[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#lawas

179941 posts

TOP POSTS

Horee wisuda 😴😴😴😴 #lawas

Yuk yang belum punya sepatu classicnya, Ready stock Sepatu Kodachi 8111 dan 22 design Kaos kaki. Hanya 150K (Sepatu + kaos kaki). Size komplit mulai 35-45 πŸ‘Ÿ
πŸ“²WA: 081806283384
πŸ“²Id line: Qudwahnday
πŸ…ΏBekasi (harapan indah) / Jkt (Unj)
🚚TIKI/GOJEK

#kodachi
#oldschool
#sepatucapung
#holiday
#kaoskakioldschool
#kaoskaki
#socks
#dragonflyshoes
#dragonflysocks
#sepatukodachi
#kodachishoes
#kodachi8111
#oldskoolsocks
#kaoskakivintage
#kaoskakijadul
#kaoskakisketboard
#kodachishoes
#kaoskakisket
#3strip
#OOTD
#beauty
#jadul
#vintage
#lawas
#sneakers
#bulutangkis
#adidas
#badminton
#generasi90an
#oldschoolsocks
#90an

Balinese🌺
.
.
#balinese #preginabalii #lawas

Jangan dulu kau sama diaπŸ˜… soalnya aku lagi memperbaiki diri agar lebih pantas bersamamu❣
#lediesscootmedan
#naikvespayuk
#gilascooterist
#generasiscooteristmuda
#memevespa
#officialvespamedan
#vespa_official
#explorevespa
#galleriscooterist
#lawas

Sebisanya.Jaman semono gondrong ukuran papan masih 7.6 (2012)
πŸ“Ή @samidsontoloyo πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦ #nostalgia #lawas #skateindo #malangskate #spot #skatespot #mahasiswamalang

Hai, warga disko Bali!
Mari kita berkumpul dan berdansa lagu Indonesia lawas di bawah lampu disko bersama @icanharem dan DJ Kas @kassarkaskas di acara β€œCATATAN ANAK DISKO VOL.3”!!!
Besok (Kamis 23 Nov 2017) jam 6-10 malam di BART (rooftop bar @artotelsanur). Harga IDR 50K (termasuk first drink) & akan ada SPESIAL PROMO juga untuk minuman2 di acara besok!!!(geser untuk lihat promo)
Tiket bisa dibeli on the spot / booking di 0361-472-1000 ext 738.
.
www.artotelindonesia.com
.
#WeHeARTYou #ILoveARTOTEL #ARTOTELSanur #ARTOTELIndonesia #Kuis #Disko #Lawas #Joget #Rooftop #RooftopBar #BaliEvent #BaliParty #InfoBali #SoulofSanur #InfoDenpasar #Sanur #Bali

MOST RECENT

90k

Walkman Musicman

Hanya jual unit. Kondisi normal.

Free ongkir jabodetabek dan bandung raya. 30% diskon wilayah lain

Wa : 081546526797
Line : jual_walkman

#Walkman #Discman #JualWalkman #cassettes #JajanRock #JajanKaset #JajanMusik #JajanWalkman #oldschool #Music #ForSale #90's #MusicPlayer #Hobby #PortablePlayer #Koleksi #Kolektor #Promo #Discount #Kuis #Quiz #Band #Lawas #JualDiscman #Sony #Orait

Terima kasih cust dari #bintulu #lawas #sarikei #labuan #sarawak #wplabuan support Jeruk Madu Pak Ali Puchong
.
.
.
www.wasap.my/60192917387
.
.
#jerukmadupakalipuchong #jerukmadupakali #bintulu #lawas #sarikei #labuan #Sarawak #sarawakian #wplabuan

Uols nak kurus pun perlu pengorbanan jugak .
Korban minum air manis , manisan , makanan berminyak , ais . Tu semua punca gemuk . Ingat mudah - mudah je nak kurus? Haa .. better korang cuba TEADETOX ni dapat BANTU korang untuk kurus secara sihat😘

Whatsapp klik link di BIO

#diet #ramping #dietatkins #legtea #kempisperut #tabataworkout #workout #tehkurus #teadetoxmurah #trustedseller #sayajual #redvelvet #pilkurus #produkmuslim #produkkurus #kurusdalam2minggu #ibumenyusu #lawas #medinadesire

Uols nak kurus pun perlu pengorbanan jugak .
Korban minum air manis , manisan , makanan berminyak , ais . Tu semua punca gemuk . Ingat mudah - mudah je nak kurus? Haa .. better korang cuba TEADETOX ni dapat BANTU korang untuk kurus secara sihat😘

Whatsapp klik link di BIO

#diet #ramping #cantik #langsing #tea #slim #kurus #testimoni #beauty #kosmetik #murah #sabah #sarawak #semenanjung #love #slimmingdetoxtea #kakicantiqtea #lawas #milkbooster #nakkurus #jomkurus #ubatkurus #bazarpaknil

Salam. Ada yang berminat nak jadi stokis dan dealer Lemonade Xpresh? Sekarang ada promosi dengan MOQ yang minimun. Jom grab sekarang. 😊

Stockist - RM 168
5 bottles
Margin 30%

Exclusive Stockist - RM 1,560
50 bottles
Margin 35%

Premium Stockist - RM 2,880
100 bottles
Margin 40%

Excluding postage ***************** .

Master Agent Price - RM 40 (1st Purchase RM 48)

Klik link wasap dibawah untuk lebih detail πŸ‘‡πŸ‘‡ http://SerbukLemonCantik.wasap.my

#lemon#kurus#slim#angin#sembelit#period#lemonade#detox#masam#lega#letih#bertenaga#putih#cantik#menawan#awetmuda#halus#gebu#lawas#diet#bersenam#gempal#tidakgemuk#fitness#berseri#tahanlapar#putih#kurangmasam#mual#kuranglapar

Salam. Ada yang berminat nak jadi stokis dan dealer Lemonade Xpresh? Sekarang ada promosi dengan MOQ yang minimun. Jom grab sekarang. 😊

Stockist - RM 168
5 bottles
Margin 30%

Exclusive Stockist - RM 1,560
50 bottles
Margin 35%

Premium Stockist - RM 2,880
100 bottles
Margin 40%

Excluding postage ***************** .

Master Agent Price - RM 40 (1st Purchase RM 48)

Klik link wasap dibawah untuk lebih detail πŸ‘‡πŸ‘‡ http://SerbukLemonCantik.wasap.my

#lemon#kurus#slim#angin#sembelit#period#lemonade#detox#masam#lega#letih#bertenaga#putih#cantik#menawan#awetmuda#halus#gebu#lawas#diet#bersenam#gempal#tidakgemuk#fitness#berseri#tahanlapar#putih#kurangmasam#mual#kuranglapar

Udah agak gantengan.. #pirus #turquoise #lawas

Pengasas produk yeng2....
Tetap Cantik jelita Dan mantap luar Dan dalam walaupun dah beranak 3.... #jamuchocoyeng2 #putihcandyyeng2 #jamuviral #sedap #ketat #kurus #senggugut #lawas #parut #sinus #kulit kusam #wasup0129455470

BARANG PANASSSS PRODUK VIRALLLL..😱
Setiap hari dapat testimoni sampai tak sempat nak ambil 😱
.
.
Alhamdulillah Produk yg dh bantu ramai wanita dapatkan berat badan ideal, kena cuba tak cuba tak tahu.. 100% buah-buahan semulajadi dan tiada pantang larang.
.
.
Nak dapatkan JUS DEINA SMAX FRUIT JUICE?
.
Terus whatsapp "JUS DIENA" ke 01121691200 sekarang. Jom join postage hari ini sebelum terlambat.
.
#deinaslimaxjuice #slimaxfruitjuice #deina #kurusdalam14harijer #perutkempis #gemuk #selalulapar #takperluberlapar #takperluberdiet #takperlubersenam #masalahkegemukan #obesiti #periodtaklancar #pehabesar #lenganbesar #perutbuncit #kuruscantik #kurusputih #trustedseller #awetmuda #kuruscepat #tanpabahankimia #sembelit #lawas #juskurus #juspencairlemak #ajimaura #bazarpaknil #BazaarPakNil #testimonideina

#testimonideina
Salah seorang dari testimoni yang berjaya menurunkan berat badan sebanyak 20kg! Berat sebelum 92.3kg, selepas consume JUS DEINA berat sis 71.8kg. Sis masih lagi mencuba untuk kuruskan badan lagi.
.
.
Kelebihan Jus Deina :
βœ” MELANCARKAN HAID YANG X TERATUR
βœ” MENURUNKAN BERAT BADAN
βœ” MENGEMPISKAN PERUT BOROI
βœ” MENGAWAL SELERA MAKAN
βœ” 5x MEMBAKAR LEMAK DEGIL
βœ” BUANG TOKSIN DALAM BADAN
βœ” KECILKAN PEHA DAN PINGGUL
βœ” TAK PERLU BERLAPAR DAN BERSENAM
.
.
Nak kurus & turun berat berkilo2 macam sis kita nie? Terus jer whatsapp "DEINA40" ke 01121691200 untuk dapatkan diskaun RM40 sekarang!
.
.
#deinaslimaxjuice #slimaxfruitjuice #deina #kurusdalam14harijer #perutkempis #gemuk #selalulapar #takperluberlapar #takperluberdiet #takperlubersenam #masalahkegemukan #obesiti #periodtaklancar #pehabesar #lenganbesar #perutbuncit #freepostage #pospercuma #trustedseller #awetmuda #kuruscepat #tanpabahankimia #sembelit #lawas #juskurus #juspencairlemak #BazaarPakNil #kuruscantik #terapiinstagram

Hari ni kaknis nak share testimoni hebat sorang kawan kita ni 😊
β €β €β €β €
Tips nak kurus yang perlu awak tahu:
πŸ™…πŸ» korban kan apa yang telah jadi habit
πŸ™…πŸ» no fast food
πŸ™…πŸ» kurangkan makan manis
πŸ™…πŸ» air masak wajib!
πŸ™…πŸ» jiwa kena kental
πŸ™…πŸ» guna tangga, jangan guna lif & escalator
πŸ™…πŸ» jangan duduk setempat lama sangat
πŸ™…πŸ» banyakkan sayur dan buah
πŸ™†πŸ» dan of course la consume set shaklee nak bagi cepat kurus 😘
β €β €β €β €
Meh kaknis share kelebihan set kurus shaklee ni:
β €β €β €β €
1. Omega Guard (3 bulan penggunaan)
-Mencegah daripada salur darah tersumbat
-Merendahkan tahap kolesterol
-Mengawal masalah berat badan
-Mencegah darah dari membeku
-Membantu mengecutkan otot yang bengkak
-Membakar dan mengelakkan pembentukan lemak
β €β €β €β €
2. Herblax / Alfafa (4 bulan pengunaan)
-Mengatasi masalah sembelit
-Membuang toksin dari usus
-Membantu melawas
-Membantu usus anda supaya lebih aktif untuk gerakan peristalsis
β €β €β €β €
3. ESP / Cinch (2+ bulan pengunaan)
-Meningkatkan metabolisme tubuh dan otot
-Menjaga nafsu makan
-Mengelakkan badan jadi menggelebeh (badan jadi lebih fit)
-Kenyang untuk jangka masa yang panjang
β €β €β €β €
Nak tahu tak rahsia mereka turun berat dengan set shaklee?
β €β €β €β €
Kalau kaknis share tips & portion makanan yang perlu anda ambil nak tak? Customer kaknis yang guna tips ni ramai dah kurus!
β €β €β €β €
Khas untuk customer kaknis je 😘
β €β €β €β €
ANIS SHAKLEE
0176695032
Trusted distributor since 2014
β €β €β €β €
#kurus #setkurus #setslimming #setslimmingshaklee #sayajualshaklee #espshaklee #omegaguard #herblax #omegaguard #herblax #bakarlemak #kurus #lawas #detox #perutbuncit #shakleemalaysia #slim #langsing #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm #shakleeSunway

Hari ni kaknis nak share testimoni hebat sorang kawan kita ni 😊
β €β €β €β €
Tips nak kurus yang perlu awak tahu:
πŸ™…πŸ» korban kan apa yang telah jadi habit
πŸ™…πŸ» no fast food
πŸ™…πŸ» kurangkan makan manis
πŸ™…πŸ» air masak wajib!
πŸ™…πŸ» jiwa kena kental
πŸ™…πŸ» guna tangga, jangan guna lif & escalator
πŸ™…πŸ» jangan duduk setempat lama sangat
πŸ™…πŸ» banyakkan sayur dan buah
πŸ™†πŸ» dan of course la consume set shaklee nak bagi cepat kurus 😘
β €β €β €β €
Meh kaknis share kelebihan set kurus shaklee ni:
β €β €β €β €
1. Omega Guard (3 bulan penggunaan)
-Mencegah daripada salur darah tersumbat
-Merendahkan tahap kolesterol
-Mengawal masalah berat badan
-Mencegah darah dari membeku
-Membantu mengecutkan otot yang bengkak
-Membakar dan mengelakkan pembentukan lemak
β €β €β €β €
2. Herblax / Alfafa (4 bulan pengunaan)
-Mengatasi masalah sembelit
-Membuang toksin dari usus
-Membantu melawas
-Membantu usus anda supaya lebih aktif untuk gerakan peristalsis
β €β €β €β €
3. ESP / Cinch (2+ bulan pengunaan)
-Meningkatkan metabolisme tubuh dan otot
-Menjaga nafsu makan
-Mengelakkan badan jadi menggelebeh (badan jadi lebih fit)
-Kenyang untuk jangka masa yang panjang
β €β €β €β €
Nak tahu tak rahsia mereka turun berat dengan set shaklee?
β €β €β €β €
Kalau kaknis share tips & portion makanan yang perlu anda ambil nak tak? Customer kaknis yang guna tips ni ramai dah kurus!
β €β €β €β €
Khas untuk customer kaknis je 😘
β €β €β €β €
ANIS SHAKLEE
0176695032
Trusted distributor since 2014
β €β €β €β €
#kurus #setkurus #setslimming #setslimmingshaklee #sayajualshaklee #espshaklee #omegaguard #herblax #omegaguard #herblax #bakarlemak #kurus #lawas #detox #perutbuncit #shakleemalaysia #slim #langsing #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm #shakleeSunway

Most Popular Instagram Hashtags