#lasoul

MOST RECENT

Deep Peeling Gel.

Hi kamu. Kamu sudah exfoliate wajah kamu? Every week kita kena exfoliate kulit wajah kita untuk mengangkat kulit mati sbb kulit mati ni lah yg membuatkan kulit kita kelihatan kusam & segala produk yg kita pakai sukar untuk menyerap ke dalam kulit kita.

Sy sarankan kamu guna deep peeling gel sbb sbb dia tdk mempunyai manik atau benda kasar yg boleh mencederakan kulit kita. So selamat yer guna ni😄

#glorychamps #snelasoul #sne #lasoul #lasoulskincare #koreanskincare #skincarefromkorea #deeppeelinggel #lasoulpeelinggel #exfoliate #exfoliategel #koreanbeauty #koreanskin #twiceaweek #kulitkusam #unevenskintone #kulitsihat #kulitcerah #mengangkatkulitmati #menanggalkankulitmati

‼Jommm Meroket ‼️ Jana Income Melalui Produk Kecantikan Korea LA’SOUL ..RM50 - RM200 Pendapatan sehari Secara Partime .. Biz Bole buat Secara Online / Offline , Partime Sangat digalakan (Surirumah/Student/ Swasta atau Gov yg ingin mencari Gaji ke2 sangat digalakan 👏🏻👏🏻 Kenapa LA’SOUL Skincare ??
✅ Produk High Demand & Meletop
✅ Ada Team 1MG & Sistem Hebat Membantu Anda meningkatkan Sales harian & Bulanan
✅ Ribuan Testimoni (Boleh google jak)
✅ Selamat digunakan & Sesuai semua jenis kulit
✅ 💯 Import dari Korea
Agent & Stokis Diperlukan
wasap.my/+60138449006

#lasoul
#lasoulholic
#lasoulskincare
#agendiperlukan
#stokisdiperlukan
#jualskincare
#sispakaisisjual
#mumysamreadystock
#lasoulmiribintululimbang

Testimoni dari pengguna BVE La'Soul.😍😍😍😍😍
.
💞Fungsi Utama BVE💞
.
➡🏵Memudarkan kelompok hitam.
➡🏵Mengecutkan liang pori2.
➡🏵Cerahkan kulit secara semulajadi dengan bahan yg semulajadi.
➡🏵Penghidratan yang mendalam.
➡🏵Melegakan ketidakselesaan terutama kepada kulit sensitif
➡🏵Perlindungan Anti-bakteria dan Anti-untraviolet.
.
💞Amat sesuai digunakan sebelum QQ kerana dapat meningkatkan lagi pencerahan semasa pemakaian QQ cream..ia water proof..semasa kita pakai pada kulit..anda akan kelihatan water drop iaitu butiran air pada permukaan kulit..ia merupakan deep sea water..yang kaya dengan mineral lebih cepat dan senang di serap oleh kulit.💞
.
Ready stock‼️ Whatsapp ⤵️
Www.wasap.my/60109456575/bve

#bvelasoul #lasoul #lasoulholic #snemarketing #1mg

✨✨PANSULIN✨✨ Pansulin dapat membantu meningkatkan kesihatan tubuh badan terutamanya bagi pesakit diabetes. Pansulin keajaiban rawatan semulajadi terhadap masalah tinggi gula dalam darah & lemak yang membimbangkan

Kebaikan pansulin:
✅ Merendahkan glukosa darah sehihgga 53%
✅ Menurunkan berat badan dalam 4 minggu
✅ Merendahkan bacaan HbA1c** sehingga 38%
✅ Mengurangkan pembentukan lemak sehingga 28%
✅ Menurunkan kolestrol sehingga 36%
✅ Menurunkan kadar Trigliserida sehingga 39%
✅ Membentuk otot dalam 6 minggu

Pansulin ini sangat sesuai utk orang yg ad masalah sperti : 👉🏼 Tabiat pemakanan yang buruk,obesiti, suka manis
👉🏼 Glukosa darah tinggi / kencing manis
👉🏼 Kolestrol tinggi 👉🏼 Darah tinggi
👉🏼 Masalah organ tak cekap, jantung, pancreas, perut, buah pinggang
👉🏼 Metabolisma rendah
👉🏼 Menopause
👉🏼 Takut tua / takut sakit
👉🏼 Senang bengkak kaki
👉🏼 Mahu kurus
👉🏼 Mahu bina badan

Sangat disyorkan utk org yg ad msalah di atas☝️☝️☝️. Banyak testimoni yg sdh dikeluarkan oleh pngguna pansulin.. Pansulin penyelamat kepada 600 Juta individu di seluruh dunia 😍
.
Interested? PM/WA me wasap.my/60149083820/pansulin
.
#READYSTOCK❗️
#lasoul #snemarketing #1mg #pansulin

Rabu post, Khamis dah terima 💕
thanks dear ⚫siap nak repeat lagi katanya ♥
.
.
Come and grab yours now ♥ LA'SOUL Product, the best skincare ever ⚫
.
Nak lanjut? peyemmm laaa okeh dear semua ⚫
💁 Ready stock

Whatsapp ™
xoxo AiNadzir 011 21017095
www.wasap.my/601121017095

My Page ™
https://www.facebook.com/gadislasoul/

My Instagram ™
https://www.instagram.com/gadislasoul/

#LASOUL #SBE #DiamondSleepingMask #SeabuckBalanceutiqEssence #Omega3 #Omega6 #Omega7 #Omega9 #DSM #LASOULDSM #SeimbangKesihatanKecantikan #SNELASOUL #SBE #Malaysian #Korean #Singapore #Brunei #Seabucthorn #Indonesia #LASOULHOLIC #SkinLovers #Glowing #Kuasa12in1
#SFCEAGLETEAM #LASOULstokis #EAGLETEAM #iGEN
#LaSoulbyAin01121017095

.
.
.
Done register new member..siok ba santai2 sja..kaching😍😍
.
.
.
#SNE #lasoul #NetworkingBiz
.
.
.
Whatsapp 016.846.3447
Whatsapp 016.846.3447
Whatsapp 016.846.3447
.
.
.

.
.
.
Done register new member..siok ba santai2 sja..kaching😍😍
.
.
.
#SNE #lasoul #NetworkingBiz
.
.
.
Whatsapp 016.846.3447
Whatsapp 016.846.3447
Whatsapp 016.846.3447
.
.
.

.
.
.
Done register new member..siok ba santai2 sja..kaching😍😍
.
.
.
#SNE #lasoul #NetworkingBiz
.
.
.
Whatsapp 016.846.3447
Whatsapp 016.846.3447
Whatsapp 016.846.3447
.
.
.

SBE, supplemen kesihatan yang mengandungi peratusan (%) kandungan minyak yang padat dengan manfaat daripada isi buah, kulit dan biji buah SEABUCTHORN⚫ ♥

Nak lanjut? peyemmm laaa okeh dear semua ⚫
💁 Ready stock

Whatsapp ™
xoxo AiNadzir 011 21017095
www.wasap.my/601121017095

My Page ™
https://www.facebook.com/gadislasoul/

My Instagram ™
https://www.instagram.com/gadislasoul/

#LASOUL #SBE #SeabuckBalanceutiqEssence #Omega3 #Omega6 #Omega7 #Omega9 #SeimbangKesihatanKecantikan #SNELASOUL #SBE #Malaysian #Korean #Singapore #Brunei #Seabucthorn #Indonesia #LASOULHOLIC #SkinLovers #Glowing #Kuasa12in1
#SFCEAGLETEAM #LASOULstokis #EAGLETEAM #iGEN
#LaSoulbyAin01121017095

Yeayy ‼️ testimoni lagii dr sarawak 😃 jom PM me niw‼️ #lasoul #1MG

✿SNE KAPSUL
Harga Ahli – RM200
Masuk Ahli – RM250 .

KELEBIHAN JADI AHLI
Dapat Keahlian + Voucher Diskaun Produk RM50 + Next Pembelian dapat harga Ahli + Kumpul Point
.
www.wasap.my/60192848616
.
.
#ucuxraver #neelofa #fattahamin #fattzura #malaysia #sayajualmurah #sayajualproduk #sayajualliftingmask #barangbaik #produkmalaysia #malaysiaboleh #malaysiaku #lasoul #lasoulbeauty #lasoulskincare #lasoulliftinggel #lasoulqqcream #lasoulmascara #nakputih #bosangemuk #lasoulsleepingmask

Another gorgeous day in LA 😊 (I say this to myself every morning)

Produk mana yg lebih mahal..?? ✔ Beli produk yang tahan hampir 2 hingga 3 bulan?? dan memang terbukti berkesan dan selamat. ✔Beli produk murah, pakai sekejap dah habis, tidak berkesan walaupun dah pakai bertahun-tahun, ✔Kesan sampingan negatif jangka masa panjang dan banyak lagi. ✔Pilih skincare dengan baik dan teliti..kaji terlebih dahulu sebelum guna. ✔Jangan putus asa untuk dapatkan skincare yang terbaik yang memang sesuai dengan kulit orang Asia. ✔ Mempunyai kelulusan MOH BRUNEI
#Lasoul
#SNEPRODUCTS
#ImportedByNeaEnterprice
#MOHAPPROVED
#1MG
📱 +673 834 2796

Produk mana yg lebih mahal..?? ✔ Beli produk yang tahan hampir 2 hingga 3 bulan?? dan memang terbukti berkesan dan selamat. ✔Beli produk murah, pakai sekejap dah habis, tidak berkesan walaupun dah pakai bertahun-tahun, ✔Kesan sampingan negatif jangka masa panjang dan banyak lagi. ✔Pilih skincare dengan baik dan teliti..kaji terlebih dahulu sebelum guna. ✔Jangan putus asa untuk dapatkan skincare yang terbaik yang memang sesuai dengan kulit orang Asia. ✔ Mempunyai kelulusan MOH BRUNEI
Whatsapp +673 834 2796

#Lasoul
#SNEPRODUCTS
#ImportedByNeaEnterprice
#MOHAPPROVED
#1MG

KEBAIKAN LA'SOUL MAGIC MAKEOVER QQ CREAM ✔ Menyamarkan cela di wajah
✔ Melindungi wajah dari sinaran UV matahari SPF 50
✔ Mencerahkan dan menyekatan tona kulit
✔ Bertindak sebagai bedak asas/foundation
✔ Memudarkan parut jerawat dan tompok hitam
✔ Sesuai untuk semua jenis kulit (normal, kering & berminyak)
✔ Senang disapu dan mudah untuk diratakan ke seluruh wajah
✔ Non-comodogenic : tidak menyumbat pori-pori
✔ Tahan lama sehingga lebih 8 jam dan TIDAK berminyak
✔ Nampak sangat natural tak seperti memakai mekap tebal, tidak “cakey”,melekit mahupun gatal
✔ Membuatkan wajah “glowing” dan berseri seri
✔ Jimat, satu tiub boleh tahan hingga 2-3 bulan, kerana sapuan sedikit sudah memberi hasil maksima seperti dimekap oleh jurusolek professional
✔ 100% Selamat, Keluaran dari Korea dibawakan khas dari SNE Marketing ke Malaysia.

#Lasoul #SneProducts #ImportedByNeaEnterprice #MOHApproved #1MG 📱 +673 834 2796

Fungsi dan Khasiat La’Soul Diamond Hydration Sleeping Mask

Proses mengembalikan kesehatan kulit wajah dengan La'soul Sleeping Mask berlangsung selama waktu tidur, berikut fungsi dan khasiat dari La'soul Sleeping Mask :

Memutihkan dan menghilangkan bintik hitam serta parut (bekas jerawat/luka)
Kandungan Vitamin B3 berkhasiat untuk memutihkan kulit, efektit mencegah pembentukan melamin pada kulit wajah, sedangkan lavender essential oil (sari pati minyak Lavender) berkhasit untuk mengurangi serta menghilangkan bitik / flek hitam. La'Soul Sleeping Mask juga merupakanmasker alami untuk menghilangkan bekas jerawat pada kulit wajah.

Melembabkan kulit wajah
Kandungan Hyaluronic Acid berfungsi dan berkhasiat untuk melembabkan, menjaga dan meningkatkan kelembaban kulit secara menyeluruh.

Mengurangi dan menghilangkan garis halus dan kerutan
Beta Glucan berkhasiat untuk memeperbaiki kerusakan sel kulit, memberikan nutrisi dan kelembaban yang cukup untuk kulit serta dapat mengurangi pembentukan garis halus dan kerutan pada wajah.

Meberikan Nutrisi yang penting untuk kulit dan menjaga kesehatan serta menghaluskan kulit
Semua kandungan yang terdapat pada La'Soul Diamond White Hydration Sleeping Mask berkhasiat untuk menutrisi sel kulit, sehingga kelembaban kulit tetap terjaga dan kulit wajah menjadi halus dan Andapun bisa tetap tampil cantik.

Cara Pemakaian La’Soul Diamond Hydration Sleeping Mask

Bersihkan muka (cuci muka Anda) sampai bersih

Keringkan kulit wajah Anda

Oleskan La'soul Sleeping Mask keseluruh permukaan kulit wajah secara merata

Diamkan masker Lasoul Sleeping Mask sampai pagi

Bersihkan atau cuci muka Anda pada pagi hari

Lakukan secara rutin dan teratur setiap malam sebelum tidur

LA'SOUL Skin Nutrition Expert, produk skincare dari Korea. 100% diperbuat daripada bahan semula jadi.

Mendapat kelulusan daripada KKM (Malaysia), FDA (USA) dan MoH (Brunei Darussalam)

#Lasoul #SneProducts #ImportedByNeaEnterprice #MOHApproved #1MG 📱 +673 834 2796

"GEBU GEBAS MONTOK MENAWAN LANGSING & RAPAT CIK ABANG PUN SAYANG!"
.
Details tentang #pinkladybodyperfection adalah
Antara benefits yang boleh dapat:👇👇👇
.
💋HALUS 💋LICIN 💋MONTIK 💋TEGANG 💋CERAH 💋GEBU 💋AWET 💋MUDA 💋ANJAL 💋SIHAT 💋BERTENAGA 💋RAPAT 💋INTIM
.
Nanti!!! Bukan itu sahaja, ada lagi...
💋MENJADIKAN KULIT PUTIH GEBU.
💋MEMUDARKAN PARUT-PARUT HITAM.
💋MEMUDARKAN JERAGAT
💋MENGURANGKAN DAN MERAWAT #keputihan
💋MERAWAT TUMIT YANG MEREKAH.
💋MENGHILANGKAN MASALAH JERAWAT.
💋MENGUATKAN KUKU DAN RAMBUT.
.
Sesuai untuk yang BELUM BERKAHWIN/ AKAN BERKAHWIN/ SUDAH BERKAHWIN/ JANDA/ PERAWAN.
.
Jangan tunggu lama-lama nanti lama-lama produk habis😂.100%HERBA DAN TANPA BAHAN MERKURI. Untuk MEMBELI atau INGIN MENJADI DROPSHIP SECARA PERCUMA akak boleh:👇👇👇
.
Sila whatsapp disini📲
https://goo.gl/B6dXQ5
https://goo.gl/B6dXQ5
https://goo.gl/B6dXQ5

atau terus daftar dan kami akan whatsapp tuan/puan📲
https://goo.gl/j7CA1Q
https://goo.gl/j7CA1Q
https://goo.gl/j7CA1Q

#pinkladybodyperfection #pinkladyviral #pinkladyoriginal #pinkladyhqasia #slim #sihat #ketat #cantik #montok #bodygoals #remyempire #Malaysian #asianskin #dropshipwanted #sayajualpinklady #supplementkesihatan #syedsaddiq #bajukurung #marykay #lasoul #enerfibre

"GEBU GEBAS MONTOK MENAWAN LANGSING & RAPAT CIK ABANG PUN SAYANG!"
.
Details tentang #pinkladybodyperfection adalah
Antara benefits yang boleh dapat:👇👇👇
.
💋HALUS 💋LICIN 💋MONTIK 💋TEGANG 💋CERAH 💋GEBU 💋AWET 💋MUDA 💋ANJAL 💋SIHAT 💋BERTENAGA 💋RAPAT 💋INTIM
.
Nanti!!! Bukan itu sahaja, ada lagi...
💋MENJADIKAN KULIT PUTIH GEBU.
💋MEMUDARKAN PARUT-PARUT HITAM.
💋MEMUDARKAN JERAGAT
💋MENGURANGKAN DAN MERAWAT #keputihan
💋MERAWAT TUMIT YANG MEREKAH.
💋MENGHILANGKAN MASALAH JERAWAT.
💋MENGUATKAN KUKU DAN RAMBUT.
.
Sesuai untuk yang BELUM BERKAHWIN/ AKAN BERKAHWIN/ SUDAH BERKAHWIN/ JANDA/ PERAWAN.
.
Jangan tunggu lama-lama nanti lama-lama produk habis😂.100%HERBA DAN TANPA BAHAN MERKURI. Untuk MEMBELI atau INGIN MENJADI DROPSHIP SECARA PERCUMA akak boleh:👇👇👇
.
Sila whatsapp disini📲
https://goo.gl/B6dXQ5
https://goo.gl/B6dXQ5
https://goo.gl/B6dXQ5

atau terus daftar dan kami akan whatsapp tuan/puan📲
https://goo.gl/j7CA1Q
https://goo.gl/j7CA1Q
https://goo.gl/j7CA1Q

#pinkladybodyperfection #pinkladyviral #pinkladyoriginal #pinkladyhqasia #slim #sihat #ketat #cantik #montok #bodygoals #remyempire #Malaysian #asianskin #dropshipwanted #sayajualpinklady #supplementkesihatan #syedsaddiq #bajukurung #marykay #lasoul #enerfibre

"GEBU GEBAS MONTOK MENAWAN LANGSING & RAPAT CIK ABANG PUN SAYANG!"
.
Details tentang #pinkladybodyperfection adalah
Antara benefits yang boleh dapat:👇👇👇
.
💋HALUS 💋LICIN 💋MONTIK 💋TEGANG 💋CERAH 💋GEBU 💋AWET 💋MUDA 💋ANJAL 💋SIHAT 💋BERTENAGA 💋RAPAT 💋INTIM
.
Nanti!!! Bukan itu sahaja, ada lagi...
💋MENJADIKAN KULIT PUTIH GEBU.
💋MEMUDARKAN PARUT-PARUT HITAM.
💋MEMUDARKAN JERAGAT
💋MENGURANGKAN DAN MERAWAT #keputihan
💋MERAWAT TUMIT YANG MEREKAH.
💋MENGHILANGKAN MASALAH JERAWAT.
💋MENGUATKAN KUKU DAN RAMBUT.
.
Sesuai untuk yang BELUM BERKAHWIN/ AKAN BERKAHWIN/ SUDAH BERKAHWIN/ JANDA/ PERAWAN.
.
Jangan tunggu lama-lama nanti lama-lama produk habis😂.100%HERBA DAN TANPA BAHAN MERKURI. Untuk MEMBELI atau INGIN MENJADI DROPSHIP SECARA PERCUMA akak boleh:👇👇👇
.
Sila whatsapp disini📲
https://goo.gl/B6dXQ5
https://goo.gl/B6dXQ5
https://goo.gl/B6dXQ5

atau terus daftar dan kami akan whatsapp tuan/puan📲
https://goo.gl/j7CA1Q
https://goo.gl/j7CA1Q
https://goo.gl/j7CA1Q

#pinkladybodyperfection #pinkladyviral #pinkladyoriginal #pinkladyhqasia #slim #sihat #ketat #cantik #montok #bodygoals #remyempire #Malaysian #asianskin #dropshipwanted #sayajualpinklady #supplementkesihatan #syedsaddiq #bajukurung #marykay #lasoul #enerfibre

Saaayang mak@ibu kita kan😘😘😘...siapa yg x syg emak@ibu kan..tag sikit member korang yg kena hargai ibu mereka tu..
.
.
.
.
.
PINKLADY BODYPERFECTION!
Sila whatsapp disini📲
https://goo.gl/B6dXQ5
https://goo.gl/B6dXQ5
https://goo.gl/B6dXQ5

atau terus daftar dan kami akan whatsapp tuan/puan📲
https://goo.gl/j7CA1Q
https://goo.gl/j7CA1Q
https://goo.gl/j7CA1Q

#PinkladyOriginal#Pinkladyhq#Pinkladytrusted
#Pinkladyhqasia#Hqpinklady
#Pinkladybodyperfection #pinkladyviral #pinkladyhqasia #slim #sihat #ketat #cantik #montok #bodygoals #remyempire #Malaysian #asianskin #dropshipwanted #sayajualpinklady #supplementkesihatan #syedsaddiq #bajukurung #marykay #lasoul #enerfibre

Most Popular Instagram Hashtags