#lawakke

MOST RECENT

ko kenapaaaaa!?
.
.
.
semua yang aku buat memang tak kene kee?
.
.
.
ko tegur kawan ko sebab ko pon macam dia pakai baju macam tak cukup kain... kat rumah aku banyak beg plastik hitam oi... nak ke....
.
.
.
#lawakke #aurat #jaga #macam #jaga #barang #berharga

cakaplah apa kau nak cakap.
.
.
.
kenapa kau nk cari salah orang lain sedangkan salah sendiri dah jelas.
.
.
.
kalau nak cakap fikir dek
.
.
.
kalau aku pakai tudung macm makcik ko macam apa.
.
.
.
#lawak #lawakhambar #myway #lawakke #girl

Okay sape faham lawak dia ni ? Tag kwn korang kalau faham πŸ˜‚ #lawakhambar #tiktokmalaysia #dropshipwanted #lawakke #lawaking #lawaktahapdewa

Situasi berlaku apabila kau nak diet tapi nafsu makan menggoda. Tag rakan2.
.
@serius.la.lawak.ke .
.
#lawak #seriusla #lawakke

Bangun tido, ni ler perkara wajib saya buat.
Kita mamam dulu. .
2 biji kueh "CheMek" abah beli utk kita tau sekali hadap je.
Tak de che mek tak senang hidup πŸ˜‚πŸ˜‚ #SipipiBam
#lawakladik
#telatahcilik
#LawakKe

Apalah dosa kucing tu dia tak tau pape. Tag rakan2.
.
@serius.la.lawak.ke .
.
#lawak #seriusla #lawakke

Kalau bela malam-malam masuk bilik nie menggelupur lari. Tag rakan2.
.
@serius.la.lawak.ke .
.
#lawak #seriusla #lawakke

Agak2 nak sambung ke tidak??
.
.
#vines #viner #lawakke #editing #editor #malayvines

Takde sape nak datang butik kau kalau mcm nie. Tag rakan2.
.
@serius.la.lawak.ke .
.
#lawak #seriusla #lawakke

Best betul dia main. Tag rakan2. .
@serius.la.lawak.ke .
.
#lawak #seriusla #lawakke

Tu diiaaa aiiihh..guna Hingga titisan terakhir. Betul2 jimat. Still wangi.
.
#AMARAN, #JANGAN CUBA CARA INI DI AWAL PEMBELIAN AIR FRESHENER DE'XANDRA
.
#jangankecamSaya @himpunanceritalawak
Next pic Cara guna yang betul. Kalau tengok belakang kotak pun Ada Cara guna bagaimana.πŸ˜‰ #lawakpagi #lawakke #dexandra #airfreshener #wangi #dropshipdiperlukan #dexandrakampar #stokisdexandra

Most Popular Instagram Hashtags