#lcctestimonials

29055 posts

TOP POSTS

Basuh muka dengan #LoveraCompleteCleanser dulu untuk membersihkan pori2 yang tersumbat tu sebelum sapu mj.
.
Baru lah mj dapat menyerap dengan lebih baik. Kesan pun akan nampak lebih cepat.
.
Korang boleh tengok testimoni pengguna lcc dekat @lovera.testimonials.
.
Harga : RM 40
Size : 60ml
(Without postage)
.

To Order Whatsapp 👉🏻
+6011 3234 8255 (atau click pada link di profile. Terus masuk whatsapp tak payah save no)
.
💖IG UTAMA : @LoveraMalaysia
.
💛Harga promo terbaru - @lovera.promo
.
💖Cari agent terdekat - @lovera.info
.
💛Testimonials - @lovera.testimonials
.
💖Video - @lovera.videos
.
💛Catalog - @lovera.catalogue
.
💖Soalan lazim - @lovera.faq
#loveraMalaysia

#MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera #magicjellybenefits #magicjellytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #sayajual #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #LoveraCompleteCleanser #siscuba #naturalskincare

Hye sume! Nah produk yang ditunggu-tunggu dah keluar dah pun. Mj men diformulasi khas untuk kaum lelaki. Mj men ni adalah multi function produk untuk lelaki tau. Lelaki pun kena jaga kulit juga.
.
Meh whatsapp trisyia cepat2.
.
Harga : RM 70
(Without postage)
.
📝TO ORDER
1. ✅wa/sms ke +6017 415 1362
2. DM us

#loveraMalaysia
#MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera #magicjellybenefits #magicjellytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #sayajual #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #LoveraCompleteCleanser #siscuba #naturalskincare

Warna kulit muka tak sekata? Malunya kulit muka bertompok2.
.
Korang tau tak selain dapat cover parut atau cela #BbJellyLovera juga dapat meratakan warna kulit.
.
Baru lah confident nak berhadapan dengan orang kan?
.
Harga : RM 45
(Without postage)
.

To Order Whatsapp 👉🏻
+6011 3234 8255 (atau click pada link di profile. Terus masuk whatsapp tak payah save no)
.
💖IG UTAMA : @LoveraMalaysia
.
💛Harga promo terbaru - @lovera.promo
.
💖Cari agent terdekat - @lovera.info
.
💛Testimonials - @lovera.testimonials
.
💖Video - @lovera.videos
.
💛Catalog - @lovera.catalogue
.
💖Soalan lazim - @lovera.faq
#loveraMalaysia

#MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera #magicjellybenefits #magicjellytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #sayajual #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #LoveraCompleteCleanser #siscuba #naturalskincare

.
meh pm tepi kakak ye. kakak nak pegi beli #tauhubegedilmini utk customer nak dtg ambik karang. ok baiiii
#mj #mjmen #LCCTestimonials #kuis

" MUKA LEMBUT, JERAWAT KECUT " 😍
.
Sapa yang ada masalah kulit muka berjerawat and taktau nak pakai produk apa dah, haa meh sini try #LCC ni. Walaupun #LCC kami ni ambil masa nak rawat jerawat tu, tapi insyaaAllah berkesan. Nak cantik, nak lawa mesti la kena konsisten pakai and yang paling penting kena banyak bersabar. Iye dok? 🙈
.
Harga : RM40 exc postage
.
To order : WA +60195701033
.
Boleh tengok banyak lagi testimonials dekat sini 👉 @lovera.testimonials
.
#LoveraCompleteCleanser #loverabeautytips #LCCTestimonials

Sape yang dah ada #MagicJellyLovera? Korang memang awesome.
.
Hari ni Moon nak kongsi cara yang betul menggunakan mj. Buat urutan perlahan-lahan di area muka. Jom kita tengok turutan dalam gambar.
.
Yang belum ada mj tu masih sempat nak order untuk join postage esok.
.
.
Harga : RM 70
Size : 60gm
(Without postage)
.

To Order Whatsapp 👉🏻
+6017 588 7341 (atau click pada link di profile. Terus masuk whatsapp tak payah save no)
.
💖IG UTAMA : @LoveraMalaysia
.
💛Harga promo terbaru - @lovera.promo
.
💖Cari agent terdekat - @lovera.info
.
💛Testimonials - @lovera.testimonials
.
💖Video - @lovera.video
.
💛Catalog - @lovera.catalogue
.
💖Soalan lazim - @lovera.faq
#loveraMalaysia

#MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera #magicjellybenefits #magicjellytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #sayajual #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #LoveraCompleteCleanser #siscuba #naturalskincare

Selamat pagi sume! Sape dah ada #BbJellyLovera? Mesti korang dah tak pandang yang lain kan?
.
Bb jelly ni feveret zira sebab tekstur dia yang ringan dan tak melekit tu. Senang je nak meresap dekat muka.
.
Sape yang dah jatuh hati dengan bb jelly?
.
Harga : RM 45
(Without postage)
.

To Order Whatsapp 👉🏻
+6014-7319858 (atau click pada link di profile. Terus masuk whatsapp tak payah save no)
.

#loveraMalaysia
#MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera #magicjellybenefits #magicjellytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #sayajual #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #LoveraCompleteCleanser #siscuba #naturalskincare

Hye korang? Nak nak tanya sape yang tak suka apply heavy makeup? Haa set ni memang sesuai untuk korang
.
Boleh dapatkan kedua2 #BbJellyLovera dengan #LoveraDayCream. Sesuai untuk sume jenis kulit. Sebelum tu sapu dulu #MagicJellyLovera untuk makeup tahan lama sambil tu dapat merawat kulit muka juga.
.
Nak try? Jom whatsapp dayah sekarang.
.
To Order Whatsapp 👉 019-7863823 (atau click pada link di profile. Terus masuk whatsapp tak payah save no)
.
💖IG UTAMA : @LoveraMalaysia
.
💛Harga promo terbaru - @lovera.promo
.
💖Cari agent terdekat - @lovera.info
.
💛Testimonials - @lovera.testimonials
.
💖Video - @lovera.videos
.
💛Catalog - @lovera.catalogue
.
💖Soalan lazim - @lovera.faq
#loveraMalaysia

#MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera #magicjellybenefits #magicjellytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #sayajual #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #LoveraCompleteCleanser #siscuba #naturalskincare #johorbahru #kluang #magicjellykluang #magicjellyjb #codjb #codkluang

Assalamualaikum 😊
.
Alright, just to make sure tiada yang confuse, kaktii akan terangkan #magicjellylovera keluaran @loveramalaysia 💓
.
🌟Basically, #magicjellylovera ni ada tiga jenis tau. So here's the list 🙃
1. MAGIC JELLY ORIGINAL FORMULA
2. MAGIC JELLY NEW FORMULA
3. MAGIC JELLY FOR MEN
.
🌹MJ ori ada aloe vera & cucumber sahaja. So kandungan aloe vera lebih tinggi. So utk masalah kulit yg serious/jerawat teruk elok pakai ni.
🌹Mj new (biasa)ada tambahan sengkuang & bunga chamomile. Bahan2 ni lebih kepada beauty advantage. Sbb sengkuang & chamomile mencerahkan kulit. Chamomile as anti inflammatory agent juga lebih sesuai utk kulit sensitif.
🌹 MJ Men, sama je. Banyak kegunaan. Cuma baunya lebih maskulin.
.
So kalau you all nak order, beritahu siap siap nak jenis yang mana tau 🙂
.
Tiga-tiga harga sama 😄
Harga = RM 70 (exc post)
.
To order, kindly whatsapp:
📲 013-5112693
.
#loveracompletecleanser #magicjellylovera #loverabeautytips #loveramen #LCCTestimonials #bbjellylovera #loveradaycream

MOST RECENT

Warna kulit muka tak sekata? Malunya kulit muka bertompok2.
.
Korang tau tak selain dapat cover parut atau cela #BbJellyLovera juga dapat meratakan warna kulit.
.
Baru lah confident nak berhadapan dengan orang kan?
.
Harga : RM 45
(Without postage)
.
To Order Whatsapp 👉🏻
017-7415148
.
#MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera #magicjellybenefits #magicjellytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #sayajual #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #LoveraCompleteCleanser #siscuba #natural

Selamat pagi sume! Sape dah ada #BbJellyLovera? Mesti korang dah tak pandang yang lain kan?
.
Bb jelly ni feveret asma' tau sebab tekstur dia yang ringan dan sejuk. Senang je nak meresap dekat muka.
.
Sape yang dah jatuh hati dengan bb jelly?
.
Harga : RM 45
(Without postage)
.

To Order Whatsapp 👉🏻
+6017 3215662 (atau click pada link di profile. Terus masuk whatsapp tak payah save no)

Atau

Comment ''SAYA NAK BB JELLY" di ruangan comment nanti asma' DM😃.
.
💖IG UTAMA : @lovera.natureproduct
.
💛Harga promo terbaru - @lovera.promo
.
💛Testimonials - @lovera.testimonials
.
💖Video - @lovera.videos
.
💛Catalog - @lovera.catalogue
.
💖Soalan lazim - @lovera.faq
#loveraMalaysia

#MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera #magicjellybenefits #magicjellytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #sayajual #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #LoveraCompleteCleanser #siscuba #naturalskincare

Basuh muka dengan #LoveraCompleteCleanser dulu untuk membersihkan pori2 yang tersumbat tu sebelum sapu mj.
.
Baru lah mj dapat menyerap dengan lebih baik. Kesan pun akan nampak lebih cepat.
.
Korang boleh tengok testimoni pengguna lcc dekat @lovera.testimonials.
.
Harga : RM 40
Size : 60ml
(Without postage)
.

To Order Whatsapp 👉🏻
+6011 3234 8255 (atau click pada link di profile. Terus masuk whatsapp tak payah save no)
.
💖IG UTAMA : @LoveraMalaysia
.
💛Harga promo terbaru - @lovera.promo
.
💖Cari agent terdekat - @lovera.info
.
💛Testimonials - @lovera.testimonials
.
💖Video - @lovera.videos
.
💛Catalog - @lovera.catalogue
.
💖Soalan lazim - @lovera.faq
#loveraMalaysia

#MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera #magicjellybenefits #magicjellytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #sayajual #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #LoveraCompleteCleanser #siscuba #naturalskincare

TO ORDER
WhatsApp 0129066408
🕯
Postage seluruh Malaysia
Cod Bandar Saujana putra
🕯
Harga : 🕯
🎈#MagicJellyLovera = RM 70
🕯
🎈#LoveraCompleteCleanser = RM 40 🕯
🎈#LoveraDayCream = RM 15
🕯
2 Botol & above : For special price pls contact us
🕯
Ada soalan mengenai produk kami? Baca di sini 👇🏻
@Lovera.Info
#MagicJellyTestimonials
#LCCTestimonials
🕯
FREE CONSULTATIONS #magicjelly #magicjellylovera #sayajual #magicjellybenefits #magicjellytips #loverabeautytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #LoveraCompleteCleanser #ubatjerawat #krimpemutih

Bangun je pagi benda yang wajib buat basuh muka dengan #LoveraCompleteCleanser.
.
Rasa segar dan bersih je muka lepas basuh dengan lcc. Lcc tak mengeringkan muka macam pencuci muka yang lain.
.
Sape pengguna setia lcc?
.
Harga : RM 40
Size : 60ml
(Without postage)
.

To Order Whatsapp 👉🏻
+6017 588 7341 (atau click pada link di profile. Terus masuk whatsapp tak payah save no)
.
💖IG UTAMA : @LoveraMalaysia
.
💛Harga promo terbaru - @lovera.promo
.
💖Cari agent terdekat - @lovera.info
.
💛Testimonials - @lovera.testimonials
.
💖Video - @lovera.videos
.
💛Catalog - @lovera.catalogue
.
💖Soalan lazim - @lovera.faq
#loveraMalaysia

#MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera #magicjellybenefits #magicjellytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #sayajual #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #LoveraCompleteCleanser #siscuba #naturalskincare

Nak dapatkan kulit muka yang cantik dan sihat?
.
Jom ikut rutin penjagaan kulit yang macam Moon amalkan ni. Memang sangat berkesan yang penting kena rajin dan sabar.
.
Nak kulit muka lagi sihat jangan lupa pakai #MagicJellyLovera untuk rawat kulit muka tu.
.
Harga : RM 70
Size : 60gm
(Without postage)
.

To Order Whatsapp 👉🏻
+6017 588 7341 (atau click pada link di profile. Terus masuk whatsapp tak payah save no)
.
💖IG UTAMA : @LoveraMalaysia
.
💛Harga promo terbaru - @lovera.promo
.
💖Cari agent terdekat - @lovera.info
.
💛Testimonials - @lovera.testimonials
.
💖Video - @lovera.video
.
💛Catalog - @lovera.catalogue
.
💖Soalan lazim - @lovera.faq
#loveraMalaysia

#MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera #magicjellybenefits #magicjellytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #sayajual #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #LoveraCompleteCleanser #siscuba #naturalskincare

Sape yang dah ada #MagicJellyLovera? Korang memang awesome.
.
Hari ni Moon nak kongsi cara yang betul menggunakan mj. Buat urutan perlahan-lahan di area muka. Jom kita tengok turutan dalam gambar.
.
Yang belum ada mj tu masih sempat nak order untuk join postage esok.
.
.
Harga : RM 70
Size : 60gm
(Without postage)
.

To Order Whatsapp 👉🏻
+6017 588 7341 (atau click pada link di profile. Terus masuk whatsapp tak payah save no)
.
💖IG UTAMA : @LoveraMalaysia
.
💛Harga promo terbaru - @lovera.promo
.
💖Cari agent terdekat - @lovera.info
.
💛Testimonials - @lovera.testimonials
.
💖Video - @lovera.video
.
💛Catalog - @lovera.catalogue
.
💖Soalan lazim - @lovera.faq
#loveraMalaysia

#MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera #magicjellybenefits #magicjellytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #sayajual #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #LoveraCompleteCleanser #siscuba #naturalskincare

🌟BUY 2 FREE 3 : PROMO HELLO FLAWLES SKIN!! 🌟 .
.
FROM JULY 17 - JULY 30 2017 ONLY
.
PROMO BYE JERAWAT!! HELLO FLAWLESS SKIN!! ⤵️ . ☄
.
. 👍 1DBSP 120g = RM60
.

.
👍 1DBSP = RM75
.

.
👍SET A 👉🏻 2MJ = RM140
.

.
👍SET B 👉🏻 3MJ = RM195 Free Sling bag

.
👍 SET C 👉🏻 MJ + LCC = RM110

.
👍SET D 👉🏻 MJ + LCC + BBJ / LGM = RM155

.
👍 SET E 👉🏻 MJ + LCC + LDC = RM125

.
👍SET F 👉🏻 MJ + LCC + BBJ + LGM = RM200 Free Sling Bag
.
.

👍 Couple Set = MJ + MJMen = RM140
.
.

.

.
🎉( FREE POSTAGE // SS ADD RM5)
.
🎁 FREE RM10 VOUCHER
.
🎁 FREE FANCY SLING BAG (for purchase above RM 180 and above)
.
🎁 FREE ANY SAMPLE .
.
‼️BAYAR LAMBAT HARGA NORMAL!!
.
.
.
.

.
📝

TO ORDER

1. ✅wa/sms "PromoByeJerawat" (Set Promo Pilihan)" ke +6017 588 7341
.

.
🚙👭NAK COD?

SERI ISKANDAR (BANDAR U, TESCO, SIDEC, BILLION, TAMAN MAJU, UTP, UITM) atau KUALA LUMPUR (GLO DAMANSARA, OVAL DAMANSARA, TTDI, TROPICANA CITY MALL, UM) atau di @lovera.info🌍
.
.
💖IG UTAMA : @LoveraMalaysia
.
💛Harga promo terbaru - @lovera.promo
.
💖Cari agent terdekat - @lovera.info
.
💛Testimonials - @lovera.testimonials
.
💖Video - @lovera.videos
.
💛Catalog - @lovera.catalogue
.
💖Soalan lazim - @lovera.faq
#loveraMalaysia #MagicJellyTestimonials
#LCCTestimonials
#magicjelly #magicjellylovera #sayajual #magicjellybenefits #magicjellytips #loverabeautytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #LoveraCompleteCleanser #BBJelly #DiamontBodyScrub #loveradaycream

🎊PRODUK BARU : #LoveraGlowMist🎊
.
➡KESAN SERTA MERTA
.
💧Kulit akan menjadi lembab & segar
💧Kulit akan jadi glowing
💧Makeup tahan lebih lama
💧Jerawat kurang
💧Kulit gatal-gatal,renyam makin lega
💧Kulit terus tak kering/mengelupas
.
➡KESAN JANGKAMASA PANJANG
.
💧Kulit makin anjal
💧Tekstur kulit makin elok
💧Pori - pori makin kecil
💧Anti-penuaan. Kulit sentiasa muda dan lambat kedut atau ada garisan halus
.
Harga : RM 45
Size : 60ml
(Without postage)
.

To Order Whatsapp 👉🏻
+6019 4977 348 (atau click pada link di profile. Terus masuk whatsapp tak payah save no)
.
#loveraMalaysia
#MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera #magicjellybenefits #magicjellytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #sayajual #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #LoveraCompleteCleanser #siscuba #naturalskincare

Sape ada masalah bau badan?
Atasi bau badan dengan menjaga pemakanan, minum banyak air, makan banyak buah dan sayur.
.
Deodorant jangan lupa pakai tau sebab ia membantu menghilangkan bau badan juga.
.
Tapi nak lagi best boleh try pakai #DiamontBodyScrubPerfumeLovera.
.
Harga : RM 60 (120gm) | RM 85 (200gm)
(Without postage)
.

To Order Whatsapp 👉🏻
+60194977348 (atau click pada link di profile. Terus masuk whatsapp tak payah save no)
.
#loveraMalaysia
#MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera #magicjellybenefits #magicjellytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #sayajual #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #LoveraCompleteCleanser #siscuba #naturalskincare

Selamat malam semua! Sape dah ada #BbJellyLovera? Mesti korang dah tak pandang yang lain kan?
.
Bb jelly ni feveret Siti sebab tekstur dia yang ringan dan tak melekit tu😍😍. Senang je nak meresap dekat muka.
.
Sape yang dah jatuh hati dengan bb jelly?
.
Harga : RM 45
(Without postage)
.

To Order Whatsapp 👉🏻
+60194977348(atau click pada link di profile. Terus masuk whatsapp tak payah save no)
.
#loveraMalaysia
#MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera #magicjellybenefits #magicjellytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #sayajual #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #LoveraCompleteCleanser #siscuba #naturalskincare

Hye semua! Nah produk yang ditunggu-tunggu dah keluar dah pun. MJ MEN diformulasi khas untuk kaum lelaki. Mj men ni adalah multi function produk untuk lelaki tau. Lelaki pun kena jaga kulit juga.
.
Meh whatsapp Siti cepat2.
.
Harga : RM 70
(Without postage)
.
📝TO ORDER
1. ✅wa/sms ke +60194977348
2. DM us

#loveraMalaysia
#MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera #magicjellybenefits #magicjellytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #sayajual #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #LoveraCompleteCleanser #siscuba #naturalskincare

Gelap sangat masuk beting nak COD produk LOVERA cust tersayang ni kt UITM beting K.Pilah semalam. Dia repeat order. Tapi kite bawak bodyguard haha so tak takut sangat 💪👽
.
Rupanya dia dah habis study nak balik dah. Rindu la nanti kat dia ni. Selalu cod brg dia. Harap2 lepasni dia akan terus order kat kakak dilla. 😋 peloles sangat muka dia sebab dia guna produk LOVERA 😍
.
Whatsapp
+6011 2333 1227
.
.
🚙👭NAK COD?
Mydin Senawang 👉Giant Senawang👉Ampangan👉Lavender Height👉Ulu Bendul👉Giant Kuala Pilah👉Bahau👉Senaling👉Kolej Jururawat Kuala Pilah👉Matrikulasi K.Pilah
.
#MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera #magicjellybenefits #magicjellytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #sayajual #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #LoveraCompleteCleanser #siscuba #naturalskincare #UitmKualaPilah

Warna kulit muka tak sekata? Malunya kulit muka bertompok2.
.
Korang tau tak selain dapat cover parut atau cela #BbJellyLovera juga dapat meratakan warna kulit.
.
Baru lah confident nak berhadapan dengan orang kan?
.
Harga : RM 45
(Without postage)
.

To Order Whatsapp 👉🏻
+6011 3234 8255 (atau click pada link di profile. Terus masuk whatsapp tak payah save no)
.
💖IG UTAMA : @LoveraMalaysia
.
💛Harga promo terbaru - @lovera.promo
.
💖Cari agent terdekat - @lovera.info
.
💛Testimonials - @lovera.testimonials
.
💖Video - @lovera.videos
.
💛Catalog - @lovera.catalogue
.
💖Soalan lazim - @lovera.faq
#loveraMalaysia

#MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera #magicjellybenefits #magicjellytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #sayajual #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #LoveraCompleteCleanser #siscuba #naturalskincare

Selamat petang sume! Sape dah ada #BbJellyLovera? Mesti korang dah tak pandang yang lain kan?
.
Bb jelly ni best sebab tekstur dia yang ringan dan tak melekit tu. Senang je nak meresap dekat muka.
.
Sape yang dah jatuh hati dengan bb jelly?
.
Harga : RM 45
(Without postage)
.

To Order Whatsapp 👉🏻
+60179730542 (atau click pada link di profile. Terus masuk whatsapp tak payah save no)
.
COD Sitiawan & Seri Manjung
.
#MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera #magicjellybenefits #magicjellytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #sayajual #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #LoveraCompleteCleanser #siscuba #naturalskincare

🌟BUY 2 FREE 3 : PROMO HELLO FLAWLES SKIN!! 🌟
.
.
FROM 17 JULY - 30 JULY 2017 ONLY
.
PROMO BYE JERAWAT!! HELLO FLAWLESS SKIN!! ⤵
.

👍 1 DiamontBodyScrubPerfume 120g = RM60
.

👍 1 DiamontBodyScrubPerfume 200g = RM75
.

👍SET A 👉 2 MagicJelly = RM140
.

👍SET B 👉 3 MagicJelly = RM195 (Free Sling bag)

.
👍 SET C 👉 MagicJelly + LoveraCompleteCleanser = RM110

.
👍SET D 👉 MagicJelly + LoveraCompleteCleanser + BBJelly / LoveraGlowMist = RM155

.
👍 SET E 👉 MagicJelly + LoveraCompleteCleanser + LoveraDayCream = RM125

.
👍SET F 👉 MagicJelly + LoveraCompleteCleanser + BBJelly + LoveraGlowMist = RM200 (Free Sling Bag)
.

👍 Couple Set = MagicJelly + MagicJellyMen = RM140
.
.

.
.
🎉( FREE POSTAGE // SS ADD RM5)
.
🎁 FREE RM10 VOUCHER DISCOUNT
.
🎁 FREE FANCY SLING BAG (for purchase above RM 180 and above)
.
🎁 FREE ANY 1 SAMPLE
.
🎁 FREE GIFT TAMBAHAN (hanya beli dgn Dilla je)
.
.
‼BAYAR LAMBAT HARGA NORMAL!!
.

.
📝TO ORDER
Whatsapp "PromoByeJerawat" (Set Promo Pilihan)" ke +6011 2333 1227
.

.
🚙👭NAK COD?
Mydin Senawang 👉Giant Senawang👉Ampangan👉Lavender Height👉Ulu Bendul👉Giant Kuala Pilah👉Bahau👉Senaling👉Kolej Jururawat Kuala Pilah👉Matrikulasi K.Pilah
.
.
#MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera #magicjellybenefits #magicjellytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #sayajual #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #LoveraCompleteCleanser #siscuba #naturalskincare

Kakak Dilla tgh di interview tentang mcm mana kakak dilla boleh bertahan dalam Lovera Team bermula dari jual 10 botol je produk Lovera untill now almost 3-4 years still survive with my condition on wheelchair. Boleh pergi cod ke customer. (Gigih kan walaupun keadaan mcm ni) 😉
.
.
niat tu penting. Yg baik Allah akan permudahkan 😍 Kita nak bantu keluarga dalam pada masa yg sama nak bantu orang yg ada masalah kulit 😄
.
MAN JADDA WAJADA!
.
#MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera #magicjellybenefits #magicjellytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #sayajual #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #LoveraCompleteCleanser #siscuba #naturalskincare #bawalaidijuma

Korang tau tak #MagicJellyLovera adalah produk serbaguna dari hujung rambut hingga hujung kaki. Bukan untuk merawat kulit muka je tau. Korang boleh sapu pada rambut, bulu mata dan macam2 kegunaan lagi lah.
.
Jadi memang berbaloi lah kan dengan sebotol mj macam2 masalah dapat diselesaikan.
.
Harga : RM 70
Size : 60gm
(Without postage)
.

#loveraMalaysia
#MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera #magicjellybenefits #magicjellytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #sayajual #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #LoveraCompleteCleanser #siscuba #naturalskincare

Most Popular Instagram Hashtags