[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#lawakgiler

1996 posts

TOP POSTS

Terbaek boh!! πŸ˜‚πŸ‘ŒπŸ»
#abanglongfadil2
#lawakgiler
#terbaek

Shooting time! Filem engine number 9😘 Nantikan tahun depan. Jom lunchπŸ˜‹ #ujang #hahahaha! #lawakgiler

Hahahaha
#lawakGiler

Cara pakai yang mana korang gune? #lawakgiler#lawaknakal #lawakpalingwin #Lawakpelik

Admin rase diorang ni mabuk ketum πŸ˜‚πŸ˜‚ HAHAHAHAHA .
.
Tag rakan anda yg spesies mcm ni .
.
@lawok_sokmo #smogaterhibur #lawakkeidok #lawakdo #lawakgiler

Super duper kelakorama πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Menitik air mate mummy tengok ni tau!! Sila jgn buat mcm tu kat mummy ehhh... πŸ˜‚ #mummytaumummymemangcomel #kelakar #lawakgiler #lawakgila

πŸ€£πŸ˜‚
lawan selak .. sekali dpat pegang, tak lepaaasss .. πŸ˜†
~
FOLLOW ig @fun.i.sha LIKE, SHARE, TAG - korang memang best πŸ˜˜πŸ˜‰ #mainan #orang #tua #tua2 #dewasa #saja #laki #bini #muda #muda2 #jangan #selak #kain #baju #seluar #dapat #pegang #tak #lepas #terus #lawak #lawakgiler

#Repost @tajulofficial (@get_repost)
・・・
Shooting time! Filem engine number 9😘 Nantikan tahun depan. Jom lunchπŸ˜‹ #ujang #hahahaha! #lawakgiler

Inilah dia kumpulan yg pernah meletop suatu ketika dahulu yg dinamakan kumpulan CECUPAK.. πŸ‘ sgt legend dalam industri komedi.. Dan mereka juga pernah menjayakan sitkom komedi Cecupak yg dianggotai oleh Ucop, Pian, Ropie, Pak Jaih dan Pak Lah ⭐️ kumpulan Cecupak juga boleh dikatakan kumpulan yg wujud selepas SENARIO dan kehebatan mereka dalam berlawak juga tidak kurang hebatnya berbanding Senario.. ⭐️ Tetapi sekarang ini yg bergiat aktif dalam industri komedi hanyalah Ropie kerana beliau telah mnyertai Maharaja Lawak Mega sebanyak 3 musim dan gaya beliau melawak mmg sgt2 menghiburkan πŸ‘ namun Ucop dan Pak Lah juga masih lg bergiat dalam lakonan dan membawa watak2 komedi πŸ‘ Pak Lah pernah juga mnyertai Maharaja Lawak Mega pada musim 2011 πŸ‘ manakala nama Pian dan Pak Jaih semakin menyepi pada masa kini.. Adakah diantara mereka yg masih aktif dalam membuat komedi akan mneruskan perjuangan mereka dgn mnyertai Maharaja Lawak Mega 2017 ? ✨ setakat ini, Ucop yg msih lg aktif tetapi belum lagi menyertai MLM.. Sama2 kita nantikan.. πŸ’« apa2 pun, kumpulan ni memang legend ! πŸ‘‘ LEGEND OF CECUPAK πŸ‘‘ @ropie_comey @ucopcecupak @pian_cecupak @paklahcecupak67 #lawakgiler #kumpulanlegend #cecupak #kenangan

MOST RECENT

Jauh pandangan photographer ni 😁 follow me and follow @lawak_kapalterbang
#lawak #lawakgiler #lawakhambar #lawakboring #lawakkeder #lawakgram #abglongfadil2

Admin kadang terfikir jugak . Betul jugak cakap dia ni πŸ˜• @ijoymushiro__comeback
#cakapbiarbersopan #lawak #lawakgiler #lawakhambar #lawakkeder #lawakgram #abglongfadil2

Siapa kenal lejen ni ? πŸ˜„
#ujang #lawak #lawakkeder #lawakhambar #lawakgiler

Lawak giler hahaha
#lawakgiler

Terbaek boh!! πŸ˜‚πŸ‘ŒπŸ»
#abanglongfadil2
#lawakgiler
#terbaek

Super duper kelakorama πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Menitik air mate mummy tengok ni tau!! Sila jgn buat mcm tu kat mummy ehhh... πŸ˜‚ #mummytaumummymemangcomel #kelakar #lawakgiler #lawakgila

πŸ’₯ VANS OLD SKOOD MAROON
Size : 35-44 only
Harga Asal : RM100
Harga PROMO : RM55 only !!! Gred 3A
Promo tak lama lagi tau !!!
Lepas ni nak harga asal 😞
.
.
Macam mana nak order πŸ€”
πŸ“Έ Screenshot gambar ini
πŸ“² Ws saya - 0168382519
Tag kat kawan2 korang heeh

#happyshoes #igshop #kasutmurah #malaysia #onlineshop #kasutcantik #lawakgiler

πŸ’₯ VANS OLD SKOOD NAVY BLUE
Size : 36-44 only
Harga Asal : RM100
Harga PROMO : RM55 only !!! Gred 3A
Promo tak lama lagi tau !!!
Lepas ni nak harga asal 😞
.
.
Macam mana nak order πŸ€”
πŸ“Έ Screenshot gambar ini
πŸ“² Ws saya - 0168382519
Tag kat kawan2 korang heeh

#happyshoes #igshop #kasutmurah #malaysia #onlineshop #kasutcantik #lawakgiler

Sesungguhnya ingatlah betapa banyaknya kebaikan yg seseorang tu pernah buat kepada kita.. Tak rugi utk melupakan kesilapannya.. Silap boleh diperbetulkan. Setuju?
photo : @penmerahdotcom_ig βšͺ
β†ͺ
β†ͺ
β†ͺ
Tag Kawan baik, bf/gf, family korang βšͺ
β†ͺ
β†ͺ
β†ͺ
Jangan lupa follow & on notification @my.viral_
@my.viral_
@my.viral_ βšͺ
β†ͺ
β†ͺ
β†ͺ
#taklawak #lawakhambar #himpunanlawak #lawakterkini #malaysiaviner #lawakkeder #lawakboring #lawakrabak #nakbebel #lawakmalaysia #lawaksempoi #lawakantarabangsa #lawaktwitter #lawakwhatsapp #lawakinstagram #lawakbodoh #lawakgiler #lawaksangat #lawakhangit #lawakwechat #lawakpetang #motifviral #viralmalaysia #myviral #malaysiaviral #lawaking #mudahterhibur #malayviral

Apakah ketahian ini....smbng jnji nk tutup aurat...then pahal pkai sluar yankee singkat....ijoy bodo....nk jee admin tibai ijoy nii.... @lawak_kentot .
.
#lawakkentot#lawakkerder#lawakantarabangsa#lawak#lawaklucu#lawakking#lawakgiler#lawaksiyot#lawakhangit#hambar#lawakbatak#lawakgila#paidreview#paidreviewrm5
.
.
tag kawan korg
.
.
turn on notifications .
.
share lawak admin bg tersebar satu dunia .
.
dh share jgn lupe tag adminπŸŒ·πŸ’•

Most Popular Instagram Hashtags