#lazadamy

MAIS RECENTES

Deliveries for our online sales today. Thank you to our customers for your support!
.
Penghantaran hari ini untuk pelanggan-pelanggan online. Terima kasih atas sokongan anda!
.
.
Shop online today with great deals!
Click the Link on Bio above (www.walkabout.my)🎈👦👍👨‍⚕️🛒👞🙌
.
Beli online untuk tawaran hebat hari ini!
Tekan Link di Bio atas (www.walkabout.my)🎈👦👍👨‍⚕️🛒👞🙌 atau beli di Lazada Malaysia.
.
.
#walkaboutmy #walkaboutfootwear #walkaboutcasual
#walkaboutsafety
#walkaboutboots
#walkaboutshoemaking #walkaboutQuality
.
#buatanmelaka #buatanmalaysia #madeinmelaka #madeinmalaysia
#kasutkulit #kasutmalaysia #kasutlelaki #kasutbersanding #kasutonline #kasutraya #kasutcantik #kasutstyle #kasutjalan #kasut #malaysia
.
#jomshopping #jomshoppingonline #belionline #shoponline #lazadamy #lazadamalaysia

The only beauty supplement comes with triple reverse action! I have taken this for 7 days, 1 sachet a day and found that my skin really improve a lot. Remember to check ‘em out!
Purchase link: Lazada E-Store >>> https://goo.gl/gvq2uW

#Alavie #hibeaumalaysia #AlavieTotalReverse#The1stAgeReversingMangosteenLiquidGelInSoutheatAsia #SeeResultsIn20Days #halal#AvalonBeauty #lazadaMY #11streetMY #shopeeMY

GEORGIO .
Material : BROCADE
back zipper
3d floral hiasan di baju
kepuk2 peplum .
Measurement :
Bahu 14.5"
Dada 38"
Labuh lengan 22"
Labuh baju 25”
.
WARNA
mix colour
blue .
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
PRICE : RM 70
POSTAGE 7 RM SEMENANJUNG. 11 SS
#georgioblouse #georgioblousemurah #sayajualblouse #sayajualmurah #bazarpaknil #bazaarpaknil #kedaionlinemalaysia #bajumurahmalaysia #bajucantikmurah #butikonlinemalaysia #lazadamy #shopeemy #carousellmy #carouselljb #11streetmy #mudahmy

FaceMist Organik Jenama Sendiri.
Spray Spray je dah fresh.
Spray Spray je terus glowing.
Dah la berangan, segar pulak tu.
Kelebihan FaceMist homemade dari kami = ✔Melembakan wajah
✔Mengawal minyak di wajah
✔Merawat kulit
✔Melindungi dari sinaran uv
✔Make up tahan lama
✔Kulit lebih glowing & flawless
=======
#skincarejenamasendirimalaysia
#facemistorganikjenamasendirimalaysia
#serumjenamasendirimalaysia
#sabunjenamasendirimoq10pcs
#nurazzieelanbeautyhouse
#lazadamy
#shopeemy
#sabunjenamasendirimurah
#sabunorganikmalaysia
#sabunmurahmalaysia
#sabunjenamasendiri
#sabunjenamasendirimalaysia
#tiktokmalaysia
#bruneionlineshopping
#sayajualmurah
#sabunorganikjenamasendirimalaysia
#sjsmoq10pcs
#organikjanganpanik

printed wrap top .
Material : bubble crepe .
Measurement :
Bahu 15"
Dada 38"
Labuh lengan 20.5"
Labuh baju 21.5"
.
ada cuff di lengan
frill di bahagian bahu baju .
WARNA
dusty pink
navy
mustard
white .
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
PRICE : RM 50
POSTAGE 7 RM SEMENANJUNG. 11 SS
#printedwraptop #printedwraptopmurah #sayajualprintedtop #sayajualmurah #bazarpaknil #bazaarpaknil #kedaionlinemalaysia #bajumurahmalaysia #bajucantikmurah #butikonlinemalaysia #lazadamy #shopeemy #carousellmy #carouselljb #11streetmy #mudahmy

FaceMist Organik Jenama Sendiri.
Spray Spray je dah fresh.
Spray Spray je terus glowing.
Dah la berangan, segar pulak tu.
Kelebihan FaceMist homemade dari kami = ✔Melembakan wajah
✔Mengawal minyak di wajah
✔Merawat kulit
✔Melindungi dari sinaran uv
✔Make up tahan lama
✔Kulit lebih glowing & flawless
=======
#skincarejenamasendirimalaysia
#facemistorganikjenamasendirimalaysia
#serumjenamasendirimalaysia
#sabunjenamasendirimoq10pcs
#nurazzieelanbeautyhouse
#lazadamy
#shopeemy
#sabunjenamasendirimurah
#sabunorganikmalaysia
#sabunmurahmalaysia
#sabunjenamasendiri
#sabunjenamasendirimalaysia
#tiktokmalaysia
#bruneionlineshopping
#sayajualmurah
#sabunorganikjenamasendirimalaysia
#sjsmoq10pcs
#organikjanganpanik

AZIZAH SUIT
.
UKURAN
TOP : BUST UP TO 40 INCH
LENGTH : 27 INCH
SHOULDER : 15.5 INCH
ADE BUTTON
AND REMOVEABLE SASH .
PANTS
ADA SIDE ZIPPER
PINGGANG 30 INCH
PINGGUL 36"
LABUH 42"
.
WARNA
AS PICTURE .
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
PRICE : RM 115
POSTAGE 7 RM SEMENANJUNG. 11 SS
#azizahsuit #azizahsuitmurah #sayajualsuitmurah #sayajualmurah #bazarpaknil #bazaarpaknil #kedaionlinemalaysia #bajumurahmalaysia #bajucantikmurah #butikonlinemalaysia #lazadamy #shopeemy #carousellmy #carouselljb #11streetmy #mudahmy

SALE

SET PEPLUM SAREE

RM48 POS RM10 SM, RM14 SS

material : cotton memeri
free size

Top
bahu : 15
dada : 40
ketiak : 18
lengan : 21
labuh depan : 24
labuh belakang :: 28

skirt
pinggang getah : 30
pinggul : 38
labuh : 39
#setpeplumsaree #setpeplumsareemurah #sayajualpeplum #sayajualmurah #bazarpaknil #bazaarpaknil #kedaionlinemalaysia #bajumurahmalaysia #bajucantikmurah #butikonlinemalaysia #lazadamy #shopeemy #carousellmy #carouselljb #11streetmy #mudahmy

🌸NEW COLLECTION🌸
.
MINI SKIRT .
Harga : RM 23 (S & M) , RM 28 (L)
SM : RM 8
SS : RM 12
.

Measurement :
💋Size S
Waist | 22-40"
Hips | fit to 40"
Length | 16”
___
💋Size M
Waist | 24-44"
Hips | fit to 58"
Length | 18”
___
💋Size L
Waist |30-54"
Hips | 69"
Length | 18”
___
Untuk mini skirt, kami mempunyai 3 size iaitu S, M dan L
.
💕S : Untuk orang yg size XS-L. Size ni untuk yang suka shirt extender straight cut..
.
💕M: Untuk orang yang size XS-XXL. Skirt size ni akan nampak flowy2 like a princess gittew
.
💕L: Yang ni untuk orang yg plus size (XXL) keatas. Tapi kalau korang yang size L,XL boleh jugak nk try..akan flowy2 camtu..😉
(Size L hanya available wrna hitam)
___
🌸 Material : knit jersey .
🌸 Tak perlu di gosok .
🌸 Pinggang 💯 getah .
🌸Tidak melekap dan tidak jarang .
#miniskirt #miniskirtmuslimah #miniskirtmurah #sayajualminiskirt #sayajualmurah #bazarpaknil #bazaarpaknil #kedaionlinemalaysia #bajumurahmalaysia #bajucantikmurah #butikonlinemalaysia #lazadamy #shopeemy #carousellmy #carouselljb #11streetmy #mudahmy

🌸NEW COLLECTION🌸
.
MINI SKIRT .
Harga : RM 23 (S & M) , RM 28 (L)
SM : RM 8
SS : RM 12
.

Measurement :
💋Size S
Waist | 22-40"
Hips | fit to 40"
Length | 16”
___
💋Size M
Waist | 24-44"
Hips | fit to 58"
Length | 18”
___
💋Size L
Waist |30-54"
Hips | 69"
Length | 18”
___
Untuk mini skirt, kami mempunyai 3 size iaitu S, M dan L
.
💕S : Untuk orang yg size XS-L. Size ni untuk yang suka shirt extender straight cut..
.
💕M: Untuk orang yang size XS-XXL. Skirt size ni akan nampak flowy2 like a princess gittew
.
💕L: Yang ni untuk orang yg plus size (XXL) keatas. Tapi kalau korang yang size L,XL boleh jugak nk try..akan flowy2 camtu..😉
(Size L hanya available wrna hitam)
___
🌸 Material : knit jersey .
🌸 Tak perlu di gosok .
🌸 Pinggang 💯 getah .
🌸Tidak melekap dan tidak jarang .
#miniskirt #miniskirtmuslimah #miniskirtmurah #sayajualminiskirt #sayajualmurah #bazarpaknil #bazaarpaknil #kedaionlinemalaysia #bajumurahmalaysia #bajucantikmurah #butikonlinemalaysia #lazadamy #shopeemy #carousellmy #carouselljb #11streetmy #mudahmy

FaceMist Organik Jenama Sendiri.
Spray Spray je dah fresh.
Spray Spray je terus glowing.
Dah la berangan, segar pulak tu.
Kelebihan FaceMist homemade dari kami = ✔Melembakan wajah
✔Mengawal minyak di wajah
✔Merawat kulit
✔Melindungi dari sinaran uv
✔Make up tahan lama
✔Kulit lebih glowing & flawless
=======
#skincarejenamasendirimalaysia
#facemistorganikjenamasendirimalaysia
#serumjenamasendirimalaysia
#sabunjenamasendirimoq10pcs
#nurazzieelanbeautyhouse
#lazadamy
#shopeemy
#sabunjenamasendirimurah
#sabunorganikmalaysia
#sabunmurahmalaysia
#sabunjenamasendiri
#sabunjenamasendirimalaysia
#tiktokmalaysia
#bruneionlineshopping
#sayajualmurah
#sabunorganikjenamasendirimalaysia
#sjsmoq10pcs
#organikjanganpanik

Blouse Kasih (Kod K1)
Rm31
*RM8* ss *RM12*
Ukuran
Bahu 15-16
Dada 34-40
Labuh depan 26
Labuh belakang 28
*MossCrepe miX Lace*
*ReadyStockgrayshj*
#blousekasih #blousekasihmurah #sayajualblouse #sayajualmurah #bazarpaknil #bazaarpaknil #kedaionlinemalaysia #bajumurahmalaysia #bajucantikmurah #butikonlinemalaysia #lazadamy #shopeemy #carousellmy #carouselljb #11streetmy #mudahmy

RM53 ONLY RAYA HAJI SALES❤🌿🌸 SIZE S M L XL XXL XXXL😱

ZARA TUNIC BLOUSE

Last sales 25 ogos🛍🌿 🌸zara tunic blouse sgt simple but bila pakai nmpk mewah gitu sbb material denim high quality
🌸senang nk menyusu baby n also mudah nk ambik wuduq😍
🌸preggy mommy pon sgt sesuai sbb cutting blouse kembang, lagi pon material serap peluh n tak panas,, bila pakai terletak di badan😉
🌸2 colors shiny black and darkblue
UKURAN 😃SIZE S/M
bahu 14-15’
dada 38-40’
ukur lilit ketiak 17-18’
bontot 38-40’
labuh 38’ 😍SIZE L
bahu 15.5-16’
dada 40-42’
ukur lilit ketiak 18-19’
bontot 42-44’
labuh 38.5’ 😘SIZE XL
bahu 16-17’
dada 42-44’
ukur lilit ketiak 19-20’
bontot 44-46’
labuh 38.5’ 😎SIZE XXL (3xl pon sesuai)
bahu 18-19
dada 44-46’
ukur lilit ketiak 20-21’
bontot 46-48’
labuh 39’

free postage semenanjung malaysia
sabah sarawak add postage rm7 and next item add rm5
#zaratunicblouse #zaratunicblousemurah #sayajualtunicblouse #sayajualmurah #bazarpaknil #bazaarpaknil #kedaionlinemalaysia #bajumurahmalaysia #bajucantikmurah #butikonlinemalaysia #lazadamy #shopeemy #carousellmy #carouselljb #11streetmy #mudahmy

New arrival!! Kurung Cik Nana Lace
RM118
Postage: RM8/12ss

Size S,M,L,XL (Ukuran rujuk gambar)

Material baju: Moss crepe with Lace sulam
**tampak mewah dan exclusive. Corak lace sulam yg timbul. Lace penuh bahagian depan dan belakang baju
**ada lining dan tak perlu pakai inner
**potongan kurung moden **leher bulat, zip belakang baju utk mudah pakai
**zip lengan baju, friendly wudhuk
**bahagian depan skirt ada ruffles yg cantik dan beralun
**skirt cutting duyung dan full getah bahagian pinggang. Ada lining
#kurungciknanalace #kurungciknanalacemurah #sayajualkurunglace #sayajualmurah #bazarpaknil #bazaarpaknil #kedaionlinemalaysia #bajumurahmalaysia #bajucantikmurah #butikonlinemalaysia #lazadamy #shopeemy #carousellmy #carouselljb #11streetmy #mudahmy

Nak Payudara besar macam ni ??????😱😱😱

Terbukti sudah alat mhca ni sangat bagus untuk membesar dan mengencangkan payudara ladies😊.Apa lagi ? Bukti sudah ada,tinggal korang jee coba ni alat mhca😊dengan harga yang terjangkau dan hasel yang memuaskan.

Untok pemesanan nya.
Silahkan hubungi Contact :
°
•WA📱: 0895611836344
•LINE. : HERBAL_SEHAT01

#malaysia #singapore #malaya #brunei #hongkong #taiwan #tanjungpinang #desamalaysia #arisan #cnn #viral #breakingnews #aceh #indonesia #melayu #olshopmalaysia #lazadamy #lazadasingapore

Nak Payudara besar macam ni ??????😱😱😱

Terbukti sudah alat mhca ni sangat bagus untuk membesar dan mengencangkan payudara ladies😊.Apa lagi ? Bukti sudah ada,tinggal korang jee coba ni alat mhca😊dengan harga yang terjangkau dan hasel yang memuaskan.

Untok pemesanan nya.
Silahkan hubungi Contact :
°
•WA📱: 0895611836344
•LINE. : HERBAL_SEHAT01

#malaysia #singapore #malaya #brunei #hongkong #taiwan #tanjungpinang #desamalaysia #arisan #cnn #viral #breakingnews #aceh #indonesia #melayu #olshopmalaysia #lazadamy #lazadasingapore

Hashtags mais populares do Instagram