[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#lawakdeep

87 posts

TOP POSTS

Dia teringat balik dosa yang dia buat selama dia hidup . Marilah kita sama2 doa utk kucing darjah 5 ni 😭 βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
πŸ‘₯ Tag Rakan Korang πŸ‘₯
πŸ”› Turn On Notifications πŸ”›
⛔️ Rude Comment? Block ⛔️
πŸ˜‚ Lawak Or Hambar? Comment πŸ˜‚

#lawaksentap #lawakdeep #sentap
#hambar

Hmm... Hai awak!
Tngah buat ape tu?
Boleh saya temankn awak? 😏
.
.
.
#lawakhambar #lawakdeep #takdeidea #heromalaya_ #haters

Nasib baik hang darjah 5 , kalau darjah 3 tiada maaf bagimu .
Kredit : @lawak.antarabangsa βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
πŸ‘₯ Tag Rakan Korang πŸ‘₯
πŸ”› Turn On Notifications πŸ”›
⛔️ Rude Comment? Block ⛔️
πŸ˜‚ Lawak Or Hambar? Comment πŸ˜‚

#lawaksentap #lawakdeep #sentap
#hambar

- makan dalam la ayat tu
#lawakmalaysia #lawakhambar #lawakdeep #lawakan

Bila mmber korang tau smua lagu, akhirnya kau trpaksa gunakan kuasa kau hahaha
#lawak #lawakgiler #lawakla #lawakhambar #lawaksangat #lawakdeep #apapontakbole #hahaha

Admin pon pelik lah ape yg kedekut sgt bgy jwpn sikit je pon kt member ...xrugi pon ..mungkin diorg dh kaye raye sekarang
#lawakgeng
#lawaknegara
#lawakdeep
#supportus

Mesti pernah kene follow ngan jurujual bila masuk kedai kan?
Haa ni admin bg tips sikit🀣
#legendpesan #lawak #lawakhambar #lawakdeep #ayat #ayatdeep #jurujual #kedai

Bagus hadiah tu..
Credit : @komikbrutal
.
.
.
Like,Comment & Tag Rakan Korang
.
.
.
Beritahu Rakan2 Dan Keluarga Anda Tentang IG Ni
.
.
.
Please Follow & Turn On Posts Nofitication Untuk Hiburan Yang Menarik!!!
#lawakhambar #lawakbana #lawaktimun #lawakrare #lawakkaripap #silagelak #tehtariktiga #memearh #lawaktelur #lawakcurihatiawak #lawakkucing #lawakbangau #lawakdeep #lawakmalaysia #hiburan #paidreviewmurah

MOST RECENT

Mesti pernah kene follow ngan jurujual bila masuk kedai kan?
Haa ni admin bg tips sikit🀣
#legendpesan #lawak #lawakhambar #lawakdeep #ayat #ayatdeep #jurujual #kedai

Hmm... Hai awak!
Tngah buat ape tu?
Boleh saya temankn awak? 😏
.
.
.
#lawakhambar #lawakdeep #takdeidea #heromalaya_ #haters

Please kecam murni2 sahaja, nanti mak marah.
#lawakhambar #lawaksentap #lawakdeep

Bila mmber korang tau smua lagu, akhirnya kau trpaksa gunakan kuasa kau hahaha
#lawak #lawakgiler #lawakla #lawakhambar #lawaksangat #lawakdeep #apapontakbole #hahaha

Setuju tak? Bagi cadangan sikit
.
.
Tag member tu
.
.
#lawakz #lawakstarz #lawakkomik #lawakgambar #lawakdeep #insta #flushyer

Yang kau pi ludah tu bukak la helmet dulu , nasib baik kau ni darjah 5 . πŸ˜‚
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
πŸ‘₯ Tag Rakan Korang πŸ‘₯
πŸ”› Turn On Notifications πŸ”›
⛔️ Rude Comment? Block ⛔️
πŸ˜‚ Lawak Or Hambar? Comment πŸ˜‚

#lawaksentap #lawakdeep #sentap
#hambar

Dia teringat balik dosa yang dia buat selama dia hidup . Marilah kita sama2 doa utk kucing darjah 5 ni 😭 βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
πŸ‘₯ Tag Rakan Korang πŸ‘₯
πŸ”› Turn On Notifications πŸ”›
⛔️ Rude Comment? Block ⛔️
πŸ˜‚ Lawak Or Hambar? Comment πŸ˜‚

#lawaksentap #lawakdeep #sentap
#hambar

Nasib baik hang darjah 5 , kalau darjah 3 tiada maaf bagimu .
Kredit : @lawak.antarabangsa βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
πŸ‘₯ Tag Rakan Korang πŸ‘₯
πŸ”› Turn On Notifications πŸ”›
⛔️ Rude Comment? Block ⛔️
πŸ˜‚ Lawak Or Hambar? Comment πŸ˜‚

#lawaksentap #lawakdeep #sentap
#hambar

Tah , kau ingat kau siapa? Ingat sikit eh kau tu darjah 3 baru .
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
πŸ‘₯ Tag Rakan Korang πŸ‘₯
πŸ”› Turn On Notifications πŸ”›
⛔️ Rude Comment? Block ⛔️
πŸ˜‚ Lawak Or Hambar? Comment πŸ˜‚

#lawaksentap #lawakdeep #sentap
#hambar

Deep. .
.
Awak2 yg trima job untuk paid review makeup artis tu, jgn la lpas mkeup, photoshoot diamkan diri. Kesian kami2 ni sakit pinggang cantikkan awak, byr awak, byr photographer, byr designer, lpas hbis sesi smua tu awk x review2 pun mkeup kami..kdang2 kami tggu, push push sampai 5 6 mggu baru muncul 1 gambar. Sedih tau. Jgn semata2, nk kan duit sggup trima offer tapi at last xda buat apa. Sedih tau. Kami harapkan awak untuk buat review tapi awk buat kami mcm ni. Kalau rasa x boleh jangan terima dari awal.. Pikir dulu smpai 2 3hari. Hokeyy... Trima kasih.
#xsemuamodelmcmni
#silahadam
#lawakdeep

Live apa? Live Instagram? πŸ˜‚
Kredit : @kepalabawang_kau βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
πŸ‘₯ Tag Rakan Korang πŸ‘₯
πŸ”› Turn On Notifications πŸ”›
⛔️ Rude Comment? Block ⛔️
πŸ˜‚ Lawak Or Hambar? Comment πŸ˜‚

#lawaksentap #lawakdeep #sentap
#hambar

Siapa ada kawan gini? βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
πŸ‘₯ Tag Rakan Korang πŸ‘₯
πŸ”› Turn On Notifications πŸ”›
⛔️ Rude Comment? Block ⛔️
πŸ˜‚ Lawak Or Hambar? Comment πŸ˜‚

#lawaksentap #lawakdeep #sentap
#hambar

Haha , kan dah sentap kat situ βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
πŸ‘₯ Tag Rakan Korang πŸ‘₯
πŸ”› Turn On Notifications πŸ”›
⛔️ Rude Comment? Block ⛔️
πŸ˜‚ Lawak Or Hambar? Comment 😐

#lawaksentap #lawakdeep #sentap
#hambar

Hahahahahahaha..Tag member kamu yang perangai mcm setan.πŸ˜‚
#lawak #lawakbosan #lawakdeep

Most Popular Instagram Hashtags