[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#lazadamy

16333 posts

TOP POSTS

Salam Ahad, semua! Sarapan apa pagi hujung minggu ni? 😁 Ada yang macam Min ke, cari roti canai. πŸ˜† #LazadaMY

Cepat sangat masa berlalu. Tup tup dah nak raya... dan mesti ramai yg belum sempat pun nak shopping baju raya, kasut raya, handbag baru.. so demi kesenangan semua, I have good news to share!
Just visit Lazada! Banyak pilihan baju raya yang cantik-cantik untuk dibeli! Riang Ria Raya ni dianjurkan daripada 19 May-30 June, jangan lepaskan peluang utk shopping comfortably di mana mana dgn hanya menggunakan laptop atau phone utk shopping baju raya sekeluarga. Ada diskaun up to 90%, dengan jualan kilat lagi and tawaran hebat daripada pelbagai jenama! Happy shopping!
#RiangRiaRaya #NikmatDikongsiBersama #LazadaMY

Kami di Lazada ingin mengucapkan setinggi-tahniah kepada Penyanyi Nombor Satu Negara, @ctdk dan pasangan beliau, Dato' Sri Khalid Mohamad Jiwa yang telah mengesahkan kehamilan beliau sebentar tadi. 😍

Semoga beliau mendapat anak yang sihat dan soleh/solehah hendaknya. ❀ Tahniah sekali lagi! #LazadaMY

Laparnya perut admin. πŸ˜– Time balik ni rasa nak terus tuju ke pasar malam, tapau apa yang best. 😁 Korang ada pasar malam yang terbaik yang korang boleh suggest? 😁 #LazadaMY

I am still shocked to receive this β€œMost Active Bloggers for Lazada Campaign” award. I have no idea about it at all. This is the first ever physical award Jejakakaula has ever received. I am very humble and honoured to receive this. Thank you @lazada_my for this recognition. #Jejakakaula has been so wonderful and a bless for me. Looking forward what God has in store for me and Jejakakaula in the future. Thank you everyone who has supported Jejakakaula for all this years. Thank you ! God bless y’all πŸ™πŸΌ .
.

Notakaki : Kalaulah abg tahu nak terima award, abg pakai pakaian elok sikit. Siap pakai wings victoria secret lagi. Kbai 😝 #MalaysianBlogger #BloggerMalaysia #LazadaMY

Comel jer kan kucing tidur atas bantal bentuk roti. πŸ˜‚ Rasa nak gigit jer dua-dua! 😘

Kalau korang nak bantal ni untuk korang sendiri, atau untuk makhluk bulu-bulu korang, cuma taip lzd.co/tcig dekat pelayar Internet untuk tengok apa yang ada! Tag sekali kawan korang biar diorang tahu! πŸ˜‚ #LazadaMY

Siapa sini geli dengan lipas? Cuba tag kawan/famili korang dekat post ni. πŸ˜‚ Dan ya, memang dekat Lazada ada jual patung bapak lipas ni. πŸ˜† Kot kot nak buat hadiah hari jadi ke, hadiah farewell ke, boleh lah bungkus sekor. πŸ˜‚

Cuma taip lzd.co/cpig untuk tengok pelbagai pilihan bantal lipas yang ada. πŸ˜‚ #LazadaMY

-cubit lemak perut- Rasa lama sungguhlah tak exercise admin korang yang sorang ni, let alone jumpa pintu gim. πŸ˜“ Abang-abang / kakak-kakak sado di luar sana biasa akan luang berapa lama eik untuk bersenam selepas kerja? Cuba share dengan min. πŸ˜† #LazadaMY

We at Lazada Malaysia would like to congratulate Tunku Aminah Maimunah Iskandariah of Johor and Dennis Muhammad Abdullah for their solemnization as husband and wife yesterday. ❀ May God bless the two of you abundantly. ❀ #LazadaMY

PC: AGENCE FRANCE-PRESSE/ROYAL PRESS OFFICE, JOHOR

MOST RECENT

Ready Stock. WA link at bio ☝

Ralph by Ralph Lauren 100ml Edt Spray (Tester Unit)
Condition : Brand new with tester box + with cap (Perfect!)
Retail Price : RM400++
Our Offer Price : RM215.00
......
+ Poslaju Postage add RM7 WM, RM10 EM

#ralphbyralphlauren #ralphlauren #ralph #swag #perfumesale #perfumemurah #perfumemalaysia #11streetmy #perfumeoriginal #sayajual #perfumelover #igaddict #perfumetester #perfume #fragrance #ootd #instalike #instashare #style #instagood #like #favourite #share #perfumetesteroriginal #sissuka #original #lazadamy #luxury

Get a head start by winning the RM1000 Lazada voucher or get your RM50 instantly for Lazada's 5th Birthday Sale tomorrow! Find out more from link in profile #shopcoupons #LazadaMY #LazadaSurpri5e

Banyak betol testimoni positif dari customers. ...😱😱😱😱
.
πŸ…Hakak cuma nak tolong awak semua dapat kan miss B yg lebih cantik. .
.
πŸ…Kalau nak biar jek miss B tu layut..lembik..leper. ..lama2...jgn complain lah kalau cik abg pandang orang lain..nak cantik untuk aset sendri bukan aset orang lain.
.
πŸ…Kalau ade yg belum kawen...tpi nak guna love potion. ..sangat2 lah boleh..sebelum kawen ni lah kita nak jaga aset kite...supaya nanti bile dah kawen...dh ade anak..takde lah menggelebeh sana...leper jek. ..orang kata...lebih baik mencegah dari mengubati..
.
πŸ…Bukan susah pun. .Sapu. .sapu jek...bukan kene inject ke..kene telan pil ke...kerja senang jek awak....
.
πŸ“²0138528584

#payudarabesar #payudaramontok
#sayajual #bajunikah #bajunikahmurah #bajukurungmoden #bajukurungmodenmurah #bajupengantin #bajupengantinmurah #lazadamy #laraalana #aaisyahdhiarana #yusufiskandar #ctdk #joyrevfa #uitm #uitmmerbok #ukm #uniqlomurah #unikl #universalstudios #utmspace

.
.
πŸ‘‰πŸ» order , kindly whatsapps 0124553883 or DM
Direct message at Instagram
Screenshots photo
.
Find us on Shopee πŸ‘‘ lunajen
.
.
@lunajencom
#womenswear #womenshopping #onlineshopping #malaysiaonlineshopping
#sayajual #igshop #igmalaysia #onlineshopmalaysia #visitmyig #sayajualmurah
#igmsia
#igshopmalaysia #blogshopmalaysia #shopeemy #lazadamy
#lunajencom
.

.
.
πŸ‘‰πŸ» order , kindly whatsapps 0124553883 or DM
Direct message at Instagram
Screenshots photo
.
Find us on Shopee πŸ‘‘ lunajen
.
.
@lunajencom
#womenswear #womenshopping #onlineshopping #malaysiaonlineshopping
#sayajual #igshop #igmalaysia #onlineshopmalaysia #visitmyig #sayajualmurah
#igmsia
#igshopmalaysia #blogshopmalaysia #shopeemy #lazadamy
#lunajencom
.

.
.
πŸ‘‰πŸ» order , kindly whatsapps 0124553883 or DM
Direct message at Instagram
Screenshots photo
.
Find us on Shopee πŸ‘‘ lunajen
.
.
@lunajencom
#womenswear #womenshopping #onlineshopping #malaysiaonlineshopping
#sayajual #igshop #igmalaysia #onlineshopmalaysia #visitmyig #sayajualmurah
#igmsia
#igshopmalaysia #blogshopmalaysia #shopeemy #lazadamy
#lunajencom
.

Saja kami nak bagi teka teki pagi Ahad ni. πŸ˜† Agak-agaknya, mana satu jawapan yang betul? 😡 Tag kawan korang sekali untuk jawab! πŸ˜† #LazadaMY

Nowadays, watching our favourite series and films in high definition is the new standard. 😍 With Samsung's latest Full HD Curved TV on Lazada, you can now immerse yourself in viewing experiencing unlike any other! 😎

Simply type lzd.co/shtig into your browser for more info! #LazadaMY

This may surprise you, but i put coconut oil in my coffee. It's delicious!

I don't do it for yumminess, but i need it for super mamas power! For real, it increases energy, speed up metabolism, boost immune system.

Recipe: http://itworks.com.my/vco-recipes/breakfast/coffee

#itworksvco #itworksvirgincoconutoil #minyakkelapadaramalaysia #itworksminyakkelapadara #bulletcoffee #supercoffee #minyakkelapadara #lazada_my #lazadamy #halalproduk

Who else here loves online shopping? πŸ™‹Tag your shopaholic friends here! πŸ˜‚ #LazadaMY

Salam Ahad, semua! Sarapan apa pagi hujung minggu ni? 😁 Ada yang macam Min ke, cari roti canai. πŸ˜† #LazadaMY

Most Popular Instagram Hashtags