[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#layansemua

MOST RECENT

#throwback #taklehmoveon #an17
Anugerah Nasyid 2017

Juara : Syahadah - Fazli Fareast
Naib Juara : Salam - Lah Ahmad
Ketiga: Jalan Syahadah - Daqmie

Widad & Fawwaz team #UNIC
Pakngah & Makngah team #LahAhmad
Abah team #FazliFareast
Umi #layansemua 😂😂😘😍

abam belalang kata mutur x cukuip laju. dia mai kata spec itu ini, bila kita bukak, lain pulak kat dalam, patut la x stim 😅. xpa yg berlalu biarkan berlalu. mai kita set kasi jadik. #highcam #block #head #cms #svcustom #uma34 #portpolish #spec63 #stdmodi #advancesetting #lightenclutch #degreewheel #dialindicator #cardinalsracing #belalangtempur #x1r #kroni #makaroni #amw #amwracing #ahmadmotorworks #xkroni #layansemua #135lc #y15 #ysuku #yamaha #specialist #wheeliesket

Penukaran magnetic clutch Mitsubishi Triton... Teruk gak yang sebelum ni smp jem dan makan plate da, jadi kita replace magnetic clutch yang baru.. Untuk sebarang pertanyaan, whatsapp kita : +60176355197
+60176355197
+60176355197

Call atau whatsapp..jangan segan2 beruang x mkan org kikiki +60176355197
+60176355197
+60176355197

#beruanggarage #beruangrepairandservis #beruanglayansemua #jomservis #jomrepair #repairdanservispunlayan #Mitsubishi #mitsubishitriton #triton #tukar #ampang #pandanmewah #pandanmewahampang #layanjer #layansemua #akupunyagambarkauyangpanas #relaxbrader #janganmarahmarah #jangankecam #kalausalahtolongtunjukkan #geraklupaperoger #okbai

minat dan hobi masih di teruskan tapi hanya untuk diri sendiri dan pandangan mata sendiri harap tak de la yg nk kecam sebab buat suka2 jer ni
#koistanceofficial #personarendah #warisstancekartel #dailydriven #static #fitmentgang #noequel #layansemua #temerlohmari #serembanorigin #bungakertascantik #pink #pinky #lovehaters♥️

oil sump pecah, gigi puley rongak

kelisa L7

keje kecik keje besar abam layan

nah simpan no no ni, buat kecemasan

anas : 019 3678975
afiq : 017 2661154

#semakegarage #layansemua

tacap work

terima kasih berkongsi rezeki dengan kamu di Semake Garage

#semakegarage #layansemua

Selamat pagi semua!!! Arini macam biasa bengkel abam beroperasi dri jam 10am smp 7pm... Nak servis , roll fender , custom headlamp dan lain² boleh la roger abam... +60176355197
+60176355197
+60176356197

#beruanggarage #beruangkustom #beruangservis #beruanglayansemua #layanje #layansemua #servisdanrepairpunlayan #kerjakustom #apa2jerlah #apalaginakhashtag #geraklupaperoger #jangankataabgxpayung #akupunyagambarkauyangpanas #samasamanaik #bangkitbersama #chowdulu

Ok nak jadikan cerita... waja ni abam smoked kn headlamp dia dan pasang ccfl ring... Smartkn ? Korang tgok jer ke ? Apa2 roger abam... +60176355197
+60176355197
+60176355197

#beruanggarage #beruangbest #beruanglayansemua #smokeheadlamp #smoked #customheadlamp #ccfl #angleeye #kerjakustom #proton #waja #impian #layanje #layansemua #akupunyagambarkauyangpanas #apa2jerlah #kalausalahtolongtunjukkan #samasamanaik #geraklupaperoger #bazaarpaknil #bangkitbersama #bengkelkete

Tadaa... ni la sebelum dan selepas... Amacam mat ? Roger abam dkt whatsapp +60176355197
+60176355197
+60176355197

Jgn risau abam x makan orang ini hari, hahahaha +60176355197
+60176355197
+60176355197

#beruanggarage #kamibuat #restorelampu #restoreheadlamp #headlamprestoration #headlampcoating #smokeheadlamp #perodua #myvi #peroduamyvi #bazaarpaknil #apa2jerlah #akupunyagambarkauyangpanas #layansemua #layanje #semuakeretaboleh #apalaginakhashtag

Salam selamat pagi semua... Apa khabar semua ? Abam arini mohon maaf sangat² sebab bengkel ini hari tutup... Abam ada program bersama MAI... Jadi ada sebarang pertanyaan masih boleh whatsapp abam lagi... +60176355197
+60176355197
+60176355197

#beruanggarage #60176355197 #beruangawesome #MAI #malaysiaboleh #layansemua #apa2jerlah #apalaginakhashtag #kualalumpur #abamlayanje #abamcuba

Apa Kata Kita Up Gaya Hidup Aktif Kita 🎳#BelajarMain #LayanSemua #XpndaiTapiNakLawanBoleh

KW Performance Coil Spring, fitment dan stance dia pun nice sgt denga Perodua Alza Facelift ni... Korang rasa macam mana ?

Jika korang nk cari Performance Coil Spring untuk kereta korang, apa kata korang roger abam... +60176355197
+60176355197
+60176355197

Yer jangan risau...abam beruang x makan orang hahaha

Ok pape roger jer... +60176355197
+60176355197
+60176355197

Untuk semua model Perodua , Proton , Toyota , Honda dan lain², semua ada... #beruanggarage #60176355197 #KW #KWperformacespring #kw #KWMalaysia #perodua #peroduaAlza #Alzabiru #alzafaceliftcommunitymalaysia #abamlayanje #layansemua #layanselagiboleh #akupunyagambarkauyangpanas #apalaginakhashtag

Hari ini aku jalan-jalan di ruang maya. Aku lihat nama kau merata. Di sana kau ucap hai, di sini kau ucap selamat pagi dengan mesra. Setahu aku, kau pernah kata kau mahukan aku. Aku percaya. Cuma apabila kau melayan semua manusia lain, sama manisnya seperti kau layan aku, kau buat aku tertanya. Sama ada aku ini sama seperti mereka, atau aku ini istimewa seperti apa yang kau sering kata. Aku ini manusia, ada perasaan. Aku juga berkawan, tapi aku tahu bezakan yang mana rakan, yang mana bukan. Maaf jika aku melebih-lebih. Aku ini manusia biasa, yang kadangnya mahu dilayan lebih ~ 🍃 #layansemua #cumamanusiabiasa #tahucemburutahuterasa #maafberibumaaf #berhentimembebel #negativethinkingpleasegoaway #likeforlike #likeforfollow #followforfollow #love #xoxo

Stay positive and happy. Work hard and don't give up hope. Be open to criticism and keep learning. Surround yourself with happy, warm and genuine people.

#2r2s #2r2smotorsports #osab #shahalam #gilera #scooterlife #scooter #sp180 #fxr180 #love #gilerarunner #vxr200 #cornerlipat #koyak #gagakhitam #mfamj #supportviolentdriving #malossi #polini #layansemua #speedhunters #maximumattack

Vanfire check in for polish & wax + full interior cleaning
.
.
Semua kereta adam layan no racist tak perlu segan tak perlu malu. Mari singgah kedai sebelum raya .
.
#forenthusiastsbyenthusiasts #layansemua #adamautodetailing

Its feels good to be back doing what you Love aftr missing it for one year..
#hangarcrew #avionics #layansemua #learning

Most Popular Instagram Hashtags