#ledang

MOST RECENT

I now realised that a certain someone has a huge collection of a Rolex watch (wont tell u who, I donโ€™t want to get sued) I can only afford a mere $170 watch ๐Ÿ˜’ (Edifice watch for ads) #photography #iphoneography #iphonephotography #photographyart #malaysiatrulyasia #edifice #casio #watch #malaysia #gunungledang #ledang

Alhamdulilah hasil hasil hasil ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
Dua Hari tukar sahur dan berbuka dengan Herbalife nutrition, berjaya turun kan berat badan sebanyak 1.4kg ,best ke best,
Kalau sebulan konsisten Mesti lagi banyak kan, apa lagi mulakan tindakan anda, tanpa tindakan takkan berlaku perubahan sebegini, (disclaimer :hasil tidak tipikal setiap individu berbeza Beza)
Www.wasap.my/0176149975/nakkuruscoachmizan

#jomfit #sihatitubonus #salamramadhan #Menjagakesihatanituibadah #coachmizan #teamcoachmizan #gengkurus #gengsihat #coachbangkitsemangat #bukitgambir #tangkak #muo #ledang #fitmalaysia #Artismalaysia #celebrtyfitness #muafakatjohor #johorean #coachherbalife #coachherbalifemalaysia

I self-motivate myself like a spring. The greater the pressure exerted on me, the higher I go. Life might pushed me down, but it won't keep me down.
๐Ÿ“ท : @rahzalirhays
#saturday #morningpost #weekend #reflection #happiness #positivevibes #optimistic #enjoylife #success #happythoughts #selfmotivation #spring #pressure #strength #physics #throwback #ledang #sagil #johor #waterfall

โœ… Dapat Diskaun 10%
โœ… Dapat Baju Baru ikut warna n design pengantin
โœ… Untuk custmer yang belum booking saja

Berminat klik tekan

Wasap.my/60123280941
Selamat tengah hari ๐Ÿ˜ƒJom booking butik ikhwa yang bakal nak jadi pengantin tu , sis nak bagi baju baru dan jugak diskaun 10% untuk bulan 5 saja lock mesti lahh ada deposit yer rm500.. ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
Meh pakat2 yg kenal sis promate kat kawan atau sedara tu yer,, tolong share post ni ,like tu jgn lupe kalau syg sis ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ Harga mampu milik. #pelamin #ikhwaandaman #andaman #pengantin #busana #ledang #tangkak #muar #bukitgambir #segamat #jementah #pagoh #bakri #tanjungagas #seremban #kualapilah #bahau #jempol #serting #sertinghilir #gemas #palong #palongtimur #pasirbesar #melaka #duriantunggal #jasin #airkeroh

Jom Cantik Di Raya
.
.
Ramadhan da tiba
Syawal bakal menyusul
.
.
Haa, tak rugi beli DYXY COSMETICS sekarang sebab 1 SET TAHAN 3-4 bulan โ—๏ธโ—๏ธ
.
.
Okay, Rahmah nak bagi OFFER SPECIAL GILERโ€ผ๏ธ
.
.
Dengan setiap pembelian SET COMPLETE, Rahmah nak bagi FREE GIFT yang terlalu special nilai nya โ™ฅ๏ธ
.
.
๐ŸŽTARTE TOASTED EYESHADOW (Seperti dalam gambar)
๐ŸŽ3 Hadiah Misteri
๐ŸŽFree Postage

Rahmah nak bagi untuk 5 orang TERAWAL SAHAJA

Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 0177990890
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 0177990890
#Dyxycosmetics
#teampowernana
#dyxytangkak
#dyxy #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxymurah #dyxymascara #dyxysungaimati #dyxyledang #dyxybandarmuar #dyxybukitgambir #dyxylipstick #dyxybrush #mascara #subangjaya
#muo #tangkak #mascaraviral #sayajualmascara #sayajuallipstick #perempuankebayamerah #motifviral #ledang #flawless #glowing #mrgrey

Salam Jumaat
.
๐Ÿ˜Promosi Harga Borong๐Ÿ˜
.
๐Ÿ”ฅ1 Casing = RM30
.
๐Ÿ”ฅ2 Casing = RM50
.
๐Ÿ”ฅ5 Casing = RM110
.
๐Ÿ‘‰Phone Lain Pun Boleh
.
๐Ÿ‘‰WhatsApp +6017-7110957 Untuk Order
.
๐Ÿ‘‰Boleh Guna Design / Gambar Sendiri ๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿ‘‰Pilih Design @janggut_caseart
.
#tanjungmalim #upsi #segamat #uitmsegamat #sagil #im4u #kelanajaya #ledang #labis #larkin #balikpapan #airhitam #asahan #alai #sungaibuloh #sungaibesi #keramat #banting #hululangat #putraheights #pantaidalam #wakafbharu #tumpat #lumut #bintulu #kangar #kualakrai #manjung #kulim #sl1m

็ผ˜ๅˆ†โ™ฅ
#ledang #airterjun #ๅทง้‡

Selamat tengah hari ๐Ÿ˜ƒJom booking butik ikhwa yang bakal nak jadi pengantin tu , sis nak bagi baju baru dan jugak diskaun 10% untuk bulan 5 saja lock mesti lahh ada deposit yer rm500.. ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
Meh pakat2 yg kenal sis promate kat kawan atau sedara tu yer,, tolong share post ni ,like tu jgn lupe kalau syg sis ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ โœ… Dapat Diskaun 10%
โœ… Dapat Baju Baru ikut warna n design pengantin
โœ… Untuk custmer yang belum booking saja

Berminat klik tekan

Wasap.my/60123280941

Harga mampu milik. #pelamin #ikhwaandaman #andaman #pengantin #busana #ledang #tangkak #muar #bukitgambir #segamat #jementah #pagoh #bakri #tanjungagas #seremban #kualapilah #bahau #jempol #serting #sertinghilir #gemas #palong #palongtimur #pasirbesar #melaka #duriantunggal #jasin #airkeroh

.
=======================
๐Ÿ BISKUT TART NENAS๐Ÿ ======================= .
Biskut Tart Nenas murah dan sedap!! .
โœ” Rm18 per box (50 pieces)
โœ” dijamin sedap .
โœ” sekali makan pasti puas hati .
๐Ÿ“ฑ Whatsapp no 0178739304 utk tempahan awal .

#biskutrayamurah #biskutrayasedap #biskutrayatangkak #biskutrayaledang #tartnenassedap #tartnenasmurah
#biskutraya #tangkak #ledang #sungairambai

KAMI PASTI BANGKIT!!!!!!!
KUNJUNGI BUTIK KAMI DI :
No 36,Jalan Ibrahim,80000,Johor Bahru,Johor..
(Bersebelahan Al-Fayeed Cafe)

Beroperasi dari jam 2pm-12am

Boleh terus whatsapp atau call untuk sebarang pertanyaan di no tertera :

Admin : 07-2281111
Win : 0187773641

@armadalanunjohorbatupahat
@armadalanunjohorpontian
@armadalanunjohormuar
@armadalanunjohorkotatinggi
@armadablackpearl
E-Catalogue - @armadalanunjohor

#lanunjohor #kaptenjlanun #thesoutherntigers #johordarultakzim #johordt #harimauselatan #luaskankuasamu #jdt #lokalah #weareproudlanunjohor #officialjdt #ciplakbangsat #hapuskancetakrompak #realjohoreanweareoriginal #kulaijaya #johorbahru #pontian #ledang #kotatinggi #batupahat #kluang #mersing #sayamemanglanun @ Al-Fayeed Cafe

KAMI PASTI BANGKIT!!!!!!!
KUNJUNGI BUTIK KAMI DI :
No 36,Jalan Ibrahim,80000,Johor Bahru,Johor..
(Bersebelahan Al-Fayeed Cafe)

Beroperasi dari jam 2pm-12am

Boleh terus whatsapp atau call untuk sebarang pertanyaan di no tertera :

Admin : 07-2281111
Win : 0187773641

@armadalanunjohorbatupahat
@armadalanunjohorpontian
@armadalanunjohormuar
@armadalanunjohorkotatinggi
@armadablackpearl
E-Catalogue - @armadalanunjohor

#lanunjohor #kaptenjlanun #thesoutherntigers #johordarultakzim #johordt #harimauselatan #luaskankuasamu #jdt #lokalah #weareproudlanunjohor #officialjdt #ciplakbangsat #hapuskancetakrompak #realjohoreanweareoriginal #kulaijaya #johorbahru #pontian #ledang #kotatinggi #batupahat #kluang #mersing #sayamemanglanun @ Al-Fayeed Cafe

KAMI PASTI BANGKIT!!!!!!!
KUNJUNGI BUTIK KAMI DI :
No 36,Jalan Ibrahim,80000,Johor Bahru,Johor..
(Bersebelahan Al-Fayeed Cafe)

Beroperasi dari jam 2pm-12am

Boleh terus whatsapp atau call untuk sebarang pertanyaan di no tertera :

Admin : 07-2281111
Win : 0187773641

@armadalanunjohorbatupahat
@armadalanunjohorpontian
@armadalanunjohormuar
@armadalanunjohorkotatinggi
@armadablackpearl
E-Catalogue - @armadalanunjohor

#lanunjohor #kaptenjlanun #thesoutherntigers #johordarultakzim #johordt #harimauselatan #luaskankuasamu #jdt #lokalah #weareproudlanunjohor #officialjdt #ciplakbangsat #hapuskancetakrompak #realjohoreanweareoriginal #kulaijaya #johorbahru #pontian #ledang #kotatinggi #batupahat #kluang #mersing #sayamemanglanun @ Al-Fayeed Cafe

Most Popular Instagram Hashtags