[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#leaderallurebeauty

102 posts

TOP POSTS

Alhamdulillah item dah restock uolss 😘😘 Mana yang nak join postage hari ni, Nak order vitamin c, day cream, freshie dan mya compact boleh wasap Sofia sekarang ye

klik link ni >> http://www.wasap.my/60138856361
#leaderallurebeauty #vitaminc #freshiefacialwash #daycream #myacompact

🌼Apa istimewanya Vitamin C Allurebeauty berbanding Vitamin C lain? .
.
.
❤️️ Lulus Pusat Racun Negara
.
❤️️ Mempunyai 2 sijil daripada Chemist yg bertauliah .
.
❤️️ Vitamin C pilihan atlet di Institut Sukan Negara .
.
❤️️ Dalam bentuk serbuk .
.
❤️️ Pure dari buah buahan sahaja (kami ada sijil utk buktikan) .
.
❤️️ Pelbagai guna (kemam, bncuh air/jus, masker,scrub, facemist & rendam kaki) .
.
❤️️ 1 sachet 1000mg
.
❤️️ Senang dibawa travel .
❤️️ 1 kotak 30 sachet ..
...
Masih ragu2 lagi? Mehla cuba kalau tak percaya. Belum terlambat kalau nk cuba 😊 🌼Untuk sebarang order atau pertanyaan blh wasap 0189018031

#leaderallurebeauty
#allurebeauty #vitc #noinjection

Apa istimewanya Vitamin C Allurebeauty berbanding Vitamin C lain? ❤️️ Lulus Pusat Racun Negara
❤️️ Mempunyai 2 sijil daripada Chemist yg bertauliah ❤️️ Vitamin C pilihan atlet di Institut Sukan Negara ❤️️ Dalam bentuk serbuk ❤️️ Pure dari buah buahan sahaja (kami ada sijil utk buktikan) ❤️️ Pelbagai guna (kemam, bncuh air/jus, masker,scrub, facemist & rendam kaki) ❤️️ 1 sachet 1000mg
❤️️ Senang dibawa travel ❤️️ Harga yg berbaloi
Masih ragu2 lagi? Raya tinggal beberapa minggu aje lagi. Belum terlambat kalau nk cuba 😊

#leaderallurebeauty
#allurebeauty

http://www.wasap.my/60145476295

ALHAMDULILLAH JERAWAT NANAH HILANG LEPAS AMALKAN VITAMIN C ALLUREBEAUTY .
.
Siapa kat sini ada masalah nanah atau jerawat batu? Sakit kan? Lepas ni tak perlu risau lagi, boleh ikhtiar dengan #vitamincallurebeauty. .
.
Alhamdulillah mcm customer nie happy sgt bila jerawat nanah dh makin mengecut dan kering. Yang penting konsisten dan banyakkan minum air ye 😊
.
.
Sebelum jerawat nanah tu tinggalkan parut hitam besar, sis ayu sarankan awk cepat2 cnsume #vitaminc nie. Sempat lagi nak cantik raya nanti. Masalah selesai, boleh bertemu dgn org dengan senang hati 😊
.
.
Utk grab harga promosi wasap sis ayu skrg 📲011-15716632
.
.
#vitaminc #vitcfeedback #alhamdulillah #jerawat #terapiinstagram #allurebeauty #leaderallurebeauty #sayajualproduk #sayajual

Apa istimewanya Vitamin C Allurebeauty berbanding Vitamin C lain? ❤️️ Lulus Pusat Racun Negara
❤️️ Mempunyai 2 sijil daripada Chemist yg bertauliah ❤️️ Vitamin C pilihan atlet di Institut Sukan Negara ❤️️ Dalam bentuk serbuk ❤️️ Pure dari buah buahan sahaja (kami ada sijil utk buktikan) ❤️️ Pelbagai guna (kemam, bncuh air/jus, masker,scrub, facemist & rendam kaki) ❤️️ 1 sachet 1000mg
❤️️ Senang dibawa travel ❤️️ Harga yg berbaloi
Masih ragu2 lagi? Raya haji x lama lagi dah. Belum terlambat kalau nk cuba 😊
Meh ws 01129372380

#leaderallurebeauty
#allurebeauty

PACKING IN PROGRESS
.
.
Sempat lagi kalau nak join postage harini. Kaknurul extend waktu payment LAST PUKUL 1 TENGAHARI. .
.
Cepat wasap kaknurul sekarang. Nanti dah takde promosi jangan menangis pulak hehehe .
.
#allurebeauty #vitamincallurebeauty #vitaminc #salejimat #terapiinstagram #lokalah #like4followers #leaderallurebeauty

*Mya Pinkish Compact Powder #1 In Malaysia*

_KANDUNGAN_
💖 *Pure Vitamin C*
💖 Talc
💖 Corn Stach
💖 Babassu Oil
💖 Castor Oil
💖 Fragrance

_USP #1 IN MALAYSIA_
💕 Kulit muka akan kelihatan *Glowing Pinkish*
💕 *Pure Vit C* - Mampu Melindungi Dr Panas

_KELEBIHAN_
💞 Muka Naik Seri ( _Pinkish_ , _Glowing_ )
💞 Proses RnD Makan Masa Yg Lama Kerana Dirumuskan Dgn Bahan2 Berkualiti Tinggi
💞 Mempunyai Kandungan Vit E Yg Tinggi Sehingga Mampu Sembuhkan Luka Kecil Akibat Masalah Jerawat Di Wajah
💞 Kecil Dan Mudah Dibawa
💞 Bedak Asas Pertama Yg *Tidak Menutup Pori* Malah Boleh Merawat Dgn Kandungan Pure Vit C & E Yg Sgt Tinggi
💞 Bedak Asas kedua *Mesra Whudu'* ( _Whudu' Friendly_ ) Dan *Tanpa Silikon* Dimana Silikon Boleh Menghalang Air Terus Masuk Ke Kulit Muka #vitcfeedback.
#vitaminc #allurebeauty #allurebeautyterengganu #leaderallurebeauty #terapiinstagram #like4followers 📱0179645068

Cara paling senang nak consume Vitamin C Allure Beauty ni 😋

Sejenis sofia selalu takde masa nk consume ssuatu produk ni, tp kalau produk Allure Beauty sebab dia mudah jadi setiap hari memang takkan tinggal

Nak2 minum dalam tumblr comel tuu.. auchhh lagi la i olss taknak skip minum vit c tau hikss
#ALLUREBEAUTY2017
#vitaminc #vitamincviral #leaderallurebeauty

Awak yg nak cantik raya nanti tu 👉🏻 Dah minum #vitaminc ke belum? Kalau belum minum, baik pergi minum sekarang.
Kalau konsisten minum hari2 baru la boleh nampak kesan 💋

#leaderallurebeauty #allurebeauty #stokisselangor #vitc

MOST RECENT

ALHAMDULILLAH JERAWAT NANAH HILANG LEPAS AMALKAN VITAMIN C ALLUREBEAUTY .
.
Siapa kat sini ada masalah nanah atau jerawat batu? Sakit kan? Lepas ni tak perlu risau lagi, boleh ikhtiar dengan #vitamincallurebeauty. .
.
Alhamdulillah mcm customer nie happy sgt bila jerawat nanah dh makin mengecut dan kering. Yang penting konsisten dan banyakkan minum air ye 😊
.
.
Sebelum jerawat nanah tu tinggalkan parut hitam besar, sis ayu sarankan awk cepat2 cnsume #vitaminc nie. Sempat lagi nak cantik raya nanti. Masalah selesai, boleh bertemu dgn org dengan senang hati 😊
.
.
Utk grab harga promosi wasap sis ayu skrg 📲011-15716632
.
.
#vitaminc #vitcfeedback #alhamdulillah #jerawat #terapiinstagram #allurebeauty #leaderallurebeauty #sayajualproduk #sayajual

Cara paling senang nak consume Vitamin C Allure Beauty ni 😋

Sejenis sofia selalu takde masa nk consume ssuatu produk ni, tp kalau produk Allure Beauty sebab dia mudah jadi setiap hari memang takkan tinggal

Nak2 minum dalam tumblr comel tuu.. auchhh lagi la i olss taknak skip minum vit c tau hikss
#ALLUREBEAUTY2017
#vitaminc #vitamincviral #leaderallurebeauty

Apa istimewanya Vitamin C Allurebeauty berbanding Vitamin C lain? ❤️️ Lulus Pusat Racun Negara
❤️️ Mempunyai 2 sijil daripada Chemist yg bertauliah ❤️️ Vitamin C pilihan atlet di Institut Sukan Negara ❤️️ Dalam bentuk serbuk ❤️️ Pure dari buah buahan sahaja (kami ada sijil utk buktikan) ❤️️ Pelbagai guna (kemam, bncuh air/jus, masker,scrub, facemist & rendam kaki) ❤️️ 1 sachet 1000mg
❤️️ Senang dibawa travel ❤️️ Harga yg berbaloi
Masih ragu2 lagi? Raya tinggal beberapa minggu aje lagi. Belum terlambat kalau nk cuba 😊

#leaderallurebeauty
#allurebeauty

http://www.wasap.my/60145476295

Morning!

Pagi ni jangan lupa ambil 1 sachet vitamin c okey. Bukan kulit je cantik nanti tapi badan pon bertenaga dari pagi sampai malam.
#ALLUREBEAUTY2017
#vitaminc #vitamincviral #allurebeauty #leaderallurebeauty #produkterbaik #sayajualprduk

🌼Apa istimewanya Vitamin C Allurebeauty berbanding Vitamin C lain? .
.
.
❤️️ Lulus Pusat Racun Negara
.
❤️️ Mempunyai 2 sijil daripada Chemist yg bertauliah .
.
❤️️ Vitamin C pilihan atlet di Institut Sukan Negara .
.
❤️️ Dalam bentuk serbuk .
.
❤️️ Pure dari buah buahan sahaja (kami ada sijil utk buktikan) .
.
❤️️ Pelbagai guna (kemam, bncuh air/jus, masker,scrub, facemist & rendam kaki) .
.
❤️️ 1 sachet 1000mg
.
❤️️ Senang dibawa travel .
❤️️ 1 kotak 30 sachet ..
...
Masih ragu2 lagi? Mehla cuba kalau tak percaya. Belum terlambat kalau nk cuba 😊 🌼Untuk sebarang order atau pertanyaan blh wasap 0189018031

#leaderallurebeauty
#allurebeauty #vitc #noinjection

PENANGAN SALE HARI MALAYSIA .
.
Alhamdulillah selesai satu babak postage. Berbabak2 lagi kita pos kemudian pulak tunggu stok tumbler sampai hokkay. Hehe
.
.
Terima kasih semua yg sudi bermuamalat dgn kaknurul, maaf mana yg terlebih terkurang ya. Kaknurul love you. .
.
#allurebeauty #leaderallurebeauty #allurebeautyterengganu #vitaminc #vitamincallurebeauty #terapiinstagram #like4like

MUKA GLOWING KULIT BERSIH LEPAS SEBULAN AMALKAN VIT C!

Ni baru habiskan 1 kotak kesan dia dah WOWW. Jerawat semua hilang licin terus asbab amalkan vitamin c je.

Untuk order boleh direct contact sofia STOKIS sah Allure Beauty http://www.wasap.my/60138856361

#ALLUREBEAUTY2017
#vitaminc #vitamincviral #allurebeauty #leaderallurebeauty #produkterbaik #produkkecantikan #sayajualproduk

Orang cakap pagi2 elok makan buah buahan kan? Tapi selalu nye memang tak sempat pon nak makan sebab pagi2 lagi dah sibuk nak pergi kerja, hantar anak sekolah.

So bagi nak memudahkan kita semua yg sibuk sepanjang hari ni, just amalkan minum #vitaminc dari Allure Beauty je.

Koyak sachet, masukkan dlm air dan boleh terus minum. Nak kemam pon boleh 😋 simple kan?
So sibuk2 pon masih boleh dapat kan khasiat vit c utk memgekalkan kesihatan dan kecantikan.

#ALLUREBEAUTY2017
#vitamincviral #produkkecantikan #produkterbaik #sayajualproduk #leaderallurebeauty

*Mya Pinkish Compact Powder #1 In Malaysia*

_KANDUNGAN_
💖 *Pure Vitamin C*
💖 Talc
💖 Corn Stach
💖 Babassu Oil
💖 Castor Oil
💖 Fragrance

_USP #1 IN MALAYSIA_
💕 Kulit muka akan kelihatan *Glowing Pinkish*
💕 *Pure Vit C* - Mampu Melindungi Dr Panas

_KELEBIHAN_
💞 Muka Naik Seri ( _Pinkish_ , _Glowing_ )
💞 Proses RnD Makan Masa Yg Lama Kerana Dirumuskan Dgn Bahan2 Berkualiti Tinggi
💞 Mempunyai Kandungan Vit E Yg Tinggi Sehingga Mampu Sembuhkan Luka Kecil Akibat Masalah Jerawat Di Wajah
💞 Kecil Dan Mudah Dibawa
💞 Bedak Asas Pertama Yg *Tidak Menutup Pori* Malah Boleh Merawat Dgn Kandungan Pure Vit C & E Yg Sgt Tinggi
💞 Bedak Asas kedua *Mesra Whudu'* ( _Whudu' Friendly_ ) Dan *Tanpa Silikon* Dimana Silikon Boleh Menghalang Air Terus Masuk Ke Kulit Muka #vitcfeedback.
#vitaminc #allurebeauty #allurebeautyterengganu #leaderallurebeauty #terapiinstagram #like4followers 📱0179645068

Assalamualaikum dan selamat pagi uols. .
.
Pagi2 ni saja kaknurul nak kenalkan diri sendiri, mungkin masih yg ramai tak tahu kaknurul ni mcm mana rupanya cantik ke idok. Haha
.
.
Nahh, boleh tatap kaknurul puas2 ye. Im your beauty consultant ❤️️
.
.
Jgn lupa consume #vitamincallurebeauty sebelum breakfast ni ok 😘
.
.
#morning #allurebeauty #allurebeautyterengganu #vitaminc #leaderallurebeauty #beautyconsultant #terapiinstagram #like4like

MERDEKA RAYA SALE IS NOW ON .
.
Bagi yg bertanya merdeka dan raya ni takde sale ke?? Ni haa kaknurul kasi special utk awk 😍
.
.
Setiap pembelian produk #allurebeauty anda akan dapat FREE VOUCHER UP TO RM10, dimana boleh digunakan utk next purchase. .
.
Diskaun RM10???!! Banyakkk tu. haa tapi kaknurul nak ingatkan yg sale ni limited utk yg terawal sahaja. Yg lambat tak dapat tauuu. .
.
Dah tak sabar nak grab? Meh wasap kaknurul sekarang atau boleh cod dengan #teamroketsales yg berdekatan anda ❤️️
.
.
📲 013 914 6730 .
.
#leaderallurebeauty #allurebeautyterengganu #promo #produkecantikan #produkterbaik #vitaminc #freshiefacialwash #daycreamallurebeauty #myapinkishcompactpowder #terapiinstagram #ajimaura

Assalamualaikum, ada yg rindu kaknurul ke? Maaf agak menyepi harini, almaklumlah harini jumaat ganu dh start cuti. .
.
Harini bawak anak dara ni jenjalan umah tokma. Alhamdulillah anak ibu behave je. .
.
Jalan2 pun order dibuka seperti biasa ok ❤️️ 📲 013 914 6730
.
.
#leaderallurebeauty #allurebeauty #allurebeautyterengganu #vitaminc #vitamincviral #vitamincallurebeauty

16 HARI JE MUKA CERAH DAN TAK KUSAM .
.
Macam tak percaya kann? Tapi wajib jugak percaya sebab ni fakta bukan auta. Bukan kaknurul sesaje buat #vitcfeedback ni tp customer sendiri yg puas hati consume #vitamincallurebeauty .
.
Awak2 yg ada masalah skin gelap dan kusam tu kaknurul memang suggest sgt consume #vitamincviral nie, feedback dah lebih 13000 kot. Insyaallah confirm puas hati 😊
.
.
Sebarang oder wasap kaknurul 013 914 6730 .
.
#vitaminc #allurebeauty #allurebeautyterengganu #leaderallurebeauty #terapiinstagram #like4followers

Bagi mereka yg tak suka bermekap tebal dan tak suka pakai foundation yg menutup pori tapi still nak menutup cela cela yg ada, day Cream Allurebeauty terpaling sesuai utk awk.
Knp terpaling sesuai? Sebab Daycream Allurebeauty water based dan takde silicon. Means bila awk pakai, tak menutup pori dan mesra wuduk. Tak perlu make up remover bagai bila nak berwuduk.
Yg paling best, Daycream ni kaya dengan vitamin c asli yg boleh merawat skin awk sekali. Makin lama pakai, makin cantik skin. Insyaallah.
Best kann?
0126824577

#leaderallurebeauty
#allurebeautyskincare

KAWAN TEGUR KULIT MAKIN PUTIH .
.
Since ramai sgt wasap tanya #vitamincallurebeauty boleh cerahkan kulit ke? Ni haa kaknurul belanja salah satu #vitcfeedback yg ohsem nie. .
.
Mcm adik nie siap tonyoh2 lgi skin nak bgtahu dia pakai bedak nipis jee, vitc ni laa yg jadikan skin putih lain mcm haa. .
.
Siapa nak putih secara menyeluruh dan selamat? Memang sgt highly recommended sgt vitc nie. .
.
Sebarang oder boleh wasap kaknurul ya 📲 013 914 6730 .
.
#leaderallurebeauty #produkecantikan #produkkecantikkan #vitaminc #terapiinstagram #allurebeauty #allurebeautyterengganu #vitamincserbuk

[SABUN MUKA PERTAMA YANG SESUAI UNTUK KULIT BERMINYAK DAN BERJERAWAT]
.
Freshie facial wash memang berkesan untuk kulit muka yg berminyak dan berjerawat kerana mengandungi kndungan #vitaminc yg tinggi dan ekstrak bunga sakura sehingga mampu merawat masalah kulit
.
Tidak mengeringkan kulit lepas dicuci
.
99.9% repeat order sabun terbaik dari Allure beauty ni
.
Untuk sebarang order boleh wasap nurul sekarang di +601112219967
.
#leaderallurebeauty #stokisselangor #vitaminc #allurebeauty #freshiefacialwash

Apa istimewanya Vitamin C Allurebeauty berbanding Vitamin C lain? ❤️️ Lulus Pusat Racun Negara
❤️️ Mempunyai 2 sijil daripada Chemist yg bertauliah ❤️️ Vitamin C pilihan atlet di Institut Sukan Negara ❤️️ Dalam bentuk serbuk ❤️️ Pure dari buah buahan sahaja (kami ada sijil utk buktikan) ❤️️ Pelbagai guna (kemam, bncuh air/jus, masker,scrub, facemist & rendam kaki) ❤️️ 1 sachet 1000mg
❤️️ Senang dibawa travel ❤️️ Harga yg berbaloi
Masih ragu2 lagi? Raya haji x lama lagi dah. Belum terlambat kalau nk cuba 😊
Meh ws 01129372380

#leaderallurebeauty
#allurebeauty

Comel betul customer sorg ni tau hehe ..semoga awak dapat lebih lagi manfaat dari produk Allure Beauty ni ye 😘

Terima kasih sebab marah hasilkan produk yang best.

Untuk sebarang order boleh wasap sofia http://www.wasap.my/60138856361

#ALLUREBEAUTY2017

#vitamincviral #vitaminc #allurebeauty #leaderallurebeauty

AWAS JERAWAT NANAH ! .
Aduhaii sakitnye kan 😣 tengok pon takut, ni pulak yg menanggung. Nak jumpe orang pon segan sebab jerawat besar2 kat muka.

Tapi sis ni bijak cepat2 dia cuba vitamin c dari allure beauty ni sebab ramai cakap berkesan. Alhamdulillah seminggu lepas consume vit c, jerawat nanah mula kecut 😊

Jangan percaya selagi belum cuba. Untuk sebarang order atau pertanyaan boleh terus wasap sofia ye
http://www.wasap.my/60138856361

#vitamincviral #vitaminc #leaderallurebeauty #allurebeauty

Most Popular Instagram Hashtags