#lawakstudent

MOST RECENT

Tag member korang yg pemikiran kreatif mcm ni #lawakhambar #lawak #lawakstudent

UiTM lain gelabah takde air. While in Jengka? Huhu 👩‍🎤 .
.
#sembangstutudent
#lawak
#lawakhambar
#lawakstudent
#lawakkampus
#lawakgram
#lawakmalaysia

Inilah sifat manusia. Biasalah tu perangai mcm cibai msa dekat dunia .
.
#sembangstutudent
#lawak
#lawakhambar
#lawakstudent
#lawakkampus
#lawakgram
#lawakmalaysia

Yang pernah ada ps1 je tahu nikmat bersyukur ni. Kau tahu apaa? Mobile legend je huh .
.
#sembangstudent
#lawak
#lawakhambar
#lawakstudent
#lawakkampus
#lawakgram
#lawakmalaysia

Ini biasa terjadi dikalangan kita. Time dinner night macam anak raja ohh. Kepala pantas betul. 👩‍🎤
.
#sembangstudent
#lawak
#lawakhambar
#lawakgram
#lawakkampus
#lawakstudent

Yeaa memang kau akan stress main binatang ni sebab smpai sekarang kau tk paham game ni 😑
.
#lawak
#sembangstudent
#lawakhambar
#lawakkampus
#lawakgram
#lawakstudent

Haha ni zaman bila ntah ni budak2 buat perangai
.
#sembangstudent
#lawakstudent
#lawak
#lawakhambar
#uitm

Ahaha beli buku tebal-tebal guna satu sem je. Jubake siak
.
#sembangstudent
#lawakstudent
#lawak
#lawakhambar
#uitm
#uitmshahalam

Standard student. Makanan paling mantap di waktu malam "maggie"
.
#sembangstudent
#lawakstudent
#lawak
#lawakhambar
#uitm
#uitmshahalam

Standard student UiTM. Sian komander. Ad ke kawan korang komander dekat sini. Cer tag sikit 😂
.
#sembangstudent
#lawakstudent
#lawak
#lawakhambar
#uitm

Bila kau dapat pointer 4.0 be like 😂. (Credit:demibagby) #studentlife #lawakstudent #kakigym #fatburnermegamalaysia

Dah jumpa dah budak ni 😅besar dah budak yang menari tiang dulu ni 😂😂😂oyeahhhh🤣
@lawak.hangit @lawak4x4 @lawak_hambar
#lawakstudent#lawakboring#lawakhambar#siakapkeli#penmerahdotcom#malaysiaviral

Kaum wanita boleh terangkan tak?😂😂 Tag rakan korang yg selalu mcm ni😁

Follow @budak_baru_nak_belajar
#lawak#lawakhambar#asramaputri#hiburanmalam#lawakmahasiswa#lawakstudent#kipidap#youcandoit#supportmeguys🙌

hidop sebagai seorang student bila nak balik kampong tu dari PD ↔ Terengganu😌 hanya student2 je akan faham situasi ni😌dalam bas mana ada toilet.. terpaksa tahan😌 lagi-2 bila bas tu sengaja langgar bonggol😌 memang rasa mcm nak meletop je masa tu😌😌

.
Tag kawan anda✔
.
.
#lawak #lawakantarabangsa #lawakstudent #lawakhambar #studentlife #pelajar #rumahjauh #kampunghalaman #tahankencing #draculabuathal

Most Popular Instagram Hashtags