#lekorsedap

MOST RECENT

Hi semua! Siapa kat sini suka makan keropok? Kalau dalam drama melayu selalu family bila petang petang dia makan kuih, minum air teh, mesti korang pun teringin nak macamtu kan? I ada jual keropok lekor frozen original dari Terengganu! Boleh buat minum petang dengan family. Guarantee sedap! WhatsApp to order! Link ada kat bio. 🙉

You dont need a silver fork to eat GOOD FOOD!
.
.
#lekorsedap #lakupanas #berbaloi
#fooddeliverykl #fooddeliverycyberjaya

Nothing is better than going home to family and eating NYUMMY snacks!
.
.
#lekorsedap #lakupanas #berbaloi
#fooddeliverykl #fooddeliverycyberjaya

A healthy outside, start from the inside. Get your food from FRESH ingredients.
.
.
#lekorsedap #lakupanas #berbaloi
#fooddeliverykl #fooddeliverycyberjaya

Sedap xhenggat.. Esok dh cuti an, meh order blh buat makan bekpes esok ngan famili. 💕 #lekorganusegar #auseqacustomer #lekorgoreng #lekorsedap #auseqabiz #takgatal #powerlicious #lekorganu

customer last harini hahahaha

masyehhh beli ⚡️ @adzim_ishak
#lekorcheeseleleh #lekorchips #lekorlicious #lekorsedap #lekormurah #lekorcheese #lekororiginal
#nurpiai
#hargakasihsayang
#hargamurmurjerweh

lekorcheese rm4
lekor frozen rm5
lekor chips rm2.50

grab it now ..you will get discounts price

keropok yang saya gunakan untuk bisnes saya merupakan Keropok Lekor yang saya grab stocknya di Tanjung Piai, Pontian.
Keropok lekor makanan tradisi bagi pantai timur ..kini sampai ke kawasan Penghujung Selatan Tanah Besar Asia.
#syabasPontian
#lekorcheeseleleh #lekorchips #lekorlicious #lekorsedap #lekormurah #lekorcheese #lekororiginal
#nurpiai
#hargakasihsayang
#hargamurmurjerweh

terima kasih beli @wanaeunni
#repeatorder
#lekorcheeseleleh #lekorchips #lekorlicious #lekorsedap #lekormurah #lekorcheese #lekororiginal
#nurpiai
#hargakasihsayang
#hargamurmurjerweh

lekorcheese rm4
lekor frozen rm5
lekor chips rm2.50

grab it now ..you will get discounts price

KEROPOK FROZEN‼️‼️‼️ KEROPOK FROZEN‼️‼️‼️
============================
Ada yang nak balik jauh ke? Nk bawak balik keropok lekor? Boleh dapatkan keropok frozen fresh dari Kedai Keropok Lekor kami di:

Lokasi :161 kampung serkat,tanjung piai johor
berminat boleh pm :0134712069

#lekorcheeseleleh #lekorchips #lekorlicious #lekorsedap #lekormurah #lekorcheese #lekororiginal
#nurpiai
#hargakasihsayang
#hargamurmurjerweh

stok lekor chips dah sampai ✨
lekor chip terdapat dalam 3 flavour 👉🏻original
👉🏻cheese
👉🏻BBQ
tester boleh dapatkan di gerai lekor cheese library
#lekorcheeseleleh #lekorchips #lekorlicious #lekorsedap #lekormurah #lekorcheese #lekororiginal
#nurpiai
#hargakasihsayang
#hargamurmurjerweh

COD in progress. taman harmoni #lekorsandakan #lekorsedap #lekormentah #lekorfrozen

COD bandar sandakan #lekorsandakan #lekorsedap

Assalamualikum.. alhamdulillah.. selesai event OPEN HOUSE di rumah Dato haris & Datin Shazlin smlm dgn baik.. terima kasih agent @nadia.keropok.lekor dan suami sudi membantu menerima tempahan last minute sebanyak 1000pcs.. semangat suami isteri berganding bahu sesama mereka amat sy kagumi.. dan mereka juga lah yg Selalu Ada bersama sy Di saat jatuh Dan bangun, dikala yg lain silih berganti meninggalkan #lekorsedap mereka Masih bersama sy..semoga kalian Di murahkan rezeki Selalu..😘 .

#openhouse #DatoHaris #DatinShazlin
#penjualkeropoklekor #penjualseafoodfrozenfresh
#keropoklekormurah #keropoklekorsedap #keropoklekorfresh #keropoklekor #seafoodfrozenkl #seafoodfrozen #eventraya #fooddeliverysetapak #fooddeliverygombak #fooddeliverysetapak #fooddeliverybatucaves #fooddeliveryukayperdana #fooddeliveryulukelang

alhamdulillah selamat dh mendarat... sebulan stgah cuti.. gmba pon x comey la mlm ni tokey kecik demam ni ha... y mne oder mlm ni n esok abam runner delivery ye... ade y nk fly esok bawak #keropoklekor kite ni.. #nadiakeropoklekor #NadiaNayan #keropoklekorganu #lekortebal #lekorcrispy #lekorsedap #fooddeliverydamansara #fooddeliverypuchong #fooddelivery #foodhunter #hantukeropoklekor #SosJiwanisYangSedap # sekaliRasaPastiNakLagi

Hi lekor lover 😘
.
Dukacitanya #LVKK akan close order sementara yaa.

But worry not sebab lepas Raya kita akan ONs balik okey and Sis akan continue Promo RM13 selama sebulan.

So kita jumpa lepas Raya InsyaAllah. Salam Ramadhan uollss 🌹
.
#LekorViralKK #LVKK #lekor #lekorsedap #foodporn #foodhunter #foodlover #lokalfood #sapotlokal #lokalbisnes #sabah #malaysia #borneo #sabahan #lokalsabah #lokalah #review #kkcity

Most Popular Instagram Hashtags