#layday

MOST RECENT

Good morning everybody, are you ready for the weekend? Our team is! Welcome to Layday family.
-
-
-
-
-
#layday #family #friends #weekend #canggu #bali #seminyak #canggulife

Lay Day Champagne Lounge ๐Ÿพat @catherinescafe on Wednesday 2nd May! โ€ขLOUNGEโ€ขDAYBEDโ€ขBEACH SERVICEโ€ขDJโ€ขGIN BOXโ€ข
12pm until sunset ๐ŸŒ…
See you there! .
.
#catherinescafe #surlaplage #layday #2ndMay #champagnelounge #dj #placetobe #seeyouthere #veuveclicquot #fevertree

Meeting beautiful people in Bali >

Howโ€™s this for an easy drinking lager?! A Thursday Lay Day Tropical Lager (4.4%) from three mates @blackhopsbeer (although I think the crew has swelled to more than three these days).

Beautiful shot, beautiful SHOTS, beautiful girls, on a beautiful boat, The Jiggy Boat! Woohooooo! ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ
.
.
.
๐Ÿ”„๐Ÿ“ท: @jiggyboatparty

#lombokclubbing

terbaru DD cream * wangi, * natural, * dan cepat putih, * Guna sblm pakai foundation lbih putih dan cerah.
.
.
Raya nnti tkot xde duit ?ย 
Uptwice sdg mncari Agen sblm perlancaran produk 1st may.
Ramai yg dah join... Oush...ada agen tak sampai seminggu.. dpt profit rm3k++
Lagi pun dia sedang belajar di kolej lagi.. dia kata raya nanti nk bagi ibu RM2k duit raya.
..ย Jom daftar skarang!!! wasap โ€ช012-2901611โ€ฌ

DM utk ORDER
DM utk ORDER
DM utk ORDER
012-290 1611 .
.
MANFAAT:
> 3 saat jadi jer putih mmg ajaib
> Berpeluh pun tk payah touch-up
> Memang Moist dan tk melekit
> Sentiasa nampak awet muda
> 100% natural dengan Kelulusan KKM
.
CONTEST:
Hai korang ๐Ÿ˜„, Naziha nak beritahu @uptwice nak bagi setiap hari 1 kotak DD cream kepada orang bertuah sblm launch 1st Mei. Akan beri 300 kotak.๐Ÿ˜˜, syaratnya mudah je: -
1) wajib follow @uptwice
2) tag 3 orang rakan anda, dilarang tag artis atau fake acc ๐Ÿ˜Š
3) lepas tag sila comment โ€œ๐Ÿ’–โ€
-
Pemenang akan diumumkan di ig @uptwice pada tarikh terdekat ini. .
Comment NAK jer. .
.
@uptwice
@uptwice
@uptwice
.
.
#uptwice#nakputih#layday#3secondwhitening #beauty#whitening#putih

#Repost @schaelinnea with @get_repost
ใƒปใƒปใƒป
Oh my god seriously scha ada DD cream?ย 
Hottest Whitening Produk no.1 in Korea! Layday V.B Tone Up Cream sampai ke Malaysia!! Krim magic jadi putih dlm 3 saat shj! Tak berasa tebal dan sticky. Memang terbaik lepas pakai โ€ข
macam tak pakai mekup pun look natural je. Nak tahu lebih?
.
> Terbaru akan dilancarkan di 1st Mei dengan KKM certificate.
> 100% natural: galactomyces, green tea extract, portulaca oleracea extract
> Water resistent, berenang pun tak perlu risau.
> Moisture dan non sticky
> Ada anti-oxidant. Awek muda
โ€ข
Nak dpt FREE follow Uptwice, skg ada contest sblm launch di 1st Mei .
.
@uptwiceย 
@uptwice
@uptwice
.
#uptwice
#nakputih
#layday #giftreviewbyschaell

#Repost @2aty_ with @get_repost
ใƒปใƒปใƒป
Oh my god seriously zaty ada DD cream?
Hottest Whitening Produk no.1 in Korea! Layday V.B Tone Up Cream sampai ke Malaysia!! Krim magic jadi putih dlm 3 saat shj! Tak berasa tebal dan sticky. Memang terbaik lepas pakaiย .
macam tak pakai mekup pun look natural je. Nak tahu lebih?
.
> Terbaru akan dilancarkan di 1st Mei dengan KKM certificate.
> 100% natural: galactomyces, green tea extract, portulaca oleracea extract
> Water resistent, berenang pun tak perlu risau.
> Moisture dan non sticky
> Ada anti-oxidant. Awek muda
.
Nak dpt FREE follow Uptwice, skg ada contest sblm launch di 1st Mei .
.
@uptwiceย 
@uptwiceย 
@uptwice
.
#uptwice
#nakputih
#layday

Microbliding Filling upper eyebrow frame + Beginning of eyebrow at super-natural loo๐Ÿ” ๐Ÿ–‹ืžื™ืงืจื•ื‘ืœื™ื™ื“ื™ื ื’ ืžื™ืœื•ื™ ืงื• ื’ื‘ื” ืขืœื™ื•ืŸ ื”ืžืกื’ืจืช ื”ื—ื™ืฆื•ื ื™ืช +ืชื—ื™ืœืช ื’ื‘ื” ๐Ÿ–‹๐Ÿ”#tagsforlikes #tagsta #eyelashs #eyeliner #eye #like4like #likeforfollow #like4follow #beautyfullashes #beautycare #beautyful #beautygirl #beautyeyes #women #girls #girly #mywork #love #lovemyjob #lovely #myhobby #myamaizingwork #layday #eyemakeup #biglashes #longlashes

Nak tahu daily makeup Wana pakai apa?? Wana pakai Layday Vanishing Cream je kat muka Wana. Sebab ianya nampak lebih natural and glowing kt muka. Sejenis DD cream yang wangi dan cepat putih. Boleh pakai as makeup base sebelum apply foundation kt muka okay ๐Ÿ˜˜ Raya nak dekat tapi takut tak cukup duit ?ย 
Uptwice sdg mncari Agen sblm perlancaran produk 1st may

Ramai yg dah join... Oush...ada agen tak sampai seminggu.. dpt profit rm3k++
Lagi pun dia sedang belajar di kolej lagi.. dia kata raya nanti nk bagi ibu RM2k duit raya.

Jom daftar skarang!!! wasap โ€ช012-2901611โ€ฌ .

MANFAAT:
> 3 saat jadi jer putih mmg ajaib
> Berpeluh pun tk payah touch-up
> Memang Moist dan tk melekit
> Sentiasa nampak awet muda
> 100% natural dengan Kelulusan KKM

CONTEST:
Hai korang ๐Ÿ˜„, Wana nak beritahu @uptwice nak bagi setiap hari 1 kotak DD cream kepada orang bertuah sblm launch 1st Mei. Akan beri 300 kotak.๐Ÿ˜˜, syaratnya mudah je: -
1) wajib follow @uptwice
2) tag 3 orang rakan anda, dilarang tag artis atau fake acc ๐Ÿ˜Š
3) lepas tag sila comment โ€œ๐Ÿ’–โ€ Pemenang akan diumumkan di ig @uptwice pada tarikh terdekat ini
Comment NAK jer

@uptwice
@uptwice
@uptwice

#uptwice
#nakputih
#layday

Most Popular Instagram Hashtags