#lazadamy

MOST RECENT

MYSTICA PRINTED KURUNG 📌 Material cotton strechable with organza di bahagian kain 📌 printed di bahagian kaki skirt dan hujung baju 📌Zip dibelakang baju dan tangan ( wudhu friendly )
📌 horsehair trimming di hujung baju dan kain untuk kepok2 effect
📌 Pinggang bergetah
📌 mermaid cut

UKURAN

size SM LABEL M
BAHU 14.5"
DADA 36"
PANJANG LENGAN 23"
LABUH DEPAN 26"
LABUH BELAKANG 23"

SKIRT
PINGGANG 24"-36"
PINGGUL 38"
LABUH 41" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 size LXL LABEL XL
BAHU 16"
DADA 40"
PANJANG LENGAN 23"
LABUH DEPAN 26"
LABUH BELAKANG 23"

SKIRT
PINGGANG 26"-38"
PINGGUL 42"
LABUH 41" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 warna available
NAVY
BLACK
MAROON
WHITE
YELLOW
BROWN
BABY BLUE
PINK
PRICE :
RM 120
POSTAGE 7 RM SEMENANJUNG.
POSTAGE 11 RM SABAH SARAWAK
#mysticaprintedkurung #mysticaprintedkurungmurah #sayajualkurungprinted #sayajualmurah #bazarpaknil #bazaarpaknil #kedaionlinemalaysia #bajumurahmalaysia #bajucantikmurah #butikonlinemalaysia #lazadamy #shopeemy #carousellmy #carouselljb #11streetmy #mudahmy

Nahhhh utk siapa2 yg masih xpuas hati dgn aset sendiri,boleh try this product.. yg si isteri boleh beli,pakai utk tunjuk kat suami 🤭 mantap dapat,pahala pun dapat.. xnak ke?? yg belum kawin tu,pakai utk diri sendiri je la.. jgn ko p tunjuk kt boipren plak.. ini makan dia 👊🏻👊🏻👊🏻 ! Boleh sapu kt payudara n punggung ya.. bila sapu, buat plak senaman ringan (squat/pumping) comfirm letop uolsss! Boleh follow @lovepotionwonderbloom_tiya for more details ya!
.
Whatsapp Hush to 0125359620 atau click link di BIO -
.
.
#LovePotionByHushHush #lovepotiontaiping #wonderbloomsoap #lazadamy #janganbencicintakuepisodakhir #kelabibumenyusu #krimpayudaraberkesan #milkboostermalaysia #shoppingonlinemalaysia #krimselulit #nusajaya #prelovedmimpikita #bajupengantinterkini #kadkahwin

iPhone Camera Replacement
ip5-RM30
ip5s-RM30
ipSE-RM72.30
ip6-RM21.20
ip6s-RM43.00
ip6+-RM56.20
.
1. Daftar guna link di bio @jimat4u
2. Buat carian: 100% NEW Back Rear Main Lens Camera Flex Cable Repair Parts For iPhone 5 5S SE 6 6S Plus
3. Pilihan model
4. Pilih China Post air mail/Aliexpress Standard Shipping (Shipping company)
5. Tekan Buy Now
#aliexpress #aliexpressshopping #aliexpressreview #iphone #iphonerepair #iphonecamera #iphonecamerareplacement #iphone6plus #iphonespareparts #iphonelcd #iphonerosak #iphonefaulty #lazadamy #shopee #11streetmy #iphone5scamera #iphone6camera #iphone6scamera #iphone6pluscamera #iphonecameramurah #iphonecameras #review #reviewigshopmalaysia #reviewigshop

iPhone Camera Replacement
ip5-RM30
ip5s-RM30
ipSE-RM72.30
ip6-RM21.20
ip6s-RM43.00
ip6+-RM56.20
.
1. Daftar guna link di bio @jimat4u
2. Buat carian: 100% NEW Back Rear Main Lens Camera Flex Cable Repair Parts For iPhone 5 5S SE 6 6S Plus
3. Pilihan model
4. Pilih China Post air mail/Aliexpress Standard Shipping (Shipping company)
5. Tekan Buy Now
#aliexpress #aliexpressshopping #aliexpressreview #iphone #iphonerepair #iphonecamera #iphonecamerareplacement #iphone6plus #iphonespareparts #iphonelcd #iphonerosak #iphonefaulty #lazadamy #shopee #11streetmy #iphone5scamera #iphone6camera #iphone6scamera #iphone6pluscamera #iphonecameramurah #iphonecameras #review #reviewigshop

Kalau untuk skincare dan makeup boleh spent beribu ringgit, takkan lah aset kita nak abaikan.

Kan itu keyakinan kita!

Jaga pemakanan, pemakaian yang betul, persekitaran yang sihat dan lakukan selalu pemeriksaan sendiri.

Jangan amik mudah, kan penyakit berkaitan payudara tinggi di Malaysia.

Love Potion & Wonder Bloom by Hush Hush dijamin selamat oleh pakar kesihatan dengan rumusan semulajadi untuk membantu aset kaum wanita lebih sempurna.

#hushhushwonderbloom #hushhushlovepotion #lovepotionbyhushhush
#lingeriemurah
#hadiahkahwin
#prelovedmimpikita
#rizalmanpreloved
#jovianpreloved
#leeyanarahmanpreloved
#bellaammarapreloved
#shawlpublikapreloved
#prelovedjovianmadagie
#jualanhujungtahunmalaysia
#lazadamy
#janganbencicintaku
#aliffsyukriterlajaklaris #bajumalampertama #SEDUCTIVELINGERIE

FaceMist Organik Jenama Sendiri.
Spray Spray je dah fresh.
Spray Spray je terus glowing.
Dah la berangin, segar pulak tu.
Kelebihan FaceMist homemade dari kami = ✔Melembabkan wajah
✔Mengawal minyak di wajah
✔Merawat kulit
✔Melindungi dari sinaran uv
✔Make up tahan lama
✔Kulit lebih glowing & flawless
=======
#skincarejenamasendirimalaysia
#facemistorganikjenamasendirimalaysia
#serumjenamasendirimalaysia
#sabunjenamasendirimoq10pcs
#nurazzieelanbeautyhouse
#lazadamy
#shopeemy
#sabunjenamasendirimurah
#sabunorganikmalaysia
#sabunmurahmalaysia
#sabunjenamasendiri
#sabunjenamasendirimalaysia
#tiktokmalaysia
#bruneionlineshopping
#sayajualmurah
#sabunorganikjenamasendirimalaysia
#sjsmoq10pcs
#organikjanganpanik

FaceMist Organik Jenama Sendiri.
Spray Spray je dah fresh.
Spray Spray je terus glowing.
Dah la berangin, segar pulak tu.
Kelebihan FaceMist homemade dari kami = ✔Melembabkan wajah
✔Mengawal minyak di wajah
✔Merawat kulit
✔Melindungi dari sinaran uv
✔Make up tahan lama
✔Kulit lebih glowing & flawless
=======
#skincarejenamasendirimalaysia
#facemistorganikjenamasendirimalaysia
#serumjenamasendirimalaysia
#sabunjenamasendirimoq10pcs
#nurazzieelanbeautyhouse
#lazadamy
#shopeemy
#sabunjenamasendirimurah
#sabunorganikmalaysia
#sabunmurahmalaysia
#sabunjenamasendiri
#sabunjenamasendirimalaysia
#tiktokmalaysia
#bruneionlineshopping
#sayajualmurah
#sabunorganikjenamasendirimalaysia
#sjsmoq10pcs
#organikjanganpanik

FaceMist Organik Jenama Sendiri.
Spray Spray je dah fresh.
Spray Spray je terus glowing.
Dah la berangan, segar pulak tu.
Kelebihan FaceMist homemade dari kami = ✔Melembakan wajah
✔Mengawal minyak di wajah
✔Merawat kulit
✔Melindungi dari sinaran uv
✔Make up tahan lama
✔Kulit lebih glowing & flawless
=======
#skincarejenamasendirimalaysia
#facemistorganikjenamasendirimalaysia
#serumjenamasendirimalaysia
#sabunjenamasendirimoq10pcs
#nurazzieelanbeautyhouse
#lazadamy
#shopeemy
#sabunjenamasendirimurah
#sabunorganikmalaysia
#sabunmurahmalaysia
#sabunjenamasendiri
#sabunjenamasendirimalaysia
#tiktokmalaysia
#bruneionlineshopping
#sayajualmurah
#sabunorganikjenamasendirimalaysia
#sjsmoq10pcs
#organikjanganpanik

FaceMist Organik Jenama Sendiri.
Spray Spray je dah fresh.
Spray Spray je terus glowing.
Dah la berangan, segar pulak tu.
Kelebihan FaceMist homemade dari kami = ✔Melembakan wajah
✔Mengawal minyak di wajah
✔Merawat kulit
✔Melindungi dari sinaran uv
✔Make up tahan lama
✔Kulit lebih glowing & flawless
=======
#skincarejenamasendirimalaysia
#facemistorganikjenamasendirimalaysia
#serumjenamasendirimalaysia
#sabunjenamasendirimoq10pcs
#nurazzieelanbeautyhouse
#lazadamy
#shopeemy
#sabunjenamasendirimurah
#sabunorganikmalaysia
#sabunmurahmalaysia
#sabunjenamasendiri
#sabunjenamasendirimalaysia
#tiktokmalaysia
#bruneionlineshopping
#sayajualmurah
#sabunorganikjenamasendirimalaysia
#sjsmoq10pcs
#organikjanganpanik

FaceMist Organik Jenama Sendiri.
Spray Spray je dah fresh.
Spray Spray je terus glowing.
Dah la berangin, segar pulak tu.
Kelebihan FaceMist homemade dari kami = ✔Melembabkan wajah
✔Mengawal minyak di wajah
✔Merawat kulit
✔Melindungi dari sinaran uv
✔Make up tahan lama
✔Kulit lebih glowing & flawless
=======
#skincarejenamasendirimalaysia
#facemistorganikjenamasendirimalaysia
#serumjenamasendirimalaysia
#sabunjenamasendirimoq10pcs
#nurazzieelanbeautyhouse
#lazadamy
#shopeemy
#sabunjenamasendirimurah
#sabunorganikmalaysia
#sabunmurahmalaysia
#sabunjenamasendiri
#sabunjenamasendirimalaysia
#tiktokmalaysia
#bruneionlineshopping
#sayajualmurah
#sabunorganikjenamasendirimalaysia
#sjsmoq10pcs
#organikjanganpanik

FaceMist Organik Jenama Sendiri.
Spray Spray je dah fresh.
Spray Spray je terus glowing.
Dah la berangin, segar pulak tu.
Kelebihan FaceMist homemade dari kami = ✔Melembabkan wajah
✔Mengawal minyak di wajah
✔Merawat kulit
✔Melindungi dari sinaran uv
✔Make up tahan lama
✔Kulit lebih glowing & flawless
=======
#skincarejenamasendirimalaysia
#facemistorganikjenamasendirimalaysia
#serumjenamasendirimalaysia
#sabunjenamasendirimoq10pcs
#nurazzieelanbeautyhouse
#lazadamy
#shopeemy
#sabunjenamasendirimurah
#sabunorganikmalaysia
#sabunmurahmalaysia
#sabunjenamasendiri
#sabunjenamasendirimalaysia
#tiktokmalaysia
#bruneionlineshopping
#sayajualmurah
#sabunorganikjenamasendirimalaysia
#sjsmoq10pcs
#organikjanganpanik

Most Popular Instagram Hashtags