#lawakbodoh

MOST RECENT

Rokok legend tag member korang yang isap rokok ni guys..
#suria
#john
#lawakbodoh
#malaysia

Ni baru betul geng sejati.. ada berani nk cari pasal? Heh

Sape ada geng yg mcm ni tag diorang..
.
.
#lawaking #lawakbodoh #lawakgangster

Sory guys..Aku terpaksa bunuh diri kerana dengan cara ini aku dapat memuaskan hati semua orang ๐Ÿ˜ญ
Byebye ๐Ÿ˜ฟ (rakaman ini diambil 2bulan yg lalu)
.
.
.
Awas : Stokin 4bulan tak basuh boleh meragut nyawa seseorang ๐Ÿ‘ป
.
.
#bunuhdiri #bunuhdirimalaysia #lawakhambar #lawakhangit #lawakbodoh #lawaktahapdewa @lawak_hambar

Realitanya emeng kenyang sih ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜ #hilanginstress
#asikinaja
#lawakbodoh

Siape gelak tengor video ni liked sikit ye #lawakbodoh

Klu murung mlm ni meh tgk video ni hahahh๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ . #lawak #lawaktahapdewa #lawakgram #lawakhambar #lawakboring #lawakrare #lawakhangit #klipviral #kiniviral #lawakbabi #lawakbodoh #gelaklabodoh #lawakkaw

Wahhh. Best gilaaaa. Korang rasa macam mana ? (Sponsored caption by @hey.ngapngap )
โž–โž–โž–โž–โž– โž–โž–โž– โž–
๐Ÿ’TAG Your Friends
.
๐Ÿ“ฃTurn ON Notification
.
๐Ÿ”REPOST Untuk Hiburkan Kawanยฒ
.
๐Ÿ” Recommended
โฌ‡โฌ‡โฌ‡
@notamonolog
@hey.ngapngap .
.
#lawakbilis #lawak #lawakbodoh #lawaksiyot #seram #legend

On this day 3 years ago...
We were lawak hamba.
@iffahhosni .

#throwback #vine #tudung #hijab #lawak #lawakbodoh #apacer #malaysia #malay

Bila ko tgh rasa sedih sb crush ko nak kahwin minggu depan dgn orang lain tetibe plak lagu hindustan berkumandang diradio membantu lagi mood sedih itu merajai di ulu hati. Bukan main pedih lagi ulu hati ko nanges sambil ikot rentak lagu dari filem hindustan Chori Chori Chupke Chupke tu kan hanattt!! Dasar ๐ŸŒ
.
P/s: Hahaha.. acah mak enon.. takde crush pon. Sapa lar abam ni nak ada crush. Sejenis spesis tenuk. Takde sapa yg nak. ๐Ÿฆ
.
.
.
#jammed #banjir #videooftheday #bercanda #echahkepit #sukasuka #semogaterhibur #hanat #mukahanat #videohanat #abamcuba #funnyvideo #lawakhambar #fun #lawakmelayu #justjoking #justforlaugh #funny #lawakviral #motifviral #justforfun #makcikketum #nohatebutlove #lawakboring #lawakhangit #lawakbodoh #lawakbatak #funnytime

Main lagi lajak. Memang mendapat lahh (Sponsored caption by @hey.ngapngap )
โž–โž–โž–โž–โž– โž–โž–โž– โž–
๐Ÿ’TAG Your Friends
.
๐Ÿ“ฃTurn ON Notification
.
๐Ÿ”REPOST Untuk Hiburkan Kawanยฒ
.
๐Ÿ” Recommended
โฌ‡โฌ‡โฌ‡
@notamonolog
@hey.ngapngap .
.
#lawakbilis #lawak #lawakbodoh #lawaksiyot #seram #legend

Most Popular Instagram Hashtags