#lefestraya

4 posts

TOP POSTS

#Repost @lefestour with @repostapp
・・・
Assalamualaikum semua.. jom bersama kami di lefest raya.. dgr cerita booth dah 60% booked pastu brand² ternama pulak yang booked... hah!!... yang lain apa lagi jgn lepas kan peluang utk bersama kami memeriahkan kembali jualan hari raya yg paling menguntungkan usahawan dan pengunjung... jom whatapp sekarang!! +60169443757

#lefestraya #lefestrayaterengganu #lefestrayaselangor
#lefestpromo #raya2017 #eventraya

eh?? soalah cepumas lah?? hihi.. haaahh... kat mane kita nak pergi tahun ni?? untuk family lefest buat jualan hebat kami tahun ni? nebess kami nak pilih tempat... huhuhu.. ada idea?? #lefest #lefestour #raya2017 #jualaanpengsan #lebaran #lefestraya

MOST RECENT

#Repost @lefestour with @repostapp
・・・
DAM DAM DUM BUNYI MERCUN
amboi amboi amboii semua dah tak SABAR nak join LEFEST RAYA katanyerrr !!
.
Jom bersama kami di LEFEST RAYA . booth dah hampir 60% BOOKED pastu brand² ternama pulak yang BOOKED .
.
BRAND yang lain apa lagi , jangan lepaskan PELUANG utk bersama kami memeriahkan kembali JUALAN HARI RAYA yang paling MENGUNTUNGKAN usahawan dan pengunjung.
.
🗓1hb - 4hb JUN 2017 (4HARI)
🎪STADIUM NEGERI KUALA TERENGGANU
.
🗓16hb - 19hb JUN 2017 (4HARI)
🎪STADIUM TERTUTUP KUALA SELANGOR
.
Jom WHATSAPP admin kami SEKARANG +60169443757
.
.
#lefestraya #lefestrayaterengganu #lefestrayaselangor
#lefestpromo #raya2017 #eventraya

#Repost @ladydidiemsia with @repostapp
・・・
#Repost @lefestour with @repostapp
・・・
Assalamualaikum semua.. jom bersama kami di lefest raya.. dgr cerita booth dah 60% booked pastu brand² ternama pulak yang booked... hah!!... yang lain apa lagi jgn lepas kan peluang utk bersama kami memeriahkan kembali jualan hari raya yg paling menguntungkan usahawan dan pengunjung... jom whatapp sekarang!! +60169443757

#lefestraya #lefestrayaterengganu #lefestrayaselangor
#lefestpromo #raya2017 #eventraya

#Repost @lefestour with @repostapp
・・・
Assalamualaikum semua.. jom bersama kami di lefest raya.. dgr cerita booth dah 60% booked pastu brand² ternama pulak yang booked... hah!!... yang lain apa lagi jgn lepas kan peluang utk bersama kami memeriahkan kembali jualan hari raya yg paling menguntungkan usahawan dan pengunjung... jom whatapp sekarang!! +60169443757

#lefestraya #lefestrayaterengganu #lefestrayaselangor
#lefestpromo #raya2017 #eventraya

#Repost @lefestour with @repostapp
・・・
eh?? soalah cepumas lah?? hihi.. haaahh... kat mane kita nak pergi tahun ni?? untuk family lefest buat jualan hebat kami tahun ni? nebess kami nak pilih tempat... huhuhu.. ada idea?? #lefest #lefestour #raya2017 #jualaanpengsan #lebaran #lefestraya

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags