#lcctestimonials

29395 posts

TOP POSTS

"KULIT FLAWLESS DALAM 3 SAAT?"
Itu tak mustahil jika anda ada #LoveraGlowMist di dalam bag anda!
.
Spray2 terus flawless. Makeup pun tahan lama.
.
Siapa da ada glow mist comment " 🌸"
.
Harga : RM 45
Size : 60ml
(Without postage)
.

To Order Whatsapp 👉🏻
+6011 3234 8255 .
💖IG UTAMA : @LoveraMalaysia
.
💛Harga promo - @lovera.promo
.
💖Cari agent terdekat - @lovera.info
.
💛Testimonials - @lovera.testimonials
.
💖Video - @lovera.videos
.
💛Catalog - @lovera.catalogue
.
💖Soalan lazim - @lovera.faq .
💻 www.lovera.com.my

#MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera #magicjellybenefits #magicjellytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #sayajual #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #LoveraCompleteCleanser #siscuba #naturalskincare

.📝
Produk : Magic Jelly Lovera
Harga : RM 70
Size : 60gm
(Without postage)
.

To Order Whatsapp 👉🏻
+6011 3234 8255 .
💖IG UTAMA : @LoveraMalaysia
.
💛Harga promo - @lovera.promo
.
💖Cari agent terdekat - @lovera.info
.
💛Testimonials - @lovera.testimonials
.
💖Video - @lovera.videos
.
💛Catalog - @lovera.catalogue
.
💖Soalan lazim - @lovera.faq .
💻 www.lovera.com.my

#MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera #magicjellybenefits #magicjellytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #sayajual #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #LoveraCompleteCleanser #siscuba #naturalskincare

Ramai tanya kak dilla kenapa #LoveraCompleteCleanser ni tak banyak buih eh? Rasa macam tak puass nak basuh muka.
.
Jawapan dia ialah LCC takde SLS iaitu bahan kimia yang menghasilkan buih tu sbb SLS boleh menyebabkan kulit sesetengah org tu kering.
.
Kalau siapa yang suka pakai LCC mesti dia akan cakap lepas basuh muka tu lembbbbutttt sgt kulit! Siap kulit nampak glowing lagi!
.
Siapa sini favourite dia LCC angkat tangannn 🙋 ok kak dilla angkat tgn dolooo 🙆
.
Harga : RM 40
Size : 60ml
Postage : Rm8 (sm) Rm12 (ss)
.
Whatsapp
+6011 2333 1227
.
.
#MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera #magicjellybenefits #magicjellytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #sayajual #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #LoveraCompleteCleanser #siscuba #naturalskincare

Hye sume! Sape yang belum ada mj men ni lagi? Kebiasaanya lelaki sering memiliki kulit muka berminyak kan?
.
Kulit muka lelaki tidak senipis kulit perempuan dan lelaki lebih terdedah kepada kotoran sebab tu senang berminyak. Mj men dapat bantu mengatasi masalah kulit berminyak tau.
.
Cuba lah try bagi mereka yang ada masalah macam ni. Jom usha ig @lovera.men untuk tau lebih detail lagi pasal mj men.
.
Harga : RM 70
(Without postage)
.
TO ORDER

1. wa/sms produk & quantity ke 0174151362
2. DM us
3. 🚗 : SERI MANJUNG, LUMUT, SITIAWAN, SERI ISKANDAR, TRONOH, UITM SI, UTP, BATU GAJAH, IPOH, ST 18, KULIM, MMU MELAKA, BUKIT BERUANG, KUANTAN, MIRI, BINTULU
4.🏠 @eliechahayamurni Chahaya Murni GROUND FLOOR GATEAWAY CENTRE POINT SEREMBAN
.
#loveraMalaysia
#MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera #magicjellybenefits #magicjellytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #sayajual #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #LoveraCompleteCleanser #siscuba #naturalskincare

Fuh segarnya muka lepas cuci guna #LoveraCompleteCleanser. Kulit pun rasa lembap2 gitu.
.
Sape yang selalu rasa kulit muka tegang lepas cuci muka dengan cleanser boleh lah bertukar kepada lcc. Sebab lcc ni tak mengering dan menghakis kulit. Sebab tu lcc tak banyak buih.
.
Sape yang dah bertukar kepada lcc tu ada tak perubahan pada kulit muka korang?
.
Harga : RM 40
Size : 60ml
(Without postage)
.

To Order Whatsapp 👉🏻
+6013 435 2732 .
#MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera #magicjellybenefits #magicjellytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #sayajual #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #LoveraCompleteCleanser #siscuba #naturalskincare #lcc #loveraagent #loveraagentmelaka #agentlovera #agentloveramelaka #magicjellymelaka #sayajual #sayajualmagicjelly #bazaar #bazarpaknil

Argh stress sebab kulit muka jenis yang cepat kering? Terutama bila kat tempat berhawa dingin kan? Rasa tegang je kulit muka lepas tu mesti mengelupas.
.
Haa sape yang ada masalah macam ni? Jangan lupa spray muka dengan #LoveraGlowMist. Glow mist dapat melembabkan kulit yang kering secara mendalam. Muka akan rasa fresh dan lembap je.
.
Korang dah ada ke belum glow mist yang awesome ni?
.
Harga : RM 45
Size : 60ml
(Without postage)
.

To Order Whatsapp 👉🏻
+6011 3234 8255 .
💖IG UTAMA : @LoveraMalaysia
.
💛Harga promo - @lovera.promo
.
💖Cari agent terdekat - @lovera.info
.
💛Testimonials - @lovera.testimonials
.
💖Video - @lovera.videos
.
💛Catalog - @lovera.catalogue
.
💖Soalan lazim - @lovera.faq .
💻 www.lovera.com.my

#MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera #magicjellybenefits #magicjellytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #sayajual #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #LoveraCompleteCleanser #siscuba #naturalskincare

MAGIC JELLY🌿
Multipurpose Aloe Vera Gel (For Beauty & Health) 
Kegunaan utk :-
Jerawat, kulit berminyak, parut, blackhead, bibir kering, serum bulu mata bg pjg & lebat, pelembab kulit, kulit kusam, buat muka glowing, kelemumur, rambut gugur, luka, gigit nyamuk, melecur kene minyak panas, sunburn, kulit kering, eczema, kulit sensitive, ruam lampin (bayi) , ruam susu (bayi) dan BANYAK LAGI KEGUNAAN
LOVERA COMPLETE CLEANSER
Pencuci Muka 5-in-1 
KEBAIKAN PENCUCI MUKA 5 dalam 1
1. Membersihkan liang rongga tersumbat akibat habuk & minyak berlebihan (UNCLOG PORES)
2. Membunuh kuman jerawat & mengurangkan bengkak (KILL PIMPLES)
3. Menghapuskan kulit kusam dan menukarnya  kepada kulit baru yang glowing pink pink di pipi. (GLOWING NEW SKIN)
4. Melembabkab kulit secara mendalam (INSTANT HYDRATION)
5. Melambatkan proses penuaan kulit & melindungi kulit drpd radikal bebas (ANTI-OXIDANT)

ITEM LIST 😍😍
MAGIC JELLY - RM70
LCC - RM40
LDC 3g - RM15
DIAMONT SCRUB 120g - RM60
DIAMONT SCRUB 200g - RM85

WHATSAPP
011-32469628

FREE GIFT, FREE CONSULTATION

#ishanumnimMJ #introduceMagicJelly #magicjellytestimonials
#magicjellybenefit #magicjellybeauty #MagicJellyMurah
#MagicJellyOrginal
#LoveraCompleteCleanser
#LCCTestimonials
#MagicJellyAuthorizedDistributorWithID
#MagicJellyLovera #DropshipLoveraWanted #DropshipIshanumnim #dropshipwanted

Syok betul lah pakai bb jelly ni. Bukan setakat bagi muka glowing je tapi dapat merawat kulit muka jugak tau. Yang penting bb jelly mencantikkan kulit secara semulajadi.
.
Tengah ada promo merdeka sekarang ni tau. Meh whatsapp Siti sekarang.
.
To Order 📝
1. ✅wa/sms ke +60194977348
2. Dm us
3. 🚗 : SERI MANJUNG, LUMUT, SITIAWAN, SERI ISKANDAR, TRONOH, UITM SI, UTP, BATU GAJAH, IPOH, ST 18, KULIM, SEKITAR KL, TTDI, MIRI, BINTULU
.
#MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera #magicjellybenefits #magicjellytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #sayajual #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #LoveraCompleteCleanser #siscuba #naturalskincare

.📝
Produk : Magic Jelly Lovera
Harga : RM 70
Size : 60gm
(Without postage)
.

To Order Whatsapp 👉🏻
+6011 3234 8255 .
💖IG UTAMA : @LoveraMalaysia
.
💛Harga promo - @lovera.promo
.
💖Cari agent terdekat - @lovera.info
.
💛Testimonials - @lovera.testimonials
.
💖Video - @lovera.videos
.
💛Catalog - @lovera.catalogue
.
💖Soalan lazim - @lovera.faq .
💻 www.lovera.com.my

#MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera #magicjellybenefits #magicjellytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #sayajual #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #LoveraCompleteCleanser #siscuba #naturalskincare

MOST RECENT

First time pakai #MagicJelly & #LoveraCompleteCleanser muka dah tak berminyak. Nampak glowing. Jerawat dah takde.
.
Kalau ada pun seketul dua je itupun naik time period. Pakai #BBJelly muka glowing sgt. #LoveraDayCream tu bau wangi mcm baby. Suka pakai
.
.
KESAN
👉 Bergantung kepada individu kerana cara pemakaian & badan kita berlainan hormon , jenis darah , cara pemakanan , gaya hidup & lain2.
.
CARA GUNA MAGIC JELLY
👉 Bersihkan area yang hendak disapu , kemudian picit MagicJelly & sapu di area yg bermasalah tadi. Nak pakai 10 kali sehari pun tiada masalah kerana produk Lovera menggunakan bahan semulajadi.
.
.
Cash On Delivery
Mydin Senawang 👉 Giant Senawang 👉Ampangan 👉 Lavender Height 👉 Ulu Bendul 👉Giant Kuala Pilah 👉 Bahau 👉 Senaling 👉 Kolej Jururawat Kuala Pilah 👉 Matrikulasi K.Pilah
.
Harga :
Rm70
Size : 60ml
Postage : Rm8 (sm) Rm12 (ss)
.
🍀 Kak Dilla akan bimbing anda cara pemakaian produk lovera yg betul & beri free tips.
.
Whatsapp
+6011 2333 1227
.
Nak tengok testimoni lain klik sini
👉 @lovera.testimonials
.
#MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera #magicjellybenefits #magicjellytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #sayajual #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #LoveraCompleteCleanser #siscuba #naturalskincare

Argh stress sebab kulit muka jenis yang cepat kering? Terutama bila kat tempat berhawa dingin kan? Rasa tegang je kulit muka lepas tu mesti mengelupas.
.
Haa sape yang ada masalah macam ni? Jangan lupa spray muka dengan #LoveraGlowMist. Glow mist dapat melembabkan kulit yang kering secara mendalam. Muka akan rasa fresh dan lembap je.
.
Korang dah ada ke belum glow mist yang awesome ni?
.
Harga : RM 45
Size : 60ml
(Without postage)
.

To Order Whatsapp 👉🏻
+6011 3234 8255 .
💖IG UTAMA : @LoveraMalaysia
.
💛Harga promo - @lovera.promo
.
💖Cari agent terdekat - @lovera.info
.
💛Testimonials - @lovera.testimonials
.
💖Video - @lovera.videos
.
💛Catalog - @lovera.catalogue
.
💖Soalan lazim - @lovera.faq .
💻 www.lovera.com.my

#MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera #magicjellybenefits #magicjellytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #sayajual #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #LoveraCompleteCleanser #siscuba #naturalskincare

Petang ni zira share tutorial simple makeup nk pergi kelas atau keluar jejalan. Sesuai untuk orang yang tak suka sgt makeup, tapi nak nampak kulit flawless dan glowing😍 .
.
🌸Magic Jelly👉🏻 moisturizer, makeup primer, satu2nya gel aloevera yg boleh kecutkan jerawat dlm 1 hari😍
.
🌸BB Jelly👉🏻 lindung kulit dr sinaran UV🌞 and boleh cover parut jerawat and bg effect glowing dkt kulit. .
.
🌸Glow Mist 👉🏻 melembabkan kulit kering secara mendalam. Vitamin juga dibekalkan kepada kulit untuk nampak sihat dan cantik.
.
.
Nak try untuk diri sendiri? Boleh direct order dengan zira ok😘
.
To Order Whatsapp 👉🏻
+6014-7319858
. .

#MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera #magicjellybenefits #magicjellytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #sayajual #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #LoveraCompleteCleanser #siscuba #naturalskincare

MAGIC JELLY🌿
Multipurpose Aloe Vera Gel (For Beauty & Health) 
Kegunaan utk :-
Jerawat, kulit berminyak, parut, blackhead, bibir kering, serum bulu mata bg pjg & lebat, pelembab kulit, kulit kusam, buat muka glowing, kelemumur, rambut gugur, luka, gigit nyamuk, melecur kene minyak panas, sunburn, kulit kering, eczema, kulit sensitive, ruam lampin (bayi) , ruam susu (bayi) dan BANYAK LAGI KEGUNAAN
LOVERA COMPLETE CLEANSER
Pencuci Muka 5-in-1 
KEBAIKAN PENCUCI MUKA 5 dalam 1
1. Membersihkan liang rongga tersumbat akibat habuk & minyak berlebihan (UNCLOG PORES)
2. Membunuh kuman jerawat & mengurangkan bengkak (KILL PIMPLES)
3. Menghapuskan kulit kusam dan menukarnya  kepada kulit baru yang glowing pink pink di pipi. (GLOWING NEW SKIN)
4. Melembabkab kulit secara mendalam (INSTANT HYDRATION)
5. Melambatkan proses penuaan kulit & melindungi kulit drpd radikal bebas (ANTI-OXIDANT)

ITEM LIST 😍😍
MAGIC JELLY - RM70
LCC - RM40
LDC 3g - RM15
DIAMONT SCRUB 120g - RM60
DIAMONT SCRUB 200g - RM85

WHATSAPP
011-32469628

FREE GIFT, FREE CONSULTATION

#ishanumnimMJ #introduceMagicJelly #magicjellytestimonials
#magicjellybenefit #magicjellybeauty #MagicJellyMurah
#MagicJellyOrginal
#LoveraCompleteCleanser
#LCCTestimonials
#MagicJellyAuthorizedDistributorWithID
#MagicJellyLovera #DropshipLoveraWanted #DropshipIshanumnim #dropshipwanted

"KULIT FLAWLESS DALAM 3 SAAT?"
Itu tak mustahil jika anda ada #LoveraGlowMist di dalam bag anda!
.
Spray2 terus flawless. Makeup pun tahan lama.
.
Siapa da ada glow mist comment " 🌸"
.
Harga : RM 45
Size : 60ml
(Without postage)
.

To Order Whatsapp 👉🏻
+6014 632120
💖IG UTAMA : @LoveraMalaysia
.
💛Harga promo - @lovera.promo
.
💖Cari agent terdekat - @lovera.info
.
💛Testimonials - @lovera.testimonials
.
💖Video - @lovera.videos
.
💛Catalog - @lovera.catalogue
.
💖Soalan lazim - @lovera.faq .
💻 www.lovera.com.my

#MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera #magicjellybenefits #magicjellytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #sayajual #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #LoveraCompleteCleanser #siscuba #naturalskincare

Sapa yang ada masalah cracked heels? Masalah tumit pecah selalu berlaku kepada lelaki mahu pun perempuan tak kira usia. Baik muda atau pun tua.
.
Buruk betul kan kalau tumit kaki merekah. Sapu je #MagicJellyLovera sekerap yang mungkin. Dengan pemakaian yang konsisten tumit kaki korang akan jadi selembut tumit bayi gitu 😍
.
Jom lah tag member2 atau ada sesiapa yang korang kenal yang ada masalah macam ni. Boleh lah diorang cuba mj ni.
.

Harga : RM 70
Size : 60gm
(Without postage)
.

To order whatsapp 👉
0194977348

#MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera #magicjellybenefits #magicjellytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #sayajual #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #LoveraCompleteCleanser #siscuba #naturalskincare

Sape kulit muka jenis yang cepat sunburn? Sensitif bila terkena sinaran uv tp mmg selalu kene buat aktiviti luar?
.
#MagicJellyLovera adalah produk yang korang wajib ada. Bila sunburn mesti kulit rasa pedih kan. Cepat2 sapu mj untuk pulihkan semula kulit muka.
.
Ramai dah #loveralovers yang puas hati dengan kesan mj untuk rawat sunburn. Jom tengok testimoni dekat ig @lovera.testimonials.
.
Harga : RM 70
Size : 60gm
Postage : Rm8 (sm) Rm12 (ss)
.
.
#MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera #magicjellybenefits #magicjellytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #sayajual #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #LoveraCompleteCleanser #siscuba #naturalskincare

Sape kulit muka jenis yang cepat sunburn? Sensitif bila terkena sinaran uv tp mmg selalu kene buat aktiviti luar?
.
#MagicJellyLovera adalah produk yang korang wajib ada. Bila sunburn mesti kulit rasa pedih kan. Cepat2 sapu mj untuk pulihkan semula kulit muka.
.
Ramai dah #loveralovers yang puas hati dengan kesan mj untuk rawat sunburn. Jom tengok testimoni dekat ig @lovera.testimonials.
.
Harga : RM 70
Size : 60gm
Postage : Rm8 (sm) Rm12 (ss)
.
.
#MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera #magicjellybenefits #magicjellytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #sayajual #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #LoveraCompleteCleanser #siscuba #naturalskincare

Cute sangat packaging #LoveraDayCream ni. Senang nak bawak gi mana2.
.
Sis memang sentiasa letak ldc ni dalam bag. Sangat practical tau. Apa yang best tentang ldc ni tekstur dia sangat lembut dan senang di sapu. Tidak melekit.
.
Sape favourite dia ldc? 🙋
.
Harga : RM 15
Size : 3gm
(Without postage)
.

To Order Whatsapp 👉🏻
+6013 435 2732 .

#MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera #magicjellybenefits #magicjellytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #sayajual #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #LoveraCompleteCleanser #siscuba #naturalskincare #agentlovera #agentloveramelaka #agentmelaka #loveratrustedagent #codmelaka #bazaar #bazaronline #bazarpaknil

"KULIT FLAWLESS DALAM 3 SAAT?"
Itu tak mustahil jika anda ada #LoveraGlowMist di dalam bag anda!
.
Spray2 terus flawless. Makeup pun tahan lama.
.
Siapa da ada glow mist comment " 🌸"
.
Harga : RM 45
Size : 60ml
(Without postage)
.

To Order Whatsapp 👉🏻
+6011 3234 8255 .
💖IG UTAMA : @LoveraMalaysia
.
💛Harga promo - @lovera.promo
.
💖Cari agent terdekat - @lovera.info
.
💛Testimonials - @lovera.testimonials
.
💖Video - @lovera.videos
.
💛Catalog - @lovera.catalogue
.
💖Soalan lazim - @lovera.faq .
💻 www.lovera.com.my

#MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera #magicjellybenefits #magicjellytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #sayajual #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #LoveraCompleteCleanser #siscuba #naturalskincare

Sape kulit muka jenis yang cepat sunburn? Sensitif bila terkena sinaran uv?
.
#MagicJellyLovera adalah produk yang korang wajib ada. Bila sunburn mesti kulit rasa pedih kan. Cepat2 sapu mj untuk pulihkan semula kulit muka.
.
Ramai dah #loveralovers yang puas hati dengan kesan mj untuk rawat sunburn. Jom tengok testimoni dekat ig @lovera.testimonials.
.
Harga : RM 70
Size : 60gm
(Without postage)
.

To Order Whatsapp 👉 6012-2517022 .
.
.
#MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera #magicjellybenefits #magicjellytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #sayajual #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #LoveraCompleteCleanser #siscuba #naturalskincare

Jerawat dah tak de tapi parut tak hilang2? Susah betul nak hilangkan parut kat muka ni.
.
Alah senang je nak pudarkan parut tu. Guna je isi aloe vera sapu pada parut. Tapi kena rajin dan sabar lah.
.
Nak jimat masa dan tenaga guna lah #MagicJellyLovera dan #LoveraDayCream. Lebih berkesan. Bukan dapat memudarkan parut je masalah kulit yang lain pun dapat dirawat.
.

Harga : RM 15
Size : 3gm
(Without postage)
.

To Order Whatsapp 👉🏻
+6013 435 2732 .
.
#MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera #magicjellybenefits #magicjellytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #sayajual #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #LoveraCompleteCleanser #siscuba #naturalskincare #agentlovera #agentmelaka #loveramelaka #sayajual #sayajualonline #bazaar #bazaronline #bazarpaknil

Ramai tanya amie kenapa #LoveraCompleteCleanser ni tak banyak buih eh? Rasa macam tak puass nak basuh muka.
.
Jawapan dia ialah LCC takde SLS iaitu bahan kimia yang menghasilkan buih tu sbb SLS boleh menyebabkan kulit sesetengah org tu kering.
.
Kalau siapa yang suka pakai LCC mesti dia akan cakap lepas basuh muka tu lembbbbutttt sgt kulit! Siap kulit nampak glowing lagi!
.
Siapa sini favourite dia LCC angkat tangannn 🙋 .
Harga : RM 40
Size : 60ml
Postage : Rm8 (sm) Rm12 (ss)
.
Whatsapp
+6017 9247239
.
.
#MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera #magicjellybenefits #magicjellytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #sayajual #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #LoveraCompleteCleanser #siscuba #naturalskincare

Morning gais. Zara nak tanya lahhh Sape nak produk murah tapi banyak benefits untuk kulit muka?
.
Haa ni dia produk loveramalaysia #LoveraDayCream harga rm15 je. Ldc dapat mencerahkan kulit, bertindak sebagai sunblock, membantu mengecutkan jerawat dan macam2 lagi.
.
Packaging pun cute je kan? Sape dah ada ldc angkat tangan?
.
Harga : RM 15
Size : 3gm
(Without postage)
.
To Order Whatsapp 👉🏻
017-7415148 (Admin Zara)
.
#MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera #magicjellybenefits #magicjellytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #sayajual #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #LoveraCompleteCleanser #siscuba #naturalskincare

Most Popular Instagram Hashtags