[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#lawaksiyot

4792 posts

TOP POSTS

Baik punya pantun balas.. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #lawaksiyot

Bila kau ngan kawan ko tengah sedap dok perati budak pempuan yg ko minat pastu cikgu perasan yg ko tengah pandang sesuatu. Wuuu
_____________________________________
When you and your friends was watched girl that u admire her then teacher caught u watching something. Wuuu
_____________________________________

Turn on notification anda
#lawak #lawakterkini #lawakhambar #lawakboring #lawakbatak #lawakhambar #lawakhangit #lawakgram #lawakgila #lawakking #lawakkerder #lawaklucu #lawakdunia #lawakke #lah #haduh #lawakchipster #lawaksiyot #jebon #lawakpetang #lawaksempoi #lawakmalaysia

Asal ada awek hot je, mesti dia yg add dulu. Korg ada member mcm ni? πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #lawaksiyot

Tag member korg yg bulu kaki mcm ni.. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #lawaksiyot

Atas permintaan dari beliau sendiri, admin share la wajah sebenar otromen ni. Tak sangka org Malaysia rupanya. Mati2 kita kena tipu ngn org Jepun ckp otromen org Jepun. Tataplah wajah sebenar otromen ini. Tenang.. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #lawaksiyot

Wow! iPhone 8! Mesti korg ada member peminat tegar produk keluaran Apple kan. 😍😍😍
Harga iPhone 8 ini dijangka bermula dari RM4200 dan ke atas. Fuh!
#lawaksiyot

Menakutkan.. 😱😱😱 #lawaksiyot

MOST RECENT

Amboi.. berkesan ke? πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #lawaksiyot

Sebb kan hari ini hujan kakbie kena pakai baju hujan la,nanti basah,orng langkawi jangan main hujan noh,#lawaksiyot #motifviral #meletop #lawak #lawakbodoh #cantik #model #keningtebal #ratu #hujan #modelbajuhujan #janganmengatapompuan #jangancakapakaktakpayung #janganmengataserum

Ampun Tiger, ampun!! πŸ™πŸ™πŸ™ #lawaksiyot

Bila kau ngan kawan ko tengah sedap dok perati budak pempuan yg ko minat pastu cikgu perasan yg ko tengah pandang sesuatu. Wuuu
_____________________________________
When you and your friends was watched girl that u admire her then teacher caught u watching something. Wuuu
_____________________________________

Turn on notification anda
#lawak #lawakterkini #lawakhambar #lawakboring #lawakbatak #lawakhambar #lawakhangit #lawakgram #lawakgila #lawakking #lawakkerder #lawaklucu #lawakdunia #lawakke #lah #haduh #lawakchipster #lawaksiyot #jebon #lawakpetang #lawaksempoi #lawakmalaysia

Bila group moto berjumpa dengan group moto lain...πŸ˜‚πŸ€£ semua muka ketat ja..TAPI bila dah bertegur disitula jadinya kawan baek!😌❀️ Selamat Pulang semua..
.
#selamatpetang #selamatberistirahat #layan #videolawak #mukaketat #lawaksiyot #kami❌ramai #twinbikers #sempoi #malaysiabikers

Kisah benar rakaman cctv . #lawak #lawakgram #lawakbodoh #lawaksiyot

Bila ada satu cermin je kat rumah kau..πŸ˜‚πŸ˜‚
=========================
Tag rakan anda untuk follow IG ni
Dan follow @lawak.tak.habis untuk lawak yang takkan habis
=========================
#lawakharini#lawaklancau#lawakbodoh#lawakgram#lawaksiyot#lawaknakmampuih#lawakkatbumi#lawakjenaka#lawakkan

Test test 1 2 3 🀣 . Jangan lupa afundi peserta #afmegastar 2017 . #lawakgram #lawak #lawaksiyot #lawak4x4 #lawakhangit

.
.
Lelaki ini sudah berusia lebih 90 tahun dan ayah yg paling jauh jarak umurnya dengan Anaknya..
Ini adalah anaknya yang ke-2..(rasanya dgn bini muda dia lah kot) ..huhuhu
.
ade sesiapa nk pecah rekod dia?🀣 .
-himpunanfakta-
#lawakbodoh #lawaksiyot#lawakgile#lawakkerder#like4like#himpunanfakta#supreme#faktabukanauta#lololo#jomsupport#kemeh#futsal#club#enjoy#faktahebat#gilahgilaremaja#dropship#malaysianfood#hashtag#instafemes#pleasesupportme#staytuned#muahh#muahhmuahh#banyaklagifakta

admin tengah garu kepala ni, ade yang boleh tolong explain tak? seriusπŸ™„!
.
.
credit to: @vavieeliaa
DM / tag @lawak_wechatstail untuk kongsikan hiburan yang korang ade ye☺️
.
.
#lawakwechatstail #lawaksiyot #lawakbodoh #lawaktahapdewa #lawakwechatstail #budakwicet #dakwicet #apahal #lawakboring #lawakking #lawakhambar #lawakhangit #lawaksiyot #viralmalaysia2017 #lawak #wicet #himpunanbahanlawak #lawaksenyap #lawakajaib #lawakkampung

Hanya lejen kenal dan pernah pakai kasut ni. An an an? πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #lawaksiyot

Klu besar ni sebulan pon x habis. Persoalan: bau dia agak2 lg kuat dr size biasa? #hantudurian #lawak #lawakbodoh #lawaksiyot #lawakhangit #lawakboring #paralympic

Most Popular Instagram Hashtags