[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#lcctestimonials

28774 posts

TOP POSTS

"Protesting" again. 🤓🇬🇧👩🏽‍🎓😎🍀🙏🏽👙👋🏿❤️🍀 #meditation #newwalker #higherconsciousness #leicesterfarian #lcctestimonials @michaelphelpsofficial

Korang tau tak apa yang special nya mj men? Mj men ni mengandungi witch hazel.
.
Witch hazel adalah tumbuhan yang sering digunakan untuk perubatan dan kecantikan. Kandungan tanin dalam witch hazel mampu mrmbantu mengurangkan pembengkakan, memperbaiki sel kulit rosak dan melawan bakteria.
.
Apa tunggu lagi? Tak nak ke handsone sebelum raya? Jom usha ig @lovera.men untuk lebih banyak info.
.
Harga : RM 70
(Without postage)
.

To Order Whatsapp 👉🏻
+60175190634(atau click pada link di profile. Terus masuk whatsapp tak payah save no)
.
.
💛Harga promo terbaru - @lovera.promo
.
.
💛Testimonials - @lovera.testimonials
.
💖Video - @lovera.videos
.
💛Catalog - @lovera.catalogue
.
💖Soalan lazim - @lovera.faq
#loveraMalaysia

#MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera #magicjellybenefits #magicjellytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #sayajual #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #LoveraCompleteCleanser #siscuba #naturalskincare ™loveramalaysia

🌷LOVERA COMPLETE CLEANSER 5-in-1🌷

KENAPA HARUS PAKAI LCC?
- Halal - Ada kelulusan KKM
- Diperbuat drpd kilang bumiputra berstatus GMP
- sesuai utk semua jenis kulit muka - tidak mengeringkan & menghakis kulit muka - 500% terbukti berkesan
- selamat & semulajadi
- tiada bahan kimia merbahaya

KEBAIKAN 5 dalam 1
1. Membersihkan liang rongga tersumba akibat habuk & minyak berlebihan (UNCLOG PORES)
2. Membunuh kuman jerawat & mengurangkan bengkak (KILL PIMPLES)
3. Menghapuskan kulit kusam dan menukarnya  kepada kulit baru yang glowing pink pink di pipi. (GLOWING NEW SKIN)
4. Melembabkab kulit secara mendalam (INSTANT HYDRATION)
5. Melambatkan proses penuaan kulit & melindungi kulit drpd radikal bebas (ANTI-OXIDANT)

APA YG ANDA DAPAT DGN LCC?
1. Kulit muka yg bersih, segar dan berseri seperti kulit baru
2. Kelembutan & keanjalan kulit serta merta secepat 1 saat!
3. Kulit tampak sihat kemerah-merahan semulajadi seperti memakai blusher!

TO ORDER
1. wa/sms "LCC" ke 0174151362
2. Dm us

Harga : 🎈Lovera Complete Cleanser = RM 40 
2 Botol & above : For special price pls contact us
(HARGA DI ATAS WITHOUT POSTAGE)
Baca Ribuan Testimonials di sini 👉 @Lovera.Testimonials
#MagicJellyTestimonials 
#LCCTestimonials
 #magicjelly #magicjellylovera #sayajual #magicjellybenefits #magicjellytips #loverabeautytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #LoveraCompleteCleanser

Slmt ptg chuolsssss. Sape yang dah ada #MagicJellyLovera? Korang memang awesome.
.
Hari ni zara nak kongsi cara yang betul menggunakan mj. Buat urutan perlahan-lahan di area muka. Jom kita tengok turutan dalam gambar.
.
Harga : RM 70
Size : 60gm
(Without postage)
.
To Order Whatsapp 👉🏻
017-7415148
.
#MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera #magicjellybenefits #magicjellytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #sayajual #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #LoveraCompleteCleanser #siscuba #naturalskincare

🌟BUY 2 FREE MANY : PROMO CANTIK RAYA!! 🌟
.
FROM 19 - 25 JUN 2017 ONLY
.
PROMO CANTIK RAYA ⤵
.

.
👍 1DiamontBodyScrubPerfume 120g = RM55
.

👍 1DiamontBodyScrubPerfume 200g = RM75
.

👍SET A 👉2MagicJelly = RM135

.
👍SET B 👉3MagicJelly = RM190

.
👍 SET C 👉MagicJelly + LoveraDayCream = RM80 ☄
.
👍SET D 👉MagicJelly + BBJelly = RM110

.
👍 SET E 👉MagicJelly + LoveraCompleteCleanser + LoveraDayCream = RM120

.
👍SET F 👉MagicJelly + LoveraCompleteCleanser + BBJelly = RM150
.

👍 SET G 👉2DiamontBodyScrubPerfume = RM110
.

👍 SET H 👉ALL PRODUCT + DiamontBodyScrubPerfume 200g = RM235
.

👍 Couple Set i = MagicJelly + MagicJellyMen = RM135
.

👍 Couple Set ii = MagicJelly + MagicJellyMen + LoveraCompleteCleanser = RM170
.

.
🎉FREE POSTAGE FOR SEMENANJUNG // ADD RM5 SABAH SWAK !!
.
🎁 FREE RM20 VOUCHER
.
🎁 FREE SAMPUL RAYA
.
🎁 FREE FANCY SLING BAG (for purchase RM 180 and above)
.
.
‼BAYAR LAMBAT HARGA NORMAL!!
.

.
📝TO ORDER
Whatsapp "PromoCantikRaya (Set Promo)" ke +6011 3333 1227
.

.
🚙👭NAK COD?
Mydin Senawang 👉Giant Senawang👉Ampangan👉Lavender Height👉Ulu Bendul👉Giant Kuala Pilah👉Bahau👉Senaling👉Kolej Jururawat Kuala Pilah👉Matrikulasi K.Pilah.
.
#MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera #magicjellybenefits #magicjellytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #sayajual #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #LoveraCompleteCleanser #siscuba #naturalskincare

#EzRepost @loveramalaysia with @ezrepostapp

Kulit rosak akibat salah pakai produk? Nasib baik ada produk @loveramalaysia yang selamat dan berkesan. Dapat membaiki kulit rosak.
.
Tak perlu buang duit untuk sapu macam2 produk sebab #MagicJellyLovera adalah produk serbaguna untuk satu keluarga.
.
Tak caye? Baca lah testimonial di sini @lovera.testimonials.
.
To Order Whatsapp 👉🏻
+6014 6732120 (atau click pada link di profile. Terus masuk whatsapp tak payah save no)
.
💖IG UTAMA : @LoveraMalaysia
.
💛Harga promo terbaru - @lovera.promo
.
💖Cari agent terdekat - @lovera.info
.
💛Testimonials - @lovera.testimonials
.
💖Video - @lovera.videos
.
💛Catalog - @lovera.catalogue
.
💖Soalan lazim - @lovera.faq
#loveraMalaysia
.
Baca Ribuan Testimonials di sini 👉 @Lovera.Testimonials
#MagicJellyTestimonials 
#LCCTestimonials
 #magicjelly #magicjellylovera #sayajual #magicjellybenefits #magicjellytips #loverabeautytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #LoveraCompleteCleanser

Segarnya rasa lepas basuh muka dengan #LoveraCompleteCleanser. Dari rasa mengantuk terus segar.
.
Terus bersemangat nak gi terawikh. Tak de lah tak bermaya je.
.
Jom whatsapp zira untuk dapatkan lcc sekarang.
.
Harga : RM 40
Size : 60ml
(Without postage)
.

To Order Whatsapp 👉🏻
+6014-7319858(atau click pada link di profile. Terus masuk whatsapp tak payah save no)
.
#MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera #magicjellybenefits #magicjellytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #sayajual #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #LoveraCompleteCleanser #siscuba #naturalskincare

Bila raya menjelang tiba mesti sume excited kan nak beli barang2 persiapan untuk hari raya. Sale pulak merata-rata sehingga rambang mata.
.
Pernah tak korang balik rumah selepas shopping baru sedar ada barang-barang penting yang belum terbeli? Asyik membazir beli barang2 yang bukan keperluan. Apa kata raya tahun ni kita ikut tips2 ni supaya tidak berlaku pembaziran.
.
Korang tak nak ke rawat muka sebelum raya? Korang boleh berjimat dengan pembelian set lovera.
.
To Order Whatsapp 👉🏻
+60114-7319858 (atau click pada link di profile. Terus masuk whatsapp tak payah save no)
.
#MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera #magicjellybenefits #magicjellytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #sayajual #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #LoveraCompleteCleanser #siscuba #naturalskincare

Hari raya tinggal beberapa hari je lagi. Mesti excited kan? Dah siap ke sume persiapan raya?
.
Sape nak tampil cantik di hari raya nanti? Jom ikut tips mudah dari lisa ni.
.
Kalau nak nampak lagi cantik jangan lupa pakai #MagicJellyLovera dengan #BbJellyLovera atau #LoveraDayCream.
.
To Order Whatsapp 👉🏻
017-7415148
.
#MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera #magicjellybenefits #magicjellytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #sayajual #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #LoveraCompleteCleanser #siscuba #naturalskincare

MOST RECENT

🌷LOVERA COMPLETE CLEANSER 5-in-1🌷

KENAPA HARUS PAKAI LCC?
- Halal - Ada kelulusan KKM
- Diperbuat drpd kilang bumiputra berstatus GMP
- sesuai utk semua jenis kulit muka - tidak mengeringkan & menghakis kulit muka - 500% terbukti berkesan
- selamat & semulajadi
- tiada bahan kimia merbahaya

KEBAIKAN 5 dalam 1
1. Membersihkan liang rongga tersumba akibat habuk & minyak berlebihan (UNCLOG PORES)
2. Membunuh kuman jerawat & mengurangkan bengkak (KILL PIMPLES)
3. Menghapuskan kulit kusam dan menukarnya  kepada kulit baru yang glowing pink pink di pipi. (GLOWING NEW SKIN)
4. Melembabkab kulit secara mendalam (INSTANT HYDRATION)
5. Melambatkan proses penuaan kulit & melindungi kulit drpd radikal bebas (ANTI-OXIDANT)

APA YG ANDA DAPAT DGN LCC?
1. Kulit muka yg bersih, segar dan berseri seperti kulit baru
2. Kelembutan & keanjalan kulit serta merta secepat 1 saat!
3. Kulit tampak sihat kemerah-merahan semulajadi seperti memakai blusher!

TO ORDER
1. wa/sms "LCC" ke 0174151362
2. Dm us

Harga : 🎈Lovera Complete Cleanser = RM 40 
2 Botol & above : For special price pls contact us
(HARGA DI ATAS WITHOUT POSTAGE)
Baca Ribuan Testimonials di sini 👉 @Lovera.Testimonials
#MagicJellyTestimonials 
#LCCTestimonials
 #magicjelly #magicjellylovera #sayajual #magicjellybenefits #magicjellytips #loverabeautytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #LoveraCompleteCleanser

Salam sume! Pejam celik pejam celik lagi 2 hari nak raya dah kan?☺️ Nah zira share tutorial pakai #MagicJelly dan #BbJelly dari @loveramalaysia 😘
.
Confirm korang nampak flawless dan glowing di pagi raya. Yang penting, look natural jeee😍
.
Kalau nak kan kulit idaman korang tu wajib ada set lovera ni. Confirm puas hati. Tips untuk mekap tahan lama pulak boleh campurkan mj dengan foundation yang korang pakai.
.
Apa tunggu lagi? Meh whatsapp zira untuk COD. Pos dh tksmpat dah😋
.
To Order Whatsapp 👉🏻
+6014-7319858(atau click pada link di profile. Terus masuk whatsapp tak payah save no)
.
#MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera #magicjellybenefits #magicjellytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #sayajual #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #LoveraCompleteCleanser #siscuba #naturalskincare

[COMING SOON] LoveraMalaysia new product!
.
Tak sabarnya lisa nak tunggu #LoveraGlowMist ni officially launch. Korang mesti excited gak kan nak try? Tunggu tau sebab dalam masa terdekat ni jugak akan launch.
.
Jangan risau harga mestilah mampu milik.
.
Sape tak sabar nak try #LoveraGlowMist?
.
#loveranewproduct
.
To Order Whatsapp 👉
+6011 2333 1227 (atau click pada link di profile. Terus masuk whatsapp tak payah save no)
.
🚙👭NAK COD?
Mydin Senawang 👉Giant Senawang👉Ampangan👉Lavender Height👉Ulu Bendul👉Giant Kuala Pilah👉Bahau👉Senaling👉Kolej Jururawat Kuala Pilah👉Matrikulasi K.Pilah.
.
#MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera #magicjellybenefits #magicjellytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #sayajual #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #LoveraCompleteCleanser #siscuba #naturalskincare

PAKAI 80 KALI SEHARI PUN TAKPE!
.
Ni lah antara bahan2 yang terdapat dalam sebotol #MagicJellyLovera. Gel kecantikan serbaguna yg boleh digunakan di muka, badan, rambut, mata dan macam2 lagi.
.
Jangan risau kerana semua adalah bahan2 semulajadi dan tidak berbahaya. .
Korang dah ada ke belum ni? Kalau belum ada whatsapp Dilla cepat untuk order.
.
.
🍭MAGIC JELLY
Multipurpose Aloe Vera Gel🍭
.
Jerawat, kulit berminyak, parut, blackhead, bibir kering, serum bulu mata bg pjg & lebat, pelembab kulit, kulit kusam, buat muka glowing, kelemumur, rambut gugur, luka, gigit nyamuk, melecur kene minyak panas, sunburn, kulit kering, eczema, kulit sensitive, ruam lampin (bayi) , ruam susu (bayi) dan BANYAK LAGI KEGUNAAN
.
Harga : RM 70
Size : 60gm
(Without postage)
.

To Order Whatsapp 👉
+6011 2333 1227 (atau click pada link di profile. Terus masuk whatsapp tak payah save no)
.
🚙👭NAK COD?
Mydin Senawang 👉Giant Senawang👉Ampangan👉Lavender Height👉Ulu Bendul👉Giant Kuala Pilah👉Bahau👉Senaling👉Kolej Jururawat Kuala Pilah👉Matrikulasi K.Pilah.
.
#MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera #magicjellybenefits #magicjellytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #sayajual #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #LoveraCompleteCleanser #siscuba #naturalskincare

Hari raya tinggal beberapa hari je lagi. Mesti excited kan? Dah siap ke sume persiapan raya?
.
Sape nak tampil cantik di hari raya nanti? Jom ikut tips mudah dari lisa ni.
.
Kalau nak nampak lagi cantik jangan lupa pakai #MagicJellyLovera dengan #BbJellyLovera atau #LoveraDayCream.
.
To Order Whatsapp 👉🏻
+60175190634 (atau click pada link di profile. Terus masuk whatsapp tak payah save no)
. .
💛Harga promo terbaru - @lovera.promo
.
💛Testimonials - @lovera.testimonials
.
💖Video - @lovera.video
.
💛Catalog - @lovera.catalogue
.
💖Soalan lazim - @lovera.faq
#loveraMalaysia

#MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera #magicjellybenefits #magicjellytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #sayajual #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #LoveraCompleteCleanser #siscuba #naturalskincare

Nak kulit flawless di hari raya nanti?
.
#BbJellyLovera kan ada. Bb jelly ni tak melekit dan berminyak tau. Jadi tak de lah nampak muka berkilat je bila berpeluh-peluh buat keje.
.
Yang tak de lagi bb jelly ni kalau nak pakai raya nanti boleh cari agent lovera untuk cod.
.
Harga : RM 45
(Without postage)
.

To Order Whatsapp 👉🏻
+6018 3275251 (atau click pada link di profile. Terus masuk whatsapp tak payah save no)
.
💖IG UTAMA : @LoveraMalaysia
.
💛Harga promo terbaru - @lovera.promo
.
💖Cari agent terdekat - @lovera.info
.
💛Testimonials - @lovera.testimonials
.
💖Video - @lovera.video
.
💛Catalog - @lovera.catalogue
.
💖Soalan lazim - @lovera.faq
#loveraMalaysia

#MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera #magicjellybenefits #magicjellytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #sayajual #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #LoveraCompleteCleanser #siscuba #naturalskincare

Bila raya menjelang tiba mesti sume excited kan nak beli barang2 persiapan untuk hari raya. Sale pulak merata-rata sehingga rambang mata.
.
Pernah tak korang balik rumah selepas shopping baru sedar ada barang-barang penting yang belum terbeli? Asyik membazir beli barang2 yang bukan keperluan. Apa kata raya tahun ni kita ikut tips2 ni supaya tidak berlaku pembaziran.
.
Korang tak nak ke rawat muka sebelum raya? Korang boleh berjimat dengan pembelian set lovera.
.
To Order Whatsapp 👉🏻
+60114-7319858 (atau click pada link di profile. Terus masuk whatsapp tak payah save no)
.
#MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera #magicjellybenefits #magicjellytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #sayajual #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #LoveraCompleteCleanser #siscuba #naturalskincare

Mengapa membazir beli macam2 produk kalau lovera boleh selesaikan sume masalah kulit yang korang hadapi.
.
Sume produk lovera KKM approved, halal dan diperbuat daripada bahan semulajadi. Semestinya tiada kesan sampingan.
.
To Order Whatsapp 👉🏻
+60173215662 (atau click pada link di profile. Terus masuk whatsapp tak payah save no)
.
💛Harga promo terbaru - @lovera.promo
.
💛Testimonials - @lovera.testimonials
.
💛Catalog - @lovera.catalogue
.
💖Soalan lazim - @lovera.faq
#loveraMalaysia

#MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera #magicjellybenefits #magicjellytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #sayajual #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #LoveraCompleteCleanser #siscuba #naturalskincare

Korang tau tak apa yang special nya mj men? Mj men ni mengandungi witch hazel.
.
Witch hazel adalah tumbuhan yang sering digunakan untuk perubatan dan kecantikan. Kandungan tanin dalam witch hazel mampu mrmbantu mengurangkan pembengkakan, memperbaiki sel kulit rosak dan melawan bakteria.
.
Apa tunggu lagi? Tak nak ke handsone sebelum raya? Jom usha ig @lovera.men untuk lebih banyak info.
.
Harga : RM 70
(Without postage)
.

To Order Whatsapp 👉🏻
+60175190634(atau click pada link di profile. Terus masuk whatsapp tak payah save no)
.
.
💛Harga promo terbaru - @lovera.promo
.
.
💛Testimonials - @lovera.testimonials
.
💖Video - @lovera.videos
.
💛Catalog - @lovera.catalogue
.
💖Soalan lazim - @lovera.faq
#loveraMalaysia

#MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera #magicjellybenefits #magicjellytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #sayajual #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #LoveraCompleteCleanser #siscuba #naturalskincare ™loveramalaysia

Salam subuh sume! Raya dah nak dekat ni. Korang dah ada set lovera belum? Tak nak ke nampak gebu dan flawless pagi raya nanti?
.
Kalau nak kan kulit idaman korang tu mesti kena ada set lovera. Confirm puas hati. Tips untuk mekap tahan lama pulak boleh campurkan mj dengan foundation yang korang pakai.
.
Apa tunggu lagi? Meh whatsapp zira untuk COD. Pos dh tksmpat dah😋
.
To Order Whatsapp 👉🏻
+6014-7319858(atau click pada link di profile. Terus masuk whatsapp tak payah save no)
.
#MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera #magicjellybenefits #magicjellytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #sayajual #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #LoveraCompleteCleanser #siscuba #naturalskincare

TO ORDER
1. ✅wa/sms ke +6017 640 4826
🕯
Harga : 🕯
🎈#MagicJellyLovera = RM 70
🕯
🎈#LoveraCompleteCleanser = RM 40 🕯
🎈#LoveraDayCream = RM 15
🕯
2 Botol & above : For special price pls contact us
(HARGA DI ATAS WITHOUT POSTAGE) 🕯
Baca Ribuan Testimonials di sini 👇🏻@Lovera.Testimonials
🕯
Catalog produk lovera 👇🏻
@Lovera.Catalogue
🕯
Ada soalan mengenai produk kami? Baca di sini 👇🏻 #MagicJellyTestimonials
#LCCTestimonials
🕯
FREE CONSULTATIONS #magicjelly #magicjellylovera #sayajual #magicjellybenefits #magicjellytips #loverabeautytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #LoveraCompleteCleanser

KENAPA SETIAP LELAKI HARUS ADA MAGICJELLY MEN?
.
✅ Jimat wang , masa & tenaga (hanya guna 1 produk sahaja untuk pelbagai masalah)
✅ Tahan lama (boleh tahan 3-4 bulan)
✅ Diiktiraf KKM & dibuat di kilang GMP
✅ Berkesan (mengikut individu)
✅ Bau maskulin yang menyegarkan
✅ Boleh bawa solat
.
BAHAN UTAMA MJ MEN
✅ Aloe Vera
✅ Witch Hazel ✅ Chamomile
.
CARA PAKAI
.
1. Hanya sapu di mana-mana bahagian bermasalah
2. Boleh sapu banyak kali sehari sebab ini adalah produk semulajadi.
.
SIFAT MJ MEN
✅ TIDAK MELEKIT
✅ MERESAP CEPAT KE DALAM KULIT
✅ SEJUK ✅ TEKSTUR YANG RINGAN ✅ BERBENTUL GEL LUTSINAR (bukan cream putih atau serum yang berair)
✅ HALAL (diperbuat daripada tumbuhan)
.
FORMULA MJ MEN ADALAH BEBAS DARIPADA
.
❌ Paraben
❌ Pewarna tiruan
❌ Toxic
❌ Mercury
❌ Hydroquione
❌ Bahan sintetik
❌ Bahan berunsur haiwan
.
Harga Pengenalan : RM 70
(Without postage)
.

To Order Whatsapp 👉
+6011 2333 1227 (atau click pada link di profile. Terus masuk whatsapp tak payah save no)
.
🚙👭NAK COD?
Mydin Senawang 👉Giant Senawang👉Ampangan👉Lavender Height👉Ulu Bendul👉Giant Kuala Pilah👉Bahau👉Senaling👉Kolej Jururawat Kuala Pilah👉Matrikulasi K.Pilah.
.
#MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera #magicjellybenefits #magicjellytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #sayajual #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #LoveraCompleteCleanser #siscuba #naturalskincare

🌟BUY 2 FREE MANY : PROMO CANTIK RAYA!! 🌟
.
FROM 19 - 25 JUN 2017 ONLY
.
PROMO CANTIK RAYA ⤵
.

.
👍 1DiamontBodyScrubPerfume 120g = RM55
.

👍 1DiamontBodyScrubPerfume 200g = RM75
.

👍SET A 👉2MagicJelly = RM135

.
👍SET B 👉3MagicJelly = RM190

.
👍 SET C 👉MagicJelly + LoveraDayCream = RM80 ☄
.
👍SET D 👉MagicJelly + BBJelly = RM110

.
👍 SET E 👉MagicJelly + LoveraCompleteCleanser + LoveraDayCream = RM120

.
👍SET F 👉MagicJelly + LoveraCompleteCleanser + BBJelly = RM150
.

👍 SET G 👉2DiamontBodyScrubPerfume = RM110
.

👍 SET H 👉ALL PRODUCT + DiamontBodyScrubPerfume 200g = RM235
.

👍 Couple Set i = MagicJelly + MagicJellyMen = RM135
.

👍 Couple Set ii = MagicJelly + MagicJellyMen + LoveraCompleteCleanser = RM170
.

.
🎉FREE POSTAGE FOR SEMENANJUNG // ADD RM5 SABAH SWAK !!
.
🎁 FREE RM20 VOUCHER
.
🎁 FREE SAMPUL RAYA
.
🎁 FREE FANCY SLING BAG (for purchase RM 180 and above)
.
.
‼BAYAR LAMBAT HARGA NORMAL!!
.

.
📝TO ORDER
Whatsapp "PromoCantikRaya (Set Promo)" ke +6011 3333 1227
.

.
🚙👭NAK COD?
Mydin Senawang 👉Giant Senawang👉Ampangan👉Lavender Height👉Ulu Bendul👉Giant Kuala Pilah👉Bahau👉Senaling👉Kolej Jururawat Kuala Pilah👉Matrikulasi K.Pilah.
.
#MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera #magicjellybenefits #magicjellytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #sayajual #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #LoveraCompleteCleanser #siscuba #naturalskincare

🌿MAGIC JELLY🌿
.

Multipurpose Aloe Vera Gel (For Beauty & Health) .
🍁
Kegunaan utk :- .
🍁
Jerawat, kulit berminyak, parut, blackhead, bibir kering, serum bulu mata bg pjg & lebat, pelembab kulit, kulit kusam, buat muka glowing, kelemumur, rambut gugur, luka, gigit nyamuk, melecur kene minyak panas, sunburn, kulit kering, radang kulit, kulit sensitive, ruam lampin (bayi) , ruam susu (bayi) dan BANYAK LAGI KEGUNAAN .
🍁
HARGA : RM 70 (tanpa postage)
Click sini utk testimonial - #MagicJellyTestimonials . .
.
. . 🌸LOVERA COMPLETE CLEANSER🌸 .
.
Pencuci Muka 5-in-1 . .
🌱
KEBAIKAN PENCUCI MUKA 5 dalam 1
.
🌱
1. Membersihkan liang rongga tersumbat akibat habuk & minyak berlebihan (UNCLOG PORES)
2. Membunuh kuman jerawat & mengurangkan bengkak (KILL PIMPLES)
3. Menghapuskan kulit kusam dan menukarnya  kepada kulit baru yang glowing pink pink di pipi. (GLOWING NEW SKIN)
4. Melembabkab kulit secara mendalam (INSTANT HYDRATION)
5. Melambatkan proses penuaan kulit & melindungi kulit drpd radikal bebas (ANTI-OXIDANT) .
🌱
HARGA : RM 40 (tanpa Postage) 
Click sini utk testimonial -
#LCCTestimonials
#LoveraCompleteCleanser

TO ORDER
1. wa/sms produk & quantity ke +6017 640 4826

Baca Ribuan Testimonials di sini 👉 @Lovera.Testimonials
#MagicJellyTestimonials 
#LCCTestimonials
 #magicjelly #magicjellylovera #sayajual #magicjellybenefits #magicjellytips #loverabeautytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #LoveraCompleteCleans

Segarnya rasa lepas basuh muka dengan #LoveraCompleteCleanser. Dari rasa mengantuk terus segar.
.
Terus bersemangat nak gi terawikh. Tak de lah tak bermaya je.
.
Jom whatsapp zira untuk dapatkan lcc sekarang.
.
Harga : RM 40
Size : 60ml
(Without postage)
.

To Order Whatsapp 👉🏻
+6014-7319858(atau click pada link di profile. Terus masuk whatsapp tak payah save no)
.
#MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera #magicjellybenefits #magicjellytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #sayajual #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #LoveraCompleteCleanser #siscuba #naturalskincare

Alhamdulillah barang cust order dah sampai dengan selamat. Husband belikan wife produk lovera. Wife ada masalah kukit berjerawat. Semoga produk lovera serasi & dpt merawat wajah wife beliau.
.
.
Ada sesiapa nak membeli dgn dilla boleh whatsap dilla. Trusted seller. Barang cpt sampai in shaa Allah. Everyday postage kecuali sabtu - ahad. Fast respond 😘
.
.
Whatsapp
+6011 2333 1227
.
🚙👭NAK COD?
Mydin Senawang 👉Giant Senawang👉Ampangan👉Lavender Height👉Ulu Bendul👉Giant Kuala Pilah👉Bahau👉Senaling👉Kolej Jururawat Kuala Pilah👉Matrikulasi K.Pilah.
.
#MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera #magicjellybenefits #magicjellytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #sayajual #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #LoveraCompleteCleanser #siscuba #naturalskincare

#EzRepost @loveramalaysia with @ezrepostapp

Kulit rosak akibat salah pakai produk? Nasib baik ada produk @loveramalaysia yang selamat dan berkesan. Dapat membaiki kulit rosak.
.
Tak perlu buang duit untuk sapu macam2 produk sebab #MagicJellyLovera adalah produk serbaguna untuk satu keluarga.
.
Tak caye? Baca lah testimonial di sini @lovera.testimonials.
.
To Order Whatsapp 👉🏻
+6014 6732120 (atau click pada link di profile. Terus masuk whatsapp tak payah save no)
.
💖IG UTAMA : @LoveraMalaysia
.
💛Harga promo terbaru - @lovera.promo
.
💖Cari agent terdekat - @lovera.info
.
💛Testimonials - @lovera.testimonials
.
💖Video - @lovera.videos
.
💛Catalog - @lovera.catalogue
.
💖Soalan lazim - @lovera.faq
#loveraMalaysia
.
Baca Ribuan Testimonials di sini 👉 @Lovera.Testimonials
#MagicJellyTestimonials 
#LCCTestimonials
 #magicjelly #magicjellylovera #sayajual #magicjellybenefits #magicjellytips #loverabeautytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #LoveraCompleteCleanser

Most Popular Instagram Hashtags