat #zakar #kesihatan #formen #suamiisteri #hubby #wife #seks #malay #maskulin #main #besar #gagah #hero

Jadilah pembeli yang bijak. Semak dan pastikan produk yg tuan2 beli adalah produk TitanGel Original.😁
.
Jangan kerana nak jimat rm20-30, tuan beli yg fake. Lepas tu bile pakai, rase gatal2 dan naik ruam plak.Sudah la tak menjadi lepastu naik ruam plak.Lepastu complain kat kami kata produk kami tak bagus😥😥. Padahal beli dgn peniaga penipu dan produk fake 😓
.
Pastikan produk yg tuan beli tu ade ciri2 ni
👉Hologram(new packaging ade 2 hologram)
👉Tulisan russia dan english (wajib ade tulisan english utk pasaran antarabangsa)
👉 Bentuk penis bkn mountain
.
Berminat?
watsapp saya
📲+6017-3321367
📲+6017-3321367
📲+6017-3321367
.
atau boleh click link watsapp di bawah gambar profile sy😁😁
.
#titangel #titangelmalaysia #titangelmendelay
#titangeloriginal #titangellelaki #titangeltahanlama #malaysia #lelaki #promosi
#titangelsingapore #original #titangelshahalam #titangelshalam #titangeloriginalshahalam #titangeloriginalshhalam #titangeloriginalmurah #titangelmurah #titangeloriginalmalaysiamurah #titangelstokis #titangelagen #titangelcod #codtitangel #kualalumpur #ubatkuat #tahanlama

Jadilah pembeli yang bijak. Semak dan pastikan produk yg tuan2 beli adalah produk TitanGel Original.😁
.
Jangan kerana nak jimat rm20-30, tuan beli yg fake. Lepas tu bile pakai, rase gatal2 dan naik ruam plak.Sudah la tak menjadi lepastu naik ruam plak.Lepastu complain kat kami kata produk kami tak bagus😥😥. Padahal beli dgn peniaga penipu dan produk fake 😓
.
Pastikan produk yg tuan beli tu ade ciri2 ni
👉Hologram(new packaging ade 2 hologram)
👉Tulisan russia dan english (wajib ade tulisan english utk pasaran antarabangsa)
👉 Bentuk penis bkn mountain
.
Berminat?
watsapp saya
📲+6017-3321367
📲+6017-3321367
📲+6017-3321367
.
atau boleh click link watsapp di bawah gambar profile sy😁😁
.
#titangel #titangelmalaysia #titangelmendelay
#titangeloriginal #titangellelaki #titangeltahanlama #malaysia #lelaki #promosi
#titangelsingapore #original #titangelshahalam #titangelshalam #titangeloriginalshahalam #titangeloriginalshhalam #titangeloriginalmurah #titangelmurah #titangeloriginalmalaysiamurah #titangelstokis #titangelagen #titangelcod #codtitangel #kualalumpur #ubatkuat #tahanlama

DAY SERUM
VITAMIN B3, C & E
Pakai pada waktu pagi.

NIGHT SERUM
VITAMIN A & D
Pakai pada waktu malam.

KENAPA PERLU ASINGKAN SIANG & MALAM?
Ini kerana vitamin B3, C & E lebih diperlukan pada waktu siang dimana ada sinaran cahaya matahari. Dan vitamin A & D lebih sesuai dijadikan rutin pada waktu malam ketika anda sedang berehat dan tidak berada di persekitaran panas terik.
#wowskin #wowskinserum #serum #serumkecantikan #wowskinmalaysia #flawless #glowing #cantik #kulitcantik #wanita #lelaki #fuhhperempuan #tampan #trustedseller #online #onlineseller #kualalumpur #malaysia #sayajualmurah #sayajual #siakapkeli #healthbeauty #hargapromo #murah

Assalamualaikum... morning uolls... Sebelum uolls ke rumah terbuka... Jom kita dengar dulu apa kta @pengasasyeng tentang Produk terbaru #yeng2 iaitu #delgado .... Produk yg khusus untuk melangsing kan badan...
.
#delgadoyeng2 #detox #melangsingkan #kurussecarasihat #sedap #dijaminselamat #lelaki #wanita #anakdara #bazaarmalaysia #bazaaronline #bazaarpaknil #lakumall #lakukeras

RAHSIA LELAKI PERKASA ADA DI DALAM FANSURI MAGIC OIL DAN SERUM LINTAH JAWA ASLI. KESANNYA DIJAMIN !!
.
Ia secara khususnya merupakan produk penjagaan keintiman khusus untuk kaum lelaki. Ia jelas mampu memberikan kesan positif seawal 3 hari penggunaannya. Ia sangat semulajadi dan mampu menangani pelbagai masalah kelelakian seperti :-
- Menggalakkan ereksi zakar
- Membaikpulih sistem reproduksi
- Menambah saiz zakar
- Melancarkan peredaran darah
- Memperbaiki sistem saraf zakar
- Membaik pulih struktur zakar
- Melembabkan permukaan zakar
- Mengekalkan kemantapan zakar
- Mengatasi ejakulasi pramatang
- Merawat angin psg/uluran/bengkak
- Merawat mati pucuk
- Merawat lemah tenaga batin
- Menyuburkan sistem reproduksi
- Mengatasi masalah mandul
- Memperelokkan bentuk kepala zakar
- Menambah kualiti dan kuantiti sperma
- Menambah ereksi & kekerasan zakar
- Mengatasi masalah kencing x lawas
- Melazatkan proses jimak
- Mencerahkan zakar/celah kangkang
- Antibakteria/fungus di kelamin
- Menambah keyakinan
.
CARA GUNA
Bersihkan kawasan berkenaan. Sapu atau urut sehingga serap elok pada waktu malam sebelum tidur dan pada waktu pagi selepas mandi. Ia tidak perlu dibasuh atau dilap. Gunakan ia dengan teratur sehingga permasalahan dapat diatasi. Setelah impak positif dan permasalahan dapat diatasi, ianya boleh digunakan selang sehari.
.
Utk tempahan @rahsia_zakar_besi
Whatsapp : 011-10813582
Wechat : Kal_EL8
#serumlintahjawaasli #fansurimagicoil #boosteroil #sabunlintahemas #produklelaki #urutbatin #obatkuat #viral #lelaki #tiptop #baru #besar #zakar #tahanlama #mantap #perkasa #produkpower #meletop #keras #padu #selamathariraya #aidilfitri #raya

#Lelaki sholat berjamaah di mesjid,,

The One
You know you can change the world and why not you start it now?
#nailigrapher #gallerymalaya #lelaki #anjir

TESTIMONI KAPSUL APRIKOT NDLIFE
.
APRICOT SEEDS VITAMIN B17
.
WHATSAPP 👇
+6012-4748-477
.
#sayajual #aprikot #apricotseeds #bijiaprikot #murah utk #penyakit #kanser #kanker #cancer #fibroid #fibrosis #cyst #tumor #benjolan #ketumbuhan #lelaki #perempuan #…

Setiap hari diskon 60% jam 09.00-09.15 dgn menggunakan promo sms/ member di Dream/Mindful/Griya Kencana

Promo sms bisa direquest ke Public Relation Officer kami:

Megan Kimoci @megankimoci ( E313160B ) (Wapps > 082-247-543334) Dream

Natalie Swift @nathalieswiftdm ( DA200891 ) (Wapps > 081-257-110557) Dream

Soffie Vexia @soffievexia ( DDAB19AB ) (Wapps > 087-700-202316) Dream Freelance

Icha Harika @icha.harikadm ( D9663F1D ) (Wapps > 085-867-289027) Mindful

Tyas Quin @tyasquin (DCD48A16) (Wapps > 085-867-792888) Mindful

Elline Livia @ellinelivia27 (Elline27) (Wapps >081-363-884099) Mindful

Vaya Marinda @vayamarinda ( D5A8FA7F ) (Wapps > 0857-1236-7467) GriyaKencana

Reina Keinarra @reinakeinarra ( DCE027FB ) (Wapps > 085-800-329112) GriyaKencana

cukup ketik
Request promo sms (no hp agan yg mau dikirim promo)
melalui wapps atau bbm atau sms

DREAM MASSAGE
IG: @pijatdream
Ruko Metro Plaza Jl. Mt. Haryono 970 blok B-9 (samping Star Hotel) Semarang Selatan.
024-8417864
024-8417865

MINDFUL BODY MASSAGE
IG: @mindfulbodymassage
Jl.Tumpang Raya no.7
Hotel belleview, Semarang
024-8501307

GRIYA KENCANA MASSAGE
IG: @pijatgk
Jl. Imam bonjol 121 L (ruko sebelah stasiun poncol), Semarang

#hedonism #pijat #pijatsemarang #befree #gents #dewasa #massage #men #gentleman #adult #entertain #entertainer #hiburan #hiburanmalam #laki #lelaki #pria #duniamalam #jakartanightlife #jakartanight #priapunyaselera #nakal #lendir #condom #gairah #sensuality #kondom #sensual #liveyourlife #menggoda

Setiap hari diskon 60% jam 09.00-09.15 dgn menggunakan promo sms/ member di Dream/Mindful/Griya Kencana

Promo sms bisa direquest ke Public Relation Officer kami:

Megan Kimoci @megankimoci ( E313160B ) (Wapps > 082-247-543334) Dream

Natalie Swift @nathalieswiftdm ( DA200891 ) (Wapps > 081-257-110557) Dream

Soffie Vexia @soffievexia ( DDAB19AB ) (Wapps > 087-700-202316) Dream Freelance

Icha Harika @icha.harikadm ( D9663F1D ) (Wapps > 085-867-289027) Mindful

Tyas Quin @tyasquin (DCD48A16) (Wapps > 085-867-792888) Mindful

Elline Livia @ellinelivia27 (Elline27) (Wapps >081-363-884099) Mindful

Vaya Marinda @vayamarinda ( D5A8FA7F ) (Wapps > 0857-1236-7467) GriyaKencana

Reina Keinarra @reinakeinarra ( DCE027FB ) (Wapps > 085-800-329112) GriyaKencana

cukup ketik
Request promo sms (no hp agan yg mau dikirim promo)
melalui wapps atau bbm atau sms

DREAM MASSAGE
IG: @pijatdream
Ruko Metro Plaza Jl. Mt. Haryono 970 blok B-9 (samping Star Hotel) Semarang Selatan.
024-8417864
024-8417865

MINDFUL BODY MASSAGE
IG: @mindfulbodymassage
Jl.Tumpang Raya no.7
Hotel belleview, Semarang
024-8501307

GRIYA KENCANA MASSAGE
IG: @pijatgk
Jl. Imam bonjol 121 L (ruko sebelah stasiun poncol), Semarang

#hedonism #pijat #pijatsemarang #befree #gents #dewasa #massage #men #gentleman #adult #entertain #entertainer #hiburan #hiburanmalam #laki #lelaki #pria #duniamalam #jakartanightlife #jakartanight #priapunyaselera #nakal #lendir #condom #gairah #sensuality #kondom #sensual #liveyourlife #menggoda

Most Popular Instagram Hashtags