#lawaktaklawak

38 posts

TOP POSTS

Jodoh itu rahsia Tuhan kan ?
.
.
.
⚽️komen yang baik2 shj
⚽️komen yang menyakitkan hati admin, akan di block
⚽️Tag rakan2 korang orait ?
.
#bolabola #bolasepakmalaysia #sukansea2017 #kakiviral #kakiviralmalaysia #komikbolasukaki #komikbolasukasuki #lawaktaklawak #hambar #babai #sukasuki
#bolasepak

@komikbolasukasuki @komikbolasukasuki @komikbolasukasuki

Kami pakai shampoo Anlene Dugro, nak rambut macam kami??
Tuanglah Anlene Dugro kat Rambut tu✌
Product : #AnleneDugro
Artist: @kecik_ogiee
Pengarah : @warung_bocil
Driver : @specialodds_eida
MakeUp Artis : #UncleBob
#LawakTakLawak?
#BesarKecikBesarKecikJe

(pesan untuk diri sendiri dan semua) mungkin kebanyakan generasi muda islam, dan orang tua sekali pun tidak kenal secara mendalam siapa itu nabi muhammad SAW apalagi menjadikannya sebagai idola atau pujaan. malah ramai yang jadikan selebriti sebagai idola sampai mengagungkan mereka.
ada jugak yang buat video deep atau sentap semata mata nk dapat view banyak atau popular. kerja ini kena ikhlas boh, takut apa yang kita buat jadi sia sia. Tajdid niat bruh | @khairul.andre & @syazwanmohdanis
Follow @gitugituviners .
.
.
#lawak_hambar #lawakterkini #lawakhambar #lawakgram #penyuterbang #malaysiaviners #vcomp #lippmalaysia #lawakhambar #lawakinsta #terbaik #sentap #tarbiahsentap #malayvines #malayviral #malayigers #myandsgvines #kasutterbang #dubsmashmalaysian_ #dubsmashterbaikmalaysia #dubsmashmalaysianterbaik #motifviral #viralogy #instafollow #instafollowers #tagsforlikes #followforlike #lawaktaklawak #mudahterhibur #sukanstartv .
.
.
@dubsmashmalaysian_ @dubsmashmalaysian @dubsmashterbaikmalaysia @myandsgvine @myandsgvines @lawak_kini @lawak_hambar @lawak_kerapu_meraban @lawak_tak_jadi @malaysian_lawak @malaysiaviners @malayavidgram @pickuplinechiachiachia @lawakterkini @atukpesanvideo

Susah betul orang mcam ni... Haish
#lawaktaklawak .
.
.
Tag rakan anda yg bendul

Second Type

The ANTISOCIAL type

Selamat hari raya!!! Cmtok laaa jadi mun rumah org kita pegi yaaa ada WieFie. Ujong2 klaka ngan handphone jak. Tedah tuan rumah 😂😂😂
.
.
Share2 laaa ngan kwn2 ktkorg juak. Sama2 jadi antisocial 😂 .

@aqeemawg @baganinthebronx @terencetmatix
@nervewreck_twnty_x
#videotaklaku #lawaktaklawak #videoraya #hambar #lawakhambar #antisocial #lawakhangit

MOST RECENT

Jodoh itu rahsia Tuhan kan ?
.
.
.
⚽️komen yang baik2 shj
⚽️komen yang menyakitkan hati admin, akan di block
⚽️Tag rakan2 korang orait ?
.
#bolabola #bolasepakmalaysia #sukansea2017 #kakiviral #kakiviralmalaysia #komikbolasukaki #komikbolasukasuki #lawaktaklawak #hambar #babai #sukasuki
#bolasepak

@komikbolasukasuki @komikbolasukasuki @komikbolasukasuki

Susah betul orang mcam ni... Haish
#lawaktaklawak .
.
.
Tag rakan anda yg bendul

Second Type

The ANTISOCIAL type

Selamat hari raya!!! Cmtok laaa jadi mun rumah org kita pegi yaaa ada WieFie. Ujong2 klaka ngan handphone jak. Tedah tuan rumah 😂😂😂
.
.
Share2 laaa ngan kwn2 ktkorg juak. Sama2 jadi antisocial 😂 .

@aqeemawg @baganinthebronx @terencetmatix
@nervewreck_twnty_x
#videotaklaku #lawaktaklawak #videoraya #hambar #lawakhambar #antisocial #lawakhangit

The mintak angpau type
.

Types of people during hari raya visiting 😂😂😂 .

Camtok kita rami2 gi rumah orang. Ngarapa tek nak ada duit di isik nya 😂😂😂 Main2 ajak. Boh ambik ati. Tok pakey hiburan org jak.

Like and Share the laughter with people 😁

Next type will be uploading soon

Selamat Hari Raya!!! 0-0 yeeee
.
.
@aqeemawg @baganinthebronx @nervewreck_twnty_x @terencetmatix .
#hariraya #lawaktaklawak #lawak #hambar

Kami pakai shampoo Anlene Dugro, nak rambut macam kami??
Tuanglah Anlene Dugro kat Rambut tu✌
Product : #AnleneDugro
Artist: @kecik_ogiee
Pengarah : @warung_bocil
Driver : @specialodds_eida
MakeUp Artis : #UncleBob
#LawakTakLawak?
#BesarKecikBesarKecikJe

(pesan untuk diri sendiri dan semua) mungkin kebanyakan generasi muda islam, dan orang tua sekali pun tidak kenal secara mendalam siapa itu nabi muhammad SAW apalagi menjadikannya sebagai idola atau pujaan. malah ramai yang jadikan selebriti sebagai idola sampai mengagungkan mereka.
ada jugak yang buat video deep atau sentap semata mata nk dapat view banyak atau popular. kerja ini kena ikhlas boh, takut apa yang kita buat jadi sia sia. Tajdid niat bruh | @khairul.andre & @syazwanmohdanis
Follow @gitugituviners .
.
.
#lawak_hambar #lawakterkini #lawakhambar #lawakgram #penyuterbang #malaysiaviners #vcomp #lippmalaysia #lawakhambar #lawakinsta #terbaik #sentap #tarbiahsentap #malayvines #malayviral #malayigers #myandsgvines #kasutterbang #dubsmashmalaysian_ #dubsmashterbaikmalaysia #dubsmashmalaysianterbaik #motifviral #viralogy #instafollow #instafollowers #tagsforlikes #followforlike #lawaktaklawak #mudahterhibur #sukanstartv .
.
.
@dubsmashmalaysian_ @dubsmashmalaysian @dubsmashterbaikmalaysia @myandsgvine @myandsgvines @lawak_kini @lawak_hambar @lawak_kerapu_meraban @lawak_tak_jadi @malaysian_lawak @malaysiaviners @malayavidgram @pickuplinechiachiachia @lawakterkini @atukpesanvideo

True storyyy...hahahahaha
Tag rakan anda yg gemuk
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

#hambar #firstphoto #follow #janganterasa #janganlhserius #sekadarhiburan #lawaktaklawak #sakit #hiburan #fun follow@lawakpanas

Most Popular Instagram Hashtags