[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#lcctestimonials

29236 posts

TOP POSTS

Kotoran pada kulit muka juga salah satu penyebab jerawat, blackhead dan sebagainya.
.
Sebab tu lah kena jaga kebersihan kulit muka. Lisa cuci muka dengan #LoveraCompleteCleanser sebab lcc dapat membersihkan kotoran yang terkumpul di dalam pori muka. Tak de lah pori2 tersumbat dengan segala kekotoran tu.
.
Apa cleanser favourite korang?
.
Harga : RM 40
Size : 60ml
(Without postage)
.

To Order Whatsapp 👉🏻
+6011 3234 8255 .
💖IG UTAMA : @LoveraMalaysia
.
💛Harga promo - @lovera.promo
.
💖Cari agent terdekat - @lovera.info
.
💛Testimonials - @lovera.testimonials
.
💖Video - @lovera.videos
.
💛Catalog - @lovera.catalogue
.
💖Soalan lazim - @lovera.faq .
💻 www.lovera.com.my

#MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera #magicjellybenefits #magicjellytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #sayajual #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #LoveraCompleteCleanser #siscuba #naturalskincare

Selamat pagi semua dan Salam Jumaat ❤ Semoga hari ni lebih baik dari semalam. Mcm sis ni dia kata best sbb lovera bantu kurangkan jerawat. Nana sure mesti dia happy sgt. For those yg nk merisik pasal MJ atau produk lovera yg lain, meh lerr dm or whatsapp nana. Okay?
.
.
Harga : RM 70
Size : 60ml
(Without postage)
.
To Order Whatsapp 👉🏻
+6013 5381386 (atau click pada link di profile. Terus masuk whatsapp tak payah save no)
.
💛Testimonials - @lovera.testimonials
.
#MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera
#aor #sayajual #loverakedah #magicjellykedah #magicjellytestimonials #polimas #uitm #uum #ipg #jitra #alorsetar #kepalabata

Hi awok2, morning and I wish u have a good day all! 🌸🌸. Haa arini babam nk story sikit pasal produk lovera, babam pakai produk ni (LOVERA CLEANSER and MAGIC JELLY) masa babam 2nd year lagi kat USM, so dah nk dkat 3 tahun babam pakai, dah berapa botol babam beli... 💗💗, produk ni serius bagus muka jd sejuk n nampak glowing2💆💆 je bila pakai konsisten. Disamping tu dia banyak kelebihan lain, awk2 bole rujuk gamba kat atas tu 👆👆.. Penggunaan Magic Jelly ni, bukan untuk muka je taw, tapi for whole body pon bole,
Tak percaya? Korang boleh usha ig @lovera.testimonials untuk tengok testimoni2 #loveralovers.

To Order Whatsapp 👉 0143044135

#MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera #magicjellybenefits #magicjellytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #sayajual #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #LoveraCompleteCleanser #siscuba #naturalskincare

Sejak berabad lagi bunga chamomile telah digunakan untuk perawatan dan perubatan.
.
Selain memiliki sifat terapeutik, bunga chamomile menjadi pilihan popular untuk menjaga kesihatan dan kecantikan kulit. Jom kita lihat apa manfaat chamomile untuk kecantikan.
.
Salah satu bahan yang ada dalam MagicJellyLovera ialah chamomile. Dah ada mj belum?
.
Harga : RM 70
Size : 60gm
(Without postage)
.

To Order Whatsapp 👉🏻
+6017 9417121 (atau click pada link di profile. Terus masuk whatsapp tak payah save no)
.
.
💛Testimonials - @lovera.testimonials .
💖Soalan lazim - @lovera.faq
#MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera #magicjellybenefits #magicjellytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #ubatjerawat #kulitkusam #jerawatnanah #salahpakaiproduk #jerawatpasir #LoveraCompleteCleanser #kulitberminyak #kulitkering #terapiinstagram #ukhwahti #kitagunani

RM47
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapps 0192530305
.
LOVERA COMPLETE CLEANSER 5-in-1 MULTI ACTION FACIAL WASH
.
Lovera Complete Cleanser menyelesaikan 3 masalah utama kulit muka iaitu jerawat, kulit berminyak & kulit kusam. LCC membersihkan kulit muka sehingga ke liang rongga dgn memcuci kotoran yg terkumpul di dalam pori muka dan menjadikan kulit muka anda lembut, pipi bewarna pink glowing semulajadi dan merasa sgt segar dgn serta merta selepas cucian.
APA YG ANDA DAPAT DGN LCC?
1. Kulit muka yg bersih, segar dan berseri seperti kulit baru
2. Kelembutan & keanjalan kulit serta merta secepat 1 saat!
3. Kulit tampak siha#t kemerah-merahan semulajadi seperti memakai blusher!
.
Dijamin 100% original✅
Ready stock✅
Fast Delivery ✅
.
Baca Ribuan Testimonials di sini 👉 @Lovera.Testimonials
#MagicJellyTestimonials 
#LCCTestimonials
 #magicjelly #magicjellylovera #sayajual #magicjellybenefits #magicjellytips #loverabeautytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #loveracompletecleanser #loveracompletecleansermalaysia #loveracompletecleansermurah #loveracompletecleanseroriginal #ephyra #ephyramurah #ephyrapremium #dianzvitamin #dianzvitaminmurah #dianzvitaminc #olicandy #olicandymurah #toujoursadvancedcollagenshots #toujoursadvanced #dtrim #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme

Kotoran pada kulit muka juga salah satu penyebab jerawat, blackhead dan sebagainya.
.
Sebab tu lah kena jaga kebersihan kulit muka. Zara cuci muka dengan #LoveraCompleteCleanser sebab lcc dapat membersihkan kotoran yang terkumpul di dalam pori muka. Tak de lah pori2 tersumbat dengan segala kekotoran tu.
.
Apa cleanser favourite korang?
.
Harga : RM 40
Size : 60ml
(Without postage)
.
To Order Whatsapp 👉🏻
017-7415148 (Admin Zara)
.
#MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera #magicjellybenefits #magicjellytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #sayajual #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #LoveraCompleteCleanser #siscuba #naturalskincare

Lovera Complete Cleanser🌿

Pencuci muka 5-in-1

Kebaikan pencuci muka 5 dalam 1💆 🔅membersihkan liang rongga tersumbat akibat habuk&minyak y berlebihan (UNCLOG PORES)
🔅membunuh kuman jerawat&mengurangkan bengkak (klik pimples)
🔅menghapuskan kulit kusam Dan menukarkannya kpd kulit baru y glowing pink pink d pipi (glowing new skin)
🔅melembapkan kulit secara mendalam (instant hydration)
🔅melambatkan proses penuaan kulit &melindungi kulit drpd radikal bebas (anti-oxidant)

Harga:RM40 exc postage

To order⤵
WS 0168106769

#LCCtestimonials
#loveracompletecleanser
#magicjellybenefits
#magicjellytestimonials
#loverabeautytips
#magicjellylovera
#magicjellystockist
#magicjellypromo #loveramalaysia #ubatparut #jerawatpasir #ubatjeragat #kulitcantik #kulitputih #kulitflawless #aloevera #aloeveragel #formen #forwomen #sayajual #magicjellylovera #magicjellyoriginal #magicjelly #produkbuatanmalaysia #luluskkm

Rimas dengan jerawat yang tak surut2 dekat muka? Macam mana nak kecutkan jerawat tu?
.
Haa korang boleh campurkan tembikai, yogurt dan minyak lavendar untuk dijadikan mask. Tapi kena lah sabar sebab kesannya mungkin agak lambat.
.
Sebab tu lah lisa sapu je #MagicJellyLovera bila jerawat muncul. Sekejap je jerawat tu kecut dengan penggunaan yang konsisten.
.
Harga : RM 70
Size : 60gm
(Without postage)
.

To Order Whatsapp 👉🏻
+6011 3234 8255 .
💖IG UTAMA : @LoveraMalaysia
.
💛Harga promo - @lovera.promo
.
💖Cari agent terdekat - @lovera.info
.
💛Testimonials - @lovera.testimonials
.
💖Video - @lovera.videos
.
💛Catalog - @lovera.catalogue
.
💖Soalan lazim - @lovera.faq .
💻 www.lovera.com.my

#MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera #magicjellybenefits #magicjellytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #sayajual #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #LoveraCompleteCleanser #siscuba #naturalskincare

MOST RECENT

Mj men pun boleh merawat bibir kering, merekah dan gelap?
.
Lelaki pun kena jaga bibir juga. Bibir yang kering dan gelap boleh membuatkan keyakinan diri kita hilang. Punca utama bibir hitam diakibatkan kerana menjadi perokok aktif dan kurang vitamin yang secukupnya. Kalau nak bibir sihat rajin-rajin lah sapu mj men.
.
Jom lah tag member2 korang yang perlukan mj men ni.
.
Harga : RM 70
(Without postage)
.

To Order Whatsapp 👉🏻
0176570742
.
.

#MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera #magicjellybenefits #magicjellytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #sayajual #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #LoveraCompleteCleanser #siscuba #naturalskincare

Walaupon sis dlm mood bercuti tp task yg mentor @adylahasnan berikan tetap sis settle cpt2 huhuhu..
.
Setiap soalan dr cust lovera sis kne cekap menjawab, so nota2 mcm ni amat penting bg sis.. almaklum la kdg2 sis ni kan pelupa.. 😂
.
Btw, promo dr lovera msih berjalan ye 😊
Berminat nk oder whatsapp laju2
017-7938005
MY ID (MJNS05-024)
.
#loveramalaysia #loveramagicjelly #magicjelly
#MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera #magicjellybenefits #magicjellytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #sayajual #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #LoveraCompleteCleanser #siscuba #naturalskincare

RM47
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapps 0192530305
.
LOVERA COMPLETE CLEANSER 5-in-1 MULTI ACTION FACIAL WASH
.
Lovera Complete Cleanser menyelesaikan 3 masalah utama kulit muka iaitu jerawat, kulit berminyak & kulit kusam. LCC membersihkan kulit muka sehingga ke liang rongga dgn memcuci kotoran yg terkumpul di dalam pori muka dan menjadikan kulit muka anda lembut, pipi bewarna pink glowing semulajadi dan merasa sgt segar dgn serta merta selepas cucian.
APA YG ANDA DAPAT DGN LCC?
1. Kulit muka yg bersih, segar dan berseri seperti kulit baru
2. Kelembutan & keanjalan kulit serta merta secepat 1 saat!
3. Kulit tampak siha#t kemerah-merahan semulajadi seperti memakai blusher!
.
Dijamin 100% original✅
Ready stock✅
Fast Delivery ✅
.
Baca Ribuan Testimonials di sini 👉 @Lovera.Testimonials
#MagicJellyTestimonials 
#LCCTestimonials
 #magicjelly #magicjellylovera #sayajual #magicjellybenefits #magicjellytips #loverabeautytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #loveracompletecleanser #loveracompletecleansermalaysia #loveracompletecleansermurah #loveracompletecleanseroriginal #ephyra #ephyramurah #ephyrapremium #dianzvitamin #dianzvitaminmurah #dianzvitaminc #olicandy #olicandymurah #toujoursadvancedcollagenshots #toujoursadvanced #dtrim #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme

Morning! Nak tau tak, cust ni dah reorder byk kali dah ni, bekas jerawat pun hilang tau! Haa korang tak teringin nk kulit flawless takde parut atau jerawat ke? .
.
Kalau nak, cepat2 la beli Magic Jelly Lovera ni. Insyaallah berkesan dengan penggunaan yang konsisten 👍😊
.
.
📝
Produk : Magic Jelly Lovera
Harga : RM 70
Size : 60gm
(Without postage)
.

To Order Whatsapp 👉🏻
+60176206913 .
Nak lihat testimoni yang lain 👉 Testimonials - @lovera.testimonials
.
.
#MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera #magicjellybenefits #magicjellytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #sayajual #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #LoveraCompleteCleanser #siscuba #naturalskincare

Selamat pagi semua dan Salam Jumaat ❤ Semoga hari ni lebih baik dari semalam. Mcm sis ni dia kata best sbb lovera bantu kurangkan jerawat. Nana sure mesti dia happy sgt. For those yg nk merisik pasal MJ atau produk lovera yg lain, meh lerr dm or whatsapp nana. Okay?
.
.
Harga : RM 70
Size : 60ml
(Without postage)
.
To Order Whatsapp 👉🏻
+6013 5381386 (atau click pada link di profile. Terus masuk whatsapp tak payah save no)
.
💛Testimonials - @lovera.testimonials
.
#MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera
#aor #sayajual #loverakedah #magicjellykedah #magicjellytestimonials #polimas #uitm #uum #ipg #jitra #alorsetar #kepalabata

Muka berlubang-lubang akibat masalah jerawat yang dialami sebelum ni?
.
Kaum lelaki juga mengalami masalah jerawat seperti perempuan. Bila jerawat dah sembuh ada yang meninggalkan parut dan lubang-lubang kecil. Mj men adalah penyelesaian untuk masalah2 tu.
.
Nak tau lebih lanjut tentang kelebihan mj men boleh tengok ig @lovera.men.
.
.📝
Produk : Magic Jelly Men
Harga : RM 70
Size : 60gm
(Without postage)
.
.
.
To Order Whatsapp 👉🏻
+6011 19709125 . (fatin)
.
.
💖IG UTAMA : @cik_loveraa
.
💛Harga promo - @lovera.promo
.
💖Testimonials - @lovera.testimonials
.
💛Video - @lovera.videos
.
💖Catalog - @lovera.catalogue
.
💛Soalan lazim - @lovera.faq .
💻 www.lovera.com.my
.
#MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera #magicjellybenefits #magicjellytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #sayajual #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #LoveraCompleteCleanser #siscuba #naturalskincare

#Repost from @lovera.testimonials with @regram.app ... .📝
Produk : Magic Jelly Lovera
Harga : RM 70
Size : 60gm
(Without postage)
.

To Order Whatsapp 👉🏻
+201125292456 or dm jee
💖IG UTAMA : @LoveraMalaysia
.
💛Harga promo - @lovera.promo
.
💖Cari agent terdekat - @lovera.info
.
💛Testimonials - @lovera.testimonials
.
💖Video - @lovera.videos
.
💛Catalog - @lovera.catalogue
.
💖Soalan lazim - @lovera.faq .
💻 www.lovera.com.my

#MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera #magicjellybenefits #magicjellytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #sayajual #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #LoveraCompleteCleanser #siscuba #naturalskincare

#Repost from @lovera.testimonials with @regram.app ... .📝
Produk : Magic Jelly Lovera
Harga : RM 70
Size : 60gm
(Without postage)
.

To Order Whatsapp 👉🏻
+201125292456 or dm jee
💖IG UTAMA : @LoveraMalaysia
.
💛Harga promo - @lovera.promo
.
💖Cari agent terdekat - @lovera.info
.
💛Testimonials - @lovera.testimonials
.
💖Video - @lovera.videos
.
💛Catalog - @lovera.catalogue
.
💖Soalan lazim - @lovera.faq .
💻 www.lovera.com.my

#MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera #magicjellybenefits #magicjellytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #sayajual #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #LoveraCompleteCleanser #siscuba #naturalskincare

Eczema makin baik lepas guna #magicjellylovera 😍😍😍
.
Yang penting konsisten ye sayangg 😍😍😍😍
.
More testimonials 👉 #favTestimonials

To Order :
📱WA 019 982 2157

Prices:

Mj (ANY MJ) : RM 70/bottle

Lcc : RM 40/bottle

Ldc : RM 15/bottle

BBJelly : RM45/bottle

Scrub 120g : RM 60/bottle
.

GlowMist : RM45/bottle
.
TAPI KITA AKAN SELALU BUAT PROMOTION, HARGA SANGAT JIMAT, JGN LUPA SELALU TENGOK IG SHOP @fav_lovera YE ⛔ .
#MagicJellyTestimonials
#LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera #sayajual #magicjellybenefits #magicjellytips #loverabeautytips #spamforspam #bbjelly #loverabbjelly #loveraglowmist #magicjellymurah #quoteoftheday #loveradaycream #magicjellyoriginal #LoveraCompleteCleanser #bazarpaknil #picoftheday #like4like #officialdistributor

.
⁉KENAPA SETIAP LELAKI HARUS ADA MJ MEN❓❓
.
✅ Jimat wang , masa & tenaga (hanya guna 1 produk sahaja untuk pelbagai masalah)
✅ Tahan lama (boleh tahan 3-4 bulan)
✅ Diiktiraf KKM & dibuat di kilang GMP
✅ Berkesan (mengikut individu)
✅ Bau maskulin yang menyegarkan
✅ Boleh bawa solat .
. ‼SIFAT MJ MEN‼
✅ TIDAK MELEKIT
✅ MERESAP CEPAT KE DALAM KULIT
✅ SEJUK
✅ TEKSTUR YANG RINGAN
✅ BERBENTUL GEL LUTSINAR (bukan cream putih atau serum yang berair)
✅ HALAL (diperbuat daripada tumbuhan)
.
‼FORMULA MJ MEN ADALAH BEBAS DARIPADA‼
.
❌ Paraben
❌ Pewarna tiruan
❌ Toxic
❌ Mercury
❌ Hydroquione
❌ Bahan sintetik
❌ Bahan berunsur haiwan .
‼BAHAN UTAMA MJ MEN‼
✅ Aloe Vera
✅ Witch Hazel
✅ Chamomile
.
.
.📝
Produk : Magic Jelly Men
Harga : RM 70
Size : 60gm
(Without postage)
.
.
.
To Order Whatsapp 👉🏻
+6011 19709125 . (fatin)
.
.
💖IG UTAMA : @cik_loveraa
.
💛Harga promo - @lovera.promo
.
💖Testimonials - @lovera.testimonials
.
💛Video - @lovera.videos
.
💖Catalog - @lovera.catalogue
.
💛Soalan lazim - @lovera.faq .
💻 www.lovera.com.my

#MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera #magicjellybenefits #magicjellytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #sayajual #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #LoveraCompleteCleanser #siscuba #naturalskincare
#MagicJellyTestimonials
#LCCTestimonias #MjMenLovera #magicjelly #magicjellylovera #sayajual #magicjellybenefits #magicjellytips #loverabeautytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #LoveraCompleteCleanser

🎀MMG TAK RUGI BELI MAGIC JELLY!🎀
PRODUK AJAIB SERBAGUNA!

Magic Jelly boleh digunakan sebagai :
1. Ubat bunuh bacteria jerawat
2. Pelembab kulit muka utk mengurangkan kulit berminyak (moisturizer)
3. Gel memudarkan parut hitam
4. Serum melebatkan bulu mata & kening
5. Pelembab bibir utk mengatasi bibir merekah & kering. Bibir nampak basah sihat.
6. Make Up Primer. Menjadikan make up tahan lama dan bertambah glowing sepjg hari
7. Serum rambut utk gugur & kelemumur
8. Penyegar kulit wajah dan menaikkan seri drpd kelesuan
9. Gel untuk sunburn. Melegakan kulit terbakar drpd matahari
10. Ubat luka & melecur. Mempercepatkan proses pembaikan & pembentukan kulit baru
11. Pelembab kulit . Melembutkan kulit kering dan allergy.
12. Soothing gel untuk baby. Melegakan ruam susu/lampin dan keruping kepala
13. Makeup remover
.
.
.
#petuakecantikan #sayanakcantikdansihat #magicjellyoriginal #magicjellymurah #magicjellytestimonials #loveracompletecleanser #jerawat #jerawatbatu #jerawatnanah #jerawatpasir #ekzema #masalahkulit #bibirkering #lcctestimonials #magicjellymelaka #codmelaka
#terapiinstagram

Instock!!!! 🌸LOVERA COMPLETE CLEANSER🌸 .
.
Pencuci Muka 5-in-1 . .🌱KEBAIKAN PENCUCI MUKA 5 dalam 1.🌱 1. Membersihkan liang rongga tersumbat akibat habuk & minyak berlebihan (UNCLOG PORES)

2. Membunuh kuman jerawat & mengurangkan bengkak (KILL PIMPLES)

3. Menghapuskan kulit kusam dan menukarnya kepada kulit baru yang glowing pink pink di pipi. (GLOWING NEW SKIN)

4. Melembabkab kulit secara mendalam (INSTANT HYDRATION)

5. Melambatkan proses penuaan kulit & melindungi kulit drpd radikal bebas (ANTI-OXIDANT)

Lovera Complete Cleanser
60ml
B$15 ❌ No Booking
‼ 1st Come 1st Serve 📲 www.wasap.my/6738199731
🏡 Self Pickup at Rimba
📦 Poslaju add$4

#FARizqCollection#FARizqEshop#lcctestimonials#Lcc#loveraproducts#loveracompletecleanser#bruneiiklan#bruneionlinestore#bruneiseller#IklanBrunei#

Punca daripada guna #glowmistlovera + #magicjelly + #bbjelly 😍😍😍
.
.
😍 Seronok dengan perubahan
😍 Nak meloncat tengok cermin
😍 Feel dia cengginihhh 👍👍👍
.
Yang penting konsisten ye sayangg 😍😍😍😍
.
More testimonials 👉 #favTestimonials

To Order :
📱WA 019 982 2157

Prices:

Mj (ANY MJ) : RM 70/bottle

Lcc : RM 40/bottle

Ldc : RM 15/bottle

BBJelly : RM45/bottle

Scrub 120g : RM 60/bottle
.

GlowMist : RM45/bottle
.
TAPI KITA AKAN SELALU BUAT PROMOTION, HARGA SANGAT JIMAT, JGN LUPA SELALU TENGOK IG SHOP @fav_lovera YE ⛔ .
#MagicJellyTestimonials
#LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera #sayajual #magicjellybenefits #magicjellytips #loverabeautytips #spamforspam #bbjelly #loverabbjelly #loveraglowmist #magicjellymurah #quoteoftheday #loveradaycream #magicjellyoriginal #LoveraCompleteCleanser #bazarpaknil #picoftheday #like4like #officialdistributor

"JERAWAT TAK JADI NAIK! KULIT RASA FRESH!!"
.
.📝
Produk : Magic Jelly Men
Harga : RM 70
Size : 60ml
(Without postage)
.
.
.
To Order Whatsapp 👉🏻
+6011 19709125 . (fatin)
.
.
💖IG UTAMA : @cik_loveraa
.
💛Harga promo - @lovera.promo
.
💖Testimonials - @lovera.testimonials
.
💛Video - @lovera.videos
.
💖Catalog - @lovera.catalogue
.
💛Soalan lazim - @lovera.faq .
💻 www.lovera.com.my

#MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera #magicjellybenefits #magicjellytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #sayajual #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #LoveraCompleteCleanser #siscuba #naturalskincare

😍 Jerawat hilang
😍 Parut pudar
😍 Bau pun sedap
.
Yang penting konsisten ye sayangg 😍😍😍😍
.
More testimonials 👉 #favTestimonials

To Order :
📱WA 019 982 2157

Prices:

Mj (ANY MJ) : RM 70/bottle

Lcc : RM 40/bottle

Ldc : RM 15/bottle

BBJelly : RM45/bottle

Scrub 120g : RM 60/bottle
.

GlowMist : RM45/bottle
.
TAPI KITA AKAN SELALU BUAT PROMOTION, HARGA SANGAT JIMAT, JGN LUPA SELALU TENGOK IG SHOP @fav_lovera YE ⛔ .
#MagicJellyTestimonials
#LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera #sayajual #magicjellybenefits #magicjellytips #loverabeautytips #spamforspam #bbjelly #loverabbjelly #loveraglowmist #magicjellymurah #quoteoftheday #loveradaycream #magicjellyoriginal #LoveraCompleteCleanser #bazarpaknil #picoftheday #like4like #officialdistributor

Most Popular Instagram Hashtags