#lawakkawkaw

MOST RECENT

Bile nak sakitkan hati member tgh duduk sedangkan ada byk seat kosong be like

Tu kalo perempuan...kalau lelaki camna pulak ehhπŸ˜‚πŸ”₯speisis terancam tul... .
.
Cc:@microproduction_ @iffaat._ .
.
@lawak.tube @lawak.teroks @lawak_hambar @lawak.boring @lawak_jintoncit @lawak_ker_der
#lawak #lawakpublic #lawakkawkaw #lawaking #himpunanlawakmalays #lawakbodoh #lawakkeder

sape eh editor ni aku nk hempuk je kepala dia...ni budak tadika pun leh buat 😠😠
.
betul ke guisπŸ˜—...(tag member anda)
.
follow πŸ™ like πŸ…
.
.
πŸ“Ή (dm min)
#lawakkawkaw
.
.
#cats_of_instagram #catstagram #cutecat #liveauthentic #foodbeast #eeeeeats #eatfamous #ig_malaysia #365malaysia #androidography #focalmarked #lawak #comel #qouteoftheday #lawak #videolawak #viral #motifviral #bazarpaknil #baazarpaknil #dagelan #ngakak #vscomalaysia #malaysia

ni dah kenapa ni tolong jelaskan pada min boleh? πŸ˜…
.
betul ke guisπŸ˜—...(tag member anda)
.
follow πŸ™ like πŸ…
.
.
πŸ“Ή (dm min)
#lawakkawkaw
.
.
#cats_of_instagram #catstagram #cutecat #liveauthentic #foodbeast #eeeeeats #eatfamous #ig_malaysia #365malaysia #androidography #focalmarked #lawak #comel #qouteoftheday #lawak #videolawak #viral #motifviral #bazarpaknil #baazarpaknil #dagelan #ngakak #vscomalaysia #malaysia

ayokk sape dah beli tu hati2 ye dengar citer iphone baru ni ade masalah charge....... #chargegate .
link youtube mat saleh ni ade kt profile eh.. .
betul ke guisπŸ˜—...(tag member anda)
.
follow πŸ™ like πŸ…
.
.
πŸ“Ή @unboxtherapy
#lawakkawkaw
.
.
#cats_of_instagram #catstagram #cutecat #liveauthentic #foodbeast #eeeeeats #eatfamous #ig_malaysia #365malaysia #androidography #focalmarked #lawak #comel #qouteoftheday #lawak #videolawak #viral #motifviral #bazarpaknil #baazarpaknil #dagelan #ngakak #vscomalaysia #malaysia

Biadap punya pelanggan nasib baik kena sepak je tuπŸ˜‚. #lawakkawkaw #like4likes #sumpahlawak #lawaktahapdewa

HAHAHAHAπŸ˜‚πŸ˜‚
#lawak #lawakkawkaw

Most Popular Instagram Hashtags