[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#lawakke

6969 posts

TOP POSTS

Ha siapa yang acah pandai sangat tu? Tag sikit πŸ˜‚
.
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
πŸ‘₯ | Tag Rakan Korang
πŸ”› | Tekanlah Notifications On tu
🚫 | Rude Comment? Blocked!
🌈 | LIKE kalau nak bahagia
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– #lawakmalaysia
#lawakke
#lawakkan
#lawakkau

Dgr cita wabak raver dh merebak diseluruh dunia tag kawan korang yang suka rever #raver#lawakke#follow

Cumi, Cumi, Cumiiii... πŸ˜˜πŸ˜…πŸ˜‰
Sy sahut Cabaran @nabila.razali #CumiCumiChallenge #PematahHati #ParodiPematahHati
#cumicumi
#lawakke
#hilangkanStress
#malaysia

MOST RECENT

Tengah mencari ubat tinggi?
Nak tambah tinggi 15cm?
Tengok member semua makin TINGGI?
Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊
.
WS: +601151537965
Kalau korang nak boleh check di sini pulaπŸ‘‡πŸ»
@herball.tinggi_my
@herball.tinggi_my
@herball.tinggi_my
.
.
FEEDBACK terkini boleh cek disiniπŸ‘‡πŸ»
@herball.tinggi_feedback .
.
#dubsmashmalaysia #dubsmashmalaysian #malaysiaviners #vinemalaysia #malayvines #mudahterhibur #igersmalaya #alisha #khuzairi #lawakan #smulemalaysian #kecamamzar #dubsmashmalaysiaterbaik #amzar #patahnyasebelahsayap #lawakgram #lawak #lawakfans #lawakhambar #lawakkerder #lawakke #instavines #funnyvideo #funnymeme #viralogymedia #motifviral #siakapkeli #malayvine #lawakterkini

-Kata-kata dari warga Palestineβ™‘β™‘β™‘
Ya Allah bebaskanlah NEGARA PALESTINE dari penaklukan Yahudi Laknatullah..Aamiin β™‘β™‘β™‘
.
.
βœ…Tag SomeoneπŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.

#dubsmashmalaysia #dubsmashmalaysian #malaysiaviners #vinemalaysia #malayvines #mudahterhibur #igersmalaya #ikutcarakita #atukpesan #lawakan #smulemalaysian #lippmalaysia #dubsmashmalaysiaterbaik #lawakkampus #igreviewmalaysia #lawakgram #lawak #lawakfans #lawakhambar #lawakkerder #lawakke #instavines #funnyvideo #funnymeme #viralogymedia #motifviral #siakapkeli #pt3 #spm

-Kata-kata dari warga Palestineβ™‘β™‘β™‘
Ya Allah bebaskanlah NEGARA PALESTINE dari penaklukan Yahudi Laknatullah..Aamiin β™‘β™‘β™‘
.
.
βœ…Tag SomeoneπŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.

#dubsmashmalaysia #dubsmashmalaysian #malaysiaviners #vinemalaysia #malayvines #mudahterhibur #igersmalaya #ikutcarakita #atukpesan #lawakan #smulemalaysian #lippmalaysia #dubsmashmalaysiaterbaik #lawakkampus #igreviewmalaysia #lawakgram #lawak #lawakfans #lawakhambar #lawakkerder #lawakke #instavines #funnyvideo #funnymeme #viralogymedia #motifviral #siakapkeli #pt3 #spm

Cenggini le jadi bapak , bapak yang rare . β€’
β€’
β€’
#lawakbenua #lawak #bijak #lawakhambar #lawakboring #lawakke #lol #memes #lawakantarabangsa

Kesian bila tengok siapa yang main League of LegendπŸ˜­πŸ˜‚πŸ˜­
β€’
β€’
β€’
@meme_oreo
#lawakke #meme_oreo #kepalabana #mememalaysia #original #memelawakdebest #janjilawak #oreomeme

Memang sedap suara Ziana Nyit . Inilah idola Admin , walaupun beliau semakin macho . *Sesuai untuk menghalau sebarang ganguan emosi dan ketum .
β€’
β€’
β€’
#lawakboring #lawakhambar #lawakgram #lawak #lawakke #lawakjenaka #lawak4x4 #lawakan

Cumi, Cumi, Cumiiii... πŸ˜˜πŸ˜…πŸ˜‰
Sy sahut Cabaran @nabila.razali #CumiCumiChallenge #PematahHati #ParodiPematahHati
#cumicumi
#lawakke
#hilangkanStress
#malaysia

Hye,kpada kakak saya yg tgah goreng ayam,ank buah yg tgah on9,abg yg tgah tido,adik yg entah kmana ..syg nk bagi ucapan,.tgah buat apa tu?? πŸ˜œπŸ˜…πŸ˜‚πŸ˜‚
#lawakke? #takKelakar #boring

Sik sabar mok christmasπŸ’šπŸ’š
Mok pegi makanπŸ˜‚πŸ˜‚
Tag kawan korang yang annoyingπŸ‘‹

#christmas #christmasday #merry #merrychristmas #sabar #makan #ngabang #bf #gf #annoying #sewel #simple #bodo
#parody #lawakke #lawakgram #lawakhangit @lawak.hangit

Kesian engkau Wan... Mesti slalu kene kan.... Rag kwn Korg bernama wan

#lawaksolo #lawakke #lawakan #lawakhambar #lawakgram
Follow ig :
@lawak_bosan_cho
@lawak_bosan_cho
@lawak_bosan_cho

Ini dikira tahap ultra lejen.. X ke membazir topup #lawak #lawakke #lawakinciktheory #lawaksangat #lawakan #lawaksakai #lepak #telefon

Mari kita ramai ramai #jerusalemisthecapitalofpalestine dan tag @realdonaldtrump supaya org tua tu tahu dia bukan boss bumi ini! Ayuh kita buktikan suara org-org Malaysia yg cintakan keamanan juga sangat penting serta kuat dan perlu di dengar!
.
#jerusalemisthecapitalofpalestine @realdonaldtrump #jerusalemisthecapitalofpalestine @realdonaldtrump
#jerusalemisthecapitalofpalestine @realdonaldtrump
.
.
Selamatkanlah Baitulmaqdis, Ya Allah!

Salah satu petanda kiamat itu hampir ialah penaklukan Kota Baitulmaqdis.

Daripada Auf b. Malik r.a., katanya, " Rasulullah S.A.W telah bersabda : "Aku menghitung enam perkara menjelang hari kiamat." Baginda menyebutkan satu daripadanya, iaitu penaklukan Baitulmaqdis."
.
.
#PrayForPalestine #SelamatkanBaitulmaqdis #Jerusalem #AlQuds #alqudsibukotapalestina #palestine #baitulmaqdis #lawakkampus #luculahho #lucula #orekito #bolehje #lawakgram #lawak #lawakfans #lawakhambar #lawakkerder #lawakke #funnyvideo #funnymeme #siakapkeli #malayvine #lawakterkini #thuglife #macammacamhal

Kenapa orang boleh? dan kenapa tidak kita? Artis elfira loy dan ramai lagi artis lain juga telah mencuba dan ternyata puas hati dan berhasil.

KETINGGIAN BERTAMBAH 2-15CM LAGI. 100TERBUKTI BERKESAN (Nutrient High Calsium Powder) adalah supplement nitrisi SEMULAJADI yang sangat membantu lelaki dan wanita 10-35 tahun yang terbantut ketinggian serta yang ingin menambah ketinggian lagi.

ORIGINAL! RM160 SAHAJA
.
.
#dubsmashmalaysia #dubsmashmalaysian #malaysiaviners #vinemalaysia #malayvines #mudahterhibur #igersmalaya #dubsmashmalaysiaterbaik #amzar #review #igreview #lawakgram #lawak #lawakfans #lawakhambar #lawakkerder #lawakke #instavines #funnyvideo #funnymeme #viralogymedia #motifviral #siakapkeli #malayvine #lawakterkini #kedah #selangor #TMpialaMalaysia2016 #rizalghazali

Haaaa.. Yg nih admin pun buat 😁 😁
Tag member anda yg mcm nih πŸ˜‚πŸ˜‚
#viral #lawak#lawakhambar #malaysia #malaysiaig #lawakmalaysia #tahpape #noradanish #aydajebat #neelofa #lawakke #follow

Sapa suruh diajak g solat jumaat tak nak hahhaha
#madlipzmalaysia
#madlipzmalaysian
#viral
#viralvideos
#lawak
#lawakke

Hmm yg paham ii yg xpaham sudah...under 18 not allowed ....follow @_lawakbest
.
.
.
#lawakbest#lawakke

Next Madlipz
Title:Kunyit adik beradik lengkuas
Sowie ee....bz siket...
#kunyit
#akubukankunyit
#lawakke
#madlipz
#dubbingmalaysia

Muka bila bff kau @eryshazakuan x habis buat lawak hambar and muka kau be like nk gelk ke x so tu la jadinya heheπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚so korang ad caption ap lagy just for fun la guysπŸ˜ŽπŸ˜‚ #lawakhambar #lawak_hambar #lawakkosong #monyaeryaamuah #lol #lawakke #like4like

Monyet sekarang bkn biasaΒ².. hahha! πŸ˜‚
.
.
@Regranned from @buletin_malaysia - MONYET Indonesia yang menjadi perhatian dunia selepas merakam sendiri gambarnya tersengih dan mencetuskan perbalahan hak cipta antara pemilik kamera dengan pertubuhan kebajikan haiwan, dipilih sebagai β€˜Tokoh Tahunan’ oleh pertubuhan kebajikan tetrbabit, hari ini.

People for the Ethical Treatment of Animals (PETA) menyatakan monyet berkenaan, Naruto, diiktiraf sebagai β€˜seseorang’, bukannya β€˜sesuatu’. Pada 2011, monyet itu menekan butang kamera jurugambar Britain, David Slater, ketika melihat ke arah lensa di Sulawesi.

Gambar berkenaan menjadi tular dan PETA membawa kes itu ke mahkamah menuntut monyet berusia enam tahun itu diisytiharkan sebagai pemilik gambar berkenaan.

Kes itu mencetuskan perbahasan pakar undang-undang antarabangsa sama ada haiwan layak menjadi pemilik harta atau tidak.

Slater menegaskan dia pemegang hak cipta gambar itu kerana menyusun penggambarannya, termasuk memasang kaki kamera namun meninggalkan kamera beberapa minit ketika monyet berkenaan datang dan menekan butang perakam.

Slater memenangi kes itu di mahkamah di California namun PETA membuat rayuan ke mahkamah lebih tinggi.

Kes berkenaan diselesaikan September lalu, selepas Slater bersetuju memberi 25 peratus pendapatan hasil gambar berkenaan untuk usaha melindungi habitat dan monyet di indonesia.

Sumber: Harian metro
.
.
#dubsmashmalaysia #foreveralone #malaysiaviners #vinemalaysia #malayvines #mudahterhibur #awekmelayu #ikutcarakita #smulemalaysian #dubsmashmalaysiaterbaik #lawakkampus #luculahho #lucula #orekito #bolehje #lawakgram #lawak #lawakfans #lawakhambar #lawakkerder #lawakke #funnyvideo #funnymeme #siakapkeli #malayvine #lawakterkini #thuglife #monyet #macammacamhal

Berita panas terbaru tersedih tak tau nak cakap apa..😒😒😒
.
.
@Regranned from @geografi.my - HANDS OFF JERUSALEM! βž–

Donald Trump juga mengumumkan rancangan untuk merelokasi kedutaan Amerika Syarikat ke Baitulmaqdis.
βž–

Ini merupakan sebuah langkah yang bakal mencetuskan ketegangan dan menghalang prospek perdamaian.
P/S : sorry tadi salah hari bulan.
.
.
#dubsmashmalaysia #foreveralone #malaysiaviners #vinemalaysia #malayvines #mudahterhibur #awekmelayu #ikutcarakita #smulemalaysian #dubsmashmalaysiaterbaik #lawakkampus #luculahho #lucula #orekito #bolehje #lawakgram #lawak #lawakfans #lawakhambar #lawakkerder #lawakke #funnyvideo #funnymeme #siakapkeli #malayvine #lawakterkini #thuglife #savepalestine #bersatudemiislam

Ah korang pilih laa mana korang suka lagipun kitaorang belum b'punya lagi πŸ˜¬πŸ˜ŽπŸ˜… #selamatpagisemua
#lawakke?
#siblinglove

Most Popular Instagram Hashtags